Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
χαχααχ,επισης ,τον χειμωνα οταν λειτουργει το καλοριφερ μην τις εχεις εκει κοντα
πολυ ωραια τα πραγματα του aldi,θα παω να παρω το λουρι για σκυλακια σημερα:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

To γράφω ΚΑΙ εδώ για να το διαβάσετε όλες

α)ΝΑΙ η Άννα είναι καταπληκτικός Άνθρωπος και δεν πρόκειται για διαφήμιση, έτσι δεν είναι Γιούλη /

β)Επίσης Γιούλη να σου (ξανα)πω ότι τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα σε μελετάμε και σ'ευχαριστούμε ξανά και ξανά για την σκέψη σου να μας 'δωρίσεις ' τις δυο πάνινες γατοφόρους για τα γατόνια Φλοίσβου.
Μας έχουν σώσει στην κυριολεξία:)
η Αννα ειναι εξαιρετικος ανθρωπος...και πραγματι δεν ειναι διαφημιση:)
χαιρομαι που βοηθησα εστω τοσο λιγο...το πραγματικο εργο το κανετε εσεις κι ολοι οσοι ασχολουνται με τα αδεσποτα πλασματακια! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σιμόνη μου φοβερές οι ταϊστρες! αλλά καλό θα ήταν να μην του άφηνες του λουκαμάκου σου τόση ποσότητα εκεί γιατί από μοντέλο λουκουμάς, θα γίνει donut. :/::lol:

παθουσα από σκύλο που από τσιουάουα 3,5 κιλών, έγινε άντρακλας 5,2 κιλά με πρόβλημα στην καρδιά και πνευμόνια από το πάχος. :down::(

ναι τον έχουμε σε δίαιτα και αισίως είμαστε 4,8 :)

:lol::lol::lol::lol::lol:

μου ειπαν οτι τωρα που ειναι πιπινακι :P μπορει να τρωει οσο θελει..κανω λαθος?? :hmm::hmm:

Παιδια συγχωρεστε με αλλα ποια ειναι η Αννα και η αποθηκη της? Εχει ειδη για γατουνια? Πληροφορηστε με την ασχετη!:/:

ειναι ενα pet shop αποθηκη!:):) εχει μεγαλη ποικιλια σε τροφες και αμμους και ειναι αρκετα οικονομικη!:):) επισης ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ δεν πουλαει καθολου ζωα και βοηθαει παρα πολυ με τα αδεσποτακια! επισης ειναι και η αποθηκη που κατα βαση προμηθευομαστε τροφες για τα γατουνια του φλοισβου! :D:D

Σιμώνη μου τις "έστησες" κιόλας:lol: Περιμένω ακόμα τηλέφωνο από την Άννα για τα άλλα συμπράκαλα:)

Σιμώνη μου τις "έστησες" κιόλας:lol: Περιμένω ακόμα τηλέφωνο από την Άννα για τα άλλα συμπράκαλα:)

αμεε τι νομιζες!:P τις εγκαινιασαμε εχθες κιολας!:P:lol::lol::lol:

κι εγω περιμενω! δεν με εχει παρει ακομα!:rolleyes::rolleyes:

πολυ ωραιες οι ταιστρες σιμωνη...:up::up::up:

λοιπον μπουμπου μου....μεχρι να τον στειρωσεις τον λουκουμα δινετου φαει αρκετο-αν και πιστευω οτι δεν πρεπει να τρωει παρα πολυ,γιατι μετα θα του ειναι δυσκολο να την περιορισει-οταν ομως τον στειρωσεις ΠΡΕΠΕΙ να του δινεις την ενδεδειγμενη ποσοτητα........γιατι θα παχυνει πολυ και θα παρουσιασει διαφορα προβληματα...και μετα ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ να αδυνατισει...ετσι την επαθα εγω με τον μπουκακο γιατι ο 1ος γιατρος μου,που ειναι π#π#ρας,ποτε δεν μου ειπε οτι πρεπει να του δινω συγκεκριμενη τροφη και οχι πολυ!!!!!!.τωρα ειναι πολυ δυσκολο να χασει βαρος....:(
σορυ για το οφ...

:lol::lol::lol::lol::lol:

μου ειπαν οτι τωρα που ειναι πιπινακι :P μπορει να τρωει οσο θελει..κανω λαθος?? :hmm::hmm:

αν σου είπε ο γιατρός έτσι , πάω πάσο.

απλά εγώ το ανέφερα από την εμπειρία μου και σου είπα να προσέξεις γιατί από ότι κατάλαβα ο λουκουμάς ξέρει να τρώει:up::D

γιατί από ότι κατάλαβα ο λουκουμάς ξέρει να τρώει:up::D

:lol::lol::lol: ναι πηρε απο τη μαμα του! ειναι καλοφαγας και λιχουδης!:P:P

:lol::lol::lol: ναι πηρε απο τη μαμα του! ειναι καλοφαγας και λιχουδης!:P:P
ειναι και σεξυ δηλαδη:up::)

ειναι και σεξυ δηλαδη:up::)

:redface::redface: αμεεε! δεν ειδες τις ποζες που πηρε με φατσα φορα το κοιλουμπινι και τα αρ@@α του!:redface::redface::P:lol::lol::lol:

001-5.jpg

Συγχωρέστε μας για τις τρίχες, αλλά ήδη το εγκαινιάσαμε!;)
η Μυρτούλα το επιθεωρεί
003-5.jpg

Πολύ προβληματισμένη την Βλέπω την Μυρτούλα Νίκη...με όλα αυτά τα μπιχλιμπίδια που της πήρες...σκέφτεται μάλλον: Να κάτσω ή να μην κάτσω..:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Έτοιμο το δεντρόσπιτο? Ανυπομονούμε όλοι να το δούμε μη μας αφήνεις σε αγωνία!!:rolleyes: Θέλουμε φωτοοοοοό

Μόλις είδα το γατοδεντρόσπιτο που έφτιαξες και μου άρεσε πολύ.Μπορείς να μου δώσεις τις διαστάσεις της κατασκευής να δω εάν με παίρνει μήπως και το δοκιμάσω να το φτιάξω;

atmos1.jpg
https://www.catsplay.com/atmos.php3
atmos.jpg

βρήκα αυτή την ωραία πολυθρόνα για γατάκια, η πρώτη δεν είναι απλά ωραία έχει κ περιεχόμενο:lol:

Παιδιά ψάχνω γατόδεντρο εδώ και ένα μήνα περίπου. Μέχρι στιγμής, δεν έχω βρει τίποτα αξιόλογο εδώ στη Κύπρο, αν και ένας καταστηματάρχης έχει ήδη παραγγείλει μερικά τα οποία θα δω από κοντά την ερχόμενη εβδομάδα και αν όλα πάνε καλά θα επιλέξω ένα.
Αναρωτιέμαι όμως αν υπάρχει κάποια δοκιμασμένη ιστοσελίδα από όπου μπορώ να παραγγείλω σε λογικές τιμές.. :hmm:

βρήκα στο site αυτο κατι καταπληκτικά πράγματα για τισ γατούλεσ!!! δειτε το, μονο ειναι on line shop...

https://www.cattoys.com/cattoys.html

Παιδιά ψάχνω γατόδεντρο εδώ και ένα μήνα περίπου. Μέχρι στιγμής, δεν έχω βρει τίποτα αξιόλογο εδώ στη Κύπρο, αν και ένας καταστηματάρχης έχει ήδη παραγγείλει μερικά τα οποία θα δω από κοντά την ερχόμενη εβδομάδα και αν όλα πάνε καλά θα επιλέξω ένα.
Αναρωτιέμαι όμως αν υπάρχει κάποια δοκιμασμένη ιστοσελίδα από όπου μπορώ να παραγγείλω σε λογικές τιμές.. :hmm:
Δείτε εδώ,έχει ωραία κομμάτια:)
https://www.catrix.nl/

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back