Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μα δεν είναι για μικρά ζωάκια
:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ Ασπασια να στο συναρμολογησω εγω? :D Τρελαινομαι να συναρμολογω... Στην Πατρα ολα τα επιπλα που πηραμε για το σπιτι μου.. εγω τα εφτιαξα και ας ηθελε και ο μπαμπας μου να με βοηθησει... :P Αλλα κατα βαθος χαιρεται που η κορη του ξερει τοσο αξια να χρησιμοποιει κατσαβιδι... :D:cool:
Μπα μια χαρά τα καταφέρνω κι εγώ! Από τα πρώτα δώρα του μπαμπά μου ήταν εργαλειοθήκη!;) Υδραυλικά, ηλεκτρικά, ξυλουργικά στο σπίτι εγώ τα κάνω. Ο Κώστας μέχρι να αλλάξει λάμπα μπορεί, τα υπόλοιπα εγώ...:lol:

Βρήκα κι εγώ κάτι αξεσουάρ σπέσιαλ, εδώ
Αμάν βρε Θανάση με τα μακάβρια...:/::down::down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ένα τέτοιο θα πάρουμε στο τέλος όλοι μας που τρέχουμε σε όλη μας τη ζωή σαν τρελοί:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ένα τέτοιο θα πάρουμε στο τέλος όλοι μας που τρέχουμε σε όλη μας τη ζωή σαν τρελοί:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ναι, και ένα μέτρο γης!!!

Δείτε εδώ!!!!:blink::blink::blink: Μ'αυτό θα έπαιζα κι εγώ μαζί με τα γατούνια μου...:P
luise.jpg
ωπα ωπα!!!! κολλησα! ποσο κανει αυτο????? μαλλον δεν διαβασα σωστα. τα εξοδα αποστολης δεν εχω δει που τα λεει. βεβαια για να το βαλω αυτο στο σπιτι θα πρεπει να βγω εγω εξω! παντως στο πισω μπαλκονι ο χωρος ειναι ψιλοπροστατευμενος ισως να μπορουσα να το βαλω εκει αλλα μη χαλασει φοβαμαι!!! μου θυμιζουν τελειως λουνα παρκ και παιδικες χαρες εκει που σκαρφαλωναμε κρεμιομασταν και τετοια!ΟΝΕΙΡΟ.παντως θα πρεπει να της παρω ενα της μικρης μου θα τρελλαθει!!!!

ωπα ωπα!!!! κολλησα! ποσο κανει αυτο????? μαλλον δεν διαβασα σωστα. τα εξοδα αποστολης δεν εχω δει που τα λεει. βεβαια για να το βαλω αυτο στο σπιτι θα πρεπει να βγω εγω εξω! παντως στο πισω μπαλκονι ο χωρος ειναι ψιλοπροστατευμενος ισως να μπορουσα να το βαλω εκει αλλα μη χαλασει φοβαμαι!!! μου θυμιζουν τελειως λουνα παρκ και παιδικες χαρες εκει που σκαρφαλωναμε κρεμιομασταν και τετοια!ΟΝΕΙΡΟ.παντως θα πρεπει να της παρω ενα της μικρης μου θα τρελλαθει!!!!
Κάποια έχουν την τελική τιμή, κάποια άλλα όπως αυτό βγαίνουν σε πλειστηριασμό. Το συγκεκριμένο είναι στα 15 ευρώ τώρα, αλλά το έχουν "χτυπήσει" 4 φορές και ο πλειστηριασμός λήγει στις 19/8 οπότε ποιος ξέρει πόσο θα φτάσει. Υπολογίζω στα 120-150...

για να σας κανω να ζηλεψετε το ονυχοδρομειο που μας εκαναν δωρο κ θα μας το φερουν τον δεκεμβρη απο την αμερικη σαν δωρο για το γαμο μας ειναι σαν κ αυτα που δειχνετε <<ας ειναι καλα ο θειος>> γιατι εαν περιμενα απο τον κυριακο να το φτιαξει ακομη θα περιμανα να βρει τα ξυλα

πολυ φτηνα τα ονυχοδρομια...το δικο μας το ειχα παρει καμια 50αρια ευρω κι ειναι μια σταλια σε σχεση με αυτα...τωρα ζηλεψα:rolleyes:

πω,πω!!!τελειο,αυτο κανει και για μαιμουδιτσες!:D

πω,πω!!!τελειο,αυτο κανει και για μαιμουδιτσες!:D

τι μόνο για μαιμουδίτσες??? αυτόκάνει και για εμάς καλέ!!

Κοριτσια το σιτε ειναι στα γερμανικα!!ΚΑι εγω εκτος απο αγγλικα και κρητικα:lol: δεν σκαμπαζω αλλη ξενη γλωσσα!!Μπορει καποια να με βοηθησει;;

Κοριτσια το σιτε ειναι στα γερμανικα!!ΚΑι εγω εκτος απο αγγλικα και κρητικα:lol: δεν σκαμπαζω αλλη ξενη γλωσσα!!Μπορει καποια να με βοηθησει;;
Τι θες να μάθεις? Ο Κώστας ζούσε Γερμανία μέχρι το 2005 και μ'εχει κολλήσει με το γερμανικό e-bay. Ψωνίζουμε συχνά από εκεί. Υπάρχει όμως και το αντίστοιχο αγγλικό αν σε βολεύει να ψωνίζεις από εκεί οπότε δε θα έχεις πρόβλημα γλώσσας!;)

Βγήκα πριν λίγο να πάρω ένα χυμό από το περίπτερο και είδα το Accessorize που άλλαζαν τιμές και τα έβαζαν όλα σχεδόν στο 70%!!!:blink: Δεν άντεξα, μπήκα και πήρα στα μωρά μου κι άλλα λουράκια από 7,90 μόνο 2,40!!! Τι να κάνω που είμαι χαζογατομαμά και τους παίρνω συνέχεια δωράκια...:redface::rolleyes::rolleyes:

Μπήκα στο αγγλικο και εχει πολυ πραγμα. Ειδα ενα ωραιο ονυχοδρομιο και λεω να κανω για 20λιρες ποσο ειναι σε €; Το γερμανικο δεν εχει και αγγλικα ε; τα εξοδα αποστολης ποσο ειναι περιπου ξερεις; και πως συννενοείσαι μετα για να στο στειλουν; Μην πανε και τσαμπα τα λεφτα!

Βγήκα πριν λίγο να πάρω ένα χυμό από το περίπτερο και είδα το Accessorize που άλλαζαν τιμές και τα έβαζαν όλα σχεδόν στο 70%!!!:blink: Δεν άντεξα, μπήκα και πήρα στα μωρά μου κι άλλα λουράκια από 7,90 μόνο 2,40!!! Τι να κάνω που είμαι χαζογατομαμά και τους παίρνω συνέχεια δωράκια...:redface::rolleyes::rolleyes:
Στο Κολωνάκι? Εχει αξεσουάρ για γάτες? Περιλαίμια είχε?

Στο Κολωνάκι? Εχει αξεσουάρ για γάτες? Περιλαίμια είχε?

Ναι καλέ! Περιλαίμια τους πήρα!!! Έγραψα λουράκια και μπερδεύτηκες...

Μπήκα στο αγγλικο και εχει πολυ πραγμα. Ειδα ενα ωραιο ονυχοδρομιο και λεω να κανω για 20λιρες ποσο ειναι σε €; Το γερμανικο δεν εχει και αγγλικα ε; τα εξοδα αποστολης ποσο ειναι περιπου ξερεις; και πως συννενοείσαι μετα για να στο στειλουν; Μην πανε και τσαμπα τα λεφτα!
Για να δεις πόσο είναι σε ευρώ (ακόμα και σε δραχμές!) μπες εδώ. Τα έξοδα αποστολής συνήθως γράφουν πόσο είναι. Όσες φορές έχω αγοράσει κάτι μου το έχουν στείλει. Να προτιμάς να πληρώσεις PayPal αλλά και με κάρτα που είχα πληρώσεις δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Στο αγγλικό δεν έχω ψωνίσει ποτέ. Κάνε εγγραφή και διάβασε τους όρους.;)

Ναι καλέ! Περιλαίμια τους πήρα!!! Έγραψα λουράκια και μπερδεύτηκες...
Πάω κι εγω...σε λίγο.:rolleyes:

Πήγα! Δεν είχε και μεγάλη ποικιλία στα περιλαίμια όμως....Πήρα 2 για την Αργυρώ. Το φούξια και το μαύρο (ελπίζω να μην κάνει σαν τρελαμένο αν της το φορέσω...γιατί στο Βαλεντίνο δεν ταιριάζουν και για το Σίβα, ουτε λόγος για λουράκι!)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back