moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Αληθεια;Στο σαιτ τους ειδα μονο αυτα κι ενα ακομα.Ειναι πολυ οικονομικα και πρακτικα,ειναι βαρια και δεν μετακινουνται οταν τρωνε οπως τα πλαστικα ή τα ανοξειδωτα.αυτά τα μπολάκια τα εχω δει κ γω σε pet shop στην καλλιθεα....εχει πολλά σχεδια και είναι οικονομικά.....![]()
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος

για πες διευθυνση σε παρακαλω ρια 

maroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Που μπορω να βρω ενα αμμοδοχειο να μην ειναι ψηλο γιατι το ζωακι δεν μπορει να μπει άνετα. Χρησιμοποιω για αμμοδοχειο τον γατοφορο αλλα σκορπίζει το δωμάτιο με χαλικάκια αν και τον εξυπηρετει. Υπάρχει κάτι ανάλογο για ζωάκια με πρόβλημα ορασης οπως και το δικό μου;
Το φαγητό του και το νεράκι του τα εχω τώρα στην κουζίνα οπου τα βρίσκει άνετα αν και ειναι πάλι ψηλά για αυτον και ο μικρούλης τρομάζει στην αρχη μεχρι να καταλάβει τι είναι. Αν δεν βρω κατι ρηχο και για αυτο, θα χρησιμοποιήσω πάλι τα πιατάκια του φαγητου οπως και πρίν.
Σε ορισμένα petshop που πήγα ειδα οτι ειναι ολα ψηλα για το νινι τι μπορω να κάνω;
ria23
Διάσημο μέλος
Συνημμένα
ria23
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
ria23
Διάσημο μέλος
..thanks......

maroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
λοιπον παιδια βρηκα συντριβανι για γατες για να μην μενει στασιμο το νερο...το pet shοp που είδα ειναι καπου στην σωκρατους και σκρα διπλα στο σουπερ μαρκετ αλιμεντα..ειναι μικρουλι και πορτοκαλι απ'εξω..
Αυτο ειναι πολυ καλο για το δικό μου νινι, εχει μήπως αντίστοιχο πιατάκι φαγητου που να είναι χαμηλο; Αλλα είναι Αθήνα ομως πρέπει επειγοντως να βρω κατι για τον δικό μου. Το αμμοδοχειο με φίλτρο ανθρακα ειναι αρκετα ψηλο;
Δεν μπορει το γατάκι μου με οτιδηποτε εχει ύψος τι θα κάνω; Σκεφτομαι να βρω μια λύση αλλα δεν ξέρω τι.
Μπορει κάποιο μέλος να του δώσω χρήματα και να μου πάρει αυτο το πιατάκι απο Αθήνα αν δεν το βρώ Θεσσαλονίκη, στο πιατακι φαγητου που του βάζω τα ριχνει εξω ο μικρούλης και ειναι λογικο στην περιπτωση του.
Δεν με πειράζει που τα καθαρίζω αλλα σκέφτομαι αυτον οτι δυσκολευεται
moukelis
Επιφανές μέλος
maroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η αμμολεκανη με το φιλτρο ειναι κλειστη,φαντασου τη σαν γατοφορο με πορτακι φλιπ φλαπ.Πιατακια θα βρεις σιγουρα οπουδηποτε κατι που να τον βολευει.Κοιταξες σε κανενα πετ σοπ;Επισης,πολλες γατες προτιμουν να βγαζουν την τροφη απο το πιατακι και να την τρωνε απο το πατωμα,μηπως συμβαινει κατι τετοιο;
Οχι καποιες φορες την βγάζει εξω που ειναι λογικο ολα μου τα γατουλινια που ειχα το ιδιο εκαναν, απλως ο μικρούλης στα πιατάκια φαγητου που βάζω το νερο και την τροφή πατάει μεσα ο καημενουλης και κάποιες φορες τα ρίχνει και κλαιει. Στο καινουργιο διπλο μπολάκι που του πήρα ειναι ψηλο και τον φοβίζει. Δοκίμασα και με το αμμοδοχειο που εχω αλλα ειναι ψηλο. Αν αυτο με το φίλτρο ανθρακα δεν εχει πολυ ύψος θα το πάρω σίγουρα. Τωρα τον βάζω για κακακια και τσισάκια στο γατοφορο αλλα τα ρίχνει ολα έξω. Στα petshop που ειδα ολα ειναι ψηλά.
Μπορει να μου πει κάποιος η και εσυ moukelis αν εχει δει αμμοδοχειο με φιλτρο ανθρακα η απλο εστω που να ειναι ρηχο εδω στην Θεσσαλονίκη δεν μπόρεσα να βρω κάτι και να του στειλω χρήματα;
Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικη αλλα ο μικρούλης ειναι τυφλος και δεν ξέρω πως να τον βοηθήσω στεναχωριέμαι που τον βλέπω να δυσκολευεται.
Με το φαγητο και το νερο θα βρώ κατι ρηχο σίγουρα, σκέφτομαι ομως πως θα κανει την ανάγκη του ο μικρούλης μου

ria23
Διάσημο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

ria 23 και οταν ειχα το πορτακι στην κλειστη τουαλετα,παλι κοκοι αμμου κολλουσαν στα πατουσακια της Μυρτουλας, ισως λιγοτεροι απο πριν
Δωρακι ξετρελαθηκα με τα μπολακια.Αν οργανωσεις καποια αποστολη στειλε με π.μ λογαριασμο σε τραπεζα, ποσο και εξοδα αποστολης.
Ασε που τα βλεπω βαρεια οποτε ο Αρουλης δεν θα μπορει να τα αναποδογυριζει.Το'χει κανει παιχνιδι 2-3 μερες τωρα, βαζει το ποδαρακι του στις εσοχες που εχει κατω το πλαστικο μπωλακι και το ανασηκωνει και το αναποδογυριζει μαζι με τις κροκετες.

moukelis
Επιφανές μέλος
Για το Φοινικακι ισως βολευε κι αυτο,αλλα δεν ξερω αν υπαρχει στην Ελλαδα...
staman2
Περιβόητο μέλος
Αλλο ενοχλείται περισσότερο κι άλλο λιγότερο μάλλον.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπράβο, καλά λες. Και τα δικά μου πιο πολύ ευχαριστιούνται στα ρηχά ανθρώπινα πιατάκια!!Κατάλαβα γιατί τα γατάκια βγάζουν πολλές φορές το φαγητό τους έξω από το μπολάκι του φαγητού τους. Κάπου το διάβασα κιόλας ότι έχουν τρομερή ευαισθησία στα μουστάκια γενικά, ιδίως την ώρα του φαγητού τους. Λοιπόν παρακολούθησα τον Πέρση. Δεν θέλει με τίποτα το μεγάλο άνετο μπολάκι που του έχω πάρει με κοίλα πλαϊνά. Αλλά προτιμάει το μικρό διπλό παραλληλόγραμμο πλαστικό που έχω πάρει για την Νάλα. Τελικά είναι επειδή γενικά οι γάτες ενοχλούνται όταν ακουμπούν τα μουστακια τους κάπου όταν τρώνε.Και εξήγησα τη συμπεριφορά του Πέρση ως εξής: Επειδή το σχήμα των μουστακιών του είναι προς τα μέσα όπως όλων των περσικών, τον ενοχλεί που "βρίσκουν" τα μουστάκια του στα πλάγια. Ενώ στης Νάλας που είναι ρηχό το μπολ, τρώει άνετα. Μάλλον γι αυτό προτιμούν την τροφή να την τρώνε από επίπεδο μέρος. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.
elvenstar
Επιφανές μέλος
To ίδιο έχω πάθει κ εγώ με τον Μπατ του είχα πάρει 2 ίδια INOX για νερό κ φαγητό, αλλά ενώ του αρέσει να πίνει νερό γιατί το κρατάει δροσερό, το μπόλ του φαγητού δεν το πλησίαζε με τίποτα τώρα πήρα ένα μικρό πλαστικό, αλλά η Δώρα μου έδειξε κάτι καταπληκτικά πιατάκια κ μάλλον θα τους πάρω από ένα τέτοιο -αν κ η Κάντυ δεν τρώει μόνη τηςΚατάλαβα γιατί τα γατάκια βγάζουν πολλές φορές το φαγητό τους έξω από το μπολάκι του φαγητού τους. Κάπου το διάβασα κιόλας ότι έχουν τρομερή ευαισθησία στα μουστάκια γενικά, ιδίως την ώρα του φαγητού τους. Λοιπόν παρακολούθησα τον Πέρση. Δεν θέλει με τίποτα το μεγάλο άνετο μπολάκι που του έχω πάρει με κοίλα πλαϊνά. Αλλά προτιμάει το μικρό διπλό παραλληλόγραμμο πλαστικό που έχω πάρει για την Νάλα. Τελικά είναι επειδή γενικά οι γάτες ενοχλούνται όταν ακουμπούν τα μουστακια τους κάπου όταν τρώνε.Και εξήγησα τη συμπεριφορά του Πέρση ως εξής: Επειδή το σχήμα των μουστακιών του είναι προς τα μέσα όπως όλων των περσικών, τον ενοχλεί που "βρίσκουν" τα μουστάκια του στα πλάγια. Ενώ στης Νάλας που είναι ρηχό το μπολ, τρώει άνετα. Μάλλον γι αυτό προτιμούν την τροφή να την τρώνε από επίπεδο μέρος. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.
-Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Έχει ο Μαρινόπουλος μικρές τουαλέτες, αλλά δεν πρόσεξα αν έχουν καπάκι με φίλτρα. Πάντως αν πας σε ένα πετ σοπ μπορείς να ζητήσεις τον κατάλογο κ να δεις τι εξυπηρετεί, γιατί κ η τουαλέτες έχουν μεγέθη, εγώ τους πήρα μία που είναι αρκετά χαμηλή αλλά το καπάκι είναι ψηλό, δεν ξέρω αν θέλεις να ρωτήσω ποιος είναι ο αντιπρόσωπος μήπω μπορέσεις να βρεις κ εσύΜπορει να μου πει κάποιος η και εσυ moukelis αν εχει δει αμμοδοχειο με φιλτρο ανθρακα η απλο εστω που να ειναι ρηχο εδω στην Θεσσαλονίκη δεν μπόρεσα να βρω κάτι και να του στειλω χρήματα;
Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικη αλλα ο μικρούλης ειναι τυφλος και δεν ξέρω πως να τον βοηθήσω στεναχωριέμαι που τον βλέπω να δυσκολευεται.
Με το φαγητο και το νερο θα βρώ κατι ρηχο σίγουρα, σκέφτομαι ομως πως θα κανει την ανάγκη του ο μικρούλης μου![]()
staman2
Περιβόητο μέλος
Μπράβο, καλά λες. Και τα δικά μου πιο πολύ ευχαριστιούνται στα ρηχά ανθρώπινα πιατάκια!!
Ναι, ναι κ ο Περσούλης μου ειδικά ξέρεις πώς είναι πανευτυχής??? Με περιμένει μόλις μπω στο σπίτι απ΄τη δουλειά, και με κοιτά στα μάτια κάνοντας όπισθεν παρακαλώ στο διάδρομο του σπιτιού, για να με οδηγήσει στο μπάνιο όπου του έβαζα από μικρούλη να τρώει (κ του έκλεινα την πόρτα για να μην του το τρώει η σκυλίτσα μας που είναι πολύ λαίμαργη κ δεν αφήνει τίποτε), και μου βγάζει φωνούλες που σημαίνουν: Έλα ήρθε η ώρα μας. Τότε κάθομαι σχεδόν κάτω, παίρνω τροφή στην παλάμη μου και τεντώνω την παλάμη, κ αυτός τρώει από το χέρι μου. Ε δεν μπορείς να φανταστείς. Αυτή είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή της μέρας του. Χουρχουρίχζει απίστευτα δυνατά κ συγχρόνως μασουλάει. Αυτός κι ο Τίμυ τρελαίνονται να τα ταϊζω απ΄το χέρι μου. Αφού παρ΄όλο που τώρα του έχω κ τροφή ψηλά που την φτάνει κ μπορεί να τρώει κατα τη διάρκεια της απουσίας μου, θέλει να τον ταϊζω το χρυσό μου απ΄το χέρι.
Βέβαια μόνον εδώ μεσα μπορούμε να μοιραζόμαστε τέτοια συναισθήματα, γιατί καταλαβαινόμαστε. Γιατί όταν με ακούνε να λέω πως ταϊζω στο στόμα τα γατιά μου μετά από μια κουραστική μέρα το βράδυ αργά, κι αυτό είναι η χαλάρωσή μου για λίγα λεπτά, καθώς κ το παιχνίδι μαζί τους κ το βούρτσισμά τους, με λένε τρελή κι ότι δεν έχω τι άλλο να κάνω. Τους διαφεύγει βέβαια πως μπορεί να τα συνδυάζω όλα (3 παιδιά, ένα σπίτι, 2 δουλειές, και όλα τα ζωάκια μου που μου δίνουν χαρά.)

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool