Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αποκτήσαμε κι εμείς το γατοτούνελ μας! :up: Μόνο που η Πουνκι έχει την εντύπωση οτι το πήρα αποκλειστικά γι'αυτήν και τα παίρνει στο κρανίο αν τολμήσει άλλος να κυνηγήσει τα μπαλάκια που κρέμονται μέσα. Η Κείρα και ο Ρου κάνουν τρελά συντροφικά παιχνίδια και αλληλοκυνηγιούνται μέσα, όταν κοιμάται η μικρή.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μόνο εγώ δεν το πήρα:( ζηλεύω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα το πάρω εγώ δώρο αν θες στον Τσε και στην ΣμαραγδοΜαστιχοΝεφελοΛουσία. Στο alex pac της Λαυρίου έχει ένα σωρό.
Αλλά ετοιμάσου για τρελά παιχνίδια!

:) :) :) Καλέ είμαστε κι εμείς μη στεναχωρίσαι,χαμογέλα μας λίγο:happy: :happy: :happy: :happy:

παιδια,κι εμεις δεν εχουμε το τουνελ και ζηλευουμε με αυτα που διαβαζουμε:P

Εγώ έδωσα εντολή στον μπαμπά μου να πάει να μου το πάρει δώρο για το εγγονάκι του!!:P :P :P :P :lol: :lol: :lol:

αφου ζήλεψα και εγώ να μην το πάρω στο κακομαθημένο μου???:redface:

στο ικεα εχουν φερει κατι γατοδρομια σαν και αυτο τα οποια μπορεις να τα τοποθετήσεις και στον τοίχο και εχουν καπου στα 2 ευρω το ενα..ειναι ιδανικα για μικρα γατακια!!:up:
Αυτή την «ξύστρα» νυχιών, μου την είχε δώσει μια συνάδελφος μου. Την παράγγελνε σε σετ 3 τεμάχιων από ένα Petshop στην Αγγλία. Μου την είχε δώσει πριν από 2 βδομάδες, και τώρα τελευταία ξύνει εκεί τα νυχιά της και μας φάνηκε πολύ χρήσιμη πάντως.
Είναι όντως με χαρτόνι, άλλα καλύτερο από το να ξύνει τα νυχιά της στα έπιπλα μας :up: από την στιγμή που δεν έχουμε αρκετό χώρο για μεγάλα ονυχοδρομια.
Η συνάδελφος μου, που είχε μια γατούλα (πέθανε πριν από 1 μήνα από γηρατειά) έξυνε εκεί τα νυχιά της με μεγάλο ζήλο και της κράτησαν 3 μήνες και κάτι.

Χαίρομαι που έχουν στο IKEA και θα παίρνω όταν θα την χρειάζομαι :D.

:) :) :) :) ορίστε χαμογέλασα! (θα κάνουμε υπομονή!)

πηρα και εγω χθες απο το ικεα,τρια παιχνιδακια για γατες με catnip,οι μεγαλες ουτε να τα φτυσουν,το μικρο κατι εκανε,αλλα αυτη που ξετρελαθηκε ηταν η ροξυ!!ο σκυλος μου!:D τρελαθηκε,το ειχε κατασπαραξει,δεν με αφηνε να το παρω και οταν το επερνα εκανε σαν τρελη να δει που ειναι!οι οροι αντιστραφηκαν,ΝΑΙ,τωρα τρελαινει ΚΑΙ σκυλους!!:lol:

:blink: :blink: :blink:
Πάει... χάλασε ο κόσμος.:lol: :lol:

Το γατοτούνελ μας....

gatotounel.JPG

gatotounel1.JPG

gatotounel2.JPG

:D

Είναι απίστευτο! Δεν το περίμενα να τους αρέσει τόσο! Είναι αυτό που λένε bodypillow? Εγώ πάλι ψάχνω για δεντράκια στο διαδίκτυο και μόνο μια αμερικάνικη φίρμα βρήκα να έχει αλλά κάνουν ένα μήνα να στα παραδώσουν και είναι πολύ ακριβά. Θα σας στείλω το site σύντομα.

Είναι σίγουρο ότι τα παιχνίδια του ΙΚΕΑ έχουν κάτνιπ; Πήρα του Σάκη χτες μια πεταλουδίτσα και ούτε που να την φτύσει. Ενώ με το κάτνιπ τρελαίνεται!

η συγκεκριμένη πεταλουδίτσα (την είχα πάρει και εγω στον Τσε) έχει μαρτυρήσει! Την κάνει καπέλο, τη μασάει, την παίρνει αγκαλιά, κυλιέται μαζί της..οπότε μάλλον έχει κατνιπ ή ο Τσε είναι "μια ωραία πεταλούδα":)

Δες όμως και αυτό το site!
https://www.cozycatfurniture.com/cat_trees/catsculpturedtree.html
Τι καλά να ήταν κάποιος που να τα κατασκεύαζε στην Ελλάδα! Ή μήπως υπάρχει ήδη κάποιος?
βρήκα και κάτι άλλα πιο πούπλοκα δεντράκια που κοστίζουν μέχρι και 1500 Ε. ! φαντάσου!
Αυτό το γατάκι της Mici που τρέχει πολύ μ' αρέσει.

καλησπέρα. Είδα το δίχτυ για τις γάτες και μου άρεσε γιατί κάνουμε και μεις κατασκήνωση και την κλείνω την καημένη μου μέσα στο τροχόσπιτο. Πού το βρήκες λοιπόν και πόσο κάνει αν ξέρεις. Είναι λειτουργικό λες?

Είναι σίγουρο ότι τα παιχνίδια του ΙΚΕΑ έχουν κάτνιπ; Πήρα του Σάκη χτες μια πεταλουδίτσα και ούτε που να την φτύσει. Ενώ με το κάτνιπ τρελαίνεται!
Πάιδιά, δεν νομίζω ότι τα παιχνιδάκια του ΙΚΕΑ έχουν μέσα catnip. Ούτε το ψαράκι που του πήρα ούτα τα υπόλοιπα. 'Οταν πήγα τσέκαρα τις συσκευασίες και δεν έγραφαν κάτι τέτοιο...:hmm:

Η ερώτησή μου προορίζεται για την Κατερίνα. Αν θέλεις απάντησέ μου για την σκηνή για το camping.

Καλησπέρα arsinoi. Στο amazon το βρήκα. Δεν το έχω αγοράσει (καθότι αποφασίσαμε τελικά να μην παρουμε κ τις γάτες στο camping) αλλά αν θυμάμαι καλά είχε περίπου 60 δολάρια. Δεν ξέρω αν θα είναι λειτουργικο αλλά φαντάζομαι από το να είναι μέσα στο τροχόσπιτο συνέχεια καλύτερα σε αυτή τη σκηνούλα.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back