Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
62064-02 κατηγορια ονυχοδρομια-πυργοι

62030-02 >>

62048-02 >>

62072-29 >>

62008-02 κατηγορια σπηλιες-καθισματα

62007-01 >>

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

για ολα αυτα εχω ζητησει και περιμενω απαντηση ακομα!:mad: με εχουν γραψει κανονικοτατα μου φαινεται!:mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

για ολα αυτα εχω ζητησει και περιμενω απαντηση ακομα!:mad: με εχουν γραψει κανονικοτατα μου φαινεται!:mad::mad:
Κι εμενα....Δε φτανει που θα τους κανουμε και μαζικη παραγγελεια!:mad:Οριστε μας!
Σιμωνη λεω να τα γραψεις καπου και να τον παρεις ενα τηλεφωνο γιατι αμα περιμενεις με ε μαιλ σωθηκες!...:hmm:

Εγω λεω Σιμωνη να παρεις τηλ για να ξεκινησουμε τις παραγγελειες αν ειναι...Γιατι μαλλον πολλες θα περιμενουνε να ακουσουνε τιμες πρωτα και μετα να παραγγειλουνε:hmm:

Εγω λεω Σιμωνη να παρεις τηλ για να ξεκινησουμε τις παραγγελειες αν ειναι...Γιατι μαλλον πολλες θα περιμενουνε να ακουσουνε τιμες πρωτα και μετα να παραγγειλουνε:hmm:

θα παρω αυριο απο την δουλεια!:):)

?????????????????????

ειμαι δουλεια! ακομα δεν εχω προλαβει να παρω..:(:( σε λιγακι ελπιζω να τα καταφερω!:happy::happy:

κοιτάξτε κ εδώ https://www.plus4u.gr/showsubcat.php?Cat=136&SubCat=%C3%C1%D4%C1-%D4%D1%CF%D6%C5%D3
έχει ωραία αξεσουαρ κ έχει κ τις τιμές

Πολύ ενδιαφέρον Έλενα!:up:
Οι τιμές είναι προσιτές , έχουμε αυτό το ονυχοδρομιάκι που το πήραμε από το Quiko 9,90Ευρώ το καλοκαίρι, εδώ το έχουν 9Ευρώ.:)

Επίσης έχουμε και αυτά τα δύο πιατάκια
Της Μυρτούλας;)

και του Αρη;)

Μας τα είχε στείλει πέρσι τέτοια εποχή ο ΓατοΑιβασίλης από την μακρυνή....Κάλυμνο!;):P
Για μιά φορά ακόμη τον ευχαριστούμε πολύ και του λέμε ότι πρέπει να είναι πολύ καλά γιατί και ο Αρης αλλά και η Μυρτώ, έχουν πάρει βάρος μέσα σ'αυτόν τον χρόνο που μας πέρασε...μάλλον πρέπει να είναι πιό νόστιμες οι κροκέτες εκεί:blink:;):P

Ναι έχει κάποια ενδιαφέροντα πραγματάκια όχι πολλά αλλά σε καλές τιμές κ επίσης έχει πράγματα για το σπίτι αν θέλεις να δεις κ αυτά σε πολύ καλές τιμές. όλο θέλω να σου το πω κ ξεχνάω τι υπέροχες υπογραφές είναι αυτές που φτιάχνεις :up:
Νομίζω ότι έχουμε το ίδιο Αγιοβασιλάκι το οποίο προσφάτως μετακόμισε:lol:
Και εμείς την ευχαριστούμε πάρα μα πάρα πολύ

Είναι πολύ καλό αυτό το site, έχω παραγγείλει για τα γατόνια μου από εκεί, και έχει καλές τιμές.:):):)Απλά δεν έχει μεγάλη ποικιλία;);)

πηρα τις τιμες!!:D:D:D τις ετοιμαζω και θα της ανεβασω!:D:D:D μου ειπε οτι κανουν παραγγελια καθε τεταρτη και κανουν περιπου 10 μερες να μας τα στειλουν!:D:D:D

πηρα τις τιμες!!:D:D:D τις ετοιμαζω και θα της ανεβασω!:D:D:D μου ειπε οτι κανουν παραγγελια καθε τεταρτη και κανουν περιπου 10 μερες να μας τα στειλουν!:D:D:D
:up::up::up::up::up:

Ευχομαι να ειναι ευχαριστες οι τιμες:/:

Μπράβο βρε Σιμωνάκι!!!:up::up::up:Περιμένουμε να τις δούμε!!!:D:D:D

04639.jpg
28,06?

06402.jpg
69,42?

63002.jpg
111,47?

04802.jpg
69,42?

60701.jpg
41,22?

60801.jpg
25,64?

07229.jpg
159,67?

04722.jpg
47,70?

80200.jpg
16.21? 22.72?

80029.jpg

ΣΚΥΛΑΚΙ (3ΤΜΧ)4,21? CATNIP(3ΤΜΧ)4,21?

80070.jpg

με φτερά(3TMX) 6.10? με μακριά φτερά (3TMX) 6,10? λωρίδα με φτερά (3TMX) 9,17?

Οιμε!!!!!Τι τιμη ειναι αυτη???:(:(:(:(:blink: Παει το κυλινδρακι που ειχαμε ερωτευτει...:bye::cry:

75780.jpg
66,78 EURO

80200.jpg
16.21?

80070.jpg

με φτερά(3TMX) 6.10? με μακριά φτερά (3TMX) 6,10? λωρίδα με φτερά (3TMX) 9,17?

εισαι τελεια!!!:up::up:
θελω 2 κρεβατακια (τα μικρα) που κανουν 16,21
και ολα τα τζατζαλακια που βρισκονται στην δευτερη εικονα!!!!:happy::happy::happy:
λες να τα εχουμε μεχρι την εκθεση??

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back