Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ναι, το είδα κι εγώ Ασπασία. Αλλά είδα επίσης ότι δεν έχει φωτογραφία.... Νομίζω όμως ότι αν υπάρχει, είναι πολύ καλή η ιδέα σου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, το είδα κι εγώ Ασπασία. Αλλά είδα επίσης ότι δεν έχει φωτογραφία.... Νομίζω όμως ότι αν υπάρχει, είναι πολύ καλή η ιδέα σου!
Όχι καλέ! Έχει φωτογραφία! Για ξαναμπες στο link που είχα βάλει και δες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι απαίσια που φαίνεται η παγιδα γάτας... μου έβγαλε μια μιζέρια... :( ελπίζω να μην την χρησιμοποιούν για άλλους λόγους πέραν αυτου που θέλουμε εμείς....

βρήκα μια ωραια αυτόματη ταίστρα εδω:https://www.himaira.gr/proionta.html έχει και καροτσάκι διπλό:P

Πολυ βολικα τα καροτσακια, αλλα οπως πρωειπε και η Anabou .....θα γινουμε λιγακι τουριστικό θεαμα.
Φανταστείτε 5οροφο καροτσάκι για κάποιον με 5 γάτες....:lol:
Εντομεταξυ αυτος εδω στο καροτσακι ειναι ιδιος ο Σιβα

Η Χίμαιρα είναι μέλος του forum έτσι δεν είναι? H Maxi2 είναι!

βασικα δεν το είχα σκεφτει νωρίτερα εγω χρησιμοποιώ για να κουβαλαω το βαλιτσακι της δουλειας μου ενα τετοιο το οποιο το αγορασα απο ενα βενζιναδικο που ειχε και ηδη ταξιδιου, και ειναι πολυ βολικο... ηταν και πολυ φθηνο, καπου στα 12 ευρω νομιζω, ειναι πτυσωμενο και παιρνει ανετα γατοφορο πανω, και το δενεις.
μια φιλη μου ει[πε οτι εχει και στο πρακτικερ τετοια η σε ηδη με βαλιτσες; κλπ

Συνημμένα

• luggage_cart_shopping_trolley_display_rack.jpg
    luggage_cart_shopping_trolley_display_rack.jpg
    4,1 KB · Εμφανίσεις: 448
  • Product_35062435afee43d597ad1f5226212e06_T3D_PIC.jpg
    Product_35062435afee43d597ad1f5226212e06_T3D_PIC.jpg
    46,6 KB · Εμφανίσεις: 85
Γενικά με χάλασε αυτό το σάιτ! έχει πολλά πράγματα για σφαγή, αναισθητοποίηση ζώων, δαχτυλίδια για τη μύτη για τα γουρουνάκια... Αίσχος!:(

Τι να κάνω η μάνα? Να μην ψωνίσω στο παιδί μου?:confused: ;) :P
:D :lol: :lol: :lol:

τι απαίσια που φαίνεται η παγιδα γάτας... μου έβγαλε μια μιζέρια... :( ελπίζω να μην την χρησιμοποιούν για άλλους λόγους πέραν αυτου που θέλουμε εμείς....

Χρησιμοποιειται απο σωματεια και ιδιωτες για να πιαστουν αδεσποτες γατες προς στειρωση, αυτες που χαιδευονται εγω τισ πιανω απο το σβερκακι και τισ χωνω σ γατοφορο ορθιο. Αλλα εχω χρησιμοποιησει κ παγιδα.

Δείτε στο site της εταιρίας Ferplast την αμμολεκανη που πήρα προχτές στην Μίτσυ. Δεν ήθελε να την χρησιμοποιήσει, αλλά σήμερα τελικά πήρε απόφαση και την χρησιμοποίησε!!! :up: Έτοιμη ήμουν να την πουλήσω στην Aretha που ήθελε μια κλειστή τουαλέτα. Αν όχι, θα την άλλαζα και θα έπαιρνα αυτή.
Πάντως με βόλεψε :up: πολύ! Και καταργήθηκε το φτυάρι που χρησιμοποιούσα!!! Χρησιμοποιώ μόνο ένα μικρό με μικρές τρυπούλες για να βγάζω τις "πιτσιλιές" ή τα διαλυμένα κακάκια της.
Έχει τρία επίπεδα λεκάνης. Δυο κοινές λεκάνες, μια λεκάνη "σουρωτήρι" και την στέγη. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο χρήσιμη είναι!!! Εγώ την πήρα από τον Pappas 35 εύρο. Στα κλασσικά petshops που ξέρουμε όλοι, την έχει πανάκριβη 45 - 50 εύρο. Γενικά προτιμώ τον Pappas διότι είναι πιο φτηνός και βρίσκω ότι θέλω. Από σπάνια φαρμακευτικά μέχρι και το γάλα του πουλιού που λεει και ο Βασιλόπουλος :rolleyes:.

Τι λες τώρα...!!!
Την θέλω κι εγω!!!Που ειναι o Pappas?

Chouzouris, και εμένα με χάλασε :down: αυτό το site. Το είχα σκεφτεί πολλές φόρες να μην σας το δείξω αλλά, εκτός από τα απαράδεκτα προϊόντα που πουλάνε, έχει πολλά αλλά χρήσιμα πάντως για τα ζωάκια μας.

Οπ την θελω και εγω :) για πες μας αν μπορεις πληροφοριες για το Παππας Ευχαριστω:)

PAPPAS PET SHOP

Ο Pappas βρίσκεται στην Παιανία μετά την διασταύρωση για Μαρκόπουλο. 1o χλμ Λ. Παιανίας - Μαρκοπούλου - τηλ.: 210 66.46.567 και στα Σπάτα: Κ. Α. Δημητρίου 1 - τηλ.: 210 66.32.177 - 210 66.32.046. Site δεν έχει από ότι βλέπω. Ψάχνω, ψάχνω αλλά τίποτα!!!

Υπάρχει και στο Pet Boom που ξέρω, βρίσκεται στην Ν. Ιωνία κοντά στο Καρφουρ (δεν το αναφέρει στο site του, αλλά είναι πάνω στην οδό Ιφιγένειας). Και αυτό το μαγαζάκι έχει την ίδια λεκάνη και στην ίδια τιμή.
Πιστεύω ότι εάν ψάξετε σε άσχετα petshops όπως το "Ζωοφιλία" θα την βρείτε στην ίδια τιμή. Απλά στα κλασσικά μεγάλα petshops (πράσινα) τα έχει πιο ακριβά. Είχα παει σε αυτό στην Παιανία και τα είδα όλα :down:!!!

Παιδιά υπάρχει και κανονικό παιχνίδι τέτοιο. [ .. ] Είναι ό,τι πρέπει! Το κακό είναι ότι δεν το βρήκα πουθενά για να το αγοράσω. Τώρα όμως θα το φτιάξω!!!

Δείτε εδώ. Ίσως να το έχουν τα δυο petshop που ξέρω. Pappas και Pet Boom. Θα κοιτάξω φεύγοντας από την δουλεία και θα σας γράψω εάν βρήκα.

Mici πολυ ωραία αυτη η λεκάνη!:up: Αλλα εγω τους πηρα καινουργια μολις δυο εβδομάδες τωρα, 35 ευρω.
Κριμα επρεπε να μπει λίγο νωρίτερα αυτο το θέμα.

Πήρα επίσης το γατοτούνελ, αλλα μόνο η Αργυρώ την χρησιμοποιει, και ο Σιβα κάθεται και την κοιτάει.

Ο Βαλεντίνο τη μύρισε και έφυγε.:confused:

Κι εγώ πήγα και πήρα το γατοτούνελ χθες, αλλά από την ώρα που του το έδειξα μπήκε μόνο μια φορά, το μύρισε και αυτό ήταν όλο. Μάλλον θα μπει στην άκρη, μαζί με το catnip και το ονυχοδρόμειο από το Lidl. Γιατί να μην του αρέσει ότι σε όλες τις άλλες γάτες?:hmm: :( :(

Ασπσσία και ο δικός μου αν εξαιρέσεις το catnip όλα τα υπόλοιπα γραμμένα τα έχει. Άσε που τα περισσότερα τα φοβάται. Έκανα αυτό με το σφαιρικό κουτί της τριντεντ και χ@#τηκε απο τον φόβο του!!

Έκανα αυτό με το σφαιρικό κουτί της τριντεντ και χ@#τηκε απο τον φόβο του!!
:blink: :blink: :blink: :lol: :lol: :lol: Α! βρε μπουχεσάκη!!!:happy: Εγώ δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα...

Κι εγώ πήγα και πήρα το γατοτούνελ χθες, αλλά από την ώρα που του το έδειξα μπήκε μόνο μια φορά, το μύρισε και αυτό ήταν όλο. Μάλλον θα μπει στην άκρη
Ασπασία, μήπως το πουλάς το γατοτούνελ; Πήγα στο AlexPak στο Μοναστηράκι και στο άλλο στην Πειραιώς και τους είχε τελειώσει :( και θέλω πολύ ένα για την Αρήθα... Τι λες; ;)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back