AGGELIKI
Διάσημο μέλος
πολυ ωραια τα πραγματα του aldi,θα παω να παρω το λουρι για σκυλακια σημερα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
η Αννα ειναι εξαιρετικος ανθρωπος...και πραγματι δεν ειναι διαφημισηTo γράφω ΚΑΙ εδώ για να το διαβάσετε όλες
α)ΝΑΙ η Άννα είναι καταπληκτικός Άνθρωπος και δεν πρόκειται για διαφήμιση, έτσι δεν είναι Γιούλη /
β)Επίσης Γιούλη να σου (ξανα)πω ότι τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα σε μελετάμε και σ'ευχαριστούμε ξανά και ξανά για την σκέψη σου να μας 'δωρίσεις ' τις δυο πάνινες γατοφόρους για τα γατόνια Φλοίσβου.
Μας έχουν σώσει στην κυριολεξία![]()

χαιρομαι που βοηθησα εστω τοσο λιγο...το πραγματικο εργο το κανετε εσεις κι ολοι οσοι ασχολουνται με τα αδεσποτα πλασματακια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
σιμόνη μου φοβερές οι ταϊστρες! αλλά καλό θα ήταν να μην του άφηνες του λουκαμάκου σου τόση ποσότητα εκεί γιατί από μοντέλο λουκουμάς, θα γίνει donut.
παθουσα από σκύλο που από τσιουάουα 3,5 κιλών, έγινε άντρακλας 5,2 κιλά με πρόβλημα στην καρδιά και πνευμόνια από το πάχος.
ναι τον έχουμε σε δίαιτα και αισίως είμαστε 4,8![]()

μου ειπαν οτι τωρα που ειναι πιπινακι
μπορει να τρωει οσο θελει..κανω λαθος?? 

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Παιδια συγχωρεστε με αλλα ποια ειναι η Αννα και η αποθηκη της? Εχει ειδη για γατουνια? Πληροφορηστε με την ασχετη!![]()
ειναι ενα pet shop αποθηκη!

εχει μεγαλη ποικιλια σε τροφες και αμμους και ειναι αρκετα οικονομικη!
επισης ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ δεν πουλαει καθολου ζωα και βοηθαει παρα πολυ με τα αδεσποτακια! επισης ειναι και η αποθηκη που κατα βαση προμηθευομαστε τροφες για τα γατουνια του φλοισβου! 

Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Περιμένω ακόμα τηλέφωνο από την Άννα για τα άλλα συμπράκαλα
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Σιμώνη μου τις "έστησες" κιόλαςΠεριμένω ακόμα τηλέφωνο από την Άννα για τα άλλα συμπράκαλα
![]()
αμεε τι νομιζες!
τις εγκαινιασαμε εχθες κιολας!

κι εγω περιμενω! δεν με εχει παρει ακομα!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

λοιπον μπουμπου μου....μεχρι να τον στειρωσεις τον λουκουμα δινετου φαει αρκετο-αν και πιστευω οτι δεν πρεπει να τρωει παρα πολυ,γιατι μετα θα του ειναι δυσκολο να την περιορισει-οταν ομως τον στειρωσεις ΠΡΕΠΕΙ να του δινεις την ενδεδειγμενη ποσοτητα........γιατι θα παχυνει πολυ και θα παρουσιασει διαφορα προβληματα...και μετα ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ να αδυνατισει...ετσι την επαθα εγω με τον μπουκακο γιατι ο 1ος γιατρος μου,που ειναι π#π#ρας,ποτε δεν μου ειπε οτι πρεπει να του δινω συγκεκριμενη τροφη και οχι πολυ!!!!!!.τωρα ειναι πολυ δυσκολο να χασει βαρος....

σορυ για το οφ...
zanin
Διάσημο μέλος
μου ειπαν οτι τωρα που ειναι πιπινακιμπορει να τρωει οσο θελει..κανω λαθος??
![]()
αν σου είπε ο γιατρός έτσι , πάω πάσο.
απλά εγώ το ανέφερα από την εμπειρία μου και σου είπα να προσέξεις γιατί από ότι κατάλαβα ο λουκουμάς ξέρει να τρώει

aporw
Διακεκριμένο μέλος
γιατί από ότι κατάλαβα ο λουκουμάς ξέρει να τρώει![]()

ναι πηρε απο τη μαμα του! ειναι καλοφαγας και λιχουδης!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ειναι και σεξυ δηλαδηναι πηρε απο τη μαμα του! ειναι καλοφαγας και λιχουδης!
![]()

aporw
Διακεκριμένο μέλος
ειναι και σεξυ δηλαδη![]()

αμεεε! δεν ειδες τις ποζες που πηρε με φατσα φορα το κοιλουμπινι και τα αρ@@α του!

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Συγχωρέστε μας για τις τρίχες, αλλά ήδη το εγκαινιάσαμε!

η Μυρτούλα το επιθεωρεί
Πολύ προβληματισμένη την Βλέπω την Μυρτούλα Νίκη...με όλα αυτά τα μπιχλιμπίδια που της πήρες...σκέφτεται μάλλον: Να κάτσω ή να μην κάτσω..

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Θέλουμε φωτοοοοοόΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πηνελοπη
Εκκολαπτόμενο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
βρήκα αυτή την ωραία πολυθρόνα για γατάκια, η πρώτη δεν είναι απλά ωραία έχει κ περιεχόμενο

bunny
Περιβόητο μέλος
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Αναρωτιέμαι όμως αν υπάρχει κάποια δοκιμασμένη ιστοσελίδα από όπου μπορώ να παραγγείλω σε λογικές τιμές..

skai-animals
Δραστήριο μέλος
https://www.cattoys.com/cattoys.html
bunny
Περιβόητο μέλος
Δείτε εδώ,έχει ωραία κομμάτιαΠαιδιά ψάχνω γατόδεντρο εδώ και ένα μήνα περίπου. Μέχρι στιγμής, δεν έχω βρει τίποτα αξιόλογο εδώ στη Κύπρο, αν και ένας καταστηματάρχης έχει ήδη παραγγείλει μερικά τα οποία θα δω από κοντά την ερχόμενη εβδομάδα και αν όλα πάνε καλά θα επιλέξω ένα.
Αναρωτιέμαι όμως αν υπάρχει κάποια δοκιμασμένη ιστοσελίδα από όπου μπορώ να παραγγείλω σε λογικές τιμές..![]()

https://www.catrix.nl/
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool