ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 10:30 Η ladycat έγραψε: #41 13-05-07 10:30 μηπως να περνουμ τα καροτσια κ να βγαινουμε ολες μαζι βολτα στο εθνικο κηπο με τα γατια μας???? πολυ μου αρεσε η ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 12:47 Η ruko έγραψε: #42 13-05-07 12:47 Αχ, είναι πολύ πρακτικά τα γατοκαροτσάκια. Λέτε να παίρνουν δύο γατιά μέσα, γιατί κι εγώ με τα πόδια πάω στον κτηνίατρο... Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μηπως να περνουμ τα καροτσια κ να βγαινουμε ολες μαζι βολτα στο εθνικο κηπο με τα γατια μας???? πολυ μου αρεσε η ιδεα Click για ανάπτυξη... ladycat, εγώ είμαι μέσα, μόνο που φοβάμαι πως αν το κάνω αυτό στην Πετουλίτα θα πεθάνει απ' τον φόβο. Αρχική Δημοσίευση από felix: Να σας εξομολογηθώ κάτι..... Οι βιτρίνες με τα ρουχα και τα παπούτσια με αφήνουν παντελώς αδιάφορη! Όταν όμως βλέπω όλα αυτά τα γατοπαίχνιδα.........ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο παθαίνω! Υπάρχει άραγε κανένας όρος στην ψυχολογία γι' αυτή την πάθηση; Παλιγατισμός; (κατά το παλιμπαιδισμός) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 14:33 Η mimikaki έγραψε: #43 13-05-07 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μηπως να περνουμ τα καροτσια κ να βγαινουμε ολες μαζι βολτα στο εθνικο κηπο με τα γατια μας???? πολυ μου αρεσε η ιδεα Click για ανάπτυξη... νομιζω πως αν παμε σε παρκο που θα εχει και μαμαδες με παιδακια θα μας κοιταζουν σαν να εχουμε κατεβει απο αλλο πλανητη!!!! ωραιο σαν εικονα ομως!!! ολες οι γατομαμαδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 14:38 Η felix έγραψε: #44 13-05-07 14:38 Γιατί, λιγότερη ευθήνη είναι τα γατόνια? Τουλάχιστον στα παιδιά μιλάς και καταλαβαίνεις τι θέλουν...τα γατόνια δεν μιλάνε ανθρώπινα όμως,πράγμα που κάνει ακόμα μεγαλύτερη την ευθύνη για αυτά γιατί πρέπει να προβλέπουμε τι μας ζητάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 14:41 Η ladycat έγραψε: #45 13-05-07 14:41 ο κυριακος με κοροιδευει απο τωρα που του λεω να το φτιαξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 14:42 Η ruko έγραψε: #46 13-05-07 14:42 Συμφωνώ απόλυτα με τη felix. Επίσης, έχω παρατηρήσει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι, όταν ξεπερνούν το πρώτο σοκ, αρχίζουν να ενδιαφέρονται και να κάνουν ερωτήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 14:44 Η mimikaki έγραψε: #47 13-05-07 14:44 σιγουρα δεν ειναι μικροτερη ευθηνη αλλα εδω σε κοιταζουν περιεργα με την γατοφορο... φαντασου με το καροτσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 14:46 Η ladycat έγραψε: #48 13-05-07 14:46 φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 15:05 Η ruko έγραψε: #49 13-05-07 15:05 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: σιγουρα δεν ειναι μικροτερη ευθηνη αλλα εδω σε κοιταζουν περιεργα με την γατοφορο... φαντασου με το καροτσι!!! Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ, ποιος σε κοιτάει περίεργα; Εμένα οι περισσότεροι (ιδίως παιδάκια) με σταματούν για να δουν το γατί! Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... Όταν κατέβεις στο μετρό με το γατοκαροτσάκι, πάρε μαζί σου και την κρυφή κάμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 15:47 Η mimikaki έγραψε: #50 13-05-07 15:47 εμενα ποτε δεν μου εχει τυχει αυτο...συνηθως τον κοιταζουν σαν ουφο και επειδη ο δικος μου ειναι και φωνακλας και σηκωνει την πολυκατοικια οταν τον εχω βαλει μεσα και τον κατεβαζω με εχουν βρισει κιολας του στυλ οτι τους ξυπνησα μεσημεριατικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 16:24 Η AGGELIKI έγραψε: #51 13-05-07 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... ετσι θα γινει σιγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 17:37 Η Mici έγραψε: #52 13-05-07 17:37 Αρχική Δημοσίευση από felix: Πολλές βραδιές, κλείνουμε την tv με τον άντρα μου και βλεπουμε την αγαπημένη μας κωμοδία! ''ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΓΑΤΟΤΟΥΝΕΛ!"[ . . .] Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ, ΝΑΙ, Ν Α Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι !!! Είναι φοβερό! Συνήθως η Μίτσυ βαριέται το ίδιο πράγμα, άλλα αυτό το γατοτουνελ, το έχει λατρέψει. Έχει γίνει και η κρυψώνα της και κρύβεται όταν θέλει να ξεφύγει από κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 18:22 Ο Thanasis46: #53 13-05-07 18:22 Είσαστε γατόπληκτες Είιιιστε τρελέεεες είιιιστε τρελέεεες αλλά ωραίιιιες τρελέεεεεεεεεες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 01:44 Η kittycat έγραψε: #54 14-05-07 01:44 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 02:05 Η yasmin1gr: #55 14-05-07 02:05 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μηπως να περνουμ τα καροτσια κ να βγαινουμε ολες μαζι βολτα στο εθνικο κηπο με τα γατια μας???? πολυ μου αρεσε η ιδεα Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααχαχχαχαχχαχχαχαχχαα δεν μπορω... θα σκασωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 02:07 Η yasmin1gr: #56 14-05-07 02:07 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... πφφφφφφφφφφαααααααααααααχαχχαχχαχα να σαι καλα βραδυατικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:38 Η anabou έγραψε: #57 15-05-07 10:38 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... Μερικές φορές τους χρειάζεται! Μερικά γριίδια είναι πολύ περίεργα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:58 Η Κείρα έγραψε: #58 15-05-07 10:58 Ανακαλυψα φοβερο παιχνιδακι για την Κείρα για να την παρηγορήσω μολις γυρίσει απο την στειρωση. Υπαρχουν στο σουπερ μαρκετ κατι κουτακια με τσιχλες που μοιαζουν με μπαλιτσες και εχουν καπακι. Το αδειασα και ανοιξα μια τρυπουλα ίσα ίσα για να χωραει να βγαινει μια κροκετα. Το γεμισα ξηρη τροφη και το δοκιμασα στα μικρα. Παιζουν σαν τρελα. Το πανε βολτα και που και που βγαινει και λιγο φαγακι και ενθουσιαζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_4684.JPG 256,5 KB · Εμφανίσεις: 138 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 11:02 Η aretha έγραψε: #59 15-05-07 11:02 Πολύ καλή ιδέα!! Θα το κάνω κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 11:28 Η aspasiapef: #60 15-05-07 11:28 Μπράβο Κείρα! Πολύ έξυπνο! Θα το δοκιμάσω στον δικό μου που είναι και φαγανός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μηπως να περνουμ τα καροτσια κ να βγαινουμε ολες μαζι βολτα στο εθνικο κηπο με τα γατια μας???? πολυ μου αρεσε η ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 12:47 Η ruko έγραψε: #42 13-05-07 12:47 Αχ, είναι πολύ πρακτικά τα γατοκαροτσάκια. Λέτε να παίρνουν δύο γατιά μέσα, γιατί κι εγώ με τα πόδια πάω στον κτηνίατρο... Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μηπως να περνουμ τα καροτσια κ να βγαινουμε ολες μαζι βολτα στο εθνικο κηπο με τα γατια μας???? πολυ μου αρεσε η ιδεα Click για ανάπτυξη... ladycat, εγώ είμαι μέσα, μόνο που φοβάμαι πως αν το κάνω αυτό στην Πετουλίτα θα πεθάνει απ' τον φόβο. Αρχική Δημοσίευση από felix: Να σας εξομολογηθώ κάτι..... Οι βιτρίνες με τα ρουχα και τα παπούτσια με αφήνουν παντελώς αδιάφορη! Όταν όμως βλέπω όλα αυτά τα γατοπαίχνιδα.........ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο παθαίνω! Υπάρχει άραγε κανένας όρος στην ψυχολογία γι' αυτή την πάθηση; Παλιγατισμός; (κατά το παλιμπαιδισμός) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 14:33 Η mimikaki έγραψε: #43 13-05-07 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μηπως να περνουμ τα καροτσια κ να βγαινουμε ολες μαζι βολτα στο εθνικο κηπο με τα γατια μας???? πολυ μου αρεσε η ιδεα Click για ανάπτυξη... νομιζω πως αν παμε σε παρκο που θα εχει και μαμαδες με παιδακια θα μας κοιταζουν σαν να εχουμε κατεβει απο αλλο πλανητη!!!! ωραιο σαν εικονα ομως!!! ολες οι γατομαμαδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 14:38 Η felix έγραψε: #44 13-05-07 14:38 Γιατί, λιγότερη ευθήνη είναι τα γατόνια? Τουλάχιστον στα παιδιά μιλάς και καταλαβαίνεις τι θέλουν...τα γατόνια δεν μιλάνε ανθρώπινα όμως,πράγμα που κάνει ακόμα μεγαλύτερη την ευθύνη για αυτά γιατί πρέπει να προβλέπουμε τι μας ζητάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 14:41 Η ladycat έγραψε: #45 13-05-07 14:41 ο κυριακος με κοροιδευει απο τωρα που του λεω να το φτιαξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 14:42 Η ruko έγραψε: #46 13-05-07 14:42 Συμφωνώ απόλυτα με τη felix. Επίσης, έχω παρατηρήσει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι, όταν ξεπερνούν το πρώτο σοκ, αρχίζουν να ενδιαφέρονται και να κάνουν ερωτήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 14:44 Η mimikaki έγραψε: #47 13-05-07 14:44 σιγουρα δεν ειναι μικροτερη ευθηνη αλλα εδω σε κοιταζουν περιεργα με την γατοφορο... φαντασου με το καροτσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 14:46 Η ladycat έγραψε: #48 13-05-07 14:46 φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 15:05 Η ruko έγραψε: #49 13-05-07 15:05 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: σιγουρα δεν ειναι μικροτερη ευθηνη αλλα εδω σε κοιταζουν περιεργα με την γατοφορο... φαντασου με το καροτσι!!! Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ, ποιος σε κοιτάει περίεργα; Εμένα οι περισσότεροι (ιδίως παιδάκια) με σταματούν για να δουν το γατί! Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... Όταν κατέβεις στο μετρό με το γατοκαροτσάκι, πάρε μαζί σου και την κρυφή κάμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 15:47 Η mimikaki έγραψε: #50 13-05-07 15:47 εμενα ποτε δεν μου εχει τυχει αυτο...συνηθως τον κοιταζουν σαν ουφο και επειδη ο δικος μου ειναι και φωνακλας και σηκωνει την πολυκατοικια οταν τον εχω βαλει μεσα και τον κατεβαζω με εχουν βρισει κιολας του στυλ οτι τους ξυπνησα μεσημεριατικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 16:24 Η AGGELIKI έγραψε: #51 13-05-07 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... ετσι θα γινει σιγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 17:37 Η Mici έγραψε: #52 13-05-07 17:37 Αρχική Δημοσίευση από felix: Πολλές βραδιές, κλείνουμε την tv με τον άντρα μου και βλεπουμε την αγαπημένη μας κωμοδία! ''ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΓΑΤΟΤΟΥΝΕΛ!"[ . . .] Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ, ΝΑΙ, Ν Α Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι !!! Είναι φοβερό! Συνήθως η Μίτσυ βαριέται το ίδιο πράγμα, άλλα αυτό το γατοτουνελ, το έχει λατρέψει. Έχει γίνει και η κρυψώνα της και κρύβεται όταν θέλει να ξεφύγει από κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 18:22 Ο Thanasis46: #53 13-05-07 18:22 Είσαστε γατόπληκτες Είιιιστε τρελέεεες είιιιστε τρελέεεες αλλά ωραίιιιες τρελέεεεεεεεεες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 01:44 Η kittycat έγραψε: #54 14-05-07 01:44 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 02:05 Η yasmin1gr: #55 14-05-07 02:05 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μηπως να περνουμ τα καροτσια κ να βγαινουμε ολες μαζι βολτα στο εθνικο κηπο με τα γατια μας???? πολυ μου αρεσε η ιδεα Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααχαχχαχαχχαχχαχαχχαα δεν μπορω... θα σκασωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 02:07 Η yasmin1gr: #56 14-05-07 02:07 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... πφφφφφφφφφφαααααααααααααχαχχαχχαχα να σαι καλα βραδυατικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:38 Η anabou έγραψε: #57 15-05-07 10:38 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... Μερικές φορές τους χρειάζεται! Μερικά γριίδια είναι πολύ περίεργα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:58 Η Κείρα έγραψε: #58 15-05-07 10:58 Ανακαλυψα φοβερο παιχνιδακι για την Κείρα για να την παρηγορήσω μολις γυρίσει απο την στειρωση. Υπαρχουν στο σουπερ μαρκετ κατι κουτακια με τσιχλες που μοιαζουν με μπαλιτσες και εχουν καπακι. Το αδειασα και ανοιξα μια τρυπουλα ίσα ίσα για να χωραει να βγαινει μια κροκετα. Το γεμισα ξηρη τροφη και το δοκιμασα στα μικρα. Παιζουν σαν τρελα. Το πανε βολτα και που και που βγαινει και λιγο φαγακι και ενθουσιαζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_4684.JPG 256,5 KB · Εμφανίσεις: 138 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 11:02 Η aretha έγραψε: #59 15-05-07 11:02 Πολύ καλή ιδέα!! Θα το κάνω κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 11:28 Η aspasiapef: #60 15-05-07 11:28 Μπράβο Κείρα! Πολύ έξυπνο! Θα το δοκιμάσω στον δικό μου που είναι και φαγανός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ, είναι πολύ πρακτικά τα γατοκαροτσάκια. Λέτε να παίρνουν δύο γατιά μέσα, γιατί κι εγώ με τα πόδια πάω στον κτηνίατρο... Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μηπως να περνουμ τα καροτσια κ να βγαινουμε ολες μαζι βολτα στο εθνικο κηπο με τα γατια μας???? πολυ μου αρεσε η ιδεα Click για ανάπτυξη... ladycat, εγώ είμαι μέσα, μόνο που φοβάμαι πως αν το κάνω αυτό στην Πετουλίτα θα πεθάνει απ' τον φόβο. Αρχική Δημοσίευση από felix: Να σας εξομολογηθώ κάτι..... Οι βιτρίνες με τα ρουχα και τα παπούτσια με αφήνουν παντελώς αδιάφορη! Όταν όμως βλέπω όλα αυτά τα γατοπαίχνιδα.........ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο παθαίνω! Υπάρχει άραγε κανένας όρος στην ψυχολογία γι' αυτή την πάθηση; Παλιγατισμός; (κατά το παλιμπαιδισμός) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 14:33 Η mimikaki έγραψε: #43 13-05-07 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μηπως να περνουμ τα καροτσια κ να βγαινουμε ολες μαζι βολτα στο εθνικο κηπο με τα γατια μας???? πολυ μου αρεσε η ιδεα Click για ανάπτυξη... νομιζω πως αν παμε σε παρκο που θα εχει και μαμαδες με παιδακια θα μας κοιταζουν σαν να εχουμε κατεβει απο αλλο πλανητη!!!! ωραιο σαν εικονα ομως!!! ολες οι γατομαμαδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 14:38 Η felix έγραψε: #44 13-05-07 14:38 Γιατί, λιγότερη ευθήνη είναι τα γατόνια? Τουλάχιστον στα παιδιά μιλάς και καταλαβαίνεις τι θέλουν...τα γατόνια δεν μιλάνε ανθρώπινα όμως,πράγμα που κάνει ακόμα μεγαλύτερη την ευθύνη για αυτά γιατί πρέπει να προβλέπουμε τι μας ζητάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 14:41 Η ladycat έγραψε: #45 13-05-07 14:41 ο κυριακος με κοροιδευει απο τωρα που του λεω να το φτιαξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 14:42 Η ruko έγραψε: #46 13-05-07 14:42 Συμφωνώ απόλυτα με τη felix. Επίσης, έχω παρατηρήσει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι, όταν ξεπερνούν το πρώτο σοκ, αρχίζουν να ενδιαφέρονται και να κάνουν ερωτήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 14:44 Η mimikaki έγραψε: #47 13-05-07 14:44 σιγουρα δεν ειναι μικροτερη ευθηνη αλλα εδω σε κοιταζουν περιεργα με την γατοφορο... φαντασου με το καροτσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 14:46 Η ladycat έγραψε: #48 13-05-07 14:46 φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 15:05 Η ruko έγραψε: #49 13-05-07 15:05 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: σιγουρα δεν ειναι μικροτερη ευθηνη αλλα εδω σε κοιταζουν περιεργα με την γατοφορο... φαντασου με το καροτσι!!! Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ, ποιος σε κοιτάει περίεργα; Εμένα οι περισσότεροι (ιδίως παιδάκια) με σταματούν για να δουν το γατί! Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... Όταν κατέβεις στο μετρό με το γατοκαροτσάκι, πάρε μαζί σου και την κρυφή κάμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 15:47 Η mimikaki έγραψε: #50 13-05-07 15:47 εμενα ποτε δεν μου εχει τυχει αυτο...συνηθως τον κοιταζουν σαν ουφο και επειδη ο δικος μου ειναι και φωνακλας και σηκωνει την πολυκατοικια οταν τον εχω βαλει μεσα και τον κατεβαζω με εχουν βρισει κιολας του στυλ οτι τους ξυπνησα μεσημεριατικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 16:24 Η AGGELIKI έγραψε: #51 13-05-07 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... ετσι θα γινει σιγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 17:37 Η Mici έγραψε: #52 13-05-07 17:37 Αρχική Δημοσίευση από felix: Πολλές βραδιές, κλείνουμε την tv με τον άντρα μου και βλεπουμε την αγαπημένη μας κωμοδία! ''ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΓΑΤΟΤΟΥΝΕΛ!"[ . . .] Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ, ΝΑΙ, Ν Α Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι !!! Είναι φοβερό! Συνήθως η Μίτσυ βαριέται το ίδιο πράγμα, άλλα αυτό το γατοτουνελ, το έχει λατρέψει. Έχει γίνει και η κρυψώνα της και κρύβεται όταν θέλει να ξεφύγει από κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 18:22 Ο Thanasis46: #53 13-05-07 18:22 Είσαστε γατόπληκτες Είιιιστε τρελέεεες είιιιστε τρελέεεες αλλά ωραίιιιες τρελέεεεεεεεεες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 01:44 Η kittycat έγραψε: #54 14-05-07 01:44 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 02:05 Η yasmin1gr: #55 14-05-07 02:05 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μηπως να περνουμ τα καροτσια κ να βγαινουμε ολες μαζι βολτα στο εθνικο κηπο με τα γατια μας???? πολυ μου αρεσε η ιδεα Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααχαχχαχαχχαχχαχαχχαα δεν μπορω... θα σκασωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 02:07 Η yasmin1gr: #56 14-05-07 02:07 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... πφφφφφφφφφφαααααααααααααχαχχαχχαχα να σαι καλα βραδυατικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:38 Η anabou έγραψε: #57 15-05-07 10:38 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... Μερικές φορές τους χρειάζεται! Μερικά γριίδια είναι πολύ περίεργα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:58 Η Κείρα έγραψε: #58 15-05-07 10:58 Ανακαλυψα φοβερο παιχνιδακι για την Κείρα για να την παρηγορήσω μολις γυρίσει απο την στειρωση. Υπαρχουν στο σουπερ μαρκετ κατι κουτακια με τσιχλες που μοιαζουν με μπαλιτσες και εχουν καπακι. Το αδειασα και ανοιξα μια τρυπουλα ίσα ίσα για να χωραει να βγαινει μια κροκετα. Το γεμισα ξηρη τροφη και το δοκιμασα στα μικρα. Παιζουν σαν τρελα. Το πανε βολτα και που και που βγαινει και λιγο φαγακι και ενθουσιαζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_4684.JPG 256,5 KB · Εμφανίσεις: 138 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 11:02 Η aretha έγραψε: #59 15-05-07 11:02 Πολύ καλή ιδέα!! Θα το κάνω κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 11:28 Η aspasiapef: #60 15-05-07 11:28 Μπράβο Κείρα! Πολύ έξυπνο! Θα το δοκιμάσω στον δικό μου που είναι και φαγανός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μηπως να περνουμ τα καροτσια κ να βγαινουμε ολες μαζι βολτα στο εθνικο κηπο με τα γατια μας???? πολυ μου αρεσε η ιδεα Click για ανάπτυξη... νομιζω πως αν παμε σε παρκο που θα εχει και μαμαδες με παιδακια θα μας κοιταζουν σαν να εχουμε κατεβει απο αλλο πλανητη!!!! ωραιο σαν εικονα ομως!!! ολες οι γατομαμαδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 14:38 Η felix έγραψε: #44 13-05-07 14:38 Γιατί, λιγότερη ευθήνη είναι τα γατόνια? Τουλάχιστον στα παιδιά μιλάς και καταλαβαίνεις τι θέλουν...τα γατόνια δεν μιλάνε ανθρώπινα όμως,πράγμα που κάνει ακόμα μεγαλύτερη την ευθύνη για αυτά γιατί πρέπει να προβλέπουμε τι μας ζητάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 14:41 Η ladycat έγραψε: #45 13-05-07 14:41 ο κυριακος με κοροιδευει απο τωρα που του λεω να το φτιαξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 14:42 Η ruko έγραψε: #46 13-05-07 14:42 Συμφωνώ απόλυτα με τη felix. Επίσης, έχω παρατηρήσει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι, όταν ξεπερνούν το πρώτο σοκ, αρχίζουν να ενδιαφέρονται και να κάνουν ερωτήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 14:44 Η mimikaki έγραψε: #47 13-05-07 14:44 σιγουρα δεν ειναι μικροτερη ευθηνη αλλα εδω σε κοιταζουν περιεργα με την γατοφορο... φαντασου με το καροτσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 14:46 Η ladycat έγραψε: #48 13-05-07 14:46 φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 15:05 Η ruko έγραψε: #49 13-05-07 15:05 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: σιγουρα δεν ειναι μικροτερη ευθηνη αλλα εδω σε κοιταζουν περιεργα με την γατοφορο... φαντασου με το καροτσι!!! Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ, ποιος σε κοιτάει περίεργα; Εμένα οι περισσότεροι (ιδίως παιδάκια) με σταματούν για να δουν το γατί! Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... Όταν κατέβεις στο μετρό με το γατοκαροτσάκι, πάρε μαζί σου και την κρυφή κάμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 15:47 Η mimikaki έγραψε: #50 13-05-07 15:47 εμενα ποτε δεν μου εχει τυχει αυτο...συνηθως τον κοιταζουν σαν ουφο και επειδη ο δικος μου ειναι και φωνακλας και σηκωνει την πολυκατοικια οταν τον εχω βαλει μεσα και τον κατεβαζω με εχουν βρισει κιολας του στυλ οτι τους ξυπνησα μεσημεριατικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 16:24 Η AGGELIKI έγραψε: #51 13-05-07 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... ετσι θα γινει σιγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 17:37 Η Mici έγραψε: #52 13-05-07 17:37 Αρχική Δημοσίευση από felix: Πολλές βραδιές, κλείνουμε την tv με τον άντρα μου και βλεπουμε την αγαπημένη μας κωμοδία! ''ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΓΑΤΟΤΟΥΝΕΛ!"[ . . .] Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ, ΝΑΙ, Ν Α Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι !!! Είναι φοβερό! Συνήθως η Μίτσυ βαριέται το ίδιο πράγμα, άλλα αυτό το γατοτουνελ, το έχει λατρέψει. Έχει γίνει και η κρυψώνα της και κρύβεται όταν θέλει να ξεφύγει από κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 18:22 Ο Thanasis46: #53 13-05-07 18:22 Είσαστε γατόπληκτες Είιιιστε τρελέεεες είιιιστε τρελέεεες αλλά ωραίιιιες τρελέεεεεεεεεες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 01:44 Η kittycat έγραψε: #54 14-05-07 01:44 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 02:05 Η yasmin1gr: #55 14-05-07 02:05 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μηπως να περνουμ τα καροτσια κ να βγαινουμε ολες μαζι βολτα στο εθνικο κηπο με τα γατια μας???? πολυ μου αρεσε η ιδεα Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααχαχχαχαχχαχχαχαχχαα δεν μπορω... θα σκασωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 02:07 Η yasmin1gr: #56 14-05-07 02:07 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... πφφφφφφφφφφαααααααααααααχαχχαχχαχα να σαι καλα βραδυατικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:38 Η anabou έγραψε: #57 15-05-07 10:38 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... Μερικές φορές τους χρειάζεται! Μερικά γριίδια είναι πολύ περίεργα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:58 Η Κείρα έγραψε: #58 15-05-07 10:58 Ανακαλυψα φοβερο παιχνιδακι για την Κείρα για να την παρηγορήσω μολις γυρίσει απο την στειρωση. Υπαρχουν στο σουπερ μαρκετ κατι κουτακια με τσιχλες που μοιαζουν με μπαλιτσες και εχουν καπακι. Το αδειασα και ανοιξα μια τρυπουλα ίσα ίσα για να χωραει να βγαινει μια κροκετα. Το γεμισα ξηρη τροφη και το δοκιμασα στα μικρα. Παιζουν σαν τρελα. Το πανε βολτα και που και που βγαινει και λιγο φαγακι και ενθουσιαζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_4684.JPG 256,5 KB · Εμφανίσεις: 138 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 11:02 Η aretha έγραψε: #59 15-05-07 11:02 Πολύ καλή ιδέα!! Θα το κάνω κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 11:28 Η aspasiapef: #60 15-05-07 11:28 Μπράβο Κείρα! Πολύ έξυπνο! Θα το δοκιμάσω στον δικό μου που είναι και φαγανός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατί, λιγότερη ευθήνη είναι τα γατόνια? Τουλάχιστον στα παιδιά μιλάς και καταλαβαίνεις τι θέλουν...τα γατόνια δεν μιλάνε ανθρώπινα όμως,πράγμα που κάνει ακόμα μεγαλύτερη την ευθύνη για αυτά γιατί πρέπει να προβλέπουμε τι μας ζητάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 14:41 Η ladycat έγραψε: #45 13-05-07 14:41 ο κυριακος με κοροιδευει απο τωρα που του λεω να το φτιαξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 14:42 Η ruko έγραψε: #46 13-05-07 14:42 Συμφωνώ απόλυτα με τη felix. Επίσης, έχω παρατηρήσει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι, όταν ξεπερνούν το πρώτο σοκ, αρχίζουν να ενδιαφέρονται και να κάνουν ερωτήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 14:44 Η mimikaki έγραψε: #47 13-05-07 14:44 σιγουρα δεν ειναι μικροτερη ευθηνη αλλα εδω σε κοιταζουν περιεργα με την γατοφορο... φαντασου με το καροτσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 14:46 Η ladycat έγραψε: #48 13-05-07 14:46 φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 15:05 Η ruko έγραψε: #49 13-05-07 15:05 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: σιγουρα δεν ειναι μικροτερη ευθηνη αλλα εδω σε κοιταζουν περιεργα με την γατοφορο... φαντασου με το καροτσι!!! Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ, ποιος σε κοιτάει περίεργα; Εμένα οι περισσότεροι (ιδίως παιδάκια) με σταματούν για να δουν το γατί! Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... Όταν κατέβεις στο μετρό με το γατοκαροτσάκι, πάρε μαζί σου και την κρυφή κάμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 15:47 Η mimikaki έγραψε: #50 13-05-07 15:47 εμενα ποτε δεν μου εχει τυχει αυτο...συνηθως τον κοιταζουν σαν ουφο και επειδη ο δικος μου ειναι και φωνακλας και σηκωνει την πολυκατοικια οταν τον εχω βαλει μεσα και τον κατεβαζω με εχουν βρισει κιολας του στυλ οτι τους ξυπνησα μεσημεριατικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 16:24 Η AGGELIKI έγραψε: #51 13-05-07 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... ετσι θα γινει σιγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 17:37 Η Mici έγραψε: #52 13-05-07 17:37 Αρχική Δημοσίευση από felix: Πολλές βραδιές, κλείνουμε την tv με τον άντρα μου και βλεπουμε την αγαπημένη μας κωμοδία! ''ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΓΑΤΟΤΟΥΝΕΛ!"[ . . .] Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ, ΝΑΙ, Ν Α Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι !!! Είναι φοβερό! Συνήθως η Μίτσυ βαριέται το ίδιο πράγμα, άλλα αυτό το γατοτουνελ, το έχει λατρέψει. Έχει γίνει και η κρυψώνα της και κρύβεται όταν θέλει να ξεφύγει από κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 18:22 Ο Thanasis46: #53 13-05-07 18:22 Είσαστε γατόπληκτες Είιιιστε τρελέεεες είιιιστε τρελέεεες αλλά ωραίιιιες τρελέεεεεεεεεες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 01:44 Η kittycat έγραψε: #54 14-05-07 01:44 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 02:05 Η yasmin1gr: #55 14-05-07 02:05 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μηπως να περνουμ τα καροτσια κ να βγαινουμε ολες μαζι βολτα στο εθνικο κηπο με τα γατια μας???? πολυ μου αρεσε η ιδεα Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααχαχχαχαχχαχχαχαχχαα δεν μπορω... θα σκασωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 02:07 Η yasmin1gr: #56 14-05-07 02:07 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... πφφφφφφφφφφαααααααααααααχαχχαχχαχα να σαι καλα βραδυατικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:38 Η anabou έγραψε: #57 15-05-07 10:38 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... Μερικές φορές τους χρειάζεται! Μερικά γριίδια είναι πολύ περίεργα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:58 Η Κείρα έγραψε: #58 15-05-07 10:58 Ανακαλυψα φοβερο παιχνιδακι για την Κείρα για να την παρηγορήσω μολις γυρίσει απο την στειρωση. Υπαρχουν στο σουπερ μαρκετ κατι κουτακια με τσιχλες που μοιαζουν με μπαλιτσες και εχουν καπακι. Το αδειασα και ανοιξα μια τρυπουλα ίσα ίσα για να χωραει να βγαινει μια κροκετα. Το γεμισα ξηρη τροφη και το δοκιμασα στα μικρα. Παιζουν σαν τρελα. Το πανε βολτα και που και που βγαινει και λιγο φαγακι και ενθουσιαζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_4684.JPG 256,5 KB · Εμφανίσεις: 138 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 11:02 Η aretha έγραψε: #59 15-05-07 11:02 Πολύ καλή ιδέα!! Θα το κάνω κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 11:28 Η aspasiapef: #60 15-05-07 11:28 Μπράβο Κείρα! Πολύ έξυπνο! Θα το δοκιμάσω στον δικό μου που είναι και φαγανός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ο κυριακος με κοροιδευει απο τωρα που του λεω να το φτιαξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 14:42 Η ruko έγραψε: #46 13-05-07 14:42 Συμφωνώ απόλυτα με τη felix. Επίσης, έχω παρατηρήσει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι, όταν ξεπερνούν το πρώτο σοκ, αρχίζουν να ενδιαφέρονται και να κάνουν ερωτήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 14:44 Η mimikaki έγραψε: #47 13-05-07 14:44 σιγουρα δεν ειναι μικροτερη ευθηνη αλλα εδω σε κοιταζουν περιεργα με την γατοφορο... φαντασου με το καροτσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 14:46 Η ladycat έγραψε: #48 13-05-07 14:46 φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 15:05 Η ruko έγραψε: #49 13-05-07 15:05 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: σιγουρα δεν ειναι μικροτερη ευθηνη αλλα εδω σε κοιταζουν περιεργα με την γατοφορο... φαντασου με το καροτσι!!! Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ, ποιος σε κοιτάει περίεργα; Εμένα οι περισσότεροι (ιδίως παιδάκια) με σταματούν για να δουν το γατί! Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... Όταν κατέβεις στο μετρό με το γατοκαροτσάκι, πάρε μαζί σου και την κρυφή κάμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 15:47 Η mimikaki έγραψε: #50 13-05-07 15:47 εμενα ποτε δεν μου εχει τυχει αυτο...συνηθως τον κοιταζουν σαν ουφο και επειδη ο δικος μου ειναι και φωνακλας και σηκωνει την πολυκατοικια οταν τον εχω βαλει μεσα και τον κατεβαζω με εχουν βρισει κιολας του στυλ οτι τους ξυπνησα μεσημεριατικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 16:24 Η AGGELIKI έγραψε: #51 13-05-07 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... ετσι θα γινει σιγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 17:37 Η Mici έγραψε: #52 13-05-07 17:37 Αρχική Δημοσίευση από felix: Πολλές βραδιές, κλείνουμε την tv με τον άντρα μου και βλεπουμε την αγαπημένη μας κωμοδία! ''ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΓΑΤΟΤΟΥΝΕΛ!"[ . . .] Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ, ΝΑΙ, Ν Α Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι !!! Είναι φοβερό! Συνήθως η Μίτσυ βαριέται το ίδιο πράγμα, άλλα αυτό το γατοτουνελ, το έχει λατρέψει. Έχει γίνει και η κρυψώνα της και κρύβεται όταν θέλει να ξεφύγει από κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 18:22 Ο Thanasis46: #53 13-05-07 18:22 Είσαστε γατόπληκτες Είιιιστε τρελέεεες είιιιστε τρελέεεες αλλά ωραίιιιες τρελέεεεεεεεεες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 01:44 Η kittycat έγραψε: #54 14-05-07 01:44 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 02:05 Η yasmin1gr: #55 14-05-07 02:05 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μηπως να περνουμ τα καροτσια κ να βγαινουμε ολες μαζι βολτα στο εθνικο κηπο με τα γατια μας???? πολυ μου αρεσε η ιδεα Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααχαχχαχαχχαχχαχαχχαα δεν μπορω... θα σκασωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 02:07 Η yasmin1gr: #56 14-05-07 02:07 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... πφφφφφφφφφφαααααααααααααχαχχαχχαχα να σαι καλα βραδυατικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:38 Η anabou έγραψε: #57 15-05-07 10:38 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... Μερικές φορές τους χρειάζεται! Μερικά γριίδια είναι πολύ περίεργα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:58 Η Κείρα έγραψε: #58 15-05-07 10:58 Ανακαλυψα φοβερο παιχνιδακι για την Κείρα για να την παρηγορήσω μολις γυρίσει απο την στειρωση. Υπαρχουν στο σουπερ μαρκετ κατι κουτακια με τσιχλες που μοιαζουν με μπαλιτσες και εχουν καπακι. Το αδειασα και ανοιξα μια τρυπουλα ίσα ίσα για να χωραει να βγαινει μια κροκετα. Το γεμισα ξηρη τροφη και το δοκιμασα στα μικρα. Παιζουν σαν τρελα. Το πανε βολτα και που και που βγαινει και λιγο φαγακι και ενθουσιαζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_4684.JPG 256,5 KB · Εμφανίσεις: 138 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 11:02 Η aretha έγραψε: #59 15-05-07 11:02 Πολύ καλή ιδέα!! Θα το κάνω κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 11:28 Η aspasiapef: #60 15-05-07 11:28 Μπράβο Κείρα! Πολύ έξυπνο! Θα το δοκιμάσω στον δικό μου που είναι και φαγανός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συμφωνώ απόλυτα με τη felix. Επίσης, έχω παρατηρήσει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι, όταν ξεπερνούν το πρώτο σοκ, αρχίζουν να ενδιαφέρονται και να κάνουν ερωτήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 14:44 Η mimikaki έγραψε: #47 13-05-07 14:44 σιγουρα δεν ειναι μικροτερη ευθηνη αλλα εδω σε κοιταζουν περιεργα με την γατοφορο... φαντασου με το καροτσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 14:46 Η ladycat έγραψε: #48 13-05-07 14:46 φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 15:05 Η ruko έγραψε: #49 13-05-07 15:05 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: σιγουρα δεν ειναι μικροτερη ευθηνη αλλα εδω σε κοιταζουν περιεργα με την γατοφορο... φαντασου με το καροτσι!!! Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ, ποιος σε κοιτάει περίεργα; Εμένα οι περισσότεροι (ιδίως παιδάκια) με σταματούν για να δουν το γατί! Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... Όταν κατέβεις στο μετρό με το γατοκαροτσάκι, πάρε μαζί σου και την κρυφή κάμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 15:47 Η mimikaki έγραψε: #50 13-05-07 15:47 εμενα ποτε δεν μου εχει τυχει αυτο...συνηθως τον κοιταζουν σαν ουφο και επειδη ο δικος μου ειναι και φωνακλας και σηκωνει την πολυκατοικια οταν τον εχω βαλει μεσα και τον κατεβαζω με εχουν βρισει κιολας του στυλ οτι τους ξυπνησα μεσημεριατικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 16:24 Η AGGELIKI έγραψε: #51 13-05-07 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... ετσι θα γινει σιγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 17:37 Η Mici έγραψε: #52 13-05-07 17:37 Αρχική Δημοσίευση από felix: Πολλές βραδιές, κλείνουμε την tv με τον άντρα μου και βλεπουμε την αγαπημένη μας κωμοδία! ''ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΓΑΤΟΤΟΥΝΕΛ!"[ . . .] Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ, ΝΑΙ, Ν Α Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι !!! Είναι φοβερό! Συνήθως η Μίτσυ βαριέται το ίδιο πράγμα, άλλα αυτό το γατοτουνελ, το έχει λατρέψει. Έχει γίνει και η κρυψώνα της και κρύβεται όταν θέλει να ξεφύγει από κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 18:22 Ο Thanasis46: #53 13-05-07 18:22 Είσαστε γατόπληκτες Είιιιστε τρελέεεες είιιιστε τρελέεεες αλλά ωραίιιιες τρελέεεεεεεεεες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 01:44 Η kittycat έγραψε: #54 14-05-07 01:44 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 02:05 Η yasmin1gr: #55 14-05-07 02:05 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μηπως να περνουμ τα καροτσια κ να βγαινουμε ολες μαζι βολτα στο εθνικο κηπο με τα γατια μας???? πολυ μου αρεσε η ιδεα Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααχαχχαχαχχαχχαχαχχαα δεν μπορω... θα σκασωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 02:07 Η yasmin1gr: #56 14-05-07 02:07 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... πφφφφφφφφφφαααααααααααααχαχχαχχαχα να σαι καλα βραδυατικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:38 Η anabou έγραψε: #57 15-05-07 10:38 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... Μερικές φορές τους χρειάζεται! Μερικά γριίδια είναι πολύ περίεργα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:58 Η Κείρα έγραψε: #58 15-05-07 10:58 Ανακαλυψα φοβερο παιχνιδακι για την Κείρα για να την παρηγορήσω μολις γυρίσει απο την στειρωση. Υπαρχουν στο σουπερ μαρκετ κατι κουτακια με τσιχλες που μοιαζουν με μπαλιτσες και εχουν καπακι. Το αδειασα και ανοιξα μια τρυπουλα ίσα ίσα για να χωραει να βγαινει μια κροκετα. Το γεμισα ξηρη τροφη και το δοκιμασα στα μικρα. Παιζουν σαν τρελα. Το πανε βολτα και που και που βγαινει και λιγο φαγακι και ενθουσιαζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_4684.JPG 256,5 KB · Εμφανίσεις: 138 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 11:02 Η aretha έγραψε: #59 15-05-07 11:02 Πολύ καλή ιδέα!! Θα το κάνω κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 11:28 Η aspasiapef: #60 15-05-07 11:28 Μπράβο Κείρα! Πολύ έξυπνο! Θα το δοκιμάσω στον δικό μου που είναι και φαγανός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σιγουρα δεν ειναι μικροτερη ευθηνη αλλα εδω σε κοιταζουν περιεργα με την γατοφορο... φαντασου με το καροτσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 14:46 Η ladycat έγραψε: #48 13-05-07 14:46 φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 15:05 Η ruko έγραψε: #49 13-05-07 15:05 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: σιγουρα δεν ειναι μικροτερη ευθηνη αλλα εδω σε κοιταζουν περιεργα με την γατοφορο... φαντασου με το καροτσι!!! Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ, ποιος σε κοιτάει περίεργα; Εμένα οι περισσότεροι (ιδίως παιδάκια) με σταματούν για να δουν το γατί! Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... Όταν κατέβεις στο μετρό με το γατοκαροτσάκι, πάρε μαζί σου και την κρυφή κάμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 15:47 Η mimikaki έγραψε: #50 13-05-07 15:47 εμενα ποτε δεν μου εχει τυχει αυτο...συνηθως τον κοιταζουν σαν ουφο και επειδη ο δικος μου ειναι και φωνακλας και σηκωνει την πολυκατοικια οταν τον εχω βαλει μεσα και τον κατεβαζω με εχουν βρισει κιολας του στυλ οτι τους ξυπνησα μεσημεριατικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 16:24 Η AGGELIKI έγραψε: #51 13-05-07 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... ετσι θα γινει σιγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 17:37 Η Mici έγραψε: #52 13-05-07 17:37 Αρχική Δημοσίευση από felix: Πολλές βραδιές, κλείνουμε την tv με τον άντρα μου και βλεπουμε την αγαπημένη μας κωμοδία! ''ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΓΑΤΟΤΟΥΝΕΛ!"[ . . .] Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ, ΝΑΙ, Ν Α Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι !!! Είναι φοβερό! Συνήθως η Μίτσυ βαριέται το ίδιο πράγμα, άλλα αυτό το γατοτουνελ, το έχει λατρέψει. Έχει γίνει και η κρυψώνα της και κρύβεται όταν θέλει να ξεφύγει από κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 18:22 Ο Thanasis46: #53 13-05-07 18:22 Είσαστε γατόπληκτες Είιιιστε τρελέεεες είιιιστε τρελέεεες αλλά ωραίιιιες τρελέεεεεεεεεες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 01:44 Η kittycat έγραψε: #54 14-05-07 01:44 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 02:05 Η yasmin1gr: #55 14-05-07 02:05 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μηπως να περνουμ τα καροτσια κ να βγαινουμε ολες μαζι βολτα στο εθνικο κηπο με τα γατια μας???? πολυ μου αρεσε η ιδεα Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααχαχχαχαχχαχχαχαχχαα δεν μπορω... θα σκασωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 02:07 Η yasmin1gr: #56 14-05-07 02:07 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... πφφφφφφφφφφαααααααααααααχαχχαχχαχα να σαι καλα βραδυατικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:38 Η anabou έγραψε: #57 15-05-07 10:38 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... Μερικές φορές τους χρειάζεται! Μερικά γριίδια είναι πολύ περίεργα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:58 Η Κείρα έγραψε: #58 15-05-07 10:58 Ανακαλυψα φοβερο παιχνιδακι για την Κείρα για να την παρηγορήσω μολις γυρίσει απο την στειρωση. Υπαρχουν στο σουπερ μαρκετ κατι κουτακια με τσιχλες που μοιαζουν με μπαλιτσες και εχουν καπακι. Το αδειασα και ανοιξα μια τρυπουλα ίσα ίσα για να χωραει να βγαινει μια κροκετα. Το γεμισα ξηρη τροφη και το δοκιμασα στα μικρα. Παιζουν σαν τρελα. Το πανε βολτα και που και που βγαινει και λιγο φαγακι και ενθουσιαζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_4684.JPG 256,5 KB · Εμφανίσεις: 138 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 11:02 Η aretha έγραψε: #59 15-05-07 11:02 Πολύ καλή ιδέα!! Θα το κάνω κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 11:28 Η aspasiapef: #60 15-05-07 11:28 Μπράβο Κείρα! Πολύ έξυπνο! Θα το δοκιμάσω στον δικό μου που είναι και φαγανός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 15:05 Η ruko έγραψε: #49 13-05-07 15:05 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: σιγουρα δεν ειναι μικροτερη ευθηνη αλλα εδω σε κοιταζουν περιεργα με την γατοφορο... φαντασου με το καροτσι!!! Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ, ποιος σε κοιτάει περίεργα; Εμένα οι περισσότεροι (ιδίως παιδάκια) με σταματούν για να δουν το γατί! Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... Όταν κατέβεις στο μετρό με το γατοκαροτσάκι, πάρε μαζί σου και την κρυφή κάμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 15:47 Η mimikaki έγραψε: #50 13-05-07 15:47 εμενα ποτε δεν μου εχει τυχει αυτο...συνηθως τον κοιταζουν σαν ουφο και επειδη ο δικος μου ειναι και φωνακλας και σηκωνει την πολυκατοικια οταν τον εχω βαλει μεσα και τον κατεβαζω με εχουν βρισει κιολας του στυλ οτι τους ξυπνησα μεσημεριατικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 16:24 Η AGGELIKI έγραψε: #51 13-05-07 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... ετσι θα γινει σιγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 17:37 Η Mici έγραψε: #52 13-05-07 17:37 Αρχική Δημοσίευση από felix: Πολλές βραδιές, κλείνουμε την tv με τον άντρα μου και βλεπουμε την αγαπημένη μας κωμοδία! ''ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΓΑΤΟΤΟΥΝΕΛ!"[ . . .] Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ, ΝΑΙ, Ν Α Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι !!! Είναι φοβερό! Συνήθως η Μίτσυ βαριέται το ίδιο πράγμα, άλλα αυτό το γατοτουνελ, το έχει λατρέψει. Έχει γίνει και η κρυψώνα της και κρύβεται όταν θέλει να ξεφύγει από κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 18:22 Ο Thanasis46: #53 13-05-07 18:22 Είσαστε γατόπληκτες Είιιιστε τρελέεεες είιιιστε τρελέεεες αλλά ωραίιιιες τρελέεεεεεεεεες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 01:44 Η kittycat έγραψε: #54 14-05-07 01:44 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 02:05 Η yasmin1gr: #55 14-05-07 02:05 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μηπως να περνουμ τα καροτσια κ να βγαινουμε ολες μαζι βολτα στο εθνικο κηπο με τα γατια μας???? πολυ μου αρεσε η ιδεα Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααχαχχαχαχχαχχαχαχχαα δεν μπορω... θα σκασωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 02:07 Η yasmin1gr: #56 14-05-07 02:07 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... πφφφφφφφφφφαααααααααααααχαχχαχχαχα να σαι καλα βραδυατικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:38 Η anabou έγραψε: #57 15-05-07 10:38 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... Μερικές φορές τους χρειάζεται! Μερικά γριίδια είναι πολύ περίεργα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:58 Η Κείρα έγραψε: #58 15-05-07 10:58 Ανακαλυψα φοβερο παιχνιδακι για την Κείρα για να την παρηγορήσω μολις γυρίσει απο την στειρωση. Υπαρχουν στο σουπερ μαρκετ κατι κουτακια με τσιχλες που μοιαζουν με μπαλιτσες και εχουν καπακι. Το αδειασα και ανοιξα μια τρυπουλα ίσα ίσα για να χωραει να βγαινει μια κροκετα. Το γεμισα ξηρη τροφη και το δοκιμασα στα μικρα. Παιζουν σαν τρελα. Το πανε βολτα και που και που βγαινει και λιγο φαγακι και ενθουσιαζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_4684.JPG 256,5 KB · Εμφανίσεις: 138 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 11:02 Η aretha έγραψε: #59 15-05-07 11:02 Πολύ καλή ιδέα!! Θα το κάνω κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 11:28 Η aspasiapef: #60 15-05-07 11:28 Μπράβο Κείρα! Πολύ έξυπνο! Θα το δοκιμάσω στον δικό μου που είναι και φαγανός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: σιγουρα δεν ειναι μικροτερη ευθηνη αλλα εδω σε κοιταζουν περιεργα με την γατοφορο... φαντασου με το καροτσι!!! Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ, ποιος σε κοιτάει περίεργα; Εμένα οι περισσότεροι (ιδίως παιδάκια) με σταματούν για να δουν το γατί! Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... Όταν κατέβεις στο μετρό με το γατοκαροτσάκι, πάρε μαζί σου και την κρυφή κάμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 15:47 Η mimikaki έγραψε: #50 13-05-07 15:47 εμενα ποτε δεν μου εχει τυχει αυτο...συνηθως τον κοιταζουν σαν ουφο και επειδη ο δικος μου ειναι και φωνακλας και σηκωνει την πολυκατοικια οταν τον εχω βαλει μεσα και τον κατεβαζω με εχουν βρισει κιολας του στυλ οτι τους ξυπνησα μεσημεριατικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 16:24 Η AGGELIKI έγραψε: #51 13-05-07 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... ετσι θα γινει σιγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 17:37 Η Mici έγραψε: #52 13-05-07 17:37 Αρχική Δημοσίευση από felix: Πολλές βραδιές, κλείνουμε την tv με τον άντρα μου και βλεπουμε την αγαπημένη μας κωμοδία! ''ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΓΑΤΟΤΟΥΝΕΛ!"[ . . .] Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ, ΝΑΙ, Ν Α Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι !!! Είναι φοβερό! Συνήθως η Μίτσυ βαριέται το ίδιο πράγμα, άλλα αυτό το γατοτουνελ, το έχει λατρέψει. Έχει γίνει και η κρυψώνα της και κρύβεται όταν θέλει να ξεφύγει από κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 18:22 Ο Thanasis46: #53 13-05-07 18:22 Είσαστε γατόπληκτες Είιιιστε τρελέεεες είιιιστε τρελέεεες αλλά ωραίιιιες τρελέεεεεεεεεες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 01:44 Η kittycat έγραψε: #54 14-05-07 01:44 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 02:05 Η yasmin1gr: #55 14-05-07 02:05 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μηπως να περνουμ τα καροτσια κ να βγαινουμε ολες μαζι βολτα στο εθνικο κηπο με τα γατια μας???? πολυ μου αρεσε η ιδεα Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααχαχχαχαχχαχχαχαχχαα δεν μπορω... θα σκασωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 02:07 Η yasmin1gr: #56 14-05-07 02:07 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... πφφφφφφφφφφαααααααααααααχαχχαχχαχα να σαι καλα βραδυατικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:38 Η anabou έγραψε: #57 15-05-07 10:38 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... Μερικές φορές τους χρειάζεται! Μερικά γριίδια είναι πολύ περίεργα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:58 Η Κείρα έγραψε: #58 15-05-07 10:58 Ανακαλυψα φοβερο παιχνιδακι για την Κείρα για να την παρηγορήσω μολις γυρίσει απο την στειρωση. Υπαρχουν στο σουπερ μαρκετ κατι κουτακια με τσιχλες που μοιαζουν με μπαλιτσες και εχουν καπακι. Το αδειασα και ανοιξα μια τρυπουλα ίσα ίσα για να χωραει να βγαινει μια κροκετα. Το γεμισα ξηρη τροφη και το δοκιμασα στα μικρα. Παιζουν σαν τρελα. Το πανε βολτα και που και που βγαινει και λιγο φαγακι και ενθουσιαζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_4684.JPG 256,5 KB · Εμφανίσεις: 138 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 11:02 Η aretha έγραψε: #59 15-05-07 11:02 Πολύ καλή ιδέα!! Θα το κάνω κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 11:28 Η aspasiapef: #60 15-05-07 11:28 Μπράβο Κείρα! Πολύ έξυπνο! Θα το δοκιμάσω στον δικό μου που είναι και φαγανός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμενα ποτε δεν μου εχει τυχει αυτο...συνηθως τον κοιταζουν σαν ουφο και επειδη ο δικος μου ειναι και φωνακλας και σηκωνει την πολυκατοικια οταν τον εχω βαλει μεσα και τον κατεβαζω με εχουν βρισει κιολας του στυλ οτι τους ξυπνησα μεσημεριατικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 16:24 Η AGGELIKI έγραψε: #51 13-05-07 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... ετσι θα γινει σιγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 17:37 Η Mici έγραψε: #52 13-05-07 17:37 Αρχική Δημοσίευση από felix: Πολλές βραδιές, κλείνουμε την tv με τον άντρα μου και βλεπουμε την αγαπημένη μας κωμοδία! ''ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΓΑΤΟΤΟΥΝΕΛ!"[ . . .] Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ, ΝΑΙ, Ν Α Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι !!! Είναι φοβερό! Συνήθως η Μίτσυ βαριέται το ίδιο πράγμα, άλλα αυτό το γατοτουνελ, το έχει λατρέψει. Έχει γίνει και η κρυψώνα της και κρύβεται όταν θέλει να ξεφύγει από κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 18:22 Ο Thanasis46: #53 13-05-07 18:22 Είσαστε γατόπληκτες Είιιιστε τρελέεεες είιιιστε τρελέεεες αλλά ωραίιιιες τρελέεεεεεεεεες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 01:44 Η kittycat έγραψε: #54 14-05-07 01:44 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 02:05 Η yasmin1gr: #55 14-05-07 02:05 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μηπως να περνουμ τα καροτσια κ να βγαινουμε ολες μαζι βολτα στο εθνικο κηπο με τα γατια μας???? πολυ μου αρεσε η ιδεα Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααχαχχαχαχχαχχαχαχχαα δεν μπορω... θα σκασωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 02:07 Η yasmin1gr: #56 14-05-07 02:07 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... πφφφφφφφφφφαααααααααααααχαχχαχχαχα να σαι καλα βραδυατικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:38 Η anabou έγραψε: #57 15-05-07 10:38 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... Μερικές φορές τους χρειάζεται! Μερικά γριίδια είναι πολύ περίεργα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:58 Η Κείρα έγραψε: #58 15-05-07 10:58 Ανακαλυψα φοβερο παιχνιδακι για την Κείρα για να την παρηγορήσω μολις γυρίσει απο την στειρωση. Υπαρχουν στο σουπερ μαρκετ κατι κουτακια με τσιχλες που μοιαζουν με μπαλιτσες και εχουν καπακι. Το αδειασα και ανοιξα μια τρυπουλα ίσα ίσα για να χωραει να βγαινει μια κροκετα. Το γεμισα ξηρη τροφη και το δοκιμασα στα μικρα. Παιζουν σαν τρελα. Το πανε βολτα και που και που βγαινει και λιγο φαγακι και ενθουσιαζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_4684.JPG 256,5 KB · Εμφανίσεις: 138 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 11:02 Η aretha έγραψε: #59 15-05-07 11:02 Πολύ καλή ιδέα!! Θα το κάνω κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 11:28 Η aspasiapef: #60 15-05-07 11:28 Μπράβο Κείρα! Πολύ έξυπνο! Θα το δοκιμάσω στον δικό μου που είναι και φαγανός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... ετσι θα γινει σιγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 17:37 Η Mici έγραψε: #52 13-05-07 17:37 Αρχική Δημοσίευση από felix: Πολλές βραδιές, κλείνουμε την tv με τον άντρα μου και βλεπουμε την αγαπημένη μας κωμοδία! ''ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΓΑΤΟΤΟΥΝΕΛ!"[ . . .] Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ, ΝΑΙ, Ν Α Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι !!! Είναι φοβερό! Συνήθως η Μίτσυ βαριέται το ίδιο πράγμα, άλλα αυτό το γατοτουνελ, το έχει λατρέψει. Έχει γίνει και η κρυψώνα της και κρύβεται όταν θέλει να ξεφύγει από κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 18:22 Ο Thanasis46: #53 13-05-07 18:22 Είσαστε γατόπληκτες Είιιιστε τρελέεεες είιιιστε τρελέεεες αλλά ωραίιιιες τρελέεεεεεεεεες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 01:44 Η kittycat έγραψε: #54 14-05-07 01:44 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 02:05 Η yasmin1gr: #55 14-05-07 02:05 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μηπως να περνουμ τα καροτσια κ να βγαινουμε ολες μαζι βολτα στο εθνικο κηπο με τα γατια μας???? πολυ μου αρεσε η ιδεα Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααχαχχαχαχχαχχαχαχχαα δεν μπορω... θα σκασωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 02:07 Η yasmin1gr: #56 14-05-07 02:07 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... πφφφφφφφφφφαααααααααααααχαχχαχχαχα να σαι καλα βραδυατικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:38 Η anabou έγραψε: #57 15-05-07 10:38 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... Μερικές φορές τους χρειάζεται! Μερικά γριίδια είναι πολύ περίεργα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:58 Η Κείρα έγραψε: #58 15-05-07 10:58 Ανακαλυψα φοβερο παιχνιδακι για την Κείρα για να την παρηγορήσω μολις γυρίσει απο την στειρωση. Υπαρχουν στο σουπερ μαρκετ κατι κουτακια με τσιχλες που μοιαζουν με μπαλιτσες και εχουν καπακι. Το αδειασα και ανοιξα μια τρυπουλα ίσα ίσα για να χωραει να βγαινει μια κροκετα. Το γεμισα ξηρη τροφη και το δοκιμασα στα μικρα. Παιζουν σαν τρελα. Το πανε βολτα και που και που βγαινει και λιγο φαγακι και ενθουσιαζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_4684.JPG 256,5 KB · Εμφανίσεις: 138 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 11:02 Η aretha έγραψε: #59 15-05-07 11:02 Πολύ καλή ιδέα!! Θα το κάνω κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 11:28 Η aspasiapef: #60 15-05-07 11:28 Μπράβο Κείρα! Πολύ έξυπνο! Θα το δοκιμάσω στον δικό μου που είναι και φαγανός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από felix: Πολλές βραδιές, κλείνουμε την tv με τον άντρα μου και βλεπουμε την αγαπημένη μας κωμοδία! ''ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΓΑΤΟΤΟΥΝΕΛ!"[ . . .] Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ, ΝΑΙ, Ν Α Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι !!! Είναι φοβερό! Συνήθως η Μίτσυ βαριέται το ίδιο πράγμα, άλλα αυτό το γατοτουνελ, το έχει λατρέψει. Έχει γίνει και η κρυψώνα της και κρύβεται όταν θέλει να ξεφύγει από κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 18:22 Ο Thanasis46: #53 13-05-07 18:22 Είσαστε γατόπληκτες Είιιιστε τρελέεεες είιιιστε τρελέεεες αλλά ωραίιιιες τρελέεεεεεεεεες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 01:44 Η kittycat έγραψε: #54 14-05-07 01:44 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 02:05 Η yasmin1gr: #55 14-05-07 02:05 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μηπως να περνουμ τα καροτσια κ να βγαινουμε ολες μαζι βολτα στο εθνικο κηπο με τα γατια μας???? πολυ μου αρεσε η ιδεα Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααχαχχαχαχχαχχαχαχχαα δεν μπορω... θα σκασωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 02:07 Η yasmin1gr: #56 14-05-07 02:07 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... πφφφφφφφφφφαααααααααααααχαχχαχχαχα να σαι καλα βραδυατικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:38 Η anabou έγραψε: #57 15-05-07 10:38 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... Μερικές φορές τους χρειάζεται! Μερικά γριίδια είναι πολύ περίεργα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:58 Η Κείρα έγραψε: #58 15-05-07 10:58 Ανακαλυψα φοβερο παιχνιδακι για την Κείρα για να την παρηγορήσω μολις γυρίσει απο την στειρωση. Υπαρχουν στο σουπερ μαρκετ κατι κουτακια με τσιχλες που μοιαζουν με μπαλιτσες και εχουν καπακι. Το αδειασα και ανοιξα μια τρυπουλα ίσα ίσα για να χωραει να βγαινει μια κροκετα. Το γεμισα ξηρη τροφη και το δοκιμασα στα μικρα. Παιζουν σαν τρελα. Το πανε βολτα και που και που βγαινει και λιγο φαγακι και ενθουσιαζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_4684.JPG 256,5 KB · Εμφανίσεις: 138 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 11:02 Η aretha έγραψε: #59 15-05-07 11:02 Πολύ καλή ιδέα!! Θα το κάνω κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 11:28 Η aspasiapef: #60 15-05-07 11:28 Μπράβο Κείρα! Πολύ έξυπνο! Θα το δοκιμάσω στον δικό μου που είναι και φαγανός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είσαστε γατόπληκτες Είιιιστε τρελέεεες είιιιστε τρελέεεες αλλά ωραίιιιες τρελέεεεεεεεεες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 01:44 Η kittycat έγραψε: #54 14-05-07 01:44 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 02:05 Η yasmin1gr: #55 14-05-07 02:05 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μηπως να περνουμ τα καροτσια κ να βγαινουμε ολες μαζι βολτα στο εθνικο κηπο με τα γατια μας???? πολυ μου αρεσε η ιδεα Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααχαχχαχαχχαχχαχαχχαα δεν μπορω... θα σκασωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 02:07 Η yasmin1gr: #56 14-05-07 02:07 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... πφφφφφφφφφφαααααααααααααχαχχαχχαχα να σαι καλα βραδυατικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:38 Η anabou έγραψε: #57 15-05-07 10:38 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... Μερικές φορές τους χρειάζεται! Μερικά γριίδια είναι πολύ περίεργα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:58 Η Κείρα έγραψε: #58 15-05-07 10:58 Ανακαλυψα φοβερο παιχνιδακι για την Κείρα για να την παρηγορήσω μολις γυρίσει απο την στειρωση. Υπαρχουν στο σουπερ μαρκετ κατι κουτακια με τσιχλες που μοιαζουν με μπαλιτσες και εχουν καπακι. Το αδειασα και ανοιξα μια τρυπουλα ίσα ίσα για να χωραει να βγαινει μια κροκετα. Το γεμισα ξηρη τροφη και το δοκιμασα στα μικρα. Παιζουν σαν τρελα. Το πανε βολτα και που και που βγαινει και λιγο φαγακι και ενθουσιαζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_4684.JPG 256,5 KB · Εμφανίσεις: 138 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 11:02 Η aretha έγραψε: #59 15-05-07 11:02 Πολύ καλή ιδέα!! Θα το κάνω κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 11:28 Η aspasiapef: #60 15-05-07 11:28 Μπράβο Κείρα! Πολύ έξυπνο! Θα το δοκιμάσω στον δικό μου που είναι και φαγανός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 02:05 Η yasmin1gr: #55 14-05-07 02:05 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μηπως να περνουμ τα καροτσια κ να βγαινουμε ολες μαζι βολτα στο εθνικο κηπο με τα γατια μας???? πολυ μου αρεσε η ιδεα Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααχαχχαχαχχαχχαχαχχαα δεν μπορω... θα σκασωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 02:07 Η yasmin1gr: #56 14-05-07 02:07 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... πφφφφφφφφφφαααααααααααααχαχχαχχαχα να σαι καλα βραδυατικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:38 Η anabou έγραψε: #57 15-05-07 10:38 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... Μερικές φορές τους χρειάζεται! Μερικά γριίδια είναι πολύ περίεργα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:58 Η Κείρα έγραψε: #58 15-05-07 10:58 Ανακαλυψα φοβερο παιχνιδακι για την Κείρα για να την παρηγορήσω μολις γυρίσει απο την στειρωση. Υπαρχουν στο σουπερ μαρκετ κατι κουτακια με τσιχλες που μοιαζουν με μπαλιτσες και εχουν καπακι. Το αδειασα και ανοιξα μια τρυπουλα ίσα ίσα για να χωραει να βγαινει μια κροκετα. Το γεμισα ξηρη τροφη και το δοκιμασα στα μικρα. Παιζουν σαν τρελα. Το πανε βολτα και που και που βγαινει και λιγο φαγακι και ενθουσιαζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_4684.JPG 256,5 KB · Εμφανίσεις: 138 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 11:02 Η aretha έγραψε: #59 15-05-07 11:02 Πολύ καλή ιδέα!! Θα το κάνω κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 11:28 Η aspasiapef: #60 15-05-07 11:28 Μπράβο Κείρα! Πολύ έξυπνο! Θα το δοκιμάσω στον δικό μου που είναι και φαγανός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μηπως να περνουμ τα καροτσια κ να βγαινουμε ολες μαζι βολτα στο εθνικο κηπο με τα γατια μας???? πολυ μου αρεσε η ιδεα Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααχαχχαχαχχαχχαχαχχαα δεν μπορω... θα σκασωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 02:07 Η yasmin1gr: #56 14-05-07 02:07 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... πφφφφφφφφφφαααααααααααααχαχχαχχαχα να σαι καλα βραδυατικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:38 Η anabou έγραψε: #57 15-05-07 10:38 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... Μερικές φορές τους χρειάζεται! Μερικά γριίδια είναι πολύ περίεργα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:58 Η Κείρα έγραψε: #58 15-05-07 10:58 Ανακαλυψα φοβερο παιχνιδακι για την Κείρα για να την παρηγορήσω μολις γυρίσει απο την στειρωση. Υπαρχουν στο σουπερ μαρκετ κατι κουτακια με τσιχλες που μοιαζουν με μπαλιτσες και εχουν καπακι. Το αδειασα και ανοιξα μια τρυπουλα ίσα ίσα για να χωραει να βγαινει μια κροκετα. Το γεμισα ξηρη τροφη και το δοκιμασα στα μικρα. Παιζουν σαν τρελα. Το πανε βολτα και που και που βγαινει και λιγο φαγακι και ενθουσιαζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_4684.JPG 256,5 KB · Εμφανίσεις: 138 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 11:02 Η aretha έγραψε: #59 15-05-07 11:02 Πολύ καλή ιδέα!! Θα το κάνω κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 11:28 Η aspasiapef: #60 15-05-07 11:28 Μπράβο Κείρα! Πολύ έξυπνο! Θα το δοκιμάσω στον δικό μου που είναι και φαγανός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... πφφφφφφφφφφαααααααααααααχαχχαχχαχα να σαι καλα βραδυατικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:38 Η anabou έγραψε: #57 15-05-07 10:38 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... Μερικές φορές τους χρειάζεται! Μερικά γριίδια είναι πολύ περίεργα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:58 Η Κείρα έγραψε: #58 15-05-07 10:58 Ανακαλυψα φοβερο παιχνιδακι για την Κείρα για να την παρηγορήσω μολις γυρίσει απο την στειρωση. Υπαρχουν στο σουπερ μαρκετ κατι κουτακια με τσιχλες που μοιαζουν με μπαλιτσες και εχουν καπακι. Το αδειασα και ανοιξα μια τρυπουλα ίσα ίσα για να χωραει να βγαινει μια κροκετα. Το γεμισα ξηρη τροφη και το δοκιμασα στα μικρα. Παιζουν σαν τρελα. Το πανε βολτα και που και που βγαινει και λιγο φαγακι και ενθουσιαζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_4684.JPG 256,5 KB · Εμφανίσεις: 138 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 11:02 Η aretha έγραψε: #59 15-05-07 11:02 Πολύ καλή ιδέα!! Θα το κάνω κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 11:28 Η aspasiapef: #60 15-05-07 11:28 Μπράβο Κείρα! Πολύ έξυπνο! Θα το δοκιμάσω στον δικό μου που είναι και φαγανός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ladycat: φανταστειτε εικονα μεσα στο μετρο εγω το καροτσι με σκεπασμενο το καλαθι κ μεσα η πατουνα κ διπλα η γιαγια να ρωταει ποσο ειναι το παιδακι μου κ εγω να της λεω οτι δεν ειναι παιδακι αλλα γατακι κ να της το δειχνω κ μετα η φρικη στο βλεμμα της γιαγιας Click για ανάπτυξη... Μερικές φορές τους χρειάζεται! Μερικά γριίδια είναι πολύ περίεργα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:58 Η Κείρα έγραψε: #58 15-05-07 10:58 Ανακαλυψα φοβερο παιχνιδακι για την Κείρα για να την παρηγορήσω μολις γυρίσει απο την στειρωση. Υπαρχουν στο σουπερ μαρκετ κατι κουτακια με τσιχλες που μοιαζουν με μπαλιτσες και εχουν καπακι. Το αδειασα και ανοιξα μια τρυπουλα ίσα ίσα για να χωραει να βγαινει μια κροκετα. Το γεμισα ξηρη τροφη και το δοκιμασα στα μικρα. Παιζουν σαν τρελα. Το πανε βολτα και που και που βγαινει και λιγο φαγακι και ενθουσιαζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_4684.JPG 256,5 KB · Εμφανίσεις: 138 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 11:02 Η aretha έγραψε: #59 15-05-07 11:02 Πολύ καλή ιδέα!! Θα το κάνω κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 11:28 Η aspasiapef: #60 15-05-07 11:28 Μπράβο Κείρα! Πολύ έξυπνο! Θα το δοκιμάσω στον δικό μου που είναι και φαγανός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ανακαλυψα φοβερο παιχνιδακι για την Κείρα για να την παρηγορήσω μολις γυρίσει απο την στειρωση. Υπαρχουν στο σουπερ μαρκετ κατι κουτακια με τσιχλες που μοιαζουν με μπαλιτσες και εχουν καπακι. Το αδειασα και ανοιξα μια τρυπουλα ίσα ίσα για να χωραει να βγαινει μια κροκετα. Το γεμισα ξηρη τροφη και το δοκιμασα στα μικρα. Παιζουν σαν τρελα. Το πανε βολτα και που και που βγαινει και λιγο φαγακι και ενθουσιαζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 11:02 Η aretha έγραψε: #59 15-05-07 11:02 Πολύ καλή ιδέα!! Θα το κάνω κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 11:28 Η aspasiapef: #60 15-05-07 11:28 Μπράβο Κείρα! Πολύ έξυπνο! Θα το δοκιμάσω στον δικό μου που είναι και φαγανός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Πολύ καλή ιδέα!! Θα το κάνω κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 11:28 Η aspasiapef: #60 15-05-07 11:28 Μπράβο Κείρα! Πολύ έξυπνο! Θα το δοκιμάσω στον δικό μου που είναι και φαγανός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπράβο Κείρα! Πολύ έξυπνο! Θα το δοκιμάσω στον δικό μου που είναι και φαγανός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.