Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Πήγα και εγώ χτες στα Alex Pak και πήρα το γατοτούνελ, αλλά ο Φρίξος ούτε να το φτύσει
Λίγο έπαιξε με τις χνουδωτές μπαλίτσες που κρέμονται μέσα και μετά ήταν τελείως αδιάφορος
Τι να κάνω για να του γίνει πιο ελκυστικό?
Γιατί δεν δοκιμάζεις να το συνδυάσεις με ένα άλλο αγαπημένο παιχνίδι του, όπως το καλάμι του ψαρέματος, μπαλάκι, ό,τι έχετε;
Εγώ αυτό κάνω και έχει πολλή πλάκα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
αγόρασα κρεβατάκι του Χιόνη και νέα τουαλέτα ασορτί με τα πιατάκια του.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Χρησιμοποιώ τους τελευταίους 4-5 μήνες κρυσταλλική. Η συγκεκριμένη είναι η Fresh 'n'EasyΑσπασία ποιά άμμο χρησιμοποιείς;;
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Σήμερα πήγα στο ΙΚΕΑ και εκτός από το καινούργιο γατάκι που πήρααγόρασα κρεβατάκι του Χιόνη και νέα τουαλέτα ασορτί με τα πιατάκια του.
![]()
Ασπασία μου τέλοιο το κρεβατάκι!αλλά να ρωτήσω κάτι κοιμάτε εκεί γιατί τα δικά μας προτιμουν τα κρεβάτια μας

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Σήμερα πήγα στο ΙΚΕΑ και εκτός από το καινούργιο γατάκι που πήρααγόρασα κρεβατάκι του Χιόνη και νέα τουαλέτα ασορτί με τα πιατάκια του.
![]()
α,εσυ του πηρες το μεγαλο,εγω αυτο το πηρα για το σκυλακι μου!συνεχεια εκει ειναι!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ο Χιόνης κανονικά κοιμάται στο κρεβάτι, αλλά τον τελευταίο καιρό είτε γιατί ζεσταίνεται είτε γιατί τον ενοχλούμε με τα πόδια μας σχεδόν όλο το βράδυ κοιμάται σε μια μεγάλη μπλε μαξιλάρα που έχω δίπλα στο κρεβάτι από τη μεριά μου. Οπότε απλά έβγαλα τη μαξιλάρα και έβαλα το κρεββατάκι.Ασπασία μου τέλοιο το κρεβατάκι!αλλά να ρωτήσω κάτι κοιμάτε εκεί γιατί τα δικά μας προτιμουν τα κρεβάτια μας![]()
Να σου πω κι εγώ το μικρό θα έπαιρνα αν το είχε σε μπλε που ταιριάζει με την κρεβατοκάμαρα. Αλλά μου φαινόταν πολύ μικρό το μικρό και ήταν και κόκκινο που έβγαζε μάτι. Σε αυτό χωράνε και τα παιχνίδια του!α,εσυ του πηρες το μεγαλο,εγω αυτο το πηρα για το σκυλακι μου!συνεχεια εκει ειναι!

Χρησιμοποιώ τους τελευταίους 4-5 μήνες κρυσταλλική. Η συγκεκριμένη είναι η Fresh 'n'Easy
Και εγω αυτη χρησιμοποιω και για την σαρδελα και για τον μικρο.
Δεν κολλαει πανω τους και καθαριζετε αμεσως και πολυ ευκολα.
mimikaki
Διάσημο μέλος
μιμικακι το είδα το σαιτ που λες. Εχει όντως μερικα φοβερα πραγματακια...επισης εχω να προτείνω για τους γατοφιλους ή ζωόφιλους γενικά που θέλουν για τον εαυτό τους και για το σπίτι τους πραγματακια που έχουν σχεση με ζωάκια το κατάστημα Animal Forum που βρίσκεται στη Σόλωνος..έχει διάφορα αστεια πραγματακια (πχ. χαλακια εισοδου, ποδιες για μαγειρεμα και διαφορα αλλα με θεμα τα ζωακια..)
ναι το ξέρω!! και είμαι μανιώδης συλλέκτρια γατο-ειδών!!

mimikaki
Διάσημο μέλος
ένα δείγμα, ωραία ονυχοδρόμια αλλά "λιγάκι" ακριβά!!
μου άρεσε το ξυλινο παιχνιδάκι με τις τρύπες

Συνημμένα
mimikaki
Διάσημο μέλος
τσαντούλα μεταφοράς, σπιτάκι φραουλίτσα, κρεββατάκι αυτοκίνητο!Οχι παίζουμε!!!!!

Συνημμένα
mimikaki
Διάσημο μέλος
και για τις γατούλες που έχουν αδυναμία στο πλυντήριο...σπιτάκι πλυντήριο!για καθαρές γατούλες

Συνημμένα
ruko
Διάσημο μέλος
Αφού θέλω να μπω κι εγώ μέσα...

aretha
Περιβόητο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
Μιμίκα, πού τα ξετρυπώνεις όλα αυτά τα φοβερά site? Τέλεια είναι!!![]()
![]()
![]()
Από ένα περιοδικό για γάτες Αγγλικό που είμαι συνδρομήτρια...Πολύ καλό,
έγινε και η sardela συνδρομήτρια. "Your cat" λέγεται..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool