Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ξέρει κανείς αν πουλάνε λούτρινη γούνα με το μέτρο; Σκέφτομαι να ντύσω κι εγώ κάποια ψηλά ράφια να ανεβαίνει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ξέρει κανείς αν πουλάνε λούτρινη γούνα με το μέτρο; Σκέφτομαι να ντύσω κι εγώ κάποια ψηλά ράφια να ανεβαίνει.
Οχι δεν ξερω, αλλα υποθετω οτι στις βιομηχανιες χαλιων ή κατι τετοιο μπορει να εχουν. παντως αν βρεις πες μας.
Μηπως ξερετε που μπορω να βρω φθηνη μοκετα? :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αντζελα μπορεις να πας σε καταστηματα με χαλια και να ρωτησεις αν εχουν ρεταλια μοκετας.Ειναι πιο ευκολα στο καθαρισμα,στην τοποθετηση,και ξυνουν και τα νυχια τους.

Κομμάτια μοκέτας έχω διαθέσιμα, έλεγα να βάλω γούνα, μ' αρέσει καλύτερα. Αν δεν βρω, θα βάλω τη μοκέτα. Λες να λυπηθεί τα μάλλινα χειροποίητα και να ξύνει τα νύχια του εκεί; :lol:
Λέμε τώρα για να γελάμε... :P

Χεχε μακαρι, γιατι ο δικος μου προς το παρον δεν εχει λυπηθει την τραπεζαρια και το σαλονι της μανας μου (που συνεχιζει να μου κοπαναει οτι τα χρυσοπληρωσαν :mad:)
Ετσι ειδ ακαι αποειδα και αποφασισα να φτιαξω αυτο για να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι, και ο Ζαφειρης.

Παιδιά, σκέφτομαι να πάρω στο γατούλη μου ένα δεντρόσπιτο αλλά επειδή ποτέ πριν δεν πήρα ένα έχω απορία αν είναι πραγματικά χρήσιμο, δηλαδή αν οι γάτες τρελλαίνονται με αυτό ή αν απλά το χρησιμοποιούν πότε - πότε και πως ακριβώς τους αρέσει να το χρησιμοποιούν καλύτερα..:hmm:

παντως την δικια μου ετσι οπως την κοβω, δεν θα ενθουσιαζοταν με ενα γατοδεντρο..δεν βγαινει πουθενα..ουτε σε καρεκλα, ουτε σε τραπεζι ..οποτε δεν το βλεπω να βγαινει εκει..εχω αρχισει να πιστευω οτι εχει υψοφοβια!:lol:

Γουνα μη βαλεις, ουτε καν οικολογικη, αν λερωσει απ ο,τιδηποτε δε κα8αριζει καθολου ευκολα, μη σου πω θα χαλασει οταν πας να την καθαρισεις, ενω μοκετα μια χαρα πρακτικο υλικο ειναι!
Παντως οταν το ολοκληρωσεις μη ξεχασεις να το βγαλεις και παλι φωτογραφια!!!

εδω στον πειραια ξερω ενα μαγαζι που πουλαει αλλα λαρισσα.....τι να σου πω... κοιταξε σε καταστηματα που πουλαν γενικα υφασματα και ολο και κατι θα βρεις.

Συγχαρητήρια!!!!

:up: Μπράβο σου μικρή Σακίρα και στο μπαμπά σου επίσης καθώς και στη μαμά για την υπομονή της για τους καναπέδες:lol:

Νομίζω πως μπορεί κάποιος να πάει σ'ένα Φτιάξτο μόνος σου και να ζητήσει να του κόψουν (ίσως και να του καρφώσουν) τα ξύλα. Για την ταπετσαρία υπάρχει απ'όσο ξέρω ένα εργαλείο που λέγεται πόντα? και είναι σαν συρραπτικό μεγάλο. Δεν ξέρω πόσο κοστίζει, αλλιώς ό ταπετσέρης της γειτονιάς! Πόσο μπορεί να χρεώσει για να καρφώσει τη μοκετούλα?? Όχι τίποτα σπουδαίο πάντως. Το σκοινί εύκολο φαίνεται να το κάνουμε μόνοι μας;)
Μπράβο και πάλι που μας έδωσες αυτή την σπουδαία ιδέα. Είναι αλήθεια πως μέρες τώρα ζαχάρωνα κάτι πεταμένα ξύλινα κουτιά στο δρόμο και σκεφτόμουνα πώς μπορώ να καρφώσω επάνω το υπάρχον μικρό μας ονυχοδρόμιο.
Τελικά με κέφι και φαντασία φτιάχνει κανεις υπέροχα και φτηνά χρηστικά πράγματα!!:up:

:up: Μπράβο σου μικρή Σακίρα και στο μπαμπά σου επίσης καθώς και στη μαμά για την υπομονή της για τους καναπέδες:lol:

Νομίζω πως μπορεί κάποιος να πάει σ'ένα Φτιάξτο μόνος σου και να ζητήσει να του κόψουν (ίσως και να του καρφώσουν) τα ξύλα. Για την ταπετσαρία υπάρχει απ'όσο ξέρω ένα εργαλείο που λέγεται πόντα? και είναι σαν συρραπτικό μεγάλο. Δεν ξέρω πόσο κοστίζει, αλλιώς ό ταπετσέρης της γειτονιάς! Πόσο μπορεί να χρεώσει για να καρφώσει τη μοκετούλα?? Όχι τίποτα σπουδαίο πάντως. Το σκοινί εύκολο φαίνεται να το κάνουμε μόνοι μας;)
Μπράβο και πάλι που μας έδωσες αυτή την σπουδαία ιδέα. Είναι αλήθεια πως μέρες τώρα ζαχάρωνα κάτι πεταμένα ξύλινα κουτιά στο δρόμο και σκεφτόμουνα πώς μπορώ να καρφώσω επάνω το υπάρχον μικρό μας ονυχοδρόμιο.
Τελικά με κέφι και φαντασία φτιάχνει κανεις υπέροχα και φτηνά χρηστικά πράγματα!!:up:
το συρραπτικο το μεγαλο που λες δεν ξερω αν το λενε ετσι αλλα το ειχα δει στην πειραιως σε ενα μεγαλο πολυκαταστημα και το εχει παρα πολυ φθηνα. οσο για τα ξυλα στον δρομο αλλο τιποτα...:lol:

το συρραπτικο το μεγαλο που λες δεν ξερω αν το λενε ετσι αλλα το ειχα δει στην πειραιως σε ενα μεγαλο πολυκαταστημα και το εχει παρα πολυ φθηνα. οσο για τα ξυλα στον δρομο αλλο τιποτα...:lol:

συγνώμη για το off αλλά μια φίλη μου πολύ επιδέξια και με καλλιτεχνικό ταμπεραμέντο μαζί με τον άντρα της έχει "ανακυκλώσει" και έχουν φτιάξει πανέμορφα πράγματα για το σπίτι τους πίσω απο την Ακρόπολη, απο διάφορα πεταμένα και άχρηστα για άλλους πράγματα.
one man's waste is another man's treasure:up:
Μακάρι να μπορούσα ή μάλλον να το τολμούσα κι εγώ...ποιός ξέρει ίσως κάποια στιγμή. Πάντως, προς το παρόν,:happy: χαίρομαι να χαρίζω παλιά πράγματα που δεν θέλω.

συγνώμη για το off αλλά μια φίλη μου πολύ επιδέξια και με καλλιτεχνικό ταμπεραμέντο μαζί με τον άντρα της έχει "ανακυκλώσει" και έχουν φτιάξει πανέμορφα πράγματα για το σπίτι τους πίσω απο την Ακρόπολη, απο διάφορα πεταμένα και άχρηστα για άλλους πράγματα.
one man's waste is another man's treasure:up:
Μακάρι να μπορούσα ή μάλλον να το τολμούσα κι εγώ...ποιός ξέρει ίσως κάποια στιγμή. Πάντως, προς το παρόν,:happy: χαίρομαι να χαρίζω παλιά πράγματα που δεν θέλω.
βασικα ειμαι υπερ της ανακυκλωσης και μαλλον θα συμφωνησω με τη φιλη σου!!!!! το ιδιο κανω και γω.. η επομενη κατασκευη που θα φτιαξω θα ειναι το γατοδεντροσπιτο που θα το ανεβασω φωτο τελειωμενο, αλλα θα φωτογραφισω και τα υλικα που βρηκα πεταμενα δεξια και αριστερα:lol::lol:

εδω στον πειραια ξερω ενα μαγαζι που πουλαει αλλα λαρισσα.....τι να σου πω... κοιταξε σε καταστηματα που πουλαν γενικα υφασματα και ολο και κατι θα βρεις.

Για πες για Πειραιά :)

Για πες για Πειραιά :)
ενα τετραγωνο πριν τον παλιο ιωσηφιδη δεν θυμαμαι πως λενε τον δρομο, εκει που ειναι και τα υπογεια που εχουν τα μαξιλαρια. επιτρεπεται να πω το ονομα του καταστηματος?

ενα τετραγωνο πριν τον παλιο ιωσηφιδη δεν θυμαμαι πως λενε τον δρομο, εκει που ειναι και τα υπογεια που εχουν τα μαξιλαρια. επιτρεπεται να πω το ονομα του καταστηματος?

Στείλτο μου σε ΠΜ. :up: Φευγω για το ΣΚ οπότε θα ξαναείμαι στο forum την Δευτέρα. Ευχαριστώ :happy:

Στείλτο μου σε ΠΜ. :up: Φευγω για το ΣΚ οπότε θα ξαναείμαι στο forum την Δευτέρα. Ευχαριστώ :happy:
ο.κ. στο στελνω. να περασεισ ομορφα!!!!!

Βρηκα μοκετα, απο κατι στοκ για χαλια περσιας στην εθνικη Αθηνων-Λαμιας. Με 25? πηρα 2.25χ1.40. Μια χαρα, θα περισεψει κι ολας για την επομενη κατασκευη! Χαχαχα!
Το σκοινι δεν ειναι και τοσο ευκολο :( μια κολονιτσα εχω φτιαξει μονο και γι'αυτη τη μια ζαλιστηκα απο το γυρω γυρω! Θελει παρα πολυ δουλεια!
Τα παντα τα κολλαω με βενζινοκολα. Δοκιμασμενο, φθηνο και ευκολο....
Ελπιζω να αντεξει απο τ απανωτα χτυπηματα που προκειτα να δεχτει!
Ανυπομωνω να το εγκαινιασουμε!

ανυπομονουμε να το δουμε!:up:

Βρηκα μοκετα, απο κατι στοκ για χαλια περσιας στην εθνικη Αθηνων-Λαμιας. Με 25? πηρα 2.25χ1.40. Μια χαρα, θα περισεψει κι ολας για την επομενη κατασκευη! Χαχαχα!
Το σκοινι δεν ειναι και τοσο ευκολο :( μια κολονιτσα εχω φτιαξει μονο και γι'αυτη τη μια ζαλιστηκα απο το γυρω γυρω! Θελει παρα πολυ δουλεια!
Τα παντα τα κολλαω με βενζινοκολα. Δοκιμασμενο, φθηνο και ευκολο....
Ελπιζω να αντεξει απο τ απανωτα χτυπηματα που προκειτα να δεχτει!
Ανυπομωνω να το εγκαινιασουμε!
καλη δυναμη λοιπον!!!!! περιμενουμε να το δουμε:up:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back