Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
:lol::lol: ονυχοδρομια, ραβδακια, σκ@τουλακια!:P:lol::lol: θελεις κι εσυ?:P
ενα σκατουλακι παρακαλω:lol:
οχι χαρα μου δεν θελω...εχω να φαν κι οι γατες...pet shop το εχω καταντησει που λεει κι ο Μαριος:redface::P
Στην υπογραφη σου εισαι μια γλυκα... για φαγωμα:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

80200 x2
62046-24 x1
62046-39 x1
62008-02 x1
62008-05 x1
62044-11 x2
62043-02 x3
62048-02 x1
62064-02 x1
80070 x1
80071 x3
80072 x3
80026 x1

πως σας φαινεται?:hmm::hmm: δεν μπορουσα να βαλω παλι ολες τις εικονες..:redface::redface: βολευτειτε με τους κωδικους!:P:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλα εκανες!!ετσι πρεπει να ειμαστε απλειστες:lol::lol::lol:!!

εγω πνιγομαι στα χρεη γι'αυτον και αυτος με κατουραει καταλαβες?:mad::mad: ατιμη κοινωνια!:P:lol: αλλους τους ανεβαζεις και αλλους τους..κατουρας!:P:lol:

ενα σκατουλακι παρακαλω:lol:
οχι χαρα μου δεν θελω...εχω να φαν κι οι γατες...pet shop το εχω καταντησει που λεει κι ο Μαριος:redface::P
Στην υπογραφη σου εισαι μια γλυκα... για φαγωμα:P

παρακαλω! μονο ενα?:lol: σε τι αποχρωση το θελετε? τωρα τελευταια τα εχουμε δει ολα!:P:lol:
Ευχαριστουμε για το κοπλιμαν..:redface::redface:

εγω πνιγομαι στα χρεη γι'αυτον και αυτος με κατουραει καταλαβες?:mad::mad: ατιμη κοινωνια!:P:lol: αλλους τους ανεβαζεις και αλλους τους..κατουρας!:P:lol:

σε κατουραει?σαν δεν ντρεπεται!!:mad::mad::mad:τς,τς,τς!!!:lol::lol:
λες αν του παρεις τοσα πραγματα να σε αφησει ησυχη?:blink::happy:

σε κατουραει?σαν δεν ντρεπεται!!:mad::mad::mad:τς,τς,τς!!!:lol::lol:
λες αν του παρεις τοσα πραγματα να σε αφησει ησυχη?:blink::happy:

το καλο που του θελω.. αλλιως θα του τα φορεσω κολλαρο!:mad::blink::lol:

80200 x2
62046-24 x1
62046-39 x1
62008-02 x1
62008-05 x1
62044-11 x2
62043-02 x3
62048-02 x1
62064-02 x1
80070 x1
80071 x3
80072 x3
80026 x1

πως σας φαινεται?:hmm::hmm: δεν μπορουσα να βαλω παλι ολες τις εικονες..:redface::redface: βολευτειτε με τους κωδικους!:P:lol:
Μια χαρά είναι!!!:):):) Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ Σιμωνάκι για την παραγγελία που θα μας κάνεις!!!:P:P:P

Καλημέρα! οπότε περιμένουμε να μας πείς πόσα χρήματα θές και που!! Και εγώ όλα λέω να σου τα βάλω, να ξεμπερδεύω!!! Σ ευχαριστούμε πολύ για την εξυπηρέτηση!!! :D

το καλο που του θελω.. αλλιως θα του τα φορεσω κολλαρο!:mad::blink::lol:

:lol::lol::lol::lol:και καλα θα κανεις!!!:lol:
ευχαριστουμε παρα πολυ για την παραγγελια!!!:P:P:P:P

Τι με ευχαριστειτε βρε!:D:D αλιμονο! δεν κανω κατι σπουδαιο!:happy::happy:

κανενα ποσοστο δεν θα βγαλω εγω?:blink::lol::lol:

Λοιπον..το τελικο ποσο ειναι 383,50? :blink::blink::blink: και πρεπει αυριο να βαλω προκαταβολη 130? :):)

Λοιπον..το τελικο ποσο ειναι 383,50? :blink::blink::blink: και πρεπει αυριο να βαλω προκαταβολη 130? :):)
Θα τη βαλεις εσυ ή θα σου στειλουμε money?

Θα τη βαλεις εσυ ή θα σου στειλουμε money?

για να μην γινει μπερδεμα αυριο θα τα βαλω εγω κι εσεις θα μου τα βαλετε απο αυριο στον δικο μου λογαριασμο!:)

για να μην γινει μπερδεμα αυριο θα τα βαλω εγω κι εσεις θα μου τα βαλετε απο αυριο στον δικο μου λογαριασμο!:)
Απο αυριο ολα τα χρηματα δηλαδη ή την προκαταβολη?

Τέλεια!!!:P:P:P Εγώ θα σου βάλω όλο το ποσό!!!:P:P:P

Θα μας στείλεις και τον λογαριασμό σου???:) και πότε θα παραλάβουμε τα καλούδια?? Θέλω να μας πείς πώς θα γίνει η παράδοση σε εσένα!!! Χεχεχεχε!! Με μεταφορική??

Oκ έγινε!!!Εγώ βάση των τιμών που αναφέρεις πρέπει να σου δώσω 25,66,άν είναι και κάτι παραπάνω ενημέρωσε με π.μ να ξέρω!!Και πάλι ευχαριστώ :)

Λοιπον για να μην μπερδευτουμε εγω λεω απο αυριο να βαλουμε ΟΛΟ το ποσο γιατι αν κατσουμε να σκεφτουμε ποσο 30% αντιστοιχει στον καθενα θα γινει μπερδεμα.

Θα μας στείλεις και τον λογαριασμό σου???:) και πότε θα παραλάβουμε τα καλούδια?? Θέλω να μας πείς πώς θα γίνει η παράδοση σε εσένα!!! Χεχεχεχε!! Με μεταφορική??

ναι αλλα το απογευμα γιατι τωρα δεν τον θυμαμαι απ'εξω..:redface::redface:

οτι διευκολυνει παιδια τον καθενα!:):)

το θεμα ειναι που θα τα βαλω οοολα αυτα οταν μου τα φερουν!:cool::lol::lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back