Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Για να δείτε ότι το γατοτούνελ περιέχει ... μετρόγατα... :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• mici002.jpg
    mici002.jpg
    60,5 KB · Εμφανίσεις: 96
  • mici003.jpg
    mici003.jpg
    60,6 KB · Εμφανίσεις: 101
  • mici004.jpg
    mici004.jpg
    62 KB · Εμφανίσεις: 88
αχ καλε εγω βαριεμαι να το ανοιξω κ ετσι ειναι στην ακρη κλεισμενο το εχουμε εδω κ ενα χρονο επαιξε λιγο η πατουνα κ μετα της το εκλεισα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πήγα και εγώ χτες στα Alex Pak και πήρα το γατοτούνελ, αλλά ο Φρίξος ούτε να το φτύσει :(
Λίγο έπαιξε με τις χνουδωτές μπαλίτσες που κρέμονται μέσα και μετά ήταν τελείως αδιάφορος :down:

Τι να κάνω για να του γίνει πιο ελκυστικό?

Γιατί δεν δοκιμάζεις να το συνδυάσεις με ένα άλλο αγαπημένο παιχνίδι του, όπως το καλάμι του ψαρέματος, μπαλάκι, ό,τι έχετε;
Εγώ αυτό κάνω και έχει πολλή πλάκα!:D

μιμικακι το είδα το σαιτ που λες. Εχει όντως μερικα φοβερα πραγματακια...επισης εχω να προτείνω για τους γατοφιλους ή ζωόφιλους γενικά που θέλουν για τον εαυτό τους και για το σπίτι τους πραγματακια που έχουν σχεση με ζωάκια το κατάστημα Animal Forum που βρίσκεται στη Σόλωνος..έχει διάφορα αστεια πραγματακια (πχ. χαλακια εισοδου, ποδιες για μαγειρεμα και διαφορα αλλα με θεμα τα ζωακια..)

Σήμερα πήγα στο ΙΚΕΑ και εκτός από το καινούργιο γατάκι που πήρα:rolleyes: αγόρασα κρεβατάκι του Χιόνη και νέα τουαλέτα ασορτί με τα πιατάκια του.:P

Ασπασία ποιά άμμο χρησιμοποιείς;;

Ασπασία ποιά άμμο χρησιμοποιείς;;
Χρησιμοποιώ τους τελευταίους 4-5 μήνες κρυσταλλική. Η συγκεκριμένη είναι η Fresh 'n'Easy

Γαμώτο οι δικοί μου δεν πάνε στην κρυσταλική. Τελικά είναι η καλύτερη!

Σήμερα πήγα στο ΙΚΕΑ και εκτός από το καινούργιο γατάκι που πήρα:rolleyes: αγόρασα κρεβατάκι του Χιόνη και νέα τουαλέτα ασορτί με τα πιατάκια του.:P

Ασπασία μου τέλοιο το κρεβατάκι!αλλά να ρωτήσω κάτι κοιμάτε εκεί γιατί τα δικά μας προτιμουν τα κρεβάτια μας:)

α,εσυ του πηρες το μεγαλο,εγω αυτο το πηρα για το σκυλακι μου!συνεχεια εκει ειναι!

Ασπασία μου τέλοιο το κρεβατάκι!αλλά να ρωτήσω κάτι κοιμάτε εκεί γιατί τα δικά μας προτιμουν τα κρεβάτια μας:)
Ο Χιόνης κανονικά κοιμάται στο κρεβάτι, αλλά τον τελευταίο καιρό είτε γιατί ζεσταίνεται είτε γιατί τον ενοχλούμε με τα πόδια μας σχεδόν όλο το βράδυ κοιμάται σε μια μεγάλη μπλε μαξιλάρα που έχω δίπλα στο κρεβάτι από τη μεριά μου. Οπότε απλά έβγαλα τη μαξιλάρα και έβαλα το κρεββατάκι.;)
α,εσυ του πηρες το μεγαλο,εγω αυτο το πηρα για το σκυλακι μου!συνεχεια εκει ειναι!
Να σου πω κι εγώ το μικρό θα έπαιρνα αν το είχε σε μπλε που ταιριάζει με την κρεβατοκάμαρα. Αλλά μου φαινόταν πολύ μικρό το μικρό και ήταν και κόκκινο που έβγαζε μάτι. Σε αυτό χωράνε και τα παιχνίδια του!:happy:

Χρησιμοποιώ τους τελευταίους 4-5 μήνες κρυσταλλική. Η συγκεκριμένη είναι η Fresh 'n'Easy

Και εγω αυτη χρησιμοποιω και για την σαρδελα και για τον μικρο.
Δεν κολλαει πανω τους και καθαριζετε αμεσως και πολυ ευκολα.

μιμικακι το είδα το σαιτ που λες. Εχει όντως μερικα φοβερα πραγματακια...επισης εχω να προτείνω για τους γατοφιλους ή ζωόφιλους γενικά που θέλουν για τον εαυτό τους και για το σπίτι τους πραγματακια που έχουν σχεση με ζωάκια το κατάστημα Animal Forum που βρίσκεται στη Σόλωνος..έχει διάφορα αστεια πραγματακια (πχ. χαλακια εισοδου, ποδιες για μαγειρεμα και διαφορα αλλα με θεμα τα ζωακια..)

ναι το ξέρω!! και είμαι μανιώδης συλλέκτρια γατο-ειδών!!:up: :up:

βρήκα ένα ωραίο site με γατο αξεσουάρ.

ένα δείγμα, ωραία ονυχοδρόμια αλλά "λιγάκι" ακριβά!!:P

μου άρεσε το ξυλινο παιχνιδάκι με τις τρύπες :up:

Συνημμένα

• 757-DEFAULT-m.jpg
    757-DEFAULT-m.jpg
    19,6 KB · Εμφανίσεις: 267
  • 2515-DEFAULT-m.jpg
    2515-DEFAULT-m.jpg
    21,4 KB · Εμφανίσεις: 281
  • 789-DEFAULT-m.jpg
    789-DEFAULT-m.jpg
    12 KB · Εμφανίσεις: 249
  • 3000-DEFAULT-m.jpg
    3000-DEFAULT-m.jpg
    51,4 KB · Εμφανίσεις: 247
για γατούλες με στύλ!!!

τσαντούλα μεταφοράς, σπιτάκι φραουλίτσα, κρεββατάκι αυτοκίνητο!Οχι παίζουμε!!!!!:P :P

Συνημμένα

• strawberrypink-1.JPG.jpg
    strawberrypink-1.JPG.jpg
    43,8 KB · Εμφανίσεις: 47
  • bag3-2.JPG.jpg
    bag3-2.JPG.jpg
    64,6 KB · Εμφανίσεις: 48
  • bag3-1.JPG.jpg
    bag3-1.JPG.jpg
    64,2 KB · Εμφανίσεις: 48
  • bluecar-1.jpg
    bluecar-1.jpg
    55,2 KB · Εμφανίσεις: 54
  • pinkcar-1.JPG.jpg
    pinkcar-1.JPG.jpg
    61,2 KB · Εμφανίσεις: 49
και για να μην παραπονιέται η παρέα χωράνε όλοι για μία τσάρκα!!!:P :P :P

και για τις γατούλες που έχουν αδυναμία στο πλυντήριο...σπιτάκι πλυντήριο!για καθαρές γατούλες:lol: :lol: :lol:

Συνημμένα

• 20061218110512806.jpg
    20061218110512806.jpg
    28,9 KB · Εμφανίσεις: 47
  • 20061218110512557.jpg
    20061218110512557.jpg
    37,9 KB · Εμφανίσεις: 59
  • machine-red.JPG.jpg
    machine-red.JPG.jpg
    56,2 KB · Εμφανίσεις: 66
Το σπιτάκι-πλυντήριο είναι τέλειο!
Αφού θέλω να μπω κι εγώ μέσα...:redface: :redface: :happy:

Μιμίκα, πού τα ξετρυπώνεις όλα αυτά τα φοβερά site? Τέλεια είναι!! :up: :up: :up:

Μιμίκα, πού τα ξετρυπώνεις όλα αυτά τα φοβερά site? Τέλεια είναι!! :up: :up: :up:

Από ένα περιοδικό για γάτες Αγγλικό που είμαι συνδρομήτρια...Πολύ καλό,:up: έγινε και η sardela συνδρομήτρια. "Your cat" λέγεται..

Ααααα... πολύ καλό!.. Ευχαριστώ :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back