ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:34 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.121 21-09-08 23:34 Δεν βλέπω κι εγώ την ώρα να πάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:25 Η zoo έγραψε: #1.122 22-09-08 00:25 η τσάντα η μικρή, το χαλάκι-ουρά και ο κάδος-ουρά ( το γαλάζιο μέσα είναι δοχείο που έβαλα εγώ, δεν πάει μαζί). Συγχωρέστε μας που το χαλάκι είναι βρώμικο. Λόγω βροχής, αναβάλαμε το πλύσιμό του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόναbbb048.jpg 90 KB · Εμφανίσεις: 43 Εικόνα07750.jpg 134,9 KB · Εμφανίσεις: 46 Εικόνmmα049.jpg 79,1 KB · Εμφανίσεις: 36 nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:35 Η nickis έγραψε: #1.123 22-09-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από zoo: η τσάντα η μικρή, το χαλάκι-ουρά και ο κάδος-ουρά ( το γαλάζιο μέσα είναι δοχείο που έβαλα εγώ, δεν πάει μαζί). Συγχωρέστε μας που το χαλάκι είναι βρώμικο. Λόγω βροχής, αναβάλαμε το πλύσιμό του. Click για ανάπτυξη... ειναι τελεια!!!φανταζομαι θα κανουν παιχνιδι κιολας τα γατουλινια και ομορφα εμφανισιακα για εμας....παιχνιδιαρικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:57 Η katerina10: #1.124 22-09-08 13:57 Επαναφέρω το θέμα της πασίγνωστης "γατοπολυκατοικίας" γιατί θέλω να ρωτήσω το εξης: ΝΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ????????????????????????????????????????????Θέλουμε λεπτομέρειες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:13 Η prince έγραψε: #1.125 22-09-08 15:13 να αναφέρω κάτι για την πολυκατοικία... το εισωγειό μας καταρέει.... πρίνς κατάφερε το θαύμα του. πέντε κιλά μπαίνουν με φόρα πηδώντας μέσα.... από τη μια μερά θέλει ξανά ράψιμο :Ρ.... πάντως πλέον ο πρίνς ανεβαίνει 1.5 όροφο μαζί... σιγά μην το πάει ένα ένα... βγαίνει ταράτσα και βουτάει στο κρεβάτι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:20 Η stellak έγραψε: #1.126 22-09-08 15:20 Εκτός του ότι ΚΑΙ εμείς του δώσαμε του ισογείου και κατάλαβε, και πρέπει να το ράψουμε για να μην πέσει, τώρα πια ανεβαίνουμε και καθόμαστε μόνο στο ρετιρέ για να σφαλιαρίζουμε τη μανούλα που περνάει ανυποψίαστη από κάτω και μας ψάχνει... Βελζεβουλ-Νίνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:31 Η prince έγραψε: #1.127 22-09-08 16:31 τρέλα ε; να περνάς αμέριμνη και να σου κάνει ντού μια γάτα 5 κιλών στην δική μου περίπτωση :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. and_nx7 Νεοφερμένο μέλος Ο and_nx7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:51 Ο and_nx7 έγραψε: #1.128 22-09-08 21:51 Κατασκευή ... φτιάξτο μόνος σου ... maouhouse Απέκτησα πρόσφατα νέο συγκάτοικο ... έναν μικρό γατούλη και πρόκειται να του κατασκευάσω σπίτι και wc .... δείτε το, αν θέλει και κανείς άλλος να το κατασκευάσει ή κάτι ανάλογο! (επισυνάπτω 4 αρχεία σε μορφή .jpg _ λίγο ανορθόδοξα , μα δεν επιτρέπει το site μεγαλύτερα αρχεία ... όποιον τον ενδιαφέρει μπορώ να το στείλω σε μορφή .jpg .pdf (μεγάλης ανάλυσης) και .dwg με e-mail) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα a.jpg 262,2 KB · Εμφανίσεις: 43 b1.jpg 126,1 KB · Εμφανίσεις: 34 b2.jpg 105,6 KB · Εμφανίσεις: 36 b3.jpg 144,6 KB · Εμφανίσεις: 36 c.jpg 410,5 KB · Εμφανίσεις: 74 Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:05 Η Μυρτω4038: #1.129 22-09-08 22:05 Πολυ ενδιαφερον φαινεται και σιγουρα θα αρεσει στην γατα σου.Αλλα πρεπει να πιανουν και λιγο τα χερια σου σε κατι τετοια, για να το φτιαξεις.Οποτε γατονια μου διαλεγουμε μαλλον απο τα ετοιμα του εμποριου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:09 Η Μυρτω4038: #1.130 22-09-08 22:09 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Το ένα είναι μια μικρή σκηνούλα για γάτες με 8 ευρώ μόνο. Δεν κλείνει όμως μπροστά, είναι ανοιχτή. Δεν μου άρεσε το άσπρο χρώμα με κάτι σχέδια σε απαλό φυστικί να το πω....Το σχήμα του ανοίγματος μπροστά έχει τη μορφή ανάκτορου της ανατολής. Ότι πρέπει για πριγκίπισσες. Click για ανάπτυξη... Ζοο μηπως το εχεις σε φωτο? Θα με ενδιεφερε να την δω αυτην την σκηνουλα. Μαλλον με βλεπω την Παρασκευη στο ΙΚΕΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. and_nx7 Νεοφερμένο μέλος Ο and_nx7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:02 Ο and_nx7 έγραψε: #1.131 22-09-08 23:02 MAOU HOUSE ... δυο λόγια ... Να σας πω δυο λόγια για την κατασκευή του maou house, δεν είναι δύσκολο και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη τεχνική, βέβαια χρειάζεται μια μικρή εμπειρία! Αφού το σχεδίασα πήρα έτοιμα τα ξύλα κομμένα και τα συναρμολόγισα δένοντας τα με βίδες! Όλα τα υλικά δεν κόστισαν πάνω απο 50 ευρώ (δεν ξέρω πόσο μπορει να κάνει κάποια άλλη κατασκευή στο εμπόριο). Επισυνάπτω τα σχέδια και πίνακα με τις διαστάσεις των ξύλων, ωστε αν κανείς δοκιμάσει ... να το φτιάξει ίδιο ή με τροποποιήσεις στα μέτρα του ... να τα χρησιμοποιήσει σαν οδηγό. Ακόμα και να τα δώσει σε μαραγκό να το φτιάξει. Σημαντικό είναι να επιλεγεί κατάλληλο δοχείο για το wc. Έπειτα τις επιφάνειας και τα ανοίγματα μπορεί να τα διαχειριστεί κανείς όπως θέλει, το ίδιο συμβαίνει και με την τοποθέτηση του με διαστάσεις 1.20χ0.48 ή 0.96χ0.60 και ύψος 0.53 (αλλά είναι κάτι που αλλάζει εύκολα). Σε όσους λοιπόν αρέσει και έχουν όρεξη για χειρονακτική εργασία μπορούν να προσφέρουν στα γατιά τους ένα χειροποίητο maou house, χμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα as 2.jpg 228,5 KB · Εμφανίσεις: 38 zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:45 Η zoo έγραψε: #1.132 22-09-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εκτός του ότι ΚΑΙ εμείς του δώσαμε του ισογείου και κατάλαβε, και πρέπει να το ράψουμε για να μην πέσει, τώρα πια ανεβαίνουμε και καθόμαστε μόνο στο ρετιρέ για να σφαλιαρίζουμε τη μανούλα που περνάει ανυποψίαστη από κάτω και μας ψάχνει... Βελζεβουλ-Νίνο! Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου ρίχνει σφαλιάρες από εκεί και όταν δεν με φτάνει, κατεβαίνει και έναν όροφο. Αρχική Δημοσίευση από niki: Ζοο μηπως το εχεις σε φωτο? Θα με ενδιεφερε να την δω αυτην την σκηνουλα. Μαλλον με βλεπω την Παρασκευη στο ΙΚΕΑ. Click για ανάπτυξη... Αχ, δεν το έχω... μάλλον θα πας... Αρχική Δημοσίευση από and_nx7: Απέκτησα πρόσφατα νέο συγκάτοικο ... έναν μικρό γατούλη και πρόκειται να του κατασκευάσω σπίτι και wc .... δείτε το, αν θέλει και κανείς άλλος να το κατασκευάσει ή κάτι ανάλογο! (επισυνάπτω 4 αρχεία σε μορφή .jpg _ λίγο ανορθόδοξα , μα δεν επιτρέπει το site μεγαλύτερα αρχεία ... όποιον τον ενδιαφέρει μπορώ να το στείλω σε μορφή .jpg .pdf (μεγάλης ανάλυσης) και .dwg με e-mail) Click για ανάπτυξη... Με ενδιαφέρει. Στείλ' το μου και σαν πμ και στο ε-μαιλ που θα στου στείλω,αν δεν σου κάνει κόπο, για να είμαστε σίγουροι ότι θα έρθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:41 Η moukelis έγραψε: #1.133 25-09-08 07:41 Λοιπον,μια κι αυριο ειναι η μεγάλη μέρα,θυμηστε μου παρακαλω ποιες θελετε γατοπιατακια,και ποσα.Θυμαμαι ότι ήθελε η Τζουτζού και η Prince,δυο η πρώτη και τέσσερα η δευτερη αν δεν κανω λαθος;Αλλος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:13 Η Μυρτω4038: #1.134 25-09-08 08:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον,μια κι αυριο ειναι η μεγάλη μέρα,θυμηστε μου παρακαλω ποιες θελετε γατοπιατακια,και ποσα.Θυμαμαι ότι ήθελε η Τζουτζού και η Prince,δυο η πρώτη και τέσσερα η δευτερη αν δεν κανω λαθος;Αλλος; Click για ανάπτυξη... Δωρακι αν δεν γινομαι φορτικη, θα ηθελα και εγω δυο (ενα απο το καθενα).Αν τελικα υπαρχουν τοσα και φτασουν και για μενα στειλε μου με π.μ τον τραπεζικο σου λογαριασμο και εγω θα σου στειλω την διευθυνση μου, αν θες μπορεις και να τα στειλεις με αντικαταβολη μεσω ΕΛΤΑ. Καλη επιτυχια με την στειρωση, ολα να πανε καλα και περιμενουμε πληρες ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ στο θεματακι σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.135 25-09-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εκτός του ότι ΚΑΙ εμείς του δώσαμε του ισογείου και κατάλαβε, και πρέπει να το ράψουμε για να μην πέσει, τώρα πια ανεβαίνουμε και καθόμαστε μόνο στο ρετιρέ για να σφαλιαρίζουμε τη μανούλα που περνάει ανυποψίαστη από κάτω και μας ψάχνει... Βελζεβουλ-Νίνο! Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:06 Η stellak έγραψε: #1.136 25-09-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Πάντως, Γιούλη, εάν την ξαναβρώ εγώ, θα σε έχω υπόψιν μου. Είχαν πει τότε ότι δεν πίστευαν πως θα ξαναφέρουν το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις όμως κι εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.137 25-09-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πάντως, Γιούλη, εάν την ξαναβρώ εγώ, θα σε έχω υπόψιν μου. Είχαν πει τότε ότι δεν πίστευαν πως θα ξαναφέρουν το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις όμως κι εσύ. Click για ανάπτυξη... θα πάρω σε ευχαριστώ... ήταν τότε ευκαιρία γι'αυτό και εξαντλήθηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:13 Η zoo έγραψε: #1.138 25-09-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Tην περασμένη εβδομάδα που είχα πάει πάντως στη Λ. Αθηνών, δεν υπήρχε ούτε το δείγμα. ή το μαζέψαν γιατί δεν είχαν άλλο ή το πήρε κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:15 Η moukelis έγραψε: #1.139 25-09-08 15:15 Οκ,συνολο 8 δηλαδη,4 και 4.Διορθωστε με αν κάνω λάθος.Οχι Νικη μου,δε γινεσαι καθολου φορτικη,τι θα κανω 3 ωρες που θα περιμενω στη γιατρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:15 Η zorica έγραψε: #1.140 25-09-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Που μπορουμε να το δουμε αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν βλέπω κι εγώ την ώρα να πάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:25 Η zoo έγραψε: #1.122 22-09-08 00:25 η τσάντα η μικρή, το χαλάκι-ουρά και ο κάδος-ουρά ( το γαλάζιο μέσα είναι δοχείο που έβαλα εγώ, δεν πάει μαζί). Συγχωρέστε μας που το χαλάκι είναι βρώμικο. Λόγω βροχής, αναβάλαμε το πλύσιμό του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόναbbb048.jpg 90 KB · Εμφανίσεις: 43 Εικόνα07750.jpg 134,9 KB · Εμφανίσεις: 46 Εικόνmmα049.jpg 79,1 KB · Εμφανίσεις: 36 nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:35 Η nickis έγραψε: #1.123 22-09-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από zoo: η τσάντα η μικρή, το χαλάκι-ουρά και ο κάδος-ουρά ( το γαλάζιο μέσα είναι δοχείο που έβαλα εγώ, δεν πάει μαζί). Συγχωρέστε μας που το χαλάκι είναι βρώμικο. Λόγω βροχής, αναβάλαμε το πλύσιμό του. Click για ανάπτυξη... ειναι τελεια!!!φανταζομαι θα κανουν παιχνιδι κιολας τα γατουλινια και ομορφα εμφανισιακα για εμας....παιχνιδιαρικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:57 Η katerina10: #1.124 22-09-08 13:57 Επαναφέρω το θέμα της πασίγνωστης "γατοπολυκατοικίας" γιατί θέλω να ρωτήσω το εξης: ΝΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ????????????????????????????????????????????Θέλουμε λεπτομέρειες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:13 Η prince έγραψε: #1.125 22-09-08 15:13 να αναφέρω κάτι για την πολυκατοικία... το εισωγειό μας καταρέει.... πρίνς κατάφερε το θαύμα του. πέντε κιλά μπαίνουν με φόρα πηδώντας μέσα.... από τη μια μερά θέλει ξανά ράψιμο :Ρ.... πάντως πλέον ο πρίνς ανεβαίνει 1.5 όροφο μαζί... σιγά μην το πάει ένα ένα... βγαίνει ταράτσα και βουτάει στο κρεβάτι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:20 Η stellak έγραψε: #1.126 22-09-08 15:20 Εκτός του ότι ΚΑΙ εμείς του δώσαμε του ισογείου και κατάλαβε, και πρέπει να το ράψουμε για να μην πέσει, τώρα πια ανεβαίνουμε και καθόμαστε μόνο στο ρετιρέ για να σφαλιαρίζουμε τη μανούλα που περνάει ανυποψίαστη από κάτω και μας ψάχνει... Βελζεβουλ-Νίνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:31 Η prince έγραψε: #1.127 22-09-08 16:31 τρέλα ε; να περνάς αμέριμνη και να σου κάνει ντού μια γάτα 5 κιλών στην δική μου περίπτωση :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. and_nx7 Νεοφερμένο μέλος Ο and_nx7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:51 Ο and_nx7 έγραψε: #1.128 22-09-08 21:51 Κατασκευή ... φτιάξτο μόνος σου ... maouhouse Απέκτησα πρόσφατα νέο συγκάτοικο ... έναν μικρό γατούλη και πρόκειται να του κατασκευάσω σπίτι και wc .... δείτε το, αν θέλει και κανείς άλλος να το κατασκευάσει ή κάτι ανάλογο! (επισυνάπτω 4 αρχεία σε μορφή .jpg _ λίγο ανορθόδοξα , μα δεν επιτρέπει το site μεγαλύτερα αρχεία ... όποιον τον ενδιαφέρει μπορώ να το στείλω σε μορφή .jpg .pdf (μεγάλης ανάλυσης) και .dwg με e-mail) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα a.jpg 262,2 KB · Εμφανίσεις: 43 b1.jpg 126,1 KB · Εμφανίσεις: 34 b2.jpg 105,6 KB · Εμφανίσεις: 36 b3.jpg 144,6 KB · Εμφανίσεις: 36 c.jpg 410,5 KB · Εμφανίσεις: 74 Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:05 Η Μυρτω4038: #1.129 22-09-08 22:05 Πολυ ενδιαφερον φαινεται και σιγουρα θα αρεσει στην γατα σου.Αλλα πρεπει να πιανουν και λιγο τα χερια σου σε κατι τετοια, για να το φτιαξεις.Οποτε γατονια μου διαλεγουμε μαλλον απο τα ετοιμα του εμποριου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:09 Η Μυρτω4038: #1.130 22-09-08 22:09 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Το ένα είναι μια μικρή σκηνούλα για γάτες με 8 ευρώ μόνο. Δεν κλείνει όμως μπροστά, είναι ανοιχτή. Δεν μου άρεσε το άσπρο χρώμα με κάτι σχέδια σε απαλό φυστικί να το πω....Το σχήμα του ανοίγματος μπροστά έχει τη μορφή ανάκτορου της ανατολής. Ότι πρέπει για πριγκίπισσες. Click για ανάπτυξη... Ζοο μηπως το εχεις σε φωτο? Θα με ενδιεφερε να την δω αυτην την σκηνουλα. Μαλλον με βλεπω την Παρασκευη στο ΙΚΕΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. and_nx7 Νεοφερμένο μέλος Ο and_nx7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:02 Ο and_nx7 έγραψε: #1.131 22-09-08 23:02 MAOU HOUSE ... δυο λόγια ... Να σας πω δυο λόγια για την κατασκευή του maou house, δεν είναι δύσκολο και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη τεχνική, βέβαια χρειάζεται μια μικρή εμπειρία! Αφού το σχεδίασα πήρα έτοιμα τα ξύλα κομμένα και τα συναρμολόγισα δένοντας τα με βίδες! Όλα τα υλικά δεν κόστισαν πάνω απο 50 ευρώ (δεν ξέρω πόσο μπορει να κάνει κάποια άλλη κατασκευή στο εμπόριο). Επισυνάπτω τα σχέδια και πίνακα με τις διαστάσεις των ξύλων, ωστε αν κανείς δοκιμάσει ... να το φτιάξει ίδιο ή με τροποποιήσεις στα μέτρα του ... να τα χρησιμοποιήσει σαν οδηγό. Ακόμα και να τα δώσει σε μαραγκό να το φτιάξει. Σημαντικό είναι να επιλεγεί κατάλληλο δοχείο για το wc. Έπειτα τις επιφάνειας και τα ανοίγματα μπορεί να τα διαχειριστεί κανείς όπως θέλει, το ίδιο συμβαίνει και με την τοποθέτηση του με διαστάσεις 1.20χ0.48 ή 0.96χ0.60 και ύψος 0.53 (αλλά είναι κάτι που αλλάζει εύκολα). Σε όσους λοιπόν αρέσει και έχουν όρεξη για χειρονακτική εργασία μπορούν να προσφέρουν στα γατιά τους ένα χειροποίητο maou house, χμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα as 2.jpg 228,5 KB · Εμφανίσεις: 38 zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:45 Η zoo έγραψε: #1.132 22-09-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εκτός του ότι ΚΑΙ εμείς του δώσαμε του ισογείου και κατάλαβε, και πρέπει να το ράψουμε για να μην πέσει, τώρα πια ανεβαίνουμε και καθόμαστε μόνο στο ρετιρέ για να σφαλιαρίζουμε τη μανούλα που περνάει ανυποψίαστη από κάτω και μας ψάχνει... Βελζεβουλ-Νίνο! Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου ρίχνει σφαλιάρες από εκεί και όταν δεν με φτάνει, κατεβαίνει και έναν όροφο. Αρχική Δημοσίευση από niki: Ζοο μηπως το εχεις σε φωτο? Θα με ενδιεφερε να την δω αυτην την σκηνουλα. Μαλλον με βλεπω την Παρασκευη στο ΙΚΕΑ. Click για ανάπτυξη... Αχ, δεν το έχω... μάλλον θα πας... Αρχική Δημοσίευση από and_nx7: Απέκτησα πρόσφατα νέο συγκάτοικο ... έναν μικρό γατούλη και πρόκειται να του κατασκευάσω σπίτι και wc .... δείτε το, αν θέλει και κανείς άλλος να το κατασκευάσει ή κάτι ανάλογο! (επισυνάπτω 4 αρχεία σε μορφή .jpg _ λίγο ανορθόδοξα , μα δεν επιτρέπει το site μεγαλύτερα αρχεία ... όποιον τον ενδιαφέρει μπορώ να το στείλω σε μορφή .jpg .pdf (μεγάλης ανάλυσης) και .dwg με e-mail) Click για ανάπτυξη... Με ενδιαφέρει. Στείλ' το μου και σαν πμ και στο ε-μαιλ που θα στου στείλω,αν δεν σου κάνει κόπο, για να είμαστε σίγουροι ότι θα έρθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:41 Η moukelis έγραψε: #1.133 25-09-08 07:41 Λοιπον,μια κι αυριο ειναι η μεγάλη μέρα,θυμηστε μου παρακαλω ποιες θελετε γατοπιατακια,και ποσα.Θυμαμαι ότι ήθελε η Τζουτζού και η Prince,δυο η πρώτη και τέσσερα η δευτερη αν δεν κανω λαθος;Αλλος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:13 Η Μυρτω4038: #1.134 25-09-08 08:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον,μια κι αυριο ειναι η μεγάλη μέρα,θυμηστε μου παρακαλω ποιες θελετε γατοπιατακια,και ποσα.Θυμαμαι ότι ήθελε η Τζουτζού και η Prince,δυο η πρώτη και τέσσερα η δευτερη αν δεν κανω λαθος;Αλλος; Click για ανάπτυξη... Δωρακι αν δεν γινομαι φορτικη, θα ηθελα και εγω δυο (ενα απο το καθενα).Αν τελικα υπαρχουν τοσα και φτασουν και για μενα στειλε μου με π.μ τον τραπεζικο σου λογαριασμο και εγω θα σου στειλω την διευθυνση μου, αν θες μπορεις και να τα στειλεις με αντικαταβολη μεσω ΕΛΤΑ. Καλη επιτυχια με την στειρωση, ολα να πανε καλα και περιμενουμε πληρες ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ στο θεματακι σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.135 25-09-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εκτός του ότι ΚΑΙ εμείς του δώσαμε του ισογείου και κατάλαβε, και πρέπει να το ράψουμε για να μην πέσει, τώρα πια ανεβαίνουμε και καθόμαστε μόνο στο ρετιρέ για να σφαλιαρίζουμε τη μανούλα που περνάει ανυποψίαστη από κάτω και μας ψάχνει... Βελζεβουλ-Νίνο! Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:06 Η stellak έγραψε: #1.136 25-09-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Πάντως, Γιούλη, εάν την ξαναβρώ εγώ, θα σε έχω υπόψιν μου. Είχαν πει τότε ότι δεν πίστευαν πως θα ξαναφέρουν το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις όμως κι εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.137 25-09-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πάντως, Γιούλη, εάν την ξαναβρώ εγώ, θα σε έχω υπόψιν μου. Είχαν πει τότε ότι δεν πίστευαν πως θα ξαναφέρουν το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις όμως κι εσύ. Click για ανάπτυξη... θα πάρω σε ευχαριστώ... ήταν τότε ευκαιρία γι'αυτό και εξαντλήθηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:13 Η zoo έγραψε: #1.138 25-09-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Tην περασμένη εβδομάδα που είχα πάει πάντως στη Λ. Αθηνών, δεν υπήρχε ούτε το δείγμα. ή το μαζέψαν γιατί δεν είχαν άλλο ή το πήρε κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:15 Η moukelis έγραψε: #1.139 25-09-08 15:15 Οκ,συνολο 8 δηλαδη,4 και 4.Διορθωστε με αν κάνω λάθος.Οχι Νικη μου,δε γινεσαι καθολου φορτικη,τι θα κανω 3 ωρες που θα περιμενω στη γιατρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:15 Η zorica έγραψε: #1.140 25-09-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Που μπορουμε να το δουμε αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
η τσάντα η μικρή, το χαλάκι-ουρά και ο κάδος-ουρά ( το γαλάζιο μέσα είναι δοχείο που έβαλα εγώ, δεν πάει μαζί). Συγχωρέστε μας που το χαλάκι είναι βρώμικο. Λόγω βροχής, αναβάλαμε το πλύσιμό του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:35 Η nickis έγραψε: #1.123 22-09-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από zoo: η τσάντα η μικρή, το χαλάκι-ουρά και ο κάδος-ουρά ( το γαλάζιο μέσα είναι δοχείο που έβαλα εγώ, δεν πάει μαζί). Συγχωρέστε μας που το χαλάκι είναι βρώμικο. Λόγω βροχής, αναβάλαμε το πλύσιμό του. Click για ανάπτυξη... ειναι τελεια!!!φανταζομαι θα κανουν παιχνιδι κιολας τα γατουλινια και ομορφα εμφανισιακα για εμας....παιχνιδιαρικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:57 Η katerina10: #1.124 22-09-08 13:57 Επαναφέρω το θέμα της πασίγνωστης "γατοπολυκατοικίας" γιατί θέλω να ρωτήσω το εξης: ΝΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ????????????????????????????????????????????Θέλουμε λεπτομέρειες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:13 Η prince έγραψε: #1.125 22-09-08 15:13 να αναφέρω κάτι για την πολυκατοικία... το εισωγειό μας καταρέει.... πρίνς κατάφερε το θαύμα του. πέντε κιλά μπαίνουν με φόρα πηδώντας μέσα.... από τη μια μερά θέλει ξανά ράψιμο :Ρ.... πάντως πλέον ο πρίνς ανεβαίνει 1.5 όροφο μαζί... σιγά μην το πάει ένα ένα... βγαίνει ταράτσα και βουτάει στο κρεβάτι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:20 Η stellak έγραψε: #1.126 22-09-08 15:20 Εκτός του ότι ΚΑΙ εμείς του δώσαμε του ισογείου και κατάλαβε, και πρέπει να το ράψουμε για να μην πέσει, τώρα πια ανεβαίνουμε και καθόμαστε μόνο στο ρετιρέ για να σφαλιαρίζουμε τη μανούλα που περνάει ανυποψίαστη από κάτω και μας ψάχνει... Βελζεβουλ-Νίνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:31 Η prince έγραψε: #1.127 22-09-08 16:31 τρέλα ε; να περνάς αμέριμνη και να σου κάνει ντού μια γάτα 5 κιλών στην δική μου περίπτωση :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. and_nx7 Νεοφερμένο μέλος Ο and_nx7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:51 Ο and_nx7 έγραψε: #1.128 22-09-08 21:51 Κατασκευή ... φτιάξτο μόνος σου ... maouhouse Απέκτησα πρόσφατα νέο συγκάτοικο ... έναν μικρό γατούλη και πρόκειται να του κατασκευάσω σπίτι και wc .... δείτε το, αν θέλει και κανείς άλλος να το κατασκευάσει ή κάτι ανάλογο! (επισυνάπτω 4 αρχεία σε μορφή .jpg _ λίγο ανορθόδοξα , μα δεν επιτρέπει το site μεγαλύτερα αρχεία ... όποιον τον ενδιαφέρει μπορώ να το στείλω σε μορφή .jpg .pdf (μεγάλης ανάλυσης) και .dwg με e-mail) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα a.jpg 262,2 KB · Εμφανίσεις: 43 b1.jpg 126,1 KB · Εμφανίσεις: 34 b2.jpg 105,6 KB · Εμφανίσεις: 36 b3.jpg 144,6 KB · Εμφανίσεις: 36 c.jpg 410,5 KB · Εμφανίσεις: 74 Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:05 Η Μυρτω4038: #1.129 22-09-08 22:05 Πολυ ενδιαφερον φαινεται και σιγουρα θα αρεσει στην γατα σου.Αλλα πρεπει να πιανουν και λιγο τα χερια σου σε κατι τετοια, για να το φτιαξεις.Οποτε γατονια μου διαλεγουμε μαλλον απο τα ετοιμα του εμποριου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:09 Η Μυρτω4038: #1.130 22-09-08 22:09 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Το ένα είναι μια μικρή σκηνούλα για γάτες με 8 ευρώ μόνο. Δεν κλείνει όμως μπροστά, είναι ανοιχτή. Δεν μου άρεσε το άσπρο χρώμα με κάτι σχέδια σε απαλό φυστικί να το πω....Το σχήμα του ανοίγματος μπροστά έχει τη μορφή ανάκτορου της ανατολής. Ότι πρέπει για πριγκίπισσες. Click για ανάπτυξη... Ζοο μηπως το εχεις σε φωτο? Θα με ενδιεφερε να την δω αυτην την σκηνουλα. Μαλλον με βλεπω την Παρασκευη στο ΙΚΕΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. and_nx7 Νεοφερμένο μέλος Ο and_nx7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:02 Ο and_nx7 έγραψε: #1.131 22-09-08 23:02 MAOU HOUSE ... δυο λόγια ... Να σας πω δυο λόγια για την κατασκευή του maou house, δεν είναι δύσκολο και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη τεχνική, βέβαια χρειάζεται μια μικρή εμπειρία! Αφού το σχεδίασα πήρα έτοιμα τα ξύλα κομμένα και τα συναρμολόγισα δένοντας τα με βίδες! Όλα τα υλικά δεν κόστισαν πάνω απο 50 ευρώ (δεν ξέρω πόσο μπορει να κάνει κάποια άλλη κατασκευή στο εμπόριο). Επισυνάπτω τα σχέδια και πίνακα με τις διαστάσεις των ξύλων, ωστε αν κανείς δοκιμάσει ... να το φτιάξει ίδιο ή με τροποποιήσεις στα μέτρα του ... να τα χρησιμοποιήσει σαν οδηγό. Ακόμα και να τα δώσει σε μαραγκό να το φτιάξει. Σημαντικό είναι να επιλεγεί κατάλληλο δοχείο για το wc. Έπειτα τις επιφάνειας και τα ανοίγματα μπορεί να τα διαχειριστεί κανείς όπως θέλει, το ίδιο συμβαίνει και με την τοποθέτηση του με διαστάσεις 1.20χ0.48 ή 0.96χ0.60 και ύψος 0.53 (αλλά είναι κάτι που αλλάζει εύκολα). Σε όσους λοιπόν αρέσει και έχουν όρεξη για χειρονακτική εργασία μπορούν να προσφέρουν στα γατιά τους ένα χειροποίητο maou house, χμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα as 2.jpg 228,5 KB · Εμφανίσεις: 38 zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:45 Η zoo έγραψε: #1.132 22-09-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εκτός του ότι ΚΑΙ εμείς του δώσαμε του ισογείου και κατάλαβε, και πρέπει να το ράψουμε για να μην πέσει, τώρα πια ανεβαίνουμε και καθόμαστε μόνο στο ρετιρέ για να σφαλιαρίζουμε τη μανούλα που περνάει ανυποψίαστη από κάτω και μας ψάχνει... Βελζεβουλ-Νίνο! Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου ρίχνει σφαλιάρες από εκεί και όταν δεν με φτάνει, κατεβαίνει και έναν όροφο. Αρχική Δημοσίευση από niki: Ζοο μηπως το εχεις σε φωτο? Θα με ενδιεφερε να την δω αυτην την σκηνουλα. Μαλλον με βλεπω την Παρασκευη στο ΙΚΕΑ. Click για ανάπτυξη... Αχ, δεν το έχω... μάλλον θα πας... Αρχική Δημοσίευση από and_nx7: Απέκτησα πρόσφατα νέο συγκάτοικο ... έναν μικρό γατούλη και πρόκειται να του κατασκευάσω σπίτι και wc .... δείτε το, αν θέλει και κανείς άλλος να το κατασκευάσει ή κάτι ανάλογο! (επισυνάπτω 4 αρχεία σε μορφή .jpg _ λίγο ανορθόδοξα , μα δεν επιτρέπει το site μεγαλύτερα αρχεία ... όποιον τον ενδιαφέρει μπορώ να το στείλω σε μορφή .jpg .pdf (μεγάλης ανάλυσης) και .dwg με e-mail) Click για ανάπτυξη... Με ενδιαφέρει. Στείλ' το μου και σαν πμ και στο ε-μαιλ που θα στου στείλω,αν δεν σου κάνει κόπο, για να είμαστε σίγουροι ότι θα έρθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:41 Η moukelis έγραψε: #1.133 25-09-08 07:41 Λοιπον,μια κι αυριο ειναι η μεγάλη μέρα,θυμηστε μου παρακαλω ποιες θελετε γατοπιατακια,και ποσα.Θυμαμαι ότι ήθελε η Τζουτζού και η Prince,δυο η πρώτη και τέσσερα η δευτερη αν δεν κανω λαθος;Αλλος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:13 Η Μυρτω4038: #1.134 25-09-08 08:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον,μια κι αυριο ειναι η μεγάλη μέρα,θυμηστε μου παρακαλω ποιες θελετε γατοπιατακια,και ποσα.Θυμαμαι ότι ήθελε η Τζουτζού και η Prince,δυο η πρώτη και τέσσερα η δευτερη αν δεν κανω λαθος;Αλλος; Click για ανάπτυξη... Δωρακι αν δεν γινομαι φορτικη, θα ηθελα και εγω δυο (ενα απο το καθενα).Αν τελικα υπαρχουν τοσα και φτασουν και για μενα στειλε μου με π.μ τον τραπεζικο σου λογαριασμο και εγω θα σου στειλω την διευθυνση μου, αν θες μπορεις και να τα στειλεις με αντικαταβολη μεσω ΕΛΤΑ. Καλη επιτυχια με την στειρωση, ολα να πανε καλα και περιμενουμε πληρες ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ στο θεματακι σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.135 25-09-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εκτός του ότι ΚΑΙ εμείς του δώσαμε του ισογείου και κατάλαβε, και πρέπει να το ράψουμε για να μην πέσει, τώρα πια ανεβαίνουμε και καθόμαστε μόνο στο ρετιρέ για να σφαλιαρίζουμε τη μανούλα που περνάει ανυποψίαστη από κάτω και μας ψάχνει... Βελζεβουλ-Νίνο! Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:06 Η stellak έγραψε: #1.136 25-09-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Πάντως, Γιούλη, εάν την ξαναβρώ εγώ, θα σε έχω υπόψιν μου. Είχαν πει τότε ότι δεν πίστευαν πως θα ξαναφέρουν το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις όμως κι εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.137 25-09-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πάντως, Γιούλη, εάν την ξαναβρώ εγώ, θα σε έχω υπόψιν μου. Είχαν πει τότε ότι δεν πίστευαν πως θα ξαναφέρουν το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις όμως κι εσύ. Click για ανάπτυξη... θα πάρω σε ευχαριστώ... ήταν τότε ευκαιρία γι'αυτό και εξαντλήθηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:13 Η zoo έγραψε: #1.138 25-09-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Tην περασμένη εβδομάδα που είχα πάει πάντως στη Λ. Αθηνών, δεν υπήρχε ούτε το δείγμα. ή το μαζέψαν γιατί δεν είχαν άλλο ή το πήρε κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:15 Η moukelis έγραψε: #1.139 25-09-08 15:15 Οκ,συνολο 8 δηλαδη,4 και 4.Διορθωστε με αν κάνω λάθος.Οχι Νικη μου,δε γινεσαι καθολου φορτικη,τι θα κανω 3 ωρες που θα περιμενω στη γιατρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:15 Η zorica έγραψε: #1.140 25-09-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Που μπορουμε να το δουμε αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zoo: η τσάντα η μικρή, το χαλάκι-ουρά και ο κάδος-ουρά ( το γαλάζιο μέσα είναι δοχείο που έβαλα εγώ, δεν πάει μαζί). Συγχωρέστε μας που το χαλάκι είναι βρώμικο. Λόγω βροχής, αναβάλαμε το πλύσιμό του. Click για ανάπτυξη... ειναι τελεια!!!φανταζομαι θα κανουν παιχνιδι κιολας τα γατουλινια και ομορφα εμφανισιακα για εμας....παιχνιδιαρικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:57 Η katerina10: #1.124 22-09-08 13:57 Επαναφέρω το θέμα της πασίγνωστης "γατοπολυκατοικίας" γιατί θέλω να ρωτήσω το εξης: ΝΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ????????????????????????????????????????????Θέλουμε λεπτομέρειες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:13 Η prince έγραψε: #1.125 22-09-08 15:13 να αναφέρω κάτι για την πολυκατοικία... το εισωγειό μας καταρέει.... πρίνς κατάφερε το θαύμα του. πέντε κιλά μπαίνουν με φόρα πηδώντας μέσα.... από τη μια μερά θέλει ξανά ράψιμο :Ρ.... πάντως πλέον ο πρίνς ανεβαίνει 1.5 όροφο μαζί... σιγά μην το πάει ένα ένα... βγαίνει ταράτσα και βουτάει στο κρεβάτι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:20 Η stellak έγραψε: #1.126 22-09-08 15:20 Εκτός του ότι ΚΑΙ εμείς του δώσαμε του ισογείου και κατάλαβε, και πρέπει να το ράψουμε για να μην πέσει, τώρα πια ανεβαίνουμε και καθόμαστε μόνο στο ρετιρέ για να σφαλιαρίζουμε τη μανούλα που περνάει ανυποψίαστη από κάτω και μας ψάχνει... Βελζεβουλ-Νίνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:31 Η prince έγραψε: #1.127 22-09-08 16:31 τρέλα ε; να περνάς αμέριμνη και να σου κάνει ντού μια γάτα 5 κιλών στην δική μου περίπτωση :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. and_nx7 Νεοφερμένο μέλος Ο and_nx7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:51 Ο and_nx7 έγραψε: #1.128 22-09-08 21:51 Κατασκευή ... φτιάξτο μόνος σου ... maouhouse Απέκτησα πρόσφατα νέο συγκάτοικο ... έναν μικρό γατούλη και πρόκειται να του κατασκευάσω σπίτι και wc .... δείτε το, αν θέλει και κανείς άλλος να το κατασκευάσει ή κάτι ανάλογο! (επισυνάπτω 4 αρχεία σε μορφή .jpg _ λίγο ανορθόδοξα , μα δεν επιτρέπει το site μεγαλύτερα αρχεία ... όποιον τον ενδιαφέρει μπορώ να το στείλω σε μορφή .jpg .pdf (μεγάλης ανάλυσης) και .dwg με e-mail) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα a.jpg 262,2 KB · Εμφανίσεις: 43 b1.jpg 126,1 KB · Εμφανίσεις: 34 b2.jpg 105,6 KB · Εμφανίσεις: 36 b3.jpg 144,6 KB · Εμφανίσεις: 36 c.jpg 410,5 KB · Εμφανίσεις: 74 Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:05 Η Μυρτω4038: #1.129 22-09-08 22:05 Πολυ ενδιαφερον φαινεται και σιγουρα θα αρεσει στην γατα σου.Αλλα πρεπει να πιανουν και λιγο τα χερια σου σε κατι τετοια, για να το φτιαξεις.Οποτε γατονια μου διαλεγουμε μαλλον απο τα ετοιμα του εμποριου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:09 Η Μυρτω4038: #1.130 22-09-08 22:09 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Το ένα είναι μια μικρή σκηνούλα για γάτες με 8 ευρώ μόνο. Δεν κλείνει όμως μπροστά, είναι ανοιχτή. Δεν μου άρεσε το άσπρο χρώμα με κάτι σχέδια σε απαλό φυστικί να το πω....Το σχήμα του ανοίγματος μπροστά έχει τη μορφή ανάκτορου της ανατολής. Ότι πρέπει για πριγκίπισσες. Click για ανάπτυξη... Ζοο μηπως το εχεις σε φωτο? Θα με ενδιεφερε να την δω αυτην την σκηνουλα. Μαλλον με βλεπω την Παρασκευη στο ΙΚΕΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. and_nx7 Νεοφερμένο μέλος Ο and_nx7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:02 Ο and_nx7 έγραψε: #1.131 22-09-08 23:02 MAOU HOUSE ... δυο λόγια ... Να σας πω δυο λόγια για την κατασκευή του maou house, δεν είναι δύσκολο και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη τεχνική, βέβαια χρειάζεται μια μικρή εμπειρία! Αφού το σχεδίασα πήρα έτοιμα τα ξύλα κομμένα και τα συναρμολόγισα δένοντας τα με βίδες! Όλα τα υλικά δεν κόστισαν πάνω απο 50 ευρώ (δεν ξέρω πόσο μπορει να κάνει κάποια άλλη κατασκευή στο εμπόριο). Επισυνάπτω τα σχέδια και πίνακα με τις διαστάσεις των ξύλων, ωστε αν κανείς δοκιμάσει ... να το φτιάξει ίδιο ή με τροποποιήσεις στα μέτρα του ... να τα χρησιμοποιήσει σαν οδηγό. Ακόμα και να τα δώσει σε μαραγκό να το φτιάξει. Σημαντικό είναι να επιλεγεί κατάλληλο δοχείο για το wc. Έπειτα τις επιφάνειας και τα ανοίγματα μπορεί να τα διαχειριστεί κανείς όπως θέλει, το ίδιο συμβαίνει και με την τοποθέτηση του με διαστάσεις 1.20χ0.48 ή 0.96χ0.60 και ύψος 0.53 (αλλά είναι κάτι που αλλάζει εύκολα). Σε όσους λοιπόν αρέσει και έχουν όρεξη για χειρονακτική εργασία μπορούν να προσφέρουν στα γατιά τους ένα χειροποίητο maou house, χμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα as 2.jpg 228,5 KB · Εμφανίσεις: 38 zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:45 Η zoo έγραψε: #1.132 22-09-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εκτός του ότι ΚΑΙ εμείς του δώσαμε του ισογείου και κατάλαβε, και πρέπει να το ράψουμε για να μην πέσει, τώρα πια ανεβαίνουμε και καθόμαστε μόνο στο ρετιρέ για να σφαλιαρίζουμε τη μανούλα που περνάει ανυποψίαστη από κάτω και μας ψάχνει... Βελζεβουλ-Νίνο! Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου ρίχνει σφαλιάρες από εκεί και όταν δεν με φτάνει, κατεβαίνει και έναν όροφο. Αρχική Δημοσίευση από niki: Ζοο μηπως το εχεις σε φωτο? Θα με ενδιεφερε να την δω αυτην την σκηνουλα. Μαλλον με βλεπω την Παρασκευη στο ΙΚΕΑ. Click για ανάπτυξη... Αχ, δεν το έχω... μάλλον θα πας... Αρχική Δημοσίευση από and_nx7: Απέκτησα πρόσφατα νέο συγκάτοικο ... έναν μικρό γατούλη και πρόκειται να του κατασκευάσω σπίτι και wc .... δείτε το, αν θέλει και κανείς άλλος να το κατασκευάσει ή κάτι ανάλογο! (επισυνάπτω 4 αρχεία σε μορφή .jpg _ λίγο ανορθόδοξα , μα δεν επιτρέπει το site μεγαλύτερα αρχεία ... όποιον τον ενδιαφέρει μπορώ να το στείλω σε μορφή .jpg .pdf (μεγάλης ανάλυσης) και .dwg με e-mail) Click για ανάπτυξη... Με ενδιαφέρει. Στείλ' το μου και σαν πμ και στο ε-μαιλ που θα στου στείλω,αν δεν σου κάνει κόπο, για να είμαστε σίγουροι ότι θα έρθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:41 Η moukelis έγραψε: #1.133 25-09-08 07:41 Λοιπον,μια κι αυριο ειναι η μεγάλη μέρα,θυμηστε μου παρακαλω ποιες θελετε γατοπιατακια,και ποσα.Θυμαμαι ότι ήθελε η Τζουτζού και η Prince,δυο η πρώτη και τέσσερα η δευτερη αν δεν κανω λαθος;Αλλος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:13 Η Μυρτω4038: #1.134 25-09-08 08:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον,μια κι αυριο ειναι η μεγάλη μέρα,θυμηστε μου παρακαλω ποιες θελετε γατοπιατακια,και ποσα.Θυμαμαι ότι ήθελε η Τζουτζού και η Prince,δυο η πρώτη και τέσσερα η δευτερη αν δεν κανω λαθος;Αλλος; Click για ανάπτυξη... Δωρακι αν δεν γινομαι φορτικη, θα ηθελα και εγω δυο (ενα απο το καθενα).Αν τελικα υπαρχουν τοσα και φτασουν και για μενα στειλε μου με π.μ τον τραπεζικο σου λογαριασμο και εγω θα σου στειλω την διευθυνση μου, αν θες μπορεις και να τα στειλεις με αντικαταβολη μεσω ΕΛΤΑ. Καλη επιτυχια με την στειρωση, ολα να πανε καλα και περιμενουμε πληρες ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ στο θεματακι σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.135 25-09-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εκτός του ότι ΚΑΙ εμείς του δώσαμε του ισογείου και κατάλαβε, και πρέπει να το ράψουμε για να μην πέσει, τώρα πια ανεβαίνουμε και καθόμαστε μόνο στο ρετιρέ για να σφαλιαρίζουμε τη μανούλα που περνάει ανυποψίαστη από κάτω και μας ψάχνει... Βελζεβουλ-Νίνο! Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:06 Η stellak έγραψε: #1.136 25-09-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Πάντως, Γιούλη, εάν την ξαναβρώ εγώ, θα σε έχω υπόψιν μου. Είχαν πει τότε ότι δεν πίστευαν πως θα ξαναφέρουν το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις όμως κι εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.137 25-09-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πάντως, Γιούλη, εάν την ξαναβρώ εγώ, θα σε έχω υπόψιν μου. Είχαν πει τότε ότι δεν πίστευαν πως θα ξαναφέρουν το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις όμως κι εσύ. Click για ανάπτυξη... θα πάρω σε ευχαριστώ... ήταν τότε ευκαιρία γι'αυτό και εξαντλήθηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:13 Η zoo έγραψε: #1.138 25-09-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Tην περασμένη εβδομάδα που είχα πάει πάντως στη Λ. Αθηνών, δεν υπήρχε ούτε το δείγμα. ή το μαζέψαν γιατί δεν είχαν άλλο ή το πήρε κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:15 Η moukelis έγραψε: #1.139 25-09-08 15:15 Οκ,συνολο 8 δηλαδη,4 και 4.Διορθωστε με αν κάνω λάθος.Οχι Νικη μου,δε γινεσαι καθολου φορτικη,τι θα κανω 3 ωρες που θα περιμενω στη γιατρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:15 Η zorica έγραψε: #1.140 25-09-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Που μπορουμε να το δουμε αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επαναφέρω το θέμα της πασίγνωστης "γατοπολυκατοικίας" γιατί θέλω να ρωτήσω το εξης: ΝΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ????????????????????????????????????????????Θέλουμε λεπτομέρειες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:13 Η prince έγραψε: #1.125 22-09-08 15:13 να αναφέρω κάτι για την πολυκατοικία... το εισωγειό μας καταρέει.... πρίνς κατάφερε το θαύμα του. πέντε κιλά μπαίνουν με φόρα πηδώντας μέσα.... από τη μια μερά θέλει ξανά ράψιμο :Ρ.... πάντως πλέον ο πρίνς ανεβαίνει 1.5 όροφο μαζί... σιγά μην το πάει ένα ένα... βγαίνει ταράτσα και βουτάει στο κρεβάτι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:20 Η stellak έγραψε: #1.126 22-09-08 15:20 Εκτός του ότι ΚΑΙ εμείς του δώσαμε του ισογείου και κατάλαβε, και πρέπει να το ράψουμε για να μην πέσει, τώρα πια ανεβαίνουμε και καθόμαστε μόνο στο ρετιρέ για να σφαλιαρίζουμε τη μανούλα που περνάει ανυποψίαστη από κάτω και μας ψάχνει... Βελζεβουλ-Νίνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:31 Η prince έγραψε: #1.127 22-09-08 16:31 τρέλα ε; να περνάς αμέριμνη και να σου κάνει ντού μια γάτα 5 κιλών στην δική μου περίπτωση :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. and_nx7 Νεοφερμένο μέλος Ο and_nx7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:51 Ο and_nx7 έγραψε: #1.128 22-09-08 21:51 Κατασκευή ... φτιάξτο μόνος σου ... maouhouse Απέκτησα πρόσφατα νέο συγκάτοικο ... έναν μικρό γατούλη και πρόκειται να του κατασκευάσω σπίτι και wc .... δείτε το, αν θέλει και κανείς άλλος να το κατασκευάσει ή κάτι ανάλογο! (επισυνάπτω 4 αρχεία σε μορφή .jpg _ λίγο ανορθόδοξα , μα δεν επιτρέπει το site μεγαλύτερα αρχεία ... όποιον τον ενδιαφέρει μπορώ να το στείλω σε μορφή .jpg .pdf (μεγάλης ανάλυσης) και .dwg με e-mail) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα a.jpg 262,2 KB · Εμφανίσεις: 43 b1.jpg 126,1 KB · Εμφανίσεις: 34 b2.jpg 105,6 KB · Εμφανίσεις: 36 b3.jpg 144,6 KB · Εμφανίσεις: 36 c.jpg 410,5 KB · Εμφανίσεις: 74 Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:05 Η Μυρτω4038: #1.129 22-09-08 22:05 Πολυ ενδιαφερον φαινεται και σιγουρα θα αρεσει στην γατα σου.Αλλα πρεπει να πιανουν και λιγο τα χερια σου σε κατι τετοια, για να το φτιαξεις.Οποτε γατονια μου διαλεγουμε μαλλον απο τα ετοιμα του εμποριου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:09 Η Μυρτω4038: #1.130 22-09-08 22:09 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Το ένα είναι μια μικρή σκηνούλα για γάτες με 8 ευρώ μόνο. Δεν κλείνει όμως μπροστά, είναι ανοιχτή. Δεν μου άρεσε το άσπρο χρώμα με κάτι σχέδια σε απαλό φυστικί να το πω....Το σχήμα του ανοίγματος μπροστά έχει τη μορφή ανάκτορου της ανατολής. Ότι πρέπει για πριγκίπισσες. Click για ανάπτυξη... Ζοο μηπως το εχεις σε φωτο? Θα με ενδιεφερε να την δω αυτην την σκηνουλα. Μαλλον με βλεπω την Παρασκευη στο ΙΚΕΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. and_nx7 Νεοφερμένο μέλος Ο and_nx7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:02 Ο and_nx7 έγραψε: #1.131 22-09-08 23:02 MAOU HOUSE ... δυο λόγια ... Να σας πω δυο λόγια για την κατασκευή του maou house, δεν είναι δύσκολο και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη τεχνική, βέβαια χρειάζεται μια μικρή εμπειρία! Αφού το σχεδίασα πήρα έτοιμα τα ξύλα κομμένα και τα συναρμολόγισα δένοντας τα με βίδες! Όλα τα υλικά δεν κόστισαν πάνω απο 50 ευρώ (δεν ξέρω πόσο μπορει να κάνει κάποια άλλη κατασκευή στο εμπόριο). Επισυνάπτω τα σχέδια και πίνακα με τις διαστάσεις των ξύλων, ωστε αν κανείς δοκιμάσει ... να το φτιάξει ίδιο ή με τροποποιήσεις στα μέτρα του ... να τα χρησιμοποιήσει σαν οδηγό. Ακόμα και να τα δώσει σε μαραγκό να το φτιάξει. Σημαντικό είναι να επιλεγεί κατάλληλο δοχείο για το wc. Έπειτα τις επιφάνειας και τα ανοίγματα μπορεί να τα διαχειριστεί κανείς όπως θέλει, το ίδιο συμβαίνει και με την τοποθέτηση του με διαστάσεις 1.20χ0.48 ή 0.96χ0.60 και ύψος 0.53 (αλλά είναι κάτι που αλλάζει εύκολα). Σε όσους λοιπόν αρέσει και έχουν όρεξη για χειρονακτική εργασία μπορούν να προσφέρουν στα γατιά τους ένα χειροποίητο maou house, χμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα as 2.jpg 228,5 KB · Εμφανίσεις: 38 zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:45 Η zoo έγραψε: #1.132 22-09-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εκτός του ότι ΚΑΙ εμείς του δώσαμε του ισογείου και κατάλαβε, και πρέπει να το ράψουμε για να μην πέσει, τώρα πια ανεβαίνουμε και καθόμαστε μόνο στο ρετιρέ για να σφαλιαρίζουμε τη μανούλα που περνάει ανυποψίαστη από κάτω και μας ψάχνει... Βελζεβουλ-Νίνο! Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου ρίχνει σφαλιάρες από εκεί και όταν δεν με φτάνει, κατεβαίνει και έναν όροφο. Αρχική Δημοσίευση από niki: Ζοο μηπως το εχεις σε φωτο? Θα με ενδιεφερε να την δω αυτην την σκηνουλα. Μαλλον με βλεπω την Παρασκευη στο ΙΚΕΑ. Click για ανάπτυξη... Αχ, δεν το έχω... μάλλον θα πας... Αρχική Δημοσίευση από and_nx7: Απέκτησα πρόσφατα νέο συγκάτοικο ... έναν μικρό γατούλη και πρόκειται να του κατασκευάσω σπίτι και wc .... δείτε το, αν θέλει και κανείς άλλος να το κατασκευάσει ή κάτι ανάλογο! (επισυνάπτω 4 αρχεία σε μορφή .jpg _ λίγο ανορθόδοξα , μα δεν επιτρέπει το site μεγαλύτερα αρχεία ... όποιον τον ενδιαφέρει μπορώ να το στείλω σε μορφή .jpg .pdf (μεγάλης ανάλυσης) και .dwg με e-mail) Click για ανάπτυξη... Με ενδιαφέρει. Στείλ' το μου και σαν πμ και στο ε-μαιλ που θα στου στείλω,αν δεν σου κάνει κόπο, για να είμαστε σίγουροι ότι θα έρθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:41 Η moukelis έγραψε: #1.133 25-09-08 07:41 Λοιπον,μια κι αυριο ειναι η μεγάλη μέρα,θυμηστε μου παρακαλω ποιες θελετε γατοπιατακια,και ποσα.Θυμαμαι ότι ήθελε η Τζουτζού και η Prince,δυο η πρώτη και τέσσερα η δευτερη αν δεν κανω λαθος;Αλλος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:13 Η Μυρτω4038: #1.134 25-09-08 08:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον,μια κι αυριο ειναι η μεγάλη μέρα,θυμηστε μου παρακαλω ποιες θελετε γατοπιατακια,και ποσα.Θυμαμαι ότι ήθελε η Τζουτζού και η Prince,δυο η πρώτη και τέσσερα η δευτερη αν δεν κανω λαθος;Αλλος; Click για ανάπτυξη... Δωρακι αν δεν γινομαι φορτικη, θα ηθελα και εγω δυο (ενα απο το καθενα).Αν τελικα υπαρχουν τοσα και φτασουν και για μενα στειλε μου με π.μ τον τραπεζικο σου λογαριασμο και εγω θα σου στειλω την διευθυνση μου, αν θες μπορεις και να τα στειλεις με αντικαταβολη μεσω ΕΛΤΑ. Καλη επιτυχια με την στειρωση, ολα να πανε καλα και περιμενουμε πληρες ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ στο θεματακι σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.135 25-09-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εκτός του ότι ΚΑΙ εμείς του δώσαμε του ισογείου και κατάλαβε, και πρέπει να το ράψουμε για να μην πέσει, τώρα πια ανεβαίνουμε και καθόμαστε μόνο στο ρετιρέ για να σφαλιαρίζουμε τη μανούλα που περνάει ανυποψίαστη από κάτω και μας ψάχνει... Βελζεβουλ-Νίνο! Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:06 Η stellak έγραψε: #1.136 25-09-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Πάντως, Γιούλη, εάν την ξαναβρώ εγώ, θα σε έχω υπόψιν μου. Είχαν πει τότε ότι δεν πίστευαν πως θα ξαναφέρουν το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις όμως κι εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.137 25-09-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πάντως, Γιούλη, εάν την ξαναβρώ εγώ, θα σε έχω υπόψιν μου. Είχαν πει τότε ότι δεν πίστευαν πως θα ξαναφέρουν το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις όμως κι εσύ. Click για ανάπτυξη... θα πάρω σε ευχαριστώ... ήταν τότε ευκαιρία γι'αυτό και εξαντλήθηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:13 Η zoo έγραψε: #1.138 25-09-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Tην περασμένη εβδομάδα που είχα πάει πάντως στη Λ. Αθηνών, δεν υπήρχε ούτε το δείγμα. ή το μαζέψαν γιατί δεν είχαν άλλο ή το πήρε κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:15 Η moukelis έγραψε: #1.139 25-09-08 15:15 Οκ,συνολο 8 δηλαδη,4 και 4.Διορθωστε με αν κάνω λάθος.Οχι Νικη μου,δε γινεσαι καθολου φορτικη,τι θα κανω 3 ωρες που θα περιμενω στη γιατρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:15 Η zorica έγραψε: #1.140 25-09-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Που μπορουμε να το δουμε αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να αναφέρω κάτι για την πολυκατοικία... το εισωγειό μας καταρέει.... πρίνς κατάφερε το θαύμα του. πέντε κιλά μπαίνουν με φόρα πηδώντας μέσα.... από τη μια μερά θέλει ξανά ράψιμο :Ρ.... πάντως πλέον ο πρίνς ανεβαίνει 1.5 όροφο μαζί... σιγά μην το πάει ένα ένα... βγαίνει ταράτσα και βουτάει στο κρεβάτι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:20 Η stellak έγραψε: #1.126 22-09-08 15:20 Εκτός του ότι ΚΑΙ εμείς του δώσαμε του ισογείου και κατάλαβε, και πρέπει να το ράψουμε για να μην πέσει, τώρα πια ανεβαίνουμε και καθόμαστε μόνο στο ρετιρέ για να σφαλιαρίζουμε τη μανούλα που περνάει ανυποψίαστη από κάτω και μας ψάχνει... Βελζεβουλ-Νίνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:31 Η prince έγραψε: #1.127 22-09-08 16:31 τρέλα ε; να περνάς αμέριμνη και να σου κάνει ντού μια γάτα 5 κιλών στην δική μου περίπτωση :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. and_nx7 Νεοφερμένο μέλος Ο and_nx7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:51 Ο and_nx7 έγραψε: #1.128 22-09-08 21:51 Κατασκευή ... φτιάξτο μόνος σου ... maouhouse Απέκτησα πρόσφατα νέο συγκάτοικο ... έναν μικρό γατούλη και πρόκειται να του κατασκευάσω σπίτι και wc .... δείτε το, αν θέλει και κανείς άλλος να το κατασκευάσει ή κάτι ανάλογο! (επισυνάπτω 4 αρχεία σε μορφή .jpg _ λίγο ανορθόδοξα , μα δεν επιτρέπει το site μεγαλύτερα αρχεία ... όποιον τον ενδιαφέρει μπορώ να το στείλω σε μορφή .jpg .pdf (μεγάλης ανάλυσης) και .dwg με e-mail) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα a.jpg 262,2 KB · Εμφανίσεις: 43 b1.jpg 126,1 KB · Εμφανίσεις: 34 b2.jpg 105,6 KB · Εμφανίσεις: 36 b3.jpg 144,6 KB · Εμφανίσεις: 36 c.jpg 410,5 KB · Εμφανίσεις: 74 Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:05 Η Μυρτω4038: #1.129 22-09-08 22:05 Πολυ ενδιαφερον φαινεται και σιγουρα θα αρεσει στην γατα σου.Αλλα πρεπει να πιανουν και λιγο τα χερια σου σε κατι τετοια, για να το φτιαξεις.Οποτε γατονια μου διαλεγουμε μαλλον απο τα ετοιμα του εμποριου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:09 Η Μυρτω4038: #1.130 22-09-08 22:09 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Το ένα είναι μια μικρή σκηνούλα για γάτες με 8 ευρώ μόνο. Δεν κλείνει όμως μπροστά, είναι ανοιχτή. Δεν μου άρεσε το άσπρο χρώμα με κάτι σχέδια σε απαλό φυστικί να το πω....Το σχήμα του ανοίγματος μπροστά έχει τη μορφή ανάκτορου της ανατολής. Ότι πρέπει για πριγκίπισσες. Click για ανάπτυξη... Ζοο μηπως το εχεις σε φωτο? Θα με ενδιεφερε να την δω αυτην την σκηνουλα. Μαλλον με βλεπω την Παρασκευη στο ΙΚΕΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. and_nx7 Νεοφερμένο μέλος Ο and_nx7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:02 Ο and_nx7 έγραψε: #1.131 22-09-08 23:02 MAOU HOUSE ... δυο λόγια ... Να σας πω δυο λόγια για την κατασκευή του maou house, δεν είναι δύσκολο και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη τεχνική, βέβαια χρειάζεται μια μικρή εμπειρία! Αφού το σχεδίασα πήρα έτοιμα τα ξύλα κομμένα και τα συναρμολόγισα δένοντας τα με βίδες! Όλα τα υλικά δεν κόστισαν πάνω απο 50 ευρώ (δεν ξέρω πόσο μπορει να κάνει κάποια άλλη κατασκευή στο εμπόριο). Επισυνάπτω τα σχέδια και πίνακα με τις διαστάσεις των ξύλων, ωστε αν κανείς δοκιμάσει ... να το φτιάξει ίδιο ή με τροποποιήσεις στα μέτρα του ... να τα χρησιμοποιήσει σαν οδηγό. Ακόμα και να τα δώσει σε μαραγκό να το φτιάξει. Σημαντικό είναι να επιλεγεί κατάλληλο δοχείο για το wc. Έπειτα τις επιφάνειας και τα ανοίγματα μπορεί να τα διαχειριστεί κανείς όπως θέλει, το ίδιο συμβαίνει και με την τοποθέτηση του με διαστάσεις 1.20χ0.48 ή 0.96χ0.60 και ύψος 0.53 (αλλά είναι κάτι που αλλάζει εύκολα). Σε όσους λοιπόν αρέσει και έχουν όρεξη για χειρονακτική εργασία μπορούν να προσφέρουν στα γατιά τους ένα χειροποίητο maou house, χμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα as 2.jpg 228,5 KB · Εμφανίσεις: 38 zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:45 Η zoo έγραψε: #1.132 22-09-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εκτός του ότι ΚΑΙ εμείς του δώσαμε του ισογείου και κατάλαβε, και πρέπει να το ράψουμε για να μην πέσει, τώρα πια ανεβαίνουμε και καθόμαστε μόνο στο ρετιρέ για να σφαλιαρίζουμε τη μανούλα που περνάει ανυποψίαστη από κάτω και μας ψάχνει... Βελζεβουλ-Νίνο! Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου ρίχνει σφαλιάρες από εκεί και όταν δεν με φτάνει, κατεβαίνει και έναν όροφο. Αρχική Δημοσίευση από niki: Ζοο μηπως το εχεις σε φωτο? Θα με ενδιεφερε να την δω αυτην την σκηνουλα. Μαλλον με βλεπω την Παρασκευη στο ΙΚΕΑ. Click για ανάπτυξη... Αχ, δεν το έχω... μάλλον θα πας... Αρχική Δημοσίευση από and_nx7: Απέκτησα πρόσφατα νέο συγκάτοικο ... έναν μικρό γατούλη και πρόκειται να του κατασκευάσω σπίτι και wc .... δείτε το, αν θέλει και κανείς άλλος να το κατασκευάσει ή κάτι ανάλογο! (επισυνάπτω 4 αρχεία σε μορφή .jpg _ λίγο ανορθόδοξα , μα δεν επιτρέπει το site μεγαλύτερα αρχεία ... όποιον τον ενδιαφέρει μπορώ να το στείλω σε μορφή .jpg .pdf (μεγάλης ανάλυσης) και .dwg με e-mail) Click για ανάπτυξη... Με ενδιαφέρει. Στείλ' το μου και σαν πμ και στο ε-μαιλ που θα στου στείλω,αν δεν σου κάνει κόπο, για να είμαστε σίγουροι ότι θα έρθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:41 Η moukelis έγραψε: #1.133 25-09-08 07:41 Λοιπον,μια κι αυριο ειναι η μεγάλη μέρα,θυμηστε μου παρακαλω ποιες θελετε γατοπιατακια,και ποσα.Θυμαμαι ότι ήθελε η Τζουτζού και η Prince,δυο η πρώτη και τέσσερα η δευτερη αν δεν κανω λαθος;Αλλος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:13 Η Μυρτω4038: #1.134 25-09-08 08:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον,μια κι αυριο ειναι η μεγάλη μέρα,θυμηστε μου παρακαλω ποιες θελετε γατοπιατακια,και ποσα.Θυμαμαι ότι ήθελε η Τζουτζού και η Prince,δυο η πρώτη και τέσσερα η δευτερη αν δεν κανω λαθος;Αλλος; Click για ανάπτυξη... Δωρακι αν δεν γινομαι φορτικη, θα ηθελα και εγω δυο (ενα απο το καθενα).Αν τελικα υπαρχουν τοσα και φτασουν και για μενα στειλε μου με π.μ τον τραπεζικο σου λογαριασμο και εγω θα σου στειλω την διευθυνση μου, αν θες μπορεις και να τα στειλεις με αντικαταβολη μεσω ΕΛΤΑ. Καλη επιτυχια με την στειρωση, ολα να πανε καλα και περιμενουμε πληρες ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ στο θεματακι σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.135 25-09-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εκτός του ότι ΚΑΙ εμείς του δώσαμε του ισογείου και κατάλαβε, και πρέπει να το ράψουμε για να μην πέσει, τώρα πια ανεβαίνουμε και καθόμαστε μόνο στο ρετιρέ για να σφαλιαρίζουμε τη μανούλα που περνάει ανυποψίαστη από κάτω και μας ψάχνει... Βελζεβουλ-Νίνο! Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:06 Η stellak έγραψε: #1.136 25-09-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Πάντως, Γιούλη, εάν την ξαναβρώ εγώ, θα σε έχω υπόψιν μου. Είχαν πει τότε ότι δεν πίστευαν πως θα ξαναφέρουν το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις όμως κι εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.137 25-09-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πάντως, Γιούλη, εάν την ξαναβρώ εγώ, θα σε έχω υπόψιν μου. Είχαν πει τότε ότι δεν πίστευαν πως θα ξαναφέρουν το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις όμως κι εσύ. Click για ανάπτυξη... θα πάρω σε ευχαριστώ... ήταν τότε ευκαιρία γι'αυτό και εξαντλήθηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:13 Η zoo έγραψε: #1.138 25-09-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Tην περασμένη εβδομάδα που είχα πάει πάντως στη Λ. Αθηνών, δεν υπήρχε ούτε το δείγμα. ή το μαζέψαν γιατί δεν είχαν άλλο ή το πήρε κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:15 Η moukelis έγραψε: #1.139 25-09-08 15:15 Οκ,συνολο 8 δηλαδη,4 και 4.Διορθωστε με αν κάνω λάθος.Οχι Νικη μου,δε γινεσαι καθολου φορτικη,τι θα κανω 3 ωρες που θα περιμενω στη γιατρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:15 Η zorica έγραψε: #1.140 25-09-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Που μπορουμε να το δουμε αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εκτός του ότι ΚΑΙ εμείς του δώσαμε του ισογείου και κατάλαβε, και πρέπει να το ράψουμε για να μην πέσει, τώρα πια ανεβαίνουμε και καθόμαστε μόνο στο ρετιρέ για να σφαλιαρίζουμε τη μανούλα που περνάει ανυποψίαστη από κάτω και μας ψάχνει... Βελζεβουλ-Νίνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:31 Η prince έγραψε: #1.127 22-09-08 16:31 τρέλα ε; να περνάς αμέριμνη και να σου κάνει ντού μια γάτα 5 κιλών στην δική μου περίπτωση :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. and_nx7 Νεοφερμένο μέλος Ο and_nx7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:51 Ο and_nx7 έγραψε: #1.128 22-09-08 21:51 Κατασκευή ... φτιάξτο μόνος σου ... maouhouse Απέκτησα πρόσφατα νέο συγκάτοικο ... έναν μικρό γατούλη και πρόκειται να του κατασκευάσω σπίτι και wc .... δείτε το, αν θέλει και κανείς άλλος να το κατασκευάσει ή κάτι ανάλογο! (επισυνάπτω 4 αρχεία σε μορφή .jpg _ λίγο ανορθόδοξα , μα δεν επιτρέπει το site μεγαλύτερα αρχεία ... όποιον τον ενδιαφέρει μπορώ να το στείλω σε μορφή .jpg .pdf (μεγάλης ανάλυσης) και .dwg με e-mail) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα a.jpg 262,2 KB · Εμφανίσεις: 43 b1.jpg 126,1 KB · Εμφανίσεις: 34 b2.jpg 105,6 KB · Εμφανίσεις: 36 b3.jpg 144,6 KB · Εμφανίσεις: 36 c.jpg 410,5 KB · Εμφανίσεις: 74 Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:05 Η Μυρτω4038: #1.129 22-09-08 22:05 Πολυ ενδιαφερον φαινεται και σιγουρα θα αρεσει στην γατα σου.Αλλα πρεπει να πιανουν και λιγο τα χερια σου σε κατι τετοια, για να το φτιαξεις.Οποτε γατονια μου διαλεγουμε μαλλον απο τα ετοιμα του εμποριου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:09 Η Μυρτω4038: #1.130 22-09-08 22:09 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Το ένα είναι μια μικρή σκηνούλα για γάτες με 8 ευρώ μόνο. Δεν κλείνει όμως μπροστά, είναι ανοιχτή. Δεν μου άρεσε το άσπρο χρώμα με κάτι σχέδια σε απαλό φυστικί να το πω....Το σχήμα του ανοίγματος μπροστά έχει τη μορφή ανάκτορου της ανατολής. Ότι πρέπει για πριγκίπισσες. Click για ανάπτυξη... Ζοο μηπως το εχεις σε φωτο? Θα με ενδιεφερε να την δω αυτην την σκηνουλα. Μαλλον με βλεπω την Παρασκευη στο ΙΚΕΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. and_nx7 Νεοφερμένο μέλος Ο and_nx7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:02 Ο and_nx7 έγραψε: #1.131 22-09-08 23:02 MAOU HOUSE ... δυο λόγια ... Να σας πω δυο λόγια για την κατασκευή του maou house, δεν είναι δύσκολο και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη τεχνική, βέβαια χρειάζεται μια μικρή εμπειρία! Αφού το σχεδίασα πήρα έτοιμα τα ξύλα κομμένα και τα συναρμολόγισα δένοντας τα με βίδες! Όλα τα υλικά δεν κόστισαν πάνω απο 50 ευρώ (δεν ξέρω πόσο μπορει να κάνει κάποια άλλη κατασκευή στο εμπόριο). Επισυνάπτω τα σχέδια και πίνακα με τις διαστάσεις των ξύλων, ωστε αν κανείς δοκιμάσει ... να το φτιάξει ίδιο ή με τροποποιήσεις στα μέτρα του ... να τα χρησιμοποιήσει σαν οδηγό. Ακόμα και να τα δώσει σε μαραγκό να το φτιάξει. Σημαντικό είναι να επιλεγεί κατάλληλο δοχείο για το wc. Έπειτα τις επιφάνειας και τα ανοίγματα μπορεί να τα διαχειριστεί κανείς όπως θέλει, το ίδιο συμβαίνει και με την τοποθέτηση του με διαστάσεις 1.20χ0.48 ή 0.96χ0.60 και ύψος 0.53 (αλλά είναι κάτι που αλλάζει εύκολα). Σε όσους λοιπόν αρέσει και έχουν όρεξη για χειρονακτική εργασία μπορούν να προσφέρουν στα γατιά τους ένα χειροποίητο maou house, χμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα as 2.jpg 228,5 KB · Εμφανίσεις: 38 zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:45 Η zoo έγραψε: #1.132 22-09-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εκτός του ότι ΚΑΙ εμείς του δώσαμε του ισογείου και κατάλαβε, και πρέπει να το ράψουμε για να μην πέσει, τώρα πια ανεβαίνουμε και καθόμαστε μόνο στο ρετιρέ για να σφαλιαρίζουμε τη μανούλα που περνάει ανυποψίαστη από κάτω και μας ψάχνει... Βελζεβουλ-Νίνο! Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου ρίχνει σφαλιάρες από εκεί και όταν δεν με φτάνει, κατεβαίνει και έναν όροφο. Αρχική Δημοσίευση από niki: Ζοο μηπως το εχεις σε φωτο? Θα με ενδιεφερε να την δω αυτην την σκηνουλα. Μαλλον με βλεπω την Παρασκευη στο ΙΚΕΑ. Click για ανάπτυξη... Αχ, δεν το έχω... μάλλον θα πας... Αρχική Δημοσίευση από and_nx7: Απέκτησα πρόσφατα νέο συγκάτοικο ... έναν μικρό γατούλη και πρόκειται να του κατασκευάσω σπίτι και wc .... δείτε το, αν θέλει και κανείς άλλος να το κατασκευάσει ή κάτι ανάλογο! (επισυνάπτω 4 αρχεία σε μορφή .jpg _ λίγο ανορθόδοξα , μα δεν επιτρέπει το site μεγαλύτερα αρχεία ... όποιον τον ενδιαφέρει μπορώ να το στείλω σε μορφή .jpg .pdf (μεγάλης ανάλυσης) και .dwg με e-mail) Click για ανάπτυξη... Με ενδιαφέρει. Στείλ' το μου και σαν πμ και στο ε-μαιλ που θα στου στείλω,αν δεν σου κάνει κόπο, για να είμαστε σίγουροι ότι θα έρθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:41 Η moukelis έγραψε: #1.133 25-09-08 07:41 Λοιπον,μια κι αυριο ειναι η μεγάλη μέρα,θυμηστε μου παρακαλω ποιες θελετε γατοπιατακια,και ποσα.Θυμαμαι ότι ήθελε η Τζουτζού και η Prince,δυο η πρώτη και τέσσερα η δευτερη αν δεν κανω λαθος;Αλλος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:13 Η Μυρτω4038: #1.134 25-09-08 08:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον,μια κι αυριο ειναι η μεγάλη μέρα,θυμηστε μου παρακαλω ποιες θελετε γατοπιατακια,και ποσα.Θυμαμαι ότι ήθελε η Τζουτζού και η Prince,δυο η πρώτη και τέσσερα η δευτερη αν δεν κανω λαθος;Αλλος; Click για ανάπτυξη... Δωρακι αν δεν γινομαι φορτικη, θα ηθελα και εγω δυο (ενα απο το καθενα).Αν τελικα υπαρχουν τοσα και φτασουν και για μενα στειλε μου με π.μ τον τραπεζικο σου λογαριασμο και εγω θα σου στειλω την διευθυνση μου, αν θες μπορεις και να τα στειλεις με αντικαταβολη μεσω ΕΛΤΑ. Καλη επιτυχια με την στειρωση, ολα να πανε καλα και περιμενουμε πληρες ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ στο θεματακι σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.135 25-09-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εκτός του ότι ΚΑΙ εμείς του δώσαμε του ισογείου και κατάλαβε, και πρέπει να το ράψουμε για να μην πέσει, τώρα πια ανεβαίνουμε και καθόμαστε μόνο στο ρετιρέ για να σφαλιαρίζουμε τη μανούλα που περνάει ανυποψίαστη από κάτω και μας ψάχνει... Βελζεβουλ-Νίνο! Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:06 Η stellak έγραψε: #1.136 25-09-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Πάντως, Γιούλη, εάν την ξαναβρώ εγώ, θα σε έχω υπόψιν μου. Είχαν πει τότε ότι δεν πίστευαν πως θα ξαναφέρουν το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις όμως κι εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.137 25-09-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πάντως, Γιούλη, εάν την ξαναβρώ εγώ, θα σε έχω υπόψιν μου. Είχαν πει τότε ότι δεν πίστευαν πως θα ξαναφέρουν το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις όμως κι εσύ. Click για ανάπτυξη... θα πάρω σε ευχαριστώ... ήταν τότε ευκαιρία γι'αυτό και εξαντλήθηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:13 Η zoo έγραψε: #1.138 25-09-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Tην περασμένη εβδομάδα που είχα πάει πάντως στη Λ. Αθηνών, δεν υπήρχε ούτε το δείγμα. ή το μαζέψαν γιατί δεν είχαν άλλο ή το πήρε κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:15 Η moukelis έγραψε: #1.139 25-09-08 15:15 Οκ,συνολο 8 δηλαδη,4 και 4.Διορθωστε με αν κάνω λάθος.Οχι Νικη μου,δε γινεσαι καθολου φορτικη,τι θα κανω 3 ωρες που θα περιμενω στη γιατρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:15 Η zorica έγραψε: #1.140 25-09-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Που μπορουμε να το δουμε αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τρέλα ε; να περνάς αμέριμνη και να σου κάνει ντού μια γάτα 5 κιλών στην δική μου περίπτωση :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
and_nx7 Νεοφερμένο μέλος Ο and_nx7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:51 Ο and_nx7 έγραψε: #1.128 22-09-08 21:51 Κατασκευή ... φτιάξτο μόνος σου ... maouhouse Απέκτησα πρόσφατα νέο συγκάτοικο ... έναν μικρό γατούλη και πρόκειται να του κατασκευάσω σπίτι και wc .... δείτε το, αν θέλει και κανείς άλλος να το κατασκευάσει ή κάτι ανάλογο! (επισυνάπτω 4 αρχεία σε μορφή .jpg _ λίγο ανορθόδοξα , μα δεν επιτρέπει το site μεγαλύτερα αρχεία ... όποιον τον ενδιαφέρει μπορώ να το στείλω σε μορφή .jpg .pdf (μεγάλης ανάλυσης) και .dwg με e-mail) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα a.jpg 262,2 KB · Εμφανίσεις: 43 b1.jpg 126,1 KB · Εμφανίσεις: 34 b2.jpg 105,6 KB · Εμφανίσεις: 36 b3.jpg 144,6 KB · Εμφανίσεις: 36 c.jpg 410,5 KB · Εμφανίσεις: 74 Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:05 Η Μυρτω4038: #1.129 22-09-08 22:05 Πολυ ενδιαφερον φαινεται και σιγουρα θα αρεσει στην γατα σου.Αλλα πρεπει να πιανουν και λιγο τα χερια σου σε κατι τετοια, για να το φτιαξεις.Οποτε γατονια μου διαλεγουμε μαλλον απο τα ετοιμα του εμποριου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:09 Η Μυρτω4038: #1.130 22-09-08 22:09 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Το ένα είναι μια μικρή σκηνούλα για γάτες με 8 ευρώ μόνο. Δεν κλείνει όμως μπροστά, είναι ανοιχτή. Δεν μου άρεσε το άσπρο χρώμα με κάτι σχέδια σε απαλό φυστικί να το πω....Το σχήμα του ανοίγματος μπροστά έχει τη μορφή ανάκτορου της ανατολής. Ότι πρέπει για πριγκίπισσες. Click για ανάπτυξη... Ζοο μηπως το εχεις σε φωτο? Θα με ενδιεφερε να την δω αυτην την σκηνουλα. Μαλλον με βλεπω την Παρασκευη στο ΙΚΕΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. and_nx7 Νεοφερμένο μέλος Ο and_nx7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:02 Ο and_nx7 έγραψε: #1.131 22-09-08 23:02 MAOU HOUSE ... δυο λόγια ... Να σας πω δυο λόγια για την κατασκευή του maou house, δεν είναι δύσκολο και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη τεχνική, βέβαια χρειάζεται μια μικρή εμπειρία! Αφού το σχεδίασα πήρα έτοιμα τα ξύλα κομμένα και τα συναρμολόγισα δένοντας τα με βίδες! Όλα τα υλικά δεν κόστισαν πάνω απο 50 ευρώ (δεν ξέρω πόσο μπορει να κάνει κάποια άλλη κατασκευή στο εμπόριο). Επισυνάπτω τα σχέδια και πίνακα με τις διαστάσεις των ξύλων, ωστε αν κανείς δοκιμάσει ... να το φτιάξει ίδιο ή με τροποποιήσεις στα μέτρα του ... να τα χρησιμοποιήσει σαν οδηγό. Ακόμα και να τα δώσει σε μαραγκό να το φτιάξει. Σημαντικό είναι να επιλεγεί κατάλληλο δοχείο για το wc. Έπειτα τις επιφάνειας και τα ανοίγματα μπορεί να τα διαχειριστεί κανείς όπως θέλει, το ίδιο συμβαίνει και με την τοποθέτηση του με διαστάσεις 1.20χ0.48 ή 0.96χ0.60 και ύψος 0.53 (αλλά είναι κάτι που αλλάζει εύκολα). Σε όσους λοιπόν αρέσει και έχουν όρεξη για χειρονακτική εργασία μπορούν να προσφέρουν στα γατιά τους ένα χειροποίητο maou house, χμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα as 2.jpg 228,5 KB · Εμφανίσεις: 38 zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:45 Η zoo έγραψε: #1.132 22-09-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εκτός του ότι ΚΑΙ εμείς του δώσαμε του ισογείου και κατάλαβε, και πρέπει να το ράψουμε για να μην πέσει, τώρα πια ανεβαίνουμε και καθόμαστε μόνο στο ρετιρέ για να σφαλιαρίζουμε τη μανούλα που περνάει ανυποψίαστη από κάτω και μας ψάχνει... Βελζεβουλ-Νίνο! Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου ρίχνει σφαλιάρες από εκεί και όταν δεν με φτάνει, κατεβαίνει και έναν όροφο. Αρχική Δημοσίευση από niki: Ζοο μηπως το εχεις σε φωτο? Θα με ενδιεφερε να την δω αυτην την σκηνουλα. Μαλλον με βλεπω την Παρασκευη στο ΙΚΕΑ. Click για ανάπτυξη... Αχ, δεν το έχω... μάλλον θα πας... Αρχική Δημοσίευση από and_nx7: Απέκτησα πρόσφατα νέο συγκάτοικο ... έναν μικρό γατούλη και πρόκειται να του κατασκευάσω σπίτι και wc .... δείτε το, αν θέλει και κανείς άλλος να το κατασκευάσει ή κάτι ανάλογο! (επισυνάπτω 4 αρχεία σε μορφή .jpg _ λίγο ανορθόδοξα , μα δεν επιτρέπει το site μεγαλύτερα αρχεία ... όποιον τον ενδιαφέρει μπορώ να το στείλω σε μορφή .jpg .pdf (μεγάλης ανάλυσης) και .dwg με e-mail) Click για ανάπτυξη... Με ενδιαφέρει. Στείλ' το μου και σαν πμ και στο ε-μαιλ που θα στου στείλω,αν δεν σου κάνει κόπο, για να είμαστε σίγουροι ότι θα έρθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:41 Η moukelis έγραψε: #1.133 25-09-08 07:41 Λοιπον,μια κι αυριο ειναι η μεγάλη μέρα,θυμηστε μου παρακαλω ποιες θελετε γατοπιατακια,και ποσα.Θυμαμαι ότι ήθελε η Τζουτζού και η Prince,δυο η πρώτη και τέσσερα η δευτερη αν δεν κανω λαθος;Αλλος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:13 Η Μυρτω4038: #1.134 25-09-08 08:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον,μια κι αυριο ειναι η μεγάλη μέρα,θυμηστε μου παρακαλω ποιες θελετε γατοπιατακια,και ποσα.Θυμαμαι ότι ήθελε η Τζουτζού και η Prince,δυο η πρώτη και τέσσερα η δευτερη αν δεν κανω λαθος;Αλλος; Click για ανάπτυξη... Δωρακι αν δεν γινομαι φορτικη, θα ηθελα και εγω δυο (ενα απο το καθενα).Αν τελικα υπαρχουν τοσα και φτασουν και για μενα στειλε μου με π.μ τον τραπεζικο σου λογαριασμο και εγω θα σου στειλω την διευθυνση μου, αν θες μπορεις και να τα στειλεις με αντικαταβολη μεσω ΕΛΤΑ. Καλη επιτυχια με την στειρωση, ολα να πανε καλα και περιμενουμε πληρες ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ στο θεματακι σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.135 25-09-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εκτός του ότι ΚΑΙ εμείς του δώσαμε του ισογείου και κατάλαβε, και πρέπει να το ράψουμε για να μην πέσει, τώρα πια ανεβαίνουμε και καθόμαστε μόνο στο ρετιρέ για να σφαλιαρίζουμε τη μανούλα που περνάει ανυποψίαστη από κάτω και μας ψάχνει... Βελζεβουλ-Νίνο! Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:06 Η stellak έγραψε: #1.136 25-09-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Πάντως, Γιούλη, εάν την ξαναβρώ εγώ, θα σε έχω υπόψιν μου. Είχαν πει τότε ότι δεν πίστευαν πως θα ξαναφέρουν το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις όμως κι εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.137 25-09-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πάντως, Γιούλη, εάν την ξαναβρώ εγώ, θα σε έχω υπόψιν μου. Είχαν πει τότε ότι δεν πίστευαν πως θα ξαναφέρουν το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις όμως κι εσύ. Click για ανάπτυξη... θα πάρω σε ευχαριστώ... ήταν τότε ευκαιρία γι'αυτό και εξαντλήθηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:13 Η zoo έγραψε: #1.138 25-09-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Tην περασμένη εβδομάδα που είχα πάει πάντως στη Λ. Αθηνών, δεν υπήρχε ούτε το δείγμα. ή το μαζέψαν γιατί δεν είχαν άλλο ή το πήρε κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:15 Η moukelis έγραψε: #1.139 25-09-08 15:15 Οκ,συνολο 8 δηλαδη,4 και 4.Διορθωστε με αν κάνω λάθος.Οχι Νικη μου,δε γινεσαι καθολου φορτικη,τι θα κανω 3 ωρες που θα περιμενω στη γιατρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:15 Η zorica έγραψε: #1.140 25-09-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Που μπορουμε να το δουμε αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κατασκευή ... φτιάξτο μόνος σου ... maouhouse Απέκτησα πρόσφατα νέο συγκάτοικο ... έναν μικρό γατούλη και πρόκειται να του κατασκευάσω σπίτι και wc .... δείτε το, αν θέλει και κανείς άλλος να το κατασκευάσει ή κάτι ανάλογο! (επισυνάπτω 4 αρχεία σε μορφή .jpg _ λίγο ανορθόδοξα , μα δεν επιτρέπει το site μεγαλύτερα αρχεία ... όποιον τον ενδιαφέρει μπορώ να το στείλω σε μορφή .jpg .pdf (μεγάλης ανάλυσης) και .dwg με e-mail) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:05 Η Μυρτω4038: #1.129 22-09-08 22:05 Πολυ ενδιαφερον φαινεται και σιγουρα θα αρεσει στην γατα σου.Αλλα πρεπει να πιανουν και λιγο τα χερια σου σε κατι τετοια, για να το φτιαξεις.Οποτε γατονια μου διαλεγουμε μαλλον απο τα ετοιμα του εμποριου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:09 Η Μυρτω4038: #1.130 22-09-08 22:09 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Το ένα είναι μια μικρή σκηνούλα για γάτες με 8 ευρώ μόνο. Δεν κλείνει όμως μπροστά, είναι ανοιχτή. Δεν μου άρεσε το άσπρο χρώμα με κάτι σχέδια σε απαλό φυστικί να το πω....Το σχήμα του ανοίγματος μπροστά έχει τη μορφή ανάκτορου της ανατολής. Ότι πρέπει για πριγκίπισσες. Click για ανάπτυξη... Ζοο μηπως το εχεις σε φωτο? Θα με ενδιεφερε να την δω αυτην την σκηνουλα. Μαλλον με βλεπω την Παρασκευη στο ΙΚΕΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. and_nx7 Νεοφερμένο μέλος Ο and_nx7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:02 Ο and_nx7 έγραψε: #1.131 22-09-08 23:02 MAOU HOUSE ... δυο λόγια ... Να σας πω δυο λόγια για την κατασκευή του maou house, δεν είναι δύσκολο και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη τεχνική, βέβαια χρειάζεται μια μικρή εμπειρία! Αφού το σχεδίασα πήρα έτοιμα τα ξύλα κομμένα και τα συναρμολόγισα δένοντας τα με βίδες! Όλα τα υλικά δεν κόστισαν πάνω απο 50 ευρώ (δεν ξέρω πόσο μπορει να κάνει κάποια άλλη κατασκευή στο εμπόριο). Επισυνάπτω τα σχέδια και πίνακα με τις διαστάσεις των ξύλων, ωστε αν κανείς δοκιμάσει ... να το φτιάξει ίδιο ή με τροποποιήσεις στα μέτρα του ... να τα χρησιμοποιήσει σαν οδηγό. Ακόμα και να τα δώσει σε μαραγκό να το φτιάξει. Σημαντικό είναι να επιλεγεί κατάλληλο δοχείο για το wc. Έπειτα τις επιφάνειας και τα ανοίγματα μπορεί να τα διαχειριστεί κανείς όπως θέλει, το ίδιο συμβαίνει και με την τοποθέτηση του με διαστάσεις 1.20χ0.48 ή 0.96χ0.60 και ύψος 0.53 (αλλά είναι κάτι που αλλάζει εύκολα). Σε όσους λοιπόν αρέσει και έχουν όρεξη για χειρονακτική εργασία μπορούν να προσφέρουν στα γατιά τους ένα χειροποίητο maou house, χμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα as 2.jpg 228,5 KB · Εμφανίσεις: 38 zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:45 Η zoo έγραψε: #1.132 22-09-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εκτός του ότι ΚΑΙ εμείς του δώσαμε του ισογείου και κατάλαβε, και πρέπει να το ράψουμε για να μην πέσει, τώρα πια ανεβαίνουμε και καθόμαστε μόνο στο ρετιρέ για να σφαλιαρίζουμε τη μανούλα που περνάει ανυποψίαστη από κάτω και μας ψάχνει... Βελζεβουλ-Νίνο! Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου ρίχνει σφαλιάρες από εκεί και όταν δεν με φτάνει, κατεβαίνει και έναν όροφο. Αρχική Δημοσίευση από niki: Ζοο μηπως το εχεις σε φωτο? Θα με ενδιεφερε να την δω αυτην την σκηνουλα. Μαλλον με βλεπω την Παρασκευη στο ΙΚΕΑ. Click για ανάπτυξη... Αχ, δεν το έχω... μάλλον θα πας... Αρχική Δημοσίευση από and_nx7: Απέκτησα πρόσφατα νέο συγκάτοικο ... έναν μικρό γατούλη και πρόκειται να του κατασκευάσω σπίτι και wc .... δείτε το, αν θέλει και κανείς άλλος να το κατασκευάσει ή κάτι ανάλογο! (επισυνάπτω 4 αρχεία σε μορφή .jpg _ λίγο ανορθόδοξα , μα δεν επιτρέπει το site μεγαλύτερα αρχεία ... όποιον τον ενδιαφέρει μπορώ να το στείλω σε μορφή .jpg .pdf (μεγάλης ανάλυσης) και .dwg με e-mail) Click για ανάπτυξη... Με ενδιαφέρει. Στείλ' το μου και σαν πμ και στο ε-μαιλ που θα στου στείλω,αν δεν σου κάνει κόπο, για να είμαστε σίγουροι ότι θα έρθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:41 Η moukelis έγραψε: #1.133 25-09-08 07:41 Λοιπον,μια κι αυριο ειναι η μεγάλη μέρα,θυμηστε μου παρακαλω ποιες θελετε γατοπιατακια,και ποσα.Θυμαμαι ότι ήθελε η Τζουτζού και η Prince,δυο η πρώτη και τέσσερα η δευτερη αν δεν κανω λαθος;Αλλος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:13 Η Μυρτω4038: #1.134 25-09-08 08:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον,μια κι αυριο ειναι η μεγάλη μέρα,θυμηστε μου παρακαλω ποιες θελετε γατοπιατακια,και ποσα.Θυμαμαι ότι ήθελε η Τζουτζού και η Prince,δυο η πρώτη και τέσσερα η δευτερη αν δεν κανω λαθος;Αλλος; Click για ανάπτυξη... Δωρακι αν δεν γινομαι φορτικη, θα ηθελα και εγω δυο (ενα απο το καθενα).Αν τελικα υπαρχουν τοσα και φτασουν και για μενα στειλε μου με π.μ τον τραπεζικο σου λογαριασμο και εγω θα σου στειλω την διευθυνση μου, αν θες μπορεις και να τα στειλεις με αντικαταβολη μεσω ΕΛΤΑ. Καλη επιτυχια με την στειρωση, ολα να πανε καλα και περιμενουμε πληρες ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ στο θεματακι σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.135 25-09-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εκτός του ότι ΚΑΙ εμείς του δώσαμε του ισογείου και κατάλαβε, και πρέπει να το ράψουμε για να μην πέσει, τώρα πια ανεβαίνουμε και καθόμαστε μόνο στο ρετιρέ για να σφαλιαρίζουμε τη μανούλα που περνάει ανυποψίαστη από κάτω και μας ψάχνει... Βελζεβουλ-Νίνο! Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:06 Η stellak έγραψε: #1.136 25-09-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Πάντως, Γιούλη, εάν την ξαναβρώ εγώ, θα σε έχω υπόψιν μου. Είχαν πει τότε ότι δεν πίστευαν πως θα ξαναφέρουν το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις όμως κι εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.137 25-09-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πάντως, Γιούλη, εάν την ξαναβρώ εγώ, θα σε έχω υπόψιν μου. Είχαν πει τότε ότι δεν πίστευαν πως θα ξαναφέρουν το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις όμως κι εσύ. Click για ανάπτυξη... θα πάρω σε ευχαριστώ... ήταν τότε ευκαιρία γι'αυτό και εξαντλήθηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:13 Η zoo έγραψε: #1.138 25-09-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Tην περασμένη εβδομάδα που είχα πάει πάντως στη Λ. Αθηνών, δεν υπήρχε ούτε το δείγμα. ή το μαζέψαν γιατί δεν είχαν άλλο ή το πήρε κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:15 Η moukelis έγραψε: #1.139 25-09-08 15:15 Οκ,συνολο 8 δηλαδη,4 και 4.Διορθωστε με αν κάνω λάθος.Οχι Νικη μου,δε γινεσαι καθολου φορτικη,τι θα κανω 3 ωρες που θα περιμενω στη γιατρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:15 Η zorica έγραψε: #1.140 25-09-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Που μπορουμε να το δουμε αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολυ ενδιαφερον φαινεται και σιγουρα θα αρεσει στην γατα σου.Αλλα πρεπει να πιανουν και λιγο τα χερια σου σε κατι τετοια, για να το φτιαξεις.Οποτε γατονια μου διαλεγουμε μαλλον απο τα ετοιμα του εμποριου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:09 Η Μυρτω4038: #1.130 22-09-08 22:09 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Το ένα είναι μια μικρή σκηνούλα για γάτες με 8 ευρώ μόνο. Δεν κλείνει όμως μπροστά, είναι ανοιχτή. Δεν μου άρεσε το άσπρο χρώμα με κάτι σχέδια σε απαλό φυστικί να το πω....Το σχήμα του ανοίγματος μπροστά έχει τη μορφή ανάκτορου της ανατολής. Ότι πρέπει για πριγκίπισσες. Click για ανάπτυξη... Ζοο μηπως το εχεις σε φωτο? Θα με ενδιεφερε να την δω αυτην την σκηνουλα. Μαλλον με βλεπω την Παρασκευη στο ΙΚΕΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. and_nx7 Νεοφερμένο μέλος Ο and_nx7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:02 Ο and_nx7 έγραψε: #1.131 22-09-08 23:02 MAOU HOUSE ... δυο λόγια ... Να σας πω δυο λόγια για την κατασκευή του maou house, δεν είναι δύσκολο και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη τεχνική, βέβαια χρειάζεται μια μικρή εμπειρία! Αφού το σχεδίασα πήρα έτοιμα τα ξύλα κομμένα και τα συναρμολόγισα δένοντας τα με βίδες! Όλα τα υλικά δεν κόστισαν πάνω απο 50 ευρώ (δεν ξέρω πόσο μπορει να κάνει κάποια άλλη κατασκευή στο εμπόριο). Επισυνάπτω τα σχέδια και πίνακα με τις διαστάσεις των ξύλων, ωστε αν κανείς δοκιμάσει ... να το φτιάξει ίδιο ή με τροποποιήσεις στα μέτρα του ... να τα χρησιμοποιήσει σαν οδηγό. Ακόμα και να τα δώσει σε μαραγκό να το φτιάξει. Σημαντικό είναι να επιλεγεί κατάλληλο δοχείο για το wc. Έπειτα τις επιφάνειας και τα ανοίγματα μπορεί να τα διαχειριστεί κανείς όπως θέλει, το ίδιο συμβαίνει και με την τοποθέτηση του με διαστάσεις 1.20χ0.48 ή 0.96χ0.60 και ύψος 0.53 (αλλά είναι κάτι που αλλάζει εύκολα). Σε όσους λοιπόν αρέσει και έχουν όρεξη για χειρονακτική εργασία μπορούν να προσφέρουν στα γατιά τους ένα χειροποίητο maou house, χμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα as 2.jpg 228,5 KB · Εμφανίσεις: 38 zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:45 Η zoo έγραψε: #1.132 22-09-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εκτός του ότι ΚΑΙ εμείς του δώσαμε του ισογείου και κατάλαβε, και πρέπει να το ράψουμε για να μην πέσει, τώρα πια ανεβαίνουμε και καθόμαστε μόνο στο ρετιρέ για να σφαλιαρίζουμε τη μανούλα που περνάει ανυποψίαστη από κάτω και μας ψάχνει... Βελζεβουλ-Νίνο! Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου ρίχνει σφαλιάρες από εκεί και όταν δεν με φτάνει, κατεβαίνει και έναν όροφο. Αρχική Δημοσίευση από niki: Ζοο μηπως το εχεις σε φωτο? Θα με ενδιεφερε να την δω αυτην την σκηνουλα. Μαλλον με βλεπω την Παρασκευη στο ΙΚΕΑ. Click για ανάπτυξη... Αχ, δεν το έχω... μάλλον θα πας... Αρχική Δημοσίευση από and_nx7: Απέκτησα πρόσφατα νέο συγκάτοικο ... έναν μικρό γατούλη και πρόκειται να του κατασκευάσω σπίτι και wc .... δείτε το, αν θέλει και κανείς άλλος να το κατασκευάσει ή κάτι ανάλογο! (επισυνάπτω 4 αρχεία σε μορφή .jpg _ λίγο ανορθόδοξα , μα δεν επιτρέπει το site μεγαλύτερα αρχεία ... όποιον τον ενδιαφέρει μπορώ να το στείλω σε μορφή .jpg .pdf (μεγάλης ανάλυσης) και .dwg με e-mail) Click για ανάπτυξη... Με ενδιαφέρει. Στείλ' το μου και σαν πμ και στο ε-μαιλ που θα στου στείλω,αν δεν σου κάνει κόπο, για να είμαστε σίγουροι ότι θα έρθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:41 Η moukelis έγραψε: #1.133 25-09-08 07:41 Λοιπον,μια κι αυριο ειναι η μεγάλη μέρα,θυμηστε μου παρακαλω ποιες θελετε γατοπιατακια,και ποσα.Θυμαμαι ότι ήθελε η Τζουτζού και η Prince,δυο η πρώτη και τέσσερα η δευτερη αν δεν κανω λαθος;Αλλος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:13 Η Μυρτω4038: #1.134 25-09-08 08:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον,μια κι αυριο ειναι η μεγάλη μέρα,θυμηστε μου παρακαλω ποιες θελετε γατοπιατακια,και ποσα.Θυμαμαι ότι ήθελε η Τζουτζού και η Prince,δυο η πρώτη και τέσσερα η δευτερη αν δεν κανω λαθος;Αλλος; Click για ανάπτυξη... Δωρακι αν δεν γινομαι φορτικη, θα ηθελα και εγω δυο (ενα απο το καθενα).Αν τελικα υπαρχουν τοσα και φτασουν και για μενα στειλε μου με π.μ τον τραπεζικο σου λογαριασμο και εγω θα σου στειλω την διευθυνση μου, αν θες μπορεις και να τα στειλεις με αντικαταβολη μεσω ΕΛΤΑ. Καλη επιτυχια με την στειρωση, ολα να πανε καλα και περιμενουμε πληρες ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ στο θεματακι σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.135 25-09-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εκτός του ότι ΚΑΙ εμείς του δώσαμε του ισογείου και κατάλαβε, και πρέπει να το ράψουμε για να μην πέσει, τώρα πια ανεβαίνουμε και καθόμαστε μόνο στο ρετιρέ για να σφαλιαρίζουμε τη μανούλα που περνάει ανυποψίαστη από κάτω και μας ψάχνει... Βελζεβουλ-Νίνο! Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:06 Η stellak έγραψε: #1.136 25-09-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Πάντως, Γιούλη, εάν την ξαναβρώ εγώ, θα σε έχω υπόψιν μου. Είχαν πει τότε ότι δεν πίστευαν πως θα ξαναφέρουν το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις όμως κι εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.137 25-09-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πάντως, Γιούλη, εάν την ξαναβρώ εγώ, θα σε έχω υπόψιν μου. Είχαν πει τότε ότι δεν πίστευαν πως θα ξαναφέρουν το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις όμως κι εσύ. Click για ανάπτυξη... θα πάρω σε ευχαριστώ... ήταν τότε ευκαιρία γι'αυτό και εξαντλήθηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:13 Η zoo έγραψε: #1.138 25-09-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Tην περασμένη εβδομάδα που είχα πάει πάντως στη Λ. Αθηνών, δεν υπήρχε ούτε το δείγμα. ή το μαζέψαν γιατί δεν είχαν άλλο ή το πήρε κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:15 Η moukelis έγραψε: #1.139 25-09-08 15:15 Οκ,συνολο 8 δηλαδη,4 και 4.Διορθωστε με αν κάνω λάθος.Οχι Νικη μου,δε γινεσαι καθολου φορτικη,τι θα κανω 3 ωρες που θα περιμενω στη γιατρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:15 Η zorica έγραψε: #1.140 25-09-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Που μπορουμε να το δουμε αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zoo: Το ένα είναι μια μικρή σκηνούλα για γάτες με 8 ευρώ μόνο. Δεν κλείνει όμως μπροστά, είναι ανοιχτή. Δεν μου άρεσε το άσπρο χρώμα με κάτι σχέδια σε απαλό φυστικί να το πω....Το σχήμα του ανοίγματος μπροστά έχει τη μορφή ανάκτορου της ανατολής. Ότι πρέπει για πριγκίπισσες. Click για ανάπτυξη... Ζοο μηπως το εχεις σε φωτο? Θα με ενδιεφερε να την δω αυτην την σκηνουλα. Μαλλον με βλεπω την Παρασκευη στο ΙΚΕΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
and_nx7 Νεοφερμένο μέλος Ο and_nx7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:02 Ο and_nx7 έγραψε: #1.131 22-09-08 23:02 MAOU HOUSE ... δυο λόγια ... Να σας πω δυο λόγια για την κατασκευή του maou house, δεν είναι δύσκολο και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη τεχνική, βέβαια χρειάζεται μια μικρή εμπειρία! Αφού το σχεδίασα πήρα έτοιμα τα ξύλα κομμένα και τα συναρμολόγισα δένοντας τα με βίδες! Όλα τα υλικά δεν κόστισαν πάνω απο 50 ευρώ (δεν ξέρω πόσο μπορει να κάνει κάποια άλλη κατασκευή στο εμπόριο). Επισυνάπτω τα σχέδια και πίνακα με τις διαστάσεις των ξύλων, ωστε αν κανείς δοκιμάσει ... να το φτιάξει ίδιο ή με τροποποιήσεις στα μέτρα του ... να τα χρησιμοποιήσει σαν οδηγό. Ακόμα και να τα δώσει σε μαραγκό να το φτιάξει. Σημαντικό είναι να επιλεγεί κατάλληλο δοχείο για το wc. Έπειτα τις επιφάνειας και τα ανοίγματα μπορεί να τα διαχειριστεί κανείς όπως θέλει, το ίδιο συμβαίνει και με την τοποθέτηση του με διαστάσεις 1.20χ0.48 ή 0.96χ0.60 και ύψος 0.53 (αλλά είναι κάτι που αλλάζει εύκολα). Σε όσους λοιπόν αρέσει και έχουν όρεξη για χειρονακτική εργασία μπορούν να προσφέρουν στα γατιά τους ένα χειροποίητο maou house, χμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα as 2.jpg 228,5 KB · Εμφανίσεις: 38 zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:45 Η zoo έγραψε: #1.132 22-09-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εκτός του ότι ΚΑΙ εμείς του δώσαμε του ισογείου και κατάλαβε, και πρέπει να το ράψουμε για να μην πέσει, τώρα πια ανεβαίνουμε και καθόμαστε μόνο στο ρετιρέ για να σφαλιαρίζουμε τη μανούλα που περνάει ανυποψίαστη από κάτω και μας ψάχνει... Βελζεβουλ-Νίνο! Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου ρίχνει σφαλιάρες από εκεί και όταν δεν με φτάνει, κατεβαίνει και έναν όροφο. Αρχική Δημοσίευση από niki: Ζοο μηπως το εχεις σε φωτο? Θα με ενδιεφερε να την δω αυτην την σκηνουλα. Μαλλον με βλεπω την Παρασκευη στο ΙΚΕΑ. Click για ανάπτυξη... Αχ, δεν το έχω... μάλλον θα πας... Αρχική Δημοσίευση από and_nx7: Απέκτησα πρόσφατα νέο συγκάτοικο ... έναν μικρό γατούλη και πρόκειται να του κατασκευάσω σπίτι και wc .... δείτε το, αν θέλει και κανείς άλλος να το κατασκευάσει ή κάτι ανάλογο! (επισυνάπτω 4 αρχεία σε μορφή .jpg _ λίγο ανορθόδοξα , μα δεν επιτρέπει το site μεγαλύτερα αρχεία ... όποιον τον ενδιαφέρει μπορώ να το στείλω σε μορφή .jpg .pdf (μεγάλης ανάλυσης) και .dwg με e-mail) Click για ανάπτυξη... Με ενδιαφέρει. Στείλ' το μου και σαν πμ και στο ε-μαιλ που θα στου στείλω,αν δεν σου κάνει κόπο, για να είμαστε σίγουροι ότι θα έρθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:41 Η moukelis έγραψε: #1.133 25-09-08 07:41 Λοιπον,μια κι αυριο ειναι η μεγάλη μέρα,θυμηστε μου παρακαλω ποιες θελετε γατοπιατακια,και ποσα.Θυμαμαι ότι ήθελε η Τζουτζού και η Prince,δυο η πρώτη και τέσσερα η δευτερη αν δεν κανω λαθος;Αλλος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:13 Η Μυρτω4038: #1.134 25-09-08 08:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον,μια κι αυριο ειναι η μεγάλη μέρα,θυμηστε μου παρακαλω ποιες θελετε γατοπιατακια,και ποσα.Θυμαμαι ότι ήθελε η Τζουτζού και η Prince,δυο η πρώτη και τέσσερα η δευτερη αν δεν κανω λαθος;Αλλος; Click για ανάπτυξη... Δωρακι αν δεν γινομαι φορτικη, θα ηθελα και εγω δυο (ενα απο το καθενα).Αν τελικα υπαρχουν τοσα και φτασουν και για μενα στειλε μου με π.μ τον τραπεζικο σου λογαριασμο και εγω θα σου στειλω την διευθυνση μου, αν θες μπορεις και να τα στειλεις με αντικαταβολη μεσω ΕΛΤΑ. Καλη επιτυχια με την στειρωση, ολα να πανε καλα και περιμενουμε πληρες ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ στο θεματακι σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.135 25-09-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εκτός του ότι ΚΑΙ εμείς του δώσαμε του ισογείου και κατάλαβε, και πρέπει να το ράψουμε για να μην πέσει, τώρα πια ανεβαίνουμε και καθόμαστε μόνο στο ρετιρέ για να σφαλιαρίζουμε τη μανούλα που περνάει ανυποψίαστη από κάτω και μας ψάχνει... Βελζεβουλ-Νίνο! Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:06 Η stellak έγραψε: #1.136 25-09-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Πάντως, Γιούλη, εάν την ξαναβρώ εγώ, θα σε έχω υπόψιν μου. Είχαν πει τότε ότι δεν πίστευαν πως θα ξαναφέρουν το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις όμως κι εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.137 25-09-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πάντως, Γιούλη, εάν την ξαναβρώ εγώ, θα σε έχω υπόψιν μου. Είχαν πει τότε ότι δεν πίστευαν πως θα ξαναφέρουν το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις όμως κι εσύ. Click για ανάπτυξη... θα πάρω σε ευχαριστώ... ήταν τότε ευκαιρία γι'αυτό και εξαντλήθηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:13 Η zoo έγραψε: #1.138 25-09-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Tην περασμένη εβδομάδα που είχα πάει πάντως στη Λ. Αθηνών, δεν υπήρχε ούτε το δείγμα. ή το μαζέψαν γιατί δεν είχαν άλλο ή το πήρε κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:15 Η moukelis έγραψε: #1.139 25-09-08 15:15 Οκ,συνολο 8 δηλαδη,4 και 4.Διορθωστε με αν κάνω λάθος.Οχι Νικη μου,δε γινεσαι καθολου φορτικη,τι θα κανω 3 ωρες που θα περιμενω στη γιατρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:15 Η zorica έγραψε: #1.140 25-09-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Που μπορουμε να το δουμε αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
MAOU HOUSE ... δυο λόγια ... Να σας πω δυο λόγια για την κατασκευή του maou house, δεν είναι δύσκολο και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη τεχνική, βέβαια χρειάζεται μια μικρή εμπειρία! Αφού το σχεδίασα πήρα έτοιμα τα ξύλα κομμένα και τα συναρμολόγισα δένοντας τα με βίδες! Όλα τα υλικά δεν κόστισαν πάνω απο 50 ευρώ (δεν ξέρω πόσο μπορει να κάνει κάποια άλλη κατασκευή στο εμπόριο). Επισυνάπτω τα σχέδια και πίνακα με τις διαστάσεις των ξύλων, ωστε αν κανείς δοκιμάσει ... να το φτιάξει ίδιο ή με τροποποιήσεις στα μέτρα του ... να τα χρησιμοποιήσει σαν οδηγό. Ακόμα και να τα δώσει σε μαραγκό να το φτιάξει. Σημαντικό είναι να επιλεγεί κατάλληλο δοχείο για το wc. Έπειτα τις επιφάνειας και τα ανοίγματα μπορεί να τα διαχειριστεί κανείς όπως θέλει, το ίδιο συμβαίνει και με την τοποθέτηση του με διαστάσεις 1.20χ0.48 ή 0.96χ0.60 και ύψος 0.53 (αλλά είναι κάτι που αλλάζει εύκολα). Σε όσους λοιπόν αρέσει και έχουν όρεξη για χειρονακτική εργασία μπορούν να προσφέρουν στα γατιά τους ένα χειροποίητο maou house, χμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:45 Η zoo έγραψε: #1.132 22-09-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εκτός του ότι ΚΑΙ εμείς του δώσαμε του ισογείου και κατάλαβε, και πρέπει να το ράψουμε για να μην πέσει, τώρα πια ανεβαίνουμε και καθόμαστε μόνο στο ρετιρέ για να σφαλιαρίζουμε τη μανούλα που περνάει ανυποψίαστη από κάτω και μας ψάχνει... Βελζεβουλ-Νίνο! Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου ρίχνει σφαλιάρες από εκεί και όταν δεν με φτάνει, κατεβαίνει και έναν όροφο. Αρχική Δημοσίευση από niki: Ζοο μηπως το εχεις σε φωτο? Θα με ενδιεφερε να την δω αυτην την σκηνουλα. Μαλλον με βλεπω την Παρασκευη στο ΙΚΕΑ. Click για ανάπτυξη... Αχ, δεν το έχω... μάλλον θα πας... Αρχική Δημοσίευση από and_nx7: Απέκτησα πρόσφατα νέο συγκάτοικο ... έναν μικρό γατούλη και πρόκειται να του κατασκευάσω σπίτι και wc .... δείτε το, αν θέλει και κανείς άλλος να το κατασκευάσει ή κάτι ανάλογο! (επισυνάπτω 4 αρχεία σε μορφή .jpg _ λίγο ανορθόδοξα , μα δεν επιτρέπει το site μεγαλύτερα αρχεία ... όποιον τον ενδιαφέρει μπορώ να το στείλω σε μορφή .jpg .pdf (μεγάλης ανάλυσης) και .dwg με e-mail) Click για ανάπτυξη... Με ενδιαφέρει. Στείλ' το μου και σαν πμ και στο ε-μαιλ που θα στου στείλω,αν δεν σου κάνει κόπο, για να είμαστε σίγουροι ότι θα έρθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:41 Η moukelis έγραψε: #1.133 25-09-08 07:41 Λοιπον,μια κι αυριο ειναι η μεγάλη μέρα,θυμηστε μου παρακαλω ποιες θελετε γατοπιατακια,και ποσα.Θυμαμαι ότι ήθελε η Τζουτζού και η Prince,δυο η πρώτη και τέσσερα η δευτερη αν δεν κανω λαθος;Αλλος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:13 Η Μυρτω4038: #1.134 25-09-08 08:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον,μια κι αυριο ειναι η μεγάλη μέρα,θυμηστε μου παρακαλω ποιες θελετε γατοπιατακια,και ποσα.Θυμαμαι ότι ήθελε η Τζουτζού και η Prince,δυο η πρώτη και τέσσερα η δευτερη αν δεν κανω λαθος;Αλλος; Click για ανάπτυξη... Δωρακι αν δεν γινομαι φορτικη, θα ηθελα και εγω δυο (ενα απο το καθενα).Αν τελικα υπαρχουν τοσα και φτασουν και για μενα στειλε μου με π.μ τον τραπεζικο σου λογαριασμο και εγω θα σου στειλω την διευθυνση μου, αν θες μπορεις και να τα στειλεις με αντικαταβολη μεσω ΕΛΤΑ. Καλη επιτυχια με την στειρωση, ολα να πανε καλα και περιμενουμε πληρες ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ στο θεματακι σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.135 25-09-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εκτός του ότι ΚΑΙ εμείς του δώσαμε του ισογείου και κατάλαβε, και πρέπει να το ράψουμε για να μην πέσει, τώρα πια ανεβαίνουμε και καθόμαστε μόνο στο ρετιρέ για να σφαλιαρίζουμε τη μανούλα που περνάει ανυποψίαστη από κάτω και μας ψάχνει... Βελζεβουλ-Νίνο! Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:06 Η stellak έγραψε: #1.136 25-09-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Πάντως, Γιούλη, εάν την ξαναβρώ εγώ, θα σε έχω υπόψιν μου. Είχαν πει τότε ότι δεν πίστευαν πως θα ξαναφέρουν το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις όμως κι εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.137 25-09-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πάντως, Γιούλη, εάν την ξαναβρώ εγώ, θα σε έχω υπόψιν μου. Είχαν πει τότε ότι δεν πίστευαν πως θα ξαναφέρουν το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις όμως κι εσύ. Click για ανάπτυξη... θα πάρω σε ευχαριστώ... ήταν τότε ευκαιρία γι'αυτό και εξαντλήθηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:13 Η zoo έγραψε: #1.138 25-09-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Tην περασμένη εβδομάδα που είχα πάει πάντως στη Λ. Αθηνών, δεν υπήρχε ούτε το δείγμα. ή το μαζέψαν γιατί δεν είχαν άλλο ή το πήρε κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:15 Η moukelis έγραψε: #1.139 25-09-08 15:15 Οκ,συνολο 8 δηλαδη,4 και 4.Διορθωστε με αν κάνω λάθος.Οχι Νικη μου,δε γινεσαι καθολου φορτικη,τι θα κανω 3 ωρες που θα περιμενω στη γιατρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:15 Η zorica έγραψε: #1.140 25-09-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Που μπορουμε να το δουμε αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εκτός του ότι ΚΑΙ εμείς του δώσαμε του ισογείου και κατάλαβε, και πρέπει να το ράψουμε για να μην πέσει, τώρα πια ανεβαίνουμε και καθόμαστε μόνο στο ρετιρέ για να σφαλιαρίζουμε τη μανούλα που περνάει ανυποψίαστη από κάτω και μας ψάχνει... Βελζεβουλ-Νίνο! Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου ρίχνει σφαλιάρες από εκεί και όταν δεν με φτάνει, κατεβαίνει και έναν όροφο. Αρχική Δημοσίευση από niki: Ζοο μηπως το εχεις σε φωτο? Θα με ενδιεφερε να την δω αυτην την σκηνουλα. Μαλλον με βλεπω την Παρασκευη στο ΙΚΕΑ. Click για ανάπτυξη... Αχ, δεν το έχω... μάλλον θα πας... Αρχική Δημοσίευση από and_nx7: Απέκτησα πρόσφατα νέο συγκάτοικο ... έναν μικρό γατούλη και πρόκειται να του κατασκευάσω σπίτι και wc .... δείτε το, αν θέλει και κανείς άλλος να το κατασκευάσει ή κάτι ανάλογο! (επισυνάπτω 4 αρχεία σε μορφή .jpg _ λίγο ανορθόδοξα , μα δεν επιτρέπει το site μεγαλύτερα αρχεία ... όποιον τον ενδιαφέρει μπορώ να το στείλω σε μορφή .jpg .pdf (μεγάλης ανάλυσης) και .dwg με e-mail) Click για ανάπτυξη... Με ενδιαφέρει. Στείλ' το μου και σαν πμ και στο ε-μαιλ που θα στου στείλω,αν δεν σου κάνει κόπο, για να είμαστε σίγουροι ότι θα έρθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:41 Η moukelis έγραψε: #1.133 25-09-08 07:41 Λοιπον,μια κι αυριο ειναι η μεγάλη μέρα,θυμηστε μου παρακαλω ποιες θελετε γατοπιατακια,και ποσα.Θυμαμαι ότι ήθελε η Τζουτζού και η Prince,δυο η πρώτη και τέσσερα η δευτερη αν δεν κανω λαθος;Αλλος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:13 Η Μυρτω4038: #1.134 25-09-08 08:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον,μια κι αυριο ειναι η μεγάλη μέρα,θυμηστε μου παρακαλω ποιες θελετε γατοπιατακια,και ποσα.Θυμαμαι ότι ήθελε η Τζουτζού και η Prince,δυο η πρώτη και τέσσερα η δευτερη αν δεν κανω λαθος;Αλλος; Click για ανάπτυξη... Δωρακι αν δεν γινομαι φορτικη, θα ηθελα και εγω δυο (ενα απο το καθενα).Αν τελικα υπαρχουν τοσα και φτασουν και για μενα στειλε μου με π.μ τον τραπεζικο σου λογαριασμο και εγω θα σου στειλω την διευθυνση μου, αν θες μπορεις και να τα στειλεις με αντικαταβολη μεσω ΕΛΤΑ. Καλη επιτυχια με την στειρωση, ολα να πανε καλα και περιμενουμε πληρες ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ στο θεματακι σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.135 25-09-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εκτός του ότι ΚΑΙ εμείς του δώσαμε του ισογείου και κατάλαβε, και πρέπει να το ράψουμε για να μην πέσει, τώρα πια ανεβαίνουμε και καθόμαστε μόνο στο ρετιρέ για να σφαλιαρίζουμε τη μανούλα που περνάει ανυποψίαστη από κάτω και μας ψάχνει... Βελζεβουλ-Νίνο! Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:06 Η stellak έγραψε: #1.136 25-09-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Πάντως, Γιούλη, εάν την ξαναβρώ εγώ, θα σε έχω υπόψιν μου. Είχαν πει τότε ότι δεν πίστευαν πως θα ξαναφέρουν το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις όμως κι εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.137 25-09-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πάντως, Γιούλη, εάν την ξαναβρώ εγώ, θα σε έχω υπόψιν μου. Είχαν πει τότε ότι δεν πίστευαν πως θα ξαναφέρουν το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις όμως κι εσύ. Click για ανάπτυξη... θα πάρω σε ευχαριστώ... ήταν τότε ευκαιρία γι'αυτό και εξαντλήθηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:13 Η zoo έγραψε: #1.138 25-09-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Tην περασμένη εβδομάδα που είχα πάει πάντως στη Λ. Αθηνών, δεν υπήρχε ούτε το δείγμα. ή το μαζέψαν γιατί δεν είχαν άλλο ή το πήρε κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:15 Η moukelis έγραψε: #1.139 25-09-08 15:15 Οκ,συνολο 8 δηλαδη,4 και 4.Διορθωστε με αν κάνω λάθος.Οχι Νικη μου,δε γινεσαι καθολου φορτικη,τι θα κανω 3 ωρες που θα περιμενω στη γιατρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:15 Η zorica έγραψε: #1.140 25-09-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Που μπορουμε να το δουμε αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λοιπον,μια κι αυριο ειναι η μεγάλη μέρα,θυμηστε μου παρακαλω ποιες θελετε γατοπιατακια,και ποσα.Θυμαμαι ότι ήθελε η Τζουτζού και η Prince,δυο η πρώτη και τέσσερα η δευτερη αν δεν κανω λαθος;Αλλος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:13 Η Μυρτω4038: #1.134 25-09-08 08:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον,μια κι αυριο ειναι η μεγάλη μέρα,θυμηστε μου παρακαλω ποιες θελετε γατοπιατακια,και ποσα.Θυμαμαι ότι ήθελε η Τζουτζού και η Prince,δυο η πρώτη και τέσσερα η δευτερη αν δεν κανω λαθος;Αλλος; Click για ανάπτυξη... Δωρακι αν δεν γινομαι φορτικη, θα ηθελα και εγω δυο (ενα απο το καθενα).Αν τελικα υπαρχουν τοσα και φτασουν και για μενα στειλε μου με π.μ τον τραπεζικο σου λογαριασμο και εγω θα σου στειλω την διευθυνση μου, αν θες μπορεις και να τα στειλεις με αντικαταβολη μεσω ΕΛΤΑ. Καλη επιτυχια με την στειρωση, ολα να πανε καλα και περιμενουμε πληρες ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ στο θεματακι σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.135 25-09-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εκτός του ότι ΚΑΙ εμείς του δώσαμε του ισογείου και κατάλαβε, και πρέπει να το ράψουμε για να μην πέσει, τώρα πια ανεβαίνουμε και καθόμαστε μόνο στο ρετιρέ για να σφαλιαρίζουμε τη μανούλα που περνάει ανυποψίαστη από κάτω και μας ψάχνει... Βελζεβουλ-Νίνο! Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:06 Η stellak έγραψε: #1.136 25-09-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Πάντως, Γιούλη, εάν την ξαναβρώ εγώ, θα σε έχω υπόψιν μου. Είχαν πει τότε ότι δεν πίστευαν πως θα ξαναφέρουν το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις όμως κι εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.137 25-09-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πάντως, Γιούλη, εάν την ξαναβρώ εγώ, θα σε έχω υπόψιν μου. Είχαν πει τότε ότι δεν πίστευαν πως θα ξαναφέρουν το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις όμως κι εσύ. Click για ανάπτυξη... θα πάρω σε ευχαριστώ... ήταν τότε ευκαιρία γι'αυτό και εξαντλήθηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:13 Η zoo έγραψε: #1.138 25-09-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Tην περασμένη εβδομάδα που είχα πάει πάντως στη Λ. Αθηνών, δεν υπήρχε ούτε το δείγμα. ή το μαζέψαν γιατί δεν είχαν άλλο ή το πήρε κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:15 Η moukelis έγραψε: #1.139 25-09-08 15:15 Οκ,συνολο 8 δηλαδη,4 και 4.Διορθωστε με αν κάνω λάθος.Οχι Νικη μου,δε γινεσαι καθολου φορτικη,τι θα κανω 3 ωρες που θα περιμενω στη γιατρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:15 Η zorica έγραψε: #1.140 25-09-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Που μπορουμε να το δουμε αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον,μια κι αυριο ειναι η μεγάλη μέρα,θυμηστε μου παρακαλω ποιες θελετε γατοπιατακια,και ποσα.Θυμαμαι ότι ήθελε η Τζουτζού και η Prince,δυο η πρώτη και τέσσερα η δευτερη αν δεν κανω λαθος;Αλλος; Click για ανάπτυξη... Δωρακι αν δεν γινομαι φορτικη, θα ηθελα και εγω δυο (ενα απο το καθενα).Αν τελικα υπαρχουν τοσα και φτασουν και για μενα στειλε μου με π.μ τον τραπεζικο σου λογαριασμο και εγω θα σου στειλω την διευθυνση μου, αν θες μπορεις και να τα στειλεις με αντικαταβολη μεσω ΕΛΤΑ. Καλη επιτυχια με την στειρωση, ολα να πανε καλα και περιμενουμε πληρες ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ στο θεματακι σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.135 25-09-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εκτός του ότι ΚΑΙ εμείς του δώσαμε του ισογείου και κατάλαβε, και πρέπει να το ράψουμε για να μην πέσει, τώρα πια ανεβαίνουμε και καθόμαστε μόνο στο ρετιρέ για να σφαλιαρίζουμε τη μανούλα που περνάει ανυποψίαστη από κάτω και μας ψάχνει... Βελζεβουλ-Νίνο! Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:06 Η stellak έγραψε: #1.136 25-09-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Πάντως, Γιούλη, εάν την ξαναβρώ εγώ, θα σε έχω υπόψιν μου. Είχαν πει τότε ότι δεν πίστευαν πως θα ξαναφέρουν το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις όμως κι εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.137 25-09-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πάντως, Γιούλη, εάν την ξαναβρώ εγώ, θα σε έχω υπόψιν μου. Είχαν πει τότε ότι δεν πίστευαν πως θα ξαναφέρουν το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις όμως κι εσύ. Click για ανάπτυξη... θα πάρω σε ευχαριστώ... ήταν τότε ευκαιρία γι'αυτό και εξαντλήθηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:13 Η zoo έγραψε: #1.138 25-09-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Tην περασμένη εβδομάδα που είχα πάει πάντως στη Λ. Αθηνών, δεν υπήρχε ούτε το δείγμα. ή το μαζέψαν γιατί δεν είχαν άλλο ή το πήρε κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:15 Η moukelis έγραψε: #1.139 25-09-08 15:15 Οκ,συνολο 8 δηλαδη,4 και 4.Διορθωστε με αν κάνω λάθος.Οχι Νικη μου,δε γινεσαι καθολου φορτικη,τι θα κανω 3 ωρες που θα περιμενω στη γιατρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:15 Η zorica έγραψε: #1.140 25-09-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Που μπορουμε να το δουμε αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εκτός του ότι ΚΑΙ εμείς του δώσαμε του ισογείου και κατάλαβε, και πρέπει να το ράψουμε για να μην πέσει, τώρα πια ανεβαίνουμε και καθόμαστε μόνο στο ρετιρέ για να σφαλιαρίζουμε τη μανούλα που περνάει ανυποψίαστη από κάτω και μας ψάχνει... Βελζεβουλ-Νίνο! Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:06 Η stellak έγραψε: #1.136 25-09-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Πάντως, Γιούλη, εάν την ξαναβρώ εγώ, θα σε έχω υπόψιν μου. Είχαν πει τότε ότι δεν πίστευαν πως θα ξαναφέρουν το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις όμως κι εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.137 25-09-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πάντως, Γιούλη, εάν την ξαναβρώ εγώ, θα σε έχω υπόψιν μου. Είχαν πει τότε ότι δεν πίστευαν πως θα ξαναφέρουν το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις όμως κι εσύ. Click για ανάπτυξη... θα πάρω σε ευχαριστώ... ήταν τότε ευκαιρία γι'αυτό και εξαντλήθηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:13 Η zoo έγραψε: #1.138 25-09-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Tην περασμένη εβδομάδα που είχα πάει πάντως στη Λ. Αθηνών, δεν υπήρχε ούτε το δείγμα. ή το μαζέψαν γιατί δεν είχαν άλλο ή το πήρε κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:15 Η moukelis έγραψε: #1.139 25-09-08 15:15 Οκ,συνολο 8 δηλαδη,4 και 4.Διορθωστε με αν κάνω λάθος.Οχι Νικη μου,δε γινεσαι καθολου φορτικη,τι θα κανω 3 ωρες που θα περιμενω στη γιατρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:15 Η zorica έγραψε: #1.140 25-09-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Που μπορουμε να το δουμε αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Πάντως, Γιούλη, εάν την ξαναβρώ εγώ, θα σε έχω υπόψιν μου. Είχαν πει τότε ότι δεν πίστευαν πως θα ξαναφέρουν το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις όμως κι εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.137 25-09-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πάντως, Γιούλη, εάν την ξαναβρώ εγώ, θα σε έχω υπόψιν μου. Είχαν πει τότε ότι δεν πίστευαν πως θα ξαναφέρουν το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις όμως κι εσύ. Click για ανάπτυξη... θα πάρω σε ευχαριστώ... ήταν τότε ευκαιρία γι'αυτό και εξαντλήθηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:13 Η zoo έγραψε: #1.138 25-09-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Tην περασμένη εβδομάδα που είχα πάει πάντως στη Λ. Αθηνών, δεν υπήρχε ούτε το δείγμα. ή το μαζέψαν γιατί δεν είχαν άλλο ή το πήρε κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:15 Η moukelis έγραψε: #1.139 25-09-08 15:15 Οκ,συνολο 8 δηλαδη,4 και 4.Διορθωστε με αν κάνω λάθος.Οχι Νικη μου,δε γινεσαι καθολου φορτικη,τι θα κανω 3 ωρες που θα περιμενω στη γιατρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:15 Η zorica έγραψε: #1.140 25-09-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Που μπορουμε να το δουμε αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πάντως, Γιούλη, εάν την ξαναβρώ εγώ, θα σε έχω υπόψιν μου. Είχαν πει τότε ότι δεν πίστευαν πως θα ξαναφέρουν το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις όμως κι εσύ. Click για ανάπτυξη... θα πάρω σε ευχαριστώ... ήταν τότε ευκαιρία γι'αυτό και εξαντλήθηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:13 Η zoo έγραψε: #1.138 25-09-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Tην περασμένη εβδομάδα που είχα πάει πάντως στη Λ. Αθηνών, δεν υπήρχε ούτε το δείγμα. ή το μαζέψαν γιατί δεν είχαν άλλο ή το πήρε κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:15 Η moukelis έγραψε: #1.139 25-09-08 15:15 Οκ,συνολο 8 δηλαδη,4 και 4.Διορθωστε με αν κάνω λάθος.Οχι Νικη μου,δε γινεσαι καθολου φορτικη,τι θα κανω 3 ωρες που θα περιμενω στη γιατρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:15 Η zorica έγραψε: #1.140 25-09-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Που μπορουμε να το δουμε αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Tην περασμένη εβδομάδα που είχα πάει πάντως στη Λ. Αθηνών, δεν υπήρχε ούτε το δείγμα. ή το μαζέψαν γιατί δεν είχαν άλλο ή το πήρε κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:15 Η moukelis έγραψε: #1.139 25-09-08 15:15 Οκ,συνολο 8 δηλαδη,4 και 4.Διορθωστε με αν κάνω λάθος.Οχι Νικη μου,δε γινεσαι καθολου φορτικη,τι θα κανω 3 ωρες που θα περιμενω στη γιατρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:15 Η zorica έγραψε: #1.140 25-09-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Που μπορουμε να το δουμε αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Οκ,συνολο 8 δηλαδη,4 και 4.Διορθωστε με αν κάνω λάθος.Οχι Νικη μου,δε γινεσαι καθολου φορτικη,τι θα κανω 3 ωρες που θα περιμενω στη γιατρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:15 Η zorica έγραψε: #1.140 25-09-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Που μπορουμε να το δουμε αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... θέλω κι εγώ γατοπολυκατοικία...υπάρχει άραγε πιθανότητα να τη βρω στο carefour? Click για ανάπτυξη... Που μπορουμε να το δουμε αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.