aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 20 Μαΐου 2007 στις 17:51 Η aspasiapef: #101 20-05-07 17:51 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ασπασία, μήπως το πουλάς το γατοτούνελ; Πήγα στο AlexPak στο Μοναστηράκι και στο άλλο στην Πειραιώς και τους είχε τελειώσει και θέλω πολύ ένα για την Αρήθα... Τι λες; Click για ανάπτυξη... Τον λυπάμαι τομ καημένο όλη μέρα να κοιτάει από το μπαλκόνι τ'αλλα γατάκια και αυτός να μην παίζει... Θα κάνω άλλη μια προσπάθεια μήήήήπως και αλλάξει γν'ωμη και μετά στο δίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 20 Μαΐου 2007 στις 18:02 Η aretha έγραψε: #102 20-05-07 18:02 OK!! Δοκίμασες να του πετάξεις μέσα κάποιο παιχνιδάκι που του αρέσει; Ή ίσως να το δέσεις με μια κορδέλα και να το τραβάς από την άλλη μεριά του τούνελ, μήπως του κινήσεις το ενδιαφέρον; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 20 Μαΐου 2007 στις 19:33 Η ruko έγραψε: #103 20-05-07 19:33 Εμ... βασικά ούτε εγώ βρήκα το γατοτούνελ. Και νομίζω ότι θα άρεσε στα μικρά, γιατί όλο χώνονται κάτω από καναπέδες και κρεβάτια. Αν κάποιος δεν χρειάζεται το δικό του, θα ήθελα να το αγοράσω. (τι κάνει ο άνθρωπος για ένα γατοτούνελ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:10 Η Ismini έγραψε: #104 21-05-07 13:10 Θελει κανεις το ενα που πήρα? (Μονο που θα δυσκολευτω λιγο να το ξανακλεισω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:12 Η Κατερίνα έγραψε: #105 21-05-07 13:12 Προηγούνται σαφέστατα η aretha και η ruko. αν όμως έχουν τελικά βρει ενδιαφέρομαι κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:20 Η aretha έγραψε: #106 21-05-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Θελει κανεις το ενα που πήρα? (Μονο που θα δυσκολευτω λιγο να το ξανακλεισω) Click για ανάπτυξη... Εγώ το θέλω!! Όμως Ισμήνη, γιατί το δίνεις; Μια χαρά φαίνεται να το παίζει η Αργυρώ στη φωτογραφία... Μην της το στερήσουμε της καημενούλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:22 Η Ismini έγραψε: #107 21-05-07 13:22 Λοιπόν αφου το ειπες πρωτη Αρηθα θα το παρει η Αρηθα! Δεν εννοω αυτο της Αργυρως (που και να της το στερησω δε θα παθει τιποτα..γιατι εχει το Σιβα για παιχνίδι). Εννοω του Βαλεντινο. Πηρα δυο τουνελ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:40 Η ruko έγραψε: #108 21-05-07 13:40 Σ' αυτή την περίπτωση μήπως μπορώ να πάρω της Ασπασίας; Αν αποφάσισε ότι δεν το θέλει, βέβαια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:45 Η aretha έγραψε: #109 21-05-07 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Σ' αυτή την περίπτωση μήπως μπορώ να πάρω της Ασπασίας; Αν αποφάσισε ότι δεν το θέλει, βέβαια... Click για ανάπτυξη... ruko, αν ρωτάς εμένα, και βέβαια μπορείς!! Δε σκοπεύω να τα κάνω συλλογή τα γατο-τούνελ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:51 Η ruko έγραψε: #110 21-05-07 13:51 Θα μονομαχήσουμε μέχρι θανάτου για τα τούνελ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:53 Η Ismini έγραψε: #111 21-05-07 13:53 Κοβονται και στη μεση στην αναγκη! Απλως θα κανουν λιγο πιο συντομη διαδρομη μεσα τα γατονια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 14:48 Η felix έγραψε: #112 21-05-07 14:48 Το alex pack παλλήνης έχει!!! Για σιγουριά μπορείτε να τους τηλεφωνήσετε!Είμαι σίγουρη οτι θα παραγγείλουν αν δεν έχουν (σε οποιοδήποτε κατάστημα) αφού υπάρχει ζήτηση!!! Εγώ πάντως έχω ένα δώρο στην καλή μου την kittycat αλλα δεν έχω προλάβει να την δώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 17:01 Η aspasiapef: #113 21-05-07 17:01 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Σ' αυτή την περίπτωση μήπως μπορώ να πάρω της Ασπασίας; Αν αποφάσισε ότι δεν το θέλει, βέβαια... Click για ανάπτυξη... Ο.Κ.Έκανα κανά-δυό προσπάθειες αλλά δεν του κίνησα το ενδιαφέρον. Που μπορούμε να συναντηθούμε για να στο δώσω? Που μένεις ή που δουλεύεις? Αν θες στείλε μου PM Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 20:56 Η RedCat έγραψε: #114 21-05-07 20:56 παιδιά τι ωραίο θέμα είναι αυτό! δεν το είχα πάρει χαμπάρι...και το διάβασα όλο σήμερα. πολύ ωραίες ιδεές. το γατοτούνελ θα το πάρω σίγουρα. Κείρα η ιδέα σου για το κουτί από τις τσίχλες σίγουρα στη μικρή θα πιάσει (αφού είναι της ίδιας γενιάς) . Οσον αφορά για τα παιχνιδάκια από το ΙΚΕΑ με το catnip, παιδιά όποιος γάτος ανταποκρίνεται στο "μαγικό φυτό" θα τα λατρέψει. Ο Τσε κάνει με την πεταλούδα σαν ερωτευμένος ποιητής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 12:37 Η mimikaki έγραψε: #115 23-05-07 12:37 παιδια αυτό με την λεκάνη της άμμου το έχει κάνει ένας φίλος μου με σίτα πλαστικη και κρατάει όλα τα κακάκια... την έχει βάλει σε κανονική λεκάνη αλλά πρέπει να έχεις 2 για να κάνεις εναλάξ την μεταφόρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 24 Μαΐου 2007 στις 08:49 Η myrtos έγραψε: #116 24-05-07 08:49 Πήγα χτες τυχαία στο champion Αμπελοκήπων και βρήκα μία μεγάλη 56χ40χ38 κλειστή τουαλέτα με φίλτρο φτυαράκι που ενσωματώνεται στο καπάκι και είναι τακτοποιημένο κτλ με 9.9ε Σε σχέση με μικρότερες που έχω δει σε διπλάσια τιμή μου φάνηκε καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:40 Η mimikaki έγραψε: #117 25-05-07 13:40 στο ικεα εχουν φερει κατι γατοδρομια σαν και αυτο τα οποια μπορεις να τα τοποθετήσεις και στον τοίχο και εχουν καπου στα 2 ευρω το ενα..ειναι ιδανικα για μικρα γατακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα scratchingpad1.jpg 10,5 KB · Εμφανίσεις: 429 sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:47 Η sardela έγραψε: #118 25-05-07 13:47 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: στο ικεα εχουν φερει κατι γατοδρομια σαν και αυτο τα οποια μπορεις να τα τοποθετήσεις και στον τοίχο και εχουν καπου στα 2 ευρω το ενα..ειναι ιδανικα για μικρα γατακια!! Click για ανάπτυξη... Τι ωραια!!! Μαλλον το αυριο θα παω να παρω μια παπουτσοθηκη, οποιος θελει μου λεει να του φερω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:51 Η mimikaki έγραψε: #119 25-05-07 13:51 για την τιμη δεν ειμαι σιγουρη γιατι και εγω τα είδα καπου αλλου και μου το ειπανε οτι ειναι πολυ φθηνα περιπου στα 2 ευρω... ψαχνω στον καταλογο τους και δεν τα εχει για να επαληθευσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:54 Η aspasiapef: #120 25-05-07 13:54 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Τι ωραια!!! Μαλλον το αυριο θα παω να παρω μια παπουτσοθηκη, οποιος θελει μου λεει να του φερω! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θαπάω άυριο με μια φίλη μου! Τι ώρα θα πας? Εμείς λέμε να πάμε πρωί (10-11) πριν πλακώσει ο πολύς κόσμος... Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: για την τιμη δεν ειμαι σιγουρη γιατι και εγω τα είδα καπου αλλου και μου το ειπανε οτι ειναι πολυ φθηνα περιπου στα 2 ευρω... ψαχνω στον καταλογο τους και δεν τα εχει για να επαληθευσω... Click για ανάπτυξη... Στον κατάλογο δεν έχουν τίποτα για pets μόνο είδη σπιτιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ασπασία, μήπως το πουλάς το γατοτούνελ; Πήγα στο AlexPak στο Μοναστηράκι και στο άλλο στην Πειραιώς και τους είχε τελειώσει και θέλω πολύ ένα για την Αρήθα... Τι λες; Click για ανάπτυξη... Τον λυπάμαι τομ καημένο όλη μέρα να κοιτάει από το μπαλκόνι τ'αλλα γατάκια και αυτός να μην παίζει... Θα κάνω άλλη μια προσπάθεια μήήήήπως και αλλάξει γν'ωμη και μετά στο δίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 20 Μαΐου 2007 στις 18:02 Η aretha έγραψε: #102 20-05-07 18:02 OK!! Δοκίμασες να του πετάξεις μέσα κάποιο παιχνιδάκι που του αρέσει; Ή ίσως να το δέσεις με μια κορδέλα και να το τραβάς από την άλλη μεριά του τούνελ, μήπως του κινήσεις το ενδιαφέρον; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 20 Μαΐου 2007 στις 19:33 Η ruko έγραψε: #103 20-05-07 19:33 Εμ... βασικά ούτε εγώ βρήκα το γατοτούνελ. Και νομίζω ότι θα άρεσε στα μικρά, γιατί όλο χώνονται κάτω από καναπέδες και κρεβάτια. Αν κάποιος δεν χρειάζεται το δικό του, θα ήθελα να το αγοράσω. (τι κάνει ο άνθρωπος για ένα γατοτούνελ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:10 Η Ismini έγραψε: #104 21-05-07 13:10 Θελει κανεις το ενα που πήρα? (Μονο που θα δυσκολευτω λιγο να το ξανακλεισω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:12 Η Κατερίνα έγραψε: #105 21-05-07 13:12 Προηγούνται σαφέστατα η aretha και η ruko. αν όμως έχουν τελικά βρει ενδιαφέρομαι κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:20 Η aretha έγραψε: #106 21-05-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Θελει κανεις το ενα που πήρα? (Μονο που θα δυσκολευτω λιγο να το ξανακλεισω) Click για ανάπτυξη... Εγώ το θέλω!! Όμως Ισμήνη, γιατί το δίνεις; Μια χαρά φαίνεται να το παίζει η Αργυρώ στη φωτογραφία... Μην της το στερήσουμε της καημενούλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:22 Η Ismini έγραψε: #107 21-05-07 13:22 Λοιπόν αφου το ειπες πρωτη Αρηθα θα το παρει η Αρηθα! Δεν εννοω αυτο της Αργυρως (που και να της το στερησω δε θα παθει τιποτα..γιατι εχει το Σιβα για παιχνίδι). Εννοω του Βαλεντινο. Πηρα δυο τουνελ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:40 Η ruko έγραψε: #108 21-05-07 13:40 Σ' αυτή την περίπτωση μήπως μπορώ να πάρω της Ασπασίας; Αν αποφάσισε ότι δεν το θέλει, βέβαια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:45 Η aretha έγραψε: #109 21-05-07 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Σ' αυτή την περίπτωση μήπως μπορώ να πάρω της Ασπασίας; Αν αποφάσισε ότι δεν το θέλει, βέβαια... Click για ανάπτυξη... ruko, αν ρωτάς εμένα, και βέβαια μπορείς!! Δε σκοπεύω να τα κάνω συλλογή τα γατο-τούνελ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:51 Η ruko έγραψε: #110 21-05-07 13:51 Θα μονομαχήσουμε μέχρι θανάτου για τα τούνελ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:53 Η Ismini έγραψε: #111 21-05-07 13:53 Κοβονται και στη μεση στην αναγκη! Απλως θα κανουν λιγο πιο συντομη διαδρομη μεσα τα γατονια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 14:48 Η felix έγραψε: #112 21-05-07 14:48 Το alex pack παλλήνης έχει!!! Για σιγουριά μπορείτε να τους τηλεφωνήσετε!Είμαι σίγουρη οτι θα παραγγείλουν αν δεν έχουν (σε οποιοδήποτε κατάστημα) αφού υπάρχει ζήτηση!!! Εγώ πάντως έχω ένα δώρο στην καλή μου την kittycat αλλα δεν έχω προλάβει να την δώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 17:01 Η aspasiapef: #113 21-05-07 17:01 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Σ' αυτή την περίπτωση μήπως μπορώ να πάρω της Ασπασίας; Αν αποφάσισε ότι δεν το θέλει, βέβαια... Click για ανάπτυξη... Ο.Κ.Έκανα κανά-δυό προσπάθειες αλλά δεν του κίνησα το ενδιαφέρον. Που μπορούμε να συναντηθούμε για να στο δώσω? Που μένεις ή που δουλεύεις? Αν θες στείλε μου PM Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 20:56 Η RedCat έγραψε: #114 21-05-07 20:56 παιδιά τι ωραίο θέμα είναι αυτό! δεν το είχα πάρει χαμπάρι...και το διάβασα όλο σήμερα. πολύ ωραίες ιδεές. το γατοτούνελ θα το πάρω σίγουρα. Κείρα η ιδέα σου για το κουτί από τις τσίχλες σίγουρα στη μικρή θα πιάσει (αφού είναι της ίδιας γενιάς) . Οσον αφορά για τα παιχνιδάκια από το ΙΚΕΑ με το catnip, παιδιά όποιος γάτος ανταποκρίνεται στο "μαγικό φυτό" θα τα λατρέψει. Ο Τσε κάνει με την πεταλούδα σαν ερωτευμένος ποιητής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 12:37 Η mimikaki έγραψε: #115 23-05-07 12:37 παιδια αυτό με την λεκάνη της άμμου το έχει κάνει ένας φίλος μου με σίτα πλαστικη και κρατάει όλα τα κακάκια... την έχει βάλει σε κανονική λεκάνη αλλά πρέπει να έχεις 2 για να κάνεις εναλάξ την μεταφόρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 24 Μαΐου 2007 στις 08:49 Η myrtos έγραψε: #116 24-05-07 08:49 Πήγα χτες τυχαία στο champion Αμπελοκήπων και βρήκα μία μεγάλη 56χ40χ38 κλειστή τουαλέτα με φίλτρο φτυαράκι που ενσωματώνεται στο καπάκι και είναι τακτοποιημένο κτλ με 9.9ε Σε σχέση με μικρότερες που έχω δει σε διπλάσια τιμή μου φάνηκε καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:40 Η mimikaki έγραψε: #117 25-05-07 13:40 στο ικεα εχουν φερει κατι γατοδρομια σαν και αυτο τα οποια μπορεις να τα τοποθετήσεις και στον τοίχο και εχουν καπου στα 2 ευρω το ενα..ειναι ιδανικα για μικρα γατακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα scratchingpad1.jpg 10,5 KB · Εμφανίσεις: 429 sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:47 Η sardela έγραψε: #118 25-05-07 13:47 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: στο ικεα εχουν φερει κατι γατοδρομια σαν και αυτο τα οποια μπορεις να τα τοποθετήσεις και στον τοίχο και εχουν καπου στα 2 ευρω το ενα..ειναι ιδανικα για μικρα γατακια!! Click για ανάπτυξη... Τι ωραια!!! Μαλλον το αυριο θα παω να παρω μια παπουτσοθηκη, οποιος θελει μου λεει να του φερω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:51 Η mimikaki έγραψε: #119 25-05-07 13:51 για την τιμη δεν ειμαι σιγουρη γιατι και εγω τα είδα καπου αλλου και μου το ειπανε οτι ειναι πολυ φθηνα περιπου στα 2 ευρω... ψαχνω στον καταλογο τους και δεν τα εχει για να επαληθευσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:54 Η aspasiapef: #120 25-05-07 13:54 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Τι ωραια!!! Μαλλον το αυριο θα παω να παρω μια παπουτσοθηκη, οποιος θελει μου λεει να του φερω! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θαπάω άυριο με μια φίλη μου! Τι ώρα θα πας? Εμείς λέμε να πάμε πρωί (10-11) πριν πλακώσει ο πολύς κόσμος... Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: για την τιμη δεν ειμαι σιγουρη γιατι και εγω τα είδα καπου αλλου και μου το ειπανε οτι ειναι πολυ φθηνα περιπου στα 2 ευρω... ψαχνω στον καταλογο τους και δεν τα εχει για να επαληθευσω... Click για ανάπτυξη... Στον κατάλογο δεν έχουν τίποτα για pets μόνο είδη σπιτιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
OK!! Δοκίμασες να του πετάξεις μέσα κάποιο παιχνιδάκι που του αρέσει; Ή ίσως να το δέσεις με μια κορδέλα και να το τραβάς από την άλλη μεριά του τούνελ, μήπως του κινήσεις το ενδιαφέρον; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 20 Μαΐου 2007 στις 19:33 Η ruko έγραψε: #103 20-05-07 19:33 Εμ... βασικά ούτε εγώ βρήκα το γατοτούνελ. Και νομίζω ότι θα άρεσε στα μικρά, γιατί όλο χώνονται κάτω από καναπέδες και κρεβάτια. Αν κάποιος δεν χρειάζεται το δικό του, θα ήθελα να το αγοράσω. (τι κάνει ο άνθρωπος για ένα γατοτούνελ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:10 Η Ismini έγραψε: #104 21-05-07 13:10 Θελει κανεις το ενα που πήρα? (Μονο που θα δυσκολευτω λιγο να το ξανακλεισω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:12 Η Κατερίνα έγραψε: #105 21-05-07 13:12 Προηγούνται σαφέστατα η aretha και η ruko. αν όμως έχουν τελικά βρει ενδιαφέρομαι κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:20 Η aretha έγραψε: #106 21-05-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Θελει κανεις το ενα που πήρα? (Μονο που θα δυσκολευτω λιγο να το ξανακλεισω) Click για ανάπτυξη... Εγώ το θέλω!! Όμως Ισμήνη, γιατί το δίνεις; Μια χαρά φαίνεται να το παίζει η Αργυρώ στη φωτογραφία... Μην της το στερήσουμε της καημενούλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:22 Η Ismini έγραψε: #107 21-05-07 13:22 Λοιπόν αφου το ειπες πρωτη Αρηθα θα το παρει η Αρηθα! Δεν εννοω αυτο της Αργυρως (που και να της το στερησω δε θα παθει τιποτα..γιατι εχει το Σιβα για παιχνίδι). Εννοω του Βαλεντινο. Πηρα δυο τουνελ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:40 Η ruko έγραψε: #108 21-05-07 13:40 Σ' αυτή την περίπτωση μήπως μπορώ να πάρω της Ασπασίας; Αν αποφάσισε ότι δεν το θέλει, βέβαια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:45 Η aretha έγραψε: #109 21-05-07 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Σ' αυτή την περίπτωση μήπως μπορώ να πάρω της Ασπασίας; Αν αποφάσισε ότι δεν το θέλει, βέβαια... Click για ανάπτυξη... ruko, αν ρωτάς εμένα, και βέβαια μπορείς!! Δε σκοπεύω να τα κάνω συλλογή τα γατο-τούνελ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:51 Η ruko έγραψε: #110 21-05-07 13:51 Θα μονομαχήσουμε μέχρι θανάτου για τα τούνελ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:53 Η Ismini έγραψε: #111 21-05-07 13:53 Κοβονται και στη μεση στην αναγκη! Απλως θα κανουν λιγο πιο συντομη διαδρομη μεσα τα γατονια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 14:48 Η felix έγραψε: #112 21-05-07 14:48 Το alex pack παλλήνης έχει!!! Για σιγουριά μπορείτε να τους τηλεφωνήσετε!Είμαι σίγουρη οτι θα παραγγείλουν αν δεν έχουν (σε οποιοδήποτε κατάστημα) αφού υπάρχει ζήτηση!!! Εγώ πάντως έχω ένα δώρο στην καλή μου την kittycat αλλα δεν έχω προλάβει να την δώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 17:01 Η aspasiapef: #113 21-05-07 17:01 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Σ' αυτή την περίπτωση μήπως μπορώ να πάρω της Ασπασίας; Αν αποφάσισε ότι δεν το θέλει, βέβαια... Click για ανάπτυξη... Ο.Κ.Έκανα κανά-δυό προσπάθειες αλλά δεν του κίνησα το ενδιαφέρον. Που μπορούμε να συναντηθούμε για να στο δώσω? Που μένεις ή που δουλεύεις? Αν θες στείλε μου PM Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 20:56 Η RedCat έγραψε: #114 21-05-07 20:56 παιδιά τι ωραίο θέμα είναι αυτό! δεν το είχα πάρει χαμπάρι...και το διάβασα όλο σήμερα. πολύ ωραίες ιδεές. το γατοτούνελ θα το πάρω σίγουρα. Κείρα η ιδέα σου για το κουτί από τις τσίχλες σίγουρα στη μικρή θα πιάσει (αφού είναι της ίδιας γενιάς) . Οσον αφορά για τα παιχνιδάκια από το ΙΚΕΑ με το catnip, παιδιά όποιος γάτος ανταποκρίνεται στο "μαγικό φυτό" θα τα λατρέψει. Ο Τσε κάνει με την πεταλούδα σαν ερωτευμένος ποιητής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 12:37 Η mimikaki έγραψε: #115 23-05-07 12:37 παιδια αυτό με την λεκάνη της άμμου το έχει κάνει ένας φίλος μου με σίτα πλαστικη και κρατάει όλα τα κακάκια... την έχει βάλει σε κανονική λεκάνη αλλά πρέπει να έχεις 2 για να κάνεις εναλάξ την μεταφόρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 24 Μαΐου 2007 στις 08:49 Η myrtos έγραψε: #116 24-05-07 08:49 Πήγα χτες τυχαία στο champion Αμπελοκήπων και βρήκα μία μεγάλη 56χ40χ38 κλειστή τουαλέτα με φίλτρο φτυαράκι που ενσωματώνεται στο καπάκι και είναι τακτοποιημένο κτλ με 9.9ε Σε σχέση με μικρότερες που έχω δει σε διπλάσια τιμή μου φάνηκε καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:40 Η mimikaki έγραψε: #117 25-05-07 13:40 στο ικεα εχουν φερει κατι γατοδρομια σαν και αυτο τα οποια μπορεις να τα τοποθετήσεις και στον τοίχο και εχουν καπου στα 2 ευρω το ενα..ειναι ιδανικα για μικρα γατακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα scratchingpad1.jpg 10,5 KB · Εμφανίσεις: 429 sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:47 Η sardela έγραψε: #118 25-05-07 13:47 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: στο ικεα εχουν φερει κατι γατοδρομια σαν και αυτο τα οποια μπορεις να τα τοποθετήσεις και στον τοίχο και εχουν καπου στα 2 ευρω το ενα..ειναι ιδανικα για μικρα γατακια!! Click για ανάπτυξη... Τι ωραια!!! Μαλλον το αυριο θα παω να παρω μια παπουτσοθηκη, οποιος θελει μου λεει να του φερω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:51 Η mimikaki έγραψε: #119 25-05-07 13:51 για την τιμη δεν ειμαι σιγουρη γιατι και εγω τα είδα καπου αλλου και μου το ειπανε οτι ειναι πολυ φθηνα περιπου στα 2 ευρω... ψαχνω στον καταλογο τους και δεν τα εχει για να επαληθευσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:54 Η aspasiapef: #120 25-05-07 13:54 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Τι ωραια!!! Μαλλον το αυριο θα παω να παρω μια παπουτσοθηκη, οποιος θελει μου λεει να του φερω! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θαπάω άυριο με μια φίλη μου! Τι ώρα θα πας? Εμείς λέμε να πάμε πρωί (10-11) πριν πλακώσει ο πολύς κόσμος... Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: για την τιμη δεν ειμαι σιγουρη γιατι και εγω τα είδα καπου αλλου και μου το ειπανε οτι ειναι πολυ φθηνα περιπου στα 2 ευρω... ψαχνω στον καταλογο τους και δεν τα εχει για να επαληθευσω... Click για ανάπτυξη... Στον κατάλογο δεν έχουν τίποτα για pets μόνο είδη σπιτιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμ... βασικά ούτε εγώ βρήκα το γατοτούνελ. Και νομίζω ότι θα άρεσε στα μικρά, γιατί όλο χώνονται κάτω από καναπέδες και κρεβάτια. Αν κάποιος δεν χρειάζεται το δικό του, θα ήθελα να το αγοράσω. (τι κάνει ο άνθρωπος για ένα γατοτούνελ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:10 Η Ismini έγραψε: #104 21-05-07 13:10 Θελει κανεις το ενα που πήρα? (Μονο που θα δυσκολευτω λιγο να το ξανακλεισω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:12 Η Κατερίνα έγραψε: #105 21-05-07 13:12 Προηγούνται σαφέστατα η aretha και η ruko. αν όμως έχουν τελικά βρει ενδιαφέρομαι κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:20 Η aretha έγραψε: #106 21-05-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Θελει κανεις το ενα που πήρα? (Μονο που θα δυσκολευτω λιγο να το ξανακλεισω) Click για ανάπτυξη... Εγώ το θέλω!! Όμως Ισμήνη, γιατί το δίνεις; Μια χαρά φαίνεται να το παίζει η Αργυρώ στη φωτογραφία... Μην της το στερήσουμε της καημενούλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:22 Η Ismini έγραψε: #107 21-05-07 13:22 Λοιπόν αφου το ειπες πρωτη Αρηθα θα το παρει η Αρηθα! Δεν εννοω αυτο της Αργυρως (που και να της το στερησω δε θα παθει τιποτα..γιατι εχει το Σιβα για παιχνίδι). Εννοω του Βαλεντινο. Πηρα δυο τουνελ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:40 Η ruko έγραψε: #108 21-05-07 13:40 Σ' αυτή την περίπτωση μήπως μπορώ να πάρω της Ασπασίας; Αν αποφάσισε ότι δεν το θέλει, βέβαια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:45 Η aretha έγραψε: #109 21-05-07 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Σ' αυτή την περίπτωση μήπως μπορώ να πάρω της Ασπασίας; Αν αποφάσισε ότι δεν το θέλει, βέβαια... Click για ανάπτυξη... ruko, αν ρωτάς εμένα, και βέβαια μπορείς!! Δε σκοπεύω να τα κάνω συλλογή τα γατο-τούνελ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:51 Η ruko έγραψε: #110 21-05-07 13:51 Θα μονομαχήσουμε μέχρι θανάτου για τα τούνελ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:53 Η Ismini έγραψε: #111 21-05-07 13:53 Κοβονται και στη μεση στην αναγκη! Απλως θα κανουν λιγο πιο συντομη διαδρομη μεσα τα γατονια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 14:48 Η felix έγραψε: #112 21-05-07 14:48 Το alex pack παλλήνης έχει!!! Για σιγουριά μπορείτε να τους τηλεφωνήσετε!Είμαι σίγουρη οτι θα παραγγείλουν αν δεν έχουν (σε οποιοδήποτε κατάστημα) αφού υπάρχει ζήτηση!!! Εγώ πάντως έχω ένα δώρο στην καλή μου την kittycat αλλα δεν έχω προλάβει να την δώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 17:01 Η aspasiapef: #113 21-05-07 17:01 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Σ' αυτή την περίπτωση μήπως μπορώ να πάρω της Ασπασίας; Αν αποφάσισε ότι δεν το θέλει, βέβαια... Click για ανάπτυξη... Ο.Κ.Έκανα κανά-δυό προσπάθειες αλλά δεν του κίνησα το ενδιαφέρον. Που μπορούμε να συναντηθούμε για να στο δώσω? Που μένεις ή που δουλεύεις? Αν θες στείλε μου PM Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 20:56 Η RedCat έγραψε: #114 21-05-07 20:56 παιδιά τι ωραίο θέμα είναι αυτό! δεν το είχα πάρει χαμπάρι...και το διάβασα όλο σήμερα. πολύ ωραίες ιδεές. το γατοτούνελ θα το πάρω σίγουρα. Κείρα η ιδέα σου για το κουτί από τις τσίχλες σίγουρα στη μικρή θα πιάσει (αφού είναι της ίδιας γενιάς) . Οσον αφορά για τα παιχνιδάκια από το ΙΚΕΑ με το catnip, παιδιά όποιος γάτος ανταποκρίνεται στο "μαγικό φυτό" θα τα λατρέψει. Ο Τσε κάνει με την πεταλούδα σαν ερωτευμένος ποιητής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 12:37 Η mimikaki έγραψε: #115 23-05-07 12:37 παιδια αυτό με την λεκάνη της άμμου το έχει κάνει ένας φίλος μου με σίτα πλαστικη και κρατάει όλα τα κακάκια... την έχει βάλει σε κανονική λεκάνη αλλά πρέπει να έχεις 2 για να κάνεις εναλάξ την μεταφόρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 24 Μαΐου 2007 στις 08:49 Η myrtos έγραψε: #116 24-05-07 08:49 Πήγα χτες τυχαία στο champion Αμπελοκήπων και βρήκα μία μεγάλη 56χ40χ38 κλειστή τουαλέτα με φίλτρο φτυαράκι που ενσωματώνεται στο καπάκι και είναι τακτοποιημένο κτλ με 9.9ε Σε σχέση με μικρότερες που έχω δει σε διπλάσια τιμή μου φάνηκε καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:40 Η mimikaki έγραψε: #117 25-05-07 13:40 στο ικεα εχουν φερει κατι γατοδρομια σαν και αυτο τα οποια μπορεις να τα τοποθετήσεις και στον τοίχο και εχουν καπου στα 2 ευρω το ενα..ειναι ιδανικα για μικρα γατακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα scratchingpad1.jpg 10,5 KB · Εμφανίσεις: 429 sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:47 Η sardela έγραψε: #118 25-05-07 13:47 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: στο ικεα εχουν φερει κατι γατοδρομια σαν και αυτο τα οποια μπορεις να τα τοποθετήσεις και στον τοίχο και εχουν καπου στα 2 ευρω το ενα..ειναι ιδανικα για μικρα γατακια!! Click για ανάπτυξη... Τι ωραια!!! Μαλλον το αυριο θα παω να παρω μια παπουτσοθηκη, οποιος θελει μου λεει να του φερω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:51 Η mimikaki έγραψε: #119 25-05-07 13:51 για την τιμη δεν ειμαι σιγουρη γιατι και εγω τα είδα καπου αλλου και μου το ειπανε οτι ειναι πολυ φθηνα περιπου στα 2 ευρω... ψαχνω στον καταλογο τους και δεν τα εχει για να επαληθευσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:54 Η aspasiapef: #120 25-05-07 13:54 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Τι ωραια!!! Μαλλον το αυριο θα παω να παρω μια παπουτσοθηκη, οποιος θελει μου λεει να του φερω! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θαπάω άυριο με μια φίλη μου! Τι ώρα θα πας? Εμείς λέμε να πάμε πρωί (10-11) πριν πλακώσει ο πολύς κόσμος... Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: για την τιμη δεν ειμαι σιγουρη γιατι και εγω τα είδα καπου αλλου και μου το ειπανε οτι ειναι πολυ φθηνα περιπου στα 2 ευρω... ψαχνω στον καταλογο τους και δεν τα εχει για να επαληθευσω... Click για ανάπτυξη... Στον κατάλογο δεν έχουν τίποτα για pets μόνο είδη σπιτιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θελει κανεις το ενα που πήρα? (Μονο που θα δυσκολευτω λιγο να το ξανακλεισω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:12 Η Κατερίνα έγραψε: #105 21-05-07 13:12 Προηγούνται σαφέστατα η aretha και η ruko. αν όμως έχουν τελικά βρει ενδιαφέρομαι κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:20 Η aretha έγραψε: #106 21-05-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Θελει κανεις το ενα που πήρα? (Μονο που θα δυσκολευτω λιγο να το ξανακλεισω) Click για ανάπτυξη... Εγώ το θέλω!! Όμως Ισμήνη, γιατί το δίνεις; Μια χαρά φαίνεται να το παίζει η Αργυρώ στη φωτογραφία... Μην της το στερήσουμε της καημενούλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:22 Η Ismini έγραψε: #107 21-05-07 13:22 Λοιπόν αφου το ειπες πρωτη Αρηθα θα το παρει η Αρηθα! Δεν εννοω αυτο της Αργυρως (που και να της το στερησω δε θα παθει τιποτα..γιατι εχει το Σιβα για παιχνίδι). Εννοω του Βαλεντινο. Πηρα δυο τουνελ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:40 Η ruko έγραψε: #108 21-05-07 13:40 Σ' αυτή την περίπτωση μήπως μπορώ να πάρω της Ασπασίας; Αν αποφάσισε ότι δεν το θέλει, βέβαια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:45 Η aretha έγραψε: #109 21-05-07 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Σ' αυτή την περίπτωση μήπως μπορώ να πάρω της Ασπασίας; Αν αποφάσισε ότι δεν το θέλει, βέβαια... Click για ανάπτυξη... ruko, αν ρωτάς εμένα, και βέβαια μπορείς!! Δε σκοπεύω να τα κάνω συλλογή τα γατο-τούνελ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:51 Η ruko έγραψε: #110 21-05-07 13:51 Θα μονομαχήσουμε μέχρι θανάτου για τα τούνελ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:53 Η Ismini έγραψε: #111 21-05-07 13:53 Κοβονται και στη μεση στην αναγκη! Απλως θα κανουν λιγο πιο συντομη διαδρομη μεσα τα γατονια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 14:48 Η felix έγραψε: #112 21-05-07 14:48 Το alex pack παλλήνης έχει!!! Για σιγουριά μπορείτε να τους τηλεφωνήσετε!Είμαι σίγουρη οτι θα παραγγείλουν αν δεν έχουν (σε οποιοδήποτε κατάστημα) αφού υπάρχει ζήτηση!!! Εγώ πάντως έχω ένα δώρο στην καλή μου την kittycat αλλα δεν έχω προλάβει να την δώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 17:01 Η aspasiapef: #113 21-05-07 17:01 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Σ' αυτή την περίπτωση μήπως μπορώ να πάρω της Ασπασίας; Αν αποφάσισε ότι δεν το θέλει, βέβαια... Click για ανάπτυξη... Ο.Κ.Έκανα κανά-δυό προσπάθειες αλλά δεν του κίνησα το ενδιαφέρον. Που μπορούμε να συναντηθούμε για να στο δώσω? Που μένεις ή που δουλεύεις? Αν θες στείλε μου PM Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 20:56 Η RedCat έγραψε: #114 21-05-07 20:56 παιδιά τι ωραίο θέμα είναι αυτό! δεν το είχα πάρει χαμπάρι...και το διάβασα όλο σήμερα. πολύ ωραίες ιδεές. το γατοτούνελ θα το πάρω σίγουρα. Κείρα η ιδέα σου για το κουτί από τις τσίχλες σίγουρα στη μικρή θα πιάσει (αφού είναι της ίδιας γενιάς) . Οσον αφορά για τα παιχνιδάκια από το ΙΚΕΑ με το catnip, παιδιά όποιος γάτος ανταποκρίνεται στο "μαγικό φυτό" θα τα λατρέψει. Ο Τσε κάνει με την πεταλούδα σαν ερωτευμένος ποιητής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 12:37 Η mimikaki έγραψε: #115 23-05-07 12:37 παιδια αυτό με την λεκάνη της άμμου το έχει κάνει ένας φίλος μου με σίτα πλαστικη και κρατάει όλα τα κακάκια... την έχει βάλει σε κανονική λεκάνη αλλά πρέπει να έχεις 2 για να κάνεις εναλάξ την μεταφόρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 24 Μαΐου 2007 στις 08:49 Η myrtos έγραψε: #116 24-05-07 08:49 Πήγα χτες τυχαία στο champion Αμπελοκήπων και βρήκα μία μεγάλη 56χ40χ38 κλειστή τουαλέτα με φίλτρο φτυαράκι που ενσωματώνεται στο καπάκι και είναι τακτοποιημένο κτλ με 9.9ε Σε σχέση με μικρότερες που έχω δει σε διπλάσια τιμή μου φάνηκε καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:40 Η mimikaki έγραψε: #117 25-05-07 13:40 στο ικεα εχουν φερει κατι γατοδρομια σαν και αυτο τα οποια μπορεις να τα τοποθετήσεις και στον τοίχο και εχουν καπου στα 2 ευρω το ενα..ειναι ιδανικα για μικρα γατακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα scratchingpad1.jpg 10,5 KB · Εμφανίσεις: 429 sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:47 Η sardela έγραψε: #118 25-05-07 13:47 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: στο ικεα εχουν φερει κατι γατοδρομια σαν και αυτο τα οποια μπορεις να τα τοποθετήσεις και στον τοίχο και εχουν καπου στα 2 ευρω το ενα..ειναι ιδανικα για μικρα γατακια!! Click για ανάπτυξη... Τι ωραια!!! Μαλλον το αυριο θα παω να παρω μια παπουτσοθηκη, οποιος θελει μου λεει να του φερω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:51 Η mimikaki έγραψε: #119 25-05-07 13:51 για την τιμη δεν ειμαι σιγουρη γιατι και εγω τα είδα καπου αλλου και μου το ειπανε οτι ειναι πολυ φθηνα περιπου στα 2 ευρω... ψαχνω στον καταλογο τους και δεν τα εχει για να επαληθευσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:54 Η aspasiapef: #120 25-05-07 13:54 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Τι ωραια!!! Μαλλον το αυριο θα παω να παρω μια παπουτσοθηκη, οποιος θελει μου λεει να του φερω! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θαπάω άυριο με μια φίλη μου! Τι ώρα θα πας? Εμείς λέμε να πάμε πρωί (10-11) πριν πλακώσει ο πολύς κόσμος... Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: για την τιμη δεν ειμαι σιγουρη γιατι και εγω τα είδα καπου αλλου και μου το ειπανε οτι ειναι πολυ φθηνα περιπου στα 2 ευρω... ψαχνω στον καταλογο τους και δεν τα εχει για να επαληθευσω... Click για ανάπτυξη... Στον κατάλογο δεν έχουν τίποτα για pets μόνο είδη σπιτιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προηγούνται σαφέστατα η aretha και η ruko. αν όμως έχουν τελικά βρει ενδιαφέρομαι κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:20 Η aretha έγραψε: #106 21-05-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Θελει κανεις το ενα που πήρα? (Μονο που θα δυσκολευτω λιγο να το ξανακλεισω) Click για ανάπτυξη... Εγώ το θέλω!! Όμως Ισμήνη, γιατί το δίνεις; Μια χαρά φαίνεται να το παίζει η Αργυρώ στη φωτογραφία... Μην της το στερήσουμε της καημενούλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:22 Η Ismini έγραψε: #107 21-05-07 13:22 Λοιπόν αφου το ειπες πρωτη Αρηθα θα το παρει η Αρηθα! Δεν εννοω αυτο της Αργυρως (που και να της το στερησω δε θα παθει τιποτα..γιατι εχει το Σιβα για παιχνίδι). Εννοω του Βαλεντινο. Πηρα δυο τουνελ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:40 Η ruko έγραψε: #108 21-05-07 13:40 Σ' αυτή την περίπτωση μήπως μπορώ να πάρω της Ασπασίας; Αν αποφάσισε ότι δεν το θέλει, βέβαια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:45 Η aretha έγραψε: #109 21-05-07 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Σ' αυτή την περίπτωση μήπως μπορώ να πάρω της Ασπασίας; Αν αποφάσισε ότι δεν το θέλει, βέβαια... Click για ανάπτυξη... ruko, αν ρωτάς εμένα, και βέβαια μπορείς!! Δε σκοπεύω να τα κάνω συλλογή τα γατο-τούνελ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:51 Η ruko έγραψε: #110 21-05-07 13:51 Θα μονομαχήσουμε μέχρι θανάτου για τα τούνελ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:53 Η Ismini έγραψε: #111 21-05-07 13:53 Κοβονται και στη μεση στην αναγκη! Απλως θα κανουν λιγο πιο συντομη διαδρομη μεσα τα γατονια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 14:48 Η felix έγραψε: #112 21-05-07 14:48 Το alex pack παλλήνης έχει!!! Για σιγουριά μπορείτε να τους τηλεφωνήσετε!Είμαι σίγουρη οτι θα παραγγείλουν αν δεν έχουν (σε οποιοδήποτε κατάστημα) αφού υπάρχει ζήτηση!!! Εγώ πάντως έχω ένα δώρο στην καλή μου την kittycat αλλα δεν έχω προλάβει να την δώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 17:01 Η aspasiapef: #113 21-05-07 17:01 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Σ' αυτή την περίπτωση μήπως μπορώ να πάρω της Ασπασίας; Αν αποφάσισε ότι δεν το θέλει, βέβαια... Click για ανάπτυξη... Ο.Κ.Έκανα κανά-δυό προσπάθειες αλλά δεν του κίνησα το ενδιαφέρον. Που μπορούμε να συναντηθούμε για να στο δώσω? Που μένεις ή που δουλεύεις? Αν θες στείλε μου PM Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 20:56 Η RedCat έγραψε: #114 21-05-07 20:56 παιδιά τι ωραίο θέμα είναι αυτό! δεν το είχα πάρει χαμπάρι...και το διάβασα όλο σήμερα. πολύ ωραίες ιδεές. το γατοτούνελ θα το πάρω σίγουρα. Κείρα η ιδέα σου για το κουτί από τις τσίχλες σίγουρα στη μικρή θα πιάσει (αφού είναι της ίδιας γενιάς) . Οσον αφορά για τα παιχνιδάκια από το ΙΚΕΑ με το catnip, παιδιά όποιος γάτος ανταποκρίνεται στο "μαγικό φυτό" θα τα λατρέψει. Ο Τσε κάνει με την πεταλούδα σαν ερωτευμένος ποιητής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 12:37 Η mimikaki έγραψε: #115 23-05-07 12:37 παιδια αυτό με την λεκάνη της άμμου το έχει κάνει ένας φίλος μου με σίτα πλαστικη και κρατάει όλα τα κακάκια... την έχει βάλει σε κανονική λεκάνη αλλά πρέπει να έχεις 2 για να κάνεις εναλάξ την μεταφόρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 24 Μαΐου 2007 στις 08:49 Η myrtos έγραψε: #116 24-05-07 08:49 Πήγα χτες τυχαία στο champion Αμπελοκήπων και βρήκα μία μεγάλη 56χ40χ38 κλειστή τουαλέτα με φίλτρο φτυαράκι που ενσωματώνεται στο καπάκι και είναι τακτοποιημένο κτλ με 9.9ε Σε σχέση με μικρότερες που έχω δει σε διπλάσια τιμή μου φάνηκε καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:40 Η mimikaki έγραψε: #117 25-05-07 13:40 στο ικεα εχουν φερει κατι γατοδρομια σαν και αυτο τα οποια μπορεις να τα τοποθετήσεις και στον τοίχο και εχουν καπου στα 2 ευρω το ενα..ειναι ιδανικα για μικρα γατακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα scratchingpad1.jpg 10,5 KB · Εμφανίσεις: 429 sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:47 Η sardela έγραψε: #118 25-05-07 13:47 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: στο ικεα εχουν φερει κατι γατοδρομια σαν και αυτο τα οποια μπορεις να τα τοποθετήσεις και στον τοίχο και εχουν καπου στα 2 ευρω το ενα..ειναι ιδανικα για μικρα γατακια!! Click για ανάπτυξη... Τι ωραια!!! Μαλλον το αυριο θα παω να παρω μια παπουτσοθηκη, οποιος θελει μου λεει να του φερω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:51 Η mimikaki έγραψε: #119 25-05-07 13:51 για την τιμη δεν ειμαι σιγουρη γιατι και εγω τα είδα καπου αλλου και μου το ειπανε οτι ειναι πολυ φθηνα περιπου στα 2 ευρω... ψαχνω στον καταλογο τους και δεν τα εχει για να επαληθευσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:54 Η aspasiapef: #120 25-05-07 13:54 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Τι ωραια!!! Μαλλον το αυριο θα παω να παρω μια παπουτσοθηκη, οποιος θελει μου λεει να του φερω! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θαπάω άυριο με μια φίλη μου! Τι ώρα θα πας? Εμείς λέμε να πάμε πρωί (10-11) πριν πλακώσει ο πολύς κόσμος... Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: για την τιμη δεν ειμαι σιγουρη γιατι και εγω τα είδα καπου αλλου και μου το ειπανε οτι ειναι πολυ φθηνα περιπου στα 2 ευρω... ψαχνω στον καταλογο τους και δεν τα εχει για να επαληθευσω... Click για ανάπτυξη... Στον κατάλογο δεν έχουν τίποτα για pets μόνο είδη σπιτιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Θελει κανεις το ενα που πήρα? (Μονο που θα δυσκολευτω λιγο να το ξανακλεισω) Click για ανάπτυξη... Εγώ το θέλω!! Όμως Ισμήνη, γιατί το δίνεις; Μια χαρά φαίνεται να το παίζει η Αργυρώ στη φωτογραφία... Μην της το στερήσουμε της καημενούλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:22 Η Ismini έγραψε: #107 21-05-07 13:22 Λοιπόν αφου το ειπες πρωτη Αρηθα θα το παρει η Αρηθα! Δεν εννοω αυτο της Αργυρως (που και να της το στερησω δε θα παθει τιποτα..γιατι εχει το Σιβα για παιχνίδι). Εννοω του Βαλεντινο. Πηρα δυο τουνελ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:40 Η ruko έγραψε: #108 21-05-07 13:40 Σ' αυτή την περίπτωση μήπως μπορώ να πάρω της Ασπασίας; Αν αποφάσισε ότι δεν το θέλει, βέβαια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:45 Η aretha έγραψε: #109 21-05-07 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Σ' αυτή την περίπτωση μήπως μπορώ να πάρω της Ασπασίας; Αν αποφάσισε ότι δεν το θέλει, βέβαια... Click για ανάπτυξη... ruko, αν ρωτάς εμένα, και βέβαια μπορείς!! Δε σκοπεύω να τα κάνω συλλογή τα γατο-τούνελ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:51 Η ruko έγραψε: #110 21-05-07 13:51 Θα μονομαχήσουμε μέχρι θανάτου για τα τούνελ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:53 Η Ismini έγραψε: #111 21-05-07 13:53 Κοβονται και στη μεση στην αναγκη! Απλως θα κανουν λιγο πιο συντομη διαδρομη μεσα τα γατονια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 14:48 Η felix έγραψε: #112 21-05-07 14:48 Το alex pack παλλήνης έχει!!! Για σιγουριά μπορείτε να τους τηλεφωνήσετε!Είμαι σίγουρη οτι θα παραγγείλουν αν δεν έχουν (σε οποιοδήποτε κατάστημα) αφού υπάρχει ζήτηση!!! Εγώ πάντως έχω ένα δώρο στην καλή μου την kittycat αλλα δεν έχω προλάβει να την δώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 17:01 Η aspasiapef: #113 21-05-07 17:01 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Σ' αυτή την περίπτωση μήπως μπορώ να πάρω της Ασπασίας; Αν αποφάσισε ότι δεν το θέλει, βέβαια... Click για ανάπτυξη... Ο.Κ.Έκανα κανά-δυό προσπάθειες αλλά δεν του κίνησα το ενδιαφέρον. Που μπορούμε να συναντηθούμε για να στο δώσω? Που μένεις ή που δουλεύεις? Αν θες στείλε μου PM Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 20:56 Η RedCat έγραψε: #114 21-05-07 20:56 παιδιά τι ωραίο θέμα είναι αυτό! δεν το είχα πάρει χαμπάρι...και το διάβασα όλο σήμερα. πολύ ωραίες ιδεές. το γατοτούνελ θα το πάρω σίγουρα. Κείρα η ιδέα σου για το κουτί από τις τσίχλες σίγουρα στη μικρή θα πιάσει (αφού είναι της ίδιας γενιάς) . Οσον αφορά για τα παιχνιδάκια από το ΙΚΕΑ με το catnip, παιδιά όποιος γάτος ανταποκρίνεται στο "μαγικό φυτό" θα τα λατρέψει. Ο Τσε κάνει με την πεταλούδα σαν ερωτευμένος ποιητής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 12:37 Η mimikaki έγραψε: #115 23-05-07 12:37 παιδια αυτό με την λεκάνη της άμμου το έχει κάνει ένας φίλος μου με σίτα πλαστικη και κρατάει όλα τα κακάκια... την έχει βάλει σε κανονική λεκάνη αλλά πρέπει να έχεις 2 για να κάνεις εναλάξ την μεταφόρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 24 Μαΐου 2007 στις 08:49 Η myrtos έγραψε: #116 24-05-07 08:49 Πήγα χτες τυχαία στο champion Αμπελοκήπων και βρήκα μία μεγάλη 56χ40χ38 κλειστή τουαλέτα με φίλτρο φτυαράκι που ενσωματώνεται στο καπάκι και είναι τακτοποιημένο κτλ με 9.9ε Σε σχέση με μικρότερες που έχω δει σε διπλάσια τιμή μου φάνηκε καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:40 Η mimikaki έγραψε: #117 25-05-07 13:40 στο ικεα εχουν φερει κατι γατοδρομια σαν και αυτο τα οποια μπορεις να τα τοποθετήσεις και στον τοίχο και εχουν καπου στα 2 ευρω το ενα..ειναι ιδανικα για μικρα γατακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα scratchingpad1.jpg 10,5 KB · Εμφανίσεις: 429 sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:47 Η sardela έγραψε: #118 25-05-07 13:47 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: στο ικεα εχουν φερει κατι γατοδρομια σαν και αυτο τα οποια μπορεις να τα τοποθετήσεις και στον τοίχο και εχουν καπου στα 2 ευρω το ενα..ειναι ιδανικα για μικρα γατακια!! Click για ανάπτυξη... Τι ωραια!!! Μαλλον το αυριο θα παω να παρω μια παπουτσοθηκη, οποιος θελει μου λεει να του φερω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:51 Η mimikaki έγραψε: #119 25-05-07 13:51 για την τιμη δεν ειμαι σιγουρη γιατι και εγω τα είδα καπου αλλου και μου το ειπανε οτι ειναι πολυ φθηνα περιπου στα 2 ευρω... ψαχνω στον καταλογο τους και δεν τα εχει για να επαληθευσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:54 Η aspasiapef: #120 25-05-07 13:54 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Τι ωραια!!! Μαλλον το αυριο θα παω να παρω μια παπουτσοθηκη, οποιος θελει μου λεει να του φερω! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θαπάω άυριο με μια φίλη μου! Τι ώρα θα πας? Εμείς λέμε να πάμε πρωί (10-11) πριν πλακώσει ο πολύς κόσμος... Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: για την τιμη δεν ειμαι σιγουρη γιατι και εγω τα είδα καπου αλλου και μου το ειπανε οτι ειναι πολυ φθηνα περιπου στα 2 ευρω... ψαχνω στον καταλογο τους και δεν τα εχει για να επαληθευσω... Click για ανάπτυξη... Στον κατάλογο δεν έχουν τίποτα για pets μόνο είδη σπιτιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν αφου το ειπες πρωτη Αρηθα θα το παρει η Αρηθα! Δεν εννοω αυτο της Αργυρως (που και να της το στερησω δε θα παθει τιποτα..γιατι εχει το Σιβα για παιχνίδι). Εννοω του Βαλεντινο. Πηρα δυο τουνελ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:40 Η ruko έγραψε: #108 21-05-07 13:40 Σ' αυτή την περίπτωση μήπως μπορώ να πάρω της Ασπασίας; Αν αποφάσισε ότι δεν το θέλει, βέβαια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:45 Η aretha έγραψε: #109 21-05-07 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Σ' αυτή την περίπτωση μήπως μπορώ να πάρω της Ασπασίας; Αν αποφάσισε ότι δεν το θέλει, βέβαια... Click για ανάπτυξη... ruko, αν ρωτάς εμένα, και βέβαια μπορείς!! Δε σκοπεύω να τα κάνω συλλογή τα γατο-τούνελ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:51 Η ruko έγραψε: #110 21-05-07 13:51 Θα μονομαχήσουμε μέχρι θανάτου για τα τούνελ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:53 Η Ismini έγραψε: #111 21-05-07 13:53 Κοβονται και στη μεση στην αναγκη! Απλως θα κανουν λιγο πιο συντομη διαδρομη μεσα τα γατονια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 14:48 Η felix έγραψε: #112 21-05-07 14:48 Το alex pack παλλήνης έχει!!! Για σιγουριά μπορείτε να τους τηλεφωνήσετε!Είμαι σίγουρη οτι θα παραγγείλουν αν δεν έχουν (σε οποιοδήποτε κατάστημα) αφού υπάρχει ζήτηση!!! Εγώ πάντως έχω ένα δώρο στην καλή μου την kittycat αλλα δεν έχω προλάβει να την δώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 17:01 Η aspasiapef: #113 21-05-07 17:01 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Σ' αυτή την περίπτωση μήπως μπορώ να πάρω της Ασπασίας; Αν αποφάσισε ότι δεν το θέλει, βέβαια... Click για ανάπτυξη... Ο.Κ.Έκανα κανά-δυό προσπάθειες αλλά δεν του κίνησα το ενδιαφέρον. Που μπορούμε να συναντηθούμε για να στο δώσω? Που μένεις ή που δουλεύεις? Αν θες στείλε μου PM Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 20:56 Η RedCat έγραψε: #114 21-05-07 20:56 παιδιά τι ωραίο θέμα είναι αυτό! δεν το είχα πάρει χαμπάρι...και το διάβασα όλο σήμερα. πολύ ωραίες ιδεές. το γατοτούνελ θα το πάρω σίγουρα. Κείρα η ιδέα σου για το κουτί από τις τσίχλες σίγουρα στη μικρή θα πιάσει (αφού είναι της ίδιας γενιάς) . Οσον αφορά για τα παιχνιδάκια από το ΙΚΕΑ με το catnip, παιδιά όποιος γάτος ανταποκρίνεται στο "μαγικό φυτό" θα τα λατρέψει. Ο Τσε κάνει με την πεταλούδα σαν ερωτευμένος ποιητής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 12:37 Η mimikaki έγραψε: #115 23-05-07 12:37 παιδια αυτό με την λεκάνη της άμμου το έχει κάνει ένας φίλος μου με σίτα πλαστικη και κρατάει όλα τα κακάκια... την έχει βάλει σε κανονική λεκάνη αλλά πρέπει να έχεις 2 για να κάνεις εναλάξ την μεταφόρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 24 Μαΐου 2007 στις 08:49 Η myrtos έγραψε: #116 24-05-07 08:49 Πήγα χτες τυχαία στο champion Αμπελοκήπων και βρήκα μία μεγάλη 56χ40χ38 κλειστή τουαλέτα με φίλτρο φτυαράκι που ενσωματώνεται στο καπάκι και είναι τακτοποιημένο κτλ με 9.9ε Σε σχέση με μικρότερες που έχω δει σε διπλάσια τιμή μου φάνηκε καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:40 Η mimikaki έγραψε: #117 25-05-07 13:40 στο ικεα εχουν φερει κατι γατοδρομια σαν και αυτο τα οποια μπορεις να τα τοποθετήσεις και στον τοίχο και εχουν καπου στα 2 ευρω το ενα..ειναι ιδανικα για μικρα γατακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα scratchingpad1.jpg 10,5 KB · Εμφανίσεις: 429 sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:47 Η sardela έγραψε: #118 25-05-07 13:47 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: στο ικεα εχουν φερει κατι γατοδρομια σαν και αυτο τα οποια μπορεις να τα τοποθετήσεις και στον τοίχο και εχουν καπου στα 2 ευρω το ενα..ειναι ιδανικα για μικρα γατακια!! Click για ανάπτυξη... Τι ωραια!!! Μαλλον το αυριο θα παω να παρω μια παπουτσοθηκη, οποιος θελει μου λεει να του φερω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:51 Η mimikaki έγραψε: #119 25-05-07 13:51 για την τιμη δεν ειμαι σιγουρη γιατι και εγω τα είδα καπου αλλου και μου το ειπανε οτι ειναι πολυ φθηνα περιπου στα 2 ευρω... ψαχνω στον καταλογο τους και δεν τα εχει για να επαληθευσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:54 Η aspasiapef: #120 25-05-07 13:54 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Τι ωραια!!! Μαλλον το αυριο θα παω να παρω μια παπουτσοθηκη, οποιος θελει μου λεει να του φερω! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θαπάω άυριο με μια φίλη μου! Τι ώρα θα πας? Εμείς λέμε να πάμε πρωί (10-11) πριν πλακώσει ο πολύς κόσμος... Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: για την τιμη δεν ειμαι σιγουρη γιατι και εγω τα είδα καπου αλλου και μου το ειπανε οτι ειναι πολυ φθηνα περιπου στα 2 ευρω... ψαχνω στον καταλογο τους και δεν τα εχει για να επαληθευσω... Click για ανάπτυξη... Στον κατάλογο δεν έχουν τίποτα για pets μόνο είδη σπιτιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σ' αυτή την περίπτωση μήπως μπορώ να πάρω της Ασπασίας; Αν αποφάσισε ότι δεν το θέλει, βέβαια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:45 Η aretha έγραψε: #109 21-05-07 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Σ' αυτή την περίπτωση μήπως μπορώ να πάρω της Ασπασίας; Αν αποφάσισε ότι δεν το θέλει, βέβαια... Click για ανάπτυξη... ruko, αν ρωτάς εμένα, και βέβαια μπορείς!! Δε σκοπεύω να τα κάνω συλλογή τα γατο-τούνελ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:51 Η ruko έγραψε: #110 21-05-07 13:51 Θα μονομαχήσουμε μέχρι θανάτου για τα τούνελ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:53 Η Ismini έγραψε: #111 21-05-07 13:53 Κοβονται και στη μεση στην αναγκη! Απλως θα κανουν λιγο πιο συντομη διαδρομη μεσα τα γατονια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 14:48 Η felix έγραψε: #112 21-05-07 14:48 Το alex pack παλλήνης έχει!!! Για σιγουριά μπορείτε να τους τηλεφωνήσετε!Είμαι σίγουρη οτι θα παραγγείλουν αν δεν έχουν (σε οποιοδήποτε κατάστημα) αφού υπάρχει ζήτηση!!! Εγώ πάντως έχω ένα δώρο στην καλή μου την kittycat αλλα δεν έχω προλάβει να την δώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 17:01 Η aspasiapef: #113 21-05-07 17:01 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Σ' αυτή την περίπτωση μήπως μπορώ να πάρω της Ασπασίας; Αν αποφάσισε ότι δεν το θέλει, βέβαια... Click για ανάπτυξη... Ο.Κ.Έκανα κανά-δυό προσπάθειες αλλά δεν του κίνησα το ενδιαφέρον. Που μπορούμε να συναντηθούμε για να στο δώσω? Που μένεις ή που δουλεύεις? Αν θες στείλε μου PM Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 20:56 Η RedCat έγραψε: #114 21-05-07 20:56 παιδιά τι ωραίο θέμα είναι αυτό! δεν το είχα πάρει χαμπάρι...και το διάβασα όλο σήμερα. πολύ ωραίες ιδεές. το γατοτούνελ θα το πάρω σίγουρα. Κείρα η ιδέα σου για το κουτί από τις τσίχλες σίγουρα στη μικρή θα πιάσει (αφού είναι της ίδιας γενιάς) . Οσον αφορά για τα παιχνιδάκια από το ΙΚΕΑ με το catnip, παιδιά όποιος γάτος ανταποκρίνεται στο "μαγικό φυτό" θα τα λατρέψει. Ο Τσε κάνει με την πεταλούδα σαν ερωτευμένος ποιητής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 12:37 Η mimikaki έγραψε: #115 23-05-07 12:37 παιδια αυτό με την λεκάνη της άμμου το έχει κάνει ένας φίλος μου με σίτα πλαστικη και κρατάει όλα τα κακάκια... την έχει βάλει σε κανονική λεκάνη αλλά πρέπει να έχεις 2 για να κάνεις εναλάξ την μεταφόρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 24 Μαΐου 2007 στις 08:49 Η myrtos έγραψε: #116 24-05-07 08:49 Πήγα χτες τυχαία στο champion Αμπελοκήπων και βρήκα μία μεγάλη 56χ40χ38 κλειστή τουαλέτα με φίλτρο φτυαράκι που ενσωματώνεται στο καπάκι και είναι τακτοποιημένο κτλ με 9.9ε Σε σχέση με μικρότερες που έχω δει σε διπλάσια τιμή μου φάνηκε καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:40 Η mimikaki έγραψε: #117 25-05-07 13:40 στο ικεα εχουν φερει κατι γατοδρομια σαν και αυτο τα οποια μπορεις να τα τοποθετήσεις και στον τοίχο και εχουν καπου στα 2 ευρω το ενα..ειναι ιδανικα για μικρα γατακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα scratchingpad1.jpg 10,5 KB · Εμφανίσεις: 429 sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:47 Η sardela έγραψε: #118 25-05-07 13:47 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: στο ικεα εχουν φερει κατι γατοδρομια σαν και αυτο τα οποια μπορεις να τα τοποθετήσεις και στον τοίχο και εχουν καπου στα 2 ευρω το ενα..ειναι ιδανικα για μικρα γατακια!! Click για ανάπτυξη... Τι ωραια!!! Μαλλον το αυριο θα παω να παρω μια παπουτσοθηκη, οποιος θελει μου λεει να του φερω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:51 Η mimikaki έγραψε: #119 25-05-07 13:51 για την τιμη δεν ειμαι σιγουρη γιατι και εγω τα είδα καπου αλλου και μου το ειπανε οτι ειναι πολυ φθηνα περιπου στα 2 ευρω... ψαχνω στον καταλογο τους και δεν τα εχει για να επαληθευσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:54 Η aspasiapef: #120 25-05-07 13:54 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Τι ωραια!!! Μαλλον το αυριο θα παω να παρω μια παπουτσοθηκη, οποιος θελει μου λεει να του φερω! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θαπάω άυριο με μια φίλη μου! Τι ώρα θα πας? Εμείς λέμε να πάμε πρωί (10-11) πριν πλακώσει ο πολύς κόσμος... Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: για την τιμη δεν ειμαι σιγουρη γιατι και εγω τα είδα καπου αλλου και μου το ειπανε οτι ειναι πολυ φθηνα περιπου στα 2 ευρω... ψαχνω στον καταλογο τους και δεν τα εχει για να επαληθευσω... Click για ανάπτυξη... Στον κατάλογο δεν έχουν τίποτα για pets μόνο είδη σπιτιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ruko: Σ' αυτή την περίπτωση μήπως μπορώ να πάρω της Ασπασίας; Αν αποφάσισε ότι δεν το θέλει, βέβαια... Click για ανάπτυξη... ruko, αν ρωτάς εμένα, και βέβαια μπορείς!! Δε σκοπεύω να τα κάνω συλλογή τα γατο-τούνελ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:51 Η ruko έγραψε: #110 21-05-07 13:51 Θα μονομαχήσουμε μέχρι θανάτου για τα τούνελ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:53 Η Ismini έγραψε: #111 21-05-07 13:53 Κοβονται και στη μεση στην αναγκη! Απλως θα κανουν λιγο πιο συντομη διαδρομη μεσα τα γατονια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 14:48 Η felix έγραψε: #112 21-05-07 14:48 Το alex pack παλλήνης έχει!!! Για σιγουριά μπορείτε να τους τηλεφωνήσετε!Είμαι σίγουρη οτι θα παραγγείλουν αν δεν έχουν (σε οποιοδήποτε κατάστημα) αφού υπάρχει ζήτηση!!! Εγώ πάντως έχω ένα δώρο στην καλή μου την kittycat αλλα δεν έχω προλάβει να την δώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 17:01 Η aspasiapef: #113 21-05-07 17:01 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Σ' αυτή την περίπτωση μήπως μπορώ να πάρω της Ασπασίας; Αν αποφάσισε ότι δεν το θέλει, βέβαια... Click για ανάπτυξη... Ο.Κ.Έκανα κανά-δυό προσπάθειες αλλά δεν του κίνησα το ενδιαφέρον. Που μπορούμε να συναντηθούμε για να στο δώσω? Που μένεις ή που δουλεύεις? Αν θες στείλε μου PM Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 20:56 Η RedCat έγραψε: #114 21-05-07 20:56 παιδιά τι ωραίο θέμα είναι αυτό! δεν το είχα πάρει χαμπάρι...και το διάβασα όλο σήμερα. πολύ ωραίες ιδεές. το γατοτούνελ θα το πάρω σίγουρα. Κείρα η ιδέα σου για το κουτί από τις τσίχλες σίγουρα στη μικρή θα πιάσει (αφού είναι της ίδιας γενιάς) . Οσον αφορά για τα παιχνιδάκια από το ΙΚΕΑ με το catnip, παιδιά όποιος γάτος ανταποκρίνεται στο "μαγικό φυτό" θα τα λατρέψει. Ο Τσε κάνει με την πεταλούδα σαν ερωτευμένος ποιητής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 12:37 Η mimikaki έγραψε: #115 23-05-07 12:37 παιδια αυτό με την λεκάνη της άμμου το έχει κάνει ένας φίλος μου με σίτα πλαστικη και κρατάει όλα τα κακάκια... την έχει βάλει σε κανονική λεκάνη αλλά πρέπει να έχεις 2 για να κάνεις εναλάξ την μεταφόρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 24 Μαΐου 2007 στις 08:49 Η myrtos έγραψε: #116 24-05-07 08:49 Πήγα χτες τυχαία στο champion Αμπελοκήπων και βρήκα μία μεγάλη 56χ40χ38 κλειστή τουαλέτα με φίλτρο φτυαράκι που ενσωματώνεται στο καπάκι και είναι τακτοποιημένο κτλ με 9.9ε Σε σχέση με μικρότερες που έχω δει σε διπλάσια τιμή μου φάνηκε καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:40 Η mimikaki έγραψε: #117 25-05-07 13:40 στο ικεα εχουν φερει κατι γατοδρομια σαν και αυτο τα οποια μπορεις να τα τοποθετήσεις και στον τοίχο και εχουν καπου στα 2 ευρω το ενα..ειναι ιδανικα για μικρα γατακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα scratchingpad1.jpg 10,5 KB · Εμφανίσεις: 429 sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:47 Η sardela έγραψε: #118 25-05-07 13:47 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: στο ικεα εχουν φερει κατι γατοδρομια σαν και αυτο τα οποια μπορεις να τα τοποθετήσεις και στον τοίχο και εχουν καπου στα 2 ευρω το ενα..ειναι ιδανικα για μικρα γατακια!! Click για ανάπτυξη... Τι ωραια!!! Μαλλον το αυριο θα παω να παρω μια παπουτσοθηκη, οποιος θελει μου λεει να του φερω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:51 Η mimikaki έγραψε: #119 25-05-07 13:51 για την τιμη δεν ειμαι σιγουρη γιατι και εγω τα είδα καπου αλλου και μου το ειπανε οτι ειναι πολυ φθηνα περιπου στα 2 ευρω... ψαχνω στον καταλογο τους και δεν τα εχει για να επαληθευσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:54 Η aspasiapef: #120 25-05-07 13:54 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Τι ωραια!!! Μαλλον το αυριο θα παω να παρω μια παπουτσοθηκη, οποιος θελει μου λεει να του φερω! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θαπάω άυριο με μια φίλη μου! Τι ώρα θα πας? Εμείς λέμε να πάμε πρωί (10-11) πριν πλακώσει ο πολύς κόσμος... Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: για την τιμη δεν ειμαι σιγουρη γιατι και εγω τα είδα καπου αλλου και μου το ειπανε οτι ειναι πολυ φθηνα περιπου στα 2 ευρω... ψαχνω στον καταλογο τους και δεν τα εχει για να επαληθευσω... Click για ανάπτυξη... Στον κατάλογο δεν έχουν τίποτα για pets μόνο είδη σπιτιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα μονομαχήσουμε μέχρι θανάτου για τα τούνελ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 13:53 Η Ismini έγραψε: #111 21-05-07 13:53 Κοβονται και στη μεση στην αναγκη! Απλως θα κανουν λιγο πιο συντομη διαδρομη μεσα τα γατονια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 14:48 Η felix έγραψε: #112 21-05-07 14:48 Το alex pack παλλήνης έχει!!! Για σιγουριά μπορείτε να τους τηλεφωνήσετε!Είμαι σίγουρη οτι θα παραγγείλουν αν δεν έχουν (σε οποιοδήποτε κατάστημα) αφού υπάρχει ζήτηση!!! Εγώ πάντως έχω ένα δώρο στην καλή μου την kittycat αλλα δεν έχω προλάβει να την δώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 17:01 Η aspasiapef: #113 21-05-07 17:01 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Σ' αυτή την περίπτωση μήπως μπορώ να πάρω της Ασπασίας; Αν αποφάσισε ότι δεν το θέλει, βέβαια... Click για ανάπτυξη... Ο.Κ.Έκανα κανά-δυό προσπάθειες αλλά δεν του κίνησα το ενδιαφέρον. Που μπορούμε να συναντηθούμε για να στο δώσω? Που μένεις ή που δουλεύεις? Αν θες στείλε μου PM Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 20:56 Η RedCat έγραψε: #114 21-05-07 20:56 παιδιά τι ωραίο θέμα είναι αυτό! δεν το είχα πάρει χαμπάρι...και το διάβασα όλο σήμερα. πολύ ωραίες ιδεές. το γατοτούνελ θα το πάρω σίγουρα. Κείρα η ιδέα σου για το κουτί από τις τσίχλες σίγουρα στη μικρή θα πιάσει (αφού είναι της ίδιας γενιάς) . Οσον αφορά για τα παιχνιδάκια από το ΙΚΕΑ με το catnip, παιδιά όποιος γάτος ανταποκρίνεται στο "μαγικό φυτό" θα τα λατρέψει. Ο Τσε κάνει με την πεταλούδα σαν ερωτευμένος ποιητής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 12:37 Η mimikaki έγραψε: #115 23-05-07 12:37 παιδια αυτό με την λεκάνη της άμμου το έχει κάνει ένας φίλος μου με σίτα πλαστικη και κρατάει όλα τα κακάκια... την έχει βάλει σε κανονική λεκάνη αλλά πρέπει να έχεις 2 για να κάνεις εναλάξ την μεταφόρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 24 Μαΐου 2007 στις 08:49 Η myrtos έγραψε: #116 24-05-07 08:49 Πήγα χτες τυχαία στο champion Αμπελοκήπων και βρήκα μία μεγάλη 56χ40χ38 κλειστή τουαλέτα με φίλτρο φτυαράκι που ενσωματώνεται στο καπάκι και είναι τακτοποιημένο κτλ με 9.9ε Σε σχέση με μικρότερες που έχω δει σε διπλάσια τιμή μου φάνηκε καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:40 Η mimikaki έγραψε: #117 25-05-07 13:40 στο ικεα εχουν φερει κατι γατοδρομια σαν και αυτο τα οποια μπορεις να τα τοποθετήσεις και στον τοίχο και εχουν καπου στα 2 ευρω το ενα..ειναι ιδανικα για μικρα γατακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα scratchingpad1.jpg 10,5 KB · Εμφανίσεις: 429 sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:47 Η sardela έγραψε: #118 25-05-07 13:47 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: στο ικεα εχουν φερει κατι γατοδρομια σαν και αυτο τα οποια μπορεις να τα τοποθετήσεις και στον τοίχο και εχουν καπου στα 2 ευρω το ενα..ειναι ιδανικα για μικρα γατακια!! Click για ανάπτυξη... Τι ωραια!!! Μαλλον το αυριο θα παω να παρω μια παπουτσοθηκη, οποιος θελει μου λεει να του φερω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:51 Η mimikaki έγραψε: #119 25-05-07 13:51 για την τιμη δεν ειμαι σιγουρη γιατι και εγω τα είδα καπου αλλου και μου το ειπανε οτι ειναι πολυ φθηνα περιπου στα 2 ευρω... ψαχνω στον καταλογο τους και δεν τα εχει για να επαληθευσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:54 Η aspasiapef: #120 25-05-07 13:54 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Τι ωραια!!! Μαλλον το αυριο θα παω να παρω μια παπουτσοθηκη, οποιος θελει μου λεει να του φερω! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θαπάω άυριο με μια φίλη μου! Τι ώρα θα πας? Εμείς λέμε να πάμε πρωί (10-11) πριν πλακώσει ο πολύς κόσμος... Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: για την τιμη δεν ειμαι σιγουρη γιατι και εγω τα είδα καπου αλλου και μου το ειπανε οτι ειναι πολυ φθηνα περιπου στα 2 ευρω... ψαχνω στον καταλογο τους και δεν τα εχει για να επαληθευσω... Click για ανάπτυξη... Στον κατάλογο δεν έχουν τίποτα για pets μόνο είδη σπιτιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κοβονται και στη μεση στην αναγκη! Απλως θα κανουν λιγο πιο συντομη διαδρομη μεσα τα γατονια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 14:48 Η felix έγραψε: #112 21-05-07 14:48 Το alex pack παλλήνης έχει!!! Για σιγουριά μπορείτε να τους τηλεφωνήσετε!Είμαι σίγουρη οτι θα παραγγείλουν αν δεν έχουν (σε οποιοδήποτε κατάστημα) αφού υπάρχει ζήτηση!!! Εγώ πάντως έχω ένα δώρο στην καλή μου την kittycat αλλα δεν έχω προλάβει να την δώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 17:01 Η aspasiapef: #113 21-05-07 17:01 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Σ' αυτή την περίπτωση μήπως μπορώ να πάρω της Ασπασίας; Αν αποφάσισε ότι δεν το θέλει, βέβαια... Click για ανάπτυξη... Ο.Κ.Έκανα κανά-δυό προσπάθειες αλλά δεν του κίνησα το ενδιαφέρον. Που μπορούμε να συναντηθούμε για να στο δώσω? Που μένεις ή που δουλεύεις? Αν θες στείλε μου PM Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 20:56 Η RedCat έγραψε: #114 21-05-07 20:56 παιδιά τι ωραίο θέμα είναι αυτό! δεν το είχα πάρει χαμπάρι...και το διάβασα όλο σήμερα. πολύ ωραίες ιδεές. το γατοτούνελ θα το πάρω σίγουρα. Κείρα η ιδέα σου για το κουτί από τις τσίχλες σίγουρα στη μικρή θα πιάσει (αφού είναι της ίδιας γενιάς) . Οσον αφορά για τα παιχνιδάκια από το ΙΚΕΑ με το catnip, παιδιά όποιος γάτος ανταποκρίνεται στο "μαγικό φυτό" θα τα λατρέψει. Ο Τσε κάνει με την πεταλούδα σαν ερωτευμένος ποιητής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 12:37 Η mimikaki έγραψε: #115 23-05-07 12:37 παιδια αυτό με την λεκάνη της άμμου το έχει κάνει ένας φίλος μου με σίτα πλαστικη και κρατάει όλα τα κακάκια... την έχει βάλει σε κανονική λεκάνη αλλά πρέπει να έχεις 2 για να κάνεις εναλάξ την μεταφόρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 24 Μαΐου 2007 στις 08:49 Η myrtos έγραψε: #116 24-05-07 08:49 Πήγα χτες τυχαία στο champion Αμπελοκήπων και βρήκα μία μεγάλη 56χ40χ38 κλειστή τουαλέτα με φίλτρο φτυαράκι που ενσωματώνεται στο καπάκι και είναι τακτοποιημένο κτλ με 9.9ε Σε σχέση με μικρότερες που έχω δει σε διπλάσια τιμή μου φάνηκε καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:40 Η mimikaki έγραψε: #117 25-05-07 13:40 στο ικεα εχουν φερει κατι γατοδρομια σαν και αυτο τα οποια μπορεις να τα τοποθετήσεις και στον τοίχο και εχουν καπου στα 2 ευρω το ενα..ειναι ιδανικα για μικρα γατακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα scratchingpad1.jpg 10,5 KB · Εμφανίσεις: 429 sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:47 Η sardela έγραψε: #118 25-05-07 13:47 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: στο ικεα εχουν φερει κατι γατοδρομια σαν και αυτο τα οποια μπορεις να τα τοποθετήσεις και στον τοίχο και εχουν καπου στα 2 ευρω το ενα..ειναι ιδανικα για μικρα γατακια!! Click για ανάπτυξη... Τι ωραια!!! Μαλλον το αυριο θα παω να παρω μια παπουτσοθηκη, οποιος θελει μου λεει να του φερω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:51 Η mimikaki έγραψε: #119 25-05-07 13:51 για την τιμη δεν ειμαι σιγουρη γιατι και εγω τα είδα καπου αλλου και μου το ειπανε οτι ειναι πολυ φθηνα περιπου στα 2 ευρω... ψαχνω στον καταλογο τους και δεν τα εχει για να επαληθευσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:54 Η aspasiapef: #120 25-05-07 13:54 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Τι ωραια!!! Μαλλον το αυριο θα παω να παρω μια παπουτσοθηκη, οποιος θελει μου λεει να του φερω! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θαπάω άυριο με μια φίλη μου! Τι ώρα θα πας? Εμείς λέμε να πάμε πρωί (10-11) πριν πλακώσει ο πολύς κόσμος... Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: για την τιμη δεν ειμαι σιγουρη γιατι και εγω τα είδα καπου αλλου και μου το ειπανε οτι ειναι πολυ φθηνα περιπου στα 2 ευρω... ψαχνω στον καταλογο τους και δεν τα εχει για να επαληθευσω... Click για ανάπτυξη... Στον κατάλογο δεν έχουν τίποτα για pets μόνο είδη σπιτιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το alex pack παλλήνης έχει!!! Για σιγουριά μπορείτε να τους τηλεφωνήσετε!Είμαι σίγουρη οτι θα παραγγείλουν αν δεν έχουν (σε οποιοδήποτε κατάστημα) αφού υπάρχει ζήτηση!!! Εγώ πάντως έχω ένα δώρο στην καλή μου την kittycat αλλα δεν έχω προλάβει να την δώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 17:01 Η aspasiapef: #113 21-05-07 17:01 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Σ' αυτή την περίπτωση μήπως μπορώ να πάρω της Ασπασίας; Αν αποφάσισε ότι δεν το θέλει, βέβαια... Click για ανάπτυξη... Ο.Κ.Έκανα κανά-δυό προσπάθειες αλλά δεν του κίνησα το ενδιαφέρον. Που μπορούμε να συναντηθούμε για να στο δώσω? Που μένεις ή που δουλεύεις? Αν θες στείλε μου PM Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 20:56 Η RedCat έγραψε: #114 21-05-07 20:56 παιδιά τι ωραίο θέμα είναι αυτό! δεν το είχα πάρει χαμπάρι...και το διάβασα όλο σήμερα. πολύ ωραίες ιδεές. το γατοτούνελ θα το πάρω σίγουρα. Κείρα η ιδέα σου για το κουτί από τις τσίχλες σίγουρα στη μικρή θα πιάσει (αφού είναι της ίδιας γενιάς) . Οσον αφορά για τα παιχνιδάκια από το ΙΚΕΑ με το catnip, παιδιά όποιος γάτος ανταποκρίνεται στο "μαγικό φυτό" θα τα λατρέψει. Ο Τσε κάνει με την πεταλούδα σαν ερωτευμένος ποιητής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 12:37 Η mimikaki έγραψε: #115 23-05-07 12:37 παιδια αυτό με την λεκάνη της άμμου το έχει κάνει ένας φίλος μου με σίτα πλαστικη και κρατάει όλα τα κακάκια... την έχει βάλει σε κανονική λεκάνη αλλά πρέπει να έχεις 2 για να κάνεις εναλάξ την μεταφόρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 24 Μαΐου 2007 στις 08:49 Η myrtos έγραψε: #116 24-05-07 08:49 Πήγα χτες τυχαία στο champion Αμπελοκήπων και βρήκα μία μεγάλη 56χ40χ38 κλειστή τουαλέτα με φίλτρο φτυαράκι που ενσωματώνεται στο καπάκι και είναι τακτοποιημένο κτλ με 9.9ε Σε σχέση με μικρότερες που έχω δει σε διπλάσια τιμή μου φάνηκε καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:40 Η mimikaki έγραψε: #117 25-05-07 13:40 στο ικεα εχουν φερει κατι γατοδρομια σαν και αυτο τα οποια μπορεις να τα τοποθετήσεις και στον τοίχο και εχουν καπου στα 2 ευρω το ενα..ειναι ιδανικα για μικρα γατακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα scratchingpad1.jpg 10,5 KB · Εμφανίσεις: 429 sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:47 Η sardela έγραψε: #118 25-05-07 13:47 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: στο ικεα εχουν φερει κατι γατοδρομια σαν και αυτο τα οποια μπορεις να τα τοποθετήσεις και στον τοίχο και εχουν καπου στα 2 ευρω το ενα..ειναι ιδανικα για μικρα γατακια!! Click για ανάπτυξη... Τι ωραια!!! Μαλλον το αυριο θα παω να παρω μια παπουτσοθηκη, οποιος θελει μου λεει να του φερω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:51 Η mimikaki έγραψε: #119 25-05-07 13:51 για την τιμη δεν ειμαι σιγουρη γιατι και εγω τα είδα καπου αλλου και μου το ειπανε οτι ειναι πολυ φθηνα περιπου στα 2 ευρω... ψαχνω στον καταλογο τους και δεν τα εχει για να επαληθευσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:54 Η aspasiapef: #120 25-05-07 13:54 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Τι ωραια!!! Μαλλον το αυριο θα παω να παρω μια παπουτσοθηκη, οποιος θελει μου λεει να του φερω! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θαπάω άυριο με μια φίλη μου! Τι ώρα θα πας? Εμείς λέμε να πάμε πρωί (10-11) πριν πλακώσει ο πολύς κόσμος... Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: για την τιμη δεν ειμαι σιγουρη γιατι και εγω τα είδα καπου αλλου και μου το ειπανε οτι ειναι πολυ φθηνα περιπου στα 2 ευρω... ψαχνω στον καταλογο τους και δεν τα εχει για να επαληθευσω... Click για ανάπτυξη... Στον κατάλογο δεν έχουν τίποτα για pets μόνο είδη σπιτιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ruko: Σ' αυτή την περίπτωση μήπως μπορώ να πάρω της Ασπασίας; Αν αποφάσισε ότι δεν το θέλει, βέβαια... Click για ανάπτυξη... Ο.Κ.Έκανα κανά-δυό προσπάθειες αλλά δεν του κίνησα το ενδιαφέρον. Που μπορούμε να συναντηθούμε για να στο δώσω? Που μένεις ή που δουλεύεις? Αν θες στείλε μου PM Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 20:56 Η RedCat έγραψε: #114 21-05-07 20:56 παιδιά τι ωραίο θέμα είναι αυτό! δεν το είχα πάρει χαμπάρι...και το διάβασα όλο σήμερα. πολύ ωραίες ιδεές. το γατοτούνελ θα το πάρω σίγουρα. Κείρα η ιδέα σου για το κουτί από τις τσίχλες σίγουρα στη μικρή θα πιάσει (αφού είναι της ίδιας γενιάς) . Οσον αφορά για τα παιχνιδάκια από το ΙΚΕΑ με το catnip, παιδιά όποιος γάτος ανταποκρίνεται στο "μαγικό φυτό" θα τα λατρέψει. Ο Τσε κάνει με την πεταλούδα σαν ερωτευμένος ποιητής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 12:37 Η mimikaki έγραψε: #115 23-05-07 12:37 παιδια αυτό με την λεκάνη της άμμου το έχει κάνει ένας φίλος μου με σίτα πλαστικη και κρατάει όλα τα κακάκια... την έχει βάλει σε κανονική λεκάνη αλλά πρέπει να έχεις 2 για να κάνεις εναλάξ την μεταφόρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 24 Μαΐου 2007 στις 08:49 Η myrtos έγραψε: #116 24-05-07 08:49 Πήγα χτες τυχαία στο champion Αμπελοκήπων και βρήκα μία μεγάλη 56χ40χ38 κλειστή τουαλέτα με φίλτρο φτυαράκι που ενσωματώνεται στο καπάκι και είναι τακτοποιημένο κτλ με 9.9ε Σε σχέση με μικρότερες που έχω δει σε διπλάσια τιμή μου φάνηκε καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:40 Η mimikaki έγραψε: #117 25-05-07 13:40 στο ικεα εχουν φερει κατι γατοδρομια σαν και αυτο τα οποια μπορεις να τα τοποθετήσεις και στον τοίχο και εχουν καπου στα 2 ευρω το ενα..ειναι ιδανικα για μικρα γατακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα scratchingpad1.jpg 10,5 KB · Εμφανίσεις: 429 sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:47 Η sardela έγραψε: #118 25-05-07 13:47 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: στο ικεα εχουν φερει κατι γατοδρομια σαν και αυτο τα οποια μπορεις να τα τοποθετήσεις και στον τοίχο και εχουν καπου στα 2 ευρω το ενα..ειναι ιδανικα για μικρα γατακια!! Click για ανάπτυξη... Τι ωραια!!! Μαλλον το αυριο θα παω να παρω μια παπουτσοθηκη, οποιος θελει μου λεει να του φερω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:51 Η mimikaki έγραψε: #119 25-05-07 13:51 για την τιμη δεν ειμαι σιγουρη γιατι και εγω τα είδα καπου αλλου και μου το ειπανε οτι ειναι πολυ φθηνα περιπου στα 2 ευρω... ψαχνω στον καταλογο τους και δεν τα εχει για να επαληθευσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:54 Η aspasiapef: #120 25-05-07 13:54 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Τι ωραια!!! Μαλλον το αυριο θα παω να παρω μια παπουτσοθηκη, οποιος θελει μου λεει να του φερω! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θαπάω άυριο με μια φίλη μου! Τι ώρα θα πας? Εμείς λέμε να πάμε πρωί (10-11) πριν πλακώσει ο πολύς κόσμος... Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: για την τιμη δεν ειμαι σιγουρη γιατι και εγω τα είδα καπου αλλου και μου το ειπανε οτι ειναι πολυ φθηνα περιπου στα 2 ευρω... ψαχνω στον καταλογο τους και δεν τα εχει για να επαληθευσω... Click για ανάπτυξη... Στον κατάλογο δεν έχουν τίποτα για pets μόνο είδη σπιτιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδιά τι ωραίο θέμα είναι αυτό! δεν το είχα πάρει χαμπάρι...και το διάβασα όλο σήμερα. πολύ ωραίες ιδεές. το γατοτούνελ θα το πάρω σίγουρα. Κείρα η ιδέα σου για το κουτί από τις τσίχλες σίγουρα στη μικρή θα πιάσει (αφού είναι της ίδιας γενιάς) . Οσον αφορά για τα παιχνιδάκια από το ΙΚΕΑ με το catnip, παιδιά όποιος γάτος ανταποκρίνεται στο "μαγικό φυτό" θα τα λατρέψει. Ο Τσε κάνει με την πεταλούδα σαν ερωτευμένος ποιητής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 12:37 Η mimikaki έγραψε: #115 23-05-07 12:37 παιδια αυτό με την λεκάνη της άμμου το έχει κάνει ένας φίλος μου με σίτα πλαστικη και κρατάει όλα τα κακάκια... την έχει βάλει σε κανονική λεκάνη αλλά πρέπει να έχεις 2 για να κάνεις εναλάξ την μεταφόρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 24 Μαΐου 2007 στις 08:49 Η myrtos έγραψε: #116 24-05-07 08:49 Πήγα χτες τυχαία στο champion Αμπελοκήπων και βρήκα μία μεγάλη 56χ40χ38 κλειστή τουαλέτα με φίλτρο φτυαράκι που ενσωματώνεται στο καπάκι και είναι τακτοποιημένο κτλ με 9.9ε Σε σχέση με μικρότερες που έχω δει σε διπλάσια τιμή μου φάνηκε καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:40 Η mimikaki έγραψε: #117 25-05-07 13:40 στο ικεα εχουν φερει κατι γατοδρομια σαν και αυτο τα οποια μπορεις να τα τοποθετήσεις και στον τοίχο και εχουν καπου στα 2 ευρω το ενα..ειναι ιδανικα για μικρα γατακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα scratchingpad1.jpg 10,5 KB · Εμφανίσεις: 429 sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:47 Η sardela έγραψε: #118 25-05-07 13:47 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: στο ικεα εχουν φερει κατι γατοδρομια σαν και αυτο τα οποια μπορεις να τα τοποθετήσεις και στον τοίχο και εχουν καπου στα 2 ευρω το ενα..ειναι ιδανικα για μικρα γατακια!! Click για ανάπτυξη... Τι ωραια!!! Μαλλον το αυριο θα παω να παρω μια παπουτσοθηκη, οποιος θελει μου λεει να του φερω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:51 Η mimikaki έγραψε: #119 25-05-07 13:51 για την τιμη δεν ειμαι σιγουρη γιατι και εγω τα είδα καπου αλλου και μου το ειπανε οτι ειναι πολυ φθηνα περιπου στα 2 ευρω... ψαχνω στον καταλογο τους και δεν τα εχει για να επαληθευσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:54 Η aspasiapef: #120 25-05-07 13:54 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Τι ωραια!!! Μαλλον το αυριο θα παω να παρω μια παπουτσοθηκη, οποιος θελει μου λεει να του φερω! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θαπάω άυριο με μια φίλη μου! Τι ώρα θα πας? Εμείς λέμε να πάμε πρωί (10-11) πριν πλακώσει ο πολύς κόσμος... Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: για την τιμη δεν ειμαι σιγουρη γιατι και εγω τα είδα καπου αλλου και μου το ειπανε οτι ειναι πολυ φθηνα περιπου στα 2 ευρω... ψαχνω στον καταλογο τους και δεν τα εχει για να επαληθευσω... Click για ανάπτυξη... Στον κατάλογο δεν έχουν τίποτα για pets μόνο είδη σπιτιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδια αυτό με την λεκάνη της άμμου το έχει κάνει ένας φίλος μου με σίτα πλαστικη και κρατάει όλα τα κακάκια... την έχει βάλει σε κανονική λεκάνη αλλά πρέπει να έχεις 2 για να κάνεις εναλάξ την μεταφόρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 24 Μαΐου 2007 στις 08:49 Η myrtos έγραψε: #116 24-05-07 08:49 Πήγα χτες τυχαία στο champion Αμπελοκήπων και βρήκα μία μεγάλη 56χ40χ38 κλειστή τουαλέτα με φίλτρο φτυαράκι που ενσωματώνεται στο καπάκι και είναι τακτοποιημένο κτλ με 9.9ε Σε σχέση με μικρότερες που έχω δει σε διπλάσια τιμή μου φάνηκε καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:40 Η mimikaki έγραψε: #117 25-05-07 13:40 στο ικεα εχουν φερει κατι γατοδρομια σαν και αυτο τα οποια μπορεις να τα τοποθετήσεις και στον τοίχο και εχουν καπου στα 2 ευρω το ενα..ειναι ιδανικα για μικρα γατακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα scratchingpad1.jpg 10,5 KB · Εμφανίσεις: 429 sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:47 Η sardela έγραψε: #118 25-05-07 13:47 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: στο ικεα εχουν φερει κατι γατοδρομια σαν και αυτο τα οποια μπορεις να τα τοποθετήσεις και στον τοίχο και εχουν καπου στα 2 ευρω το ενα..ειναι ιδανικα για μικρα γατακια!! Click για ανάπτυξη... Τι ωραια!!! Μαλλον το αυριο θα παω να παρω μια παπουτσοθηκη, οποιος θελει μου λεει να του φερω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:51 Η mimikaki έγραψε: #119 25-05-07 13:51 για την τιμη δεν ειμαι σιγουρη γιατι και εγω τα είδα καπου αλλου και μου το ειπανε οτι ειναι πολυ φθηνα περιπου στα 2 ευρω... ψαχνω στον καταλογο τους και δεν τα εχει για να επαληθευσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:54 Η aspasiapef: #120 25-05-07 13:54 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Τι ωραια!!! Μαλλον το αυριο θα παω να παρω μια παπουτσοθηκη, οποιος θελει μου λεει να του φερω! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θαπάω άυριο με μια φίλη μου! Τι ώρα θα πας? Εμείς λέμε να πάμε πρωί (10-11) πριν πλακώσει ο πολύς κόσμος... Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: για την τιμη δεν ειμαι σιγουρη γιατι και εγω τα είδα καπου αλλου και μου το ειπανε οτι ειναι πολυ φθηνα περιπου στα 2 ευρω... ψαχνω στον καταλογο τους και δεν τα εχει για να επαληθευσω... Click για ανάπτυξη... Στον κατάλογο δεν έχουν τίποτα για pets μόνο είδη σπιτιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πήγα χτες τυχαία στο champion Αμπελοκήπων και βρήκα μία μεγάλη 56χ40χ38 κλειστή τουαλέτα με φίλτρο φτυαράκι που ενσωματώνεται στο καπάκι και είναι τακτοποιημένο κτλ με 9.9ε Σε σχέση με μικρότερες που έχω δει σε διπλάσια τιμή μου φάνηκε καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:40 Η mimikaki έγραψε: #117 25-05-07 13:40 στο ικεα εχουν φερει κατι γατοδρομια σαν και αυτο τα οποια μπορεις να τα τοποθετήσεις και στον τοίχο και εχουν καπου στα 2 ευρω το ενα..ειναι ιδανικα για μικρα γατακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα scratchingpad1.jpg 10,5 KB · Εμφανίσεις: 429 sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:47 Η sardela έγραψε: #118 25-05-07 13:47 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: στο ικεα εχουν φερει κατι γατοδρομια σαν και αυτο τα οποια μπορεις να τα τοποθετήσεις και στον τοίχο και εχουν καπου στα 2 ευρω το ενα..ειναι ιδανικα για μικρα γατακια!! Click για ανάπτυξη... Τι ωραια!!! Μαλλον το αυριο θα παω να παρω μια παπουτσοθηκη, οποιος θελει μου λεει να του φερω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:51 Η mimikaki έγραψε: #119 25-05-07 13:51 για την τιμη δεν ειμαι σιγουρη γιατι και εγω τα είδα καπου αλλου και μου το ειπανε οτι ειναι πολυ φθηνα περιπου στα 2 ευρω... ψαχνω στον καταλογο τους και δεν τα εχει για να επαληθευσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:54 Η aspasiapef: #120 25-05-07 13:54 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Τι ωραια!!! Μαλλον το αυριο θα παω να παρω μια παπουτσοθηκη, οποιος θελει μου λεει να του φερω! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θαπάω άυριο με μια φίλη μου! Τι ώρα θα πας? Εμείς λέμε να πάμε πρωί (10-11) πριν πλακώσει ο πολύς κόσμος... Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: για την τιμη δεν ειμαι σιγουρη γιατι και εγω τα είδα καπου αλλου και μου το ειπανε οτι ειναι πολυ φθηνα περιπου στα 2 ευρω... ψαχνω στον καταλογο τους και δεν τα εχει για να επαληθευσω... Click για ανάπτυξη... Στον κατάλογο δεν έχουν τίποτα για pets μόνο είδη σπιτιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
στο ικεα εχουν φερει κατι γατοδρομια σαν και αυτο τα οποια μπορεις να τα τοποθετήσεις και στον τοίχο και εχουν καπου στα 2 ευρω το ενα..ειναι ιδανικα για μικρα γατακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:47 Η sardela έγραψε: #118 25-05-07 13:47 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: στο ικεα εχουν φερει κατι γατοδρομια σαν και αυτο τα οποια μπορεις να τα τοποθετήσεις και στον τοίχο και εχουν καπου στα 2 ευρω το ενα..ειναι ιδανικα για μικρα γατακια!! Click για ανάπτυξη... Τι ωραια!!! Μαλλον το αυριο θα παω να παρω μια παπουτσοθηκη, οποιος θελει μου λεει να του φερω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:51 Η mimikaki έγραψε: #119 25-05-07 13:51 για την τιμη δεν ειμαι σιγουρη γιατι και εγω τα είδα καπου αλλου και μου το ειπανε οτι ειναι πολυ φθηνα περιπου στα 2 ευρω... ψαχνω στον καταλογο τους και δεν τα εχει για να επαληθευσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:54 Η aspasiapef: #120 25-05-07 13:54 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Τι ωραια!!! Μαλλον το αυριο θα παω να παρω μια παπουτσοθηκη, οποιος θελει μου λεει να του φερω! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θαπάω άυριο με μια φίλη μου! Τι ώρα θα πας? Εμείς λέμε να πάμε πρωί (10-11) πριν πλακώσει ο πολύς κόσμος... Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: για την τιμη δεν ειμαι σιγουρη γιατι και εγω τα είδα καπου αλλου και μου το ειπανε οτι ειναι πολυ φθηνα περιπου στα 2 ευρω... ψαχνω στον καταλογο τους και δεν τα εχει για να επαληθευσω... Click για ανάπτυξη... Στον κατάλογο δεν έχουν τίποτα για pets μόνο είδη σπιτιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: στο ικεα εχουν φερει κατι γατοδρομια σαν και αυτο τα οποια μπορεις να τα τοποθετήσεις και στον τοίχο και εχουν καπου στα 2 ευρω το ενα..ειναι ιδανικα για μικρα γατακια!! Click για ανάπτυξη... Τι ωραια!!! Μαλλον το αυριο θα παω να παρω μια παπουτσοθηκη, οποιος θελει μου λεει να του φερω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:51 Η mimikaki έγραψε: #119 25-05-07 13:51 για την τιμη δεν ειμαι σιγουρη γιατι και εγω τα είδα καπου αλλου και μου το ειπανε οτι ειναι πολυ φθηνα περιπου στα 2 ευρω... ψαχνω στον καταλογο τους και δεν τα εχει για να επαληθευσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:54 Η aspasiapef: #120 25-05-07 13:54 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Τι ωραια!!! Μαλλον το αυριο θα παω να παρω μια παπουτσοθηκη, οποιος θελει μου λεει να του φερω! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θαπάω άυριο με μια φίλη μου! Τι ώρα θα πας? Εμείς λέμε να πάμε πρωί (10-11) πριν πλακώσει ο πολύς κόσμος... Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: για την τιμη δεν ειμαι σιγουρη γιατι και εγω τα είδα καπου αλλου και μου το ειπανε οτι ειναι πολυ φθηνα περιπου στα 2 ευρω... ψαχνω στον καταλογο τους και δεν τα εχει για να επαληθευσω... Click για ανάπτυξη... Στον κατάλογο δεν έχουν τίποτα για pets μόνο είδη σπιτιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
για την τιμη δεν ειμαι σιγουρη γιατι και εγω τα είδα καπου αλλου και μου το ειπανε οτι ειναι πολυ φθηνα περιπου στα 2 ευρω... ψαχνω στον καταλογο τους και δεν τα εχει για να επαληθευσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 13:54 Η aspasiapef: #120 25-05-07 13:54 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Τι ωραια!!! Μαλλον το αυριο θα παω να παρω μια παπουτσοθηκη, οποιος θελει μου λεει να του φερω! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θαπάω άυριο με μια φίλη μου! Τι ώρα θα πας? Εμείς λέμε να πάμε πρωί (10-11) πριν πλακώσει ο πολύς κόσμος... Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: για την τιμη δεν ειμαι σιγουρη γιατι και εγω τα είδα καπου αλλου και μου το ειπανε οτι ειναι πολυ φθηνα περιπου στα 2 ευρω... ψαχνω στον καταλογο τους και δεν τα εχει για να επαληθευσω... Click για ανάπτυξη... Στον κατάλογο δεν έχουν τίποτα για pets μόνο είδη σπιτιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από sardela: Τι ωραια!!! Μαλλον το αυριο θα παω να παρω μια παπουτσοθηκη, οποιος θελει μου λεει να του φερω! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θαπάω άυριο με μια φίλη μου! Τι ώρα θα πας? Εμείς λέμε να πάμε πρωί (10-11) πριν πλακώσει ο πολύς κόσμος... Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: για την τιμη δεν ειμαι σιγουρη γιατι και εγω τα είδα καπου αλλου και μου το ειπανε οτι ειναι πολυ φθηνα περιπου στα 2 ευρω... ψαχνω στον καταλογο τους και δεν τα εχει για να επαληθευσω... Click για ανάπτυξη... Στον κατάλογο δεν έχουν τίποτα για pets μόνο είδη σπιτιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.