aspasiapef
Διάσημο μέλος
Τον λυπάμαι τομ καημένο όλη μέρα να κοιτάει από το μπαλκόνι τ'αλλα γατάκια και αυτός να μην παίζει...Ασπασία, μήπως το πουλάς το γατοτούνελ; Πήγα στο AlexPak στο Μοναστηράκι και στο άλλο στην Πειραιώς και τους είχε τελειώσεικαι θέλω πολύ ένα για την Αρήθα... Τι λες;
![]()
Θα κάνω άλλη μια προσπάθεια μήήήήπως και αλλάξει γν'ωμη και μετά στο δίνω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Δοκίμασες να του πετάξεις μέσα κάποιο παιχνιδάκι που του αρέσει; Ή ίσως να το δέσεις με μια κορδέλα και να το τραβάς από την άλλη μεριά του τούνελ, μήπως του κινήσεις το ενδιαφέρον;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Εμ... βασικά ούτε εγώ βρήκα το γατοτούνελ. Και νομίζω ότι θα άρεσε στα μικρά, γιατί όλο χώνονται κάτω από καναπέδες και κρεβάτια.
Αν κάποιος δεν χρειάζεται το δικό του, θα ήθελα να το αγοράσω.
(τι κάνει ο άνθρωπος για ένα γατοτούνελ)
Ismini
Διάσημο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Εγώ το θέλω!! Όμως Ισμήνη, γιατί το δίνεις; Μια χαρά φαίνεται να το παίζει η Αργυρώ στη φωτογραφία... Μην της το στερήσουμε της καημενούλαςΘελει κανεις το ενα που πήρα? (Μονο που θα δυσκολευτω λιγο να το ξανακλεισω)

Ismini
Διάσημο μέλος
Δεν εννοω αυτο της Αργυρως (που και να της το στερησω δε θα παθει τιποτα..γιατι εχει το Σιβα για παιχνίδι). Εννοω του Βαλεντινο. Πηρα δυο τουνελ!
ruko
Διάσημο μέλος
Αν αποφάσισε ότι δεν το θέλει, βέβαια...
aretha
Περιβόητο μέλος
ruko, αν ρωτάς εμένα, και βέβαια μπορείς!! Δε σκοπεύω να τα κάνω συλλογή τα γατο-τούνελ!!Σ' αυτή την περίπτωση μήπως μπορώ να πάρω της Ασπασίας;

ruko
Διάσημο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
Απλως θα κανουν λιγο πιο συντομη διαδρομη μεσα τα γατονια...
felix
Δραστήριο μέλος
Για σιγουριά μπορείτε να τους τηλεφωνήσετε!Είμαι σίγουρη οτι θα παραγγείλουν αν δεν έχουν (σε οποιοδήποτε κατάστημα) αφού υπάρχει ζήτηση!!!
Εγώ πάντως έχω ένα δώρο στην καλή μου την kittycat αλλα δεν έχω προλάβει να την δώ

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ο.Κ.Έκανα κανά-δυό προσπάθειες αλλά δεν του κίνησα το ενδιαφέρον. Που μπορούμε να συναντηθούμε για να στο δώσω? Που μένεις ή που δουλεύεις? Αν θες στείλε μου PMΣ' αυτή την περίπτωση μήπως μπορώ να πάρω της Ασπασίας;

RedCat
Διάσημο μέλος
το γατοτούνελ θα το πάρω σίγουρα. Κείρα η ιδέα σου για το κουτί από τις τσίχλες σίγουρα στη μικρή θα πιάσει (αφού είναι της ίδιας γενιάς)
. Οσον αφορά για τα παιχνιδάκια από το ΙΚΕΑ με το catnip, παιδιά όποιος γάτος ανταποκρίνεται στο "μαγικό φυτό" θα τα λατρέψει. Ο Τσε κάνει με την πεταλούδα σαν ερωτευμένος ποιητής
mimikaki
Διάσημο μέλος
myrtos
Δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος

Συνημμένα
στο ικεα εχουν φερει κατι γατοδρομια σαν και αυτο τα οποια μπορεις να τα τοποθετήσεις και στον τοίχο και εχουν καπου στα 2 ευρω το ενα..ειναι ιδανικα για μικρα γατακια!!![]()
Τι ωραια!!!
Μαλλον το αυριο θα παω να παρω μια παπουτσοθηκη, οποιος θελει μου λεει να του φερω!

mimikaki
Διάσημο μέλος
ψαχνω στον καταλογο τους και δεν τα εχει για να επαληθευσω...
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Κι εγώ θαπάω άυριο με μια φίλη μου! Τι ώρα θα πας? Εμείς λέμε να πάμε πρωί (10-11) πριν πλακώσει ο πολύς κόσμος...Τι ωραια!!!
Μαλλον το αυριο θα παω να παρω μια παπουτσοθηκη, οποιος θελει μου λεει να του φερω!![]()
![]()
![]()
Στον κατάλογο δεν έχουν τίποτα για pets μόνο είδη σπιτιούγια την τιμη δεν ειμαι σιγουρη γιατι και εγω τα είδα καπου αλλου και μου το ειπανε οτι ειναι πολυ φθηνα περιπου στα 2 ευρω...
ψαχνω στον καταλογο τους και δεν τα εχει για να επαληθευσω...

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool