moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Ε αφου ειναι αρκουδα,εγω φταιω;![]()
μιλαμε και στην εικονα και μονο ακομα γελαω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Και μετά θα πρέπει να παραγγείλεις κ έναν τεράστιο τρίφτηΠαντως τα δικα μου δε χωρανε,ειδικα στο τυρι,αν μπει ο Υο-Υο βλεπω να σφηνωνει και να κυκλοφορει με τη γραβιερα στον κ@#$ο.![]()
( η έστω μια μακαρονάδα
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Και μετά θα πρέπει να παραγγείλεις κ έναν τεράστιο τρίφτη( η έστω μια μακαρονάδα
)

kounelaki
Περιβόητο μέλος
(την ειχα φτιαξει για τα αδεσποτακια αλλα εφοσον κανενα δεν εμπαινε μεσα(μαλλον φοβουνταν) και η κουτα εξω βρεχοταν,την εχω μεσα γιατι τα δικα μου εχουν ξετρελαθει στο εμπα-εβγα!
Που να τα δειτε να προσπαθουν να χωθουν και τα 2 ταυτοχρονα!

Εγω πιστευω οτι χωρανε και στο τυρι!
moukelis
Επιφανές μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Εσυ που το πιστευεις Ελενα,θα ερθεις να μου ξεσφηνωσεις τον χοντροΚ@$%η.Ετσι και μεινει εκει μεσα ο τιμημενος βορινος πωπος μας σε εφαγα!
η μια θα τον κραταει και η αλλη θα τραβαει το τυρι!

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Εσυ που το πιστευεις Ελενα,θα ερθεις να μου ξεσφηνωσεις τον χοντροΚ@$%η.Ετσι και μεινει εκει μεσα ο τιμημενος βορινος πωπος μας σε εφαγα!

Δεν ειπα οτι χωραει ο Υο,αυτος ειναι γιγαντογατα και ακομη δεν εχει κλεισει ουτε χρονο,φαντασου ποσος θα γινει!

Αλλα εμεις οι κοινοι θνητοι
χωραμε στη γραβιερα!η μια θα τον κραταει και η αλλη θα τραβαει το τυρι!![]()

Luna
Περιβόητο μέλος
ονυχοδρομιο pearl 62042 μπεζ
και κρεβατι γατας:
80200 και 80201
elvenstar
Επιφανές μέλος
Τώρα κατάλαβα γιατί μερικά τυριά βρωμάνε τόσο πολύ, είναι θήκες τιμημένων βορινών πισινώνΕσυ που το πιστευεις Ελενα,θα ερθεις να μου ξεσφηνωσεις τον χοντροΚ@$%η.Ετσι και μεινει εκει μεσα ο τιμημενος βορινος πωπος μας σε εφαγα!

Luna
Περιβόητο μέλος
ευχαριστω ξανα!!!!!!!

Voula
Διάσημο μέλος
Αν βέβαια ισχύει η τιμή που γράφει δίπλα.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Το τυρακι σουπερ,κι εγω ψηνομαι τωρα,να παρω αυτο ή ην σκηνουλα απο το ΙΚΕΑ;

elvenstar
Επιφανές μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
και εμένα μου άρεσε το τυρί οι κουβερτούλες το καθισματάκι για το καλοριφερ τα παιχνίδια που έβαλε η Γιάννα κ πολλά άλλα γι αυτό θα έπρεπε να υπάρχουν τιμές, τελικά Σιμώνη τι σου είπαν θα τις βάλουν τις τιμές αργότερα ή θα πρέπει να στέλνουμε μειλ![]()
pου ειπε οτι το site ειναι υπο κατασκευη..και οτι μετα το Νεο ετος θα μπορεις πλεον με κωδικο να βλεπεις ολες τι τιμες!

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα Δώρα μου...στο σπιτάκι που του είχα πάρει χωρούσε κάποτε...τώρα θέλει σουίτα ολόκληρη ο Βρούκος...όσο και να κουλουριάζεται ο κακομοίρης..σφηνώνει...Παντως τα δικα μου δε χωρανε,ειδικα στο τυρι,αν μπει ο Υο-Υο βλεπω να σφηνωνει και να κυκλοφορει με τη γραβιερα στον κ@#$ο.![]()

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Αυτό είναι πολύ ωραίο...διαστάσεις έχουμε;Να φανταστείς ότι η σκηνή της pro plan που έχουμε είναι 53χ53 και μας χωράει οριακά...οι ποδάρες μας άμα απλωθούμε βγαίνουν απέξω..Σιμώνη μ'ενδιαφέρει αυτό
![]()
Αν βέβαια ισχύει η τιμή που γράφει δίπλα.

elvenstar
Επιφανές μέλος
Μακάρι για να δούμε αν θα το εφαρμόσουν τελικάpου ειπε οτι το site ειναι υπο κατασκευη..και οτι μετα το Νεο ετος θα μπορεις πλεον με κωδικο να βλεπεις ολες τι τιμες!![]()

Αννα αν δεν σας παίρνει η σκηνή δεν νομίζω ότι θα σας πάρει το γατόδεντρο αυτό, μάλλον πρέπει να βρεις ένα άλλο σχέδιοΑυτό είναι πολύ ωραίο...διαστάσεις έχουμε;Να φανταστείς ότι η σκηνή της pro plan που έχουμε είναι 53χ53 και μας χωράει οριακά...οι ποδάρες μας άμα απλωθούμε βγαίνουν απέξω..![]()
aporw
Διακεκριμένο μέλος

κοιταξτε αυτο που μπορεις να φτιαξεις!
Μπορεις να συνδιασεις λουρακι με ταυτοητα!

βεβαια μπορεις να γραψεις το ονομα του γατουνιου ή..οτι θελεις!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool