gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 16:47 Η gatouni έγραψε: #1.941 11-05-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ σκέφτηκα να βάλω στον τοίχο κάτω χαμηλά ένα ραφάκι όπου θα ακουμπήσω τα μπολάκια για να μην είναι στο έδαφος (επειδή κ τα περσικά έχουν πρόβλημα δεν μπορούν να φάνε όταν είναι εντελώς κάτω το μπολ Click για ανάπτυξη... Καλή ιδέα είναι αυτή, αλλά ψάχνω κάτι που να μπορώ να το μετακινώ αν χρειαστεί. Δεν τα πάω και πολύ καλά και με τις κατασκευές. Οπότε λέω μήπως βρώ κάτι έτοιμο. Αρχική Δημοσίευση από aretha: Το ΙΚΕΑ του αεροδρομίου, που πήγα την Παρασκευή, δεν τα είχε. Τα έχω δει όμως κι εγώ παλιότερα, ίσως τα βρεις στο ΙΚΕΑ του Ρέντη. Μεταλλικές βάσεις για μπολάκια έχει και το cats & dogs πάντως. Click για ανάπτυξη... Θα πάω μια βόλτα από το cats & dogs πρώτα, είναι και πιο κοντά. Να μην τρέχω άδικα στο ΙΚΕΑ και βλέπουμε. Σας ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 10:07 Η Melini έγραψε: #1.942 21-05-09 10:07 Είχα σήμερα επικοινωνία με την κοπέλα του Madcats και τη ρώτησα αν μπορεί να φέρνει αξεσουάρ και παιχνίδια που βρίσκουμε κατά καιρούς στο ίντερνετ αλλά δε στέλνονται στην Ελλάδα. Μου απάντησε ότι μπορεί να το κάνει, αρκεί να της στέλνουμε φωτογραφίες και όσο περισσότερα στοιχεία του προϊόντος έχουμε στη διάθεσή μας Τι θα λέγατε για μια μαζική παραγγελία από γατοπολυκατοικίες για αρχή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 10:09 Η chryssa έγραψε: #1.943 21-05-09 10:09 Εγώ είμαι μέσα!!! Τη θέλω σαν τρελή και είμαι 99% σίγουρη ότι θα αρέσει και στη Μπουμπού! Μπράβο βρε Μελίνα διοργανώτρια! Πολύ καλή ιδέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 10:10 Η stellak έγραψε: #1.944 21-05-09 10:10 Μελίνα, και γατίσια Greenies σε παρακαλώ, γίνεται; Τα έχουν μόνο Αμερική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 10:12 Η ιβανα έγραψε: #1.945 21-05-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Είχα σήμερα επικοινωνία με την κοπέλα του Madcats και τη ρώτησα αν μπορεί να φέρνει αξεσουάρ και παιχνίδια που βρίσκουμε κατά καιρούς στο ίντερνετ αλλά δε στέλνονται στην Ελλάδα. Μου απάντησε ότι μπορεί να το κάνει, αρκεί να της στέλνουμε φωτογραφίες και όσο περισσότερα στοιχεία του προϊόντος έχουμε στη διάθεσή μας Τι θα λέγατε για μια μαζική παραγγελία από γατοπολυκατοικίες για αρχή;;; Click για ανάπτυξη... αν παραγγειλετε, θα ηθελα και εγω μια πολυκατοικια για το πασχαλιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 10:16 Η chryssa έγραψε: #1.946 21-05-09 10:16 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μελίνα, και γατίσια Greenies σε παρακαλώ, γίνεται; Τα έχουν μόνο Αμερική... Click για ανάπτυξη... Tι είναι αυτά τα greenies? Τα έχω ξαναακούσει εδώ, είναι λιχουδιές νόστιμες και υγιεινές? Αν είναι κάτι τέτοιο θέλω κι εγώ! (για τη Μπουμπού, ε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 10:22 Η Melini έγραψε: #1.947 21-05-09 10:22 Χαίρομαι που υπάρχει ανταπόκριση θα το προχωρήσουμε λοιπόν... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μελίνα, και γατίσια Greenies σε παρακαλώ, γίνεται; Τα έχουν μόνο Αμερική... Click για ανάπτυξη... Στέλλα, βρες μου μια φωτογραφία και στοιχεία του προϊόντος (τι είναι αυτό;) Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα πράγματα που σας ενδιαφέρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 10:22 Η ιβανα έγραψε: #1.948 21-05-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Tι είναι αυτά τα greenies? Τα έχω ξαναακούσει εδώ, είναι λιχουδιές νόστιμες και υγιεινές? Αν είναι κάτι τέτοιο θέλω κι εγώ! (για τη Μπουμπού, ε?) Click για ανάπτυξη... δεν ειναι βασικη τροφη χρυσα, ειναι κερασματα (treats) για τα γατακια, οταν θες να τα επιβραβευσεις η να τα εκπαιδευσεις, αλλα τα δινεις κ σαν λιχουδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 10:26 Η stellak έγραψε: #1.949 21-05-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Στέλλα, βρες μου μια φωτογραφία και στοιχεία του προϊόντος (τι είναι αυτό;) Click για ανάπτυξη... https://www.mypetz.gr/threads/greenies-feline.219825/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 10:53 Η Melini έγραψε: #1.950 21-05-09 10:53 Ευχαριστώ Στέλλα μου, μπορεί να μου ανεβάσει κάποιος και μια φωτογραφία γατοπολυκατοικίας; Ψάχνω στο θέμα αλλά δε μπορώ να την εντοπίσω (είναι και πολλές σελίδες) Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 11:06 Η vi2ka έγραψε: #1.951 21-05-09 11:06 αν κανονίσετε παραγγελιά θέλω και γω μια πολυκατοικία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 11:07 Η stellak έγραψε: #1.952 21-05-09 11:07 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: αν κανονίσετε παραγγελιά θέλω και γω μια πολυκατοικία.. Click για ανάπτυξη... Εσύ να πάρεις προίκα από το Θανάση και να αφήσεις τα ΘΕΛΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 11:50 Η Melini έγραψε: #1.953 21-05-09 11:50 Όλα εντάξει κορίτσια, βρήκα φωτογραφία κι έστειλα και μήνυμα για Greenies και γατοπολυκατοικία... για να δούμε αν θα είμαστε τυχερές cross your fingres Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 16:52 Η zanin έγραψε: #1.954 21-05-09 16:52 πόσο θα κοστίσει σύνολο η γατο πολυκατοικία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:02 Η Luna έγραψε: #1.955 21-05-09 17:02 ποια γατοπολυκατοικια??? πειτε μου κι εμενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandeson Εκκολαπτόμενο μέλος Η mandeson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:10 Η mandeson έγραψε: #1.956 21-05-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν ειναι βασικη τροφη χρυσα, ειναι κερασματα (treats) για τα γατακια, οταν θες να τα επιβραβευσεις η να τα εκπαιδευσεις, αλλα τα δινεις κ σαν λιχουδιες Click για ανάπτυξη... Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:49 Η vi2ka έγραψε: #1.957 21-05-09 17:49 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εσύ να πάρεις προίκα από το Θανάση και να αφήσεις τα ΘΕΛΩ Click για ανάπτυξη... όχι για μένα..για το φουκαριάρικο το παιδί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:06 Η Melini έγραψε: #1.958 22-05-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από zanin: πόσο θα κοστίσει σύνολο η γατο πολυκατοικία? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω, έχουμε ζητήσει να μας τη βρουν και να μας τη στέλνουν από Αγγλία, αν τη βρει η κοπέλα, θα μάθουμε και την τιμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:14 Η ιβανα έγραψε: #1.959 22-05-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από mandeson: Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Click για ανάπτυξη... γιατι αποσυρονται ομως? τι προκαλουν ? παντως ευχαριστουμε για την πληροφορια, γιατι πλακα πλακα επειδη αυτα ειναι απο αμερικη, αν αποσυρθουν εκει, εμεις εδω δυσκολα θα παρουμε εγκαιρα χαμπαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.960 22-05-09 09:42 Αρχική Δημοσίευση από mandeson: Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Click για ανάπτυξη... σοβαρα? και μολις μου εφερε ενας συναδελφος απο Αμερικηο Μορφεας μου τρελαινεται για greenaκια...τα κοριτσια καθολου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ σκέφτηκα να βάλω στον τοίχο κάτω χαμηλά ένα ραφάκι όπου θα ακουμπήσω τα μπολάκια για να μην είναι στο έδαφος (επειδή κ τα περσικά έχουν πρόβλημα δεν μπορούν να φάνε όταν είναι εντελώς κάτω το μπολ Click για ανάπτυξη... Καλή ιδέα είναι αυτή, αλλά ψάχνω κάτι που να μπορώ να το μετακινώ αν χρειαστεί. Δεν τα πάω και πολύ καλά και με τις κατασκευές. Οπότε λέω μήπως βρώ κάτι έτοιμο. Αρχική Δημοσίευση από aretha: Το ΙΚΕΑ του αεροδρομίου, που πήγα την Παρασκευή, δεν τα είχε. Τα έχω δει όμως κι εγώ παλιότερα, ίσως τα βρεις στο ΙΚΕΑ του Ρέντη. Μεταλλικές βάσεις για μπολάκια έχει και το cats & dogs πάντως. Click για ανάπτυξη... Θα πάω μια βόλτα από το cats & dogs πρώτα, είναι και πιο κοντά. Να μην τρέχω άδικα στο ΙΚΕΑ και βλέπουμε. Σας ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 10:07 Η Melini έγραψε: #1.942 21-05-09 10:07 Είχα σήμερα επικοινωνία με την κοπέλα του Madcats και τη ρώτησα αν μπορεί να φέρνει αξεσουάρ και παιχνίδια που βρίσκουμε κατά καιρούς στο ίντερνετ αλλά δε στέλνονται στην Ελλάδα. Μου απάντησε ότι μπορεί να το κάνει, αρκεί να της στέλνουμε φωτογραφίες και όσο περισσότερα στοιχεία του προϊόντος έχουμε στη διάθεσή μας Τι θα λέγατε για μια μαζική παραγγελία από γατοπολυκατοικίες για αρχή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 10:09 Η chryssa έγραψε: #1.943 21-05-09 10:09 Εγώ είμαι μέσα!!! Τη θέλω σαν τρελή και είμαι 99% σίγουρη ότι θα αρέσει και στη Μπουμπού! Μπράβο βρε Μελίνα διοργανώτρια! Πολύ καλή ιδέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 10:10 Η stellak έγραψε: #1.944 21-05-09 10:10 Μελίνα, και γατίσια Greenies σε παρακαλώ, γίνεται; Τα έχουν μόνο Αμερική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 10:12 Η ιβανα έγραψε: #1.945 21-05-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Είχα σήμερα επικοινωνία με την κοπέλα του Madcats και τη ρώτησα αν μπορεί να φέρνει αξεσουάρ και παιχνίδια που βρίσκουμε κατά καιρούς στο ίντερνετ αλλά δε στέλνονται στην Ελλάδα. Μου απάντησε ότι μπορεί να το κάνει, αρκεί να της στέλνουμε φωτογραφίες και όσο περισσότερα στοιχεία του προϊόντος έχουμε στη διάθεσή μας Τι θα λέγατε για μια μαζική παραγγελία από γατοπολυκατοικίες για αρχή;;; Click για ανάπτυξη... αν παραγγειλετε, θα ηθελα και εγω μια πολυκατοικια για το πασχαλιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 10:16 Η chryssa έγραψε: #1.946 21-05-09 10:16 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μελίνα, και γατίσια Greenies σε παρακαλώ, γίνεται; Τα έχουν μόνο Αμερική... Click για ανάπτυξη... Tι είναι αυτά τα greenies? Τα έχω ξαναακούσει εδώ, είναι λιχουδιές νόστιμες και υγιεινές? Αν είναι κάτι τέτοιο θέλω κι εγώ! (για τη Μπουμπού, ε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 10:22 Η Melini έγραψε: #1.947 21-05-09 10:22 Χαίρομαι που υπάρχει ανταπόκριση θα το προχωρήσουμε λοιπόν... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μελίνα, και γατίσια Greenies σε παρακαλώ, γίνεται; Τα έχουν μόνο Αμερική... Click για ανάπτυξη... Στέλλα, βρες μου μια φωτογραφία και στοιχεία του προϊόντος (τι είναι αυτό;) Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα πράγματα που σας ενδιαφέρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 10:22 Η ιβανα έγραψε: #1.948 21-05-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Tι είναι αυτά τα greenies? Τα έχω ξαναακούσει εδώ, είναι λιχουδιές νόστιμες και υγιεινές? Αν είναι κάτι τέτοιο θέλω κι εγώ! (για τη Μπουμπού, ε?) Click για ανάπτυξη... δεν ειναι βασικη τροφη χρυσα, ειναι κερασματα (treats) για τα γατακια, οταν θες να τα επιβραβευσεις η να τα εκπαιδευσεις, αλλα τα δινεις κ σαν λιχουδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 10:26 Η stellak έγραψε: #1.949 21-05-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Στέλλα, βρες μου μια φωτογραφία και στοιχεία του προϊόντος (τι είναι αυτό;) Click για ανάπτυξη... https://www.mypetz.gr/threads/greenies-feline.219825/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 10:53 Η Melini έγραψε: #1.950 21-05-09 10:53 Ευχαριστώ Στέλλα μου, μπορεί να μου ανεβάσει κάποιος και μια φωτογραφία γατοπολυκατοικίας; Ψάχνω στο θέμα αλλά δε μπορώ να την εντοπίσω (είναι και πολλές σελίδες) Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 11:06 Η vi2ka έγραψε: #1.951 21-05-09 11:06 αν κανονίσετε παραγγελιά θέλω και γω μια πολυκατοικία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 11:07 Η stellak έγραψε: #1.952 21-05-09 11:07 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: αν κανονίσετε παραγγελιά θέλω και γω μια πολυκατοικία.. Click για ανάπτυξη... Εσύ να πάρεις προίκα από το Θανάση και να αφήσεις τα ΘΕΛΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 11:50 Η Melini έγραψε: #1.953 21-05-09 11:50 Όλα εντάξει κορίτσια, βρήκα φωτογραφία κι έστειλα και μήνυμα για Greenies και γατοπολυκατοικία... για να δούμε αν θα είμαστε τυχερές cross your fingres Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 16:52 Η zanin έγραψε: #1.954 21-05-09 16:52 πόσο θα κοστίσει σύνολο η γατο πολυκατοικία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:02 Η Luna έγραψε: #1.955 21-05-09 17:02 ποια γατοπολυκατοικια??? πειτε μου κι εμενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandeson Εκκολαπτόμενο μέλος Η mandeson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:10 Η mandeson έγραψε: #1.956 21-05-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν ειναι βασικη τροφη χρυσα, ειναι κερασματα (treats) για τα γατακια, οταν θες να τα επιβραβευσεις η να τα εκπαιδευσεις, αλλα τα δινεις κ σαν λιχουδιες Click για ανάπτυξη... Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:49 Η vi2ka έγραψε: #1.957 21-05-09 17:49 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εσύ να πάρεις προίκα από το Θανάση και να αφήσεις τα ΘΕΛΩ Click για ανάπτυξη... όχι για μένα..για το φουκαριάρικο το παιδί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:06 Η Melini έγραψε: #1.958 22-05-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από zanin: πόσο θα κοστίσει σύνολο η γατο πολυκατοικία? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω, έχουμε ζητήσει να μας τη βρουν και να μας τη στέλνουν από Αγγλία, αν τη βρει η κοπέλα, θα μάθουμε και την τιμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:14 Η ιβανα έγραψε: #1.959 22-05-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από mandeson: Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Click για ανάπτυξη... γιατι αποσυρονται ομως? τι προκαλουν ? παντως ευχαριστουμε για την πληροφορια, γιατι πλακα πλακα επειδη αυτα ειναι απο αμερικη, αν αποσυρθουν εκει, εμεις εδω δυσκολα θα παρουμε εγκαιρα χαμπαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.960 22-05-09 09:42 Αρχική Δημοσίευση από mandeson: Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Click για ανάπτυξη... σοβαρα? και μολις μου εφερε ενας συναδελφος απο Αμερικηο Μορφεας μου τρελαινεται για greenaκια...τα κοριτσια καθολου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είχα σήμερα επικοινωνία με την κοπέλα του Madcats και τη ρώτησα αν μπορεί να φέρνει αξεσουάρ και παιχνίδια που βρίσκουμε κατά καιρούς στο ίντερνετ αλλά δε στέλνονται στην Ελλάδα. Μου απάντησε ότι μπορεί να το κάνει, αρκεί να της στέλνουμε φωτογραφίες και όσο περισσότερα στοιχεία του προϊόντος έχουμε στη διάθεσή μας Τι θα λέγατε για μια μαζική παραγγελία από γατοπολυκατοικίες για αρχή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 10:09 Η chryssa έγραψε: #1.943 21-05-09 10:09 Εγώ είμαι μέσα!!! Τη θέλω σαν τρελή και είμαι 99% σίγουρη ότι θα αρέσει και στη Μπουμπού! Μπράβο βρε Μελίνα διοργανώτρια! Πολύ καλή ιδέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 10:10 Η stellak έγραψε: #1.944 21-05-09 10:10 Μελίνα, και γατίσια Greenies σε παρακαλώ, γίνεται; Τα έχουν μόνο Αμερική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 10:12 Η ιβανα έγραψε: #1.945 21-05-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Είχα σήμερα επικοινωνία με την κοπέλα του Madcats και τη ρώτησα αν μπορεί να φέρνει αξεσουάρ και παιχνίδια που βρίσκουμε κατά καιρούς στο ίντερνετ αλλά δε στέλνονται στην Ελλάδα. Μου απάντησε ότι μπορεί να το κάνει, αρκεί να της στέλνουμε φωτογραφίες και όσο περισσότερα στοιχεία του προϊόντος έχουμε στη διάθεσή μας Τι θα λέγατε για μια μαζική παραγγελία από γατοπολυκατοικίες για αρχή;;; Click για ανάπτυξη... αν παραγγειλετε, θα ηθελα και εγω μια πολυκατοικια για το πασχαλιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 10:16 Η chryssa έγραψε: #1.946 21-05-09 10:16 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μελίνα, και γατίσια Greenies σε παρακαλώ, γίνεται; Τα έχουν μόνο Αμερική... Click για ανάπτυξη... Tι είναι αυτά τα greenies? Τα έχω ξαναακούσει εδώ, είναι λιχουδιές νόστιμες και υγιεινές? Αν είναι κάτι τέτοιο θέλω κι εγώ! (για τη Μπουμπού, ε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 10:22 Η Melini έγραψε: #1.947 21-05-09 10:22 Χαίρομαι που υπάρχει ανταπόκριση θα το προχωρήσουμε λοιπόν... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μελίνα, και γατίσια Greenies σε παρακαλώ, γίνεται; Τα έχουν μόνο Αμερική... Click για ανάπτυξη... Στέλλα, βρες μου μια φωτογραφία και στοιχεία του προϊόντος (τι είναι αυτό;) Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα πράγματα που σας ενδιαφέρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 10:22 Η ιβανα έγραψε: #1.948 21-05-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Tι είναι αυτά τα greenies? Τα έχω ξαναακούσει εδώ, είναι λιχουδιές νόστιμες και υγιεινές? Αν είναι κάτι τέτοιο θέλω κι εγώ! (για τη Μπουμπού, ε?) Click για ανάπτυξη... δεν ειναι βασικη τροφη χρυσα, ειναι κερασματα (treats) για τα γατακια, οταν θες να τα επιβραβευσεις η να τα εκπαιδευσεις, αλλα τα δινεις κ σαν λιχουδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 10:26 Η stellak έγραψε: #1.949 21-05-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Στέλλα, βρες μου μια φωτογραφία και στοιχεία του προϊόντος (τι είναι αυτό;) Click για ανάπτυξη... https://www.mypetz.gr/threads/greenies-feline.219825/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 10:53 Η Melini έγραψε: #1.950 21-05-09 10:53 Ευχαριστώ Στέλλα μου, μπορεί να μου ανεβάσει κάποιος και μια φωτογραφία γατοπολυκατοικίας; Ψάχνω στο θέμα αλλά δε μπορώ να την εντοπίσω (είναι και πολλές σελίδες) Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 11:06 Η vi2ka έγραψε: #1.951 21-05-09 11:06 αν κανονίσετε παραγγελιά θέλω και γω μια πολυκατοικία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 11:07 Η stellak έγραψε: #1.952 21-05-09 11:07 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: αν κανονίσετε παραγγελιά θέλω και γω μια πολυκατοικία.. Click για ανάπτυξη... Εσύ να πάρεις προίκα από το Θανάση και να αφήσεις τα ΘΕΛΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 11:50 Η Melini έγραψε: #1.953 21-05-09 11:50 Όλα εντάξει κορίτσια, βρήκα φωτογραφία κι έστειλα και μήνυμα για Greenies και γατοπολυκατοικία... για να δούμε αν θα είμαστε τυχερές cross your fingres Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 16:52 Η zanin έγραψε: #1.954 21-05-09 16:52 πόσο θα κοστίσει σύνολο η γατο πολυκατοικία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:02 Η Luna έγραψε: #1.955 21-05-09 17:02 ποια γατοπολυκατοικια??? πειτε μου κι εμενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandeson Εκκολαπτόμενο μέλος Η mandeson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:10 Η mandeson έγραψε: #1.956 21-05-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν ειναι βασικη τροφη χρυσα, ειναι κερασματα (treats) για τα γατακια, οταν θες να τα επιβραβευσεις η να τα εκπαιδευσεις, αλλα τα δινεις κ σαν λιχουδιες Click για ανάπτυξη... Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:49 Η vi2ka έγραψε: #1.957 21-05-09 17:49 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εσύ να πάρεις προίκα από το Θανάση και να αφήσεις τα ΘΕΛΩ Click για ανάπτυξη... όχι για μένα..για το φουκαριάρικο το παιδί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:06 Η Melini έγραψε: #1.958 22-05-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από zanin: πόσο θα κοστίσει σύνολο η γατο πολυκατοικία? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω, έχουμε ζητήσει να μας τη βρουν και να μας τη στέλνουν από Αγγλία, αν τη βρει η κοπέλα, θα μάθουμε και την τιμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:14 Η ιβανα έγραψε: #1.959 22-05-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από mandeson: Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Click για ανάπτυξη... γιατι αποσυρονται ομως? τι προκαλουν ? παντως ευχαριστουμε για την πληροφορια, γιατι πλακα πλακα επειδη αυτα ειναι απο αμερικη, αν αποσυρθουν εκει, εμεις εδω δυσκολα θα παρουμε εγκαιρα χαμπαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.960 22-05-09 09:42 Αρχική Δημοσίευση από mandeson: Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Click για ανάπτυξη... σοβαρα? και μολις μου εφερε ενας συναδελφος απο Αμερικηο Μορφεας μου τρελαινεται για greenaκια...τα κοριτσια καθολου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ είμαι μέσα!!! Τη θέλω σαν τρελή και είμαι 99% σίγουρη ότι θα αρέσει και στη Μπουμπού! Μπράβο βρε Μελίνα διοργανώτρια! Πολύ καλή ιδέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 10:10 Η stellak έγραψε: #1.944 21-05-09 10:10 Μελίνα, και γατίσια Greenies σε παρακαλώ, γίνεται; Τα έχουν μόνο Αμερική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 10:12 Η ιβανα έγραψε: #1.945 21-05-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Είχα σήμερα επικοινωνία με την κοπέλα του Madcats και τη ρώτησα αν μπορεί να φέρνει αξεσουάρ και παιχνίδια που βρίσκουμε κατά καιρούς στο ίντερνετ αλλά δε στέλνονται στην Ελλάδα. Μου απάντησε ότι μπορεί να το κάνει, αρκεί να της στέλνουμε φωτογραφίες και όσο περισσότερα στοιχεία του προϊόντος έχουμε στη διάθεσή μας Τι θα λέγατε για μια μαζική παραγγελία από γατοπολυκατοικίες για αρχή;;; Click για ανάπτυξη... αν παραγγειλετε, θα ηθελα και εγω μια πολυκατοικια για το πασχαλιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 10:16 Η chryssa έγραψε: #1.946 21-05-09 10:16 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μελίνα, και γατίσια Greenies σε παρακαλώ, γίνεται; Τα έχουν μόνο Αμερική... Click για ανάπτυξη... Tι είναι αυτά τα greenies? Τα έχω ξαναακούσει εδώ, είναι λιχουδιές νόστιμες και υγιεινές? Αν είναι κάτι τέτοιο θέλω κι εγώ! (για τη Μπουμπού, ε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 10:22 Η Melini έγραψε: #1.947 21-05-09 10:22 Χαίρομαι που υπάρχει ανταπόκριση θα το προχωρήσουμε λοιπόν... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μελίνα, και γατίσια Greenies σε παρακαλώ, γίνεται; Τα έχουν μόνο Αμερική... Click για ανάπτυξη... Στέλλα, βρες μου μια φωτογραφία και στοιχεία του προϊόντος (τι είναι αυτό;) Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα πράγματα που σας ενδιαφέρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 10:22 Η ιβανα έγραψε: #1.948 21-05-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Tι είναι αυτά τα greenies? Τα έχω ξαναακούσει εδώ, είναι λιχουδιές νόστιμες και υγιεινές? Αν είναι κάτι τέτοιο θέλω κι εγώ! (για τη Μπουμπού, ε?) Click για ανάπτυξη... δεν ειναι βασικη τροφη χρυσα, ειναι κερασματα (treats) για τα γατακια, οταν θες να τα επιβραβευσεις η να τα εκπαιδευσεις, αλλα τα δινεις κ σαν λιχουδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 10:26 Η stellak έγραψε: #1.949 21-05-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Στέλλα, βρες μου μια φωτογραφία και στοιχεία του προϊόντος (τι είναι αυτό;) Click για ανάπτυξη... https://www.mypetz.gr/threads/greenies-feline.219825/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 10:53 Η Melini έγραψε: #1.950 21-05-09 10:53 Ευχαριστώ Στέλλα μου, μπορεί να μου ανεβάσει κάποιος και μια φωτογραφία γατοπολυκατοικίας; Ψάχνω στο θέμα αλλά δε μπορώ να την εντοπίσω (είναι και πολλές σελίδες) Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 11:06 Η vi2ka έγραψε: #1.951 21-05-09 11:06 αν κανονίσετε παραγγελιά θέλω και γω μια πολυκατοικία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 11:07 Η stellak έγραψε: #1.952 21-05-09 11:07 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: αν κανονίσετε παραγγελιά θέλω και γω μια πολυκατοικία.. Click για ανάπτυξη... Εσύ να πάρεις προίκα από το Θανάση και να αφήσεις τα ΘΕΛΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 11:50 Η Melini έγραψε: #1.953 21-05-09 11:50 Όλα εντάξει κορίτσια, βρήκα φωτογραφία κι έστειλα και μήνυμα για Greenies και γατοπολυκατοικία... για να δούμε αν θα είμαστε τυχερές cross your fingres Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 16:52 Η zanin έγραψε: #1.954 21-05-09 16:52 πόσο θα κοστίσει σύνολο η γατο πολυκατοικία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:02 Η Luna έγραψε: #1.955 21-05-09 17:02 ποια γατοπολυκατοικια??? πειτε μου κι εμενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandeson Εκκολαπτόμενο μέλος Η mandeson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:10 Η mandeson έγραψε: #1.956 21-05-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν ειναι βασικη τροφη χρυσα, ειναι κερασματα (treats) για τα γατακια, οταν θες να τα επιβραβευσεις η να τα εκπαιδευσεις, αλλα τα δινεις κ σαν λιχουδιες Click για ανάπτυξη... Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:49 Η vi2ka έγραψε: #1.957 21-05-09 17:49 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εσύ να πάρεις προίκα από το Θανάση και να αφήσεις τα ΘΕΛΩ Click για ανάπτυξη... όχι για μένα..για το φουκαριάρικο το παιδί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:06 Η Melini έγραψε: #1.958 22-05-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από zanin: πόσο θα κοστίσει σύνολο η γατο πολυκατοικία? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω, έχουμε ζητήσει να μας τη βρουν και να μας τη στέλνουν από Αγγλία, αν τη βρει η κοπέλα, θα μάθουμε και την τιμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:14 Η ιβανα έγραψε: #1.959 22-05-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από mandeson: Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Click για ανάπτυξη... γιατι αποσυρονται ομως? τι προκαλουν ? παντως ευχαριστουμε για την πληροφορια, γιατι πλακα πλακα επειδη αυτα ειναι απο αμερικη, αν αποσυρθουν εκει, εμεις εδω δυσκολα θα παρουμε εγκαιρα χαμπαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.960 22-05-09 09:42 Αρχική Δημοσίευση από mandeson: Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Click για ανάπτυξη... σοβαρα? και μολις μου εφερε ενας συναδελφος απο Αμερικηο Μορφεας μου τρελαινεται για greenaκια...τα κοριτσια καθολου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μελίνα, και γατίσια Greenies σε παρακαλώ, γίνεται; Τα έχουν μόνο Αμερική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 10:12 Η ιβανα έγραψε: #1.945 21-05-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Είχα σήμερα επικοινωνία με την κοπέλα του Madcats και τη ρώτησα αν μπορεί να φέρνει αξεσουάρ και παιχνίδια που βρίσκουμε κατά καιρούς στο ίντερνετ αλλά δε στέλνονται στην Ελλάδα. Μου απάντησε ότι μπορεί να το κάνει, αρκεί να της στέλνουμε φωτογραφίες και όσο περισσότερα στοιχεία του προϊόντος έχουμε στη διάθεσή μας Τι θα λέγατε για μια μαζική παραγγελία από γατοπολυκατοικίες για αρχή;;; Click για ανάπτυξη... αν παραγγειλετε, θα ηθελα και εγω μια πολυκατοικια για το πασχαλιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 10:16 Η chryssa έγραψε: #1.946 21-05-09 10:16 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μελίνα, και γατίσια Greenies σε παρακαλώ, γίνεται; Τα έχουν μόνο Αμερική... Click για ανάπτυξη... Tι είναι αυτά τα greenies? Τα έχω ξαναακούσει εδώ, είναι λιχουδιές νόστιμες και υγιεινές? Αν είναι κάτι τέτοιο θέλω κι εγώ! (για τη Μπουμπού, ε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 10:22 Η Melini έγραψε: #1.947 21-05-09 10:22 Χαίρομαι που υπάρχει ανταπόκριση θα το προχωρήσουμε λοιπόν... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μελίνα, και γατίσια Greenies σε παρακαλώ, γίνεται; Τα έχουν μόνο Αμερική... Click για ανάπτυξη... Στέλλα, βρες μου μια φωτογραφία και στοιχεία του προϊόντος (τι είναι αυτό;) Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα πράγματα που σας ενδιαφέρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 10:22 Η ιβανα έγραψε: #1.948 21-05-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Tι είναι αυτά τα greenies? Τα έχω ξαναακούσει εδώ, είναι λιχουδιές νόστιμες και υγιεινές? Αν είναι κάτι τέτοιο θέλω κι εγώ! (για τη Μπουμπού, ε?) Click για ανάπτυξη... δεν ειναι βασικη τροφη χρυσα, ειναι κερασματα (treats) για τα γατακια, οταν θες να τα επιβραβευσεις η να τα εκπαιδευσεις, αλλα τα δινεις κ σαν λιχουδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 10:26 Η stellak έγραψε: #1.949 21-05-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Στέλλα, βρες μου μια φωτογραφία και στοιχεία του προϊόντος (τι είναι αυτό;) Click για ανάπτυξη... https://www.mypetz.gr/threads/greenies-feline.219825/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 10:53 Η Melini έγραψε: #1.950 21-05-09 10:53 Ευχαριστώ Στέλλα μου, μπορεί να μου ανεβάσει κάποιος και μια φωτογραφία γατοπολυκατοικίας; Ψάχνω στο θέμα αλλά δε μπορώ να την εντοπίσω (είναι και πολλές σελίδες) Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 11:06 Η vi2ka έγραψε: #1.951 21-05-09 11:06 αν κανονίσετε παραγγελιά θέλω και γω μια πολυκατοικία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 11:07 Η stellak έγραψε: #1.952 21-05-09 11:07 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: αν κανονίσετε παραγγελιά θέλω και γω μια πολυκατοικία.. Click για ανάπτυξη... Εσύ να πάρεις προίκα από το Θανάση και να αφήσεις τα ΘΕΛΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 11:50 Η Melini έγραψε: #1.953 21-05-09 11:50 Όλα εντάξει κορίτσια, βρήκα φωτογραφία κι έστειλα και μήνυμα για Greenies και γατοπολυκατοικία... για να δούμε αν θα είμαστε τυχερές cross your fingres Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 16:52 Η zanin έγραψε: #1.954 21-05-09 16:52 πόσο θα κοστίσει σύνολο η γατο πολυκατοικία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:02 Η Luna έγραψε: #1.955 21-05-09 17:02 ποια γατοπολυκατοικια??? πειτε μου κι εμενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandeson Εκκολαπτόμενο μέλος Η mandeson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:10 Η mandeson έγραψε: #1.956 21-05-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν ειναι βασικη τροφη χρυσα, ειναι κερασματα (treats) για τα γατακια, οταν θες να τα επιβραβευσεις η να τα εκπαιδευσεις, αλλα τα δινεις κ σαν λιχουδιες Click για ανάπτυξη... Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:49 Η vi2ka έγραψε: #1.957 21-05-09 17:49 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εσύ να πάρεις προίκα από το Θανάση και να αφήσεις τα ΘΕΛΩ Click για ανάπτυξη... όχι για μένα..για το φουκαριάρικο το παιδί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:06 Η Melini έγραψε: #1.958 22-05-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από zanin: πόσο θα κοστίσει σύνολο η γατο πολυκατοικία? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω, έχουμε ζητήσει να μας τη βρουν και να μας τη στέλνουν από Αγγλία, αν τη βρει η κοπέλα, θα μάθουμε και την τιμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:14 Η ιβανα έγραψε: #1.959 22-05-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από mandeson: Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Click για ανάπτυξη... γιατι αποσυρονται ομως? τι προκαλουν ? παντως ευχαριστουμε για την πληροφορια, γιατι πλακα πλακα επειδη αυτα ειναι απο αμερικη, αν αποσυρθουν εκει, εμεις εδω δυσκολα θα παρουμε εγκαιρα χαμπαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.960 22-05-09 09:42 Αρχική Δημοσίευση από mandeson: Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Click για ανάπτυξη... σοβαρα? και μολις μου εφερε ενας συναδελφος απο Αμερικηο Μορφεας μου τρελαινεται για greenaκια...τα κοριτσια καθολου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Είχα σήμερα επικοινωνία με την κοπέλα του Madcats και τη ρώτησα αν μπορεί να φέρνει αξεσουάρ και παιχνίδια που βρίσκουμε κατά καιρούς στο ίντερνετ αλλά δε στέλνονται στην Ελλάδα. Μου απάντησε ότι μπορεί να το κάνει, αρκεί να της στέλνουμε φωτογραφίες και όσο περισσότερα στοιχεία του προϊόντος έχουμε στη διάθεσή μας Τι θα λέγατε για μια μαζική παραγγελία από γατοπολυκατοικίες για αρχή;;; Click για ανάπτυξη... αν παραγγειλετε, θα ηθελα και εγω μια πολυκατοικια για το πασχαλιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 10:16 Η chryssa έγραψε: #1.946 21-05-09 10:16 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μελίνα, και γατίσια Greenies σε παρακαλώ, γίνεται; Τα έχουν μόνο Αμερική... Click για ανάπτυξη... Tι είναι αυτά τα greenies? Τα έχω ξαναακούσει εδώ, είναι λιχουδιές νόστιμες και υγιεινές? Αν είναι κάτι τέτοιο θέλω κι εγώ! (για τη Μπουμπού, ε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 10:22 Η Melini έγραψε: #1.947 21-05-09 10:22 Χαίρομαι που υπάρχει ανταπόκριση θα το προχωρήσουμε λοιπόν... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μελίνα, και γατίσια Greenies σε παρακαλώ, γίνεται; Τα έχουν μόνο Αμερική... Click για ανάπτυξη... Στέλλα, βρες μου μια φωτογραφία και στοιχεία του προϊόντος (τι είναι αυτό;) Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα πράγματα που σας ενδιαφέρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 10:22 Η ιβανα έγραψε: #1.948 21-05-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Tι είναι αυτά τα greenies? Τα έχω ξαναακούσει εδώ, είναι λιχουδιές νόστιμες και υγιεινές? Αν είναι κάτι τέτοιο θέλω κι εγώ! (για τη Μπουμπού, ε?) Click για ανάπτυξη... δεν ειναι βασικη τροφη χρυσα, ειναι κερασματα (treats) για τα γατακια, οταν θες να τα επιβραβευσεις η να τα εκπαιδευσεις, αλλα τα δινεις κ σαν λιχουδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 10:26 Η stellak έγραψε: #1.949 21-05-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Στέλλα, βρες μου μια φωτογραφία και στοιχεία του προϊόντος (τι είναι αυτό;) Click για ανάπτυξη... https://www.mypetz.gr/threads/greenies-feline.219825/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 10:53 Η Melini έγραψε: #1.950 21-05-09 10:53 Ευχαριστώ Στέλλα μου, μπορεί να μου ανεβάσει κάποιος και μια φωτογραφία γατοπολυκατοικίας; Ψάχνω στο θέμα αλλά δε μπορώ να την εντοπίσω (είναι και πολλές σελίδες) Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 11:06 Η vi2ka έγραψε: #1.951 21-05-09 11:06 αν κανονίσετε παραγγελιά θέλω και γω μια πολυκατοικία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 11:07 Η stellak έγραψε: #1.952 21-05-09 11:07 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: αν κανονίσετε παραγγελιά θέλω και γω μια πολυκατοικία.. Click για ανάπτυξη... Εσύ να πάρεις προίκα από το Θανάση και να αφήσεις τα ΘΕΛΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 11:50 Η Melini έγραψε: #1.953 21-05-09 11:50 Όλα εντάξει κορίτσια, βρήκα φωτογραφία κι έστειλα και μήνυμα για Greenies και γατοπολυκατοικία... για να δούμε αν θα είμαστε τυχερές cross your fingres Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 16:52 Η zanin έγραψε: #1.954 21-05-09 16:52 πόσο θα κοστίσει σύνολο η γατο πολυκατοικία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:02 Η Luna έγραψε: #1.955 21-05-09 17:02 ποια γατοπολυκατοικια??? πειτε μου κι εμενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandeson Εκκολαπτόμενο μέλος Η mandeson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:10 Η mandeson έγραψε: #1.956 21-05-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν ειναι βασικη τροφη χρυσα, ειναι κερασματα (treats) για τα γατακια, οταν θες να τα επιβραβευσεις η να τα εκπαιδευσεις, αλλα τα δινεις κ σαν λιχουδιες Click για ανάπτυξη... Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:49 Η vi2ka έγραψε: #1.957 21-05-09 17:49 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εσύ να πάρεις προίκα από το Θανάση και να αφήσεις τα ΘΕΛΩ Click για ανάπτυξη... όχι για μένα..για το φουκαριάρικο το παιδί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:06 Η Melini έγραψε: #1.958 22-05-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από zanin: πόσο θα κοστίσει σύνολο η γατο πολυκατοικία? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω, έχουμε ζητήσει να μας τη βρουν και να μας τη στέλνουν από Αγγλία, αν τη βρει η κοπέλα, θα μάθουμε και την τιμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:14 Η ιβανα έγραψε: #1.959 22-05-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από mandeson: Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Click για ανάπτυξη... γιατι αποσυρονται ομως? τι προκαλουν ? παντως ευχαριστουμε για την πληροφορια, γιατι πλακα πλακα επειδη αυτα ειναι απο αμερικη, αν αποσυρθουν εκει, εμεις εδω δυσκολα θα παρουμε εγκαιρα χαμπαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.960 22-05-09 09:42 Αρχική Δημοσίευση από mandeson: Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Click για ανάπτυξη... σοβαρα? και μολις μου εφερε ενας συναδελφος απο Αμερικηο Μορφεας μου τρελαινεται για greenaκια...τα κοριτσια καθολου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μελίνα, και γατίσια Greenies σε παρακαλώ, γίνεται; Τα έχουν μόνο Αμερική... Click για ανάπτυξη... Tι είναι αυτά τα greenies? Τα έχω ξαναακούσει εδώ, είναι λιχουδιές νόστιμες και υγιεινές? Αν είναι κάτι τέτοιο θέλω κι εγώ! (για τη Μπουμπού, ε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 10:22 Η Melini έγραψε: #1.947 21-05-09 10:22 Χαίρομαι που υπάρχει ανταπόκριση θα το προχωρήσουμε λοιπόν... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μελίνα, και γατίσια Greenies σε παρακαλώ, γίνεται; Τα έχουν μόνο Αμερική... Click για ανάπτυξη... Στέλλα, βρες μου μια φωτογραφία και στοιχεία του προϊόντος (τι είναι αυτό;) Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα πράγματα που σας ενδιαφέρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 10:22 Η ιβανα έγραψε: #1.948 21-05-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Tι είναι αυτά τα greenies? Τα έχω ξαναακούσει εδώ, είναι λιχουδιές νόστιμες και υγιεινές? Αν είναι κάτι τέτοιο θέλω κι εγώ! (για τη Μπουμπού, ε?) Click για ανάπτυξη... δεν ειναι βασικη τροφη χρυσα, ειναι κερασματα (treats) για τα γατακια, οταν θες να τα επιβραβευσεις η να τα εκπαιδευσεις, αλλα τα δινεις κ σαν λιχουδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 10:26 Η stellak έγραψε: #1.949 21-05-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Στέλλα, βρες μου μια φωτογραφία και στοιχεία του προϊόντος (τι είναι αυτό;) Click για ανάπτυξη... https://www.mypetz.gr/threads/greenies-feline.219825/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 10:53 Η Melini έγραψε: #1.950 21-05-09 10:53 Ευχαριστώ Στέλλα μου, μπορεί να μου ανεβάσει κάποιος και μια φωτογραφία γατοπολυκατοικίας; Ψάχνω στο θέμα αλλά δε μπορώ να την εντοπίσω (είναι και πολλές σελίδες) Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 11:06 Η vi2ka έγραψε: #1.951 21-05-09 11:06 αν κανονίσετε παραγγελιά θέλω και γω μια πολυκατοικία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 11:07 Η stellak έγραψε: #1.952 21-05-09 11:07 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: αν κανονίσετε παραγγελιά θέλω και γω μια πολυκατοικία.. Click για ανάπτυξη... Εσύ να πάρεις προίκα από το Θανάση και να αφήσεις τα ΘΕΛΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 11:50 Η Melini έγραψε: #1.953 21-05-09 11:50 Όλα εντάξει κορίτσια, βρήκα φωτογραφία κι έστειλα και μήνυμα για Greenies και γατοπολυκατοικία... για να δούμε αν θα είμαστε τυχερές cross your fingres Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 16:52 Η zanin έγραψε: #1.954 21-05-09 16:52 πόσο θα κοστίσει σύνολο η γατο πολυκατοικία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:02 Η Luna έγραψε: #1.955 21-05-09 17:02 ποια γατοπολυκατοικια??? πειτε μου κι εμενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandeson Εκκολαπτόμενο μέλος Η mandeson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:10 Η mandeson έγραψε: #1.956 21-05-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν ειναι βασικη τροφη χρυσα, ειναι κερασματα (treats) για τα γατακια, οταν θες να τα επιβραβευσεις η να τα εκπαιδευσεις, αλλα τα δινεις κ σαν λιχουδιες Click για ανάπτυξη... Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:49 Η vi2ka έγραψε: #1.957 21-05-09 17:49 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εσύ να πάρεις προίκα από το Θανάση και να αφήσεις τα ΘΕΛΩ Click για ανάπτυξη... όχι για μένα..για το φουκαριάρικο το παιδί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:06 Η Melini έγραψε: #1.958 22-05-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από zanin: πόσο θα κοστίσει σύνολο η γατο πολυκατοικία? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω, έχουμε ζητήσει να μας τη βρουν και να μας τη στέλνουν από Αγγλία, αν τη βρει η κοπέλα, θα μάθουμε και την τιμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:14 Η ιβανα έγραψε: #1.959 22-05-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από mandeson: Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Click για ανάπτυξη... γιατι αποσυρονται ομως? τι προκαλουν ? παντως ευχαριστουμε για την πληροφορια, γιατι πλακα πλακα επειδη αυτα ειναι απο αμερικη, αν αποσυρθουν εκει, εμεις εδω δυσκολα θα παρουμε εγκαιρα χαμπαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.960 22-05-09 09:42 Αρχική Δημοσίευση από mandeson: Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Click για ανάπτυξη... σοβαρα? και μολις μου εφερε ενας συναδελφος απο Αμερικηο Μορφεας μου τρελαινεται για greenaκια...τα κοριτσια καθολου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χαίρομαι που υπάρχει ανταπόκριση θα το προχωρήσουμε λοιπόν... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μελίνα, και γατίσια Greenies σε παρακαλώ, γίνεται; Τα έχουν μόνο Αμερική... Click για ανάπτυξη... Στέλλα, βρες μου μια φωτογραφία και στοιχεία του προϊόντος (τι είναι αυτό;) Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα πράγματα που σας ενδιαφέρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 10:22 Η ιβανα έγραψε: #1.948 21-05-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Tι είναι αυτά τα greenies? Τα έχω ξαναακούσει εδώ, είναι λιχουδιές νόστιμες και υγιεινές? Αν είναι κάτι τέτοιο θέλω κι εγώ! (για τη Μπουμπού, ε?) Click για ανάπτυξη... δεν ειναι βασικη τροφη χρυσα, ειναι κερασματα (treats) για τα γατακια, οταν θες να τα επιβραβευσεις η να τα εκπαιδευσεις, αλλα τα δινεις κ σαν λιχουδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 10:26 Η stellak έγραψε: #1.949 21-05-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Στέλλα, βρες μου μια φωτογραφία και στοιχεία του προϊόντος (τι είναι αυτό;) Click για ανάπτυξη... https://www.mypetz.gr/threads/greenies-feline.219825/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 10:53 Η Melini έγραψε: #1.950 21-05-09 10:53 Ευχαριστώ Στέλλα μου, μπορεί να μου ανεβάσει κάποιος και μια φωτογραφία γατοπολυκατοικίας; Ψάχνω στο θέμα αλλά δε μπορώ να την εντοπίσω (είναι και πολλές σελίδες) Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 11:06 Η vi2ka έγραψε: #1.951 21-05-09 11:06 αν κανονίσετε παραγγελιά θέλω και γω μια πολυκατοικία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 11:07 Η stellak έγραψε: #1.952 21-05-09 11:07 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: αν κανονίσετε παραγγελιά θέλω και γω μια πολυκατοικία.. Click για ανάπτυξη... Εσύ να πάρεις προίκα από το Θανάση και να αφήσεις τα ΘΕΛΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 11:50 Η Melini έγραψε: #1.953 21-05-09 11:50 Όλα εντάξει κορίτσια, βρήκα φωτογραφία κι έστειλα και μήνυμα για Greenies και γατοπολυκατοικία... για να δούμε αν θα είμαστε τυχερές cross your fingres Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 16:52 Η zanin έγραψε: #1.954 21-05-09 16:52 πόσο θα κοστίσει σύνολο η γατο πολυκατοικία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:02 Η Luna έγραψε: #1.955 21-05-09 17:02 ποια γατοπολυκατοικια??? πειτε μου κι εμενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandeson Εκκολαπτόμενο μέλος Η mandeson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:10 Η mandeson έγραψε: #1.956 21-05-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν ειναι βασικη τροφη χρυσα, ειναι κερασματα (treats) για τα γατακια, οταν θες να τα επιβραβευσεις η να τα εκπαιδευσεις, αλλα τα δινεις κ σαν λιχουδιες Click για ανάπτυξη... Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:49 Η vi2ka έγραψε: #1.957 21-05-09 17:49 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εσύ να πάρεις προίκα από το Θανάση και να αφήσεις τα ΘΕΛΩ Click για ανάπτυξη... όχι για μένα..για το φουκαριάρικο το παιδί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:06 Η Melini έγραψε: #1.958 22-05-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από zanin: πόσο θα κοστίσει σύνολο η γατο πολυκατοικία? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω, έχουμε ζητήσει να μας τη βρουν και να μας τη στέλνουν από Αγγλία, αν τη βρει η κοπέλα, θα μάθουμε και την τιμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:14 Η ιβανα έγραψε: #1.959 22-05-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από mandeson: Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Click για ανάπτυξη... γιατι αποσυρονται ομως? τι προκαλουν ? παντως ευχαριστουμε για την πληροφορια, γιατι πλακα πλακα επειδη αυτα ειναι απο αμερικη, αν αποσυρθουν εκει, εμεις εδω δυσκολα θα παρουμε εγκαιρα χαμπαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.960 22-05-09 09:42 Αρχική Δημοσίευση από mandeson: Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Click για ανάπτυξη... σοβαρα? και μολις μου εφερε ενας συναδελφος απο Αμερικηο Μορφεας μου τρελαινεται για greenaκια...τα κοριτσια καθολου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Tι είναι αυτά τα greenies? Τα έχω ξαναακούσει εδώ, είναι λιχουδιές νόστιμες και υγιεινές? Αν είναι κάτι τέτοιο θέλω κι εγώ! (για τη Μπουμπού, ε?) Click για ανάπτυξη... δεν ειναι βασικη τροφη χρυσα, ειναι κερασματα (treats) για τα γατακια, οταν θες να τα επιβραβευσεις η να τα εκπαιδευσεις, αλλα τα δινεις κ σαν λιχουδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 10:26 Η stellak έγραψε: #1.949 21-05-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Στέλλα, βρες μου μια φωτογραφία και στοιχεία του προϊόντος (τι είναι αυτό;) Click για ανάπτυξη... https://www.mypetz.gr/threads/greenies-feline.219825/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 10:53 Η Melini έγραψε: #1.950 21-05-09 10:53 Ευχαριστώ Στέλλα μου, μπορεί να μου ανεβάσει κάποιος και μια φωτογραφία γατοπολυκατοικίας; Ψάχνω στο θέμα αλλά δε μπορώ να την εντοπίσω (είναι και πολλές σελίδες) Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 11:06 Η vi2ka έγραψε: #1.951 21-05-09 11:06 αν κανονίσετε παραγγελιά θέλω και γω μια πολυκατοικία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 11:07 Η stellak έγραψε: #1.952 21-05-09 11:07 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: αν κανονίσετε παραγγελιά θέλω και γω μια πολυκατοικία.. Click για ανάπτυξη... Εσύ να πάρεις προίκα από το Θανάση και να αφήσεις τα ΘΕΛΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 11:50 Η Melini έγραψε: #1.953 21-05-09 11:50 Όλα εντάξει κορίτσια, βρήκα φωτογραφία κι έστειλα και μήνυμα για Greenies και γατοπολυκατοικία... για να δούμε αν θα είμαστε τυχερές cross your fingres Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 16:52 Η zanin έγραψε: #1.954 21-05-09 16:52 πόσο θα κοστίσει σύνολο η γατο πολυκατοικία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:02 Η Luna έγραψε: #1.955 21-05-09 17:02 ποια γατοπολυκατοικια??? πειτε μου κι εμενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandeson Εκκολαπτόμενο μέλος Η mandeson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:10 Η mandeson έγραψε: #1.956 21-05-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν ειναι βασικη τροφη χρυσα, ειναι κερασματα (treats) για τα γατακια, οταν θες να τα επιβραβευσεις η να τα εκπαιδευσεις, αλλα τα δινεις κ σαν λιχουδιες Click για ανάπτυξη... Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:49 Η vi2ka έγραψε: #1.957 21-05-09 17:49 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εσύ να πάρεις προίκα από το Θανάση και να αφήσεις τα ΘΕΛΩ Click για ανάπτυξη... όχι για μένα..για το φουκαριάρικο το παιδί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:06 Η Melini έγραψε: #1.958 22-05-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από zanin: πόσο θα κοστίσει σύνολο η γατο πολυκατοικία? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω, έχουμε ζητήσει να μας τη βρουν και να μας τη στέλνουν από Αγγλία, αν τη βρει η κοπέλα, θα μάθουμε και την τιμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:14 Η ιβανα έγραψε: #1.959 22-05-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από mandeson: Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Click για ανάπτυξη... γιατι αποσυρονται ομως? τι προκαλουν ? παντως ευχαριστουμε για την πληροφορια, γιατι πλακα πλακα επειδη αυτα ειναι απο αμερικη, αν αποσυρθουν εκει, εμεις εδω δυσκολα θα παρουμε εγκαιρα χαμπαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.960 22-05-09 09:42 Αρχική Δημοσίευση από mandeson: Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Click για ανάπτυξη... σοβαρα? και μολις μου εφερε ενας συναδελφος απο Αμερικηο Μορφεας μου τρελαινεται για greenaκια...τα κοριτσια καθολου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Στέλλα, βρες μου μια φωτογραφία και στοιχεία του προϊόντος (τι είναι αυτό;) Click για ανάπτυξη... https://www.mypetz.gr/threads/greenies-feline.219825/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 10:53 Η Melini έγραψε: #1.950 21-05-09 10:53 Ευχαριστώ Στέλλα μου, μπορεί να μου ανεβάσει κάποιος και μια φωτογραφία γατοπολυκατοικίας; Ψάχνω στο θέμα αλλά δε μπορώ να την εντοπίσω (είναι και πολλές σελίδες) Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 11:06 Η vi2ka έγραψε: #1.951 21-05-09 11:06 αν κανονίσετε παραγγελιά θέλω και γω μια πολυκατοικία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 11:07 Η stellak έγραψε: #1.952 21-05-09 11:07 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: αν κανονίσετε παραγγελιά θέλω και γω μια πολυκατοικία.. Click για ανάπτυξη... Εσύ να πάρεις προίκα από το Θανάση και να αφήσεις τα ΘΕΛΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 11:50 Η Melini έγραψε: #1.953 21-05-09 11:50 Όλα εντάξει κορίτσια, βρήκα φωτογραφία κι έστειλα και μήνυμα για Greenies και γατοπολυκατοικία... για να δούμε αν θα είμαστε τυχερές cross your fingres Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 16:52 Η zanin έγραψε: #1.954 21-05-09 16:52 πόσο θα κοστίσει σύνολο η γατο πολυκατοικία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:02 Η Luna έγραψε: #1.955 21-05-09 17:02 ποια γατοπολυκατοικια??? πειτε μου κι εμενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandeson Εκκολαπτόμενο μέλος Η mandeson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:10 Η mandeson έγραψε: #1.956 21-05-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν ειναι βασικη τροφη χρυσα, ειναι κερασματα (treats) για τα γατακια, οταν θες να τα επιβραβευσεις η να τα εκπαιδευσεις, αλλα τα δινεις κ σαν λιχουδιες Click για ανάπτυξη... Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:49 Η vi2ka έγραψε: #1.957 21-05-09 17:49 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εσύ να πάρεις προίκα από το Θανάση και να αφήσεις τα ΘΕΛΩ Click για ανάπτυξη... όχι για μένα..για το φουκαριάρικο το παιδί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:06 Η Melini έγραψε: #1.958 22-05-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από zanin: πόσο θα κοστίσει σύνολο η γατο πολυκατοικία? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω, έχουμε ζητήσει να μας τη βρουν και να μας τη στέλνουν από Αγγλία, αν τη βρει η κοπέλα, θα μάθουμε και την τιμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:14 Η ιβανα έγραψε: #1.959 22-05-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από mandeson: Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Click για ανάπτυξη... γιατι αποσυρονται ομως? τι προκαλουν ? παντως ευχαριστουμε για την πληροφορια, γιατι πλακα πλακα επειδη αυτα ειναι απο αμερικη, αν αποσυρθουν εκει, εμεις εδω δυσκολα θα παρουμε εγκαιρα χαμπαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.960 22-05-09 09:42 Αρχική Δημοσίευση από mandeson: Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Click για ανάπτυξη... σοβαρα? και μολις μου εφερε ενας συναδελφος απο Αμερικηο Μορφεας μου τρελαινεται για greenaκια...τα κοριτσια καθολου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστώ Στέλλα μου, μπορεί να μου ανεβάσει κάποιος και μια φωτογραφία γατοπολυκατοικίας; Ψάχνω στο θέμα αλλά δε μπορώ να την εντοπίσω (είναι και πολλές σελίδες) Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 11:06 Η vi2ka έγραψε: #1.951 21-05-09 11:06 αν κανονίσετε παραγγελιά θέλω και γω μια πολυκατοικία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 11:07 Η stellak έγραψε: #1.952 21-05-09 11:07 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: αν κανονίσετε παραγγελιά θέλω και γω μια πολυκατοικία.. Click για ανάπτυξη... Εσύ να πάρεις προίκα από το Θανάση και να αφήσεις τα ΘΕΛΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 11:50 Η Melini έγραψε: #1.953 21-05-09 11:50 Όλα εντάξει κορίτσια, βρήκα φωτογραφία κι έστειλα και μήνυμα για Greenies και γατοπολυκατοικία... για να δούμε αν θα είμαστε τυχερές cross your fingres Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 16:52 Η zanin έγραψε: #1.954 21-05-09 16:52 πόσο θα κοστίσει σύνολο η γατο πολυκατοικία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:02 Η Luna έγραψε: #1.955 21-05-09 17:02 ποια γατοπολυκατοικια??? πειτε μου κι εμενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandeson Εκκολαπτόμενο μέλος Η mandeson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:10 Η mandeson έγραψε: #1.956 21-05-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν ειναι βασικη τροφη χρυσα, ειναι κερασματα (treats) για τα γατακια, οταν θες να τα επιβραβευσεις η να τα εκπαιδευσεις, αλλα τα δινεις κ σαν λιχουδιες Click για ανάπτυξη... Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:49 Η vi2ka έγραψε: #1.957 21-05-09 17:49 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εσύ να πάρεις προίκα από το Θανάση και να αφήσεις τα ΘΕΛΩ Click για ανάπτυξη... όχι για μένα..για το φουκαριάρικο το παιδί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:06 Η Melini έγραψε: #1.958 22-05-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από zanin: πόσο θα κοστίσει σύνολο η γατο πολυκατοικία? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω, έχουμε ζητήσει να μας τη βρουν και να μας τη στέλνουν από Αγγλία, αν τη βρει η κοπέλα, θα μάθουμε και την τιμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:14 Η ιβανα έγραψε: #1.959 22-05-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από mandeson: Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Click για ανάπτυξη... γιατι αποσυρονται ομως? τι προκαλουν ? παντως ευχαριστουμε για την πληροφορια, γιατι πλακα πλακα επειδη αυτα ειναι απο αμερικη, αν αποσυρθουν εκει, εμεις εδω δυσκολα θα παρουμε εγκαιρα χαμπαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.960 22-05-09 09:42 Αρχική Δημοσίευση από mandeson: Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Click για ανάπτυξη... σοβαρα? και μολις μου εφερε ενας συναδελφος απο Αμερικηο Μορφεας μου τρελαινεται για greenaκια...τα κοριτσια καθολου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αν κανονίσετε παραγγελιά θέλω και γω μια πολυκατοικία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 11:07 Η stellak έγραψε: #1.952 21-05-09 11:07 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: αν κανονίσετε παραγγελιά θέλω και γω μια πολυκατοικία.. Click για ανάπτυξη... Εσύ να πάρεις προίκα από το Θανάση και να αφήσεις τα ΘΕΛΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 11:50 Η Melini έγραψε: #1.953 21-05-09 11:50 Όλα εντάξει κορίτσια, βρήκα φωτογραφία κι έστειλα και μήνυμα για Greenies και γατοπολυκατοικία... για να δούμε αν θα είμαστε τυχερές cross your fingres Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 16:52 Η zanin έγραψε: #1.954 21-05-09 16:52 πόσο θα κοστίσει σύνολο η γατο πολυκατοικία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:02 Η Luna έγραψε: #1.955 21-05-09 17:02 ποια γατοπολυκατοικια??? πειτε μου κι εμενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandeson Εκκολαπτόμενο μέλος Η mandeson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:10 Η mandeson έγραψε: #1.956 21-05-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν ειναι βασικη τροφη χρυσα, ειναι κερασματα (treats) για τα γατακια, οταν θες να τα επιβραβευσεις η να τα εκπαιδευσεις, αλλα τα δινεις κ σαν λιχουδιες Click για ανάπτυξη... Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:49 Η vi2ka έγραψε: #1.957 21-05-09 17:49 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εσύ να πάρεις προίκα από το Θανάση και να αφήσεις τα ΘΕΛΩ Click για ανάπτυξη... όχι για μένα..για το φουκαριάρικο το παιδί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:06 Η Melini έγραψε: #1.958 22-05-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από zanin: πόσο θα κοστίσει σύνολο η γατο πολυκατοικία? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω, έχουμε ζητήσει να μας τη βρουν και να μας τη στέλνουν από Αγγλία, αν τη βρει η κοπέλα, θα μάθουμε και την τιμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:14 Η ιβανα έγραψε: #1.959 22-05-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από mandeson: Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Click για ανάπτυξη... γιατι αποσυρονται ομως? τι προκαλουν ? παντως ευχαριστουμε για την πληροφορια, γιατι πλακα πλακα επειδη αυτα ειναι απο αμερικη, αν αποσυρθουν εκει, εμεις εδω δυσκολα θα παρουμε εγκαιρα χαμπαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.960 22-05-09 09:42 Αρχική Δημοσίευση από mandeson: Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Click για ανάπτυξη... σοβαρα? και μολις μου εφερε ενας συναδελφος απο Αμερικηο Μορφεας μου τρελαινεται για greenaκια...τα κοριτσια καθολου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: αν κανονίσετε παραγγελιά θέλω και γω μια πολυκατοικία.. Click για ανάπτυξη... Εσύ να πάρεις προίκα από το Θανάση και να αφήσεις τα ΘΕΛΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 11:50 Η Melini έγραψε: #1.953 21-05-09 11:50 Όλα εντάξει κορίτσια, βρήκα φωτογραφία κι έστειλα και μήνυμα για Greenies και γατοπολυκατοικία... για να δούμε αν θα είμαστε τυχερές cross your fingres Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 16:52 Η zanin έγραψε: #1.954 21-05-09 16:52 πόσο θα κοστίσει σύνολο η γατο πολυκατοικία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:02 Η Luna έγραψε: #1.955 21-05-09 17:02 ποια γατοπολυκατοικια??? πειτε μου κι εμενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandeson Εκκολαπτόμενο μέλος Η mandeson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:10 Η mandeson έγραψε: #1.956 21-05-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν ειναι βασικη τροφη χρυσα, ειναι κερασματα (treats) για τα γατακια, οταν θες να τα επιβραβευσεις η να τα εκπαιδευσεις, αλλα τα δινεις κ σαν λιχουδιες Click για ανάπτυξη... Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:49 Η vi2ka έγραψε: #1.957 21-05-09 17:49 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εσύ να πάρεις προίκα από το Θανάση και να αφήσεις τα ΘΕΛΩ Click για ανάπτυξη... όχι για μένα..για το φουκαριάρικο το παιδί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:06 Η Melini έγραψε: #1.958 22-05-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από zanin: πόσο θα κοστίσει σύνολο η γατο πολυκατοικία? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω, έχουμε ζητήσει να μας τη βρουν και να μας τη στέλνουν από Αγγλία, αν τη βρει η κοπέλα, θα μάθουμε και την τιμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:14 Η ιβανα έγραψε: #1.959 22-05-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από mandeson: Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Click για ανάπτυξη... γιατι αποσυρονται ομως? τι προκαλουν ? παντως ευχαριστουμε για την πληροφορια, γιατι πλακα πλακα επειδη αυτα ειναι απο αμερικη, αν αποσυρθουν εκει, εμεις εδω δυσκολα θα παρουμε εγκαιρα χαμπαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.960 22-05-09 09:42 Αρχική Δημοσίευση από mandeson: Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Click για ανάπτυξη... σοβαρα? και μολις μου εφερε ενας συναδελφος απο Αμερικηο Μορφεας μου τρελαινεται για greenaκια...τα κοριτσια καθολου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όλα εντάξει κορίτσια, βρήκα φωτογραφία κι έστειλα και μήνυμα για Greenies και γατοπολυκατοικία... για να δούμε αν θα είμαστε τυχερές cross your fingres Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 16:52 Η zanin έγραψε: #1.954 21-05-09 16:52 πόσο θα κοστίσει σύνολο η γατο πολυκατοικία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:02 Η Luna έγραψε: #1.955 21-05-09 17:02 ποια γατοπολυκατοικια??? πειτε μου κι εμενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandeson Εκκολαπτόμενο μέλος Η mandeson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:10 Η mandeson έγραψε: #1.956 21-05-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν ειναι βασικη τροφη χρυσα, ειναι κερασματα (treats) για τα γατακια, οταν θες να τα επιβραβευσεις η να τα εκπαιδευσεις, αλλα τα δινεις κ σαν λιχουδιες Click για ανάπτυξη... Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:49 Η vi2ka έγραψε: #1.957 21-05-09 17:49 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εσύ να πάρεις προίκα από το Θανάση και να αφήσεις τα ΘΕΛΩ Click για ανάπτυξη... όχι για μένα..για το φουκαριάρικο το παιδί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:06 Η Melini έγραψε: #1.958 22-05-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από zanin: πόσο θα κοστίσει σύνολο η γατο πολυκατοικία? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω, έχουμε ζητήσει να μας τη βρουν και να μας τη στέλνουν από Αγγλία, αν τη βρει η κοπέλα, θα μάθουμε και την τιμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:14 Η ιβανα έγραψε: #1.959 22-05-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από mandeson: Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Click για ανάπτυξη... γιατι αποσυρονται ομως? τι προκαλουν ? παντως ευχαριστουμε για την πληροφορια, γιατι πλακα πλακα επειδη αυτα ειναι απο αμερικη, αν αποσυρθουν εκει, εμεις εδω δυσκολα θα παρουμε εγκαιρα χαμπαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.960 22-05-09 09:42 Αρχική Δημοσίευση από mandeson: Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Click για ανάπτυξη... σοβαρα? και μολις μου εφερε ενας συναδελφος απο Αμερικηο Μορφεας μου τρελαινεται για greenaκια...τα κοριτσια καθολου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πόσο θα κοστίσει σύνολο η γατο πολυκατοικία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:02 Η Luna έγραψε: #1.955 21-05-09 17:02 ποια γατοπολυκατοικια??? πειτε μου κι εμενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandeson Εκκολαπτόμενο μέλος Η mandeson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:10 Η mandeson έγραψε: #1.956 21-05-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν ειναι βασικη τροφη χρυσα, ειναι κερασματα (treats) για τα γατακια, οταν θες να τα επιβραβευσεις η να τα εκπαιδευσεις, αλλα τα δινεις κ σαν λιχουδιες Click για ανάπτυξη... Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:49 Η vi2ka έγραψε: #1.957 21-05-09 17:49 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εσύ να πάρεις προίκα από το Θανάση και να αφήσεις τα ΘΕΛΩ Click για ανάπτυξη... όχι για μένα..για το φουκαριάρικο το παιδί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:06 Η Melini έγραψε: #1.958 22-05-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από zanin: πόσο θα κοστίσει σύνολο η γατο πολυκατοικία? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω, έχουμε ζητήσει να μας τη βρουν και να μας τη στέλνουν από Αγγλία, αν τη βρει η κοπέλα, θα μάθουμε και την τιμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:14 Η ιβανα έγραψε: #1.959 22-05-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από mandeson: Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Click για ανάπτυξη... γιατι αποσυρονται ομως? τι προκαλουν ? παντως ευχαριστουμε για την πληροφορια, γιατι πλακα πλακα επειδη αυτα ειναι απο αμερικη, αν αποσυρθουν εκει, εμεις εδω δυσκολα θα παρουμε εγκαιρα χαμπαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.960 22-05-09 09:42 Αρχική Δημοσίευση από mandeson: Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Click για ανάπτυξη... σοβαρα? και μολις μου εφερε ενας συναδελφος απο Αμερικηο Μορφεας μου τρελαινεται για greenaκια...τα κοριτσια καθολου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ποια γατοπολυκατοικια??? πειτε μου κι εμενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mandeson Εκκολαπτόμενο μέλος Η mandeson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:10 Η mandeson έγραψε: #1.956 21-05-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν ειναι βασικη τροφη χρυσα, ειναι κερασματα (treats) για τα γατακια, οταν θες να τα επιβραβευσεις η να τα εκπαιδευσεις, αλλα τα δινεις κ σαν λιχουδιες Click για ανάπτυξη... Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:49 Η vi2ka έγραψε: #1.957 21-05-09 17:49 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εσύ να πάρεις προίκα από το Θανάση και να αφήσεις τα ΘΕΛΩ Click για ανάπτυξη... όχι για μένα..για το φουκαριάρικο το παιδί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:06 Η Melini έγραψε: #1.958 22-05-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από zanin: πόσο θα κοστίσει σύνολο η γατο πολυκατοικία? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω, έχουμε ζητήσει να μας τη βρουν και να μας τη στέλνουν από Αγγλία, αν τη βρει η κοπέλα, θα μάθουμε και την τιμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:14 Η ιβανα έγραψε: #1.959 22-05-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από mandeson: Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Click για ανάπτυξη... γιατι αποσυρονται ομως? τι προκαλουν ? παντως ευχαριστουμε για την πληροφορια, γιατι πλακα πλακα επειδη αυτα ειναι απο αμερικη, αν αποσυρθουν εκει, εμεις εδω δυσκολα θα παρουμε εγκαιρα χαμπαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.960 22-05-09 09:42 Αρχική Δημοσίευση από mandeson: Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Click για ανάπτυξη... σοβαρα? και μολις μου εφερε ενας συναδελφος απο Αμερικηο Μορφεας μου τρελαινεται για greenaκια...τα κοριτσια καθολου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν ειναι βασικη τροφη χρυσα, ειναι κερασματα (treats) για τα γατακια, οταν θες να τα επιβραβευσεις η να τα εκπαιδευσεις, αλλα τα δινεις κ σαν λιχουδιες Click για ανάπτυξη... Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:49 Η vi2ka έγραψε: #1.957 21-05-09 17:49 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εσύ να πάρεις προίκα από το Θανάση και να αφήσεις τα ΘΕΛΩ Click για ανάπτυξη... όχι για μένα..για το φουκαριάρικο το παιδί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:06 Η Melini έγραψε: #1.958 22-05-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από zanin: πόσο θα κοστίσει σύνολο η γατο πολυκατοικία? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω, έχουμε ζητήσει να μας τη βρουν και να μας τη στέλνουν από Αγγλία, αν τη βρει η κοπέλα, θα μάθουμε και την τιμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:14 Η ιβανα έγραψε: #1.959 22-05-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από mandeson: Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Click για ανάπτυξη... γιατι αποσυρονται ομως? τι προκαλουν ? παντως ευχαριστουμε για την πληροφορια, γιατι πλακα πλακα επειδη αυτα ειναι απο αμερικη, αν αποσυρθουν εκει, εμεις εδω δυσκολα θα παρουμε εγκαιρα χαμπαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.960 22-05-09 09:42 Αρχική Δημοσίευση από mandeson: Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Click για ανάπτυξη... σοβαρα? και μολις μου εφερε ενας συναδελφος απο Αμερικηο Μορφεας μου τρελαινεται για greenaκια...τα κοριτσια καθολου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εσύ να πάρεις προίκα από το Θανάση και να αφήσεις τα ΘΕΛΩ Click για ανάπτυξη... όχι για μένα..για το φουκαριάρικο το παιδί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:06 Η Melini έγραψε: #1.958 22-05-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από zanin: πόσο θα κοστίσει σύνολο η γατο πολυκατοικία? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω, έχουμε ζητήσει να μας τη βρουν και να μας τη στέλνουν από Αγγλία, αν τη βρει η κοπέλα, θα μάθουμε και την τιμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:14 Η ιβανα έγραψε: #1.959 22-05-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από mandeson: Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Click για ανάπτυξη... γιατι αποσυρονται ομως? τι προκαλουν ? παντως ευχαριστουμε για την πληροφορια, γιατι πλακα πλακα επειδη αυτα ειναι απο αμερικη, αν αποσυρθουν εκει, εμεις εδω δυσκολα θα παρουμε εγκαιρα χαμπαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.960 22-05-09 09:42 Αρχική Δημοσίευση από mandeson: Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Click για ανάπτυξη... σοβαρα? και μολις μου εφερε ενας συναδελφος απο Αμερικηο Μορφεας μου τρελαινεται για greenaκια...τα κοριτσια καθολου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zanin: πόσο θα κοστίσει σύνολο η γατο πολυκατοικία? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω, έχουμε ζητήσει να μας τη βρουν και να μας τη στέλνουν από Αγγλία, αν τη βρει η κοπέλα, θα μάθουμε και την τιμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:14 Η ιβανα έγραψε: #1.959 22-05-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από mandeson: Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Click για ανάπτυξη... γιατι αποσυρονται ομως? τι προκαλουν ? παντως ευχαριστουμε για την πληροφορια, γιατι πλακα πλακα επειδη αυτα ειναι απο αμερικη, αν αποσυρθουν εκει, εμεις εδω δυσκολα θα παρουμε εγκαιρα χαμπαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.960 22-05-09 09:42 Αρχική Δημοσίευση από mandeson: Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Click για ανάπτυξη... σοβαρα? και μολις μου εφερε ενας συναδελφος απο Αμερικηο Μορφεας μου τρελαινεται για greenaκια...τα κοριτσια καθολου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από mandeson: Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Click για ανάπτυξη... γιατι αποσυρονται ομως? τι προκαλουν ? παντως ευχαριστουμε για την πληροφορια, γιατι πλακα πλακα επειδη αυτα ειναι απο αμερικη, αν αποσυρθουν εκει, εμεις εδω δυσκολα θα παρουμε εγκαιρα χαμπαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 09:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.960 22-05-09 09:42 Αρχική Δημοσίευση από mandeson: Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Click για ανάπτυξη... σοβαρα? και μολις μου εφερε ενας συναδελφος απο Αμερικηο Μορφεας μου τρελαινεται για greenaκια...τα κοριτσια καθολου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από mandeson: Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν... Click για ανάπτυξη... σοβαρα? και μολις μου εφερε ενας συναδελφος απο Αμερικηο Μορφεας μου τρελαινεται για greenaκια...τα κοριτσια καθολου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.