Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ελπιζω τωρα να ασχοληθουν οι κοντεσες μαζι της αλλιως την βλεπω να γινεται ντουλαπα :lol: :redface::lol:

σε παπουτσοθήκη το βλέπω εγώ.... είναι πιο βολικό :Ρ

Βρε παιδιά όταν μπαινει εκεί μέσα ο πρίνς μου ορμάει....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπα εγω το μονο που φοβαμαι ειναι μην το δουν σαν παιχνιδι και πηδανε μετα πανω μας και καλα η Φαιδρα 3 κιλα ... η Ιολη 4 κιλα γατα ... φανταζεστε να σου ερθει δωρο ? :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μμμ όχι δεν θα ήθελα :)

πάντως ο δικός μου έχει γέλιο όταν πηδάει... τρώει τα μούτρα του :Ρ

και ήταν η τελευταία?:cry:
Μην χάνεις τις ελπίδες σου Μαίρη..ΘΑ παω τη δευτέρα και στον Ρέντη να δουμε...Εγώ επιμένω ότι θα ξαναφέρουν τώρα!!!:):)

Μπραβο παιδιά. χαίρομαι τόσο πολύ που εξυπηρετηθήκαμε μεταξύ μας και θα χαρούν όλο κ περισσότερα γατούνια.:lol:!!!\
Να κανονίσουμε χωρίς πλάκα μια συνάντηση ΟΛΕΣ οι γατομαμάδες όσο αυτό είναι δυνατόν. Μήπως είμαστε λίγο τρελαμένες? Να δείτε που στο μέλλον η σύνδεση που θα έχουμε μεταξύ μας θα ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ:up::up::up:
Σας χαιρετώ όλες με πολλή αγάπη. Και όλους (τους) τις mod του συστήματος. ΜΗΝ το ξεχνάμε, γιατί αν δεν υπήρχαν κι αυτοί, εμείς δεν θα είμαστε τώρα τόσο χαρούμενοι. Και πραγματικά το myCat είναι μια όαση στην καθημερινότητά μας και στη ζωή μας. ΦΙΛΙΑ σε όλους παιδιά.:up:
Αναστασία

Μπραβο παιδιά. χαίρομαι τόσο πολύ που εξυπηρετηθήκαμε μεταξύ μας και θα χαρούν όλο κ περισσότερα γατούνια.:lol:!!!\
Να κανονίσουμε χωρίς πλάκα μια συνάντηση ΟΛΕΣ οι γατομαμάδες όσο αυτό είναι δυνατόν. Μήπως είμαστε λίγο τρελαμένες? Να δείτε που στο μέλλον η σύνδεση που θα έχουμε μεταξύ μας θα ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ:up::up::up:
Σας χαιρετώ όλες με πολλή αγάπη. Και όλους (τους) τις mod του συστήματος. ΜΗΝ το ξεχνάμε, γιατί αν δεν υπήρχαν κι αυτοί, εμείς δεν θα είμαστε τώρα τόσο χαρούμενοι. Και πραγματικά το myCat είναι μια όαση στην καθημερινότητά μας και στη ζωή μας. ΦΙΛΙΑ σε όλους παιδιά.:up:
Αναστασία

Αναστασία μου κανονίζουμε΄γενικά συναντήσεις για καφέ και περνάμε πολύ πολύ ωραία. Μιλάμε για τα γατόνια μας χωρίς να μας δουλεύει κανέανας και γενικά το διασκεδάζουμε. Μέχρι και πίτα κόψαμε πρωτοχρονιά. Τώρα που θα ανέβω και θεσσαλονίκη π.χ. θα γνωρίσω και τα κορίτσια από θεσσαλονίκη:up:

Αναστασία μου κανονίζουμε΄γενικά συναντήσεις για καφέ και περνάμε πολύ πολύ ωραία. Μιλάμε για τα γατόνια μας χωρίς να μας δουλεύει κανέανας και γενικά το διασκεδάζουμε. Μέχρι και πίτα κόψαμε πρωτοχρονιά. Τώρα που θα ανέβω και θεσσαλονίκη π.χ. θα γνωρίσω και τα κορίτσια από θεσσαλονίκη:up:

Παιδιά είμαι μέσα. Πού ανακοινώνονται οι συναντήσεις?
Λόγω φόρτου εργασίας όλον το χειμώνα δεν τα ξέρω όλα. Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα πάντα. Τώρα όμως που πήρα πιο πολύ αδεια το καλοκαίρι κ ασχολήθηκα περισσότερο ελπίζω να μην χάνω τις ενημερώσεις. Αλλα παρ΄όλα αυτά Ράνια μου τώρα που θα συναντηθούμε θα τα συζητήσουμε...:redface::redface:

Παιδιά είμαι μέσα. Πού ανακοινώνονται οι συναντήσεις?
Λόγω φόρτου εργασίας όλον το χειμώνα δεν τα ξέρω όλα. Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα πάντα. Τώρα όμως που πήρα πιο πολύ αδεια το καλοκαίρι κ ασχολήθηκα περισσότερο ελπίζω να μην χάνω τις ενημερώσεις. Αλλα παρ΄όλα αυτά Ράνια μου τώρα που θα συναντηθούμε θα τα συζητήσουμε...:redface::redface:

θα στα πω όλα καλέ:)

θα στα πω όλα καλέ:)
Ανυπομονώ να πιούμε καφέ. Πάρε με τηλέφωνο. Γρήηηηγορα γιατί από Δευτέρα μελαγχολώ. Φουλ και οι 2 δουλειές πρωί και απογευμα..:/::/:

Παιδιά άσχετο.
Οταν το κουτί της προσωπικής αλληλογραφίας μας έχει γεμίσει και δεν το παρατηρήσαμε αμέσως , τα μηνύματα που στέλνουμε σε άλλους τα παραλαμβάνουν οι παραλήπτες? Επίσης αυτά που μας έχουν στείλει και δεν μπορέσαμε να λάβουμε λόγω πληρότητας του κουτιού μας, όταν κάνουμε χώρο θα τα λάβουμε?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:|

Αναστασία
Και να ευχαριστήσουμε και εσένα Αναστασία που φρόντισες να μη μείνει καμία παραπονεμένη χωρίς γατοπολυκατοικία και όργωσες όλη την Αθήνα να τις βρεις. Όσο για τους φακέλους των μνμ, να τους φαντάζεσαι όπως και το κινητό σου, μπορείς να στείλεις αλλά δεν μπορείς να παραλάβεις λόγο μνήμης όταν διαγράψεις όμως κάποια μνμ θα έχεις χώρο κ έτσι θα τα παραλάβεις

ουτε εμείς πήραμε:( λετε να ξαναφερουν;;;

Θα κοιταω και εγω στης πατρας αν ξαναφερουν .....:cool::up:

ουτε εμείς πήραμε:( λετε να ξαναφερουν;;;
Συνάδελφε πορτοκαλογατούλη που είσαι????Σε χάσαμε και μας έλειψες..Θα κοιτάξω και στον Ρέντη(το έχω πει καμια 20αρια φορές ως τώρα) την Δευτέρα..Αν έχει θα σου πάρω!!!Φιλάκια!!!:)

Και να ευχαριστήσουμε και εσένα Αναστασία που φρόντισες να μη μείνει καμία παραπονεμένη χωρίς γατοπολυκατοικία και όργωσες όλη την Αθήνα να τις βρεις. Όσο για τους φακέλους των μνμ, να τους φαντάζεσαι όπως και το κινητό σου, μπορείς να στείλεις αλλά δεν μπορείς να παραλάβεις λόγο μνήμης όταν διαγράψεις όμως κάποια μνμ θα έχεις χώρο κ έτσι θα τα παραλάβεις
Ευχαριστώ πολύ sliberin για την πληροφορία.
ΤΙ κάνεις? Τα μικρούλια σου? :rolleyes::up:

Παντως σημερα το Καρφουρ εβγαλε και τσαντα μεταφορας στα 10 ? αλλα ειναι ανοιχτη απο πανω σαν αυτη εδω
pego_usb.jpg

Βρε παιδιά όταν μπαινει εκεί μέσα ο πρίνς μου ορμάει....

Μήπως φοβάται το ύψος και το άγνωστο; Γιατί κι εμένα στην αρχή που φοβόταν, άστα να πάνε...

Μήπως φοβάται το ύψος και το άγνωστο; Γιατί κι εμένα στην αρχή που φοβόταν, άστα να πάνε...

Όχι, το κάνει γιατί ο χώρος κατά τη γνώμη του του ανήκει... ΟΠότε τον υπερασπίζεται. Του χω ένα κουτί και στο ονυχοδρόμιο και μέχρι το πάσχα που χώραγε όποτε πέρναγα μου χύμαγε.....

Παντως σημερα το Καρφουρ εβγαλε και τσαντα μεταφορας στα 10 

Την έχετε δοκιμάσει αυτήν την τσάντα που λέτε; είναι πιο βολική από το κλουβί; Για κανα κτηνίατρο θα είναι χρήσιμη (αν και εγώ τον παίρνω αγκαλιά). Δεν νομίζω να με αφήσουν να μπώ στον προαστιακό με τέτοια τσάντα.
ΑΠλά μου δείχνει πιο βολική να τον βάλω κάτω από τη μασχάλη μου, γιατί το κλουβί του γεμάτο δεν μπορώ να το μετακινήσω....

Πόσες πολυκατοικίες μας λείπουν;

ειλικρινά πρέπει να μετρήσουμε πόσες πολυκατοικίες μας λείπουν. Κατερίνα την εξτρά περισευούμενή σου έχεις αποφασίσει που θα τη στείλεις;

Νοτα τι να σε κάνω είχα πάρει και γώ δύο και βλέποντας τι έγινε δω μέσα ήλπιζα ότι ο φίλος μου δεν θα ήθελε τη δική του γατοπολυκατοικία για τον δικό του γάτο, αλλά μόλις είδε την δική μας και τον πρίνς να διεκδικεί τους ορόφους του μου την βούτηξε και έφυγε.....

Στα καρφούρ στο ρέντη πάντως δεν έχουμε πάει. ή αν κάποιος πήγε μου διεύφυγε. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Ρίξε μια ματιά αν θες. ΑΛλά θυμήσου να κοιτάξεις και στα είδη κήπου δίπλα σε ενυδρεία και σκυλόσπιτα.

Τα καρφούρ της δράμας εξακολουθούν να έχουν;

Να σας πω, επειδή θα πάω Πήλιο το ΣΚ, έχει carrefur στο Βόλο; Να πάω κι εκεί, βρε αδερφέ, να μας μάθουν και εκτός Αθηνών, μπας και καλύψουμε καμιά ακόμα ζήτηση...:hmm: Δώρα, για πες εσύ που είσαι Βολιώτισσα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back