Luna
Περιβόητο μέλος
δεν ξερω να σου πω την αληθεια.. ουτως η αλλως μολις μου τον στειλει θα τον ανεβασω εδω! οποτε θα τον δειτε ολοι σας!
![]()
αμα τον ανεβασεις τοτε θα μας κανεις πολυ χαρουμενες!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
δεν ξερω να σου πω την αληθεια.. ουτως η αλλως μολις μου τον στειλει θα τον ανεβασω εδω! οποτε θα τον δειτε ολοι σας!
![]()
Μπράβο βρε Σιμώνη!!!

Voula
Διάσημο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Σιμώμνη μ'ενδιαφέρει και μένα η παντόφλα. Αν κάνετε μαζική παραγγελ'ια να με υπολογίσεις.
Μόλις πήρε να χειμωνιάσει λίγο...σπίτι, παντόφλα και γατούνιγκ!!!

Μεγάλη επιτυχία αυτή η παντόφλα!

aporw
Διακεκριμένο μέλος
αλλα οτι θελω να τον παιρνω τηλ και να τον ρωταω!
Το ''τυρι'' κανει 25.64 ευρω και η ''παντοφλα'' κανει 27.58 ευρω

aporw
Διακεκριμένο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
Όταν παραγγείλετε πείτε μου κι εμένα!
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Α ρε λουκουμαδομάνα τι μας κάνεις!!!
Όταν παραγγείλετε πείτε μου κι εμένα!
οτι μπορω κανω!

αρχιστε να λετε τι θελει ο καθενας να μαζευτουμε και να κανω την παραγγελια!

εσυ για ποιο πραγμα ενδιαφερεσε?

ELENIP
Διάσημο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
62064-02
62030-02
62048-02
62007-01
62008-02

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Σιμωνη μου μπορεις να ρωτησεις και τους εξης κωδικους?
62064-02
62030-02
62048-02
62007-01
62008-02
![]()

στο τελος θα με διαολοστειλει!

γραψε μου διπλα στους κωδικους σε ποια κατηγορια βρισκονται για να τους βρω ποιο ευκολα!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ωραίαααααμα μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο!την Δευτερα θα παρω τηλεφωνο εχει ενημερωσει και θα μου τον στειλουν!
μου ειπε οτι ετοιμαζουν το site οπου θα εχουν και τις τιμες..ειναι υπο κατασκευη!
![]()
για το υποκατασκευή δεν ειμαι κ τόσο σίγουρη γιατί κ το petline έτσι λέει εδω κ 2 χρόνια κ ούτε φωτογραφίες των προϊόντων δεν έχει περάσει ακόμα

μήπως αυτες οι τιμές είναι ανάποδα66,78 ΕΥΡΩ![]()
28,70 ΕΥΡΩ![]()

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Ωραίαααααγια το υποκατασκευή δεν ειμαι κ τόσο σίγουρη γιατί κ το petline έτσι λέει εδω κ 2 χρόνια κ ούτε φωτογραφίες των προϊόντων δεν έχει περάσει ακόμα
μήπως αυτες οι τιμές είναι ανάποδα![]()

λες οπως τα εγραφα στο χαρτι να μπερδευτηκα??
και μενα η αληθεια για την κουβερτα μου φανηκαν παρα πολλα..
θα ξαναρωτησω!

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Θελω και αυτο:
62072-29
εμ να μην κανουμε σωστη αγορα?

kounelaki
Περιβόητο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
ναι κ εγώ αυτό νομίζω ότι η κουβέρτα είναι ακριβή κ το ονειχοδρόμια φθηνό (αν πάρουμε υπ όψη κ τη τιμή της κουβέρταςλες οπως τα εγραφα στο χαρτι να μπερδευτηκα??
και μενα η αληθεια για την κουβερτα μου φανηκαν παρα πολλα..
θα ξαναρωτησω!
![]()
) δεν πειράζει όμως θα περιμένουμε τον κατάλογο να τα δούμε από εκεί
aporw
Διακεκριμένο μέλος
ναι κ εγώ αυτό νομίζω ότι η κουβέρτα είναι ακριβή κ το ονειχοδρόμια φθηνό (αν πάρουμε υπ όψη κ τη τιμή της κουβέρτας) δεν πειράζει όμως θα περιμένουμε τον κατάλογο να τα δούμε από εκεί
![]()
μου ειπε τελικα οτι επισημα δεν μπορει να μου στειλει τον καταλογο προς το παρον! οποτε οτι θελω τον παιρνω και μου το λεει επιτοπου!
ειναι ευγεναστατος!
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool