Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Δεντράκια

Ακόμα δεν μπορώ να πω τιμές, έχω παραγγείλει ένα container με 15 διαφορετικά γατόδεντρα, και σε ένα μήνα περίπου θα τα έχω και τότε θα μπορώ να πω με σιγουριά τιμές. Πάνω απο 200 ευρώ πάντως δεν θα έχω κανένα.

Πότε πια θα έρθουν τα δεντράκια να τα δούμε. Δεν έχεις να μας βάλεις τίποτε φωτογραφίες?
Όσο σκέφτομαι κάτι που είχα δει πέρσυ σε ηλεκτρονικά περιοδικά μμμμμμμμμμμμ!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πότε πια θα έρθουν τα δεντράκια να τα δούμε. Δεν έχεις να μας βάλεις τίποτε φωτογραφίες?
Όσο σκέφτομαι κάτι που είχα δει πέρσυ σε ηλεκτρονικά περιοδικά μμμμμμμμμμμμ!!
:lol:
Υπομονή σε 2 εβδομάδες θα είναι εδώ!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μακάρι να είναι καλή η τιμή κ θα στείλω κάποιον να το πάρει ή το κρατάς εσύ κ έρχομαι κ το πέρνω.Σε ευχαριστώ βρε Δωράκι, πάντως αν έιναι δύσκολο για τη φωτογραφία ή αν ξυνήσει ο Δοκτορ δεν πειράζει. Τον Ιούνιο έτσι κ αλλιως θα έρθω μια βόλτα οπότε το βλέπω κ από κοντά
Slitherin δε σε ξέχασα!Πέρασα και ρώτησα και μου είπαν ότι η τιμή είναι 180 ευρω.Είναι περίπου ενάμισι μέτρο νομίζω στο υψος.Σε ενδιαφέρει;Έχω ανεβάσει και τις φωτογραφίες αλλά περιμένουν έγκριση.

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) περνάει πάνω από την πόρτα!!!:up:
Αυτό το ψηλό-ψηλό πάνω απ' την πόρτα θα ήταν ό,τι πρέπει για τον Beeb! Ό,τι πρέπει!!!! Ταμάμ, εφέντιμ! :lol:

Αυτό το ψηλό-ψηλό πάνω απ' την πόρτα θα ήταν ό,τι πρέπει για τον Beeb! Ό,τι πρέπει!!!! Ταμάμ, εφέντιμ! :lol:

Ναι...και το καλύτερο....πάνω από ΚΑΘΕ πόρτα!!!:lol::lol::lol:
Hab ich nicht Recht?:D

Βρήκα το site μιας ιταλικής εταιρείας που σχεδιάζει καταπληκτικά πράγματα για γατάκια και σκυλάκια!!
Πάρτε μια ιδέα:

• Μανταλάκι για να κλείνει καλά η σακκούλα της ξηράς τροφής:
SD0701.jpg

• Δοχείο για την ξηρή τροφή:
SG0101.jpg

• Dispenser για λιχουδιές:
ID0101.jpg

• Φτυαράκι για την άμμο:
GI0300.jpg

• Γατοφόρος (με ειδικές υποδοχές για τη ζώνη ασφαλείας του αυτοκινήτου!):
TP6001.jpg

Απ' ό,τι είδα υπάρχει και αντιπρόσωπος που τα φέρνει στην Ελλάδα.

Αχ τέλεια είναι :):):)....ευχαριστούμε για την πληροφόρηση.:happy:

πολυ ωραια Αλικη! καποι ααπο αυτα τα εχει στο Κουικο πετ σοπ...

καλησπέρα! μήπως γνωρίζετε τιμές για αυτά που δείχνετε;

Αξεσουάρ γατιών χωρίς χρήση πιστωτικής

δεν ηξερα που να ανεβασω το θεμα αλλα μηπως ξερετε καποιο σαιτ για αξεσουαρ γατιων που να μη θελει πιστωτικη καρτα? αν παρω τελικα την μαργαριτα θελω να της βρω κατι ωστε να ειναι μαλακο να κοιματε πανω διαφορα παιχνιδια και οτι αλλο μου μπει στο ματι!!

Τα περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα υποστηρίζουν και τη χρήση PayPal, εκτός από πιστωτικές.

Επίσης μπορεί η κάρτα να είναι απλά Debit card Χρεωστική δηλαδή... να τραβάει κατευθείαν τα χρήματα από την κάρτα- το λογαριασμό σου... αν δεν έχει λεφτά δεν τραβάει! ;)
Είναι νομίζω όλες οι νέες κάρτες ΑΤΜ. :)

δεν εχω βγαλει κανενα ειδους καρτας!!!το θεωρο επικυνδινο!πληρωνω μονο με αντικαταβολη

Και εγώ συμφωνώ μαζί σου.... Αλλά υπάρχουν και site που είναι ασφαλή. ;)

Δυστυχώς αν θέλεις να αγοράσεις κάτι από τέτοια site θα πρέπει να βγάλεις ή να χρησιμοποιήσεις κάποιου φίλου σου που δεν φοβάται.

Εγω πχ αγοράζω βιβλία απο το amazon και κλείνω ξενοδοχεία απο άλλο διεθνές site άφοβα. :)

δεν ειναι οτι φοβαμαι να βγαλω για να αγοραζω μεσω πιστωτικης και αν μοπυ κλεψει καποιος τον λογαριασμο αλλα φοβαμαι τι θα παιρνω απο την στιγμη που θα βγαλω οντως ειδα καποια κρεββατια για γατες που μου αρεσαν

Κοίτα να "πέφτεις εύκολα" ναι, θα είσαι η χαρά της πιστωτικής.....:hmm: Ή στην άλλη περίπτωση θα μηδενίσεις το υπόλοιπό σου σε χρόνο μηδέν! :(

Τότε δανείσου φίλου σου.... που είναι λίγο διαφορετικό....

Τί να σου πω. Δεν υπάρχουν άλλες εναλλακτικές .. το pay pall το κοίταξες?

κατι βρηκα μαλλον θα χρεισιμοποιησω καποιου αλλου αφου ψαξω και στα pet- shop να δω τι υπαρχει εδω περα!!

παιδια εμενα μπορειτε να μοθ πειτε τι να παρω στο γατο μου να δαγκωνει αλλα να μην κοβεται; :hmm: μου εχει κοψει ολα τα headphones αι οπου βρισκει λαστιχακι το καταβροχθιζει :hmm:

Ένα ποντικάκι από πετ σοπ ή καρτί τυλιγμένο, ή κανένα λούτρινο παλιό ή ότι να ναι που να μην χρειάζεσαι και να μασιέται.Εμένα τρώνε τα καλώδια γενικά και έτσι ότι δεν είναι σε πρίζα τα ανέβασα στην ντουλάπα.Τα υπόλοιπα με νύχια και με δόντια προσπαθώ να τα κρύψω!!!!:(

Ένα ποντικάκι από πετ σοπ ή καρτί τυλιγμένο, ή κανένα λούτρινο παλιό ή ότι να ναι που να μην χρειάζεσαι και να μασιέται.Εμένα τρώνε τα καλώδια γενικά και έτσι ότι δεν είναι σε πρίζα τα ανέβασα στην ντουλάπα.Τα υπόλοιπα με νύχια και με δόντια προσπαθώ να τα κρύψω!!!!:(

τα καταπινουν ομως; δεν ξερω :(:/: αν παθουν τιποτα;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back