Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2007 στις 23:18 Ο Thanasis46: #261 09-08-07 23:18 Μα δεν είναι για μικρά ζωάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2007 στις 23:18 Η aspasiapef: #262 09-08-07 23:18 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Αχ Ασπασια να στο συναρμολογησω εγω? Τρελαινομαι να συναρμολογω... Στην Πατρα ολα τα επιπλα που πηραμε για το σπιτι μου.. εγω τα εφτιαξα και ας ηθελε και ο μπαμπας μου να με βοηθησει... Αλλα κατα βαθος χαιρεται που η κορη του ξερει τοσο αξια να χρησιμοποιει κατσαβιδι... Click για ανάπτυξη... Μπα μια χαρά τα καταφέρνω κι εγώ! Από τα πρώτα δώρα του μπαμπά μου ήταν εργαλειοθήκη! Υδραυλικά, ηλεκτρικά, ξυλουργικά στο σπίτι εγώ τα κάνω. Ο Κώστας μέχρι να αλλάξει λάμπα μπορεί, τα υπόλοιπα εγώ... Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Βρήκα κι εγώ κάτι αξεσουάρ σπέσιαλ, εδώ Click για ανάπτυξη... Αμάν βρε Θανάση με τα μακάβρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2007 στις 23:21 Ο Thanasis46: #263 09-08-07 23:21 Ένα τέτοιο θα πάρουμε στο τέλος όλοι μας που τρέχουμε σε όλη μας τη ζωή σαν τρελοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2007 στις 23:24 Η mimikaki έγραψε: #264 09-08-07 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Μα δεν είναι για μικρά ζωάκια Click για ανάπτυξη... Το καταλάβαμε είναι για μεγάλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2007 στις 23:25 Η mimikaki έγραψε: #265 09-08-07 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ένα τέτοιο θα πάρουμε στο τέλος όλοι μας που τρέχουμε σε όλη μας τη ζωή σαν τρελοί Click για ανάπτυξη... Ναι, και ένα μέτρο γης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2007 στις 23:27 Η marestros: #266 09-08-07 23:27 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Δείτε εδώ!!!! Μ'αυτό θα έπαιζα κι εγώ μαζί με τα γατούνια μου... Click για ανάπτυξη... ωπα ωπα!!!! κολλησα! ποσο κανει αυτο????? μαλλον δεν διαβασα σωστα. τα εξοδα αποστολης δεν εχω δει που τα λεει. βεβαια για να το βαλω αυτο στο σπιτι θα πρεπει να βγω εγω εξω! παντως στο πισω μπαλκονι ο χωρος ειναι ψιλοπροστατευμενος ισως να μπορουσα να το βαλω εκει αλλα μη χαλασει φοβαμαι!!! μου θυμιζουν τελειως λουνα παρκ και παιδικες χαρες εκει που σκαρφαλωναμε κρεμιομασταν και τετοια!ΟΝΕΙΡΟ.παντως θα πρεπει να της παρω ενα της μικρης μου θα τρελλαθει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2007 στις 23:56 Η aspasiapef: #267 09-08-07 23:56 Αρχική Δημοσίευση από marestros: ωπα ωπα!!!! κολλησα! ποσο κανει αυτο????? μαλλον δεν διαβασα σωστα. τα εξοδα αποστολης δεν εχω δει που τα λεει. βεβαια για να το βαλω αυτο στο σπιτι θα πρεπει να βγω εγω εξω! παντως στο πισω μπαλκονι ο χωρος ειναι ψιλοπροστατευμενος ισως να μπορουσα να το βαλω εκει αλλα μη χαλασει φοβαμαι!!! μου θυμιζουν τελειως λουνα παρκ και παιδικες χαρες εκει που σκαρφαλωναμε κρεμιομασταν και τετοια!ΟΝΕΙΡΟ.παντως θα πρεπει να της παρω ενα της μικρης μου θα τρελλαθει!!!! Click για ανάπτυξη... Κάποια έχουν την τελική τιμή, κάποια άλλα όπως αυτό βγαίνουν σε πλειστηριασμό. Το συγκεκριμένο είναι στα 15 ευρώ τώρα, αλλά το έχουν "χτυπήσει" 4 φορές και ο πλειστηριασμός λήγει στις 19/8 οπότε ποιος ξέρει πόσο θα φτάσει. Υπολογίζω στα 120-150... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 02:46 Η ladycat έγραψε: #268 10-08-07 02:46 για να σας κανω να ζηλεψετε το ονυχοδρομειο που μας εκαναν δωρο κ θα μας το φερουν τον δεκεμβρη απο την αμερικη σαν δωρο για το γαμο μας ειναι σαν κ αυτα που δειχνετε <<ας ειναι καλα ο θειος>> γιατι εαν περιμενα απο τον κυριακο να το φτιαξει ακομη θα περιμανα να βρει τα ξυλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 03:20 Η Mariel έγραψε: #269 10-08-07 03:20 πολυ φτηνα τα ονυχοδρομια...το δικο μας το ειχα παρει καμια 50αρια ευρω κι ειναι μια σταλια σε σχεση με αυτα...τωρα ζηλεψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 07:32 Η AGGELIKI έγραψε: #270 10-08-07 07:32 πω,πω!!!τελειο,αυτο κανει και για μαιμουδιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 09:12 Η kitsoyla έγραψε: #271 10-08-07 09:12 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: πω,πω!!!τελειο,αυτο κανει και για μαιμουδιτσες! Click για ανάπτυξη... τι μόνο για μαιμουδίτσες??? αυτόκάνει και για εμάς καλέ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 10:01 Η avtwvia έγραψε: #272 10-08-07 10:01 Κοριτσια το σιτε ειναι στα γερμανικα!!ΚΑι εγω εκτος απο αγγλικα και κρητικα δεν σκαμπαζω αλλη ξενη γλωσσα!!Μπορει καποια να με βοηθησει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:21 Η Ismini έγραψε: #273 10-08-07 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Βρήκα κι εγώ κάτι αξεσουάρ σπέσιαλ, εδώ Click για ανάπτυξη... Το www.baboulas.gr το ξέρετε? Ονομα και πράγμα.... Καθόλου τυχαία τα επίθετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:31 Η aspasiapef: #274 10-08-07 11:31 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κοριτσια το σιτε ειναι στα γερμανικα!!ΚΑι εγω εκτος απο αγγλικα και κρητικα δεν σκαμπαζω αλλη ξενη γλωσσα!!Μπορει καποια να με βοηθησει;; Click για ανάπτυξη... Τι θες να μάθεις? Ο Κώστας ζούσε Γερμανία μέχρι το 2005 και μ'εχει κολλήσει με το γερμανικό e-bay. Ψωνίζουμε συχνά από εκεί. Υπάρχει όμως και το αντίστοιχο αγγλικό αν σε βολεύει να ψωνίζεις από εκεί οπότε δε θα έχεις πρόβλημα γλώσσας! Βγήκα πριν λίγο να πάρω ένα χυμό από το περίπτερο και είδα το Accessorize που άλλαζαν τιμές και τα έβαζαν όλα σχεδόν στο 70%!!! Δεν άντεξα, μπήκα και πήρα στα μωρά μου κι άλλα λουράκια από 7,90 μόνο 2,40!!! Τι να κάνω που είμαι χαζογατομαμά και τους παίρνω συνέχεια δωράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:36 Η avtwvia έγραψε: #275 10-08-07 11:36 Μπήκα στο αγγλικο και εχει πολυ πραγμα. Ειδα ενα ωραιο ονυχοδρομιο και λεω να κανω για 20λιρες ποσο ειναι σε €; Το γερμανικο δεν εχει και αγγλικα ε; τα εξοδα αποστολης ποσο ειναι περιπου ξερεις; και πως συννενοείσαι μετα για να στο στειλουν; Μην πανε και τσαμπα τα λεφτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:37 Η Ismini έγραψε: #276 10-08-07 11:37 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Βγήκα πριν λίγο να πάρω ένα χυμό από το περίπτερο και είδα το Accessorize που άλλαζαν τιμές και τα έβαζαν όλα σχεδόν στο 70%!!! Δεν άντεξα, μπήκα και πήρα στα μωρά μου κι άλλα λουράκια από 7,90 μόνο 2,40!!! Τι να κάνω που είμαι χαζογατομαμά και τους παίρνω συνέχεια δωράκια... Click για ανάπτυξη... Στο Κολωνάκι? Εχει αξεσουάρ για γάτες? Περιλαίμια είχε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:41 Η aspasiapef: #277 10-08-07 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Στο Κολωνάκι? Εχει αξεσουάρ για γάτες? Περιλαίμια είχε? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Βγήκα πριν λίγο να πάρω ένα χυμό από το περίπτερο και είδα το Accessorize που άλλαζαν τιμές και τα έβαζαν όλα σχεδόν στο 70%!!! Δεν άντεξα, μπήκα και πήρα στα μωρά μου κι άλλα λουράκια από 7,90 μόνο 2,40!!! Τι να κάνω που είμαι χαζογατομαμά και τους παίρνω συνέχεια δωράκια... Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ! Περιλαίμια τους πήρα!!! Έγραψα λουράκια και μπερδεύτηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:44 Η aspasiapef: #278 10-08-07 11:44 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μπήκα στο αγγλικο και εχει πολυ πραγμα. Ειδα ενα ωραιο ονυχοδρομιο και λεω να κανω για 20λιρες ποσο ειναι σε €; Το γερμανικο δεν εχει και αγγλικα ε; τα εξοδα αποστολης ποσο ειναι περιπου ξερεις; και πως συννενοείσαι μετα για να στο στειλουν; Μην πανε και τσαμπα τα λεφτα! Click για ανάπτυξη... Για να δεις πόσο είναι σε ευρώ (ακόμα και σε δραχμές!) μπες εδώ. Τα έξοδα αποστολής συνήθως γράφουν πόσο είναι. Όσες φορές έχω αγοράσει κάτι μου το έχουν στείλει. Να προτιμάς να πληρώσεις PayPal αλλά και με κάρτα που είχα πληρώσεις δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Στο αγγλικό δεν έχω ψωνίσει ποτέ. Κάνε εγγραφή και διάβασε τους όρους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:46 Η Ismini έγραψε: #279 10-08-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Ναι καλέ! Περιλαίμια τους πήρα!!! Έγραψα λουράκια και μπερδεύτηκες... Click για ανάπτυξη... Πάω κι εγω...σε λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 14:46 Η Ismini έγραψε: #280 10-08-07 14:46 Πήγα! Δεν είχε και μεγάλη ποικιλία στα περιλαίμια όμως....Πήρα 2 για την Αργυρώ. Το φούξια και το μαύρο (ελπίζω να μην κάνει σαν τρελαμένο αν της το φορέσω...γιατί στο Βαλεντίνο δεν ταιριάζουν και για το Σίβα, ουτε λόγος για λουράκι!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μα δεν είναι για μικρά ζωάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2007 στις 23:18 Η aspasiapef: #262 09-08-07 23:18 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Αχ Ασπασια να στο συναρμολογησω εγω? Τρελαινομαι να συναρμολογω... Στην Πατρα ολα τα επιπλα που πηραμε για το σπιτι μου.. εγω τα εφτιαξα και ας ηθελε και ο μπαμπας μου να με βοηθησει... Αλλα κατα βαθος χαιρεται που η κορη του ξερει τοσο αξια να χρησιμοποιει κατσαβιδι... Click για ανάπτυξη... Μπα μια χαρά τα καταφέρνω κι εγώ! Από τα πρώτα δώρα του μπαμπά μου ήταν εργαλειοθήκη! Υδραυλικά, ηλεκτρικά, ξυλουργικά στο σπίτι εγώ τα κάνω. Ο Κώστας μέχρι να αλλάξει λάμπα μπορεί, τα υπόλοιπα εγώ... Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Βρήκα κι εγώ κάτι αξεσουάρ σπέσιαλ, εδώ Click για ανάπτυξη... Αμάν βρε Θανάση με τα μακάβρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2007 στις 23:21 Ο Thanasis46: #263 09-08-07 23:21 Ένα τέτοιο θα πάρουμε στο τέλος όλοι μας που τρέχουμε σε όλη μας τη ζωή σαν τρελοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2007 στις 23:24 Η mimikaki έγραψε: #264 09-08-07 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Μα δεν είναι για μικρά ζωάκια Click για ανάπτυξη... Το καταλάβαμε είναι για μεγάλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2007 στις 23:25 Η mimikaki έγραψε: #265 09-08-07 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ένα τέτοιο θα πάρουμε στο τέλος όλοι μας που τρέχουμε σε όλη μας τη ζωή σαν τρελοί Click για ανάπτυξη... Ναι, και ένα μέτρο γης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2007 στις 23:27 Η marestros: #266 09-08-07 23:27 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Δείτε εδώ!!!! Μ'αυτό θα έπαιζα κι εγώ μαζί με τα γατούνια μου... Click για ανάπτυξη... ωπα ωπα!!!! κολλησα! ποσο κανει αυτο????? μαλλον δεν διαβασα σωστα. τα εξοδα αποστολης δεν εχω δει που τα λεει. βεβαια για να το βαλω αυτο στο σπιτι θα πρεπει να βγω εγω εξω! παντως στο πισω μπαλκονι ο χωρος ειναι ψιλοπροστατευμενος ισως να μπορουσα να το βαλω εκει αλλα μη χαλασει φοβαμαι!!! μου θυμιζουν τελειως λουνα παρκ και παιδικες χαρες εκει που σκαρφαλωναμε κρεμιομασταν και τετοια!ΟΝΕΙΡΟ.παντως θα πρεπει να της παρω ενα της μικρης μου θα τρελλαθει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2007 στις 23:56 Η aspasiapef: #267 09-08-07 23:56 Αρχική Δημοσίευση από marestros: ωπα ωπα!!!! κολλησα! ποσο κανει αυτο????? μαλλον δεν διαβασα σωστα. τα εξοδα αποστολης δεν εχω δει που τα λεει. βεβαια για να το βαλω αυτο στο σπιτι θα πρεπει να βγω εγω εξω! παντως στο πισω μπαλκονι ο χωρος ειναι ψιλοπροστατευμενος ισως να μπορουσα να το βαλω εκει αλλα μη χαλασει φοβαμαι!!! μου θυμιζουν τελειως λουνα παρκ και παιδικες χαρες εκει που σκαρφαλωναμε κρεμιομασταν και τετοια!ΟΝΕΙΡΟ.παντως θα πρεπει να της παρω ενα της μικρης μου θα τρελλαθει!!!! Click για ανάπτυξη... Κάποια έχουν την τελική τιμή, κάποια άλλα όπως αυτό βγαίνουν σε πλειστηριασμό. Το συγκεκριμένο είναι στα 15 ευρώ τώρα, αλλά το έχουν "χτυπήσει" 4 φορές και ο πλειστηριασμός λήγει στις 19/8 οπότε ποιος ξέρει πόσο θα φτάσει. Υπολογίζω στα 120-150... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 02:46 Η ladycat έγραψε: #268 10-08-07 02:46 για να σας κανω να ζηλεψετε το ονυχοδρομειο που μας εκαναν δωρο κ θα μας το φερουν τον δεκεμβρη απο την αμερικη σαν δωρο για το γαμο μας ειναι σαν κ αυτα που δειχνετε <<ας ειναι καλα ο θειος>> γιατι εαν περιμενα απο τον κυριακο να το φτιαξει ακομη θα περιμανα να βρει τα ξυλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 03:20 Η Mariel έγραψε: #269 10-08-07 03:20 πολυ φτηνα τα ονυχοδρομια...το δικο μας το ειχα παρει καμια 50αρια ευρω κι ειναι μια σταλια σε σχεση με αυτα...τωρα ζηλεψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 07:32 Η AGGELIKI έγραψε: #270 10-08-07 07:32 πω,πω!!!τελειο,αυτο κανει και για μαιμουδιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 09:12 Η kitsoyla έγραψε: #271 10-08-07 09:12 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: πω,πω!!!τελειο,αυτο κανει και για μαιμουδιτσες! Click για ανάπτυξη... τι μόνο για μαιμουδίτσες??? αυτόκάνει και για εμάς καλέ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 10:01 Η avtwvia έγραψε: #272 10-08-07 10:01 Κοριτσια το σιτε ειναι στα γερμανικα!!ΚΑι εγω εκτος απο αγγλικα και κρητικα δεν σκαμπαζω αλλη ξενη γλωσσα!!Μπορει καποια να με βοηθησει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:21 Η Ismini έγραψε: #273 10-08-07 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Βρήκα κι εγώ κάτι αξεσουάρ σπέσιαλ, εδώ Click για ανάπτυξη... Το www.baboulas.gr το ξέρετε? Ονομα και πράγμα.... Καθόλου τυχαία τα επίθετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:31 Η aspasiapef: #274 10-08-07 11:31 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κοριτσια το σιτε ειναι στα γερμανικα!!ΚΑι εγω εκτος απο αγγλικα και κρητικα δεν σκαμπαζω αλλη ξενη γλωσσα!!Μπορει καποια να με βοηθησει;; Click για ανάπτυξη... Τι θες να μάθεις? Ο Κώστας ζούσε Γερμανία μέχρι το 2005 και μ'εχει κολλήσει με το γερμανικό e-bay. Ψωνίζουμε συχνά από εκεί. Υπάρχει όμως και το αντίστοιχο αγγλικό αν σε βολεύει να ψωνίζεις από εκεί οπότε δε θα έχεις πρόβλημα γλώσσας! Βγήκα πριν λίγο να πάρω ένα χυμό από το περίπτερο και είδα το Accessorize που άλλαζαν τιμές και τα έβαζαν όλα σχεδόν στο 70%!!! Δεν άντεξα, μπήκα και πήρα στα μωρά μου κι άλλα λουράκια από 7,90 μόνο 2,40!!! Τι να κάνω που είμαι χαζογατομαμά και τους παίρνω συνέχεια δωράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:36 Η avtwvia έγραψε: #275 10-08-07 11:36 Μπήκα στο αγγλικο και εχει πολυ πραγμα. Ειδα ενα ωραιο ονυχοδρομιο και λεω να κανω για 20λιρες ποσο ειναι σε €; Το γερμανικο δεν εχει και αγγλικα ε; τα εξοδα αποστολης ποσο ειναι περιπου ξερεις; και πως συννενοείσαι μετα για να στο στειλουν; Μην πανε και τσαμπα τα λεφτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:37 Η Ismini έγραψε: #276 10-08-07 11:37 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Βγήκα πριν λίγο να πάρω ένα χυμό από το περίπτερο και είδα το Accessorize που άλλαζαν τιμές και τα έβαζαν όλα σχεδόν στο 70%!!! Δεν άντεξα, μπήκα και πήρα στα μωρά μου κι άλλα λουράκια από 7,90 μόνο 2,40!!! Τι να κάνω που είμαι χαζογατομαμά και τους παίρνω συνέχεια δωράκια... Click για ανάπτυξη... Στο Κολωνάκι? Εχει αξεσουάρ για γάτες? Περιλαίμια είχε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:41 Η aspasiapef: #277 10-08-07 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Στο Κολωνάκι? Εχει αξεσουάρ για γάτες? Περιλαίμια είχε? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Βγήκα πριν λίγο να πάρω ένα χυμό από το περίπτερο και είδα το Accessorize που άλλαζαν τιμές και τα έβαζαν όλα σχεδόν στο 70%!!! Δεν άντεξα, μπήκα και πήρα στα μωρά μου κι άλλα λουράκια από 7,90 μόνο 2,40!!! Τι να κάνω που είμαι χαζογατομαμά και τους παίρνω συνέχεια δωράκια... Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ! Περιλαίμια τους πήρα!!! Έγραψα λουράκια και μπερδεύτηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:44 Η aspasiapef: #278 10-08-07 11:44 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μπήκα στο αγγλικο και εχει πολυ πραγμα. Ειδα ενα ωραιο ονυχοδρομιο και λεω να κανω για 20λιρες ποσο ειναι σε €; Το γερμανικο δεν εχει και αγγλικα ε; τα εξοδα αποστολης ποσο ειναι περιπου ξερεις; και πως συννενοείσαι μετα για να στο στειλουν; Μην πανε και τσαμπα τα λεφτα! Click για ανάπτυξη... Για να δεις πόσο είναι σε ευρώ (ακόμα και σε δραχμές!) μπες εδώ. Τα έξοδα αποστολής συνήθως γράφουν πόσο είναι. Όσες φορές έχω αγοράσει κάτι μου το έχουν στείλει. Να προτιμάς να πληρώσεις PayPal αλλά και με κάρτα που είχα πληρώσεις δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Στο αγγλικό δεν έχω ψωνίσει ποτέ. Κάνε εγγραφή και διάβασε τους όρους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:46 Η Ismini έγραψε: #279 10-08-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Ναι καλέ! Περιλαίμια τους πήρα!!! Έγραψα λουράκια και μπερδεύτηκες... Click για ανάπτυξη... Πάω κι εγω...σε λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 14:46 Η Ismini έγραψε: #280 10-08-07 14:46 Πήγα! Δεν είχε και μεγάλη ποικιλία στα περιλαίμια όμως....Πήρα 2 για την Αργυρώ. Το φούξια και το μαύρο (ελπίζω να μην κάνει σαν τρελαμένο αν της το φορέσω...γιατί στο Βαλεντίνο δεν ταιριάζουν και για το Σίβα, ουτε λόγος για λουράκι!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Αχ Ασπασια να στο συναρμολογησω εγω? Τρελαινομαι να συναρμολογω... Στην Πατρα ολα τα επιπλα που πηραμε για το σπιτι μου.. εγω τα εφτιαξα και ας ηθελε και ο μπαμπας μου να με βοηθησει... Αλλα κατα βαθος χαιρεται που η κορη του ξερει τοσο αξια να χρησιμοποιει κατσαβιδι... Click για ανάπτυξη... Μπα μια χαρά τα καταφέρνω κι εγώ! Από τα πρώτα δώρα του μπαμπά μου ήταν εργαλειοθήκη! Υδραυλικά, ηλεκτρικά, ξυλουργικά στο σπίτι εγώ τα κάνω. Ο Κώστας μέχρι να αλλάξει λάμπα μπορεί, τα υπόλοιπα εγώ... Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Βρήκα κι εγώ κάτι αξεσουάρ σπέσιαλ, εδώ Click για ανάπτυξη... Αμάν βρε Θανάση με τα μακάβρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2007 στις 23:21 Ο Thanasis46: #263 09-08-07 23:21 Ένα τέτοιο θα πάρουμε στο τέλος όλοι μας που τρέχουμε σε όλη μας τη ζωή σαν τρελοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2007 στις 23:24 Η mimikaki έγραψε: #264 09-08-07 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Μα δεν είναι για μικρά ζωάκια Click για ανάπτυξη... Το καταλάβαμε είναι για μεγάλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2007 στις 23:25 Η mimikaki έγραψε: #265 09-08-07 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ένα τέτοιο θα πάρουμε στο τέλος όλοι μας που τρέχουμε σε όλη μας τη ζωή σαν τρελοί Click για ανάπτυξη... Ναι, και ένα μέτρο γης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2007 στις 23:27 Η marestros: #266 09-08-07 23:27 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Δείτε εδώ!!!! Μ'αυτό θα έπαιζα κι εγώ μαζί με τα γατούνια μου... Click για ανάπτυξη... ωπα ωπα!!!! κολλησα! ποσο κανει αυτο????? μαλλον δεν διαβασα σωστα. τα εξοδα αποστολης δεν εχω δει που τα λεει. βεβαια για να το βαλω αυτο στο σπιτι θα πρεπει να βγω εγω εξω! παντως στο πισω μπαλκονι ο χωρος ειναι ψιλοπροστατευμενος ισως να μπορουσα να το βαλω εκει αλλα μη χαλασει φοβαμαι!!! μου θυμιζουν τελειως λουνα παρκ και παιδικες χαρες εκει που σκαρφαλωναμε κρεμιομασταν και τετοια!ΟΝΕΙΡΟ.παντως θα πρεπει να της παρω ενα της μικρης μου θα τρελλαθει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2007 στις 23:56 Η aspasiapef: #267 09-08-07 23:56 Αρχική Δημοσίευση από marestros: ωπα ωπα!!!! κολλησα! ποσο κανει αυτο????? μαλλον δεν διαβασα σωστα. τα εξοδα αποστολης δεν εχω δει που τα λεει. βεβαια για να το βαλω αυτο στο σπιτι θα πρεπει να βγω εγω εξω! παντως στο πισω μπαλκονι ο χωρος ειναι ψιλοπροστατευμενος ισως να μπορουσα να το βαλω εκει αλλα μη χαλασει φοβαμαι!!! μου θυμιζουν τελειως λουνα παρκ και παιδικες χαρες εκει που σκαρφαλωναμε κρεμιομασταν και τετοια!ΟΝΕΙΡΟ.παντως θα πρεπει να της παρω ενα της μικρης μου θα τρελλαθει!!!! Click για ανάπτυξη... Κάποια έχουν την τελική τιμή, κάποια άλλα όπως αυτό βγαίνουν σε πλειστηριασμό. Το συγκεκριμένο είναι στα 15 ευρώ τώρα, αλλά το έχουν "χτυπήσει" 4 φορές και ο πλειστηριασμός λήγει στις 19/8 οπότε ποιος ξέρει πόσο θα φτάσει. Υπολογίζω στα 120-150... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 02:46 Η ladycat έγραψε: #268 10-08-07 02:46 για να σας κανω να ζηλεψετε το ονυχοδρομειο που μας εκαναν δωρο κ θα μας το φερουν τον δεκεμβρη απο την αμερικη σαν δωρο για το γαμο μας ειναι σαν κ αυτα που δειχνετε <<ας ειναι καλα ο θειος>> γιατι εαν περιμενα απο τον κυριακο να το φτιαξει ακομη θα περιμανα να βρει τα ξυλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 03:20 Η Mariel έγραψε: #269 10-08-07 03:20 πολυ φτηνα τα ονυχοδρομια...το δικο μας το ειχα παρει καμια 50αρια ευρω κι ειναι μια σταλια σε σχεση με αυτα...τωρα ζηλεψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 07:32 Η AGGELIKI έγραψε: #270 10-08-07 07:32 πω,πω!!!τελειο,αυτο κανει και για μαιμουδιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 09:12 Η kitsoyla έγραψε: #271 10-08-07 09:12 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: πω,πω!!!τελειο,αυτο κανει και για μαιμουδιτσες! Click για ανάπτυξη... τι μόνο για μαιμουδίτσες??? αυτόκάνει και για εμάς καλέ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 10:01 Η avtwvia έγραψε: #272 10-08-07 10:01 Κοριτσια το σιτε ειναι στα γερμανικα!!ΚΑι εγω εκτος απο αγγλικα και κρητικα δεν σκαμπαζω αλλη ξενη γλωσσα!!Μπορει καποια να με βοηθησει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:21 Η Ismini έγραψε: #273 10-08-07 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Βρήκα κι εγώ κάτι αξεσουάρ σπέσιαλ, εδώ Click για ανάπτυξη... Το www.baboulas.gr το ξέρετε? Ονομα και πράγμα.... Καθόλου τυχαία τα επίθετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:31 Η aspasiapef: #274 10-08-07 11:31 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κοριτσια το σιτε ειναι στα γερμανικα!!ΚΑι εγω εκτος απο αγγλικα και κρητικα δεν σκαμπαζω αλλη ξενη γλωσσα!!Μπορει καποια να με βοηθησει;; Click για ανάπτυξη... Τι θες να μάθεις? Ο Κώστας ζούσε Γερμανία μέχρι το 2005 και μ'εχει κολλήσει με το γερμανικό e-bay. Ψωνίζουμε συχνά από εκεί. Υπάρχει όμως και το αντίστοιχο αγγλικό αν σε βολεύει να ψωνίζεις από εκεί οπότε δε θα έχεις πρόβλημα γλώσσας! Βγήκα πριν λίγο να πάρω ένα χυμό από το περίπτερο και είδα το Accessorize που άλλαζαν τιμές και τα έβαζαν όλα σχεδόν στο 70%!!! Δεν άντεξα, μπήκα και πήρα στα μωρά μου κι άλλα λουράκια από 7,90 μόνο 2,40!!! Τι να κάνω που είμαι χαζογατομαμά και τους παίρνω συνέχεια δωράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:36 Η avtwvia έγραψε: #275 10-08-07 11:36 Μπήκα στο αγγλικο και εχει πολυ πραγμα. Ειδα ενα ωραιο ονυχοδρομιο και λεω να κανω για 20λιρες ποσο ειναι σε €; Το γερμανικο δεν εχει και αγγλικα ε; τα εξοδα αποστολης ποσο ειναι περιπου ξερεις; και πως συννενοείσαι μετα για να στο στειλουν; Μην πανε και τσαμπα τα λεφτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:37 Η Ismini έγραψε: #276 10-08-07 11:37 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Βγήκα πριν λίγο να πάρω ένα χυμό από το περίπτερο και είδα το Accessorize που άλλαζαν τιμές και τα έβαζαν όλα σχεδόν στο 70%!!! Δεν άντεξα, μπήκα και πήρα στα μωρά μου κι άλλα λουράκια από 7,90 μόνο 2,40!!! Τι να κάνω που είμαι χαζογατομαμά και τους παίρνω συνέχεια δωράκια... Click για ανάπτυξη... Στο Κολωνάκι? Εχει αξεσουάρ για γάτες? Περιλαίμια είχε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:41 Η aspasiapef: #277 10-08-07 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Στο Κολωνάκι? Εχει αξεσουάρ για γάτες? Περιλαίμια είχε? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Βγήκα πριν λίγο να πάρω ένα χυμό από το περίπτερο και είδα το Accessorize που άλλαζαν τιμές και τα έβαζαν όλα σχεδόν στο 70%!!! Δεν άντεξα, μπήκα και πήρα στα μωρά μου κι άλλα λουράκια από 7,90 μόνο 2,40!!! Τι να κάνω που είμαι χαζογατομαμά και τους παίρνω συνέχεια δωράκια... Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ! Περιλαίμια τους πήρα!!! Έγραψα λουράκια και μπερδεύτηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:44 Η aspasiapef: #278 10-08-07 11:44 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μπήκα στο αγγλικο και εχει πολυ πραγμα. Ειδα ενα ωραιο ονυχοδρομιο και λεω να κανω για 20λιρες ποσο ειναι σε €; Το γερμανικο δεν εχει και αγγλικα ε; τα εξοδα αποστολης ποσο ειναι περιπου ξερεις; και πως συννενοείσαι μετα για να στο στειλουν; Μην πανε και τσαμπα τα λεφτα! Click για ανάπτυξη... Για να δεις πόσο είναι σε ευρώ (ακόμα και σε δραχμές!) μπες εδώ. Τα έξοδα αποστολής συνήθως γράφουν πόσο είναι. Όσες φορές έχω αγοράσει κάτι μου το έχουν στείλει. Να προτιμάς να πληρώσεις PayPal αλλά και με κάρτα που είχα πληρώσεις δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Στο αγγλικό δεν έχω ψωνίσει ποτέ. Κάνε εγγραφή και διάβασε τους όρους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:46 Η Ismini έγραψε: #279 10-08-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Ναι καλέ! Περιλαίμια τους πήρα!!! Έγραψα λουράκια και μπερδεύτηκες... Click για ανάπτυξη... Πάω κι εγω...σε λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 14:46 Η Ismini έγραψε: #280 10-08-07 14:46 Πήγα! Δεν είχε και μεγάλη ποικιλία στα περιλαίμια όμως....Πήρα 2 για την Αργυρώ. Το φούξια και το μαύρο (ελπίζω να μην κάνει σαν τρελαμένο αν της το φορέσω...γιατί στο Βαλεντίνο δεν ταιριάζουν και για το Σίβα, ουτε λόγος για λουράκι!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ένα τέτοιο θα πάρουμε στο τέλος όλοι μας που τρέχουμε σε όλη μας τη ζωή σαν τρελοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2007 στις 23:24 Η mimikaki έγραψε: #264 09-08-07 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Μα δεν είναι για μικρά ζωάκια Click για ανάπτυξη... Το καταλάβαμε είναι για μεγάλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2007 στις 23:25 Η mimikaki έγραψε: #265 09-08-07 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ένα τέτοιο θα πάρουμε στο τέλος όλοι μας που τρέχουμε σε όλη μας τη ζωή σαν τρελοί Click για ανάπτυξη... Ναι, και ένα μέτρο γης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2007 στις 23:27 Η marestros: #266 09-08-07 23:27 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Δείτε εδώ!!!! Μ'αυτό θα έπαιζα κι εγώ μαζί με τα γατούνια μου... Click για ανάπτυξη... ωπα ωπα!!!! κολλησα! ποσο κανει αυτο????? μαλλον δεν διαβασα σωστα. τα εξοδα αποστολης δεν εχω δει που τα λεει. βεβαια για να το βαλω αυτο στο σπιτι θα πρεπει να βγω εγω εξω! παντως στο πισω μπαλκονι ο χωρος ειναι ψιλοπροστατευμενος ισως να μπορουσα να το βαλω εκει αλλα μη χαλασει φοβαμαι!!! μου θυμιζουν τελειως λουνα παρκ και παιδικες χαρες εκει που σκαρφαλωναμε κρεμιομασταν και τετοια!ΟΝΕΙΡΟ.παντως θα πρεπει να της παρω ενα της μικρης μου θα τρελλαθει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2007 στις 23:56 Η aspasiapef: #267 09-08-07 23:56 Αρχική Δημοσίευση από marestros: ωπα ωπα!!!! κολλησα! ποσο κανει αυτο????? μαλλον δεν διαβασα σωστα. τα εξοδα αποστολης δεν εχω δει που τα λεει. βεβαια για να το βαλω αυτο στο σπιτι θα πρεπει να βγω εγω εξω! παντως στο πισω μπαλκονι ο χωρος ειναι ψιλοπροστατευμενος ισως να μπορουσα να το βαλω εκει αλλα μη χαλασει φοβαμαι!!! μου θυμιζουν τελειως λουνα παρκ και παιδικες χαρες εκει που σκαρφαλωναμε κρεμιομασταν και τετοια!ΟΝΕΙΡΟ.παντως θα πρεπει να της παρω ενα της μικρης μου θα τρελλαθει!!!! Click για ανάπτυξη... Κάποια έχουν την τελική τιμή, κάποια άλλα όπως αυτό βγαίνουν σε πλειστηριασμό. Το συγκεκριμένο είναι στα 15 ευρώ τώρα, αλλά το έχουν "χτυπήσει" 4 φορές και ο πλειστηριασμός λήγει στις 19/8 οπότε ποιος ξέρει πόσο θα φτάσει. Υπολογίζω στα 120-150... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 02:46 Η ladycat έγραψε: #268 10-08-07 02:46 για να σας κανω να ζηλεψετε το ονυχοδρομειο που μας εκαναν δωρο κ θα μας το φερουν τον δεκεμβρη απο την αμερικη σαν δωρο για το γαμο μας ειναι σαν κ αυτα που δειχνετε <<ας ειναι καλα ο θειος>> γιατι εαν περιμενα απο τον κυριακο να το φτιαξει ακομη θα περιμανα να βρει τα ξυλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 03:20 Η Mariel έγραψε: #269 10-08-07 03:20 πολυ φτηνα τα ονυχοδρομια...το δικο μας το ειχα παρει καμια 50αρια ευρω κι ειναι μια σταλια σε σχεση με αυτα...τωρα ζηλεψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 07:32 Η AGGELIKI έγραψε: #270 10-08-07 07:32 πω,πω!!!τελειο,αυτο κανει και για μαιμουδιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 09:12 Η kitsoyla έγραψε: #271 10-08-07 09:12 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: πω,πω!!!τελειο,αυτο κανει και για μαιμουδιτσες! Click για ανάπτυξη... τι μόνο για μαιμουδίτσες??? αυτόκάνει και για εμάς καλέ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 10:01 Η avtwvia έγραψε: #272 10-08-07 10:01 Κοριτσια το σιτε ειναι στα γερμανικα!!ΚΑι εγω εκτος απο αγγλικα και κρητικα δεν σκαμπαζω αλλη ξενη γλωσσα!!Μπορει καποια να με βοηθησει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:21 Η Ismini έγραψε: #273 10-08-07 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Βρήκα κι εγώ κάτι αξεσουάρ σπέσιαλ, εδώ Click για ανάπτυξη... Το www.baboulas.gr το ξέρετε? Ονομα και πράγμα.... Καθόλου τυχαία τα επίθετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:31 Η aspasiapef: #274 10-08-07 11:31 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κοριτσια το σιτε ειναι στα γερμανικα!!ΚΑι εγω εκτος απο αγγλικα και κρητικα δεν σκαμπαζω αλλη ξενη γλωσσα!!Μπορει καποια να με βοηθησει;; Click για ανάπτυξη... Τι θες να μάθεις? Ο Κώστας ζούσε Γερμανία μέχρι το 2005 και μ'εχει κολλήσει με το γερμανικό e-bay. Ψωνίζουμε συχνά από εκεί. Υπάρχει όμως και το αντίστοιχο αγγλικό αν σε βολεύει να ψωνίζεις από εκεί οπότε δε θα έχεις πρόβλημα γλώσσας! Βγήκα πριν λίγο να πάρω ένα χυμό από το περίπτερο και είδα το Accessorize που άλλαζαν τιμές και τα έβαζαν όλα σχεδόν στο 70%!!! Δεν άντεξα, μπήκα και πήρα στα μωρά μου κι άλλα λουράκια από 7,90 μόνο 2,40!!! Τι να κάνω που είμαι χαζογατομαμά και τους παίρνω συνέχεια δωράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:36 Η avtwvia έγραψε: #275 10-08-07 11:36 Μπήκα στο αγγλικο και εχει πολυ πραγμα. Ειδα ενα ωραιο ονυχοδρομιο και λεω να κανω για 20λιρες ποσο ειναι σε €; Το γερμανικο δεν εχει και αγγλικα ε; τα εξοδα αποστολης ποσο ειναι περιπου ξερεις; και πως συννενοείσαι μετα για να στο στειλουν; Μην πανε και τσαμπα τα λεφτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:37 Η Ismini έγραψε: #276 10-08-07 11:37 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Βγήκα πριν λίγο να πάρω ένα χυμό από το περίπτερο και είδα το Accessorize που άλλαζαν τιμές και τα έβαζαν όλα σχεδόν στο 70%!!! Δεν άντεξα, μπήκα και πήρα στα μωρά μου κι άλλα λουράκια από 7,90 μόνο 2,40!!! Τι να κάνω που είμαι χαζογατομαμά και τους παίρνω συνέχεια δωράκια... Click για ανάπτυξη... Στο Κολωνάκι? Εχει αξεσουάρ για γάτες? Περιλαίμια είχε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:41 Η aspasiapef: #277 10-08-07 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Στο Κολωνάκι? Εχει αξεσουάρ για γάτες? Περιλαίμια είχε? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Βγήκα πριν λίγο να πάρω ένα χυμό από το περίπτερο και είδα το Accessorize που άλλαζαν τιμές και τα έβαζαν όλα σχεδόν στο 70%!!! Δεν άντεξα, μπήκα και πήρα στα μωρά μου κι άλλα λουράκια από 7,90 μόνο 2,40!!! Τι να κάνω που είμαι χαζογατομαμά και τους παίρνω συνέχεια δωράκια... Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ! Περιλαίμια τους πήρα!!! Έγραψα λουράκια και μπερδεύτηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:44 Η aspasiapef: #278 10-08-07 11:44 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μπήκα στο αγγλικο και εχει πολυ πραγμα. Ειδα ενα ωραιο ονυχοδρομιο και λεω να κανω για 20λιρες ποσο ειναι σε €; Το γερμανικο δεν εχει και αγγλικα ε; τα εξοδα αποστολης ποσο ειναι περιπου ξερεις; και πως συννενοείσαι μετα για να στο στειλουν; Μην πανε και τσαμπα τα λεφτα! Click για ανάπτυξη... Για να δεις πόσο είναι σε ευρώ (ακόμα και σε δραχμές!) μπες εδώ. Τα έξοδα αποστολής συνήθως γράφουν πόσο είναι. Όσες φορές έχω αγοράσει κάτι μου το έχουν στείλει. Να προτιμάς να πληρώσεις PayPal αλλά και με κάρτα που είχα πληρώσεις δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Στο αγγλικό δεν έχω ψωνίσει ποτέ. Κάνε εγγραφή και διάβασε τους όρους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:46 Η Ismini έγραψε: #279 10-08-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Ναι καλέ! Περιλαίμια τους πήρα!!! Έγραψα λουράκια και μπερδεύτηκες... Click για ανάπτυξη... Πάω κι εγω...σε λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 14:46 Η Ismini έγραψε: #280 10-08-07 14:46 Πήγα! Δεν είχε και μεγάλη ποικιλία στα περιλαίμια όμως....Πήρα 2 για την Αργυρώ. Το φούξια και το μαύρο (ελπίζω να μην κάνει σαν τρελαμένο αν της το φορέσω...γιατί στο Βαλεντίνο δεν ταιριάζουν και για το Σίβα, ουτε λόγος για λουράκι!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Μα δεν είναι για μικρά ζωάκια Click για ανάπτυξη... Το καταλάβαμε είναι για μεγάλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2007 στις 23:25 Η mimikaki έγραψε: #265 09-08-07 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ένα τέτοιο θα πάρουμε στο τέλος όλοι μας που τρέχουμε σε όλη μας τη ζωή σαν τρελοί Click για ανάπτυξη... Ναι, και ένα μέτρο γης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2007 στις 23:27 Η marestros: #266 09-08-07 23:27 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Δείτε εδώ!!!! Μ'αυτό θα έπαιζα κι εγώ μαζί με τα γατούνια μου... Click για ανάπτυξη... ωπα ωπα!!!! κολλησα! ποσο κανει αυτο????? μαλλον δεν διαβασα σωστα. τα εξοδα αποστολης δεν εχω δει που τα λεει. βεβαια για να το βαλω αυτο στο σπιτι θα πρεπει να βγω εγω εξω! παντως στο πισω μπαλκονι ο χωρος ειναι ψιλοπροστατευμενος ισως να μπορουσα να το βαλω εκει αλλα μη χαλασει φοβαμαι!!! μου θυμιζουν τελειως λουνα παρκ και παιδικες χαρες εκει που σκαρφαλωναμε κρεμιομασταν και τετοια!ΟΝΕΙΡΟ.παντως θα πρεπει να της παρω ενα της μικρης μου θα τρελλαθει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2007 στις 23:56 Η aspasiapef: #267 09-08-07 23:56 Αρχική Δημοσίευση από marestros: ωπα ωπα!!!! κολλησα! ποσο κανει αυτο????? μαλλον δεν διαβασα σωστα. τα εξοδα αποστολης δεν εχω δει που τα λεει. βεβαια για να το βαλω αυτο στο σπιτι θα πρεπει να βγω εγω εξω! παντως στο πισω μπαλκονι ο χωρος ειναι ψιλοπροστατευμενος ισως να μπορουσα να το βαλω εκει αλλα μη χαλασει φοβαμαι!!! μου θυμιζουν τελειως λουνα παρκ και παιδικες χαρες εκει που σκαρφαλωναμε κρεμιομασταν και τετοια!ΟΝΕΙΡΟ.παντως θα πρεπει να της παρω ενα της μικρης μου θα τρελλαθει!!!! Click για ανάπτυξη... Κάποια έχουν την τελική τιμή, κάποια άλλα όπως αυτό βγαίνουν σε πλειστηριασμό. Το συγκεκριμένο είναι στα 15 ευρώ τώρα, αλλά το έχουν "χτυπήσει" 4 φορές και ο πλειστηριασμός λήγει στις 19/8 οπότε ποιος ξέρει πόσο θα φτάσει. Υπολογίζω στα 120-150... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 02:46 Η ladycat έγραψε: #268 10-08-07 02:46 για να σας κανω να ζηλεψετε το ονυχοδρομειο που μας εκαναν δωρο κ θα μας το φερουν τον δεκεμβρη απο την αμερικη σαν δωρο για το γαμο μας ειναι σαν κ αυτα που δειχνετε <<ας ειναι καλα ο θειος>> γιατι εαν περιμενα απο τον κυριακο να το φτιαξει ακομη θα περιμανα να βρει τα ξυλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 03:20 Η Mariel έγραψε: #269 10-08-07 03:20 πολυ φτηνα τα ονυχοδρομια...το δικο μας το ειχα παρει καμια 50αρια ευρω κι ειναι μια σταλια σε σχεση με αυτα...τωρα ζηλεψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 07:32 Η AGGELIKI έγραψε: #270 10-08-07 07:32 πω,πω!!!τελειο,αυτο κανει και για μαιμουδιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 09:12 Η kitsoyla έγραψε: #271 10-08-07 09:12 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: πω,πω!!!τελειο,αυτο κανει και για μαιμουδιτσες! Click για ανάπτυξη... τι μόνο για μαιμουδίτσες??? αυτόκάνει και για εμάς καλέ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 10:01 Η avtwvia έγραψε: #272 10-08-07 10:01 Κοριτσια το σιτε ειναι στα γερμανικα!!ΚΑι εγω εκτος απο αγγλικα και κρητικα δεν σκαμπαζω αλλη ξενη γλωσσα!!Μπορει καποια να με βοηθησει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:21 Η Ismini έγραψε: #273 10-08-07 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Βρήκα κι εγώ κάτι αξεσουάρ σπέσιαλ, εδώ Click για ανάπτυξη... Το www.baboulas.gr το ξέρετε? Ονομα και πράγμα.... Καθόλου τυχαία τα επίθετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:31 Η aspasiapef: #274 10-08-07 11:31 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κοριτσια το σιτε ειναι στα γερμανικα!!ΚΑι εγω εκτος απο αγγλικα και κρητικα δεν σκαμπαζω αλλη ξενη γλωσσα!!Μπορει καποια να με βοηθησει;; Click για ανάπτυξη... Τι θες να μάθεις? Ο Κώστας ζούσε Γερμανία μέχρι το 2005 και μ'εχει κολλήσει με το γερμανικό e-bay. Ψωνίζουμε συχνά από εκεί. Υπάρχει όμως και το αντίστοιχο αγγλικό αν σε βολεύει να ψωνίζεις από εκεί οπότε δε θα έχεις πρόβλημα γλώσσας! Βγήκα πριν λίγο να πάρω ένα χυμό από το περίπτερο και είδα το Accessorize που άλλαζαν τιμές και τα έβαζαν όλα σχεδόν στο 70%!!! Δεν άντεξα, μπήκα και πήρα στα μωρά μου κι άλλα λουράκια από 7,90 μόνο 2,40!!! Τι να κάνω που είμαι χαζογατομαμά και τους παίρνω συνέχεια δωράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:36 Η avtwvia έγραψε: #275 10-08-07 11:36 Μπήκα στο αγγλικο και εχει πολυ πραγμα. Ειδα ενα ωραιο ονυχοδρομιο και λεω να κανω για 20λιρες ποσο ειναι σε €; Το γερμανικο δεν εχει και αγγλικα ε; τα εξοδα αποστολης ποσο ειναι περιπου ξερεις; και πως συννενοείσαι μετα για να στο στειλουν; Μην πανε και τσαμπα τα λεφτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:37 Η Ismini έγραψε: #276 10-08-07 11:37 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Βγήκα πριν λίγο να πάρω ένα χυμό από το περίπτερο και είδα το Accessorize που άλλαζαν τιμές και τα έβαζαν όλα σχεδόν στο 70%!!! Δεν άντεξα, μπήκα και πήρα στα μωρά μου κι άλλα λουράκια από 7,90 μόνο 2,40!!! Τι να κάνω που είμαι χαζογατομαμά και τους παίρνω συνέχεια δωράκια... Click για ανάπτυξη... Στο Κολωνάκι? Εχει αξεσουάρ για γάτες? Περιλαίμια είχε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:41 Η aspasiapef: #277 10-08-07 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Στο Κολωνάκι? Εχει αξεσουάρ για γάτες? Περιλαίμια είχε? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Βγήκα πριν λίγο να πάρω ένα χυμό από το περίπτερο και είδα το Accessorize που άλλαζαν τιμές και τα έβαζαν όλα σχεδόν στο 70%!!! Δεν άντεξα, μπήκα και πήρα στα μωρά μου κι άλλα λουράκια από 7,90 μόνο 2,40!!! Τι να κάνω που είμαι χαζογατομαμά και τους παίρνω συνέχεια δωράκια... Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ! Περιλαίμια τους πήρα!!! Έγραψα λουράκια και μπερδεύτηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:44 Η aspasiapef: #278 10-08-07 11:44 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μπήκα στο αγγλικο και εχει πολυ πραγμα. Ειδα ενα ωραιο ονυχοδρομιο και λεω να κανω για 20λιρες ποσο ειναι σε €; Το γερμανικο δεν εχει και αγγλικα ε; τα εξοδα αποστολης ποσο ειναι περιπου ξερεις; και πως συννενοείσαι μετα για να στο στειλουν; Μην πανε και τσαμπα τα λεφτα! Click για ανάπτυξη... Για να δεις πόσο είναι σε ευρώ (ακόμα και σε δραχμές!) μπες εδώ. Τα έξοδα αποστολής συνήθως γράφουν πόσο είναι. Όσες φορές έχω αγοράσει κάτι μου το έχουν στείλει. Να προτιμάς να πληρώσεις PayPal αλλά και με κάρτα που είχα πληρώσεις δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Στο αγγλικό δεν έχω ψωνίσει ποτέ. Κάνε εγγραφή και διάβασε τους όρους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:46 Η Ismini έγραψε: #279 10-08-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Ναι καλέ! Περιλαίμια τους πήρα!!! Έγραψα λουράκια και μπερδεύτηκες... Click για ανάπτυξη... Πάω κι εγω...σε λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 14:46 Η Ismini έγραψε: #280 10-08-07 14:46 Πήγα! Δεν είχε και μεγάλη ποικιλία στα περιλαίμια όμως....Πήρα 2 για την Αργυρώ. Το φούξια και το μαύρο (ελπίζω να μην κάνει σαν τρελαμένο αν της το φορέσω...γιατί στο Βαλεντίνο δεν ταιριάζουν και για το Σίβα, ουτε λόγος για λουράκι!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ένα τέτοιο θα πάρουμε στο τέλος όλοι μας που τρέχουμε σε όλη μας τη ζωή σαν τρελοί Click για ανάπτυξη... Ναι, και ένα μέτρο γης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2007 στις 23:27 Η marestros: #266 09-08-07 23:27 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Δείτε εδώ!!!! Μ'αυτό θα έπαιζα κι εγώ μαζί με τα γατούνια μου... Click για ανάπτυξη... ωπα ωπα!!!! κολλησα! ποσο κανει αυτο????? μαλλον δεν διαβασα σωστα. τα εξοδα αποστολης δεν εχω δει που τα λεει. βεβαια για να το βαλω αυτο στο σπιτι θα πρεπει να βγω εγω εξω! παντως στο πισω μπαλκονι ο χωρος ειναι ψιλοπροστατευμενος ισως να μπορουσα να το βαλω εκει αλλα μη χαλασει φοβαμαι!!! μου θυμιζουν τελειως λουνα παρκ και παιδικες χαρες εκει που σκαρφαλωναμε κρεμιομασταν και τετοια!ΟΝΕΙΡΟ.παντως θα πρεπει να της παρω ενα της μικρης μου θα τρελλαθει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2007 στις 23:56 Η aspasiapef: #267 09-08-07 23:56 Αρχική Δημοσίευση από marestros: ωπα ωπα!!!! κολλησα! ποσο κανει αυτο????? μαλλον δεν διαβασα σωστα. τα εξοδα αποστολης δεν εχω δει που τα λεει. βεβαια για να το βαλω αυτο στο σπιτι θα πρεπει να βγω εγω εξω! παντως στο πισω μπαλκονι ο χωρος ειναι ψιλοπροστατευμενος ισως να μπορουσα να το βαλω εκει αλλα μη χαλασει φοβαμαι!!! μου θυμιζουν τελειως λουνα παρκ και παιδικες χαρες εκει που σκαρφαλωναμε κρεμιομασταν και τετοια!ΟΝΕΙΡΟ.παντως θα πρεπει να της παρω ενα της μικρης μου θα τρελλαθει!!!! Click για ανάπτυξη... Κάποια έχουν την τελική τιμή, κάποια άλλα όπως αυτό βγαίνουν σε πλειστηριασμό. Το συγκεκριμένο είναι στα 15 ευρώ τώρα, αλλά το έχουν "χτυπήσει" 4 φορές και ο πλειστηριασμός λήγει στις 19/8 οπότε ποιος ξέρει πόσο θα φτάσει. Υπολογίζω στα 120-150... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 02:46 Η ladycat έγραψε: #268 10-08-07 02:46 για να σας κανω να ζηλεψετε το ονυχοδρομειο που μας εκαναν δωρο κ θα μας το φερουν τον δεκεμβρη απο την αμερικη σαν δωρο για το γαμο μας ειναι σαν κ αυτα που δειχνετε <<ας ειναι καλα ο θειος>> γιατι εαν περιμενα απο τον κυριακο να το φτιαξει ακομη θα περιμανα να βρει τα ξυλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 03:20 Η Mariel έγραψε: #269 10-08-07 03:20 πολυ φτηνα τα ονυχοδρομια...το δικο μας το ειχα παρει καμια 50αρια ευρω κι ειναι μια σταλια σε σχεση με αυτα...τωρα ζηλεψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 07:32 Η AGGELIKI έγραψε: #270 10-08-07 07:32 πω,πω!!!τελειο,αυτο κανει και για μαιμουδιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 09:12 Η kitsoyla έγραψε: #271 10-08-07 09:12 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: πω,πω!!!τελειο,αυτο κανει και για μαιμουδιτσες! Click για ανάπτυξη... τι μόνο για μαιμουδίτσες??? αυτόκάνει και για εμάς καλέ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 10:01 Η avtwvia έγραψε: #272 10-08-07 10:01 Κοριτσια το σιτε ειναι στα γερμανικα!!ΚΑι εγω εκτος απο αγγλικα και κρητικα δεν σκαμπαζω αλλη ξενη γλωσσα!!Μπορει καποια να με βοηθησει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:21 Η Ismini έγραψε: #273 10-08-07 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Βρήκα κι εγώ κάτι αξεσουάρ σπέσιαλ, εδώ Click για ανάπτυξη... Το www.baboulas.gr το ξέρετε? Ονομα και πράγμα.... Καθόλου τυχαία τα επίθετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:31 Η aspasiapef: #274 10-08-07 11:31 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κοριτσια το σιτε ειναι στα γερμανικα!!ΚΑι εγω εκτος απο αγγλικα και κρητικα δεν σκαμπαζω αλλη ξενη γλωσσα!!Μπορει καποια να με βοηθησει;; Click για ανάπτυξη... Τι θες να μάθεις? Ο Κώστας ζούσε Γερμανία μέχρι το 2005 και μ'εχει κολλήσει με το γερμανικό e-bay. Ψωνίζουμε συχνά από εκεί. Υπάρχει όμως και το αντίστοιχο αγγλικό αν σε βολεύει να ψωνίζεις από εκεί οπότε δε θα έχεις πρόβλημα γλώσσας! Βγήκα πριν λίγο να πάρω ένα χυμό από το περίπτερο και είδα το Accessorize που άλλαζαν τιμές και τα έβαζαν όλα σχεδόν στο 70%!!! Δεν άντεξα, μπήκα και πήρα στα μωρά μου κι άλλα λουράκια από 7,90 μόνο 2,40!!! Τι να κάνω που είμαι χαζογατομαμά και τους παίρνω συνέχεια δωράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:36 Η avtwvia έγραψε: #275 10-08-07 11:36 Μπήκα στο αγγλικο και εχει πολυ πραγμα. Ειδα ενα ωραιο ονυχοδρομιο και λεω να κανω για 20λιρες ποσο ειναι σε €; Το γερμανικο δεν εχει και αγγλικα ε; τα εξοδα αποστολης ποσο ειναι περιπου ξερεις; και πως συννενοείσαι μετα για να στο στειλουν; Μην πανε και τσαμπα τα λεφτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:37 Η Ismini έγραψε: #276 10-08-07 11:37 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Βγήκα πριν λίγο να πάρω ένα χυμό από το περίπτερο και είδα το Accessorize που άλλαζαν τιμές και τα έβαζαν όλα σχεδόν στο 70%!!! Δεν άντεξα, μπήκα και πήρα στα μωρά μου κι άλλα λουράκια από 7,90 μόνο 2,40!!! Τι να κάνω που είμαι χαζογατομαμά και τους παίρνω συνέχεια δωράκια... Click για ανάπτυξη... Στο Κολωνάκι? Εχει αξεσουάρ για γάτες? Περιλαίμια είχε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:41 Η aspasiapef: #277 10-08-07 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Στο Κολωνάκι? Εχει αξεσουάρ για γάτες? Περιλαίμια είχε? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Βγήκα πριν λίγο να πάρω ένα χυμό από το περίπτερο και είδα το Accessorize που άλλαζαν τιμές και τα έβαζαν όλα σχεδόν στο 70%!!! Δεν άντεξα, μπήκα και πήρα στα μωρά μου κι άλλα λουράκια από 7,90 μόνο 2,40!!! Τι να κάνω που είμαι χαζογατομαμά και τους παίρνω συνέχεια δωράκια... Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ! Περιλαίμια τους πήρα!!! Έγραψα λουράκια και μπερδεύτηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:44 Η aspasiapef: #278 10-08-07 11:44 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μπήκα στο αγγλικο και εχει πολυ πραγμα. Ειδα ενα ωραιο ονυχοδρομιο και λεω να κανω για 20λιρες ποσο ειναι σε €; Το γερμανικο δεν εχει και αγγλικα ε; τα εξοδα αποστολης ποσο ειναι περιπου ξερεις; και πως συννενοείσαι μετα για να στο στειλουν; Μην πανε και τσαμπα τα λεφτα! Click για ανάπτυξη... Για να δεις πόσο είναι σε ευρώ (ακόμα και σε δραχμές!) μπες εδώ. Τα έξοδα αποστολής συνήθως γράφουν πόσο είναι. Όσες φορές έχω αγοράσει κάτι μου το έχουν στείλει. Να προτιμάς να πληρώσεις PayPal αλλά και με κάρτα που είχα πληρώσεις δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Στο αγγλικό δεν έχω ψωνίσει ποτέ. Κάνε εγγραφή και διάβασε τους όρους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:46 Η Ismini έγραψε: #279 10-08-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Ναι καλέ! Περιλαίμια τους πήρα!!! Έγραψα λουράκια και μπερδεύτηκες... Click για ανάπτυξη... Πάω κι εγω...σε λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 14:46 Η Ismini έγραψε: #280 10-08-07 14:46 Πήγα! Δεν είχε και μεγάλη ποικιλία στα περιλαίμια όμως....Πήρα 2 για την Αργυρώ. Το φούξια και το μαύρο (ελπίζω να μην κάνει σαν τρελαμένο αν της το φορέσω...γιατί στο Βαλεντίνο δεν ταιριάζουν και για το Σίβα, ουτε λόγος για λουράκι!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Δείτε εδώ!!!! Μ'αυτό θα έπαιζα κι εγώ μαζί με τα γατούνια μου... Click για ανάπτυξη... ωπα ωπα!!!! κολλησα! ποσο κανει αυτο????? μαλλον δεν διαβασα σωστα. τα εξοδα αποστολης δεν εχω δει που τα λεει. βεβαια για να το βαλω αυτο στο σπιτι θα πρεπει να βγω εγω εξω! παντως στο πισω μπαλκονι ο χωρος ειναι ψιλοπροστατευμενος ισως να μπορουσα να το βαλω εκει αλλα μη χαλασει φοβαμαι!!! μου θυμιζουν τελειως λουνα παρκ και παιδικες χαρες εκει που σκαρφαλωναμε κρεμιομασταν και τετοια!ΟΝΕΙΡΟ.παντως θα πρεπει να της παρω ενα της μικρης μου θα τρελλαθει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2007 στις 23:56 Η aspasiapef: #267 09-08-07 23:56 Αρχική Δημοσίευση από marestros: ωπα ωπα!!!! κολλησα! ποσο κανει αυτο????? μαλλον δεν διαβασα σωστα. τα εξοδα αποστολης δεν εχω δει που τα λεει. βεβαια για να το βαλω αυτο στο σπιτι θα πρεπει να βγω εγω εξω! παντως στο πισω μπαλκονι ο χωρος ειναι ψιλοπροστατευμενος ισως να μπορουσα να το βαλω εκει αλλα μη χαλασει φοβαμαι!!! μου θυμιζουν τελειως λουνα παρκ και παιδικες χαρες εκει που σκαρφαλωναμε κρεμιομασταν και τετοια!ΟΝΕΙΡΟ.παντως θα πρεπει να της παρω ενα της μικρης μου θα τρελλαθει!!!! Click για ανάπτυξη... Κάποια έχουν την τελική τιμή, κάποια άλλα όπως αυτό βγαίνουν σε πλειστηριασμό. Το συγκεκριμένο είναι στα 15 ευρώ τώρα, αλλά το έχουν "χτυπήσει" 4 φορές και ο πλειστηριασμός λήγει στις 19/8 οπότε ποιος ξέρει πόσο θα φτάσει. Υπολογίζω στα 120-150... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 02:46 Η ladycat έγραψε: #268 10-08-07 02:46 για να σας κανω να ζηλεψετε το ονυχοδρομειο που μας εκαναν δωρο κ θα μας το φερουν τον δεκεμβρη απο την αμερικη σαν δωρο για το γαμο μας ειναι σαν κ αυτα που δειχνετε <<ας ειναι καλα ο θειος>> γιατι εαν περιμενα απο τον κυριακο να το φτιαξει ακομη θα περιμανα να βρει τα ξυλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 03:20 Η Mariel έγραψε: #269 10-08-07 03:20 πολυ φτηνα τα ονυχοδρομια...το δικο μας το ειχα παρει καμια 50αρια ευρω κι ειναι μια σταλια σε σχεση με αυτα...τωρα ζηλεψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 07:32 Η AGGELIKI έγραψε: #270 10-08-07 07:32 πω,πω!!!τελειο,αυτο κανει και για μαιμουδιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 09:12 Η kitsoyla έγραψε: #271 10-08-07 09:12 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: πω,πω!!!τελειο,αυτο κανει και για μαιμουδιτσες! Click για ανάπτυξη... τι μόνο για μαιμουδίτσες??? αυτόκάνει και για εμάς καλέ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 10:01 Η avtwvia έγραψε: #272 10-08-07 10:01 Κοριτσια το σιτε ειναι στα γερμανικα!!ΚΑι εγω εκτος απο αγγλικα και κρητικα δεν σκαμπαζω αλλη ξενη γλωσσα!!Μπορει καποια να με βοηθησει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:21 Η Ismini έγραψε: #273 10-08-07 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Βρήκα κι εγώ κάτι αξεσουάρ σπέσιαλ, εδώ Click για ανάπτυξη... Το www.baboulas.gr το ξέρετε? Ονομα και πράγμα.... Καθόλου τυχαία τα επίθετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:31 Η aspasiapef: #274 10-08-07 11:31 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κοριτσια το σιτε ειναι στα γερμανικα!!ΚΑι εγω εκτος απο αγγλικα και κρητικα δεν σκαμπαζω αλλη ξενη γλωσσα!!Μπορει καποια να με βοηθησει;; Click για ανάπτυξη... Τι θες να μάθεις? Ο Κώστας ζούσε Γερμανία μέχρι το 2005 και μ'εχει κολλήσει με το γερμανικό e-bay. Ψωνίζουμε συχνά από εκεί. Υπάρχει όμως και το αντίστοιχο αγγλικό αν σε βολεύει να ψωνίζεις από εκεί οπότε δε θα έχεις πρόβλημα γλώσσας! Βγήκα πριν λίγο να πάρω ένα χυμό από το περίπτερο και είδα το Accessorize που άλλαζαν τιμές και τα έβαζαν όλα σχεδόν στο 70%!!! Δεν άντεξα, μπήκα και πήρα στα μωρά μου κι άλλα λουράκια από 7,90 μόνο 2,40!!! Τι να κάνω που είμαι χαζογατομαμά και τους παίρνω συνέχεια δωράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:36 Η avtwvia έγραψε: #275 10-08-07 11:36 Μπήκα στο αγγλικο και εχει πολυ πραγμα. Ειδα ενα ωραιο ονυχοδρομιο και λεω να κανω για 20λιρες ποσο ειναι σε €; Το γερμανικο δεν εχει και αγγλικα ε; τα εξοδα αποστολης ποσο ειναι περιπου ξερεις; και πως συννενοείσαι μετα για να στο στειλουν; Μην πανε και τσαμπα τα λεφτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:37 Η Ismini έγραψε: #276 10-08-07 11:37 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Βγήκα πριν λίγο να πάρω ένα χυμό από το περίπτερο και είδα το Accessorize που άλλαζαν τιμές και τα έβαζαν όλα σχεδόν στο 70%!!! Δεν άντεξα, μπήκα και πήρα στα μωρά μου κι άλλα λουράκια από 7,90 μόνο 2,40!!! Τι να κάνω που είμαι χαζογατομαμά και τους παίρνω συνέχεια δωράκια... Click για ανάπτυξη... Στο Κολωνάκι? Εχει αξεσουάρ για γάτες? Περιλαίμια είχε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:41 Η aspasiapef: #277 10-08-07 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Στο Κολωνάκι? Εχει αξεσουάρ για γάτες? Περιλαίμια είχε? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Βγήκα πριν λίγο να πάρω ένα χυμό από το περίπτερο και είδα το Accessorize που άλλαζαν τιμές και τα έβαζαν όλα σχεδόν στο 70%!!! Δεν άντεξα, μπήκα και πήρα στα μωρά μου κι άλλα λουράκια από 7,90 μόνο 2,40!!! Τι να κάνω που είμαι χαζογατομαμά και τους παίρνω συνέχεια δωράκια... Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ! Περιλαίμια τους πήρα!!! Έγραψα λουράκια και μπερδεύτηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:44 Η aspasiapef: #278 10-08-07 11:44 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μπήκα στο αγγλικο και εχει πολυ πραγμα. Ειδα ενα ωραιο ονυχοδρομιο και λεω να κανω για 20λιρες ποσο ειναι σε €; Το γερμανικο δεν εχει και αγγλικα ε; τα εξοδα αποστολης ποσο ειναι περιπου ξερεις; και πως συννενοείσαι μετα για να στο στειλουν; Μην πανε και τσαμπα τα λεφτα! Click για ανάπτυξη... Για να δεις πόσο είναι σε ευρώ (ακόμα και σε δραχμές!) μπες εδώ. Τα έξοδα αποστολής συνήθως γράφουν πόσο είναι. Όσες φορές έχω αγοράσει κάτι μου το έχουν στείλει. Να προτιμάς να πληρώσεις PayPal αλλά και με κάρτα που είχα πληρώσεις δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Στο αγγλικό δεν έχω ψωνίσει ποτέ. Κάνε εγγραφή και διάβασε τους όρους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:46 Η Ismini έγραψε: #279 10-08-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Ναι καλέ! Περιλαίμια τους πήρα!!! Έγραψα λουράκια και μπερδεύτηκες... Click για ανάπτυξη... Πάω κι εγω...σε λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 14:46 Η Ismini έγραψε: #280 10-08-07 14:46 Πήγα! Δεν είχε και μεγάλη ποικιλία στα περιλαίμια όμως....Πήρα 2 για την Αργυρώ. Το φούξια και το μαύρο (ελπίζω να μην κάνει σαν τρελαμένο αν της το φορέσω...γιατί στο Βαλεντίνο δεν ταιριάζουν και για το Σίβα, ουτε λόγος για λουράκι!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marestros: ωπα ωπα!!!! κολλησα! ποσο κανει αυτο????? μαλλον δεν διαβασα σωστα. τα εξοδα αποστολης δεν εχω δει που τα λεει. βεβαια για να το βαλω αυτο στο σπιτι θα πρεπει να βγω εγω εξω! παντως στο πισω μπαλκονι ο χωρος ειναι ψιλοπροστατευμενος ισως να μπορουσα να το βαλω εκει αλλα μη χαλασει φοβαμαι!!! μου θυμιζουν τελειως λουνα παρκ και παιδικες χαρες εκει που σκαρφαλωναμε κρεμιομασταν και τετοια!ΟΝΕΙΡΟ.παντως θα πρεπει να της παρω ενα της μικρης μου θα τρελλαθει!!!! Click για ανάπτυξη... Κάποια έχουν την τελική τιμή, κάποια άλλα όπως αυτό βγαίνουν σε πλειστηριασμό. Το συγκεκριμένο είναι στα 15 ευρώ τώρα, αλλά το έχουν "χτυπήσει" 4 φορές και ο πλειστηριασμός λήγει στις 19/8 οπότε ποιος ξέρει πόσο θα φτάσει. Υπολογίζω στα 120-150... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 02:46 Η ladycat έγραψε: #268 10-08-07 02:46 για να σας κανω να ζηλεψετε το ονυχοδρομειο που μας εκαναν δωρο κ θα μας το φερουν τον δεκεμβρη απο την αμερικη σαν δωρο για το γαμο μας ειναι σαν κ αυτα που δειχνετε <<ας ειναι καλα ο θειος>> γιατι εαν περιμενα απο τον κυριακο να το φτιαξει ακομη θα περιμανα να βρει τα ξυλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 03:20 Η Mariel έγραψε: #269 10-08-07 03:20 πολυ φτηνα τα ονυχοδρομια...το δικο μας το ειχα παρει καμια 50αρια ευρω κι ειναι μια σταλια σε σχεση με αυτα...τωρα ζηλεψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 07:32 Η AGGELIKI έγραψε: #270 10-08-07 07:32 πω,πω!!!τελειο,αυτο κανει και για μαιμουδιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 09:12 Η kitsoyla έγραψε: #271 10-08-07 09:12 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: πω,πω!!!τελειο,αυτο κανει και για μαιμουδιτσες! Click για ανάπτυξη... τι μόνο για μαιμουδίτσες??? αυτόκάνει και για εμάς καλέ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 10:01 Η avtwvia έγραψε: #272 10-08-07 10:01 Κοριτσια το σιτε ειναι στα γερμανικα!!ΚΑι εγω εκτος απο αγγλικα και κρητικα δεν σκαμπαζω αλλη ξενη γλωσσα!!Μπορει καποια να με βοηθησει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:21 Η Ismini έγραψε: #273 10-08-07 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Βρήκα κι εγώ κάτι αξεσουάρ σπέσιαλ, εδώ Click για ανάπτυξη... Το www.baboulas.gr το ξέρετε? Ονομα και πράγμα.... Καθόλου τυχαία τα επίθετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:31 Η aspasiapef: #274 10-08-07 11:31 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κοριτσια το σιτε ειναι στα γερμανικα!!ΚΑι εγω εκτος απο αγγλικα και κρητικα δεν σκαμπαζω αλλη ξενη γλωσσα!!Μπορει καποια να με βοηθησει;; Click για ανάπτυξη... Τι θες να μάθεις? Ο Κώστας ζούσε Γερμανία μέχρι το 2005 και μ'εχει κολλήσει με το γερμανικό e-bay. Ψωνίζουμε συχνά από εκεί. Υπάρχει όμως και το αντίστοιχο αγγλικό αν σε βολεύει να ψωνίζεις από εκεί οπότε δε θα έχεις πρόβλημα γλώσσας! Βγήκα πριν λίγο να πάρω ένα χυμό από το περίπτερο και είδα το Accessorize που άλλαζαν τιμές και τα έβαζαν όλα σχεδόν στο 70%!!! Δεν άντεξα, μπήκα και πήρα στα μωρά μου κι άλλα λουράκια από 7,90 μόνο 2,40!!! Τι να κάνω που είμαι χαζογατομαμά και τους παίρνω συνέχεια δωράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:36 Η avtwvia έγραψε: #275 10-08-07 11:36 Μπήκα στο αγγλικο και εχει πολυ πραγμα. Ειδα ενα ωραιο ονυχοδρομιο και λεω να κανω για 20λιρες ποσο ειναι σε €; Το γερμανικο δεν εχει και αγγλικα ε; τα εξοδα αποστολης ποσο ειναι περιπου ξερεις; και πως συννενοείσαι μετα για να στο στειλουν; Μην πανε και τσαμπα τα λεφτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:37 Η Ismini έγραψε: #276 10-08-07 11:37 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Βγήκα πριν λίγο να πάρω ένα χυμό από το περίπτερο και είδα το Accessorize που άλλαζαν τιμές και τα έβαζαν όλα σχεδόν στο 70%!!! Δεν άντεξα, μπήκα και πήρα στα μωρά μου κι άλλα λουράκια από 7,90 μόνο 2,40!!! Τι να κάνω που είμαι χαζογατομαμά και τους παίρνω συνέχεια δωράκια... Click για ανάπτυξη... Στο Κολωνάκι? Εχει αξεσουάρ για γάτες? Περιλαίμια είχε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:41 Η aspasiapef: #277 10-08-07 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Στο Κολωνάκι? Εχει αξεσουάρ για γάτες? Περιλαίμια είχε? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Βγήκα πριν λίγο να πάρω ένα χυμό από το περίπτερο και είδα το Accessorize που άλλαζαν τιμές και τα έβαζαν όλα σχεδόν στο 70%!!! Δεν άντεξα, μπήκα και πήρα στα μωρά μου κι άλλα λουράκια από 7,90 μόνο 2,40!!! Τι να κάνω που είμαι χαζογατομαμά και τους παίρνω συνέχεια δωράκια... Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ! Περιλαίμια τους πήρα!!! Έγραψα λουράκια και μπερδεύτηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:44 Η aspasiapef: #278 10-08-07 11:44 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μπήκα στο αγγλικο και εχει πολυ πραγμα. Ειδα ενα ωραιο ονυχοδρομιο και λεω να κανω για 20λιρες ποσο ειναι σε €; Το γερμανικο δεν εχει και αγγλικα ε; τα εξοδα αποστολης ποσο ειναι περιπου ξερεις; και πως συννενοείσαι μετα για να στο στειλουν; Μην πανε και τσαμπα τα λεφτα! Click για ανάπτυξη... Για να δεις πόσο είναι σε ευρώ (ακόμα και σε δραχμές!) μπες εδώ. Τα έξοδα αποστολής συνήθως γράφουν πόσο είναι. Όσες φορές έχω αγοράσει κάτι μου το έχουν στείλει. Να προτιμάς να πληρώσεις PayPal αλλά και με κάρτα που είχα πληρώσεις δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Στο αγγλικό δεν έχω ψωνίσει ποτέ. Κάνε εγγραφή και διάβασε τους όρους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:46 Η Ismini έγραψε: #279 10-08-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Ναι καλέ! Περιλαίμια τους πήρα!!! Έγραψα λουράκια και μπερδεύτηκες... Click για ανάπτυξη... Πάω κι εγω...σε λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 14:46 Η Ismini έγραψε: #280 10-08-07 14:46 Πήγα! Δεν είχε και μεγάλη ποικιλία στα περιλαίμια όμως....Πήρα 2 για την Αργυρώ. Το φούξια και το μαύρο (ελπίζω να μην κάνει σαν τρελαμένο αν της το φορέσω...γιατί στο Βαλεντίνο δεν ταιριάζουν και για το Σίβα, ουτε λόγος για λουράκι!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
για να σας κανω να ζηλεψετε το ονυχοδρομειο που μας εκαναν δωρο κ θα μας το φερουν τον δεκεμβρη απο την αμερικη σαν δωρο για το γαμο μας ειναι σαν κ αυτα που δειχνετε <<ας ειναι καλα ο θειος>> γιατι εαν περιμενα απο τον κυριακο να το φτιαξει ακομη θα περιμανα να βρει τα ξυλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 03:20 Η Mariel έγραψε: #269 10-08-07 03:20 πολυ φτηνα τα ονυχοδρομια...το δικο μας το ειχα παρει καμια 50αρια ευρω κι ειναι μια σταλια σε σχεση με αυτα...τωρα ζηλεψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 07:32 Η AGGELIKI έγραψε: #270 10-08-07 07:32 πω,πω!!!τελειο,αυτο κανει και για μαιμουδιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 09:12 Η kitsoyla έγραψε: #271 10-08-07 09:12 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: πω,πω!!!τελειο,αυτο κανει και για μαιμουδιτσες! Click για ανάπτυξη... τι μόνο για μαιμουδίτσες??? αυτόκάνει και για εμάς καλέ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 10:01 Η avtwvia έγραψε: #272 10-08-07 10:01 Κοριτσια το σιτε ειναι στα γερμανικα!!ΚΑι εγω εκτος απο αγγλικα και κρητικα δεν σκαμπαζω αλλη ξενη γλωσσα!!Μπορει καποια να με βοηθησει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:21 Η Ismini έγραψε: #273 10-08-07 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Βρήκα κι εγώ κάτι αξεσουάρ σπέσιαλ, εδώ Click για ανάπτυξη... Το www.baboulas.gr το ξέρετε? Ονομα και πράγμα.... Καθόλου τυχαία τα επίθετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:31 Η aspasiapef: #274 10-08-07 11:31 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κοριτσια το σιτε ειναι στα γερμανικα!!ΚΑι εγω εκτος απο αγγλικα και κρητικα δεν σκαμπαζω αλλη ξενη γλωσσα!!Μπορει καποια να με βοηθησει;; Click για ανάπτυξη... Τι θες να μάθεις? Ο Κώστας ζούσε Γερμανία μέχρι το 2005 και μ'εχει κολλήσει με το γερμανικό e-bay. Ψωνίζουμε συχνά από εκεί. Υπάρχει όμως και το αντίστοιχο αγγλικό αν σε βολεύει να ψωνίζεις από εκεί οπότε δε θα έχεις πρόβλημα γλώσσας! Βγήκα πριν λίγο να πάρω ένα χυμό από το περίπτερο και είδα το Accessorize που άλλαζαν τιμές και τα έβαζαν όλα σχεδόν στο 70%!!! Δεν άντεξα, μπήκα και πήρα στα μωρά μου κι άλλα λουράκια από 7,90 μόνο 2,40!!! Τι να κάνω που είμαι χαζογατομαμά και τους παίρνω συνέχεια δωράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:36 Η avtwvia έγραψε: #275 10-08-07 11:36 Μπήκα στο αγγλικο και εχει πολυ πραγμα. Ειδα ενα ωραιο ονυχοδρομιο και λεω να κανω για 20λιρες ποσο ειναι σε €; Το γερμανικο δεν εχει και αγγλικα ε; τα εξοδα αποστολης ποσο ειναι περιπου ξερεις; και πως συννενοείσαι μετα για να στο στειλουν; Μην πανε και τσαμπα τα λεφτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:37 Η Ismini έγραψε: #276 10-08-07 11:37 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Βγήκα πριν λίγο να πάρω ένα χυμό από το περίπτερο και είδα το Accessorize που άλλαζαν τιμές και τα έβαζαν όλα σχεδόν στο 70%!!! Δεν άντεξα, μπήκα και πήρα στα μωρά μου κι άλλα λουράκια από 7,90 μόνο 2,40!!! Τι να κάνω που είμαι χαζογατομαμά και τους παίρνω συνέχεια δωράκια... Click για ανάπτυξη... Στο Κολωνάκι? Εχει αξεσουάρ για γάτες? Περιλαίμια είχε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:41 Η aspasiapef: #277 10-08-07 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Στο Κολωνάκι? Εχει αξεσουάρ για γάτες? Περιλαίμια είχε? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Βγήκα πριν λίγο να πάρω ένα χυμό από το περίπτερο και είδα το Accessorize που άλλαζαν τιμές και τα έβαζαν όλα σχεδόν στο 70%!!! Δεν άντεξα, μπήκα και πήρα στα μωρά μου κι άλλα λουράκια από 7,90 μόνο 2,40!!! Τι να κάνω που είμαι χαζογατομαμά και τους παίρνω συνέχεια δωράκια... Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ! Περιλαίμια τους πήρα!!! Έγραψα λουράκια και μπερδεύτηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:44 Η aspasiapef: #278 10-08-07 11:44 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μπήκα στο αγγλικο και εχει πολυ πραγμα. Ειδα ενα ωραιο ονυχοδρομιο και λεω να κανω για 20λιρες ποσο ειναι σε €; Το γερμανικο δεν εχει και αγγλικα ε; τα εξοδα αποστολης ποσο ειναι περιπου ξερεις; και πως συννενοείσαι μετα για να στο στειλουν; Μην πανε και τσαμπα τα λεφτα! Click για ανάπτυξη... Για να δεις πόσο είναι σε ευρώ (ακόμα και σε δραχμές!) μπες εδώ. Τα έξοδα αποστολής συνήθως γράφουν πόσο είναι. Όσες φορές έχω αγοράσει κάτι μου το έχουν στείλει. Να προτιμάς να πληρώσεις PayPal αλλά και με κάρτα που είχα πληρώσεις δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Στο αγγλικό δεν έχω ψωνίσει ποτέ. Κάνε εγγραφή και διάβασε τους όρους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:46 Η Ismini έγραψε: #279 10-08-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Ναι καλέ! Περιλαίμια τους πήρα!!! Έγραψα λουράκια και μπερδεύτηκες... Click για ανάπτυξη... Πάω κι εγω...σε λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 14:46 Η Ismini έγραψε: #280 10-08-07 14:46 Πήγα! Δεν είχε και μεγάλη ποικιλία στα περιλαίμια όμως....Πήρα 2 για την Αργυρώ. Το φούξια και το μαύρο (ελπίζω να μην κάνει σαν τρελαμένο αν της το φορέσω...γιατί στο Βαλεντίνο δεν ταιριάζουν και για το Σίβα, ουτε λόγος για λουράκι!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πολυ φτηνα τα ονυχοδρομια...το δικο μας το ειχα παρει καμια 50αρια ευρω κι ειναι μια σταλια σε σχεση με αυτα...τωρα ζηλεψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 07:32 Η AGGELIKI έγραψε: #270 10-08-07 07:32 πω,πω!!!τελειο,αυτο κανει και για μαιμουδιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 09:12 Η kitsoyla έγραψε: #271 10-08-07 09:12 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: πω,πω!!!τελειο,αυτο κανει και για μαιμουδιτσες! Click για ανάπτυξη... τι μόνο για μαιμουδίτσες??? αυτόκάνει και για εμάς καλέ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 10:01 Η avtwvia έγραψε: #272 10-08-07 10:01 Κοριτσια το σιτε ειναι στα γερμανικα!!ΚΑι εγω εκτος απο αγγλικα και κρητικα δεν σκαμπαζω αλλη ξενη γλωσσα!!Μπορει καποια να με βοηθησει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:21 Η Ismini έγραψε: #273 10-08-07 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Βρήκα κι εγώ κάτι αξεσουάρ σπέσιαλ, εδώ Click για ανάπτυξη... Το www.baboulas.gr το ξέρετε? Ονομα και πράγμα.... Καθόλου τυχαία τα επίθετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:31 Η aspasiapef: #274 10-08-07 11:31 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κοριτσια το σιτε ειναι στα γερμανικα!!ΚΑι εγω εκτος απο αγγλικα και κρητικα δεν σκαμπαζω αλλη ξενη γλωσσα!!Μπορει καποια να με βοηθησει;; Click για ανάπτυξη... Τι θες να μάθεις? Ο Κώστας ζούσε Γερμανία μέχρι το 2005 και μ'εχει κολλήσει με το γερμανικό e-bay. Ψωνίζουμε συχνά από εκεί. Υπάρχει όμως και το αντίστοιχο αγγλικό αν σε βολεύει να ψωνίζεις από εκεί οπότε δε θα έχεις πρόβλημα γλώσσας! Βγήκα πριν λίγο να πάρω ένα χυμό από το περίπτερο και είδα το Accessorize που άλλαζαν τιμές και τα έβαζαν όλα σχεδόν στο 70%!!! Δεν άντεξα, μπήκα και πήρα στα μωρά μου κι άλλα λουράκια από 7,90 μόνο 2,40!!! Τι να κάνω που είμαι χαζογατομαμά και τους παίρνω συνέχεια δωράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:36 Η avtwvia έγραψε: #275 10-08-07 11:36 Μπήκα στο αγγλικο και εχει πολυ πραγμα. Ειδα ενα ωραιο ονυχοδρομιο και λεω να κανω για 20λιρες ποσο ειναι σε €; Το γερμανικο δεν εχει και αγγλικα ε; τα εξοδα αποστολης ποσο ειναι περιπου ξερεις; και πως συννενοείσαι μετα για να στο στειλουν; Μην πανε και τσαμπα τα λεφτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:37 Η Ismini έγραψε: #276 10-08-07 11:37 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Βγήκα πριν λίγο να πάρω ένα χυμό από το περίπτερο και είδα το Accessorize που άλλαζαν τιμές και τα έβαζαν όλα σχεδόν στο 70%!!! Δεν άντεξα, μπήκα και πήρα στα μωρά μου κι άλλα λουράκια από 7,90 μόνο 2,40!!! Τι να κάνω που είμαι χαζογατομαμά και τους παίρνω συνέχεια δωράκια... Click για ανάπτυξη... Στο Κολωνάκι? Εχει αξεσουάρ για γάτες? Περιλαίμια είχε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:41 Η aspasiapef: #277 10-08-07 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Στο Κολωνάκι? Εχει αξεσουάρ για γάτες? Περιλαίμια είχε? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Βγήκα πριν λίγο να πάρω ένα χυμό από το περίπτερο και είδα το Accessorize που άλλαζαν τιμές και τα έβαζαν όλα σχεδόν στο 70%!!! Δεν άντεξα, μπήκα και πήρα στα μωρά μου κι άλλα λουράκια από 7,90 μόνο 2,40!!! Τι να κάνω που είμαι χαζογατομαμά και τους παίρνω συνέχεια δωράκια... Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ! Περιλαίμια τους πήρα!!! Έγραψα λουράκια και μπερδεύτηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:44 Η aspasiapef: #278 10-08-07 11:44 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μπήκα στο αγγλικο και εχει πολυ πραγμα. Ειδα ενα ωραιο ονυχοδρομιο και λεω να κανω για 20λιρες ποσο ειναι σε €; Το γερμανικο δεν εχει και αγγλικα ε; τα εξοδα αποστολης ποσο ειναι περιπου ξερεις; και πως συννενοείσαι μετα για να στο στειλουν; Μην πανε και τσαμπα τα λεφτα! Click για ανάπτυξη... Για να δεις πόσο είναι σε ευρώ (ακόμα και σε δραχμές!) μπες εδώ. Τα έξοδα αποστολής συνήθως γράφουν πόσο είναι. Όσες φορές έχω αγοράσει κάτι μου το έχουν στείλει. Να προτιμάς να πληρώσεις PayPal αλλά και με κάρτα που είχα πληρώσεις δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Στο αγγλικό δεν έχω ψωνίσει ποτέ. Κάνε εγγραφή και διάβασε τους όρους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:46 Η Ismini έγραψε: #279 10-08-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Ναι καλέ! Περιλαίμια τους πήρα!!! Έγραψα λουράκια και μπερδεύτηκες... Click για ανάπτυξη... Πάω κι εγω...σε λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 14:46 Η Ismini έγραψε: #280 10-08-07 14:46 Πήγα! Δεν είχε και μεγάλη ποικιλία στα περιλαίμια όμως....Πήρα 2 για την Αργυρώ. Το φούξια και το μαύρο (ελπίζω να μην κάνει σαν τρελαμένο αν της το φορέσω...γιατί στο Βαλεντίνο δεν ταιριάζουν και για το Σίβα, ουτε λόγος για λουράκι!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πω,πω!!!τελειο,αυτο κανει και για μαιμουδιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 09:12 Η kitsoyla έγραψε: #271 10-08-07 09:12 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: πω,πω!!!τελειο,αυτο κανει και για μαιμουδιτσες! Click για ανάπτυξη... τι μόνο για μαιμουδίτσες??? αυτόκάνει και για εμάς καλέ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 10:01 Η avtwvia έγραψε: #272 10-08-07 10:01 Κοριτσια το σιτε ειναι στα γερμανικα!!ΚΑι εγω εκτος απο αγγλικα και κρητικα δεν σκαμπαζω αλλη ξενη γλωσσα!!Μπορει καποια να με βοηθησει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:21 Η Ismini έγραψε: #273 10-08-07 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Βρήκα κι εγώ κάτι αξεσουάρ σπέσιαλ, εδώ Click για ανάπτυξη... Το www.baboulas.gr το ξέρετε? Ονομα και πράγμα.... Καθόλου τυχαία τα επίθετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:31 Η aspasiapef: #274 10-08-07 11:31 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κοριτσια το σιτε ειναι στα γερμανικα!!ΚΑι εγω εκτος απο αγγλικα και κρητικα δεν σκαμπαζω αλλη ξενη γλωσσα!!Μπορει καποια να με βοηθησει;; Click για ανάπτυξη... Τι θες να μάθεις? Ο Κώστας ζούσε Γερμανία μέχρι το 2005 και μ'εχει κολλήσει με το γερμανικό e-bay. Ψωνίζουμε συχνά από εκεί. Υπάρχει όμως και το αντίστοιχο αγγλικό αν σε βολεύει να ψωνίζεις από εκεί οπότε δε θα έχεις πρόβλημα γλώσσας! Βγήκα πριν λίγο να πάρω ένα χυμό από το περίπτερο και είδα το Accessorize που άλλαζαν τιμές και τα έβαζαν όλα σχεδόν στο 70%!!! Δεν άντεξα, μπήκα και πήρα στα μωρά μου κι άλλα λουράκια από 7,90 μόνο 2,40!!! Τι να κάνω που είμαι χαζογατομαμά και τους παίρνω συνέχεια δωράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:36 Η avtwvia έγραψε: #275 10-08-07 11:36 Μπήκα στο αγγλικο και εχει πολυ πραγμα. Ειδα ενα ωραιο ονυχοδρομιο και λεω να κανω για 20λιρες ποσο ειναι σε €; Το γερμανικο δεν εχει και αγγλικα ε; τα εξοδα αποστολης ποσο ειναι περιπου ξερεις; και πως συννενοείσαι μετα για να στο στειλουν; Μην πανε και τσαμπα τα λεφτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:37 Η Ismini έγραψε: #276 10-08-07 11:37 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Βγήκα πριν λίγο να πάρω ένα χυμό από το περίπτερο και είδα το Accessorize που άλλαζαν τιμές και τα έβαζαν όλα σχεδόν στο 70%!!! Δεν άντεξα, μπήκα και πήρα στα μωρά μου κι άλλα λουράκια από 7,90 μόνο 2,40!!! Τι να κάνω που είμαι χαζογατομαμά και τους παίρνω συνέχεια δωράκια... Click για ανάπτυξη... Στο Κολωνάκι? Εχει αξεσουάρ για γάτες? Περιλαίμια είχε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:41 Η aspasiapef: #277 10-08-07 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Στο Κολωνάκι? Εχει αξεσουάρ για γάτες? Περιλαίμια είχε? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Βγήκα πριν λίγο να πάρω ένα χυμό από το περίπτερο και είδα το Accessorize που άλλαζαν τιμές και τα έβαζαν όλα σχεδόν στο 70%!!! Δεν άντεξα, μπήκα και πήρα στα μωρά μου κι άλλα λουράκια από 7,90 μόνο 2,40!!! Τι να κάνω που είμαι χαζογατομαμά και τους παίρνω συνέχεια δωράκια... Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ! Περιλαίμια τους πήρα!!! Έγραψα λουράκια και μπερδεύτηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:44 Η aspasiapef: #278 10-08-07 11:44 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μπήκα στο αγγλικο και εχει πολυ πραγμα. Ειδα ενα ωραιο ονυχοδρομιο και λεω να κανω για 20λιρες ποσο ειναι σε €; Το γερμανικο δεν εχει και αγγλικα ε; τα εξοδα αποστολης ποσο ειναι περιπου ξερεις; και πως συννενοείσαι μετα για να στο στειλουν; Μην πανε και τσαμπα τα λεφτα! Click για ανάπτυξη... Για να δεις πόσο είναι σε ευρώ (ακόμα και σε δραχμές!) μπες εδώ. Τα έξοδα αποστολής συνήθως γράφουν πόσο είναι. Όσες φορές έχω αγοράσει κάτι μου το έχουν στείλει. Να προτιμάς να πληρώσεις PayPal αλλά και με κάρτα που είχα πληρώσεις δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Στο αγγλικό δεν έχω ψωνίσει ποτέ. Κάνε εγγραφή και διάβασε τους όρους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:46 Η Ismini έγραψε: #279 10-08-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Ναι καλέ! Περιλαίμια τους πήρα!!! Έγραψα λουράκια και μπερδεύτηκες... Click για ανάπτυξη... Πάω κι εγω...σε λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 14:46 Η Ismini έγραψε: #280 10-08-07 14:46 Πήγα! Δεν είχε και μεγάλη ποικιλία στα περιλαίμια όμως....Πήρα 2 για την Αργυρώ. Το φούξια και το μαύρο (ελπίζω να μην κάνει σαν τρελαμένο αν της το φορέσω...γιατί στο Βαλεντίνο δεν ταιριάζουν και για το Σίβα, ουτε λόγος για λουράκι!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: πω,πω!!!τελειο,αυτο κανει και για μαιμουδιτσες! Click για ανάπτυξη... τι μόνο για μαιμουδίτσες??? αυτόκάνει και για εμάς καλέ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 10:01 Η avtwvia έγραψε: #272 10-08-07 10:01 Κοριτσια το σιτε ειναι στα γερμανικα!!ΚΑι εγω εκτος απο αγγλικα και κρητικα δεν σκαμπαζω αλλη ξενη γλωσσα!!Μπορει καποια να με βοηθησει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:21 Η Ismini έγραψε: #273 10-08-07 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Βρήκα κι εγώ κάτι αξεσουάρ σπέσιαλ, εδώ Click για ανάπτυξη... Το www.baboulas.gr το ξέρετε? Ονομα και πράγμα.... Καθόλου τυχαία τα επίθετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:31 Η aspasiapef: #274 10-08-07 11:31 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κοριτσια το σιτε ειναι στα γερμανικα!!ΚΑι εγω εκτος απο αγγλικα και κρητικα δεν σκαμπαζω αλλη ξενη γλωσσα!!Μπορει καποια να με βοηθησει;; Click για ανάπτυξη... Τι θες να μάθεις? Ο Κώστας ζούσε Γερμανία μέχρι το 2005 και μ'εχει κολλήσει με το γερμανικό e-bay. Ψωνίζουμε συχνά από εκεί. Υπάρχει όμως και το αντίστοιχο αγγλικό αν σε βολεύει να ψωνίζεις από εκεί οπότε δε θα έχεις πρόβλημα γλώσσας! Βγήκα πριν λίγο να πάρω ένα χυμό από το περίπτερο και είδα το Accessorize που άλλαζαν τιμές και τα έβαζαν όλα σχεδόν στο 70%!!! Δεν άντεξα, μπήκα και πήρα στα μωρά μου κι άλλα λουράκια από 7,90 μόνο 2,40!!! Τι να κάνω που είμαι χαζογατομαμά και τους παίρνω συνέχεια δωράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:36 Η avtwvia έγραψε: #275 10-08-07 11:36 Μπήκα στο αγγλικο και εχει πολυ πραγμα. Ειδα ενα ωραιο ονυχοδρομιο και λεω να κανω για 20λιρες ποσο ειναι σε €; Το γερμανικο δεν εχει και αγγλικα ε; τα εξοδα αποστολης ποσο ειναι περιπου ξερεις; και πως συννενοείσαι μετα για να στο στειλουν; Μην πανε και τσαμπα τα λεφτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:37 Η Ismini έγραψε: #276 10-08-07 11:37 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Βγήκα πριν λίγο να πάρω ένα χυμό από το περίπτερο και είδα το Accessorize που άλλαζαν τιμές και τα έβαζαν όλα σχεδόν στο 70%!!! Δεν άντεξα, μπήκα και πήρα στα μωρά μου κι άλλα λουράκια από 7,90 μόνο 2,40!!! Τι να κάνω που είμαι χαζογατομαμά και τους παίρνω συνέχεια δωράκια... Click για ανάπτυξη... Στο Κολωνάκι? Εχει αξεσουάρ για γάτες? Περιλαίμια είχε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:41 Η aspasiapef: #277 10-08-07 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Στο Κολωνάκι? Εχει αξεσουάρ για γάτες? Περιλαίμια είχε? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Βγήκα πριν λίγο να πάρω ένα χυμό από το περίπτερο και είδα το Accessorize που άλλαζαν τιμές και τα έβαζαν όλα σχεδόν στο 70%!!! Δεν άντεξα, μπήκα και πήρα στα μωρά μου κι άλλα λουράκια από 7,90 μόνο 2,40!!! Τι να κάνω που είμαι χαζογατομαμά και τους παίρνω συνέχεια δωράκια... Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ! Περιλαίμια τους πήρα!!! Έγραψα λουράκια και μπερδεύτηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:44 Η aspasiapef: #278 10-08-07 11:44 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μπήκα στο αγγλικο και εχει πολυ πραγμα. Ειδα ενα ωραιο ονυχοδρομιο και λεω να κανω για 20λιρες ποσο ειναι σε €; Το γερμανικο δεν εχει και αγγλικα ε; τα εξοδα αποστολης ποσο ειναι περιπου ξερεις; και πως συννενοείσαι μετα για να στο στειλουν; Μην πανε και τσαμπα τα λεφτα! Click για ανάπτυξη... Για να δεις πόσο είναι σε ευρώ (ακόμα και σε δραχμές!) μπες εδώ. Τα έξοδα αποστολής συνήθως γράφουν πόσο είναι. Όσες φορές έχω αγοράσει κάτι μου το έχουν στείλει. Να προτιμάς να πληρώσεις PayPal αλλά και με κάρτα που είχα πληρώσεις δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Στο αγγλικό δεν έχω ψωνίσει ποτέ. Κάνε εγγραφή και διάβασε τους όρους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:46 Η Ismini έγραψε: #279 10-08-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Ναι καλέ! Περιλαίμια τους πήρα!!! Έγραψα λουράκια και μπερδεύτηκες... Click για ανάπτυξη... Πάω κι εγω...σε λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 14:46 Η Ismini έγραψε: #280 10-08-07 14:46 Πήγα! Δεν είχε και μεγάλη ποικιλία στα περιλαίμια όμως....Πήρα 2 για την Αργυρώ. Το φούξια και το μαύρο (ελπίζω να μην κάνει σαν τρελαμένο αν της το φορέσω...γιατί στο Βαλεντίνο δεν ταιριάζουν και για το Σίβα, ουτε λόγος για λουράκι!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κοριτσια το σιτε ειναι στα γερμανικα!!ΚΑι εγω εκτος απο αγγλικα και κρητικα δεν σκαμπαζω αλλη ξενη γλωσσα!!Μπορει καποια να με βοηθησει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:21 Η Ismini έγραψε: #273 10-08-07 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Βρήκα κι εγώ κάτι αξεσουάρ σπέσιαλ, εδώ Click για ανάπτυξη... Το www.baboulas.gr το ξέρετε? Ονομα και πράγμα.... Καθόλου τυχαία τα επίθετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:31 Η aspasiapef: #274 10-08-07 11:31 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κοριτσια το σιτε ειναι στα γερμανικα!!ΚΑι εγω εκτος απο αγγλικα και κρητικα δεν σκαμπαζω αλλη ξενη γλωσσα!!Μπορει καποια να με βοηθησει;; Click για ανάπτυξη... Τι θες να μάθεις? Ο Κώστας ζούσε Γερμανία μέχρι το 2005 και μ'εχει κολλήσει με το γερμανικό e-bay. Ψωνίζουμε συχνά από εκεί. Υπάρχει όμως και το αντίστοιχο αγγλικό αν σε βολεύει να ψωνίζεις από εκεί οπότε δε θα έχεις πρόβλημα γλώσσας! Βγήκα πριν λίγο να πάρω ένα χυμό από το περίπτερο και είδα το Accessorize που άλλαζαν τιμές και τα έβαζαν όλα σχεδόν στο 70%!!! Δεν άντεξα, μπήκα και πήρα στα μωρά μου κι άλλα λουράκια από 7,90 μόνο 2,40!!! Τι να κάνω που είμαι χαζογατομαμά και τους παίρνω συνέχεια δωράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:36 Η avtwvia έγραψε: #275 10-08-07 11:36 Μπήκα στο αγγλικο και εχει πολυ πραγμα. Ειδα ενα ωραιο ονυχοδρομιο και λεω να κανω για 20λιρες ποσο ειναι σε €; Το γερμανικο δεν εχει και αγγλικα ε; τα εξοδα αποστολης ποσο ειναι περιπου ξερεις; και πως συννενοείσαι μετα για να στο στειλουν; Μην πανε και τσαμπα τα λεφτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:37 Η Ismini έγραψε: #276 10-08-07 11:37 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Βγήκα πριν λίγο να πάρω ένα χυμό από το περίπτερο και είδα το Accessorize που άλλαζαν τιμές και τα έβαζαν όλα σχεδόν στο 70%!!! Δεν άντεξα, μπήκα και πήρα στα μωρά μου κι άλλα λουράκια από 7,90 μόνο 2,40!!! Τι να κάνω που είμαι χαζογατομαμά και τους παίρνω συνέχεια δωράκια... Click για ανάπτυξη... Στο Κολωνάκι? Εχει αξεσουάρ για γάτες? Περιλαίμια είχε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:41 Η aspasiapef: #277 10-08-07 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Στο Κολωνάκι? Εχει αξεσουάρ για γάτες? Περιλαίμια είχε? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Βγήκα πριν λίγο να πάρω ένα χυμό από το περίπτερο και είδα το Accessorize που άλλαζαν τιμές και τα έβαζαν όλα σχεδόν στο 70%!!! Δεν άντεξα, μπήκα και πήρα στα μωρά μου κι άλλα λουράκια από 7,90 μόνο 2,40!!! Τι να κάνω που είμαι χαζογατομαμά και τους παίρνω συνέχεια δωράκια... Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ! Περιλαίμια τους πήρα!!! Έγραψα λουράκια και μπερδεύτηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:44 Η aspasiapef: #278 10-08-07 11:44 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μπήκα στο αγγλικο και εχει πολυ πραγμα. Ειδα ενα ωραιο ονυχοδρομιο και λεω να κανω για 20λιρες ποσο ειναι σε €; Το γερμανικο δεν εχει και αγγλικα ε; τα εξοδα αποστολης ποσο ειναι περιπου ξερεις; και πως συννενοείσαι μετα για να στο στειλουν; Μην πανε και τσαμπα τα λεφτα! Click για ανάπτυξη... Για να δεις πόσο είναι σε ευρώ (ακόμα και σε δραχμές!) μπες εδώ. Τα έξοδα αποστολής συνήθως γράφουν πόσο είναι. Όσες φορές έχω αγοράσει κάτι μου το έχουν στείλει. Να προτιμάς να πληρώσεις PayPal αλλά και με κάρτα που είχα πληρώσεις δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Στο αγγλικό δεν έχω ψωνίσει ποτέ. Κάνε εγγραφή και διάβασε τους όρους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:46 Η Ismini έγραψε: #279 10-08-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Ναι καλέ! Περιλαίμια τους πήρα!!! Έγραψα λουράκια και μπερδεύτηκες... Click για ανάπτυξη... Πάω κι εγω...σε λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 14:46 Η Ismini έγραψε: #280 10-08-07 14:46 Πήγα! Δεν είχε και μεγάλη ποικιλία στα περιλαίμια όμως....Πήρα 2 για την Αργυρώ. Το φούξια και το μαύρο (ελπίζω να μην κάνει σαν τρελαμένο αν της το φορέσω...γιατί στο Βαλεντίνο δεν ταιριάζουν και για το Σίβα, ουτε λόγος για λουράκι!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Βρήκα κι εγώ κάτι αξεσουάρ σπέσιαλ, εδώ Click για ανάπτυξη... Το www.baboulas.gr το ξέρετε? Ονομα και πράγμα.... Καθόλου τυχαία τα επίθετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:31 Η aspasiapef: #274 10-08-07 11:31 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κοριτσια το σιτε ειναι στα γερμανικα!!ΚΑι εγω εκτος απο αγγλικα και κρητικα δεν σκαμπαζω αλλη ξενη γλωσσα!!Μπορει καποια να με βοηθησει;; Click για ανάπτυξη... Τι θες να μάθεις? Ο Κώστας ζούσε Γερμανία μέχρι το 2005 και μ'εχει κολλήσει με το γερμανικό e-bay. Ψωνίζουμε συχνά από εκεί. Υπάρχει όμως και το αντίστοιχο αγγλικό αν σε βολεύει να ψωνίζεις από εκεί οπότε δε θα έχεις πρόβλημα γλώσσας! Βγήκα πριν λίγο να πάρω ένα χυμό από το περίπτερο και είδα το Accessorize που άλλαζαν τιμές και τα έβαζαν όλα σχεδόν στο 70%!!! Δεν άντεξα, μπήκα και πήρα στα μωρά μου κι άλλα λουράκια από 7,90 μόνο 2,40!!! Τι να κάνω που είμαι χαζογατομαμά και τους παίρνω συνέχεια δωράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:36 Η avtwvia έγραψε: #275 10-08-07 11:36 Μπήκα στο αγγλικο και εχει πολυ πραγμα. Ειδα ενα ωραιο ονυχοδρομιο και λεω να κανω για 20λιρες ποσο ειναι σε €; Το γερμανικο δεν εχει και αγγλικα ε; τα εξοδα αποστολης ποσο ειναι περιπου ξερεις; και πως συννενοείσαι μετα για να στο στειλουν; Μην πανε και τσαμπα τα λεφτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:37 Η Ismini έγραψε: #276 10-08-07 11:37 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Βγήκα πριν λίγο να πάρω ένα χυμό από το περίπτερο και είδα το Accessorize που άλλαζαν τιμές και τα έβαζαν όλα σχεδόν στο 70%!!! Δεν άντεξα, μπήκα και πήρα στα μωρά μου κι άλλα λουράκια από 7,90 μόνο 2,40!!! Τι να κάνω που είμαι χαζογατομαμά και τους παίρνω συνέχεια δωράκια... Click για ανάπτυξη... Στο Κολωνάκι? Εχει αξεσουάρ για γάτες? Περιλαίμια είχε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:41 Η aspasiapef: #277 10-08-07 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Στο Κολωνάκι? Εχει αξεσουάρ για γάτες? Περιλαίμια είχε? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Βγήκα πριν λίγο να πάρω ένα χυμό από το περίπτερο και είδα το Accessorize που άλλαζαν τιμές και τα έβαζαν όλα σχεδόν στο 70%!!! Δεν άντεξα, μπήκα και πήρα στα μωρά μου κι άλλα λουράκια από 7,90 μόνο 2,40!!! Τι να κάνω που είμαι χαζογατομαμά και τους παίρνω συνέχεια δωράκια... Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ! Περιλαίμια τους πήρα!!! Έγραψα λουράκια και μπερδεύτηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:44 Η aspasiapef: #278 10-08-07 11:44 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μπήκα στο αγγλικο και εχει πολυ πραγμα. Ειδα ενα ωραιο ονυχοδρομιο και λεω να κανω για 20λιρες ποσο ειναι σε €; Το γερμανικο δεν εχει και αγγλικα ε; τα εξοδα αποστολης ποσο ειναι περιπου ξερεις; και πως συννενοείσαι μετα για να στο στειλουν; Μην πανε και τσαμπα τα λεφτα! Click για ανάπτυξη... Για να δεις πόσο είναι σε ευρώ (ακόμα και σε δραχμές!) μπες εδώ. Τα έξοδα αποστολής συνήθως γράφουν πόσο είναι. Όσες φορές έχω αγοράσει κάτι μου το έχουν στείλει. Να προτιμάς να πληρώσεις PayPal αλλά και με κάρτα που είχα πληρώσεις δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Στο αγγλικό δεν έχω ψωνίσει ποτέ. Κάνε εγγραφή και διάβασε τους όρους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:46 Η Ismini έγραψε: #279 10-08-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Ναι καλέ! Περιλαίμια τους πήρα!!! Έγραψα λουράκια και μπερδεύτηκες... Click για ανάπτυξη... Πάω κι εγω...σε λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 14:46 Η Ismini έγραψε: #280 10-08-07 14:46 Πήγα! Δεν είχε και μεγάλη ποικιλία στα περιλαίμια όμως....Πήρα 2 για την Αργυρώ. Το φούξια και το μαύρο (ελπίζω να μην κάνει σαν τρελαμένο αν της το φορέσω...γιατί στο Βαλεντίνο δεν ταιριάζουν και για το Σίβα, ουτε λόγος για λουράκι!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κοριτσια το σιτε ειναι στα γερμανικα!!ΚΑι εγω εκτος απο αγγλικα και κρητικα δεν σκαμπαζω αλλη ξενη γλωσσα!!Μπορει καποια να με βοηθησει;; Click για ανάπτυξη... Τι θες να μάθεις? Ο Κώστας ζούσε Γερμανία μέχρι το 2005 και μ'εχει κολλήσει με το γερμανικό e-bay. Ψωνίζουμε συχνά από εκεί. Υπάρχει όμως και το αντίστοιχο αγγλικό αν σε βολεύει να ψωνίζεις από εκεί οπότε δε θα έχεις πρόβλημα γλώσσας! Βγήκα πριν λίγο να πάρω ένα χυμό από το περίπτερο και είδα το Accessorize που άλλαζαν τιμές και τα έβαζαν όλα σχεδόν στο 70%!!! Δεν άντεξα, μπήκα και πήρα στα μωρά μου κι άλλα λουράκια από 7,90 μόνο 2,40!!! Τι να κάνω που είμαι χαζογατομαμά και τους παίρνω συνέχεια δωράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:36 Η avtwvia έγραψε: #275 10-08-07 11:36 Μπήκα στο αγγλικο και εχει πολυ πραγμα. Ειδα ενα ωραιο ονυχοδρομιο και λεω να κανω για 20λιρες ποσο ειναι σε €; Το γερμανικο δεν εχει και αγγλικα ε; τα εξοδα αποστολης ποσο ειναι περιπου ξερεις; και πως συννενοείσαι μετα για να στο στειλουν; Μην πανε και τσαμπα τα λεφτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:37 Η Ismini έγραψε: #276 10-08-07 11:37 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Βγήκα πριν λίγο να πάρω ένα χυμό από το περίπτερο και είδα το Accessorize που άλλαζαν τιμές και τα έβαζαν όλα σχεδόν στο 70%!!! Δεν άντεξα, μπήκα και πήρα στα μωρά μου κι άλλα λουράκια από 7,90 μόνο 2,40!!! Τι να κάνω που είμαι χαζογατομαμά και τους παίρνω συνέχεια δωράκια... Click για ανάπτυξη... Στο Κολωνάκι? Εχει αξεσουάρ για γάτες? Περιλαίμια είχε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:41 Η aspasiapef: #277 10-08-07 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Στο Κολωνάκι? Εχει αξεσουάρ για γάτες? Περιλαίμια είχε? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Βγήκα πριν λίγο να πάρω ένα χυμό από το περίπτερο και είδα το Accessorize που άλλαζαν τιμές και τα έβαζαν όλα σχεδόν στο 70%!!! Δεν άντεξα, μπήκα και πήρα στα μωρά μου κι άλλα λουράκια από 7,90 μόνο 2,40!!! Τι να κάνω που είμαι χαζογατομαμά και τους παίρνω συνέχεια δωράκια... Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ! Περιλαίμια τους πήρα!!! Έγραψα λουράκια και μπερδεύτηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:44 Η aspasiapef: #278 10-08-07 11:44 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μπήκα στο αγγλικο και εχει πολυ πραγμα. Ειδα ενα ωραιο ονυχοδρομιο και λεω να κανω για 20λιρες ποσο ειναι σε €; Το γερμανικο δεν εχει και αγγλικα ε; τα εξοδα αποστολης ποσο ειναι περιπου ξερεις; και πως συννενοείσαι μετα για να στο στειλουν; Μην πανε και τσαμπα τα λεφτα! Click για ανάπτυξη... Για να δεις πόσο είναι σε ευρώ (ακόμα και σε δραχμές!) μπες εδώ. Τα έξοδα αποστολής συνήθως γράφουν πόσο είναι. Όσες φορές έχω αγοράσει κάτι μου το έχουν στείλει. Να προτιμάς να πληρώσεις PayPal αλλά και με κάρτα που είχα πληρώσεις δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Στο αγγλικό δεν έχω ψωνίσει ποτέ. Κάνε εγγραφή και διάβασε τους όρους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:46 Η Ismini έγραψε: #279 10-08-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Ναι καλέ! Περιλαίμια τους πήρα!!! Έγραψα λουράκια και μπερδεύτηκες... Click για ανάπτυξη... Πάω κι εγω...σε λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 14:46 Η Ismini έγραψε: #280 10-08-07 14:46 Πήγα! Δεν είχε και μεγάλη ποικιλία στα περιλαίμια όμως....Πήρα 2 για την Αργυρώ. Το φούξια και το μαύρο (ελπίζω να μην κάνει σαν τρελαμένο αν της το φορέσω...γιατί στο Βαλεντίνο δεν ταιριάζουν και για το Σίβα, ουτε λόγος για λουράκι!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπήκα στο αγγλικο και εχει πολυ πραγμα. Ειδα ενα ωραιο ονυχοδρομιο και λεω να κανω για 20λιρες ποσο ειναι σε €; Το γερμανικο δεν εχει και αγγλικα ε; τα εξοδα αποστολης ποσο ειναι περιπου ξερεις; και πως συννενοείσαι μετα για να στο στειλουν; Μην πανε και τσαμπα τα λεφτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:37 Η Ismini έγραψε: #276 10-08-07 11:37 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Βγήκα πριν λίγο να πάρω ένα χυμό από το περίπτερο και είδα το Accessorize που άλλαζαν τιμές και τα έβαζαν όλα σχεδόν στο 70%!!! Δεν άντεξα, μπήκα και πήρα στα μωρά μου κι άλλα λουράκια από 7,90 μόνο 2,40!!! Τι να κάνω που είμαι χαζογατομαμά και τους παίρνω συνέχεια δωράκια... Click για ανάπτυξη... Στο Κολωνάκι? Εχει αξεσουάρ για γάτες? Περιλαίμια είχε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:41 Η aspasiapef: #277 10-08-07 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Στο Κολωνάκι? Εχει αξεσουάρ για γάτες? Περιλαίμια είχε? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Βγήκα πριν λίγο να πάρω ένα χυμό από το περίπτερο και είδα το Accessorize που άλλαζαν τιμές και τα έβαζαν όλα σχεδόν στο 70%!!! Δεν άντεξα, μπήκα και πήρα στα μωρά μου κι άλλα λουράκια από 7,90 μόνο 2,40!!! Τι να κάνω που είμαι χαζογατομαμά και τους παίρνω συνέχεια δωράκια... Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ! Περιλαίμια τους πήρα!!! Έγραψα λουράκια και μπερδεύτηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:44 Η aspasiapef: #278 10-08-07 11:44 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μπήκα στο αγγλικο και εχει πολυ πραγμα. Ειδα ενα ωραιο ονυχοδρομιο και λεω να κανω για 20λιρες ποσο ειναι σε €; Το γερμανικο δεν εχει και αγγλικα ε; τα εξοδα αποστολης ποσο ειναι περιπου ξερεις; και πως συννενοείσαι μετα για να στο στειλουν; Μην πανε και τσαμπα τα λεφτα! Click για ανάπτυξη... Για να δεις πόσο είναι σε ευρώ (ακόμα και σε δραχμές!) μπες εδώ. Τα έξοδα αποστολής συνήθως γράφουν πόσο είναι. Όσες φορές έχω αγοράσει κάτι μου το έχουν στείλει. Να προτιμάς να πληρώσεις PayPal αλλά και με κάρτα που είχα πληρώσεις δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Στο αγγλικό δεν έχω ψωνίσει ποτέ. Κάνε εγγραφή και διάβασε τους όρους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:46 Η Ismini έγραψε: #279 10-08-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Ναι καλέ! Περιλαίμια τους πήρα!!! Έγραψα λουράκια και μπερδεύτηκες... Click για ανάπτυξη... Πάω κι εγω...σε λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 14:46 Η Ismini έγραψε: #280 10-08-07 14:46 Πήγα! Δεν είχε και μεγάλη ποικιλία στα περιλαίμια όμως....Πήρα 2 για την Αργυρώ. Το φούξια και το μαύρο (ελπίζω να μην κάνει σαν τρελαμένο αν της το φορέσω...γιατί στο Βαλεντίνο δεν ταιριάζουν και για το Σίβα, ουτε λόγος για λουράκι!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Βγήκα πριν λίγο να πάρω ένα χυμό από το περίπτερο και είδα το Accessorize που άλλαζαν τιμές και τα έβαζαν όλα σχεδόν στο 70%!!! Δεν άντεξα, μπήκα και πήρα στα μωρά μου κι άλλα λουράκια από 7,90 μόνο 2,40!!! Τι να κάνω που είμαι χαζογατομαμά και τους παίρνω συνέχεια δωράκια... Click για ανάπτυξη... Στο Κολωνάκι? Εχει αξεσουάρ για γάτες? Περιλαίμια είχε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:41 Η aspasiapef: #277 10-08-07 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Στο Κολωνάκι? Εχει αξεσουάρ για γάτες? Περιλαίμια είχε? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Βγήκα πριν λίγο να πάρω ένα χυμό από το περίπτερο και είδα το Accessorize που άλλαζαν τιμές και τα έβαζαν όλα σχεδόν στο 70%!!! Δεν άντεξα, μπήκα και πήρα στα μωρά μου κι άλλα λουράκια από 7,90 μόνο 2,40!!! Τι να κάνω που είμαι χαζογατομαμά και τους παίρνω συνέχεια δωράκια... Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ! Περιλαίμια τους πήρα!!! Έγραψα λουράκια και μπερδεύτηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:44 Η aspasiapef: #278 10-08-07 11:44 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μπήκα στο αγγλικο και εχει πολυ πραγμα. Ειδα ενα ωραιο ονυχοδρομιο και λεω να κανω για 20λιρες ποσο ειναι σε €; Το γερμανικο δεν εχει και αγγλικα ε; τα εξοδα αποστολης ποσο ειναι περιπου ξερεις; και πως συννενοείσαι μετα για να στο στειλουν; Μην πανε και τσαμπα τα λεφτα! Click για ανάπτυξη... Για να δεις πόσο είναι σε ευρώ (ακόμα και σε δραχμές!) μπες εδώ. Τα έξοδα αποστολής συνήθως γράφουν πόσο είναι. Όσες φορές έχω αγοράσει κάτι μου το έχουν στείλει. Να προτιμάς να πληρώσεις PayPal αλλά και με κάρτα που είχα πληρώσεις δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Στο αγγλικό δεν έχω ψωνίσει ποτέ. Κάνε εγγραφή και διάβασε τους όρους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:46 Η Ismini έγραψε: #279 10-08-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Ναι καλέ! Περιλαίμια τους πήρα!!! Έγραψα λουράκια και μπερδεύτηκες... Click για ανάπτυξη... Πάω κι εγω...σε λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 14:46 Η Ismini έγραψε: #280 10-08-07 14:46 Πήγα! Δεν είχε και μεγάλη ποικιλία στα περιλαίμια όμως....Πήρα 2 για την Αργυρώ. Το φούξια και το μαύρο (ελπίζω να μην κάνει σαν τρελαμένο αν της το φορέσω...γιατί στο Βαλεντίνο δεν ταιριάζουν και για το Σίβα, ουτε λόγος για λουράκι!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Στο Κολωνάκι? Εχει αξεσουάρ για γάτες? Περιλαίμια είχε? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Βγήκα πριν λίγο να πάρω ένα χυμό από το περίπτερο και είδα το Accessorize που άλλαζαν τιμές και τα έβαζαν όλα σχεδόν στο 70%!!! Δεν άντεξα, μπήκα και πήρα στα μωρά μου κι άλλα λουράκια από 7,90 μόνο 2,40!!! Τι να κάνω που είμαι χαζογατομαμά και τους παίρνω συνέχεια δωράκια... Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ! Περιλαίμια τους πήρα!!! Έγραψα λουράκια και μπερδεύτηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:44 Η aspasiapef: #278 10-08-07 11:44 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μπήκα στο αγγλικο και εχει πολυ πραγμα. Ειδα ενα ωραιο ονυχοδρομιο και λεω να κανω για 20λιρες ποσο ειναι σε €; Το γερμανικο δεν εχει και αγγλικα ε; τα εξοδα αποστολης ποσο ειναι περιπου ξερεις; και πως συννενοείσαι μετα για να στο στειλουν; Μην πανε και τσαμπα τα λεφτα! Click για ανάπτυξη... Για να δεις πόσο είναι σε ευρώ (ακόμα και σε δραχμές!) μπες εδώ. Τα έξοδα αποστολής συνήθως γράφουν πόσο είναι. Όσες φορές έχω αγοράσει κάτι μου το έχουν στείλει. Να προτιμάς να πληρώσεις PayPal αλλά και με κάρτα που είχα πληρώσεις δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Στο αγγλικό δεν έχω ψωνίσει ποτέ. Κάνε εγγραφή και διάβασε τους όρους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:46 Η Ismini έγραψε: #279 10-08-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Ναι καλέ! Περιλαίμια τους πήρα!!! Έγραψα λουράκια και μπερδεύτηκες... Click για ανάπτυξη... Πάω κι εγω...σε λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 14:46 Η Ismini έγραψε: #280 10-08-07 14:46 Πήγα! Δεν είχε και μεγάλη ποικιλία στα περιλαίμια όμως....Πήρα 2 για την Αργυρώ. Το φούξια και το μαύρο (ελπίζω να μην κάνει σαν τρελαμένο αν της το φορέσω...γιατί στο Βαλεντίνο δεν ταιριάζουν και για το Σίβα, ουτε λόγος για λουράκι!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μπήκα στο αγγλικο και εχει πολυ πραγμα. Ειδα ενα ωραιο ονυχοδρομιο και λεω να κανω για 20λιρες ποσο ειναι σε €; Το γερμανικο δεν εχει και αγγλικα ε; τα εξοδα αποστολης ποσο ειναι περιπου ξερεις; και πως συννενοείσαι μετα για να στο στειλουν; Μην πανε και τσαμπα τα λεφτα! Click για ανάπτυξη... Για να δεις πόσο είναι σε ευρώ (ακόμα και σε δραχμές!) μπες εδώ. Τα έξοδα αποστολής συνήθως γράφουν πόσο είναι. Όσες φορές έχω αγοράσει κάτι μου το έχουν στείλει. Να προτιμάς να πληρώσεις PayPal αλλά και με κάρτα που είχα πληρώσεις δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Στο αγγλικό δεν έχω ψωνίσει ποτέ. Κάνε εγγραφή και διάβασε τους όρους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 11:46 Η Ismini έγραψε: #279 10-08-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Ναι καλέ! Περιλαίμια τους πήρα!!! Έγραψα λουράκια και μπερδεύτηκες... Click για ανάπτυξη... Πάω κι εγω...σε λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 14:46 Η Ismini έγραψε: #280 10-08-07 14:46 Πήγα! Δεν είχε και μεγάλη ποικιλία στα περιλαίμια όμως....Πήρα 2 για την Αργυρώ. Το φούξια και το μαύρο (ελπίζω να μην κάνει σαν τρελαμένο αν της το φορέσω...γιατί στο Βαλεντίνο δεν ταιριάζουν και για το Σίβα, ουτε λόγος για λουράκι!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Ναι καλέ! Περιλαίμια τους πήρα!!! Έγραψα λουράκια και μπερδεύτηκες... Click για ανάπτυξη... Πάω κι εγω...σε λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 14:46 Η Ismini έγραψε: #280 10-08-07 14:46 Πήγα! Δεν είχε και μεγάλη ποικιλία στα περιλαίμια όμως....Πήρα 2 για την Αργυρώ. Το φούξια και το μαύρο (ελπίζω να μην κάνει σαν τρελαμένο αν της το φορέσω...γιατί στο Βαλεντίνο δεν ταιριάζουν και για το Σίβα, ουτε λόγος για λουράκι!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πήγα! Δεν είχε και μεγάλη ποικιλία στα περιλαίμια όμως....Πήρα 2 για την Αργυρώ. Το φούξια και το μαύρο (ελπίζω να μην κάνει σαν τρελαμένο αν της το φορέσω...γιατί στο Βαλεντίνο δεν ταιριάζουν και για το Σίβα, ουτε λόγος για λουράκι!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.