Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Δυο συσκευασιες για ενηλικο χνουδωτο!!!! να ειναι μονο δυο διαφορετικες γευσεις...Αντουλα δεν χρειάζεται να μου το πεις... αν το έβρισκα θα σε έπαιρνα ούτως ή άλλως τηλ. να σου πω αν θες κι εσύ!
Θα σου πάρω τις 2 συσκευασίες για ενήλικα ΟΚ??
η αν δεν θες παίρνω εγώ όλες τις τροφές (4 συσκευασίες junior για τη Σεμέλη) Και σου δίνω εσένα μόνο τη σκηνούλα... Τι προτιμάς?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΟΚ! Αν χρειαστεί θα σε πάρω τηλ!Δυο συσκευασιες για ενηλικο χνουδωτο!!!! να ειναι μονο δυο διαφορετικες γευσεις...![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα
Δραστήριο μέλος
. Θα προσθέσω και ορόφους να φιάξω πολυκατοικία για να ζουλέβετε, αμέ
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Κανεις λάθος! Προσωπικά, παρακολουθώ στενά την εξέλιξη του project!!!!Του χοντρογάτου μου στο γατόσπιτό του ούτε που του δώσατε σημασία. Καλά σας. Θα προσθέσω και ορόφους να φιάξω πολυκατοικία για να ζουλέβετε, αμέ
![]()

Aναμένομεν πολυκατοικία!

stellak
Διάσημο μέλος
Του χοντρογάτου μου στο γατόσπιτό του ούτε που του δώσατε σημασία. Καλά σας. Θα προσθέσω και ορόφους να φιάξω πολυκατοικία για να ζουλέβετε, αμέ
![]()
Είσαι με τα καλά σου; Εγώ παρόλο που είχα πάρει και την "πολυκατοικία" όλο το γυροφέρνω να φτιάξω ένα σαν το δικό σου - εεε, συγνώμη, του Ρου εννοούσα! Αλλά θα είναι μόνιμα στη βεράντα, τι να πρωτοβάλω στο σπίτι πια!

vikoulini
Νεοφερμένο μέλος
Μόνο ο Γαλαξίας το δίνει.Και ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των δώρων,οπότε πρέπει να βιαστείτε![]()
Είναι τέλειο!!! Η Νεφέλη το λάτρεψε!!!
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

stellak
Διάσημο μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος
Το γατόσπιτό μας έγινε...Ρουνόσπιτο.Ο Ρού μου, αυτός ο απόλυτα ήρεμος και αγαθός γατούλης γίνεται τίγρης μόλις πάει κάποια από τις κυρίες να μπεί στο ... σπίτι του. Η Κείρα και η Πούνκη το γρατσουνάνε και σκαρφαλώνουν πάνω του αλλά μέσα δεν μπαίνουν πια.
Κι εγώ είμαι μέσα στην καλή χαρά που επιτέλους ο Ρού βρήκε ένα μέρος να γλυτώσει απο τις ξαφνικές επιθέσεις που τον τρομάζουν γιατί δεν ακούει. Στο σπίτι του ξαπλάρει την κορμάρα του, βγάζει το κεφάλι του έξω και κρύβει τα παιχνίδια του.
(κι αν αναρωτιέστε, ναι, του έχω τρελή αδυναμιά, δεν σας φάνηκε απλώς)
Τι γλυκας που ειναι!! Εχει το υφος του περιεργου και ενοχλημενου!!!
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Θες να σου πάρω αν τη βρω;
Αν ομιλείτε σε εμένα θέλω θέλω. 2 των 300 Junior παρακαλώ για τον βουτυρομπεμπέ μου. Περίμενα να μου το προτείνει κάποιος

stellak
Διάσημο μέλος
Αν ομιλείτε σε εμένα θέλω θέλω. 2 των 300 Junior παρακαλώ για τον βουτυρομπεμπέ μου. Περίμενα να μου το προτείνει κάποιος![]()
Έγινε. Αν τη βρω στη γειτονιά μου θα σου πάρω και θα σε ενημερώσω. Για τον Αιμίλιο το κάνω φυσικά, έτσι;

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Έγινε. Αν τη βρω στη γειτονιά μου θα σου πάρω και θα σε ενημερώσω. Για τον Αιμίλιο το κάνω φυσικά, έτσι;![]()
Εννοείται καλέ΄. Εγώ άντε να πεις αλλάζω μενού και τρώω κροκέτες. Το Junior τι σου λέει το έχω ξεπεράσει προ πολλού
.Άντε και όταν ταχτοποιηθούμε θα σας καλέσει ο Αιμίλιος και για καφεδάκι κυρία Στέλλα να σας γνωρίσει από κοντά

moukelis
Επιφανές μέλος

katerina10:1 wanted+1 με το μικρο γατακι
niki:1 wanted+1 ψαρακι μεσα στην κοιλιτσα
Slitherin:1 ψαρακι μεσα στην κοιλιτσα+1 με το μικρό γατάκι
Prince:4 διαφορα σχεδια.
Τζουτζού:2 διαφορα σχέδια
Ποια ξεχασα;
prince
Διάσημο μέλος

Σου στέλνω ΠΜ
Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το γατόσπιτό μας έγινε...Ρουνόσπιτο.Ο Ρού μου, αυτός ο απόλυτα ήρεμος και αγαθός γατούλης γίνεται τίγρης μόλις πάει κάποια από τις κυρίες να μπεί στο ... σπίτι του. Η Κείρα και η Πούνκη το γρατσουνάνε και σκαρφαλώνουν πάνω του αλλά μέσα δεν μπαίνουν πια.
Κι εγώ είμαι μέσα στην καλή χαρά που επιτέλους ο Ρού βρήκε ένα μέρος να γλυτώσει απο τις ξαφνικές επιθέσεις που τον τρομάζουν γιατί δεν ακούει. Στο σπίτι του ξαπλάρει την κορμάρα του, βγάζει το κεφάλι του έξω και κρύβει τα παιχνίδια του.
(κι αν αναρωτιέστε, ναι, του έχω τρελή αδυναμιά, δεν σας φάνηκε απλώς)
Μια χαρά ωραίο είναι!!!!

κι έχω δει τόσες φορές τραπεζάκια στα σκουπίδια....μου έδωσες ιδέα τώρα! Να σε ρωτήσω κάτι,τις πατουσίτσες πώς τις έκανες πάνω; Με σφραγίδα σε τέτοιο σχήμα; Ή τις ζωγράφισες;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Γενικα παιρνω ολες τις τροφες και τα αξεσουαρ μας απο εκει,οποτε με εχει εκτιμησει,μεχρι και την κλειστη τουαλετα και τη βαλιτσουλα μεταφορας απο εκει την πηρα.Αυτή η κτηνίατρος πρέπει να σε κατασυμπάθησε. Να της πείς να σου κάνει ειδικές τιμές για σένα και το λαό σου
Σου στέλνω ΠΜ

prince
Διάσημο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

prince
Διάσημο μέλος
Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος
πολύ ωραία η σκηνούλα της Purina! τρελά παιχνίδια τα παιδιά!!θα βάλω και φωτό!![]()

είναι χαριτωμένη!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool