Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Ακόμα δεν μπορώ να πω τιμές, έχω παραγγείλει ένα container με 15 διαφορετικά γατόδεντρα, και σε ένα μήνα περίπου θα τα έχω και τότε θα μπορώ να πω με σιγουριά τιμές. Πάνω απο 200 ευρώ πάντως δεν θα έχω κανένα.
Πότε πια θα έρθουν τα δεντράκια να τα δούμε. Δεν έχεις να μας βάλεις τίποτε φωτογραφίες?
Όσο σκέφτομαι κάτι που είχα δει πέρσυ σε ηλεκτρονικά περιοδικά μμμμμμμμμμμμ!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πότε πια θα έρθουν τα δεντράκια να τα δούμε. Δεν έχεις να μας βάλεις τίποτε φωτογραφίες?
Όσο σκέφτομαι κάτι που είχα δει πέρσυ σε ηλεκτρονικά περιοδικά μμμμμμμμμμμμ!!

Υπομονή σε 2 εβδομάδες θα είναι εδώ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Slitherin δε σε ξέχασα!Πέρασα και ρώτησα και μου είπαν ότι η τιμή είναι 180 ευρω.Είναι περίπου ενάμισι μέτρο νομίζω στο υψος.Σε ενδιαφέρει;Έχω ανεβάσει και τις φωτογραφίες αλλά περιμένουν έγκριση.Μακάρι να είναι καλή η τιμή κ θα στείλω κάποιον να το πάρει ή το κρατάς εσύ κ έρχομαι κ το πέρνω.Σε ευχαριστώ βρε Δωράκι, πάντως αν έιναι δύσκολο για τη φωτογραφία ή αν ξυνήσει ο Δοκτορ δεν πειράζει. Τον Ιούνιο έτσι κ αλλιως θα έρθω μια βόλτα οπότε το βλέπω κ από κοντά
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Αυτό το ψηλό-ψηλό πάνω απ' την πόρτα θα ήταν ό,τι πρέπει για τον Beeb! Ό,τι πρέπει!!!! Ταμάμ, εφέντιμ!(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) περνάει πάνω από την πόρτα!!!![]()

Raisa
Περιβόητο μέλος
Αυτό το ψηλό-ψηλό πάνω απ' την πόρτα θα ήταν ό,τι πρέπει για τον Beeb! Ό,τι πρέπει!!!! Ταμάμ, εφέντιμ!![]()
Ναι...και το καλύτερο....πάνω από ΚΑΘΕ πόρτα!!!

Hab ich nicht Recht?

aretha
Περιβόητο μέλος
Πάρτε μια ιδέα:
- Μανταλάκι για να κλείνει καλά η σακκούλα της ξηράς τροφής:
- Δοχείο για την ξηρή τροφή:
- Dispenser για λιχουδιές:
- Φτυαράκι για την άμμο:
- Γατοφόρος (με ειδικές υποδοχές για τη ζώνη ασφαλείας του αυτοκινήτου!):
Απ' ό,τι είδα υπάρχει και αντιπρόσωπος που τα φέρνει στην Ελλάδα.
Δεσποινα
Νεοφερμένο μέλος

....ευχαριστούμε για την πληροφόρηση.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
trip_fairy
Νεοφερμένο μέλος
Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν ηξερα που να ανεβασω το θεμα αλλα μηπως ξερετε καποιο σαιτ για αξεσουαρ γατιων που να μη θελει πιστωτικη καρτα? αν παρω τελικα την μαργαριτα θελω να της βρω κατι ωστε να ειναι μαλακο να κοιματε πανω διαφορα παιχνιδια και οτι αλλο μου μπει στο ματι!!
aretha
Περιβόητο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Είναι νομίζω όλες οι νέες κάρτες ΑΤΜ.

Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Δυστυχώς αν θέλεις να αγοράσεις κάτι από τέτοια site θα πρέπει να βγάλεις ή να χρησιμοποιήσεις κάποιου φίλου σου που δεν φοβάται.
Εγω πχ αγοράζω βιβλία απο το amazon και κλείνω ξενοδοχεία απο άλλο διεθνές site άφοβα.

Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Ή στην άλλη περίπτωση θα μηδενίσεις το υπόλοιπό σου σε χρόνο μηδέν! 
Τότε δανείσου φίλου σου.... που είναι λίγο διαφορετικό....
Τί να σου πω. Δεν υπάρχουν άλλες εναλλακτικές .. το pay pall το κοίταξες?
Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος
Patoullina
Νεοφερμένο μέλος
μου εχει κοψει ολα τα headphones αι οπου βρισκει λαστιχακι το καταβροχθιζει 
katerina10
Περιβόητο μέλος

Patoullina
Νεοφερμένο μέλος
Ένα ποντικάκι από πετ σοπ ή καρτί τυλιγμένο, ή κανένα λούτρινο παλιό ή ότι να ναι που να μην χρειάζεσαι και να μασιέται.Εμένα τρώνε τα καλώδια γενικά και έτσι ότι δεν είναι σε πρίζα τα ανέβασα στην ντουλάπα.Τα υπόλοιπα με νύχια και με δόντια προσπαθώ να τα κρύψω!!!!![]()
τα καταπινουν ομως; δεν ξερω

αν παθουν τιποτα;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool