elvenstar
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Εγω κοιτουσα κατι ωραια κουτια για γεννες,μουρλια...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

Δειτε κι αυτο,ειναι αρκετα ευκολο και γουστοζικο:
https://www.catspictures.net/2009/03/do-it-yourself-cat-bed.html
moukelis
Επιφανές μέλος

https://www.catspictures.net/2008/07/cat-bed.html
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αυτο ειναι ωραιο για το κλουβακι της εκθεσης...η bailey oλο σνομπαρει τα κρεβατακια που της παίρνω! αποφάσισα να της παραγγείλω κι ενα πιο ψηλό μήπως το καταδεκτεί
![]()
σας αρέσει?![]()
Τέλειο τέλειο αν ήταν πιο μεγάλο θα το έπαιρνα για μένα![]()

να σου στειλω τα παιχνιδοκουτα του Χρηστου που εβγαλα για πεταμα?
Εγω κοιτουσα κατι ωραια κουτια για γεννες,μουρλια...

σε τετοιο γεννησε η αρχοντω

ναι μωρε που να τρεχεις τωρα στις κλινικες...σε μια φωλια μεσα στο σπιτι να φας και τους πλακουντεςΔεν παίρνεις ένα για αργότερα που θα γίνεις μάνα![]()

τι λεγαμε για off Λενακι?

moukelis
Επιφανές μέλος
Να σου πω Γιουλη ελεγα να μου φτιαξει ο μπαμπας μου ενα ξυλινο και να το ζωγραφισω...
elvenstar
Επιφανές μέλος
βρε ουστ! Να θυμηθώ όταν βρεθούμε να σε δαγκώσουμεΕλενα ειναι τυχαιο που στο κοφινι εχουν ενα περσακι seal;
https://www.catspictures.net/2008/07/cat-bed.html
Luna
Περιβόητο μέλος
https://www.ikea.com/us/en/catalog/categories/departments/hallway/14298/
μόνο για τα αγαπημένα μας τετράποδα, από το ικεα
εγώ τρελ'αθηκα με αυτά:
![]()
![]()
![]()
Καλημερα!!!τα εχει ολα το ικεα και πηγα την παρασκευη!το μονο που δεν εχω δει ειναι την σκηνη!!εχει μια αλλη πιο απλη!!
την μαυρη γατα την εχω και εγω και ενω η Luna δεν την αγγιξε ποτε ο Yuri απο τοτε που ηταν μωρακι ελιωνε πανω της!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Μαρη ειπα επειδη ειναι goth η Καντυ μηπως της αρεσει!
moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καμια δε θελει να γεννησει...χαζες ειμαστε να ποναμε?Δε θελω καλε να φαω τους πλακουντες!Γενικοτερα δε θελω να γεννησω!
Να σου πω Γιουλη ελεγα να μου φτιαξει ο μπαμπας μου ενα ξυλινο και να το ζωγραφισω...

ναι...μιλα με τη Νεκ να σου δειξει τα δικα της γεννοκουτα για διαστασεις κλπ...

moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αυτο το κελαρα κι εγω πολυ καιρο, αλλα μου φαινεται λιγο μικρος ο χωρος υπνουΕλενα να και το πολυθρονινι απο το ΙΚΕΑ
![]()

starter
Δραστήριο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε μια γατοπολυκατοικία;

εξαντληθηκε προ πολλου
(συγνωμη για τα γελια...αλλα σπευσανε ολοι τοτε)μονο απο το εξωτερικο αν σε ενδιαφερει και δεν ξερω αν στελνουν Ελλαδα

starter
Δραστήριο μέλος
αλλά είπα να ρωτήσω ούτως ή άλλως γιατί απο τέτοιες κατασκευές τα Pet shop που μπορώ να πάω λόγω δουλειάς δεν έχουν τίποτα και ότι όμορφο βρίσκω στο internet όπως λες δεν το στέλνουν Ελλάδα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι ναι αυτή ΛΕΩΩΩΕλενα να και το πολυθρονινι απο το ΙΚΕΑ
![]()

την θέλωωωωω σε ποιον κατάλογο είναι αυτή Δώρα; Στον καινούριο που έβγαλαν τώρα το Σεπτέμβριο;γάτες είναι Γιούλη μου εδω χωράνε σε κουτί παπουτσιών κ κοιμούνταιαυτο το κελαρα κι εγω πολυ καιρο, αλλα μου φαινεται λιγο μικρος ο χωρος υπνου![]()

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Και εγώ θέλω πολύ μια τέτοια να βολέψω έν αδεσποτάκι το χειμώνα..Χριστίνα όποτε είναι να πας πες μου να σου στείλω τα χρήματα.Είχα πάει πρόσφατα ΙΚΕΑ αλλά την σκηνούλα δεν την είδακ ψάχνω γμτ. Τώρα παράγγειλα μια πιο απλή σε πετσοπ. Θα ξαναπάω ΙΚΕΑ σε κανά μήνα το πολύ, όποια θέλει κ μπορεί να περιμένει ας μου πει με πμ να της πάρω
θα πάρω κ εγώ κ αυτή γιατί μου φαίνεται πολύ ζόρικη
![]()

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Μπα και τα δικά μου αποκλείεται να χωράνε..εδώ στο σπιτάκι που είναι 40Χ40 και με το ζόρι..θέλουν 50Χ50 τουλάχιστον.αυτο το κελαρα κι εγω πολυ καιρο, αλλα μου φαινεται λιγο μικρος ο χωρος υπνου![]()

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool