Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
απλά αν προλάβω και μετακομίσω και σου χω δώσει την παλιά διεύθυνση δεν παίζει να μου τα δώσει η μητέρα μου. κατάσχεση θα κάνει σε ότι αφήσω πίσω... Νύχτα θα διώξω τα πράγματά μου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βασικά όταν κάνεις την αποστολή μπορείς πάντα να την κάνεις με κούριερ (με χρέωση δική μου) και να γράψεις πάνω "Παραλαβή από τον κατάστημά σας" και το κινητό μου να με ενημερώσουν να πάω προσωπικά να τα παραλάβω. Αλήθεια πόσα σου χρωστάω;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΟΚ,οταν ερθει εκεινη η ωρα θα μου πεις τη διαδικασια να σου τα στειλω οπως θες.Απλα εδω το ταχυδρομειο μας ειναι αργο,και δεν ξερω που εχουμε κουριερ...Θα ρωτησω ομως αμα το θες ετσι!Να,αυτο ειναι το αλλο σχεδιο,εχω 2 τετοια,δυο wanted,και δυο με τη γατουλα και το ψαρακι στην κοιλιτσα της.Οποιες βιαζεστε διαλεξτε!
TrixieCatBowlWithMotifLargeImage.jpg

Και εγω Δωρακι δεν βιαζομαι ιδιαιτερα. Περιμενε να τα συγκενρωσεις ολα, και κανεις μαζι τις αποστολες.Τοτε θα συνενηθουμε πως και τι με π.μ. Σε ευχαριστω πολυ.:D:D:D
Οσο για το ονυχοδρομιο οποτε αποφασισεις, κοιταζω εγω στο Quiko τι εχουν και σου δειχνω τα συγκεκριμενα μοντελα στο site.Aν σου αρεσει καποιο, στο περνω και ξεσυναρμολογημενο το κανω δεμα(δεν πιστευω να ειναι τοσο μεγαλο πια) και στο στελνω με courier η ΕΛΤΑ.

κανένα ταχυδρομείο δεν είναι αργό...με ολυμπιακή δεν πηγαινοέρχεται η αλληλογραφία; αλήθεια δεν σε ρώτησα σε πόλη μένεις έτσι; δεν κουβάλησες όσα πήρες από κτηνιατρειο μακρυά;

Σ'ευχαριστω πολυ πολυ Νίκη μου,μονο μια και θα φερει κι άλλα,διαλέξτε σχέδιο για να ξερβ τι να σας πάρω!
Σταυρουλα καλη μου,σε πολη μένω,αλλα το κτηνιατρειο ειναι αρκετα ψηλα,δεν πας με τα ποδια.Τα γραμματα μας εδω συνηθως ερχονται με το καραβι,γιατι δεν φτανει παντα αεροπλανο σε μας...Αργει γενικα παρα πολυ η αλληλογραφια.Πηρα ταξι απο το κτηνιατρειο,γιατι ειδικα η τουαλετα ειναι τεραστια.

θέλουμε φωτογραφία της τουαλέτας (εγώ δηλαδή γιατί σκέφτομαι για κλειστή ειδικά αν θα έρθει και ο πάρης του φίλου μου στην παρέα)

και μόλις την χρησιμοποιήσουν να μου πείς εντυπώσεις και πώς βολεύονται. Και όταν λες ψηλή τι ύψος εχει; (το χαζό το δικό μου στηρίζεται όρθιο για να μην λερώνει την ουρα΄και τον κυνηγάω με μωρομάντηλο... )

Μπορεις να τη δεις κι εδω,εχει και τις διαστασεις της.Ρε παιδια γιατι δε μου ειπε κανεις οτι εχει Μωρο σημεραααααααααααααααααααααααααααα;;;;;;

Σ'ευχαριστω πολυ πολυ Νίκη μου,μονο μια και θα φερει κι άλλα,διαλέξτε σχέδιο για να ξερβ τι να σας πάρω!
Σταυρουλα καλη μου,σε πολη μένω,αλλα το κτηνιατρειο ειναι αρκετα ψηλα,δεν πας με τα ποδια.Τα γραμματα μας εδω συνηθως ερχονται με το καραβι,γιατι δεν φτανει παντα αεροπλανο σε μας...Αργει γενικα παρα πολυ η αλληλογραφια.Πηρα ταξι απο το κτηνιατρειο,γιατι ειδικα η τουαλετα ειναι τεραστια.

Δωρακι σου στειλα π.μ:D

γμτ μικρή δείχνει για να κάθεται όρθιο το τερατάκι μου :( θα δώ μήπως ακολουθήσω κάτι παραδείγματα με ντουλάπια που ανοίγαν τρυπα για τις γάτες... νάναι ψηλό τουλάχιστον ... με αρωματικό χώρου :Ρ αλλιώς με βλέπω και μοντέρνα τουαλέτα με αισθητήρα βάρους κλπ που ρίχνει και νερό..

γμτ μικρή δείχνει για να κάθεται όρθιο το τερατάκι μου :( θα δώ μήπως ακολουθήσω κάτι παραδείγματα με ντουλάπια που ανοίγαν τρυπα για τις γάτες... νάναι ψηλό τουλάχιστον ... με αρωματικό χώρου :Ρ αλλιώς με βλέπω και μοντέρνα τουαλέτα με αισθητήρα βάρους κλπ που ρίχνει και νερό..
Τι έγινε πάλι βρε Σταυρούλα με την μικρά σου???:hmm:

Παντως ειναι τεραστια,δες την κι απο κοντα αν τη βρεις,ο Σειριος που ειναι και ψηλος χωραει ανετοτατα και περισσευει.

γμτ μικρή δείχνει για να κάθεται όρθιο το τερατάκι μου :(

Γιατί δεν παίρνεις τη μεγάλη τριγωνική, που έχει και περισσότερο χώρο από ότι η παραλληλόγραμμη;

Εγώ έχω την Marchioro BILL 2F. Έχει 48 εκατοστά ύψος Είναι η μεγαλύτερη της σειράς, την πήρα από το Quiko με 24 ευρώ.
Εδώ βάζω όλη την 10κιλη ever clean και παίρνει κι άλλο.

Συνημμένα

• Marchioro.gif
    Marchioro.gif
    26,8 KB · Εμφανίσεις: 114
καλημέρα, θα βγώ βόλτα στην αγορά και θα αποφασίσω. σίγουρα σε λίγες μέρες η αμμολέκανη δεν θα με καλύπτει. θέλουμε πολύ άμμο και εκπαίδευση να μην μου κάνουν τα πάντα λίμπα όσο θα λείπω :)

μπορεί να είναι καθαρά θέμα φωτογραφίας. η τελευταία δείχνει μεγάλη. μχμχμ θα το μελετήσω το θέμα. Να ρωτήσω αυτές έχουν φίλτρο; δεν μυρίζουν όταν πάτε να την καθαρίσετε;

Δώρα μου, αν δεν θέλεις ταχυδρομείο και θέλεις κούριερ, έχετε ACS:
ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΚΝ ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΩΔ/ΝΗΣΟΥ ΕΝΟΡΙΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 22430-50011

Για δοκίμαστε να τους τηλεφωνήσεις, να δεις αν σε συμφέρουν οι χρεώσεις τους. :)

αν σε βολεύει Δώρα εμένα να μου το στείλεισ με κούριερ με δική μου χρέωση.. στην acs έχουμε λογαριασμό. θα το χρεωθώ στη μισή τιμή. όταν είσαι έτοιμη για αποστολή θα σου πώ σε ποιο κατάστημα να το στείλεις :) και θα το παραλάβω εγώ για να τους δώσω και τον κωδικό πελάτη.

Αν εννοείς την Marchioro έχει φίλτρα, κάνουν καλή δουλειά. Έβαλα ένα πιατάκι δίπλα από την τουαλέτα, για να δεις την διαφορά. Οι γάτες μου δεν κάθισαn, να γίνουν μοντέλα.

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    86,6 KB · Εμφανίσεις: 67
Ευχαριστω κοριτσια για την κουριερ!Σε καμια βδομαδα θα τηλεφωνησω να δω αν εφερε και τα υπολοιπα,και θα ρωτησω την καθεμια σας πως θελει να τα στειλω.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back