ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ενα σκατουλακι παρακαλωονυχοδρομια, ραβδακια, σκ@τουλακια!
θελεις κι εσυ?
![]()

οχι χαρα μου δεν θελω...εχω να φαν κι οι γατες...pet shop το εχω καταντησει που λεει κι ο Μαριος

Στην υπογραφη σου εισαι μια γλυκα... για φαγωμα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
62046-24 x1
62046-39 x1
62008-02 x1
62008-05 x1
62044-11 x2
62043-02 x3
62048-02 x1
62064-02 x1
80070 x1
80071 x3
80072 x3
80026 x1
πως σας φαινεται?

δεν μπορουσα να βαλω παλι ολες τις εικονες..
βολευτειτε με τους κωδικους!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
καλα εκανες!!ετσι πρεπει να ειμαστε απλειστες!!
εγω πνιγομαι στα χρεη γι'αυτον και αυτος με κατουραει καταλαβες?

ατιμη κοινωνια!
αλλους τους ανεβαζεις και αλλους τους..κατουρας!

aporw
Διακεκριμένο μέλος
ενα σκατουλακι παρακαλω
οχι χαρα μου δεν θελω...εχω να φαν κι οι γατες...pet shop το εχω καταντησει που λεει κι ο Μαριος
Στην υπογραφη σου εισαι μια γλυκα... για φαγωμα![]()
παρακαλω! μονο ενα?
σε τι αποχρωση το θελετε? τωρα τελευταια τα εχουμε δει ολα!

Ευχαριστουμε για το κοπλιμαν..

Luna
Περιβόητο μέλος
εγω πνιγομαι στα χρεη γι'αυτον και αυτος με κατουραει καταλαβες?ατιμη κοινωνια!
αλλους τους ανεβαζεις και αλλους τους..κατουρας!
![]()
σε κατουραει?σαν δεν ντρεπεται!!

τς,τς,τς!!!

λες αν του παρεις τοσα πραγματα να σε αφησει ησυχη?

aporw
Διακεκριμένο μέλος
σε κατουραει?σαν δεν ντρεπεται!!τς,τς,τς!!!
λες αν του παρεις τοσα πραγματα να σε αφησει ησυχη?![]()
το καλο που του θελω.. αλλιως θα του τα φορεσω κολλαρο!

natalouko
Επιφανές μέλος
Μια χαρά είναι!!!80200 x2
62046-24 x1
62046-39 x1
62008-02 x1
62008-05 x1
62044-11 x2
62043-02 x3
62048-02 x1
62064-02 x1
80070 x1
80071 x3
80072 x3
80026 x1
πως σας φαινεται?δεν μπορουσα να βαλω παλι ολες τις εικονες..
βολευτειτε με τους κωδικους!
![]()

Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ Σιμωνάκι για την παραγγελία που θα μας κάνεις!!!

tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Luna
Περιβόητο μέλος
το καλο που του θελω.. αλλιως θα του τα φορεσω κολλαρο!![]()

και καλα θα κανεις!!!
ευχαριστουμε παρα πολυ για την παραγγελια!!!

aporw
Διακεκριμένο μέλος

αλιμονο! δεν κανω κατι σπουδαιο!

κανενα ποσοστο δεν θα βγαλω εγω?

aporw
Διακεκριμένο μέλος

και πρεπει αυριο να βαλω προκαταβολη 130? 

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Θα τη βαλεις εσυ ή θα σου στειλουμε money?Λοιπον..το τελικο ποσο ειναι 383,50?και πρεπει αυριο να βαλω προκαταβολη 130?
![]()
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Θα τη βαλεις εσυ ή θα σου στειλουμε money?
για να μην γινει μπερδεμα αυριο θα τα βαλω εγω κι εσεις θα μου τα βαλετε απο αυριο στον δικο μου λογαριασμο!

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Απο αυριο ολα τα χρηματα δηλαδη ή την προκαταβολη?για να μην γινει μπερδεμα αυριο θα τα βαλω εγω κι εσεις θα μου τα βαλετε απο αυριο στον δικο μου λογαριασμο!![]()
natalouko
Επιφανές μέλος
Τέλεια!!!για να μην γινει μπερδεμα αυριο θα τα βαλω εγω κι εσεις θα μου τα βαλετε απο αυριο στον δικο μου λογαριασμο!![]()

Εγώ θα σου βάλω όλο το ποσό!!!

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Απο αυριο ολα τα χρηματα δηλαδη ή την προκαταβολη?
οτι θελετε!

tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
και πότε θα παραλάβουμε τα καλούδια?? Θέλω να μας πείς πώς θα γίνει η παράδοση σε εσένα!!! Χεχεχεχε!! Με μεταφορική??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Oκ έγινε!!!Εγώ βάση των τιμών που αναφέρεις πρέπει να σου δώσω 25,66,άν είναι και κάτι παραπάνω ενημέρωσε με π.μ να ξέρω!!Και πάλι ευχαριστώγια να μην γινει μπερδεμα αυριο θα τα βαλω εγω κι εσεις θα μου τα βαλετε απο αυριο στον δικο μου λογαριασμο!![]()

kounelaki
Περιβόητο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Θα μας στείλεις και τον λογαριασμό σου???και πότε θα παραλάβουμε τα καλούδια?? Θέλω να μας πείς πώς θα γίνει η παράδοση σε εσένα!!! Χεχεχεχε!! Με μεταφορική??
ναι αλλα το απογευμα γιατι τωρα δεν τον θυμαμαι απ'εξω..

οτι διευκολυνει παιδια τον καθενα!

το θεμα ειναι που θα τα βαλω οοολα αυτα οταν μου τα φερουν!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool