Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
πόσες φορές την ημέρα ανοίγετε την τουαλέτα να την καθαρίσετε; 2-3 φτάνουν;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την κλειστη εννοεις;Εγω δεν ξερω,πρωτη μερα τη χρησιμοποιουμε.Την ανοιχτη 3-4 φορες τη μερα την καθαριζα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παραγγελίες από Ίντερνετ

Αγαπητοί γατογονείς, υπάρχει κάποιος που έχει παραγγείλει πράγματα για τη γάτα του μέσω ίντερνετ; Ας με πληροφορήσει παρακαλώ σε ποια ιστοσελίδα να μπω, γιατί amazon κλπ ,που βρήκα δεν στέλνουν πράγματα εκτός USA ή Αγγλίας , ή δεν στέλνουν αυτά που θέλω εγώ να αγοράσω :(
Ευχαριστούμε (Ελένη και Μπασσέτ)

Ελένη κι εμένα με ενδιαφέρει. Μακάρι να ξέρει κάποιος.

Άσχετο, αλλά κοιτάξτε τι βρήκα στο σούπερ - μάρκετ Γαλαξίας σήμερα.

Είναι γατούλα ( με λίγη προσπάθεια το ξέρω, αλλά αυτή είναι) και έχει φερμουάρστο πίσω μέρος, όπου ανοίγοντας μέσα της έχει τυλιγμένη μια μικρή κουβερτούλα φλις.:)
Πρωτότυπο! Και φυσικά το πήρα για το γατούλι μου, μια που χρειαζόμουν άλη μια κουβερτούλα. Η τιμή του πολύ καλή. 10 ευρώ.

Συνημμένα

• Εικόνα01345542.jpg
    Εικόνα01345542.jpg
    79,4 KB · Εμφανίσεις: 44
Καλά αυτή η σειρά είναι φοβερή. Πολύ πλάκα έχει.

Συνημμένα

• image1.jpg
    image1.jpg
    141,1 KB · Εμφανίσεις: 52
πόσες φορές την ημέρα ανοίγετε την τουαλέτα να την καθαρίσετε; 2-3 φτάνουν;

Εγώ δυστυχώς την ανοίγω 1 φορά και μυρίζει! :/: Αλλά δεν μπορώ να σκύβω συνέχεια. Σίγουρα 2 - 3 θα φτάνουν.

Πρινς, σήμερα είδα στο Zaharia ( παιχνίδια), με 17 ευρώ. Είναι αυτή:

Συνημμένα

• Εικόναfvdgfvdf005.jpg
    Εικόναfvdgfvdf005.jpg
    129,1 KB · Εμφανίσεις: 57
Επίσης ο Zaharias έχει παιδικό καρότσι με 15 ευρώ μόνο.
Λοιπόν το πήρα,έβγαλα το ύφασμα και θα βάζω τη γατοφόρο για μεταφορά στην κτηνίατρο, που είναι κοντά! ;)

Λέτε να φάω πολύ γιουχάρισμα; :redface:

Καλά αυτή η σειρά είναι φοβερή. Πολύ πλάκα έχει.

Ζοο που το βρηκες αυτο? Φοβερη σειρα για γατοφιλο!;):lol:

Επίσης ο Zaharias έχει παιδικό καρότσι με 15 ευρώ μόνο.
Λοιπόν το πήρα,έβγαλα το ύφασμα και θα βάζω τη γατοφόρο για μεταφορά στην κτηνίατρο, που είναι κοντά! ;)

Λέτε να φάω πολύ γιουχάρισμα; :redface:

:blink:Καλα παρα ειναι προτοτυπο :lol: Εγω θα θελα να ημουν απο μια μερια να βλεπω το υφος των ανθρωπων, που θα σε αντικρυζουν!:blink:;):lol::lol:

Ζοο που το βρηκες αυτο? Φοβερη σειρα για γατοφιλο!;):lol:

:blink:Καλα παρα ειναι προτοτυπο :lol: Εγω θα θελα να ημουν απο μια μερια να βλεπω το υφος των ανθρωπων, που θα σε αντικρυζουν!:blink:;):lol::lol:

:redface::redface::redface: και τι να κάνω, που έχω πρόβλημα με το σήκωμα βάρους...δυσκολεύομαι στη μεταφορά του μικρού.:/:

Τη σειράτην είδα στο λινκ που παρέθεσα πιο πρίν, στο μαγαζί στη Σαλονίκη σας. Πολύ το ζήλεψα. Υπέροχο.
Είναι: https://images.google.com/imgres?imgu...lr%3D%26sa%3DN

Σταυρούλα γεια. Τι κάνετε??? ]Λοιπόν εγώ που εχω 2 τουαλέτες κ τρεις γάτες, καθαρίζω κ τις δύο 2 φορές την ημέρα κ είναι καλά γιατί μοιράζονται οι ακαθαρσίες. Νομίζω ότι εσύ με 2 γάτες είναι καλά να τις καθαρίζεις 2 φορές τη μέρα. Εξαρτάται κ από την άμμο που χρησιμοποιείς. Μερικές κρατάνε υγρασία πολύ, κ μοιρίζουν...:)

σε λίγο καιρό θα έχω τρείς γάτες και το μελετάω.

Την άμμο τους τώρα την καθαρίζω όποτε τους ακούω να την χρησιμοποιούν.. εκτός από τις βραδυνές ώρες. Είναι συχασιάρικα΄όμως. συνήθως μπαίνουν μόλις την καθαρίσω. Σήμερα με ξύπνησε ο πρίνς να του καθαρίσω την άμμο.... μόλις την καθάρισα μπήκε μέσα πριν βγάλω το φτυάρι...

ειδικά ο πρίνς ήταν μαθημένος να την βρίσκει πάντα καθαρή ακόμα και από το ψιλό του. και τώρα συγχίζεται.

Καλά μιλάμε έχει γινει τερατάαααααααακι... κι η ΄ρεινα κούκλα. :) Φουντώνει:) έχω βάλει φωτό στο θρέντ τους :)

Δύο γάτες, δύο τουαλέττες με διπλά φίλτρα, άμμος Εverclean λιλά, καθαρισμός μια φορά την ημέρα. Αποτέλεσμα: καθόλου μυρωδια, πάντα καθαρές γατούλες ιδιαίτερα μετά από σφούγκισμα των πατουσιών τους με μωρομάντηλο.

Εγώ δυστυχώς την ανοίγω 1 φορά και μυρίζει! :/: Αλλά δεν μπορώ να σκύβω συνέχεια. Σίγουρα 2 - 3 θα φτάνουν.

Πρινς, σήμερα είδα στο Zaharia ( παιχνίδια), με 17 ευρώ. Είναι αυτή:

Έχει δοκιμάσει κανείς την τουαλέτα αυτή του Ζαχαριά;:hmm:

Έχει δοκιμάσει κανείς την τουαλέτα αυτή του Ζαχαριά;:hmm:

Μα μια τουαλέτα είναι. Τι διαφορά λες να έχει από τις άλλες στα πετ - σοπ; Λες λόγω ότι είναι όλα κινέζικα, να μυρίζει πιο πολύ; :hmm:

Ρώτησα πιο πολύ επειδή είναι φθηνή...

Ρώτησα πιο πολύ επειδή είναι φθηνή...

Όντως είναι πολύ φθηνή. Αλλά μια χαρά ήταν, τεράστια, με φίλτρο, εκτός από το υποτυπώδες φτυαράκι καθαρισμού που εξάλλου, εγώ και από την δική μου, δεν το χρησιμοποιώ γιατί έχω πάρει τρυπητή μεταλλική κουτάλα που καθαρίζει καλύτερα.

Δύο γάτες, δύο τουαλέττες με διπλά φίλτρα, άμμος Εverclean λιλά, καθαρισμός μια φορά την ημέρα. Αποτέλεσμα: καθόλου μυρωδια, πάντα καθαρές γατούλες ιδιαίτερα μετά από σφούγκισμα των πατουσιών τους με μωρομάντηλο.

Bέβαια πρέπει κι οι γατούλες να κάνουν τη δουλίτσα τους σκεπάζοντας τα κακά τους!..... ρίχνοντας την άμμο με τα "χεράκια" τους ....
(όχι όπως ο Χούχος μου που δεν καταλαβαίνει ότι η συγκεκριμένη κίνηση είναι για να σκεπάζει με άμμο τα κεφτεδάκια του!)

Να σας ρωτήσω που έχει φθηνές γατοφόρους πλαστικές στην Αθήνα ή σε pet-shop μέσω ίντερνετ, γιατί μου χάλασε η δικιά μου; :/:

Η παλιά μου επειδή έχει πλαστικό πορτάκι, από το άνοιξε κλείσε, φαγώθηκε το στοπ της ασφάλειας και με την παραμικρή πίεση, ανοίγει η πόρτα.
Επειδή θα πάω την Παρασκευή κτηνίατρο, για πέστε μου καμιά ιδέα...
Επειδή την είχα πάρει για το κουνελάκι μου και δεν έψαξα τίποτα τότε, τι προδιαγραφές πρέπει να έχει;
Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις.
Ευχαριστώ.

Δείτε λίγο το φιλμ που έχει τώρα στο STAR!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back