Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ασπασία, μήπως το πουλάς το γατοτούνελ; Πήγα στο AlexPak στο Μοναστηράκι και στο άλλο στην Πειραιώς και τους είχε τελειώσει :( και θέλω πολύ ένα για την Αρήθα... Τι λες; ;)
Τον λυπάμαι τομ καημένο όλη μέρα να κοιτάει από το μπαλκόνι τ'αλλα γατάκια και αυτός να μην παίζει...:( Θα κάνω άλλη μια προσπάθεια μήήήήπως και αλλάξει γν'ωμη και μετά στο δίνω;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

OK!! :)
Δοκίμασες να του πετάξεις μέσα κάποιο παιχνιδάκι που του αρέσει; Ή ίσως να το δέσεις με μια κορδέλα και να το τραβάς από την άλλη μεριά του τούνελ, μήπως του κινήσεις το ενδιαφέρον;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:redface: Εμ... βασικά ούτε εγώ βρήκα το γατοτούνελ.
Και νομίζω ότι θα άρεσε στα μικρά, γιατί όλο χώνονται κάτω από καναπέδες και κρεβάτια.

Αν κάποιος δεν χρειάζεται το δικό του, θα ήθελα να το αγοράσω.:)
(τι κάνει ο άνθρωπος για ένα γατοτούνελ)

Θελει κανεις το ενα που πήρα? (Μονο που θα δυσκολευτω λιγο να το ξανακλεισω)

Προηγούνται σαφέστατα η aretha και η ruko. αν όμως έχουν τελικά βρει ενδιαφέρομαι κι εγώ! :)

Θελει κανεις το ενα που πήρα? (Μονο που θα δυσκολευτω λιγο να το ξανακλεισω)
Εγώ το θέλω!! Όμως Ισμήνη, γιατί το δίνεις; Μια χαρά φαίνεται να το παίζει η Αργυρώ στη φωτογραφία... Μην της το στερήσουμε της καημενούλας :(

Λοιπόν αφου το ειπες πρωτη Αρηθα θα το παρει η Αρηθα!
Δεν εννοω αυτο της Αργυρως (που και να της το στερησω δε θα παθει τιποτα..γιατι εχει το Σιβα για παιχνίδι). Εννοω του Βαλεντινο. Πηρα δυο τουνελ!

Σ' αυτή την περίπτωση μήπως μπορώ να πάρω της Ασπασίας;
Αν αποφάσισε ότι δεν το θέλει, βέβαια...

ruko, αν ρωτάς εμένα, και βέβαια μπορείς!! Δε σκοπεύω να τα κάνω συλλογή τα γατο-τούνελ!! :lol:

Θα μονομαχήσουμε μέχρι θανάτου για τα τούνελ!:lol: :lol:

Κοβονται και στη μεση στην αναγκη!
Απλως θα κανουν λιγο πιο συντομη διαδρομη μεσα τα γατονια...

Το alex pack παλλήνης έχει!!!
Για σιγουριά μπορείτε να τους τηλεφωνήσετε!Είμαι σίγουρη οτι θα παραγγείλουν αν δεν έχουν (σε οποιοδήποτε κατάστημα) αφού υπάρχει ζήτηση!!!
Εγώ πάντως έχω ένα δώρο στην καλή μου την kittycat αλλα δεν έχω προλάβει να την δώ:(

Ο.Κ.Έκανα κανά-δυό προσπάθειες αλλά δεν του κίνησα το ενδιαφέρον. Που μπορούμε να συναντηθούμε για να στο δώσω? Που μένεις ή που δουλεύεις? Αν θες στείλε μου PM;)

παιδιά τι ωραίο θέμα είναι αυτό! δεν το είχα πάρει χαμπάρι...και το διάβασα όλο σήμερα. πολύ ωραίες ιδεές.:)
το γατοτούνελ θα το πάρω σίγουρα. Κείρα η ιδέα σου για το κουτί από τις τσίχλες σίγουρα στη μικρή θα πιάσει (αφού είναι της ίδιας γενιάς):D . Οσον αφορά για τα παιχνιδάκια από το ΙΚΕΑ με το catnip, παιδιά όποιος γάτος ανταποκρίνεται στο "μαγικό φυτό" θα τα λατρέψει. Ο Τσε κάνει με την πεταλούδα σαν ερωτευμένος ποιητής:)

παιδια αυτό με την λεκάνη της άμμου το έχει κάνει ένας φίλος μου με σίτα πλαστικη και κρατάει όλα τα κακάκια... την έχει βάλει σε κανονική λεκάνη αλλά πρέπει να έχεις 2 για να κάνεις εναλάξ την μεταφόρα.

Πήγα χτες τυχαία στο champion Αμπελοκήπων και βρήκα μία μεγάλη 56χ40χ38 κλειστή τουαλέτα με φίλτρο φτυαράκι που ενσωματώνεται στο καπάκι και είναι τακτοποιημένο κτλ με 9.9ε Σε σχέση με μικρότερες που έχω δει σε διπλάσια τιμή μου φάνηκε καλό.:)

στο ικεα εχουν φερει κατι γατοδρομια σαν και αυτο τα οποια μπορεις να τα τοποθετήσεις και στον τοίχο και εχουν καπου στα 2 ευρω το ενα..ειναι ιδανικα για μικρα γατακια!!:up:

Συνημμένα

• scratchingpad1.jpg
    scratchingpad1.jpg
    10,5 KB · Εμφανίσεις: 419
στο ικεα εχουν φερει κατι γατοδρομια σαν και αυτο τα οποια μπορεις να τα τοποθετήσεις και στον τοίχο και εχουν καπου στα 2 ευρω το ενα..ειναι ιδανικα για μικρα γατακια!!:up:

Τι ωραια!!!
Μαλλον το αυριο θα παω να παρω μια παπουτσοθηκη, οποιος θελει μου λεει να του φερω!:up: :up: :up:

για την τιμη δεν ειμαι σιγουρη γιατι και εγω τα είδα καπου αλλου και μου το ειπανε οτι ειναι πολυ φθηνα περιπου στα 2 ευρω...
ψαχνω στον καταλογο τους και δεν τα εχει για να επαληθευσω...

Τι ωραια!!!
Μαλλον το αυριο θα παω να παρω μια παπουτσοθηκη, οποιος θελει μου λεει να του φερω!:up: :up: :up:
Κι εγώ θαπάω άυριο με μια φίλη μου! Τι ώρα θα πας? Εμείς λέμε να πάμε πρωί (10-11) πριν πλακώσει ο πολύς κόσμος...
για την τιμη δεν ειμαι σιγουρη γιατι και εγω τα είδα καπου αλλου και μου το ειπανε οτι ειναι πολυ φθηνα περιπου στα 2 ευρω...
ψαχνω στον καταλογο τους και δεν τα εχει για να επαληθευσω...
Στον κατάλογο δεν έχουν τίποτα για pets μόνο είδη σπιτιού:/:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back