ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Συγχωρέστε μας που το χαλάκι είναι βρώμικο. Λόγω βροχής, αναβάλαμε το πλύσιμό του.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
η τσάντα η μικρή, το χαλάκι-ουρά και ο κάδος-ουρά ( το γαλάζιο μέσα είναι δοχείο που έβαλα εγώ, δεν πάει μαζί).
Συγχωρέστε μας που το χαλάκι είναι βρώμικο. Λόγω βροχής, αναβάλαμε το πλύσιμό του.
ειναι τελεια!!!φανταζομαι θα κανουν παιχνιδι κιολας τα γατουλινια και ομορφα εμφανισιακα για εμας....παιχνιδιαρικα!!
katerina10
Περιβόητο μέλος
ΝΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ????????????????????????????????????????????Θέλουμε λεπτομέρειες!!!!
prince
Διάσημο μέλος
πάντως πλέον ο πρίνς ανεβαίνει 1.5 όροφο μαζί... σιγά μην το πάει ένα ένα... βγαίνει ταράτσα και βουτάει στο κρεβάτι μου...
stellak
Διάσημο μέλος
Βελζεβουλ-Νίνο!
prince
Διάσημο μέλος
and_nx7
Νεοφερμένο μέλος
Απέκτησα πρόσφατα νέο συγκάτοικο ... έναν μικρό γατούλη και πρόκειται να του κατασκευάσω σπίτι και wc .... δείτε το, αν θέλει και κανείς άλλος να το κατασκευάσει ή κάτι ανάλογο!
(επισυνάπτω 4 αρχεία σε μορφή .jpg _ λίγο ανορθόδοξα
, μα δεν επιτρέπει το site μεγαλύτερα αρχεία ... όποιον τον ενδιαφέρει μπορώ να το στείλω σε μορφή .jpg .pdf (μεγάλης ανάλυσης) και .dwg με e-mail)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Αλλα πρεπει να πιανουν και λιγο τα χερια σου σε κατι τετοια, για να το φτιαξεις.
Οποτε γατονια μου διαλεγουμε μαλλον απο τα ετοιμα του εμποριου.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Το ένα είναι μια μικρή σκηνούλα για γάτες με 8 ευρώ μόνο. Δεν κλείνει όμως μπροστά, είναι ανοιχτή. Δεν μου άρεσε το άσπρο χρώμα με κάτι σχέδια σε απαλό φυστικί να το πω....Το σχήμα του ανοίγματος μπροστά έχει τη μορφή ανάκτορου της ανατολής. Ότι πρέπει για πριγκίπισσες.
![]()
Ζοο μηπως το εχεις σε φωτο? Θα με ενδιεφερε να την δω αυτην την σκηνουλα.

Μαλλον με βλεπω την Παρασκευη στο ΙΚΕΑ.

and_nx7
Νεοφερμένο μέλος
Να σας πω δυο λόγια για την κατασκευή του maou house, δεν είναι δύσκολο και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη τεχνική, βέβαια χρειάζεται μια μικρή εμπειρία! Αφού το σχεδίασα πήρα έτοιμα τα ξύλα κομμένα και τα συναρμολόγισα δένοντας τα με βίδες! Όλα τα υλικά δεν κόστισαν πάνω απο 50 ευρώ (δεν ξέρω πόσο μπορει να κάνει κάποια άλλη κατασκευή στο εμπόριο). Επισυνάπτω τα σχέδια και πίνακα με τις διαστάσεις των ξύλων, ωστε αν κανείς δοκιμάσει ... να το φτιάξει ίδιο ή με τροποποιήσεις στα μέτρα του ... να τα χρησιμοποιήσει σαν οδηγό. Ακόμα και να τα δώσει σε μαραγκό να το φτιάξει. Σημαντικό είναι να επιλεγεί κατάλληλο δοχείο για το wc. Έπειτα τις επιφάνειας και τα ανοίγματα μπορεί να τα διαχειριστεί κανείς όπως θέλει, το ίδιο συμβαίνει και με την τοποθέτηση του με διαστάσεις 1.20χ0.48 ή 0.96χ0.60 και ύψος 0.53 (αλλά είναι κάτι που αλλάζει εύκολα). Σε όσους λοιπόν αρέσει και έχουν όρεξη για χειρονακτική εργασία μπορούν να προσφέρουν στα γατιά τους ένα χειροποίητο maou house, χμ!
Συνημμένα
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Εκτός του ότι ΚΑΙ εμείς του δώσαμε του ισογείου και κατάλαβε, και πρέπει να το ράψουμε για να μην πέσει, τώρα πια ανεβαίνουμε και καθόμαστε μόνο στο ρετιρέ για να σφαλιαρίζουμε τη μανούλα που περνάει ανυποψίαστη από κάτω και μας ψάχνει...![]()
Βελζεβουλ-Νίνο!
Κι εμένα μου ρίχνει σφαλιάρες από εκεί και όταν δεν με φτάνει, κατεβαίνει και έναν όροφο.

Ζοο μηπως το εχεις σε φωτο? Θα με ενδιεφερε να την δω αυτην την σκηνουλα.
Μαλλον με βλεπω την Παρασκευη στο ΙΚΕΑ.![]()
Αχ, δεν το έχω...
μάλλον θα πας...Απέκτησα πρόσφατα νέο συγκάτοικο ... έναν μικρό γατούλη και πρόκειται να του κατασκευάσω σπίτι και wc .... δείτε το, αν θέλει και κανείς άλλος να το κατασκευάσει ή κάτι ανάλογο!
(επισυνάπτω 4 αρχεία σε μορφή .jpg _ λίγο ανορθόδοξα, μα δεν επιτρέπει το site μεγαλύτερα αρχεία ... όποιον τον ενδιαφέρει μπορώ να το στείλω σε μορφή .jpg .pdf (μεγάλης ανάλυσης) και .dwg με e-mail)
Με ενδιαφέρει. Στείλ' το μου και σαν πμ και στο ε-μαιλ που θα στου στείλω,αν δεν σου κάνει κόπο, για να είμαστε σίγουροι ότι θα έρθει.
moukelis
Επιφανές μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Λοιπον,μια κι αυριο ειναι η μεγάλη μέρα,θυμηστε μου παρακαλω ποιες θελετε γατοπιατακια,και ποσα.Θυμαμαι ότι ήθελε η Τζουτζού και η Prince,δυο η πρώτη και τέσσερα η δευτερη αν δεν κανω λαθος;Αλλος;
Δωρακι αν δεν γινομαι φορτικη, θα ηθελα και εγω δυο (ενα απο το καθενα).Αν τελικα υπαρχουν τοσα και φτασουν και για μενα στειλε μου με π.μ τον τραπεζικο σου λογαριασμο και εγω θα σου στειλω την διευθυνση μου, αν θες μπορεις και να τα στειλεις με αντικαταβολη μεσω ΕΛΤΑ.
Καλη επιτυχια με την στειρωση, ολα να πανε καλα και περιμενουμε πληρες
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ στο θεματακι σας.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...Εκτός του ότι ΚΑΙ εμείς του δώσαμε του ισογείου και κατάλαβε, και πρέπει να το ράψουμε για να μην πέσει, τώρα πια ανεβαίνουμε και καθόμαστε μόνο στο ρετιρέ για να σφαλιαρίζουμε τη μανούλα που περνάει ανυποψίαστη από κάτω και μας ψάχνει...![]()
Βελζεβουλ-Νίνο!
υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? 
stellak
Διάσημο μέλος
Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour?
![]()
Πάντως, Γιούλη, εάν την ξαναβρώ εγώ, θα σε έχω υπόψιν μου. Είχαν πει τότε ότι δεν πίστευαν πως θα ξαναφέρουν το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις όμως κι εσύ.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
θα πάρω σε ευχαριστώ... ήταν τότε ευκαιρία γι'αυτό και εξαντλήθηκε...Πάντως, Γιούλη, εάν την ξαναβρώ εγώ, θα σε έχω υπόψιν μου. Είχαν πει τότε ότι δεν πίστευαν πως θα ξαναφέρουν το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις όμως κι εσύ.

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour?
![]()
Tην περασμένη εβδομάδα που είχα πάει πάντως στη Λ. Αθηνών, δεν υπήρχε ούτε το δείγμα. ή το μαζέψαν γιατί δεν είχαν άλλο ή το πήρε κάποιος.
moukelis
Επιφανές μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
Που μπορουμε να το δουμε αυτο?Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour?
![]()

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool