Fotini
Διάσημο μέλος
Παιδιά, εγώ έχω φέρει και παίρνω από την Αμερική τα Greenies Pill Pockets που είναι για να δίνεις τα χαπάκια στα γατιά (είναι μαλακά και έχουν τρυπούλα) διότι τα άλλα που είναι για treats έχουν αποσυρθεί δύο φορές στην αμερικανική αγορά επειδή έχουν διαπιστωθεί θάνατοι ζώων (και γατών και σκυλιών)... Το ξέρω διότι η ξαδέρφη μου έδινε στους σκύλους της και ο γιατρός της είπε να τα πετάξει πάραυτα και τώρα διαβάζω ότι ξανά τα αποσύρουν...
Τα ζώα πνίγηκαν επειδή προσπάθησαν να τα καταπιούν αμάσητα; Ή έχουν συστατικά επιβλαβή για την υγεία τους;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος
ψαχναμε χθες αρκετες ωρες το γατοτουνελ...μιας και ειδαμε ζωντανα πως τρελαίνεται μια γατουλα με αυτο...παρακαλω αν καποιος γνωριζει που υπαρχει εστω και κατι παρομοιο..πηγαμε σε αλεξ πακ και ζητησαμε να παρουν και αλλου τηλ να μας που αν υπαρχει δεν μας εξυπηρετησαν μιας και υπηρχαν ελαχιστοι υπαλληλοι..αν καποιος το βρει και μπορει να μου το παρει θα του το πληρωσω φυσικα.θα του ειμαστε ευγνομωνες...
ευχαριστω εκ των προτερων!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin
Διάσημο μέλος

ria23
Διάσημο μέλος
πήρα το σαββατο γατοτούνελ από το αλεξ πακ στη λ. λαυρίου, λίγο, μετά τα γλυκά νερά. έχει σίγουρα άλλα 2 κομμάτια.![]()
ναι γλυκια μου το ξερω οτι καπου θα υπαρχει αλλα δυστυχως δεν μπορω να παω να το παρω ..δινω εξετασεις και ετοιμαζω μετακομιση..
δεν πειραζει ας μεινει με αυτα που εχει η μικρη..
anyway.. οποιος παει jumbo εχει ωραιοτατο νεροδοχειο με μπουκαλακι για τις μερες που μπορει να λειψετε και να εχει η γατουλα νερακι..κανει μονο:4,99 ευρω..δεν εχει παρα πολλα κομματια αλλα αξιζει πιστευω ..ειναι πολυ οικονομικο..

gourgourakos
Εκκολαπτόμενο μέλος

zanin
Διάσημο μέλος
υπάρχουν διάφορα αλεξ πακ στην αθήνα....
drf
Δραστήριο μέλος
ψαχναμε χθες αρκετες ωρες το γατοτουνελ...μιας και ειδαμε ζωντανα πως τρελαίνεται μια γατουλα με αυτο...παρακαλω αν καποιος γνωριζει που υπαρχει εστω και κατι παρομοιο..πηγαμε σε αλεξ πακ και ζητησαμε να παρουν και αλλου τηλ να μας που αν υπαρχει δεν μας εξυπηρετησαν μιας και υπηρχαν ελαχιστοι υπαλληλοι..αν καποιος το βρει και μπορει να μου το παρει θα του το πληρωσω φυσικα.θα του ειμαστε ευγνομωνες...
ευχαριστω εκ των προτερων!!!!!!!!!![]()
έχω ένα τέτοιο που μάλλον τσάμπα το πήρα μιας και δεν ασχολούνται καν .. εάν το θέλει χαρίζεται !
είναι περίπου 1μ μαύρο βελούδο το οποίο συμπιέζεται (σαν ελατήριο) εάν δε το θέλεις ανοιχτό , επίσης έχει πάνω του μια γατοπατούσα ασημένια σαν λογότυπο 
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πώς μπορώ να το κάνω πιο σταθερό?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλε επαθα πλακαΠολλά αξεουσάρ και σε απίστευτες τιμές (χονδρικής) θα βρείτε στο culpret.gr. Έκεί έχει και γατοτούνελ. Θέλω βοήθεια! Πήραμε γατόδεντρο από το εν λόγω μαγαζί για τα μικρά μας αλλά όταν ο Κούκι ανεβαίνει στο τελευταίο σκαλί, το γατόδεντρο (λόγω ύψους) αρχίζει και "αιωρείται"Πώς μπορώ να το κάνω πιο σταθερό?

εδω κοιτατε ονυχοδρομια και γατοδεντρα

Μελινααααααααα!!!!

https://www.culpret.gr/products.html
Aristocat δεν ξερω πως να σε βοηθησω στο προβλημα σου
μηπως κατι φταει στο στησιμο του? 
aretha
Περιβόητο μέλος
Βάζοντας κάποιο βάρος στη βάση του, ίσως;Πώς μπορώ να το κάνω πιο σταθερό?
Διαφορετικά, στηρίζοντάς το στον τοίχο, αν δεν λυπάσαι να τον τρυπήσεις.

Melini
Διάσημο μέλος
καλε επαθα πλακαεδω κοιτατε ονυχοδρομια και γατοδεντρα
Μελινααααααααα!!!!
https://www.culpret.gr/products.html
Aristocat δεν ξερω πως να σε βοηθησω στο προβλημα σουμηπως κατι φταει στο στησιμο του?
![]()
ΠΑΡΟΥΣΑ!!!
Πωπώωωω, χάζεψα!!
Λόζυ, πόσο χρεώνουν έξοδα αποστολής; Είναι στην Αθήνα; Μπορούμε να πάμε να αγοράσουμε απ'το χώρο τους;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ειδες ποικιλια???ειδα πολλα που μου αρεσουν για το σπιτι σου Μελινακι...και χρωματικα και στυλιστικαΠΑΡΟΥΣΑ!!!
Πωπώωωω, χάζεψα!!Λόζυ, πόσο χρεώνουν έξοδα αποστολής; Είναι στην Αθήνα; Μπορούμε να πάμε να αγοράσουμε απ'το χώρο τους;

Melini
Διάσημο μέλος
ειδες ποικιλια???ειδα πολλα που μου αρεσουν για το σπιτι σου Μελινακι...και χρωματικα και στυλιστικα![]()
Χρειάζομαι χρόνο για να τα χαζέψω με την ησυχία μου
Είναι πράγματι τέλεια!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μονο τα πηλινα πιατακια θα με ενδιεφεραν αν θες να παραγγειλουμε παρεα...Χρειάζομαι χρόνο για να τα χαζέψω με την ησυχία μουΕίναι πράγματι τέλεια!!
konstans
Περιβόητο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
κολλησα με τα προιοντα κι αυτο δεν το ειδαΠάντως γράφει ότι πουλάνε μόνο χονδρική σε pet-shop![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μα η Aristocat ψωνισε απο εκει!Πολλά αξεουσάρ και σε απίστευτες τιμές (χονδρικής) θα βρείτε στο culpret.gr. Έκεί έχει και γατοτούνελ. Θέλω βοήθεια! Πήραμε γατόδεντρο από το εν λόγω μαγαζί για τα μικρά μας αλλά όταν ο Κούκι ανεβαίνει στο τελευταίο σκαλί, το γατόδεντρο (λόγω ύψους) αρχίζει και "αιωρείται"Πώς μπορώ να το κάνω πιο σταθερό?
το λεει καθαρα και σε τιμες χοδρικης! 
konstans
Περιβόητο μέλος
Γιατρέ μου τα θέλω όλα, είμαι καλά;;;

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
και καλα να μην εισαι...σε παρηγορει οτι πασχουμε απο την ιδια ασθενεια?Μακάρι!!!
Γιατρέ μου τα θέλω όλα, είμαι καλά;;;![]()

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool