Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Στη φωτογραφία είναι η Σίσυ, μια από τις δυο γάτες που είχα. Πέθανε πριν 4 χρόνια από καρκίνο.Ήτανε 10 χρονών. :(
Νομίζω ήμουνα πολύ τυχερή που έζησα με αυτή τη γάτα, ήτανε απερίγραπτο ζώο. :inlove:

Η Μάρθα είναι η σκύλα που έχω τώρα. Είναι πολύ καλό το κορίτσι μου! Ελπίζω σύντομα να έχει παρέα! Ανυπομονώ να δω τις πρώτες της αντιδράσεις μόλις της φέρω γατάκι. Θα ξετρελαθεί! :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ορίστε για σας τις Αθηναίες: 19,40 ευρώ/m2
https://www.xfloor.gr/nature/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με κίνδυνο να με περάσετε για τελείως λοξή :confused: (ακόμη δεν έχω γάτα και όλο για γατοκατασκευές μιλάω), να ρωτήσω κάτι ακόμη...
Τα γατοτούνελ που έχετε για να παίζουν τα καμάρια σας, εξυπηρετεί σε κάτι που είναι μαλακά; Αν ήτανε σκληρά και άκαμπτα, θα ήτανε άραγε λιγότερο διασκεδαστικά;
Έχω τους λόγους μου που ρωτάω. ;)

Με κίνδυνο να με περάσετε για τελείως λοξή :confused: (ακόμη δεν έχω γάτα και όλο για γατοκατασκευές μιλάω), να ρωτήσω κάτι ακόμη...
Τα γατοτούνελ που έχετε για να παίζουν τα καμάρια σας, εξυπηρετεί σε κάτι που είναι μαλακά; Αν ήτανε σκληρά και άκαμπτα, θα ήτανε άραγε λιγότερο διασκεδαστικά;

Το δικό μας δεν είναι μαλακό. Είναι "σκληρό" και κάνει χρουτς χρουτς όταν το παίζουν οι γάτες. Αυτό τις ξετρελαίνει, αφού πολλές φορές μπαίνουν μέσα μόνο και μόνο για να ακούσουν το θόρυβο:P Για την ιστορία, το έχω παραγγείλει από ιστοσελίδα της Μ. Βρετανίας.

Σχεδιάζω πώς θα στήσω κάποια πράγματα για να μπορεί να εκτονώνεται το γατάκι μου (όταν με το καλό πάρω) σε ικανοποιητικό βαθμό και να μη νιώθω άσχημα που θα ζει αποκλειστικά σε διαμέρισμα.
Το τούνελ φαίνεται πολύ διασκεδαστικό, αλλά μια να δώσει με την ποδάρα της η σκύλα μου θα το ρημάξει. :/:

Fotini μπορείς να μου πεις κι εμένα το site που παρήγγειλες το δικό σου; Αν δεν επιτρέπεται μου το στελνεις με πμ; Σ' ευχαριστώ.

εμεις ψαχνουμε ποντικακι με τηλεκοντρολ που το κουνας εσυ οπου θες..αλλα μεχρι στιγμης το εχουμε βρει σε αμερικανικα site που δεν στελνουν ελλαδα και ξερω οτι ο ρορυ μας θα το λατρεψει...

Σχεδιάζω πώς θα στήσω κάποια πράγματα για να μπορεί να εκτονώνεται το γατάκι μου (όταν με το καλό πάρω) σε ικανοποιητικό βαθμό και να μη νιώθω άσχημα που θα ζει αποκλειστικά σε διαμέρισμα.
Το τούνελ φαίνεται πολύ διασκεδαστικό, αλλά μια να δώσει με την ποδάρα της η σκύλα μου θα το ρημάξει. :/:

Fotini μπορείς να μου πεις κι εμένα το site που παρήγγειλες το δικό σου; Αν δεν επιτρέπεται μου το στελνεις με πμ; Σ' ευχαριστώ.
το εχει η Alex Pack! Κανει γυρω στα 7 ευρω!;):)

Αυτο το τουνελ Λουκια ειναι απο μαλακο και αδιαβροχο υφασμα και εχει ενσωματωμενους συρματινουες δακτυλιους, προφανως να διατηρει το σχημα του.Βγαινει σε δυο χρωματισμους(απ'οτι θυμαμαι).Κοκκινο-ασπρο και μπλε-κιτρινο.Και υπαρχει σε ολες σχεδον τις γατισιες φωτογραφιες των μελων του φορουμ!;):lol: Παντος αν και φαινεται ψευτικο και προφανως κινεζικο, ειναι πολυ ανθεκτικο. Το δικο μας το εχουμε απο το 2005 και αντεξε τις ανελεητες επιθεσεις την Μυρτουλας οταν ηταν μικρη και τωρα του Αρη.;):lol:
Παντος τα γατια μου τρελενονται για αυτο!:cool::D:D:D

Όπως έχω πει σε άλλο θέμα, έχω πρόβλημα με τον Όλιο μου, που θέλει να πίνει νερό από τη βρύση.:/::mad:
Μου προτείναν εδώ μια συσκευή που υπάρχει μόνο έξω και κοστίζει μαζί με τα μεταφορικά κοντά στα 60-70 ευρώ, συν τα φίλτρα που θες κάθε μήνα.
Βρήκα μια πιο οικονομική λύση και κοιτάξτε τα. Το τίμησαν δεόντως!!! :up:

Όπως έχω πει σε άλλο θέμα, έχω πρόβλημα με τον Όλιο μου, που θέλει να πίνει νερό από τη βρύση.:/::mad:
Μου προτείναν εδώ μια συσκευή που υπάρχει μόνο έξω και κοστίζει μαζί με τα μεταφορικά κοντά στα 60-70 ευρώ, συν τα φίλτρα που θες κάθε μήνα.
Βρήκα μια πιο οικονομική λύση και κοιτάξτε τα. Το τίμησαν δεόντως!!! :up:

Τέλεια λύση.....είναι υπέροχη ιδέα:up::up::up:

Τέλεια λύση.....είναι υπέροχη ιδέα:up::up::up:

Εύχομαι να είναι λύση και για όλους όσους έχουν το ίδιο πρόβλημα. :)

Αλλά καλό είναι το συντριβανάκι να τρέχει σαν βρυσούλα και να έχει γούρνα από κάτω να μαζεύεται το νερό, όπως αυτό, γιατί δεν νομίζω να τους ενθουσιάσουν εκείνα που το νερό απλά γλύφει κάποιες κάθετες επιφάνειες.:hmm:

Ωραια ιδεα,αλλα ολο αυτο δε θελει πολυ εμφιαλωμενο για να γεμισει;Και δε θα συμφερει να το αλλαζεις καθε μερα...

Ωραια ιδεα,αλλα ολο αυτο δε θελει πολυ εμφιαλωμενο για να γεμισει;Και δε θα συμφερει να το αλλαζεις καθε μερα...

:blink: Ορίστε;

Γιατί εσύ στα δικά σου εμφιαλωμένο δίνεις; :blink: :hmm:

Είναι συντριβανάκι τύπου φενγκ σούι;

Φοβερή πατέντα! :up:
Εννοείτε πως την ζήλεψα! :P

Αυτό το συνδέεις κάπως κάπου; Για ρεύμα ή νερό; Ή είναι τελείως αυτόνομο οπότε το βάζεις όπου να 'ναι χωρίς περιορισμούς;

Ναι,μονο εμφιαλωμενο,ειδικα μετα τη στειρωση.Καλα ειδικα τωρα που ειμαστε Καλυμνο ετσι κι αλλιως το νερο δεν ειναι ποσιμο.

Φοβερή πατέντα! :up:
Εννοείτε πως την ζήλεψα! :P

Αυτό το συνδέεις κάπως κάπου; Για ρεύμα ή νερό; Ή είναι τελείως αυτόνομο οπότε το βάζεις όπου να 'ναι χωρίς περιορισμούς;

Καλέ έχει από κάτω, μέσα στο νερό, φίλτρο και καλώδιο για την πρίζα. Όλα αυτά είναι ρεύματος.

Κι αυτοί, χάθηκε ο κόσμος να το κάνανε να λειτουργεί και με μπαταρίες;
Τέλος πάντων, θα συμβιβαστώ. :cool:

Έχει διάφορα, κοίτα τί ωραίο κι αυτό! Minimal! :D
6394f08ce6ae603f3d536ae331013955.jpg

Ναι,μονο εμφιαλωμενο,ειδικα μετα τη στειρωση.Καλα ειδικα τωρα που ειμαστε Καλυμνο ετσι κι αλλιως το νερο δεν ειναι ποσιμο.

Γιατί εμφιαλωμένο ( όχι για Κάλυμνο, γενικά μιλάω); :hmm: Δεν ξέρεις ότι το στάσιμο νερό όπως είναι το εμφιαλωμένο, δεν είναι καλό; Τουλάχιστον για τους ανθρώπους, η αποκλειστική χρήση δεν κάνει. Πιστεύω το ίδιο θα ισχύει και για τα ζώα μας.
Δώσαμε κάποια στιγμή να ελέγξουν επώνυμο εμφιαλωμένο σε εργαστήριο και άσε τι βρήκαν...υποτίθεται μέσα στα επιτρεπτά όρια, αλλά καλύτερα το νερό της βρύσης μας είπαν που χλωριώνεται κιόλας.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back