katerina10
Περιβόητο μέλος
τα καταπινουν ομως; δεν ξερωαν παθουν τιποτα;
Καλέ τι να καταπιούν??Λοιπόν αν φοβάσαι..τότε πάρε κάτι μπαλάκια πλαστικα που παίζουν και εινια για τα νεύρα..Επίσης το λούτρινο που σου είπα είνια πολύ καλή ιδέα αν δεν έχει μέσα ξέρεις αυτα τα μπαλάκια που κάνουν χρουτς χρουτς...
Πως τα λέω??Μια άλλη ΦΟΒΕΡΗ ιδέα είναι παλιές κάλτσες..Παίζουν και τις δαγκόνουν και τις μαδάνε.Αλλά είχα μια εμπειρία που ο Μάπας μου έφαγε το κόκκινο κορδόνι από ένα παιχνίδι κρεμμαστό που του είχα αγοράσει..Εεεε το έβγαλε στα κακάκια του..Άσε που έφαγα σοκ όταν το είδα γιατί έτσι κόκκινο που ήταν νόμιζα ότι είναι αίμα αλλά μετά το είδα καλύτερα.Το χαμένο τρώει ότι βρει μπροστά του!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Patoullina
Νεοφερμένο μέλος
Καλέ τι να καταπιούν??Λοιπόν αν φοβάσαι..τότε πάρε κάτι μπαλάκια πλαστικα που παίζουν και εινια για τα νεύρα..Επίσης το λούτρινο που σου είπα είνια πολύ καλή ιδέα αν δεν έχει μέσα ξέρεις αυτα τα μπαλάκια που κάνουν χρουτς χρουτς...Πως τα λέω??Μια άλλη ΦΟΒΕΡΗ ιδέα είναι παλιές κάλτσες..Παίζουν και τις δαγκόνουν και τις μαδάνε.Αλλά είχα μια εμπειρία που ο Μάπας μου έφαγε το κόκκινο κορδόνι από ένα παιχνίδι κρεμμαστό που του είχα αγοράσει..Εεεε το έβγαλε στα κακάκια του..Άσε που έφαγα σοκ όταν το είδα γιατί έτσι κόκκινο που ήταν νόμιζα ότι είναι αίμα αλλά μετά το είδα καλύτερα.Το χαμένο τρώει ότι βρει μπροστά του!!!!
![]()
τους εχω ολα τα παιχνιδια που λες αλλα παλι τρωνε συρματα και λαστιχακια
ε αμα τα βγαζουν παλι καλα 
α τωρα αρχισαν να μασανε την κουρτινα
σε λιγο καιρο θα θελο καινουρια 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
τους εχω ολα τα παιχνιδια που λες αλλα παλι τρωνε συρματα και λαστιχακιαε αμα τα βγαζουν παλι καλα
α τωρα αρχισαν να μασανε την κουρτινα
σε λιγο καιρο θα θελο καινουρια
![]()

Πριν λίγο πήγα για να πάρω φωτογραφίες από τα μοντέλα μου.Είδα διαλυμένα τελείως κα΄ποια πράγματα ενώ ο Μάπας όλο δαγκώνει ότι βρει μπροστά του..Πόσο είναι τα δικά σου και τα τρώνε όλα????
Την κουρτίνα την έχω δέσει κόμππο ενώ από πίσω έχω βάλει κουρτίνα για παράθυρο και ας είναι μπαλκονόπορτα..Μιλάς με την αρχιπατεντιστρια!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Patoullina
Νεοφερμένο μέλος
Πριν λίγο πήγα για να πάρω φωτογραφίες από τα μοντέλα μου.Είδα διαλυμένα τελείως κα΄ποια πράγματα ενώ ο Μάπας όλο δαγκώνει ότι βρει μπροστά του..Πόσο είναι τα δικά σου και τα τρώνε όλα????
Την κουρτίνα την έχω δέσει κόμππο ενώ από πίσω έχω βάλει κουρτίνα για παράθυρο και ας είναι μπαλκονόπορτα..Μιλάς με την αρχιπατεντιστρια!!!!
Χεχε τα εχεις προνοησει ολα ετσι;
το αγορακι ειναι 4,5 μηνων και το κοριτσακι 2,5 μηνων
να μου μαθεις και μενα μερικα κολπακια πριν καταρρευσει το σπιτι 

katerina10
Περιβόητο μέλος
Χεχε τα εχεις προνοησει ολα ετσι;το αγορακι ειναι 4,5 μηνων και το κοριτσακι 2,5 μηνων
να μου μαθεις και μενα μερικα κολπακια πριν καταρρευσει το σπιτι
![]()
Καλά είναι που είμαι στο σπίτι της μαμάς μου..Αλλιώς...Δεν θα με ένοιαζε..Τώρα από Σεπτέμβρη θα γράφω συνέχεια για ζημιές που θα μπώ στο δικό μου σπίτι
..Αλλά γενικά μου αρέσει να τα προβλέπω τα περισσότερα πράγματα στη ζωή μου.Ξέρεις, σκέφτομαι την επίπτωση ς πούμε μιας κουρτίνας να κρέμεται, ενός καλωδίου να φαίνεται κλπ..
Είναι μικρά μωρε και τα δικά σου και τα δικάμου..Υπομονή άλλους 8 μήνες...και για τις δύο μας.Εσύ θα χρειαστείς να κάνεις και κανα 10μηνο ακόμα!!!!
Patoullina
Νεοφερμένο μέλος
Καλά είναι που είμαι στο σπίτι της μαμάς μου..Αλλιώς...Δεν θα με ένοιαζε..Τώρα από Σεπτέμβρη θα γράφω συνέχεια για ζημιές που θα μπώ στο δικό μου σπίτι..Αλλά γενικά μου αρέσει να τα προβλέπω τα περισσότερα πράγματα στη ζωή μου.Ξέρεις, σκέφτομαι την επίπτωση ς πούμε μιας κουρτίνας να κρέμεται, ενός καλωδίου να φαίνεται κλπ..
Είναι μικρά μωρε και τα δικά σου και τα δικάμου..Υπομονή άλλους 8 μήνες...και για τις δύο μας.Εσύ θα χρειαστείς να κάνεις και κανα 10μηνο ακόμα!!!!
![]()
χεχε
εγω στο δικο μου ειμαι που ειναι ενοικιασμενο
ευτυχως που τα επιπλα και ολα ειναι δικα μου και οχι του σπιτονοικοκυρη 

katerina10
Περιβόητο μέλος
χεχεεγω στο δικο μου ειμαι που ειναι ενοικιασμενο
ευτυχως που τα επιπλα και ολα ειναι δικα μου και οχι του σπιτονοικοκυρη
![]()
Ααααααααααααα ναι αυτό να λέγεται.Εννοείται δικά μας έπιπλα..Για να δούμε..Τι θα επιζήσει???

(Μοντς μάλλον έχουμε βγει εκτός θέματος αν θέλετε να μας μεταφέρετε σε άλλο θεμα!!!)
Kalomira
Νεοφερμένο μέλος
Είμαι σχετικά καινούρια στο φόρουμ και θα ήθελα την βοήθειά σας. (κοίταξα λίγο στις προηγούμενες απαντήσεις και στα διάφορα θέματα αλλά δεν βρήκα κάτι).
Μήπως ξέρετε αν το πράκτικερ έχει σχοινί ΣΙΣΑΛ γιατί σκεφτόμαστε να φτιάξουμε ονυχοδρόμιο μόνοι μας αλλά θα πρέπει να ντύσουμε τους πασσάλους με αυτό. Επειδή είναι λίγο μακριά το Πράκτικερ δεν θέλω να πάω και να μην έχει (στο τηλέφωνο η κοπέλα δεν καταλάβαινε τι ήθελα .....). Ή μήπως κάποιος το έχει βρει αλλού; Όχι ebay όμως γιατί είναι πολύ ακριβά τα μεταφορικά.
erefer
Διάσημο μέλος
Χωρίς να ξέρω σίγουρα, μάλλον τζάμπα θα πάςΚαλημέρα σας,
Είμαι σχετικά καινούρια στο φόρουμ και θα ήθελα την βοήθειά σας. (κοίταξα λίγο στις προηγούμενες απαντήσεις και στα διάφορα θέματα αλλά δεν βρήκα κάτι).
Μήπως ξέρετε αν το πράκτικερ έχει σχοινί ΣΙΣΑΛ γιατί σκεφτόμαστε να φτιάξουμε ονυχοδρόμιο μόνοι μας αλλά θα πρέπει να ντύσουμε τους πασσάλους με αυτό. Επειδή είναι λίγο μακριά το Πράκτικερ δεν θέλω να πάω και να μην έχει (στο τηλέφωνο η κοπέλα δεν καταλάβαινε τι ήθελα .....). Ή μήπως κάποιος το έχει βρει αλλού; Όχι ebay όμως γιατί είναι πολύ ακριβά τα μεταφορικά.
Επειδή έψαχνα και εγώ (θέλω να φτιάξω ενα τεράστιο κάποια στιγμή) υπάρχει ένα μαγαζί στο πειραιά που πουλάει σχοινιά και τέτοια είδη και εχει σίγουρα. Αν θές πες να σου στείλω ΠΜ

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

(δεν νομίζω ότι είναι κακό να δώσεις την διεύθυνσή του στο φόρουμ)
erefer
Διάσημο μέλος
Είναι στο Πειραιά Κέκροπος 2 και Αλιπέδου, σας δίνω και το link, πάρτε και κανα τηλ. πρώτα να ρωτήσετε μην σας πάρω στο λαιμό μου, αλλά στο site το έχει..α ναι? που είναι? θέλω και γω
(δεν νομίζω ότι είναι κακό να δώσεις την διεύθυνσή του στο φόρουμ)
https://cvellis.com/static/images/articles/map.jpg
Kalomira
Νεοφερμένο μέλος
Προσωρινά δεν μπορώ να ανοίξω το site (ίσως έχει και το pc μου κάποιο πρόβλημα) δεν ξέρω αλλά θα ξαναδοκιμάσω το απόγευμα , για να πάρω τηλ και αν είναι να πάω.
Θα σας ενημερώσω. Γενικά από ότι βλέπω για το φτιάξεις μόνος σου θέλει πολύ τρέξιμο για τα υλικά....

erefer
Διάσημο μέλος
Εχει ναι, αλλα αν εχεις εμπνευση μπορεί να φτιάξεις κάτι που θα το αγόραζες 300 ευρώ με κόστος λιγότερο απο 50 ευρώ.. ετσι πιστεύω βέβαια γιατί δεν ξέρω και ποσο κάνει το ΣιζάλΕυχαριστώ πολύ!!
Προσωρινά δεν μπορώ να ανοίξω το site (ίσως έχει και το pc μου κάποιο πρόβλημα) δεν ξέρω αλλά θα ξαναδοκιμάσω το απόγευμα , για να πάρω τηλ και αν είναι να πάω.
Θα σας ενημερώσω. Γενικά από ότι βλέπω για το φτιάξεις μόνος σου θέλει πολύ τρέξιμο για τα υλικά....![]()
Αλλά αυτό το μαγαζί κατι μου λέει οτι εχει φθηνές τιμές, αφού μονο σχοινιά και τετοια εχει
Αντε να πάρει καποιος να μας πεί
Kalomira
Νεοφερμένο μέλος
Θα γίνει μεγάλο βέβαια (2,50 κ θα πιάνει και τοίχο) αλλά θα δούμε. Αν μπεί κανείς στο site ας μας βάλει το τηλ να το δούμε!
thanks.......
erefer
Διάσημο μέλος

https://www.cvellis.com/30/article/greek/30/24/index.html
aretha
Περιβόητο μέλος
erefer
Διάσημο μέλος
Εχουν πολύ ωραία πράγματα Αμερική αλλά οι περισσότεροι δεν στέλνουν Ελλάδα και οσοι στέλνουν, τα έξοδα μεταφοράς είναι υπερβολικά

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Πράγματι... η μόνη λύση είναι να'χεις κανέναν που να πηγαινοέρχεται..... και βέβαια να σου φέρει κάτι μικρό σχετικά...Εχουν πολύ ωραία πράγματα Αμερική αλλά οι περισσότεροι δεν στέλνουν Ελλάδα και οσοι στέλνουν, τα έξοδα μεταφοράς είναι υπερβολικά![]()
aretha
Περιβόητο μέλος

erefer
Διάσημο μέλος
Πράγματι... η μόνη λύση είναι να'χεις κανέναν που να πηγαινοέρχεται..... και βέβαια να σου φέρει κάτι μικρό σχετικά...
Ετσι ακριβώς.. αν έχεις καποιον που μπορεί να σου φέρει κατι καλώς, αλλιώς βγάζουμε τον Da Vinci που κρύβουμε μέσα μαςΈχεις δίκιο, erefer... Τουλάχιστον μπορούμε να τα βλέπουμε για έμπνευση![]()

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool