yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
Πάντως ας το δούμε λογικά.. Μία αλυσίδα σούπερ μάρκετ δεν παίζει να πουλήσει κάτι με ζημία. Φανταστήτε ότι το πουλάγανε 100 ευρώ. Φτάσανε να το πουλάνε 10 ευρώ. Στα 10 ευρώ στην καλύτερη περίπτωση να το δίνουν στην τιμή αγοράς. Το προϊόν είναι κινέζικο μπορεί να τους κόστισε και κάτω από 10 δολλάρια μαζί με τα μεταφορικά και τον εκτελωνισμό. (εμάς ατσαλωμένη χιονοαλυσίδα 12mm για αυτοκίνητα μας κοστίζει 8 δολλάρια. Και έχουν έλλειψη σε μέταλλα. Το ύφασμα πόσο να στοιχήζει

Από τα 10 έως τα 100 ευρώ εγώ νιώθω ότι με κλέβουν... Εσείς τι πιστεύετε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος

stellak
Διάσημο μέλος
Από τα 10 έως τα 100 ευρώ εγώ νιώθω ότι με κλέβουν... Εσείς τι πιστεύετε;
Όπως τα λες είναι, αποκλείεται να πούλησαν με ζημία. Κι επίσης, θα έπρεπε να τους βάζει σε σκέψεις το γεγονός πως όταν είχε 100 ευρώ τους έμενε στοκ το εμπόρευμα ενώ κατεβάζοντας την τιμή έγινε της κολάσεως και ξεπούλησαν. Εγώ με 100 ευρώ δεν το έπαιρνα ούτε για αστείο. Μη σου πω πως η Μέλη δεν μπήκε καν μέσα, μόνο ο Νίνο το θυμάται που και που.

MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος
... εγω λεω να μην περιοριστεις στο να μην αγοραζεις κινεζικα προιοντα αλλα και να μην χρησιμοποιεις κινεζικα προιοντα ... ε τι λες ? 
Πλακα κανω μην παρεξηγηθω κιολας 
prince
Διάσημο μέλος
Γιασμιν να σου πω μιας και στο χαρισαν και το ψαχνω... εγω λεω να μην περιοριστεις στο να μην αγοραζεις κινεζικα προιοντα αλλα και να μην χρησιμοποιεις κινεζικα προιοντα ... ε τι λες ?
![]()
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχα χαχαχα χα χαχαχα
Πίστεψε με αν δεν θέλει κάποιος να χρησιμοποιήσει κινέζικα προϊόντα τότε πρέπει να μην χρησιμοποιεί σχεδόν τίποτε. Ξέρεις πόσα εισάγωνται στην χώρα μας δήθεν από την ευρωπαϊκή ένωση και με πολύ πολύ ψηλά γράμματα αναφέρουν τόπο παραγωγής την κίνα; Τι κι άν το εργοστάσιο είναι ιταλικό ή γαλλικό ή ελβετικό; Κινέζικα πράγματα πουλάνε.
Θα σας δώσω μία άσχετη πληροφορία για να καταλάβετε. Υπάρχει μία πλαστική χιονοαλυσίδα που πιάνει στα μπουλόνια του αυτοκινήτου. Ελβετικής προελεύσεως και καλά. Το κόστος εισαγωγής του χοντρέμπορα ανέρχεται στα 100 ευρώ το μικρότερο μέγεθος με 350 & 400 το μεγαλύτερο. Στη λιανική μην το συζητάτε. Και καλά γιατί είναι ελβετικό. Παράγεται στην Κορέα. (η εταιρία δεν το αναφέρει καν στη συσκευασία της).
Ο Κορεάτης το πούλησε πέρισυ στη χώρα μας προς 100 ευρώ το μεγαλύτερο μέγεθος. Και βγήκε γύρω στα 200 με 250 ευρώ λιανική στα καταστήματα.
Και είναι στα δικαστήρια με την ελβετική εταιρία..... Και όλα αυτά για ένα προϊόν που γράφει swiss made επάνω....
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
.. μηπως να δουμε κατι σε αντισκηνο ?![]()
Έχει και αντίσκηνο το καρφούρ, αλλά τεράστιο και καλά για τα σκυλάκια. Κάνει και για γάτα όμως. Είναι διάτρητο και από τιμή ούτε που θέλω να σκεφτώ, γιατί μια μικρή τσάντα μεταφοράς από το ίδιο υλικό την έχει 49 ευρώ.
Επειδή η σκηνή είναι δίπλα στις πολυκατοικίες...φαντάζεστε να αρχίσουμε να πηγαίνουμε και να την ζητάμε στον υπάλληλο τώρα...μαζικά;

Θα τον τρελλάνουμε...

prince
Διάσημο μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
Ναι. Στον 1ο όροφο, στην Λ. Αθηνών.
Άντε, ας ξαμοληθούμε πάλι όλες μαζί, να στερέψουν και από αυτό το προϊόν

Εμείς, τέλος! Δεν θα φύγω εγώ από το σπίτι για να μπουν τα παιχνίδια των παιδιών μου! Όταν κλείσω εντελώς το μπαλκόνι με τις κάθετες τέντες το ξανασυζητάμε (και τότε δεν θα βγαίνει κανείς έξω από τα παιχνίδια τους!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
good luck
Νεοφερμένο μέλος
Έχει και αντίσκηνο το καρφούρ, αλλά τεράστιο και καλά για τα σκυλάκια. Κάνει και για γάτα όμως. Είναι διάτρητο και από τιμή ούτε που θέλω να σκεφτώ, γιατί μια μικρή τσάντα μεταφοράς από το ίδιο υλικό την έχει 49 ευρώ.
Επειδή η σκηνή είναι δίπλα στις πολυκατοικίες...φαντάζεστε να αρχίσουμε να πηγαίνουμε και να την ζητάμε στον υπάλληλο τώρα...μαζικά;
Θα τον τρελλάνουμε...![]()
Άστα 109 ευρώ έχει η σκηνή. Το αστείο είναι ότι λίγο πιο πέρα είχε στημένη μία κανονική σκηνή για camping η οποία είχε 89 ευρώ!

Πάντως η αρχική τιμή της πολυκατοικίας ήταν 69 ευρώ και εγώ σ'αυτή την τιμή την πήρα πέρυσι
. Μήπως να βγάλω στη μαύρη αγορά αυτές που πήρα τώρα για να βγάλω τα σπασμένα;

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχα χαχαχα χα χαχαχα
Πίστεψε με αν δεν θέλει κάποιος να χρησιμοποιήσει κινέζικα προϊόντα τότε πρέπει να μην χρησιμοποιεί σχεδόν τίποτε. Ξέρεις πόσα εισάγωνται στην χώρα μας δήθεν από την ευρωπαϊκή ένωση και με πολύ πολύ ψηλά γράμματα αναφέρουν τόπο παραγωγής την κίνα; Τι κι άν το εργοστάσιο είναι ιταλικό ή γαλλικό ή ελβετικό; Κινέζικα πράγματα πουλάνε.
Θα σας δώσω μία άσχετη πληροφορία για να καταλάβετε. Υπάρχει μία πλαστική χιονοαλυσίδα που πιάνει στα μπουλόνια του αυτοκινήτου. Ελβετικής προελεύσεως και καλά. Το κόστος εισαγωγής του χοντρέμπορα ανέρχεται στα 100 ευρώ το μικρότερο μέγεθος με 350 & 400 το μεγαλύτερο. Στη λιανική μην το συζητάτε. Και καλά γιατί είναι ελβετικό. Παράγεται στην Κορέα. (η εταιρία δεν το αναφέρει καν στη συσκευασία της).
Ο Κορεάτης το πούλησε πέρισυ στη χώρα μας προς 100 ευρώ το μεγαλύτερο μέγεθος. Και βγήκε γύρω στα 200 με 250 ευρώ λιανική στα καταστήματα.
Και είναι στα δικαστήρια με την ελβετική εταιρία..... Και όλα αυτά για ένα προϊόν που γράφει swiss made επάνω....
Και στο Jumbo τα ρουχαλάκια είναι made in Cina

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολύ μου άρεσε! Στο στύλ μου! Τώρα ξέρω τι θα κάνω τα παλιά ρούχα των παιδιών μου που τα εγκατέλειψαν στο σπίτι. Έτσι θα έχω την αίσθηση ότι κάνω κάτι χρήσιμο κι ότι δεν τα πέταξα στα σκουπίδια!ααα σταματίστε ζηλέβω θέλω και γω
θα περιοριστώ λοιπόν σε κάτι που είναι εύκολο, γρήγορο, μαλακό, ζεστό και οικονομικό
ένα υπέροχο κρεβατάκι φτιαγμένο από κάποιο παλιό πουλόβερ, το "σχέδιο" φαίνετε τόσο απλό που ακόμα και ένα παιδάκι θα μπορούσε να το φτιάξει, πραγματικά πολύ έξυπνη ιδέα
https://www.wikihow.com/Make-a-Cat-Bed-from-an-Old-Sweater
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο παγκοσμιοποιημένος καπιταλισμός βλέπετε! κι παγκοσμιοποιημένη κερδοσκοπία!!!Και στο Jumbo τα ρουχαλάκια είναι made in Cina![]()
katerina10
Περιβόητο μέλος
Αυτό που όμως είναι κελεπούρι είναι η αυτόματη ταίστρα με 19 ευρω!!!!!!!!!
Ψήνεται καμία????

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό που όμως είναι κελεπούρι είναι η αυτόματη ταίστρα με 19 ευρω!!!!!!!!!Ψήνεται καμία????
![]()
Την είδα και είπα να την πάρω, αλλά θα βολέψει;

Ανοίγει συγκεκριμένες ώρες, οπότε είναι μόνο όταν λείπεις; δεν θα χαλάσει το φαγητό εκεί μέσα;
Και αν η γάτα δεν είναι εκεί την ώρα που θα ανοίξει και δεν προλάβει να φάει, τι γίνεται;
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

Γιασμιν να σου πω μιας και στο χαρισαν και το ψαχνω... εγω λεω να μην περιοριστεις στο να μην αγοραζεις κινεζικα προιοντα αλλα και να μην χρησιμοποιεις κινεζικα προιοντα ... ε τι λες ?
![]()
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
α. δεν βαζεις κονσερβα αλλα κροκεττα.Την είδα και είπα να την πάρω, αλλά θα βολέψει;
Ανοίγει συγκεκριμένες ώρες, οπότε είναι μόνο όταν λείπεις; δεν θα χαλάσει το φαγητό εκεί μέσα;
Και αν η γάτα δεν είναι εκεί την ώρα που θα ανοίξει και δεν προλάβει να φάει, τι γίνεται;
β. αν δεν ειναι εκει εκεινη την ωρα κανει διαιτα και φτιαχνει σιλουεττα
γ. βλεπεις σε λιγο μιε τρελλη γατα αγχωμενη να περιμενει πως και πως ν'ανοιξει το ρημαδι να φαει επιτελους
δ. η γατα στεκεται σουζα πανω απο τη ταιστρα γιατι δεν εχει καταλαβει τι γινεται
ε. Η γατα προσπαθει να ανοιξει την ταιστρα και την αναποδογυριζει
ζ. η γατα μενει νηστικη γιατι η ταιστρα εχει ανοιξει αλλα απο κατω
η. ειναι πονηρη ομως και σπρωχνει τη ταιστρα και τρωει οσα πεσανε, δηλαδη ολα σχεδον
θ. αρα η γατα καταληγει ευχαριστημενη και χορτατη

katerina10
Περιβόητο μέλος
Εγώ πάλι πιστεύω ότι θα σκοτωθούν τα μωρα μου με αυτό το πράγμα...και για αυτό δεν το πηρα..Την είδα και είπα να την πάρω, αλλά θα βολέψει;

Δεν μοθ φαινεται οτι μια ταιστρα θα εκανε καλο ...μονο αν θεσ να λειψεισ πολι καιρο αλλα και παλι τιν ταιστρα τιν εχεισ με την τουαλετα τι κανουμε???

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool