mimikaki
Διάσημο μέλος
ωραια!αυριο φανταζομαι θα ειναι ανοιχτα ε??
λογίκα ανοιχτά είναι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Μόνο που η Πουνκι έχει την εντύπωση οτι το πήρα αποκλειστικά γι'αυτήν και τα παίρνει στο κρανίο αν τολμήσει άλλος να κυνηγήσει τα μπαλάκια που κρέμονται μέσα. Η Κείρα και ο Ρου κάνουν τρελά συντροφικά παιχνίδια και αλληλοκυνηγιούνται μέσα, όταν κοιμάται η μικρή.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
ζηλεύω...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Θα το πάρω εγώ δώρο αν θες στον Τσε και στην ΣμαραγδοΜαστιχοΝεφελοΛουσία. Στο alex pac της Λαυρίου έχει ένα σωρό.μόνο εγώ δεν το πήραζηλεύω...
Αλλά ετοιμάσου για τρελά παιχνίδια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μόνο εγώ δεν το πήραζηλεύω...
Καλέ είμαστε κι εμείς μη στεναχωρίσαι,χαμογέλα μας λίγο

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
αφου ζήλεψα και εγώ να μην το πάρω στο κακομαθημένο μου???

Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτή την «ξύστρα» νυχιών, μου την είχε δώσει μια συνάδελφος μου. Την παράγγελνε σε σετ 3 τεμάχιων από ένα Petshop στην Αγγλία. Μου την είχε δώσει πριν από 2 βδομάδες, και τώρα τελευταία ξύνει εκεί τα νυχιά της και μας φάνηκε πολύ χρήσιμη πάντως.στο ικεα εχουν φερει κατι γατοδρομια σαν και αυτο τα οποια μπορεις να τα τοποθετήσεις και στον τοίχο και εχουν καπου στα 2 ευρω το ενα..ειναι ιδανικα για μικρα γατακια!!![]()
Είναι όντως με χαρτόνι, άλλα καλύτερο από το να ξύνει τα νυχιά της στα έπιπλα μας
από την στιγμή που δεν έχουμε αρκετό χώρο για μεγάλα ονυχοδρομια.Η συνάδελφος μου, που είχε μια γατούλα (πέθανε πριν από 1 μήνα από γηρατειά) έξυνε εκεί τα νυχιά της με μεγάλο ζήλο και της κράτησαν 3 μήνες και κάτι.
Χαίρομαι που έχουν στο IKEA και θα παίρνω όταν θα την χρειάζομαι
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
ορίστε χαμογέλασα! (θα κάνουμε υπομονή!)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
τρελαθηκε,το ειχε κατασπαραξει,δεν με αφηνε να το παρω και οταν το επερνα εκανε σαν τρελη να δει που ειναι!οι οροι αντιστραφηκαν,ΝΑΙ,τωρα τρελαινει ΚΑΙ σκυλους!!
ruko
Διάσημο μέλος
Πάει... χάλασε ο κόσμος.

Psistiri
Εκκολαπτόμενο μέλος

Evelia
Εκκολαπτόμενο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος

Evelia
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.cozycatfurniture.com/cat_trees/catsculpturedtree.html
Τι καλά να ήταν κάποιος που να τα κατασκεύαζε στην Ελλάδα! Ή μήπως υπάρχει ήδη κάποιος?
βρήκα και κάτι άλλα πιο πούπλοκα δεντράκια που κοστίζουν μέχρι και 1500 Ε. ! φαντάσου!
Αυτό το γατάκι της Mici που τρέχει πολύ μ' αρέσει.
arsinoi
Νεοφερμένο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Πάιδιά, δεν νομίζω ότι τα παιχνιδάκια του ΙΚΕΑ έχουν μέσα catnip. Ούτε το ψαράκι που του πήρα ούτα τα υπόλοιπα. 'Οταν πήγα τσέκαρα τις συσκευασίες και δεν έγραφαν κάτι τέτοιο...Είναι σίγουρο ότι τα παιχνίδια του ΙΚΕΑ έχουν κάτνιπ; Πήρα του Σάκη χτες μια πεταλουδίτσα και ούτε που να την φτύσει. Ενώ με το κάτνιπ τρελαίνεται!

arsinoi
Νεοφερμένο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool