Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Υπάρχει και τροχός γυμναστικής για γάτες!! Αντίστοιχο με το διάδρομο που χρησιμοποιούμε εμείς... Βρήκα και βιντεάκια με γάτες που τον χρησιμοποιούν: :D
https://www.youtube.com/watch?v=OGjnwEo5fYU
https://www.youtube.com/watch?v=p_r5zQpMdiI

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• catwheel.jpg
    catwheel.jpg
    29,8 KB · Εμφανίσεις: 155
Καλα το γατοτουνελ παντως ειναι τα λεφτα κρυβεται και τρεχει μεσα σαν τρελλη εδω και η Ιολη που ειναι και μικρουλα και στο πρωτο πραγμα που πηγε ηταν αυτο :) οσο για την ιδεα με την μπαλιτσα με την τροφη ολα τα λεφτα Κειρα :up: θα το δοκιμασω πρωτα στην μικρη και το σαββατοκυριακο θα δω και τις αντιδρασεις της Φαιδρας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:happy: :happy: χι χι πολύ επιτυχία η ιδεα μου

Βρήκα αυτό ......

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Σκέφτομαι φέτος στο camping να παρω και τα μιμινια μαζί!!!!

Συνημμένα

• 419RVA7FERL__AA271_.jpg
    419RVA7FERL__AA271_.jpg
    17,8 KB · Εμφανίσεις: 561
Μπαλάκι Κείρα.
Το νέο παιχνίδι που ξετρελαίνει τις γατούλες σας!! Κάνει τα ζωάκια σας να τρώνε παίζοντας και να εκπλήσσονται ευχάριστα!!
Μπαλάκι Κείρα!! Κυλάει και ταΐζει!!!

Copyright Κείρα

Μπαλάκι Κείρα.
Το νέο παιχνίδι που ξετρελαίνει τις γατούλες σας!! Κάνει τα ζωάκια σας να τρώνε παίζοντας και να εκπλήσσονται ευχάριστα!!
Μπαλάκι Κείρα!! Κυλάει και ταΐζει!!!

Copyright Κείρα

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Χμμμ! Σκέφτομαι να το προωθήσω με τον Θαναση διαφημιστή. :lol: :lol: :lol: Ακου "Κυλάει και ταιζει"!!! Θα κανουμε παταγο:up:

μολις ειδα το θεμα και καταενθουσιαστηκα!:up:το σαββατο πηγαμε για ασχετο λογο στα τζαμπο και οτι εβλεπε ο μηνας το ηθελε για τη λιλα.αδυνατον να καταλαβει οτι μολις μπει η λιλα στο φουσκωτο παιδοτοπο θα τον τρυπησει με τα νυχια της (και θα πιασει και ολο το χωρο στο σαλονι) με τα χιλια ζορια φυγαμε μονο με κατι μπιστολια που πετανε δισκακια απο αφρολεξ(πολυ ελαφρια) και τα ριχνει στη λιλα που τα κυνηγαει σαν παλαβη.νομιζω πως εχει ταλεντο τερματοφυλακα.αν δει αυτα εδω θα θελει να τα αγορασουμε/φτιαξουμε ολα:lol: ειναι πολυ χαζοπατερας.εγω κλεινω προς την κατασκευη με τα ραφια

:up:το σαββατο πηγαμε για ασχετο λογο στα τζαμπο και οτι εβλεπε ο μηνας το ηθελε για τη λιλα.
Το πόσο τον καταλαβαίνω τον Μηνά δε φαντάζεσαι!!!!;) Εδώ και 7 μήνες που έχω το Χιόνη έχω πάει πιο πολλές φορές στο Jumbo από ότι την τελευταία 10ετία για τα ανήψια και τα βαφτιστήρια μου!!! :lol: Πάω και καλά να πάρω δώρο π.χ. στη βαφτιστήρα μου και καταλήγω να φύγω με 2 τσάντες παιχνίδια για τον Χιόνη. Μπαλάκια, λουράκια, ποντικάκια, κουβερτούλες, μαξιλαράκια και πάει λέγοντας!!!...:rolleyes: :rolleyes: :lol: :lol: :up: :up: :up: :up:
Τι να κάνω η μάνα? Να μην ψωνίσω στο παιδί μου?:confused: ;) :P

μολις ειδα το θεμα και καταενθουσιαστηκα!:up:το σαββατο πηγαμε για ασχετο λογο στα τζαμπο και οτι εβλεπε ο μηνας το ηθελε για τη λιλα.αδυνατον να καταλαβει οτι μολις μπει η λιλα στο φουσκωτο παιδοτοπο θα τον τρυπησει με τα νυχια της
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αχ βρε παιδιά, πείτε και στην άσχετη, ποιες είναι αυτές οι τσίχλες που βγαίνουν σε μπαλίτσα; Τουλάχιστον να προλάβω να τους πάρω αυτό, γιατί σας βλέπω να τους σηκώνετε όλους τους γατοδιαδρόμους του alex pak και πάλι θα μείνω με άδεια χέρια...

Εγω πηγα και τον πηρα σημερα τον γατοδιαδρομο :) αμα το ειχαν και σε αλλα χρωματα θα ηταν φοβερα!7,47 εκανε βεβαια γιατι δε θυμαμαι πιο κοριτσι ειπε οτι το πηρε ειχε πει 6 να εχει αραγε διαφορα απο αλεχ πακ σε αλλη περιοχι:hmm:
Θα βαλω και φοτο συντομα με το γατο μου μεσα:)

Θα παω και εγω να το παρω απο το αλεξ πακ στου Ρεντη απεναντι απο την λαχαναγορα!;)

[ ... ] 7,47 εκανε βεβαια γιατι δε θυμαμαι πιο κοριτσι ειπε οτι το πηρε ειχε πει 6 να εχει αραγε διαφορα απο αλεχ πακ σε αλλη περιοχι:hmm:[ ... ]

Κάπου εκεί γύρω πήρα το γατοτουνελ 7 εύρο και κάτι. Το πήρα από το AlexPak Παιανίας που είναι κοντά στην δουλεία μου. Βέβαια υπάρχει και το stock στην Παλλήνη, που εκεί ίσως να τα έχει πιο φτηνά τα προϊόντα τους.

Εγω πηγα και τον πηρα σημερα τον γατοδιαδρομο :) αμα το ειχαν και σε αλλα χρωματα θα ηταν φοβερα!7,47 εκανε βεβαια γιατι δε θυμαμαι πιο κοριτσι ειπε οτι το πηρε ειχε πει 6 να εχει αραγε διαφορα απο αλεχ πακ σε αλλη περιοχι:hmm:
Θα βαλω και φοτο συντομα με το γατο μου μεσα:)
Εγώ την έκανα την χαζομάρα!:redface:
Το γατοτούνελ είναι γύρω στα 7 ευρω, εξαρτάται απο το κατάστημα.
Όταν ειχα πάρει το πρώτο πρίν καιρό, το είχανε 4 ευρω.Το ακριβήνανε φυσικά.
Τα 2 τελευταία που πήρα δώρο ήταν όντως 7 Ε και κάτι.
Πάντως είναι τρομερό παιχνίδι, ε?;)

Άντε να δω πότε θα αξιωθώ να πάω κι εγώ στο Alex Pak για το γατοτούνελ! Ίσως την Παρασκευή αν κατέβουμε Μοναστηράκι για τη συνάντηση, αρκεί να μην τα έχετε πάρει όλα!!!!:hmm: :( :/:

Ανακαλυψα φοβερο παιχνιδακι για την Κείρα για να την παρηγορήσω μολις γυρίσει απο την στειρωση.
Υπαρχουν στο σουπερ μαρκετ κατι κουτακια με τσιχλες που μοιαζουν με μπαλιτσες και εχουν καπακι. Το αδειασα και ανοιξα μια τρυπουλα ίσα ίσα για να χωραει να βγαινει μια κροκετα. Το γεμισα ξηρη τροφη και το δοκιμασα στα μικρα. Παιζουν σαν τρελα. Το πανε βολτα και που και που βγαινει και λιγο φαγακι και ενθουσιαζονται.

Παιδιά υπάρχει και κανονικό παιχνίδι τέτοιο. Μου το είχε πει ο Αίλουρος να το πάρω για τα γατιά μου, μπας και κινηθούν λίγο και χάσουν βάρος. Είναι ό,τι πρέπει! Το κακό είναι ότι δεν το βρήκα πουθενά για να το αγοράσω. Τώρα όμως θα το φτιάξω!!!

Έχετε πάρει χαμπάρι αυτό το site;;; Έχει απίστευτες ποικιλίες από μίκρα και μεγάλα αξεσουάρ για γάτες και όχι μόνο! Το βρήκα, ψάχνοντας για την κατάλληλη τουαλέτα γάτας π.χ. σαν αυτή.

Ειδικά αυτή η αυτόματη ταΐστρα 5 γευμάτων μου έκανε μεγάλη εντύπωση.

Υπάρχουν απίστευτα πράγματα!!! :) Κρίμα όμως που κλείνει νωρίς το κατάστημα :(. Δεν ξέρω εάν τα παραγγείλεις στα φέρνουν ή είναι μόνο για έμπορους.

Για δείτε το.

Τέτοια τουαλέτα έχουμε πάρει κι εμείς για την Αρήθα, αλλά στο θέμα του σκορπίσματος των χαλικιών λόγω υπερβολικού ζήλου στο σκάψιμο δυστυχώς δεν κάνει τίποτα... :down: Έχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρά την κλειστή.:hmm:

Αχ, βαχ... :( μετά το μήνυμα σου. Μάλλον στην κλειστή θα καταλήξω. Νομίζω ότι έχει μια δυνατότητα φιλτραρίσματος μυρωδιών ή κάνω λάθος. Θα το ψάξω από κοντά. Θέλω να πάρω μια ειδικά για το σπίτι και την παλιά θα την πάρουμε στο εξοχικό στην Ερμιόνη.
Όταν στειρώσαμε τη Μίτσυ, πρόσεχε πολύ να μην βγαίνει άμμος από την λεκάνη. Ήταν ΚΥΡΙΑ!!! Το είχα γράψει σε ένα Post μου, τώρα σκάβει σαν τρελή και σκορπάει δεξιά και αριστερά άμμο!!! :blink: ΕΛΠΙΖΩ, τώρα που είναι ενήλικη να δεχτεί να μπει στην κλειστή τουαλέτα. Για να δούμε!!!

Παιδιά είδατε σε αυτό το site που είπε η Mici? Έχει γατοπαγίδες! Μήπως να ξανασυζητήσουμε το θέμα της συγκέντρωσης χρημάτων για αγορά γατοπαγίδας και να την παίρνει όποιος από το forum θέλει για να μαζέψει αδέσποτα για στείρωση?:hmm:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back