ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Να'μουν η Μπασσέτ!Εγώ, μετά από πολύ ψάξιμο για σπιτάκι γάτας στο ίντερνετ αρχικά και στα διάφορα πετ σοπς ύστερα, δεν βρήκα το παραμικρό στην Ελλάδα, ή που να μπορεί να έρθει στην Ελλάδα από το εξωτερικό. Πήρα ιδέες, όμως, και θα φτιάξω για την βεράντα, καθώς η γάτα μας τη βρίσκει πολύ εκτός σπιτιού, σπιτάκι ξύλινο, ως εξής: Θα αγοράσω ντουλάπι κουζίνας από μαγαζί "φτιάξτο μόνος σου" , θα πω να μου κάνουν ένα τετράγωνο άνοιγμα στη στενή πλευρά. Το ντουλάπι το θέλω, γιατί έχει πόρτα, που θα ανοίγω να το καθαρίζω μέσα.Αυτό , θα το βάλω πάνω σε τέσσερις τάκους, γιατί το σπιτάκι (εξωτερικού χώρου) της γάτας απαγορεύεται να είναι τοποθετημένο κατά γης . Εσωτερικά, θα δω τι μονωτικό θα βάλω, εκτός από φλίς κουβερτούλα. Εξωτερικά, θα το βάψω με ένα ωραίο χρωματάκι, με βαφή για παιδικά έπιπλα μη τοξική, μπορεί να ζωγραφίσω και λουλούδια. Θα το βάλω εμπρός από τα μέσα Νοεμβρίου, ελπίζω η Μπασσέτ να μην απαιτεί πριβέ διαμέρισμα εδώ και τώρα, ας αρκεστεί στο κοινόχρηστο![]()

Να μας βγάλεις φωτό όταν το φτιάξεις...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Πρέπει να είναι πολύ μεγάλη ώστε να έχει χώρο να γυρίζει μέσα ο γάτος;
Αν δεν είναι πολύ ευρύχωρη, υπάρχει πρόβλημα ή κοιμούνται στα ταξίδια, οπότε δεν θα στροβιλίζεται μέσα εκεί;
Δεν μπορώ να σηκώσω βάρος και σκέφτομαι να πάρω μία, περίπου 25χ40 ή 30χ50.
Τώρα είναι μικρός, αλλά μεγαλώνουν αφάνταστα γρήγορα και δεν θέλω κάθε λίγο να παίρνω καινούρια.
Μπορεί να θεωρηθεί οφ-τόπικ, εδώ η ερώτηση, αλλά είπα να μην ανοίξω για 2-3 απαντήσεις ( που ελπίζω να δώσετε..
), νέο θέμα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μια κοινή πλαστική γατοφόρο με το καγκελοπορτάκι μπροστά πάρε... σχετικά μικρή γιατί θα κοιμηθεί μάλλον... εκτός αν είναι τόσο υπερκινητικός που δεν το νομίζω...Παιδιά, όσοι έχετε ταξιδέψει με γατιά ( ειδικά σε ΚΤΕΛ), για διαφωτίστε με. Θέλω να πάρω γατοφόρο ( γιατί στην παλιά φαγώθηκαν οι ασφάλειες και δεν είναι ασφαλής) και δεν ξέρω τι πρέπει να πάρω. Κάποια στιγμή θα τη χρησιμοποιήσω και σε ταξίδια.
Πρέπει να είναι πολύ μεγάλη ώστε να έχει χώρο να γυρίζει μέσα ο γάτος;
Αν δεν είναι πολύ ευρύχωρη, υπάρχει πρόβλημα ή κοιμούνται στα ταξίδια, οπότε δεν θα στροβιλίζεται μέσα εκεί;
Δεν μπορώ να σηκώσω βάρος και σκέφτομαι να πάρω μία, περίπου 25χ40 ή 30χ50.
Τώρα είναι μικρός, αλλά μεγαλώνουν αφάνταστα γρήγορα και δεν θέλω κάθε λίγο να παίρνω καινούρια.
Μπορεί να θεωρηθεί οφ-τόπικ, εδώ η ερώτηση, αλλά είπα να μην ανοίξω για 2-3 απαντήσεις ( που ελπίζω να δώσετε..![]()
), νέο θέμα.
Εχει ξαναταξειδέψει ποτέ? Αν ναι πως συμπεριφέρεται?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
μια κοινή πλαστική γατοφόρο με το καγκελοπορτάκι μπροστά πάρε... σχετικά μικρή γιατί θα κοιμηθεί μάλλον... εκτός αν είναι τόσο υπερκινητικός που δεν το νομίζω...Εχει ξαναταξειδέψει ποτέ? Αν ναι πως συμπεριφέρεται?
Γιούλη σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν έχουμε ξαναταξιδέψει. Μάλλον μέσα στο Νοέμβριο το προβλέπω ή στις γιορτές.
Αλλά πρέπει να την πάρω τη γατοφόρο, για τη μεταφορά και στην κτηνίατρο.
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
Δεν ξερω αν γινομαι κατανοητη..

Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλημέρα!! Ναι την παρέλαβα.Συγγνώμη που σας κράτησα τόσο καιρό σε αγωνία,αλλά προέκυψαν κάτι οικογενειακά και...χάθηκα λίγο από προσώπου γης!Επαναφέρω το θέμα της πασίγνωστης "γατοπολυκατοικίας" γιατί θέλω να ρωτήσω το εξης:
ΝΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ????????????????????????????????????????????Θέλουμε λεπτομέρειες!!!!
Την 1η μέρα καταφέρε να ξεριζώσει το ένα παιχνίδι.Ανεβαίνει,αλλά το κατέβασμα δεν το'χει ακόμα.Οπότε κάθε φορά από τον τελευταίο όροφο πέφτει κ προσγειώνεται στο κρεβάτι μου!

Είμαστε κ σε δίαιτα γιατί την τάιζε η μαμά μου,κ ξέφυγε από τις προδιαγραφές μοντέλου!
Σκέφτομαι να την παίρνω μαζί για τζόγκιν.Έλεος!Ευχαριστούμε πολύ Κατερίνα για την πολυκατοικία!Την λάτρεψε. Θα σας ανεβάσω κ φωτό κάποια στιγμή.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλημέρα!! Ναι την παρέλαβα.Συγγνώμη που σας κράτησα τόσο καιρό σε αγωνία,αλλά προέκυψαν κάτι οικογενειακά και...χάθηκα λίγο από προσώπου γης!
Την 1η μέρα καταφέρε να ξεριζώσει το ένα παιχνίδι.Ανεβαίνει,αλλά το κατέβασμα δεν το'χει ακόμα.Οπότε κάθε φορά από τον τελευταίο όροφο πέφτει κ προσγειώνεται στο κρεβάτι μου!
Είμαστε κ σε δίαιτα γιατί την τάιζε η μαμά μου,κ ξέφυγε από τις προδιαγραφές μοντέλου!Σκέφτομαι να την παίρνω μαζί για τζόγκιν.Έλεος!
Ευχαριστούμε πολύ Κατερίνα για την πολυκατοικία!Την λάτρεψε. Θα σας ανεβάσω κ φωτό κάποια στιγμή.
Όπου να'ναι παίρνουμε κι εμείς τη δική μας!
Επιτέλους η τράπεζα μας ενέκρινε το δάνειο
διαχειρίστρια θα είναι η Καλυψώ βέβαια.. που θα μαζεύει και τα κοινόχρηστα απ΄τους υπόλοιπους! 
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Χθες αργά το βράδυ κρεμάσαμε τη πολυκατοικία μας... και μετά μέσα κάναμε και galla εγκαινίων!! Ο χαμός έγινε!!Όπου να'ναι παίρνουμε κι εμείς τη δική μας!Επιτέλους η τράπεζα μας ενέκρινε το δάνειο
διαχειρίστρια θα είναι η Καλυψώ βέβαια.. που θα μαζεύει και τα κοινόχρηστα απ΄τους υπόλοιπους!
![]()
Τρελό παιχνίδι τα ζουζούνια μου!!

καλέ τρελάθηκα με τον 5ο όροφο που έχει μαλακό στρώματάκι για ύπνο... σαν τις μεζονέτες που έχουν πάνω τα υπνοδωμάτια!
και ψηλά ψηλά έχει και σοφίτα καλέεεεε.... που μπαίνει μέσα στη στέγη!!

πολύ πετυχημένη σύλληψη για γατούλες!!
Και ειδικά αν είναι πάνω από 2 παίζουν απίστευτα το ένα πανω και το άλλο κάτω....όσο για τα κρεμαστά παιχνιδάκια!! Όλα τα λεφτά! Δεν κοιμηθήκαμε το βράδυ απ'τα κουδούνια τους!

moukelis
Επιφανές μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Κι εμεις περιμενουμε τη δικη μας πως και πως!
Φροντίστε την Κυριακή να μην κανονίσετε τίποτα

moukelis
Επιφανές μέλος
Την Κυριακη εχουμε κανονισει...Φροντίστε την Κυριακή να μην κανονίσετε τίποτα![]()
Καφε με μια προδοτρα που ζουλαει βρετανακια...

θα ερθει και η μαμα της Καρμεν;Ο Σειριος ακονιζει απο τωρα τις νυχαρες του...
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Την Κυριακη εχουμε κανονισει...Καφε με μια προδοτρα που ζουλαει βρετανακια...
θα ερθει και η μαμα της Καρμεν;Ο Σειριος ακονιζει απο τωρα τις νυχαρες του...
![]()
Άσε Δώρα είμαι ακόμα υπό την επήρεια
. Η Νία που βρίσκεται είναι εδώ? Θα έρθει? Άμα είναι να έρθουμε μαζί
moukelis
Επιφανές μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Αυτο λεω,κανονιστε να ερθετε μαζι,νομιζω Ροδο ειναι.![]()
OK θα της στείλω μήνυμα

ELENIP
Διάσημο μέλος
https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=7647&stc=1&d=1223894010https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=7648&stc=1&d=1223894010
https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=7649&stc=1&d=1223894010
moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Να ενημερωσω οτι λαβαμε κι εμεις τη γατοπολυκατοικια μας χτες,χάρη στην γλυκυτατη Αναστασια μας και την πολυ καλοσυνατη Ουρανια μας που μας την κουβαλησε στην Κάλυμνο!Ευχαριστουμε πολυ!!!Τα μικρα ξετρελαθηκαν,θα βαλω φωτο συντομα στο θεμα τους!
Καλορίζικη!!!
Προτείνω!
Διαχειριστή το κ. Σείριο,
Τη πριγκήπισσα στο 5ο να περιμένει τον καβαλάρη...
και....
Συνεργείο καθαρισμού τη Δώρα!

bunny
Περιβόητο μέλος
Έχω κι εγώ ένα τέτοιο μαγνητάκι!Aν και ειμαι σιγουρη οτι θα εχετε ανακαλυψει μαγνητακια με γατουλες,σας παραθετω τα δικα μου,που ζουσα σε αλλο πλανητη και δεν τα ηξεραhttps://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=7647&stc=1&d=1223894010
https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=7648&stc=1&d=1223894010
https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=7649&stc=1&d=1223894010

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool