Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αντιγόνη εννοείς το Jumbo?;)
Οποτε πήγα, είχαν και εδιαφέροντα αξεσουάρ για γάτες.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

στο τμήμα των παιχνιδιών, έχει τηλεκατευθυνόμενα για κάθε μέγεθος γάτας και τρομερά ελικοπτεράκια!!! το επόμενο θα είναι ελικοπτεράκι,φτάνει να μάθω να το πετάω!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αντιγόνη εννοείς το Jumbo?;)
Οποτε πήγα, είχαν και εδιαφέροντα αξεσουάρ για γάτες.:)

η κοπελα προσπαθουσε τοση ωρα να το περιγραψει χωρις να πει το ονομα κ εσυ το μαρτυρησες με τη μια!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

σκέφτηκα να μην κάνω άμεση διαφήμιση.... αλλά μια εικόνα χίλιες λέξεις!:lol:

σκέφτηκα να μην κάνω άμεση διαφήμιση.... αλλά μια εικόνα χίλιες λέξεις!:lol:

Μα αφού πάντα γράφουμε που βρήκαμε κάτι ενδιαφέρον...είτε μαγαζί είτε σαιτ;) Εδώ γράφουμε και κριτικές των προιόντων καιμαγαζιών στο όνομα θα κολλήσουμε...;):P
η κοπελα προσπαθουσε τοση ωρα να το περιγραψει χωρις να πει το ονομα κ εσυ το μαρτυρησες με τη μια!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

:P:P:P:P:P
Εσύ να πάς να δείς την αφίσα του Μπουκάκου!:P

η νέα μόδα στον χώρο του μασάζ γάτας: το alien πολυφωτάκι-μασαζάκι.... είναι ιδανικό για κάθε τύπο γάτας και κρατάει το αγαπημένο σας αιλουροειδές σε φόρμα!!
και επειδή έχουμε ξαναπεί μία εικόνα = χίλιες λέξεις σας παραθέτω τις ακόλουθες φωτογραφίες σε απευθείας μετάδοση από το σπίτι-cat-center-spa της αδερής μου, με τον αγαπημένο της γατίτσο τον πριγκηπάκο...[ακόμα το όνομα δεν έχει επισημοποιηθεί!]

Συνημμένα

• IMG_0034.jpg
    IMG_0034.jpg
    232,9 KB · Εμφανίσεις: 59
  • IMG_0035.jpg
    IMG_0035.jpg
    237,3 KB · Εμφανίσεις: 44
[εύχομαι να έχετε γατο-χιούμορ, για πλακίτσα βάλαμε αυτή τη γατο-βλακεία για λίγα δευτερόλεπτα και βγάλαμε τις γατο-φωτογραφίες, για να γελάσουμε λίγο.. πάντως το γατουλάκι απλώθηκε αλλά τη στάση αυτή δε προλάβαμε να την αποθανατίσουμε!!:lol:]

Παιδιά για όποιον ενδιαφέρεται ανακάλυψα αυτό σήμερα

https://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=85831

για μια φίλη που με ρωτούσε για την κλειστή λεκανίτσα, παραθέτω φωτογραφία και περιμένω τα σχόλιά σας παιδιά..πιστεύω ότι είναι κάτι που αξίζει να υπάρχει σε ένα σπίτι...

Συνημμένα

• Image0126.jpg
    Image0126.jpg
    44,6 KB · Εμφανίσεις: 45
οντως!:happy::happy: και δεν εχεις ''θέα'' την κατασταση:lol: και συγκρατει αρκετο μερος απο τις μυρωδιες και δεν πεταγονται χαλικακια εκτος!:D:D:D

Επειδη μολις τωρα καθαριζα,και παλι αμμο εχει γυρω γυρω η λεκανη γιατι πηγε η Μπιζου,μαλλον εκει θα καταληξω κι εγω.Την μυρωδια δεν τη γλιτωνω γιατι το πορτακι θα το βγαλω,αλλα τουλαχιστον δεν θα εχω αμμο γυρω.:happy:

κι εγω δεν εχω το πορτακι, αλλα γλυτωσα απο την αμμο εξω!!!! φυσικα και το φιλτρο που εχει η κλειστη συγκρατει εστω και λιγο μυρωδιες..

χαλάλι τα 26$ που είχα δώσει για τηνκελιστή αμμολεκάνη!!

παιδιά συγκρατεί πάρα πολύ καλά τις μυρωδιές και την άμμο όταν την πιάνει τη μικρή μου και παίζει :blink::down:

Σκέφτομαι και εγώ να πάρω γιατί η Μαρί βγάζει επείτηδες έξω χαλιάκια και τα παίζει σε όλο το σπίτι..και γεμίζει όλο το σπίτι άμμο...:mad:
Θα έχει αποτέλεσμα η στην προσπάθεια τησ να βγάλει χαλίκια θα αναποδογυρίσει ολη την λεκάνι ??
Ξερετε π'οσο περίπου κάνει?

Eγ'ω την πήρα πρόσφατα 20 ευρώ με φίλτρο αλλά υπάρχουν ακόμα μεγαλύτερες που φτάνουν τα 55. Εξαρτάται το μέγεθος. Πάντως πολύ καλύτερα. Έχει περιοριστεί η άμμος που πετούσαν.

Καλημερα!
Εχει κανει υποψιν για σκυλοσπιτα θερμαινομενα;Σε τι μεγεθη βγαινουν,απο που μπορουμε να αγορασουμε,αν λειτουργουν με ηλεκτρισμο...

κανα νέο?:redface:

Λοιπον βρηκα μερικα ονειχοδρομια απο την culpret..θα σας τα παραθεσω μαζι με τιμες να μου πειτε την γνωμη σας και φυσικα να δειτε και για εσας!:happy::happy:

06737.jpg
51,90 euro

06837.jpg
78.45 euro

2210.jpg
48.15 euro

4407.jpg
61 euro

Εμένα Σιμώνη μου άρεσε αρκετά το πρώτο και πολύ περισσότερο το δεύτερο.:)
Η τιμή του δεν είναι χαμηλή μεν αλλά δεν και είναι απλησίαστη.:)
Τι ύψος έχει, λέει? (για το δεύτρο μιλάω πάντα;))

επισης μερικα περιλαιμια, σαμαρακια και τουνελ.:happy::happy:

80220.jpg
11,15 euro

78027.jpg
8,30 euro (λουράκι + σαμαράκι)

78024.jpg
8,30 euro

78019.jpg
4,30 euro

78010.jpg
8,40 euro (σαμαράκι)
2,90 euro (λουράκι)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back