Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 22:13 Η Anima έγραψε: #601 24-05-08 22:13 Δεντράκια Αρχική Δημοσίευση από sublime: Ακόμα δεν μπορώ να πω τιμές, έχω παραγγείλει ένα container με 15 διαφορετικά γατόδεντρα, και σε ένα μήνα περίπου θα τα έχω και τότε θα μπορώ να πω με σιγουριά τιμές. Πάνω απο 200 ευρώ πάντως δεν θα έχω κανένα. Click για ανάπτυξη... Πότε πια θα έρθουν τα δεντράκια να τα δούμε. Δεν έχεις να μας βάλεις τίποτε φωτογραφίες? Όσο σκέφτομαι κάτι που είχα δει πέρσυ σε ηλεκτρονικά περιοδικά μμμμμμμμμμμμ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 14:33 Η sublime έγραψε: #602 30-05-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Πότε πια θα έρθουν τα δεντράκια να τα δούμε. Δεν έχεις να μας βάλεις τίποτε φωτογραφίες? Όσο σκέφτομαι κάτι που είχα δει πέρσυ σε ηλεκτρονικά περιοδικά μμμμμμμμμμμμ!! Click για ανάπτυξη... Υπομονή σε 2 εβδομάδες θα είναι εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 16:29 Η moukelis έγραψε: #603 31-05-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μακάρι να είναι καλή η τιμή κ θα στείλω κάποιον να το πάρει ή το κρατάς εσύ κ έρχομαι κ το πέρνω.Σε ευχαριστώ βρε Δωράκι, πάντως αν έιναι δύσκολο για τη φωτογραφία ή αν ξυνήσει ο Δοκτορ δεν πειράζει. Τον Ιούνιο έτσι κ αλλιως θα έρθω μια βόλτα οπότε το βλέπω κ από κοντά Click για ανάπτυξη... Slitherin δε σε ξέχασα!Πέρασα και ρώτησα και μου είπαν ότι η τιμή είναι 180 ευρω.Είναι περίπου ενάμισι μέτρο νομίζω στο υψος.Σε ενδιαφέρει;Έχω ανεβάσει και τις φωτογραφίες αλλά περιμένουν έγκριση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 17:28 Η Zbeebz έγραψε: #604 31-05-08 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) περνάει πάνω από την πόρτα!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό το ψηλό-ψηλό πάνω απ' την πόρτα θα ήταν ό,τι πρέπει για τον Beeb! Ό,τι πρέπει!!!! Ταμάμ, εφέντιμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 22:19 Η Raisa έγραψε: #605 31-05-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αυτό το ψηλό-ψηλό πάνω απ' την πόρτα θα ήταν ό,τι πρέπει για τον Beeb! Ό,τι πρέπει!!!! Ταμάμ, εφέντιμ! Click για ανάπτυξη... Ναι...και το καλύτερο....πάνω από ΚΑΘΕ πόρτα!!! Hab ich nicht Recht? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 10:41 Η aretha έγραψε: #606 08-07-08 10:41 Βρήκα το site μιας ιταλικής εταιρείας που σχεδιάζει καταπληκτικά πράγματα για γατάκια και σκυλάκια!! Πάρτε μια ιδέα: Μανταλάκι για να κλείνει καλά η σακκούλα της ξηράς τροφής: Δοχείο για την ξηρή τροφή: Dispenser για λιχουδιές: Φτυαράκι για την άμμο: Γατοφόρος (με ειδικές υποδοχές για τη ζώνη ασφαλείας του αυτοκινήτου!): Απ' ό,τι είδα υπάρχει και αντιπρόσωπος που τα φέρνει στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσποινα Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 10:47 Η Δεσποινα έγραψε: #607 08-07-08 10:47 Αχ τέλεια είναι ....ευχαριστούμε για την πληροφόρηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 10:53 Η NiaR έγραψε: #608 08-07-08 10:53 πολυ ωραια Αλικη! καποι ααπο αυτα τα εχει στο Κουικο πετ σοπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trip_fairy Νεοφερμένο μέλος Ο trip_fairy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:30 Ο trip_fairy: #609 08-07-08 15:30 καλησπέρα! μήπως γνωρίζετε τιμές για αυτά που δείχνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 14:36 Η Ελενη f έγραψε: #610 14-07-08 14:36 Αξεσουάρ γατιών χωρίς χρήση πιστωτικής δεν ηξερα που να ανεβασω το θεμα αλλα μηπως ξερετε καποιο σαιτ για αξεσουαρ γατιων που να μη θελει πιστωτικη καρτα? αν παρω τελικα την μαργαριτα θελω να της βρω κατι ωστε να ειναι μαλακο να κοιματε πανω διαφορα παιχνιδια και οτι αλλο μου μπει στο ματι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Η aretha έγραψε: #611 14-07-08 14:50 Τα περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα υποστηρίζουν και τη χρήση PayPal, εκτός από πιστωτικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η julia έγραψε: #612 14-07-08 14:54 Επίσης μπορεί η κάρτα να είναι απλά Debit card Χρεωστική δηλαδή... να τραβάει κατευθείαν τα χρήματα από την κάρτα- το λογαριασμό σου... αν δεν έχει λεφτά δεν τραβάει! Είναι νομίζω όλες οι νέες κάρτες ΑΤΜ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:10 Η Ελενη f έγραψε: #613 14-07-08 15:10 δεν εχω βγαλει κανενα ειδους καρτας!!!το θεωρο επικυνδινο!πληρωνω μονο με αντικαταβολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:13 Η julia έγραψε: #614 14-07-08 15:13 Και εγώ συμφωνώ μαζί σου.... Αλλά υπάρχουν και site που είναι ασφαλή. Δυστυχώς αν θέλεις να αγοράσεις κάτι από τέτοια site θα πρέπει να βγάλεις ή να χρησιμοποιήσεις κάποιου φίλου σου που δεν φοβάται. Εγω πχ αγοράζω βιβλία απο το amazon και κλείνω ξενοδοχεία απο άλλο διεθνές site άφοβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:17 Η Ελενη f έγραψε: #615 14-07-08 15:17 δεν ειναι οτι φοβαμαι να βγαλω για να αγοραζω μεσω πιστωτικης και αν μοπυ κλεψει καποιος τον λογαριασμο αλλα φοβαμαι τι θα παιρνω απο την στιγμη που θα βγαλω οντως ειδα καποια κρεββατια για γατες που μου αρεσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:24 Η julia έγραψε: #616 14-07-08 15:24 Κοίτα να "πέφτεις εύκολα" ναι, θα είσαι η χαρά της πιστωτικής..... Ή στην άλλη περίπτωση θα μηδενίσεις το υπόλοιπό σου σε χρόνο μηδέν! Τότε δανείσου φίλου σου.... που είναι λίγο διαφορετικό.... Τί να σου πω. Δεν υπάρχουν άλλες εναλλακτικές .. το pay pall το κοίταξες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:40 Η Ελενη f έγραψε: #617 14-07-08 15:40 κατι βρηκα μαλλον θα χρεισιμοποιησω καποιου αλλου αφου ψαξω και στα pet- shop να δω τι υπαρχει εδω περα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Patoullina Νεοφερμένο μέλος Η Patoullina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 12:16 Η Patoullina: #618 20-07-08 12:16 παιδια εμενα μπορειτε να μοθ πειτε τι να παρω στο γατο μου να δαγκωνει αλλα να μην κοβεται; μου εχει κοψει ολα τα headphones αι οπου βρισκει λαστιχακι το καταβροχθιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:43 Η katerina10: #619 20-07-08 14:43 Ένα ποντικάκι από πετ σοπ ή καρτί τυλιγμένο, ή κανένα λούτρινο παλιό ή ότι να ναι που να μην χρειάζεσαι και να μασιέται.Εμένα τρώνε τα καλώδια γενικά και έτσι ότι δεν είναι σε πρίζα τα ανέβασα στην ντουλάπα.Τα υπόλοιπα με νύχια και με δόντια προσπαθώ να τα κρύψω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Patoullina Νεοφερμένο μέλος Η Patoullina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η Patoullina: #620 20-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ένα ποντικάκι από πετ σοπ ή καρτί τυλιγμένο, ή κανένα λούτρινο παλιό ή ότι να ναι που να μην χρειάζεσαι και να μασιέται.Εμένα τρώνε τα καλώδια γενικά και έτσι ότι δεν είναι σε πρίζα τα ανέβασα στην ντουλάπα.Τα υπόλοιπα με νύχια και με δόντια προσπαθώ να τα κρύψω!!!! Click για ανάπτυξη... τα καταπινουν ομως; δεν ξερω αν παθουν τιποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεντράκια Αρχική Δημοσίευση από sublime: Ακόμα δεν μπορώ να πω τιμές, έχω παραγγείλει ένα container με 15 διαφορετικά γατόδεντρα, και σε ένα μήνα περίπου θα τα έχω και τότε θα μπορώ να πω με σιγουριά τιμές. Πάνω απο 200 ευρώ πάντως δεν θα έχω κανένα. Click για ανάπτυξη... Πότε πια θα έρθουν τα δεντράκια να τα δούμε. Δεν έχεις να μας βάλεις τίποτε φωτογραφίες? Όσο σκέφτομαι κάτι που είχα δει πέρσυ σε ηλεκτρονικά περιοδικά μμμμμμμμμμμμ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 14:33 Η sublime έγραψε: #602 30-05-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Πότε πια θα έρθουν τα δεντράκια να τα δούμε. Δεν έχεις να μας βάλεις τίποτε φωτογραφίες? Όσο σκέφτομαι κάτι που είχα δει πέρσυ σε ηλεκτρονικά περιοδικά μμμμμμμμμμμμ!! Click για ανάπτυξη... Υπομονή σε 2 εβδομάδες θα είναι εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 16:29 Η moukelis έγραψε: #603 31-05-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μακάρι να είναι καλή η τιμή κ θα στείλω κάποιον να το πάρει ή το κρατάς εσύ κ έρχομαι κ το πέρνω.Σε ευχαριστώ βρε Δωράκι, πάντως αν έιναι δύσκολο για τη φωτογραφία ή αν ξυνήσει ο Δοκτορ δεν πειράζει. Τον Ιούνιο έτσι κ αλλιως θα έρθω μια βόλτα οπότε το βλέπω κ από κοντά Click για ανάπτυξη... Slitherin δε σε ξέχασα!Πέρασα και ρώτησα και μου είπαν ότι η τιμή είναι 180 ευρω.Είναι περίπου ενάμισι μέτρο νομίζω στο υψος.Σε ενδιαφέρει;Έχω ανεβάσει και τις φωτογραφίες αλλά περιμένουν έγκριση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 17:28 Η Zbeebz έγραψε: #604 31-05-08 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) περνάει πάνω από την πόρτα!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό το ψηλό-ψηλό πάνω απ' την πόρτα θα ήταν ό,τι πρέπει για τον Beeb! Ό,τι πρέπει!!!! Ταμάμ, εφέντιμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 22:19 Η Raisa έγραψε: #605 31-05-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αυτό το ψηλό-ψηλό πάνω απ' την πόρτα θα ήταν ό,τι πρέπει για τον Beeb! Ό,τι πρέπει!!!! Ταμάμ, εφέντιμ! Click για ανάπτυξη... Ναι...και το καλύτερο....πάνω από ΚΑΘΕ πόρτα!!! Hab ich nicht Recht? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 10:41 Η aretha έγραψε: #606 08-07-08 10:41 Βρήκα το site μιας ιταλικής εταιρείας που σχεδιάζει καταπληκτικά πράγματα για γατάκια και σκυλάκια!! Πάρτε μια ιδέα: Μανταλάκι για να κλείνει καλά η σακκούλα της ξηράς τροφής: Δοχείο για την ξηρή τροφή: Dispenser για λιχουδιές: Φτυαράκι για την άμμο: Γατοφόρος (με ειδικές υποδοχές για τη ζώνη ασφαλείας του αυτοκινήτου!): Απ' ό,τι είδα υπάρχει και αντιπρόσωπος που τα φέρνει στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσποινα Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 10:47 Η Δεσποινα έγραψε: #607 08-07-08 10:47 Αχ τέλεια είναι ....ευχαριστούμε για την πληροφόρηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 10:53 Η NiaR έγραψε: #608 08-07-08 10:53 πολυ ωραια Αλικη! καποι ααπο αυτα τα εχει στο Κουικο πετ σοπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trip_fairy Νεοφερμένο μέλος Ο trip_fairy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:30 Ο trip_fairy: #609 08-07-08 15:30 καλησπέρα! μήπως γνωρίζετε τιμές για αυτά που δείχνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 14:36 Η Ελενη f έγραψε: #610 14-07-08 14:36 Αξεσουάρ γατιών χωρίς χρήση πιστωτικής δεν ηξερα που να ανεβασω το θεμα αλλα μηπως ξερετε καποιο σαιτ για αξεσουαρ γατιων που να μη θελει πιστωτικη καρτα? αν παρω τελικα την μαργαριτα θελω να της βρω κατι ωστε να ειναι μαλακο να κοιματε πανω διαφορα παιχνιδια και οτι αλλο μου μπει στο ματι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Η aretha έγραψε: #611 14-07-08 14:50 Τα περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα υποστηρίζουν και τη χρήση PayPal, εκτός από πιστωτικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η julia έγραψε: #612 14-07-08 14:54 Επίσης μπορεί η κάρτα να είναι απλά Debit card Χρεωστική δηλαδή... να τραβάει κατευθείαν τα χρήματα από την κάρτα- το λογαριασμό σου... αν δεν έχει λεφτά δεν τραβάει! Είναι νομίζω όλες οι νέες κάρτες ΑΤΜ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:10 Η Ελενη f έγραψε: #613 14-07-08 15:10 δεν εχω βγαλει κανενα ειδους καρτας!!!το θεωρο επικυνδινο!πληρωνω μονο με αντικαταβολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:13 Η julia έγραψε: #614 14-07-08 15:13 Και εγώ συμφωνώ μαζί σου.... Αλλά υπάρχουν και site που είναι ασφαλή. Δυστυχώς αν θέλεις να αγοράσεις κάτι από τέτοια site θα πρέπει να βγάλεις ή να χρησιμοποιήσεις κάποιου φίλου σου που δεν φοβάται. Εγω πχ αγοράζω βιβλία απο το amazon και κλείνω ξενοδοχεία απο άλλο διεθνές site άφοβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:17 Η Ελενη f έγραψε: #615 14-07-08 15:17 δεν ειναι οτι φοβαμαι να βγαλω για να αγοραζω μεσω πιστωτικης και αν μοπυ κλεψει καποιος τον λογαριασμο αλλα φοβαμαι τι θα παιρνω απο την στιγμη που θα βγαλω οντως ειδα καποια κρεββατια για γατες που μου αρεσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:24 Η julia έγραψε: #616 14-07-08 15:24 Κοίτα να "πέφτεις εύκολα" ναι, θα είσαι η χαρά της πιστωτικής..... Ή στην άλλη περίπτωση θα μηδενίσεις το υπόλοιπό σου σε χρόνο μηδέν! Τότε δανείσου φίλου σου.... που είναι λίγο διαφορετικό.... Τί να σου πω. Δεν υπάρχουν άλλες εναλλακτικές .. το pay pall το κοίταξες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:40 Η Ελενη f έγραψε: #617 14-07-08 15:40 κατι βρηκα μαλλον θα χρεισιμοποιησω καποιου αλλου αφου ψαξω και στα pet- shop να δω τι υπαρχει εδω περα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Patoullina Νεοφερμένο μέλος Η Patoullina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 12:16 Η Patoullina: #618 20-07-08 12:16 παιδια εμενα μπορειτε να μοθ πειτε τι να παρω στο γατο μου να δαγκωνει αλλα να μην κοβεται; μου εχει κοψει ολα τα headphones αι οπου βρισκει λαστιχακι το καταβροχθιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:43 Η katerina10: #619 20-07-08 14:43 Ένα ποντικάκι από πετ σοπ ή καρτί τυλιγμένο, ή κανένα λούτρινο παλιό ή ότι να ναι που να μην χρειάζεσαι και να μασιέται.Εμένα τρώνε τα καλώδια γενικά και έτσι ότι δεν είναι σε πρίζα τα ανέβασα στην ντουλάπα.Τα υπόλοιπα με νύχια και με δόντια προσπαθώ να τα κρύψω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Patoullina Νεοφερμένο μέλος Η Patoullina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η Patoullina: #620 20-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ένα ποντικάκι από πετ σοπ ή καρτί τυλιγμένο, ή κανένα λούτρινο παλιό ή ότι να ναι που να μην χρειάζεσαι και να μασιέται.Εμένα τρώνε τα καλώδια γενικά και έτσι ότι δεν είναι σε πρίζα τα ανέβασα στην ντουλάπα.Τα υπόλοιπα με νύχια και με δόντια προσπαθώ να τα κρύψω!!!! Click για ανάπτυξη... τα καταπινουν ομως; δεν ξερω αν παθουν τιποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Anima: Πότε πια θα έρθουν τα δεντράκια να τα δούμε. Δεν έχεις να μας βάλεις τίποτε φωτογραφίες? Όσο σκέφτομαι κάτι που είχα δει πέρσυ σε ηλεκτρονικά περιοδικά μμμμμμμμμμμμ!! Click για ανάπτυξη... Υπομονή σε 2 εβδομάδες θα είναι εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 16:29 Η moukelis έγραψε: #603 31-05-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μακάρι να είναι καλή η τιμή κ θα στείλω κάποιον να το πάρει ή το κρατάς εσύ κ έρχομαι κ το πέρνω.Σε ευχαριστώ βρε Δωράκι, πάντως αν έιναι δύσκολο για τη φωτογραφία ή αν ξυνήσει ο Δοκτορ δεν πειράζει. Τον Ιούνιο έτσι κ αλλιως θα έρθω μια βόλτα οπότε το βλέπω κ από κοντά Click για ανάπτυξη... Slitherin δε σε ξέχασα!Πέρασα και ρώτησα και μου είπαν ότι η τιμή είναι 180 ευρω.Είναι περίπου ενάμισι μέτρο νομίζω στο υψος.Σε ενδιαφέρει;Έχω ανεβάσει και τις φωτογραφίες αλλά περιμένουν έγκριση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 17:28 Η Zbeebz έγραψε: #604 31-05-08 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) περνάει πάνω από την πόρτα!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό το ψηλό-ψηλό πάνω απ' την πόρτα θα ήταν ό,τι πρέπει για τον Beeb! Ό,τι πρέπει!!!! Ταμάμ, εφέντιμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 22:19 Η Raisa έγραψε: #605 31-05-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αυτό το ψηλό-ψηλό πάνω απ' την πόρτα θα ήταν ό,τι πρέπει για τον Beeb! Ό,τι πρέπει!!!! Ταμάμ, εφέντιμ! Click για ανάπτυξη... Ναι...και το καλύτερο....πάνω από ΚΑΘΕ πόρτα!!! Hab ich nicht Recht? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 10:41 Η aretha έγραψε: #606 08-07-08 10:41 Βρήκα το site μιας ιταλικής εταιρείας που σχεδιάζει καταπληκτικά πράγματα για γατάκια και σκυλάκια!! Πάρτε μια ιδέα: Μανταλάκι για να κλείνει καλά η σακκούλα της ξηράς τροφής: Δοχείο για την ξηρή τροφή: Dispenser για λιχουδιές: Φτυαράκι για την άμμο: Γατοφόρος (με ειδικές υποδοχές για τη ζώνη ασφαλείας του αυτοκινήτου!): Απ' ό,τι είδα υπάρχει και αντιπρόσωπος που τα φέρνει στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσποινα Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 10:47 Η Δεσποινα έγραψε: #607 08-07-08 10:47 Αχ τέλεια είναι ....ευχαριστούμε για την πληροφόρηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 10:53 Η NiaR έγραψε: #608 08-07-08 10:53 πολυ ωραια Αλικη! καποι ααπο αυτα τα εχει στο Κουικο πετ σοπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trip_fairy Νεοφερμένο μέλος Ο trip_fairy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:30 Ο trip_fairy: #609 08-07-08 15:30 καλησπέρα! μήπως γνωρίζετε τιμές για αυτά που δείχνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 14:36 Η Ελενη f έγραψε: #610 14-07-08 14:36 Αξεσουάρ γατιών χωρίς χρήση πιστωτικής δεν ηξερα που να ανεβασω το θεμα αλλα μηπως ξερετε καποιο σαιτ για αξεσουαρ γατιων που να μη θελει πιστωτικη καρτα? αν παρω τελικα την μαργαριτα θελω να της βρω κατι ωστε να ειναι μαλακο να κοιματε πανω διαφορα παιχνιδια και οτι αλλο μου μπει στο ματι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Η aretha έγραψε: #611 14-07-08 14:50 Τα περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα υποστηρίζουν και τη χρήση PayPal, εκτός από πιστωτικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η julia έγραψε: #612 14-07-08 14:54 Επίσης μπορεί η κάρτα να είναι απλά Debit card Χρεωστική δηλαδή... να τραβάει κατευθείαν τα χρήματα από την κάρτα- το λογαριασμό σου... αν δεν έχει λεφτά δεν τραβάει! Είναι νομίζω όλες οι νέες κάρτες ΑΤΜ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:10 Η Ελενη f έγραψε: #613 14-07-08 15:10 δεν εχω βγαλει κανενα ειδους καρτας!!!το θεωρο επικυνδινο!πληρωνω μονο με αντικαταβολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:13 Η julia έγραψε: #614 14-07-08 15:13 Και εγώ συμφωνώ μαζί σου.... Αλλά υπάρχουν και site που είναι ασφαλή. Δυστυχώς αν θέλεις να αγοράσεις κάτι από τέτοια site θα πρέπει να βγάλεις ή να χρησιμοποιήσεις κάποιου φίλου σου που δεν φοβάται. Εγω πχ αγοράζω βιβλία απο το amazon και κλείνω ξενοδοχεία απο άλλο διεθνές site άφοβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:17 Η Ελενη f έγραψε: #615 14-07-08 15:17 δεν ειναι οτι φοβαμαι να βγαλω για να αγοραζω μεσω πιστωτικης και αν μοπυ κλεψει καποιος τον λογαριασμο αλλα φοβαμαι τι θα παιρνω απο την στιγμη που θα βγαλω οντως ειδα καποια κρεββατια για γατες που μου αρεσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:24 Η julia έγραψε: #616 14-07-08 15:24 Κοίτα να "πέφτεις εύκολα" ναι, θα είσαι η χαρά της πιστωτικής..... Ή στην άλλη περίπτωση θα μηδενίσεις το υπόλοιπό σου σε χρόνο μηδέν! Τότε δανείσου φίλου σου.... που είναι λίγο διαφορετικό.... Τί να σου πω. Δεν υπάρχουν άλλες εναλλακτικές .. το pay pall το κοίταξες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:40 Η Ελενη f έγραψε: #617 14-07-08 15:40 κατι βρηκα μαλλον θα χρεισιμοποιησω καποιου αλλου αφου ψαξω και στα pet- shop να δω τι υπαρχει εδω περα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Patoullina Νεοφερμένο μέλος Η Patoullina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 12:16 Η Patoullina: #618 20-07-08 12:16 παιδια εμενα μπορειτε να μοθ πειτε τι να παρω στο γατο μου να δαγκωνει αλλα να μην κοβεται; μου εχει κοψει ολα τα headphones αι οπου βρισκει λαστιχακι το καταβροχθιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:43 Η katerina10: #619 20-07-08 14:43 Ένα ποντικάκι από πετ σοπ ή καρτί τυλιγμένο, ή κανένα λούτρινο παλιό ή ότι να ναι που να μην χρειάζεσαι και να μασιέται.Εμένα τρώνε τα καλώδια γενικά και έτσι ότι δεν είναι σε πρίζα τα ανέβασα στην ντουλάπα.Τα υπόλοιπα με νύχια και με δόντια προσπαθώ να τα κρύψω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Patoullina Νεοφερμένο μέλος Η Patoullina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η Patoullina: #620 20-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ένα ποντικάκι από πετ σοπ ή καρτί τυλιγμένο, ή κανένα λούτρινο παλιό ή ότι να ναι που να μην χρειάζεσαι και να μασιέται.Εμένα τρώνε τα καλώδια γενικά και έτσι ότι δεν είναι σε πρίζα τα ανέβασα στην ντουλάπα.Τα υπόλοιπα με νύχια και με δόντια προσπαθώ να τα κρύψω!!!! Click για ανάπτυξη... τα καταπινουν ομως; δεν ξερω αν παθουν τιποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μακάρι να είναι καλή η τιμή κ θα στείλω κάποιον να το πάρει ή το κρατάς εσύ κ έρχομαι κ το πέρνω.Σε ευχαριστώ βρε Δωράκι, πάντως αν έιναι δύσκολο για τη φωτογραφία ή αν ξυνήσει ο Δοκτορ δεν πειράζει. Τον Ιούνιο έτσι κ αλλιως θα έρθω μια βόλτα οπότε το βλέπω κ από κοντά Click για ανάπτυξη... Slitherin δε σε ξέχασα!Πέρασα και ρώτησα και μου είπαν ότι η τιμή είναι 180 ευρω.Είναι περίπου ενάμισι μέτρο νομίζω στο υψος.Σε ενδιαφέρει;Έχω ανεβάσει και τις φωτογραφίες αλλά περιμένουν έγκριση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 17:28 Η Zbeebz έγραψε: #604 31-05-08 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) περνάει πάνω από την πόρτα!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό το ψηλό-ψηλό πάνω απ' την πόρτα θα ήταν ό,τι πρέπει για τον Beeb! Ό,τι πρέπει!!!! Ταμάμ, εφέντιμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 22:19 Η Raisa έγραψε: #605 31-05-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αυτό το ψηλό-ψηλό πάνω απ' την πόρτα θα ήταν ό,τι πρέπει για τον Beeb! Ό,τι πρέπει!!!! Ταμάμ, εφέντιμ! Click για ανάπτυξη... Ναι...και το καλύτερο....πάνω από ΚΑΘΕ πόρτα!!! Hab ich nicht Recht? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 10:41 Η aretha έγραψε: #606 08-07-08 10:41 Βρήκα το site μιας ιταλικής εταιρείας που σχεδιάζει καταπληκτικά πράγματα για γατάκια και σκυλάκια!! Πάρτε μια ιδέα: Μανταλάκι για να κλείνει καλά η σακκούλα της ξηράς τροφής: Δοχείο για την ξηρή τροφή: Dispenser για λιχουδιές: Φτυαράκι για την άμμο: Γατοφόρος (με ειδικές υποδοχές για τη ζώνη ασφαλείας του αυτοκινήτου!): Απ' ό,τι είδα υπάρχει και αντιπρόσωπος που τα φέρνει στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσποινα Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 10:47 Η Δεσποινα έγραψε: #607 08-07-08 10:47 Αχ τέλεια είναι ....ευχαριστούμε για την πληροφόρηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 10:53 Η NiaR έγραψε: #608 08-07-08 10:53 πολυ ωραια Αλικη! καποι ααπο αυτα τα εχει στο Κουικο πετ σοπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trip_fairy Νεοφερμένο μέλος Ο trip_fairy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:30 Ο trip_fairy: #609 08-07-08 15:30 καλησπέρα! μήπως γνωρίζετε τιμές για αυτά που δείχνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 14:36 Η Ελενη f έγραψε: #610 14-07-08 14:36 Αξεσουάρ γατιών χωρίς χρήση πιστωτικής δεν ηξερα που να ανεβασω το θεμα αλλα μηπως ξερετε καποιο σαιτ για αξεσουαρ γατιων που να μη θελει πιστωτικη καρτα? αν παρω τελικα την μαργαριτα θελω να της βρω κατι ωστε να ειναι μαλακο να κοιματε πανω διαφορα παιχνιδια και οτι αλλο μου μπει στο ματι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Η aretha έγραψε: #611 14-07-08 14:50 Τα περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα υποστηρίζουν και τη χρήση PayPal, εκτός από πιστωτικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η julia έγραψε: #612 14-07-08 14:54 Επίσης μπορεί η κάρτα να είναι απλά Debit card Χρεωστική δηλαδή... να τραβάει κατευθείαν τα χρήματα από την κάρτα- το λογαριασμό σου... αν δεν έχει λεφτά δεν τραβάει! Είναι νομίζω όλες οι νέες κάρτες ΑΤΜ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:10 Η Ελενη f έγραψε: #613 14-07-08 15:10 δεν εχω βγαλει κανενα ειδους καρτας!!!το θεωρο επικυνδινο!πληρωνω μονο με αντικαταβολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:13 Η julia έγραψε: #614 14-07-08 15:13 Και εγώ συμφωνώ μαζί σου.... Αλλά υπάρχουν και site που είναι ασφαλή. Δυστυχώς αν θέλεις να αγοράσεις κάτι από τέτοια site θα πρέπει να βγάλεις ή να χρησιμοποιήσεις κάποιου φίλου σου που δεν φοβάται. Εγω πχ αγοράζω βιβλία απο το amazon και κλείνω ξενοδοχεία απο άλλο διεθνές site άφοβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:17 Η Ελενη f έγραψε: #615 14-07-08 15:17 δεν ειναι οτι φοβαμαι να βγαλω για να αγοραζω μεσω πιστωτικης και αν μοπυ κλεψει καποιος τον λογαριασμο αλλα φοβαμαι τι θα παιρνω απο την στιγμη που θα βγαλω οντως ειδα καποια κρεββατια για γατες που μου αρεσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:24 Η julia έγραψε: #616 14-07-08 15:24 Κοίτα να "πέφτεις εύκολα" ναι, θα είσαι η χαρά της πιστωτικής..... Ή στην άλλη περίπτωση θα μηδενίσεις το υπόλοιπό σου σε χρόνο μηδέν! Τότε δανείσου φίλου σου.... που είναι λίγο διαφορετικό.... Τί να σου πω. Δεν υπάρχουν άλλες εναλλακτικές .. το pay pall το κοίταξες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:40 Η Ελενη f έγραψε: #617 14-07-08 15:40 κατι βρηκα μαλλον θα χρεισιμοποιησω καποιου αλλου αφου ψαξω και στα pet- shop να δω τι υπαρχει εδω περα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Patoullina Νεοφερμένο μέλος Η Patoullina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 12:16 Η Patoullina: #618 20-07-08 12:16 παιδια εμενα μπορειτε να μοθ πειτε τι να παρω στο γατο μου να δαγκωνει αλλα να μην κοβεται; μου εχει κοψει ολα τα headphones αι οπου βρισκει λαστιχακι το καταβροχθιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:43 Η katerina10: #619 20-07-08 14:43 Ένα ποντικάκι από πετ σοπ ή καρτί τυλιγμένο, ή κανένα λούτρινο παλιό ή ότι να ναι που να μην χρειάζεσαι και να μασιέται.Εμένα τρώνε τα καλώδια γενικά και έτσι ότι δεν είναι σε πρίζα τα ανέβασα στην ντουλάπα.Τα υπόλοιπα με νύχια και με δόντια προσπαθώ να τα κρύψω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Patoullina Νεοφερμένο μέλος Η Patoullina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η Patoullina: #620 20-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ένα ποντικάκι από πετ σοπ ή καρτί τυλιγμένο, ή κανένα λούτρινο παλιό ή ότι να ναι που να μην χρειάζεσαι και να μασιέται.Εμένα τρώνε τα καλώδια γενικά και έτσι ότι δεν είναι σε πρίζα τα ανέβασα στην ντουλάπα.Τα υπόλοιπα με νύχια και με δόντια προσπαθώ να τα κρύψω!!!! Click για ανάπτυξη... τα καταπινουν ομως; δεν ξερω αν παθουν τιποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) περνάει πάνω από την πόρτα!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό το ψηλό-ψηλό πάνω απ' την πόρτα θα ήταν ό,τι πρέπει για τον Beeb! Ό,τι πρέπει!!!! Ταμάμ, εφέντιμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 22:19 Η Raisa έγραψε: #605 31-05-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αυτό το ψηλό-ψηλό πάνω απ' την πόρτα θα ήταν ό,τι πρέπει για τον Beeb! Ό,τι πρέπει!!!! Ταμάμ, εφέντιμ! Click για ανάπτυξη... Ναι...και το καλύτερο....πάνω από ΚΑΘΕ πόρτα!!! Hab ich nicht Recht? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 10:41 Η aretha έγραψε: #606 08-07-08 10:41 Βρήκα το site μιας ιταλικής εταιρείας που σχεδιάζει καταπληκτικά πράγματα για γατάκια και σκυλάκια!! Πάρτε μια ιδέα: Μανταλάκι για να κλείνει καλά η σακκούλα της ξηράς τροφής: Δοχείο για την ξηρή τροφή: Dispenser για λιχουδιές: Φτυαράκι για την άμμο: Γατοφόρος (με ειδικές υποδοχές για τη ζώνη ασφαλείας του αυτοκινήτου!): Απ' ό,τι είδα υπάρχει και αντιπρόσωπος που τα φέρνει στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσποινα Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 10:47 Η Δεσποινα έγραψε: #607 08-07-08 10:47 Αχ τέλεια είναι ....ευχαριστούμε για την πληροφόρηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 10:53 Η NiaR έγραψε: #608 08-07-08 10:53 πολυ ωραια Αλικη! καποι ααπο αυτα τα εχει στο Κουικο πετ σοπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trip_fairy Νεοφερμένο μέλος Ο trip_fairy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:30 Ο trip_fairy: #609 08-07-08 15:30 καλησπέρα! μήπως γνωρίζετε τιμές για αυτά που δείχνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 14:36 Η Ελενη f έγραψε: #610 14-07-08 14:36 Αξεσουάρ γατιών χωρίς χρήση πιστωτικής δεν ηξερα που να ανεβασω το θεμα αλλα μηπως ξερετε καποιο σαιτ για αξεσουαρ γατιων που να μη θελει πιστωτικη καρτα? αν παρω τελικα την μαργαριτα θελω να της βρω κατι ωστε να ειναι μαλακο να κοιματε πανω διαφορα παιχνιδια και οτι αλλο μου μπει στο ματι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Η aretha έγραψε: #611 14-07-08 14:50 Τα περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα υποστηρίζουν και τη χρήση PayPal, εκτός από πιστωτικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η julia έγραψε: #612 14-07-08 14:54 Επίσης μπορεί η κάρτα να είναι απλά Debit card Χρεωστική δηλαδή... να τραβάει κατευθείαν τα χρήματα από την κάρτα- το λογαριασμό σου... αν δεν έχει λεφτά δεν τραβάει! Είναι νομίζω όλες οι νέες κάρτες ΑΤΜ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:10 Η Ελενη f έγραψε: #613 14-07-08 15:10 δεν εχω βγαλει κανενα ειδους καρτας!!!το θεωρο επικυνδινο!πληρωνω μονο με αντικαταβολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:13 Η julia έγραψε: #614 14-07-08 15:13 Και εγώ συμφωνώ μαζί σου.... Αλλά υπάρχουν και site που είναι ασφαλή. Δυστυχώς αν θέλεις να αγοράσεις κάτι από τέτοια site θα πρέπει να βγάλεις ή να χρησιμοποιήσεις κάποιου φίλου σου που δεν φοβάται. Εγω πχ αγοράζω βιβλία απο το amazon και κλείνω ξενοδοχεία απο άλλο διεθνές site άφοβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:17 Η Ελενη f έγραψε: #615 14-07-08 15:17 δεν ειναι οτι φοβαμαι να βγαλω για να αγοραζω μεσω πιστωτικης και αν μοπυ κλεψει καποιος τον λογαριασμο αλλα φοβαμαι τι θα παιρνω απο την στιγμη που θα βγαλω οντως ειδα καποια κρεββατια για γατες που μου αρεσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:24 Η julia έγραψε: #616 14-07-08 15:24 Κοίτα να "πέφτεις εύκολα" ναι, θα είσαι η χαρά της πιστωτικής..... Ή στην άλλη περίπτωση θα μηδενίσεις το υπόλοιπό σου σε χρόνο μηδέν! Τότε δανείσου φίλου σου.... που είναι λίγο διαφορετικό.... Τί να σου πω. Δεν υπάρχουν άλλες εναλλακτικές .. το pay pall το κοίταξες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:40 Η Ελενη f έγραψε: #617 14-07-08 15:40 κατι βρηκα μαλλον θα χρεισιμοποιησω καποιου αλλου αφου ψαξω και στα pet- shop να δω τι υπαρχει εδω περα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Patoullina Νεοφερμένο μέλος Η Patoullina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 12:16 Η Patoullina: #618 20-07-08 12:16 παιδια εμενα μπορειτε να μοθ πειτε τι να παρω στο γατο μου να δαγκωνει αλλα να μην κοβεται; μου εχει κοψει ολα τα headphones αι οπου βρισκει λαστιχακι το καταβροχθιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:43 Η katerina10: #619 20-07-08 14:43 Ένα ποντικάκι από πετ σοπ ή καρτί τυλιγμένο, ή κανένα λούτρινο παλιό ή ότι να ναι που να μην χρειάζεσαι και να μασιέται.Εμένα τρώνε τα καλώδια γενικά και έτσι ότι δεν είναι σε πρίζα τα ανέβασα στην ντουλάπα.Τα υπόλοιπα με νύχια και με δόντια προσπαθώ να τα κρύψω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Patoullina Νεοφερμένο μέλος Η Patoullina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η Patoullina: #620 20-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ένα ποντικάκι από πετ σοπ ή καρτί τυλιγμένο, ή κανένα λούτρινο παλιό ή ότι να ναι που να μην χρειάζεσαι και να μασιέται.Εμένα τρώνε τα καλώδια γενικά και έτσι ότι δεν είναι σε πρίζα τα ανέβασα στην ντουλάπα.Τα υπόλοιπα με νύχια και με δόντια προσπαθώ να τα κρύψω!!!! Click για ανάπτυξη... τα καταπινουν ομως; δεν ξερω αν παθουν τιποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αυτό το ψηλό-ψηλό πάνω απ' την πόρτα θα ήταν ό,τι πρέπει για τον Beeb! Ό,τι πρέπει!!!! Ταμάμ, εφέντιμ! Click για ανάπτυξη... Ναι...και το καλύτερο....πάνω από ΚΑΘΕ πόρτα!!! Hab ich nicht Recht? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 10:41 Η aretha έγραψε: #606 08-07-08 10:41 Βρήκα το site μιας ιταλικής εταιρείας που σχεδιάζει καταπληκτικά πράγματα για γατάκια και σκυλάκια!! Πάρτε μια ιδέα: Μανταλάκι για να κλείνει καλά η σακκούλα της ξηράς τροφής: Δοχείο για την ξηρή τροφή: Dispenser για λιχουδιές: Φτυαράκι για την άμμο: Γατοφόρος (με ειδικές υποδοχές για τη ζώνη ασφαλείας του αυτοκινήτου!): Απ' ό,τι είδα υπάρχει και αντιπρόσωπος που τα φέρνει στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσποινα Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 10:47 Η Δεσποινα έγραψε: #607 08-07-08 10:47 Αχ τέλεια είναι ....ευχαριστούμε για την πληροφόρηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 10:53 Η NiaR έγραψε: #608 08-07-08 10:53 πολυ ωραια Αλικη! καποι ααπο αυτα τα εχει στο Κουικο πετ σοπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trip_fairy Νεοφερμένο μέλος Ο trip_fairy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:30 Ο trip_fairy: #609 08-07-08 15:30 καλησπέρα! μήπως γνωρίζετε τιμές για αυτά που δείχνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 14:36 Η Ελενη f έγραψε: #610 14-07-08 14:36 Αξεσουάρ γατιών χωρίς χρήση πιστωτικής δεν ηξερα που να ανεβασω το θεμα αλλα μηπως ξερετε καποιο σαιτ για αξεσουαρ γατιων που να μη θελει πιστωτικη καρτα? αν παρω τελικα την μαργαριτα θελω να της βρω κατι ωστε να ειναι μαλακο να κοιματε πανω διαφορα παιχνιδια και οτι αλλο μου μπει στο ματι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Η aretha έγραψε: #611 14-07-08 14:50 Τα περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα υποστηρίζουν και τη χρήση PayPal, εκτός από πιστωτικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η julia έγραψε: #612 14-07-08 14:54 Επίσης μπορεί η κάρτα να είναι απλά Debit card Χρεωστική δηλαδή... να τραβάει κατευθείαν τα χρήματα από την κάρτα- το λογαριασμό σου... αν δεν έχει λεφτά δεν τραβάει! Είναι νομίζω όλες οι νέες κάρτες ΑΤΜ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:10 Η Ελενη f έγραψε: #613 14-07-08 15:10 δεν εχω βγαλει κανενα ειδους καρτας!!!το θεωρο επικυνδινο!πληρωνω μονο με αντικαταβολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:13 Η julia έγραψε: #614 14-07-08 15:13 Και εγώ συμφωνώ μαζί σου.... Αλλά υπάρχουν και site που είναι ασφαλή. Δυστυχώς αν θέλεις να αγοράσεις κάτι από τέτοια site θα πρέπει να βγάλεις ή να χρησιμοποιήσεις κάποιου φίλου σου που δεν φοβάται. Εγω πχ αγοράζω βιβλία απο το amazon και κλείνω ξενοδοχεία απο άλλο διεθνές site άφοβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:17 Η Ελενη f έγραψε: #615 14-07-08 15:17 δεν ειναι οτι φοβαμαι να βγαλω για να αγοραζω μεσω πιστωτικης και αν μοπυ κλεψει καποιος τον λογαριασμο αλλα φοβαμαι τι θα παιρνω απο την στιγμη που θα βγαλω οντως ειδα καποια κρεββατια για γατες που μου αρεσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:24 Η julia έγραψε: #616 14-07-08 15:24 Κοίτα να "πέφτεις εύκολα" ναι, θα είσαι η χαρά της πιστωτικής..... Ή στην άλλη περίπτωση θα μηδενίσεις το υπόλοιπό σου σε χρόνο μηδέν! Τότε δανείσου φίλου σου.... που είναι λίγο διαφορετικό.... Τί να σου πω. Δεν υπάρχουν άλλες εναλλακτικές .. το pay pall το κοίταξες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:40 Η Ελενη f έγραψε: #617 14-07-08 15:40 κατι βρηκα μαλλον θα χρεισιμοποιησω καποιου αλλου αφου ψαξω και στα pet- shop να δω τι υπαρχει εδω περα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Patoullina Νεοφερμένο μέλος Η Patoullina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 12:16 Η Patoullina: #618 20-07-08 12:16 παιδια εμενα μπορειτε να μοθ πειτε τι να παρω στο γατο μου να δαγκωνει αλλα να μην κοβεται; μου εχει κοψει ολα τα headphones αι οπου βρισκει λαστιχακι το καταβροχθιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:43 Η katerina10: #619 20-07-08 14:43 Ένα ποντικάκι από πετ σοπ ή καρτί τυλιγμένο, ή κανένα λούτρινο παλιό ή ότι να ναι που να μην χρειάζεσαι και να μασιέται.Εμένα τρώνε τα καλώδια γενικά και έτσι ότι δεν είναι σε πρίζα τα ανέβασα στην ντουλάπα.Τα υπόλοιπα με νύχια και με δόντια προσπαθώ να τα κρύψω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Patoullina Νεοφερμένο μέλος Η Patoullina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η Patoullina: #620 20-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ένα ποντικάκι από πετ σοπ ή καρτί τυλιγμένο, ή κανένα λούτρινο παλιό ή ότι να ναι που να μην χρειάζεσαι και να μασιέται.Εμένα τρώνε τα καλώδια γενικά και έτσι ότι δεν είναι σε πρίζα τα ανέβασα στην ντουλάπα.Τα υπόλοιπα με νύχια και με δόντια προσπαθώ να τα κρύψω!!!! Click για ανάπτυξη... τα καταπινουν ομως; δεν ξερω αν παθουν τιποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρήκα το site μιας ιταλικής εταιρείας που σχεδιάζει καταπληκτικά πράγματα για γατάκια και σκυλάκια!! Πάρτε μια ιδέα: Μανταλάκι για να κλείνει καλά η σακκούλα της ξηράς τροφής: Δοχείο για την ξηρή τροφή: Dispenser για λιχουδιές: Φτυαράκι για την άμμο: Γατοφόρος (με ειδικές υποδοχές για τη ζώνη ασφαλείας του αυτοκινήτου!): Απ' ό,τι είδα υπάρχει και αντιπρόσωπος που τα φέρνει στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεσποινα Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 10:47 Η Δεσποινα έγραψε: #607 08-07-08 10:47 Αχ τέλεια είναι ....ευχαριστούμε για την πληροφόρηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 10:53 Η NiaR έγραψε: #608 08-07-08 10:53 πολυ ωραια Αλικη! καποι ααπο αυτα τα εχει στο Κουικο πετ σοπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trip_fairy Νεοφερμένο μέλος Ο trip_fairy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:30 Ο trip_fairy: #609 08-07-08 15:30 καλησπέρα! μήπως γνωρίζετε τιμές για αυτά που δείχνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 14:36 Η Ελενη f έγραψε: #610 14-07-08 14:36 Αξεσουάρ γατιών χωρίς χρήση πιστωτικής δεν ηξερα που να ανεβασω το θεμα αλλα μηπως ξερετε καποιο σαιτ για αξεσουαρ γατιων που να μη θελει πιστωτικη καρτα? αν παρω τελικα την μαργαριτα θελω να της βρω κατι ωστε να ειναι μαλακο να κοιματε πανω διαφορα παιχνιδια και οτι αλλο μου μπει στο ματι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Η aretha έγραψε: #611 14-07-08 14:50 Τα περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα υποστηρίζουν και τη χρήση PayPal, εκτός από πιστωτικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η julia έγραψε: #612 14-07-08 14:54 Επίσης μπορεί η κάρτα να είναι απλά Debit card Χρεωστική δηλαδή... να τραβάει κατευθείαν τα χρήματα από την κάρτα- το λογαριασμό σου... αν δεν έχει λεφτά δεν τραβάει! Είναι νομίζω όλες οι νέες κάρτες ΑΤΜ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:10 Η Ελενη f έγραψε: #613 14-07-08 15:10 δεν εχω βγαλει κανενα ειδους καρτας!!!το θεωρο επικυνδινο!πληρωνω μονο με αντικαταβολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:13 Η julia έγραψε: #614 14-07-08 15:13 Και εγώ συμφωνώ μαζί σου.... Αλλά υπάρχουν και site που είναι ασφαλή. Δυστυχώς αν θέλεις να αγοράσεις κάτι από τέτοια site θα πρέπει να βγάλεις ή να χρησιμοποιήσεις κάποιου φίλου σου που δεν φοβάται. Εγω πχ αγοράζω βιβλία απο το amazon και κλείνω ξενοδοχεία απο άλλο διεθνές site άφοβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:17 Η Ελενη f έγραψε: #615 14-07-08 15:17 δεν ειναι οτι φοβαμαι να βγαλω για να αγοραζω μεσω πιστωτικης και αν μοπυ κλεψει καποιος τον λογαριασμο αλλα φοβαμαι τι θα παιρνω απο την στιγμη που θα βγαλω οντως ειδα καποια κρεββατια για γατες που μου αρεσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:24 Η julia έγραψε: #616 14-07-08 15:24 Κοίτα να "πέφτεις εύκολα" ναι, θα είσαι η χαρά της πιστωτικής..... Ή στην άλλη περίπτωση θα μηδενίσεις το υπόλοιπό σου σε χρόνο μηδέν! Τότε δανείσου φίλου σου.... που είναι λίγο διαφορετικό.... Τί να σου πω. Δεν υπάρχουν άλλες εναλλακτικές .. το pay pall το κοίταξες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:40 Η Ελενη f έγραψε: #617 14-07-08 15:40 κατι βρηκα μαλλον θα χρεισιμοποιησω καποιου αλλου αφου ψαξω και στα pet- shop να δω τι υπαρχει εδω περα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Patoullina Νεοφερμένο μέλος Η Patoullina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 12:16 Η Patoullina: #618 20-07-08 12:16 παιδια εμενα μπορειτε να μοθ πειτε τι να παρω στο γατο μου να δαγκωνει αλλα να μην κοβεται; μου εχει κοψει ολα τα headphones αι οπου βρισκει λαστιχακι το καταβροχθιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:43 Η katerina10: #619 20-07-08 14:43 Ένα ποντικάκι από πετ σοπ ή καρτί τυλιγμένο, ή κανένα λούτρινο παλιό ή ότι να ναι που να μην χρειάζεσαι και να μασιέται.Εμένα τρώνε τα καλώδια γενικά και έτσι ότι δεν είναι σε πρίζα τα ανέβασα στην ντουλάπα.Τα υπόλοιπα με νύχια και με δόντια προσπαθώ να τα κρύψω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Patoullina Νεοφερμένο μέλος Η Patoullina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η Patoullina: #620 20-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ένα ποντικάκι από πετ σοπ ή καρτί τυλιγμένο, ή κανένα λούτρινο παλιό ή ότι να ναι που να μην χρειάζεσαι και να μασιέται.Εμένα τρώνε τα καλώδια γενικά και έτσι ότι δεν είναι σε πρίζα τα ανέβασα στην ντουλάπα.Τα υπόλοιπα με νύχια και με δόντια προσπαθώ να τα κρύψω!!!! Click για ανάπτυξη... τα καταπινουν ομως; δεν ξερω αν παθουν τιποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ τέλεια είναι ....ευχαριστούμε για την πληροφόρηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 10:53 Η NiaR έγραψε: #608 08-07-08 10:53 πολυ ωραια Αλικη! καποι ααπο αυτα τα εχει στο Κουικο πετ σοπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trip_fairy Νεοφερμένο μέλος Ο trip_fairy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:30 Ο trip_fairy: #609 08-07-08 15:30 καλησπέρα! μήπως γνωρίζετε τιμές για αυτά που δείχνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 14:36 Η Ελενη f έγραψε: #610 14-07-08 14:36 Αξεσουάρ γατιών χωρίς χρήση πιστωτικής δεν ηξερα που να ανεβασω το θεμα αλλα μηπως ξερετε καποιο σαιτ για αξεσουαρ γατιων που να μη θελει πιστωτικη καρτα? αν παρω τελικα την μαργαριτα θελω να της βρω κατι ωστε να ειναι μαλακο να κοιματε πανω διαφορα παιχνιδια και οτι αλλο μου μπει στο ματι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Η aretha έγραψε: #611 14-07-08 14:50 Τα περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα υποστηρίζουν και τη χρήση PayPal, εκτός από πιστωτικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η julia έγραψε: #612 14-07-08 14:54 Επίσης μπορεί η κάρτα να είναι απλά Debit card Χρεωστική δηλαδή... να τραβάει κατευθείαν τα χρήματα από την κάρτα- το λογαριασμό σου... αν δεν έχει λεφτά δεν τραβάει! Είναι νομίζω όλες οι νέες κάρτες ΑΤΜ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:10 Η Ελενη f έγραψε: #613 14-07-08 15:10 δεν εχω βγαλει κανενα ειδους καρτας!!!το θεωρο επικυνδινο!πληρωνω μονο με αντικαταβολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:13 Η julia έγραψε: #614 14-07-08 15:13 Και εγώ συμφωνώ μαζί σου.... Αλλά υπάρχουν και site που είναι ασφαλή. Δυστυχώς αν θέλεις να αγοράσεις κάτι από τέτοια site θα πρέπει να βγάλεις ή να χρησιμοποιήσεις κάποιου φίλου σου που δεν φοβάται. Εγω πχ αγοράζω βιβλία απο το amazon και κλείνω ξενοδοχεία απο άλλο διεθνές site άφοβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:17 Η Ελενη f έγραψε: #615 14-07-08 15:17 δεν ειναι οτι φοβαμαι να βγαλω για να αγοραζω μεσω πιστωτικης και αν μοπυ κλεψει καποιος τον λογαριασμο αλλα φοβαμαι τι θα παιρνω απο την στιγμη που θα βγαλω οντως ειδα καποια κρεββατια για γατες που μου αρεσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:24 Η julia έγραψε: #616 14-07-08 15:24 Κοίτα να "πέφτεις εύκολα" ναι, θα είσαι η χαρά της πιστωτικής..... Ή στην άλλη περίπτωση θα μηδενίσεις το υπόλοιπό σου σε χρόνο μηδέν! Τότε δανείσου φίλου σου.... που είναι λίγο διαφορετικό.... Τί να σου πω. Δεν υπάρχουν άλλες εναλλακτικές .. το pay pall το κοίταξες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:40 Η Ελενη f έγραψε: #617 14-07-08 15:40 κατι βρηκα μαλλον θα χρεισιμοποιησω καποιου αλλου αφου ψαξω και στα pet- shop να δω τι υπαρχει εδω περα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Patoullina Νεοφερμένο μέλος Η Patoullina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 12:16 Η Patoullina: #618 20-07-08 12:16 παιδια εμενα μπορειτε να μοθ πειτε τι να παρω στο γατο μου να δαγκωνει αλλα να μην κοβεται; μου εχει κοψει ολα τα headphones αι οπου βρισκει λαστιχακι το καταβροχθιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:43 Η katerina10: #619 20-07-08 14:43 Ένα ποντικάκι από πετ σοπ ή καρτί τυλιγμένο, ή κανένα λούτρινο παλιό ή ότι να ναι που να μην χρειάζεσαι και να μασιέται.Εμένα τρώνε τα καλώδια γενικά και έτσι ότι δεν είναι σε πρίζα τα ανέβασα στην ντουλάπα.Τα υπόλοιπα με νύχια και με δόντια προσπαθώ να τα κρύψω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Patoullina Νεοφερμένο μέλος Η Patoullina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η Patoullina: #620 20-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ένα ποντικάκι από πετ σοπ ή καρτί τυλιγμένο, ή κανένα λούτρινο παλιό ή ότι να ναι που να μην χρειάζεσαι και να μασιέται.Εμένα τρώνε τα καλώδια γενικά και έτσι ότι δεν είναι σε πρίζα τα ανέβασα στην ντουλάπα.Τα υπόλοιπα με νύχια και με δόντια προσπαθώ να τα κρύψω!!!! Click για ανάπτυξη... τα καταπινουν ομως; δεν ξερω αν παθουν τιποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πολυ ωραια Αλικη! καποι ααπο αυτα τα εχει στο Κουικο πετ σοπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
trip_fairy Νεοφερμένο μέλος Ο trip_fairy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:30 Ο trip_fairy: #609 08-07-08 15:30 καλησπέρα! μήπως γνωρίζετε τιμές για αυτά που δείχνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 14:36 Η Ελενη f έγραψε: #610 14-07-08 14:36 Αξεσουάρ γατιών χωρίς χρήση πιστωτικής δεν ηξερα που να ανεβασω το θεμα αλλα μηπως ξερετε καποιο σαιτ για αξεσουαρ γατιων που να μη θελει πιστωτικη καρτα? αν παρω τελικα την μαργαριτα θελω να της βρω κατι ωστε να ειναι μαλακο να κοιματε πανω διαφορα παιχνιδια και οτι αλλο μου μπει στο ματι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Η aretha έγραψε: #611 14-07-08 14:50 Τα περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα υποστηρίζουν και τη χρήση PayPal, εκτός από πιστωτικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η julia έγραψε: #612 14-07-08 14:54 Επίσης μπορεί η κάρτα να είναι απλά Debit card Χρεωστική δηλαδή... να τραβάει κατευθείαν τα χρήματα από την κάρτα- το λογαριασμό σου... αν δεν έχει λεφτά δεν τραβάει! Είναι νομίζω όλες οι νέες κάρτες ΑΤΜ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:10 Η Ελενη f έγραψε: #613 14-07-08 15:10 δεν εχω βγαλει κανενα ειδους καρτας!!!το θεωρο επικυνδινο!πληρωνω μονο με αντικαταβολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:13 Η julia έγραψε: #614 14-07-08 15:13 Και εγώ συμφωνώ μαζί σου.... Αλλά υπάρχουν και site που είναι ασφαλή. Δυστυχώς αν θέλεις να αγοράσεις κάτι από τέτοια site θα πρέπει να βγάλεις ή να χρησιμοποιήσεις κάποιου φίλου σου που δεν φοβάται. Εγω πχ αγοράζω βιβλία απο το amazon και κλείνω ξενοδοχεία απο άλλο διεθνές site άφοβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:17 Η Ελενη f έγραψε: #615 14-07-08 15:17 δεν ειναι οτι φοβαμαι να βγαλω για να αγοραζω μεσω πιστωτικης και αν μοπυ κλεψει καποιος τον λογαριασμο αλλα φοβαμαι τι θα παιρνω απο την στιγμη που θα βγαλω οντως ειδα καποια κρεββατια για γατες που μου αρεσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:24 Η julia έγραψε: #616 14-07-08 15:24 Κοίτα να "πέφτεις εύκολα" ναι, θα είσαι η χαρά της πιστωτικής..... Ή στην άλλη περίπτωση θα μηδενίσεις το υπόλοιπό σου σε χρόνο μηδέν! Τότε δανείσου φίλου σου.... που είναι λίγο διαφορετικό.... Τί να σου πω. Δεν υπάρχουν άλλες εναλλακτικές .. το pay pall το κοίταξες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:40 Η Ελενη f έγραψε: #617 14-07-08 15:40 κατι βρηκα μαλλον θα χρεισιμοποιησω καποιου αλλου αφου ψαξω και στα pet- shop να δω τι υπαρχει εδω περα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Patoullina Νεοφερμένο μέλος Η Patoullina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 12:16 Η Patoullina: #618 20-07-08 12:16 παιδια εμενα μπορειτε να μοθ πειτε τι να παρω στο γατο μου να δαγκωνει αλλα να μην κοβεται; μου εχει κοψει ολα τα headphones αι οπου βρισκει λαστιχακι το καταβροχθιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:43 Η katerina10: #619 20-07-08 14:43 Ένα ποντικάκι από πετ σοπ ή καρτί τυλιγμένο, ή κανένα λούτρινο παλιό ή ότι να ναι που να μην χρειάζεσαι και να μασιέται.Εμένα τρώνε τα καλώδια γενικά και έτσι ότι δεν είναι σε πρίζα τα ανέβασα στην ντουλάπα.Τα υπόλοιπα με νύχια και με δόντια προσπαθώ να τα κρύψω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Patoullina Νεοφερμένο μέλος Η Patoullina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η Patoullina: #620 20-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ένα ποντικάκι από πετ σοπ ή καρτί τυλιγμένο, ή κανένα λούτρινο παλιό ή ότι να ναι που να μην χρειάζεσαι και να μασιέται.Εμένα τρώνε τα καλώδια γενικά και έτσι ότι δεν είναι σε πρίζα τα ανέβασα στην ντουλάπα.Τα υπόλοιπα με νύχια και με δόντια προσπαθώ να τα κρύψω!!!! Click για ανάπτυξη... τα καταπινουν ομως; δεν ξερω αν παθουν τιποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλησπέρα! μήπως γνωρίζετε τιμές για αυτά που δείχνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 14:36 Η Ελενη f έγραψε: #610 14-07-08 14:36 Αξεσουάρ γατιών χωρίς χρήση πιστωτικής δεν ηξερα που να ανεβασω το θεμα αλλα μηπως ξερετε καποιο σαιτ για αξεσουαρ γατιων που να μη θελει πιστωτικη καρτα? αν παρω τελικα την μαργαριτα θελω να της βρω κατι ωστε να ειναι μαλακο να κοιματε πανω διαφορα παιχνιδια και οτι αλλο μου μπει στο ματι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Η aretha έγραψε: #611 14-07-08 14:50 Τα περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα υποστηρίζουν και τη χρήση PayPal, εκτός από πιστωτικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η julia έγραψε: #612 14-07-08 14:54 Επίσης μπορεί η κάρτα να είναι απλά Debit card Χρεωστική δηλαδή... να τραβάει κατευθείαν τα χρήματα από την κάρτα- το λογαριασμό σου... αν δεν έχει λεφτά δεν τραβάει! Είναι νομίζω όλες οι νέες κάρτες ΑΤΜ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:10 Η Ελενη f έγραψε: #613 14-07-08 15:10 δεν εχω βγαλει κανενα ειδους καρτας!!!το θεωρο επικυνδινο!πληρωνω μονο με αντικαταβολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:13 Η julia έγραψε: #614 14-07-08 15:13 Και εγώ συμφωνώ μαζί σου.... Αλλά υπάρχουν και site που είναι ασφαλή. Δυστυχώς αν θέλεις να αγοράσεις κάτι από τέτοια site θα πρέπει να βγάλεις ή να χρησιμοποιήσεις κάποιου φίλου σου που δεν φοβάται. Εγω πχ αγοράζω βιβλία απο το amazon και κλείνω ξενοδοχεία απο άλλο διεθνές site άφοβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:17 Η Ελενη f έγραψε: #615 14-07-08 15:17 δεν ειναι οτι φοβαμαι να βγαλω για να αγοραζω μεσω πιστωτικης και αν μοπυ κλεψει καποιος τον λογαριασμο αλλα φοβαμαι τι θα παιρνω απο την στιγμη που θα βγαλω οντως ειδα καποια κρεββατια για γατες που μου αρεσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:24 Η julia έγραψε: #616 14-07-08 15:24 Κοίτα να "πέφτεις εύκολα" ναι, θα είσαι η χαρά της πιστωτικής..... Ή στην άλλη περίπτωση θα μηδενίσεις το υπόλοιπό σου σε χρόνο μηδέν! Τότε δανείσου φίλου σου.... που είναι λίγο διαφορετικό.... Τί να σου πω. Δεν υπάρχουν άλλες εναλλακτικές .. το pay pall το κοίταξες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:40 Η Ελενη f έγραψε: #617 14-07-08 15:40 κατι βρηκα μαλλον θα χρεισιμοποιησω καποιου αλλου αφου ψαξω και στα pet- shop να δω τι υπαρχει εδω περα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Patoullina Νεοφερμένο μέλος Η Patoullina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 12:16 Η Patoullina: #618 20-07-08 12:16 παιδια εμενα μπορειτε να μοθ πειτε τι να παρω στο γατο μου να δαγκωνει αλλα να μην κοβεται; μου εχει κοψει ολα τα headphones αι οπου βρισκει λαστιχακι το καταβροχθιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:43 Η katerina10: #619 20-07-08 14:43 Ένα ποντικάκι από πετ σοπ ή καρτί τυλιγμένο, ή κανένα λούτρινο παλιό ή ότι να ναι που να μην χρειάζεσαι και να μασιέται.Εμένα τρώνε τα καλώδια γενικά και έτσι ότι δεν είναι σε πρίζα τα ανέβασα στην ντουλάπα.Τα υπόλοιπα με νύχια και με δόντια προσπαθώ να τα κρύψω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Patoullina Νεοφερμένο μέλος Η Patoullina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η Patoullina: #620 20-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ένα ποντικάκι από πετ σοπ ή καρτί τυλιγμένο, ή κανένα λούτρινο παλιό ή ότι να ναι που να μην χρειάζεσαι και να μασιέται.Εμένα τρώνε τα καλώδια γενικά και έτσι ότι δεν είναι σε πρίζα τα ανέβασα στην ντουλάπα.Τα υπόλοιπα με νύχια και με δόντια προσπαθώ να τα κρύψω!!!! Click για ανάπτυξη... τα καταπινουν ομως; δεν ξερω αν παθουν τιποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αξεσουάρ γατιών χωρίς χρήση πιστωτικής δεν ηξερα που να ανεβασω το θεμα αλλα μηπως ξερετε καποιο σαιτ για αξεσουαρ γατιων που να μη θελει πιστωτικη καρτα? αν παρω τελικα την μαργαριτα θελω να της βρω κατι ωστε να ειναι μαλακο να κοιματε πανω διαφορα παιχνιδια και οτι αλλο μου μπει στο ματι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Η aretha έγραψε: #611 14-07-08 14:50 Τα περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα υποστηρίζουν και τη χρήση PayPal, εκτός από πιστωτικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η julia έγραψε: #612 14-07-08 14:54 Επίσης μπορεί η κάρτα να είναι απλά Debit card Χρεωστική δηλαδή... να τραβάει κατευθείαν τα χρήματα από την κάρτα- το λογαριασμό σου... αν δεν έχει λεφτά δεν τραβάει! Είναι νομίζω όλες οι νέες κάρτες ΑΤΜ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:10 Η Ελενη f έγραψε: #613 14-07-08 15:10 δεν εχω βγαλει κανενα ειδους καρτας!!!το θεωρο επικυνδινο!πληρωνω μονο με αντικαταβολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:13 Η julia έγραψε: #614 14-07-08 15:13 Και εγώ συμφωνώ μαζί σου.... Αλλά υπάρχουν και site που είναι ασφαλή. Δυστυχώς αν θέλεις να αγοράσεις κάτι από τέτοια site θα πρέπει να βγάλεις ή να χρησιμοποιήσεις κάποιου φίλου σου που δεν φοβάται. Εγω πχ αγοράζω βιβλία απο το amazon και κλείνω ξενοδοχεία απο άλλο διεθνές site άφοβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:17 Η Ελενη f έγραψε: #615 14-07-08 15:17 δεν ειναι οτι φοβαμαι να βγαλω για να αγοραζω μεσω πιστωτικης και αν μοπυ κλεψει καποιος τον λογαριασμο αλλα φοβαμαι τι θα παιρνω απο την στιγμη που θα βγαλω οντως ειδα καποια κρεββατια για γατες που μου αρεσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:24 Η julia έγραψε: #616 14-07-08 15:24 Κοίτα να "πέφτεις εύκολα" ναι, θα είσαι η χαρά της πιστωτικής..... Ή στην άλλη περίπτωση θα μηδενίσεις το υπόλοιπό σου σε χρόνο μηδέν! Τότε δανείσου φίλου σου.... που είναι λίγο διαφορετικό.... Τί να σου πω. Δεν υπάρχουν άλλες εναλλακτικές .. το pay pall το κοίταξες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:40 Η Ελενη f έγραψε: #617 14-07-08 15:40 κατι βρηκα μαλλον θα χρεισιμοποιησω καποιου αλλου αφου ψαξω και στα pet- shop να δω τι υπαρχει εδω περα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Patoullina Νεοφερμένο μέλος Η Patoullina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 12:16 Η Patoullina: #618 20-07-08 12:16 παιδια εμενα μπορειτε να μοθ πειτε τι να παρω στο γατο μου να δαγκωνει αλλα να μην κοβεται; μου εχει κοψει ολα τα headphones αι οπου βρισκει λαστιχακι το καταβροχθιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:43 Η katerina10: #619 20-07-08 14:43 Ένα ποντικάκι από πετ σοπ ή καρτί τυλιγμένο, ή κανένα λούτρινο παλιό ή ότι να ναι που να μην χρειάζεσαι και να μασιέται.Εμένα τρώνε τα καλώδια γενικά και έτσι ότι δεν είναι σε πρίζα τα ανέβασα στην ντουλάπα.Τα υπόλοιπα με νύχια και με δόντια προσπαθώ να τα κρύψω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Patoullina Νεοφερμένο μέλος Η Patoullina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η Patoullina: #620 20-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ένα ποντικάκι από πετ σοπ ή καρτί τυλιγμένο, ή κανένα λούτρινο παλιό ή ότι να ναι που να μην χρειάζεσαι και να μασιέται.Εμένα τρώνε τα καλώδια γενικά και έτσι ότι δεν είναι σε πρίζα τα ανέβασα στην ντουλάπα.Τα υπόλοιπα με νύχια και με δόντια προσπαθώ να τα κρύψω!!!! Click για ανάπτυξη... τα καταπινουν ομως; δεν ξερω αν παθουν τιποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα υποστηρίζουν και τη χρήση PayPal, εκτός από πιστωτικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η julia έγραψε: #612 14-07-08 14:54 Επίσης μπορεί η κάρτα να είναι απλά Debit card Χρεωστική δηλαδή... να τραβάει κατευθείαν τα χρήματα από την κάρτα- το λογαριασμό σου... αν δεν έχει λεφτά δεν τραβάει! Είναι νομίζω όλες οι νέες κάρτες ΑΤΜ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:10 Η Ελενη f έγραψε: #613 14-07-08 15:10 δεν εχω βγαλει κανενα ειδους καρτας!!!το θεωρο επικυνδινο!πληρωνω μονο με αντικαταβολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:13 Η julia έγραψε: #614 14-07-08 15:13 Και εγώ συμφωνώ μαζί σου.... Αλλά υπάρχουν και site που είναι ασφαλή. Δυστυχώς αν θέλεις να αγοράσεις κάτι από τέτοια site θα πρέπει να βγάλεις ή να χρησιμοποιήσεις κάποιου φίλου σου που δεν φοβάται. Εγω πχ αγοράζω βιβλία απο το amazon και κλείνω ξενοδοχεία απο άλλο διεθνές site άφοβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:17 Η Ελενη f έγραψε: #615 14-07-08 15:17 δεν ειναι οτι φοβαμαι να βγαλω για να αγοραζω μεσω πιστωτικης και αν μοπυ κλεψει καποιος τον λογαριασμο αλλα φοβαμαι τι θα παιρνω απο την στιγμη που θα βγαλω οντως ειδα καποια κρεββατια για γατες που μου αρεσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:24 Η julia έγραψε: #616 14-07-08 15:24 Κοίτα να "πέφτεις εύκολα" ναι, θα είσαι η χαρά της πιστωτικής..... Ή στην άλλη περίπτωση θα μηδενίσεις το υπόλοιπό σου σε χρόνο μηδέν! Τότε δανείσου φίλου σου.... που είναι λίγο διαφορετικό.... Τί να σου πω. Δεν υπάρχουν άλλες εναλλακτικές .. το pay pall το κοίταξες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:40 Η Ελενη f έγραψε: #617 14-07-08 15:40 κατι βρηκα μαλλον θα χρεισιμοποιησω καποιου αλλου αφου ψαξω και στα pet- shop να δω τι υπαρχει εδω περα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Patoullina Νεοφερμένο μέλος Η Patoullina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 12:16 Η Patoullina: #618 20-07-08 12:16 παιδια εμενα μπορειτε να μοθ πειτε τι να παρω στο γατο μου να δαγκωνει αλλα να μην κοβεται; μου εχει κοψει ολα τα headphones αι οπου βρισκει λαστιχακι το καταβροχθιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:43 Η katerina10: #619 20-07-08 14:43 Ένα ποντικάκι από πετ σοπ ή καρτί τυλιγμένο, ή κανένα λούτρινο παλιό ή ότι να ναι που να μην χρειάζεσαι και να μασιέται.Εμένα τρώνε τα καλώδια γενικά και έτσι ότι δεν είναι σε πρίζα τα ανέβασα στην ντουλάπα.Τα υπόλοιπα με νύχια και με δόντια προσπαθώ να τα κρύψω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Patoullina Νεοφερμένο μέλος Η Patoullina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η Patoullina: #620 20-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ένα ποντικάκι από πετ σοπ ή καρτί τυλιγμένο, ή κανένα λούτρινο παλιό ή ότι να ναι που να μην χρειάζεσαι και να μασιέται.Εμένα τρώνε τα καλώδια γενικά και έτσι ότι δεν είναι σε πρίζα τα ανέβασα στην ντουλάπα.Τα υπόλοιπα με νύχια και με δόντια προσπαθώ να τα κρύψω!!!! Click για ανάπτυξη... τα καταπινουν ομως; δεν ξερω αν παθουν τιποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επίσης μπορεί η κάρτα να είναι απλά Debit card Χρεωστική δηλαδή... να τραβάει κατευθείαν τα χρήματα από την κάρτα- το λογαριασμό σου... αν δεν έχει λεφτά δεν τραβάει! Είναι νομίζω όλες οι νέες κάρτες ΑΤΜ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:10 Η Ελενη f έγραψε: #613 14-07-08 15:10 δεν εχω βγαλει κανενα ειδους καρτας!!!το θεωρο επικυνδινο!πληρωνω μονο με αντικαταβολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:13 Η julia έγραψε: #614 14-07-08 15:13 Και εγώ συμφωνώ μαζί σου.... Αλλά υπάρχουν και site που είναι ασφαλή. Δυστυχώς αν θέλεις να αγοράσεις κάτι από τέτοια site θα πρέπει να βγάλεις ή να χρησιμοποιήσεις κάποιου φίλου σου που δεν φοβάται. Εγω πχ αγοράζω βιβλία απο το amazon και κλείνω ξενοδοχεία απο άλλο διεθνές site άφοβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:17 Η Ελενη f έγραψε: #615 14-07-08 15:17 δεν ειναι οτι φοβαμαι να βγαλω για να αγοραζω μεσω πιστωτικης και αν μοπυ κλεψει καποιος τον λογαριασμο αλλα φοβαμαι τι θα παιρνω απο την στιγμη που θα βγαλω οντως ειδα καποια κρεββατια για γατες που μου αρεσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:24 Η julia έγραψε: #616 14-07-08 15:24 Κοίτα να "πέφτεις εύκολα" ναι, θα είσαι η χαρά της πιστωτικής..... Ή στην άλλη περίπτωση θα μηδενίσεις το υπόλοιπό σου σε χρόνο μηδέν! Τότε δανείσου φίλου σου.... που είναι λίγο διαφορετικό.... Τί να σου πω. Δεν υπάρχουν άλλες εναλλακτικές .. το pay pall το κοίταξες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:40 Η Ελενη f έγραψε: #617 14-07-08 15:40 κατι βρηκα μαλλον θα χρεισιμοποιησω καποιου αλλου αφου ψαξω και στα pet- shop να δω τι υπαρχει εδω περα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Patoullina Νεοφερμένο μέλος Η Patoullina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 12:16 Η Patoullina: #618 20-07-08 12:16 παιδια εμενα μπορειτε να μοθ πειτε τι να παρω στο γατο μου να δαγκωνει αλλα να μην κοβεται; μου εχει κοψει ολα τα headphones αι οπου βρισκει λαστιχακι το καταβροχθιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:43 Η katerina10: #619 20-07-08 14:43 Ένα ποντικάκι από πετ σοπ ή καρτί τυλιγμένο, ή κανένα λούτρινο παλιό ή ότι να ναι που να μην χρειάζεσαι και να μασιέται.Εμένα τρώνε τα καλώδια γενικά και έτσι ότι δεν είναι σε πρίζα τα ανέβασα στην ντουλάπα.Τα υπόλοιπα με νύχια και με δόντια προσπαθώ να τα κρύψω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Patoullina Νεοφερμένο μέλος Η Patoullina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η Patoullina: #620 20-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ένα ποντικάκι από πετ σοπ ή καρτί τυλιγμένο, ή κανένα λούτρινο παλιό ή ότι να ναι που να μην χρειάζεσαι και να μασιέται.Εμένα τρώνε τα καλώδια γενικά και έτσι ότι δεν είναι σε πρίζα τα ανέβασα στην ντουλάπα.Τα υπόλοιπα με νύχια και με δόντια προσπαθώ να τα κρύψω!!!! Click για ανάπτυξη... τα καταπινουν ομως; δεν ξερω αν παθουν τιποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δεν εχω βγαλει κανενα ειδους καρτας!!!το θεωρο επικυνδινο!πληρωνω μονο με αντικαταβολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:13 Η julia έγραψε: #614 14-07-08 15:13 Και εγώ συμφωνώ μαζί σου.... Αλλά υπάρχουν και site που είναι ασφαλή. Δυστυχώς αν θέλεις να αγοράσεις κάτι από τέτοια site θα πρέπει να βγάλεις ή να χρησιμοποιήσεις κάποιου φίλου σου που δεν φοβάται. Εγω πχ αγοράζω βιβλία απο το amazon και κλείνω ξενοδοχεία απο άλλο διεθνές site άφοβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:17 Η Ελενη f έγραψε: #615 14-07-08 15:17 δεν ειναι οτι φοβαμαι να βγαλω για να αγοραζω μεσω πιστωτικης και αν μοπυ κλεψει καποιος τον λογαριασμο αλλα φοβαμαι τι θα παιρνω απο την στιγμη που θα βγαλω οντως ειδα καποια κρεββατια για γατες που μου αρεσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:24 Η julia έγραψε: #616 14-07-08 15:24 Κοίτα να "πέφτεις εύκολα" ναι, θα είσαι η χαρά της πιστωτικής..... Ή στην άλλη περίπτωση θα μηδενίσεις το υπόλοιπό σου σε χρόνο μηδέν! Τότε δανείσου φίλου σου.... που είναι λίγο διαφορετικό.... Τί να σου πω. Δεν υπάρχουν άλλες εναλλακτικές .. το pay pall το κοίταξες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:40 Η Ελενη f έγραψε: #617 14-07-08 15:40 κατι βρηκα μαλλον θα χρεισιμοποιησω καποιου αλλου αφου ψαξω και στα pet- shop να δω τι υπαρχει εδω περα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Patoullina Νεοφερμένο μέλος Η Patoullina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 12:16 Η Patoullina: #618 20-07-08 12:16 παιδια εμενα μπορειτε να μοθ πειτε τι να παρω στο γατο μου να δαγκωνει αλλα να μην κοβεται; μου εχει κοψει ολα τα headphones αι οπου βρισκει λαστιχακι το καταβροχθιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:43 Η katerina10: #619 20-07-08 14:43 Ένα ποντικάκι από πετ σοπ ή καρτί τυλιγμένο, ή κανένα λούτρινο παλιό ή ότι να ναι που να μην χρειάζεσαι και να μασιέται.Εμένα τρώνε τα καλώδια γενικά και έτσι ότι δεν είναι σε πρίζα τα ανέβασα στην ντουλάπα.Τα υπόλοιπα με νύχια και με δόντια προσπαθώ να τα κρύψω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Patoullina Νεοφερμένο μέλος Η Patoullina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η Patoullina: #620 20-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ένα ποντικάκι από πετ σοπ ή καρτί τυλιγμένο, ή κανένα λούτρινο παλιό ή ότι να ναι που να μην χρειάζεσαι και να μασιέται.Εμένα τρώνε τα καλώδια γενικά και έτσι ότι δεν είναι σε πρίζα τα ανέβασα στην ντουλάπα.Τα υπόλοιπα με νύχια και με δόντια προσπαθώ να τα κρύψω!!!! Click για ανάπτυξη... τα καταπινουν ομως; δεν ξερω αν παθουν τιποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και εγώ συμφωνώ μαζί σου.... Αλλά υπάρχουν και site που είναι ασφαλή. Δυστυχώς αν θέλεις να αγοράσεις κάτι από τέτοια site θα πρέπει να βγάλεις ή να χρησιμοποιήσεις κάποιου φίλου σου που δεν φοβάται. Εγω πχ αγοράζω βιβλία απο το amazon και κλείνω ξενοδοχεία απο άλλο διεθνές site άφοβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:17 Η Ελενη f έγραψε: #615 14-07-08 15:17 δεν ειναι οτι φοβαμαι να βγαλω για να αγοραζω μεσω πιστωτικης και αν μοπυ κλεψει καποιος τον λογαριασμο αλλα φοβαμαι τι θα παιρνω απο την στιγμη που θα βγαλω οντως ειδα καποια κρεββατια για γατες που μου αρεσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:24 Η julia έγραψε: #616 14-07-08 15:24 Κοίτα να "πέφτεις εύκολα" ναι, θα είσαι η χαρά της πιστωτικής..... Ή στην άλλη περίπτωση θα μηδενίσεις το υπόλοιπό σου σε χρόνο μηδέν! Τότε δανείσου φίλου σου.... που είναι λίγο διαφορετικό.... Τί να σου πω. Δεν υπάρχουν άλλες εναλλακτικές .. το pay pall το κοίταξες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:40 Η Ελενη f έγραψε: #617 14-07-08 15:40 κατι βρηκα μαλλον θα χρεισιμοποιησω καποιου αλλου αφου ψαξω και στα pet- shop να δω τι υπαρχει εδω περα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Patoullina Νεοφερμένο μέλος Η Patoullina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 12:16 Η Patoullina: #618 20-07-08 12:16 παιδια εμενα μπορειτε να μοθ πειτε τι να παρω στο γατο μου να δαγκωνει αλλα να μην κοβεται; μου εχει κοψει ολα τα headphones αι οπου βρισκει λαστιχακι το καταβροχθιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:43 Η katerina10: #619 20-07-08 14:43 Ένα ποντικάκι από πετ σοπ ή καρτί τυλιγμένο, ή κανένα λούτρινο παλιό ή ότι να ναι που να μην χρειάζεσαι και να μασιέται.Εμένα τρώνε τα καλώδια γενικά και έτσι ότι δεν είναι σε πρίζα τα ανέβασα στην ντουλάπα.Τα υπόλοιπα με νύχια και με δόντια προσπαθώ να τα κρύψω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Patoullina Νεοφερμένο μέλος Η Patoullina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η Patoullina: #620 20-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ένα ποντικάκι από πετ σοπ ή καρτί τυλιγμένο, ή κανένα λούτρινο παλιό ή ότι να ναι που να μην χρειάζεσαι και να μασιέται.Εμένα τρώνε τα καλώδια γενικά και έτσι ότι δεν είναι σε πρίζα τα ανέβασα στην ντουλάπα.Τα υπόλοιπα με νύχια και με δόντια προσπαθώ να τα κρύψω!!!! Click για ανάπτυξη... τα καταπινουν ομως; δεν ξερω αν παθουν τιποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δεν ειναι οτι φοβαμαι να βγαλω για να αγοραζω μεσω πιστωτικης και αν μοπυ κλεψει καποιος τον λογαριασμο αλλα φοβαμαι τι θα παιρνω απο την στιγμη που θα βγαλω οντως ειδα καποια κρεββατια για γατες που μου αρεσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:24 Η julia έγραψε: #616 14-07-08 15:24 Κοίτα να "πέφτεις εύκολα" ναι, θα είσαι η χαρά της πιστωτικής..... Ή στην άλλη περίπτωση θα μηδενίσεις το υπόλοιπό σου σε χρόνο μηδέν! Τότε δανείσου φίλου σου.... που είναι λίγο διαφορετικό.... Τί να σου πω. Δεν υπάρχουν άλλες εναλλακτικές .. το pay pall το κοίταξες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:40 Η Ελενη f έγραψε: #617 14-07-08 15:40 κατι βρηκα μαλλον θα χρεισιμοποιησω καποιου αλλου αφου ψαξω και στα pet- shop να δω τι υπαρχει εδω περα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Patoullina Νεοφερμένο μέλος Η Patoullina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 12:16 Η Patoullina: #618 20-07-08 12:16 παιδια εμενα μπορειτε να μοθ πειτε τι να παρω στο γατο μου να δαγκωνει αλλα να μην κοβεται; μου εχει κοψει ολα τα headphones αι οπου βρισκει λαστιχακι το καταβροχθιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:43 Η katerina10: #619 20-07-08 14:43 Ένα ποντικάκι από πετ σοπ ή καρτί τυλιγμένο, ή κανένα λούτρινο παλιό ή ότι να ναι που να μην χρειάζεσαι και να μασιέται.Εμένα τρώνε τα καλώδια γενικά και έτσι ότι δεν είναι σε πρίζα τα ανέβασα στην ντουλάπα.Τα υπόλοιπα με νύχια και με δόντια προσπαθώ να τα κρύψω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Patoullina Νεοφερμένο μέλος Η Patoullina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η Patoullina: #620 20-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ένα ποντικάκι από πετ σοπ ή καρτί τυλιγμένο, ή κανένα λούτρινο παλιό ή ότι να ναι που να μην χρειάζεσαι και να μασιέται.Εμένα τρώνε τα καλώδια γενικά και έτσι ότι δεν είναι σε πρίζα τα ανέβασα στην ντουλάπα.Τα υπόλοιπα με νύχια και με δόντια προσπαθώ να τα κρύψω!!!! Click για ανάπτυξη... τα καταπινουν ομως; δεν ξερω αν παθουν τιποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κοίτα να "πέφτεις εύκολα" ναι, θα είσαι η χαρά της πιστωτικής..... Ή στην άλλη περίπτωση θα μηδενίσεις το υπόλοιπό σου σε χρόνο μηδέν! Τότε δανείσου φίλου σου.... που είναι λίγο διαφορετικό.... Τί να σου πω. Δεν υπάρχουν άλλες εναλλακτικές .. το pay pall το κοίταξες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελενη f Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 15:40 Η Ελενη f έγραψε: #617 14-07-08 15:40 κατι βρηκα μαλλον θα χρεισιμοποιησω καποιου αλλου αφου ψαξω και στα pet- shop να δω τι υπαρχει εδω περα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Patoullina Νεοφερμένο μέλος Η Patoullina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 12:16 Η Patoullina: #618 20-07-08 12:16 παιδια εμενα μπορειτε να μοθ πειτε τι να παρω στο γατο μου να δαγκωνει αλλα να μην κοβεται; μου εχει κοψει ολα τα headphones αι οπου βρισκει λαστιχακι το καταβροχθιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:43 Η katerina10: #619 20-07-08 14:43 Ένα ποντικάκι από πετ σοπ ή καρτί τυλιγμένο, ή κανένα λούτρινο παλιό ή ότι να ναι που να μην χρειάζεσαι και να μασιέται.Εμένα τρώνε τα καλώδια γενικά και έτσι ότι δεν είναι σε πρίζα τα ανέβασα στην ντουλάπα.Τα υπόλοιπα με νύχια και με δόντια προσπαθώ να τα κρύψω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Patoullina Νεοφερμένο μέλος Η Patoullina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η Patoullina: #620 20-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ένα ποντικάκι από πετ σοπ ή καρτί τυλιγμένο, ή κανένα λούτρινο παλιό ή ότι να ναι που να μην χρειάζεσαι και να μασιέται.Εμένα τρώνε τα καλώδια γενικά και έτσι ότι δεν είναι σε πρίζα τα ανέβασα στην ντουλάπα.Τα υπόλοιπα με νύχια και με δόντια προσπαθώ να τα κρύψω!!!! Click για ανάπτυξη... τα καταπινουν ομως; δεν ξερω αν παθουν τιποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κατι βρηκα μαλλον θα χρεισιμοποιησω καποιου αλλου αφου ψαξω και στα pet- shop να δω τι υπαρχει εδω περα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Patoullina Νεοφερμένο μέλος Η Patoullina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 12:16 Η Patoullina: #618 20-07-08 12:16 παιδια εμενα μπορειτε να μοθ πειτε τι να παρω στο γατο μου να δαγκωνει αλλα να μην κοβεται; μου εχει κοψει ολα τα headphones αι οπου βρισκει λαστιχακι το καταβροχθιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:43 Η katerina10: #619 20-07-08 14:43 Ένα ποντικάκι από πετ σοπ ή καρτί τυλιγμένο, ή κανένα λούτρινο παλιό ή ότι να ναι που να μην χρειάζεσαι και να μασιέται.Εμένα τρώνε τα καλώδια γενικά και έτσι ότι δεν είναι σε πρίζα τα ανέβασα στην ντουλάπα.Τα υπόλοιπα με νύχια και με δόντια προσπαθώ να τα κρύψω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Patoullina Νεοφερμένο μέλος Η Patoullina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η Patoullina: #620 20-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ένα ποντικάκι από πετ σοπ ή καρτί τυλιγμένο, ή κανένα λούτρινο παλιό ή ότι να ναι που να μην χρειάζεσαι και να μασιέται.Εμένα τρώνε τα καλώδια γενικά και έτσι ότι δεν είναι σε πρίζα τα ανέβασα στην ντουλάπα.Τα υπόλοιπα με νύχια και με δόντια προσπαθώ να τα κρύψω!!!! Click για ανάπτυξη... τα καταπινουν ομως; δεν ξερω αν παθουν τιποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδια εμενα μπορειτε να μοθ πειτε τι να παρω στο γατο μου να δαγκωνει αλλα να μην κοβεται; μου εχει κοψει ολα τα headphones αι οπου βρισκει λαστιχακι το καταβροχθιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:43 Η katerina10: #619 20-07-08 14:43 Ένα ποντικάκι από πετ σοπ ή καρτί τυλιγμένο, ή κανένα λούτρινο παλιό ή ότι να ναι που να μην χρειάζεσαι και να μασιέται.Εμένα τρώνε τα καλώδια γενικά και έτσι ότι δεν είναι σε πρίζα τα ανέβασα στην ντουλάπα.Τα υπόλοιπα με νύχια και με δόντια προσπαθώ να τα κρύψω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Patoullina Νεοφερμένο μέλος Η Patoullina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η Patoullina: #620 20-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ένα ποντικάκι από πετ σοπ ή καρτί τυλιγμένο, ή κανένα λούτρινο παλιό ή ότι να ναι που να μην χρειάζεσαι και να μασιέται.Εμένα τρώνε τα καλώδια γενικά και έτσι ότι δεν είναι σε πρίζα τα ανέβασα στην ντουλάπα.Τα υπόλοιπα με νύχια και με δόντια προσπαθώ να τα κρύψω!!!! Click για ανάπτυξη... τα καταπινουν ομως; δεν ξερω αν παθουν τιποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ένα ποντικάκι από πετ σοπ ή καρτί τυλιγμένο, ή κανένα λούτρινο παλιό ή ότι να ναι που να μην χρειάζεσαι και να μασιέται.Εμένα τρώνε τα καλώδια γενικά και έτσι ότι δεν είναι σε πρίζα τα ανέβασα στην ντουλάπα.Τα υπόλοιπα με νύχια και με δόντια προσπαθώ να τα κρύψω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Patoullina Νεοφερμένο μέλος Η Patoullina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η Patoullina: #620 20-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ένα ποντικάκι από πετ σοπ ή καρτί τυλιγμένο, ή κανένα λούτρινο παλιό ή ότι να ναι που να μην χρειάζεσαι και να μασιέται.Εμένα τρώνε τα καλώδια γενικά και έτσι ότι δεν είναι σε πρίζα τα ανέβασα στην ντουλάπα.Τα υπόλοιπα με νύχια και με δόντια προσπαθώ να τα κρύψω!!!! Click για ανάπτυξη... τα καταπινουν ομως; δεν ξερω αν παθουν τιποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ένα ποντικάκι από πετ σοπ ή καρτί τυλιγμένο, ή κανένα λούτρινο παλιό ή ότι να ναι που να μην χρειάζεσαι και να μασιέται.Εμένα τρώνε τα καλώδια γενικά και έτσι ότι δεν είναι σε πρίζα τα ανέβασα στην ντουλάπα.Τα υπόλοιπα με νύχια και με δόντια προσπαθώ να τα κρύψω!!!! Click για ανάπτυξη... τα καταπινουν ομως; δεν ξερω αν παθουν τιποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.