prince
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Οσο για το ονυχοδρομιο οποτε αποφασισεις, κοιταζω εγω στο Quiko τι εχουν και σου δειχνω τα συγκεκριμενα μοντελα στο site.Aν σου αρεσει καποιο, στο περνω και ξεσυναρμολογημενο το κανω δεμα(δεν πιστευω να ειναι τοσο μεγαλο πια) και στο στελνω με courier η ΕΛΤΑ.
prince
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Σταυρουλα καλη μου,σε πολη μένω,αλλα το κτηνιατρειο ειναι αρκετα ψηλα,δεν πας με τα ποδια.Τα γραμματα μας εδω συνηθως ερχονται με το καραβι,γιατι δεν φτανει παντα αεροπλανο σε μας...Αργει γενικα παρα πολυ η αλληλογραφια.Πηρα ταξι απο το κτηνιατρειο,γιατι ειδικα η τουαλετα ειναι τεραστια.
prince
Διάσημο μέλος
και μόλις την χρησιμοποιήσουν να μου πείς εντυπώσεις και πώς βολεύονται. Και όταν λες ψηλή τι ύψος εχει; (το χαζό το δικό μου στηρίζεται όρθιο για να μην λερώνει την ουρα΄και τον κυνηγάω με μωρομάντηλο... )
moukelis
Επιφανές μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Σ'ευχαριστω πολυ πολυ Νίκη μου,μονο μια και θα φερει κι άλλα,διαλέξτε σχέδιο για να ξερβ τι να σας πάρω!
Σταυρουλα καλη μου,σε πολη μένω,αλλα το κτηνιατρειο ειναι αρκετα ψηλα,δεν πας με τα ποδια.Τα γραμματα μας εδω συνηθως ερχονται με το καραβι,γιατι δεν φτανει παντα αεροπλανο σε μας...Αργει γενικα παρα πολυ η αλληλογραφια.Πηρα ταξι απο το κτηνιατρειο,γιατι ειδικα η τουαλετα ειναι τεραστια.
Δωρακι σου στειλα π.μ

prince
Διάσημο μέλος
θα δώ μήπως ακολουθήσω κάτι παραδείγματα με ντουλάπια που ανοίγαν τρυπα για τις γάτες... νάναι ψηλό τουλάχιστον ... με αρωματικό χώρου :Ρ αλλιώς με βλέπω και μοντέρνα τουαλέτα με αισθητήρα βάρους κλπ που ρίχνει και νερό..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Τι έγινε πάλι βρε Σταυρούλα με την μικρά σου???γμτ μικρή δείχνει για να κάθεται όρθιο το τερατάκι μουθα δώ μήπως ακολουθήσω κάτι παραδείγματα με ντουλάπια που ανοίγαν τρυπα για τις γάτες... νάναι ψηλό τουλάχιστον ... με αρωματικό χώρου :Ρ αλλιώς με βλέπω και μοντέρνα τουαλέτα με αισθητήρα βάρους κλπ που ρίχνει και νερό..

moukelis
Επιφανές μέλος
Παντως ειναι τεραστια,δες την κι απο κοντα αν τη βρεις,ο Σειριος που ειναι και ψηλος χωραει ανετοτατα και περισσευει.γμτ μικρή δείχνει για να κάθεται όρθιο το τερατάκι μουθα δώ μήπως ακολουθήσω κάτι παραδείγματα με ντουλάπια που ανοίγαν τρυπα για τις γάτες... νάναι ψηλό τουλάχιστον ... με αρωματικό χώρου :Ρ αλλιώς με βλέπω και μοντέρνα τουαλέτα με αισθητήρα βάρους κλπ που ρίχνει και νερό..
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
γμτ μικρή δείχνει για να κάθεται όρθιο το τερατάκι μου![]()
Γιατί δεν παίρνεις τη μεγάλη τριγωνική, που έχει και περισσότερο χώρο από ότι η παραλληλόγραμμη;
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=6626&d=1221429963
Heidi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εδώ βάζω όλη την 10κιλη ever clean και παίρνει κι άλλο.
Συνημμένα
prince
Διάσημο μέλος

μπορεί να είναι καθαρά θέμα φωτογραφίας. η τελευταία δείχνει μεγάλη. μχμχμ θα το μελετήσω το θέμα. Να ρωτήσω αυτές έχουν φίλτρο; δεν μυρίζουν όταν πάτε να την καθαρίσετε;
stellak
Διάσημο μέλος
ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΚΝ ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΩΔ/ΝΗΣΟΥ ΕΝΟΡΙΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 22430-50011
Για δοκίμαστε να τους τηλεφωνήσεις, να δεις αν σε συμφέρουν οι χρεώσεις τους.

prince
Διάσημο μέλος
και θα το παραλάβω εγώ για να τους δώσω και τον κωδικό πελάτη.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Heidi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool