Luna
Περιβόητο μέλος
μενω Παγκρατι αρα ειμαι και οντα στην Σιμωνη!!

και τα δικα μου ανευ εκτπωσης ειναι 53.79 αρα με 10% θα ειναι 48,411 σωστα????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Πως το βρισκεται?Εγω δεν εχω αυτοκινητο αλλα αν θελει καποιος να παω μαζι του να βοηθησω παω!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
Πως το βρισκεται?
κανεις οσο ειναι το ποσο μειον 10%..πχ 52-10%=....
kounelaki
Περιβόητο μέλος
κανεις οσο ειναι το ποσο μειον 10%..πχ 52-10%=....
Ναι αυτο το ξερω το 10% πως το αναλυεις? Δηλαδη τι πραξεις κανεις?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Χωρις πλακα σιχαινομαι τα μαθηματικα!Ακομα βλεπω καμια φορα εφιαλτες τη μανα μου να προσπαθει να μου εξηγησει κι εγω να βαζω τα κλαματα!
Θεωρω πως τα μαθηματικα που κανουμε στο σχολιο δεν ταιριαζουν με το μυαλο που εχουν τα παιδια στη συγκεκριμενη ταξη!Ξεκινησαμε προπαιδεια στην Τριτη-Τεταρτη δημοτικου ενω ουσιαστικα ενα παιδι την "κατανοει" στην 6η δημοτ-1η γυμνασιου.Και εννοω να καταλαβει πως 4χ5 ειναι 4 φορες το πεντε,δηλαδη 5+5+5+5.Γυρω στην εκτη δημοτικου αρχιζουν τα παιδια να κατακτουν την εννοια του χωρου και του χρονου,ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενο.Οταν εισαι 7χρ δεν μπορεις να κατανοησεις ποσο ειναι 2χρονια παραδειγματος χαρην,ισως να σου φαινεται αιωνας.Ενα παιδι λεμε πως κατακτα την εννοια του χρονου οταν ο ψυχολογικος χρονος συγκλινει οσο γινεται με τον αντικειμενικο χρονο.
Σορυ για το οφφ τοπικ αλλα ηθελα να πω το καψερο παραπονο μου

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ μένω Κοντά στο Ηράκλειο αλλά δεν έχω αυτοκίνητο...αν θέλετε όμως έρχομαι να βοηθήσωΣιμώνη η Λέττα-Felice μένει Ηράκλειο και αν δεν κάνω λάθος έχει παραγγείλει κι' εκείνη πραγματάκια..
Για στείλε της π.μ μήπως μπορεί να έρθει
![]()
η Λεττα δεν εχει παραγγειλει..

το θεμα ειναι οτι χρειαζομαστε τουλαχιστον ακομα ενα αυτοκινητο..

Εγω δεν εχω αυτοκινητο αλλα αν θελει καποιος να παω μαζι του να βοηθησω παω!!!
θελω και τα 411 παρακαλω!

aporw
Διακεκριμένο μέλος
EMPORIKI ΤΡΑΠΕΖΑ
59928881
ΚΟΕΝ ΣΙΜΩΝΗ
οσες κανουν καταθεση να βαζουν το ονομα τους και να αν μπορουν να μου στελνουν και ενα pm να μου πουν οτι εβαλαν και ποσα!

Luna
Περιβόητο μέλος
θελω και τα 411 παρακαλω!![]()
φυσικα και θα τα εχεις!!!

Λοιπον ο αριθμος λογαριασμου ειναι ο εξης:
EMPORIKI ΤΡΑΠΕΖΑ
59928881
ΚΟΕΝ ΣΙΜΩΝΗ
οσες κανουν καταθεση να βαζουν το ονομα τους και να αν μπορουν να μου στελνουν και ενα pm να μου πουν οτι εβαλαν και ποσα!![]()
οκ!!αν δεν προλαβω αυριο σιγουρα μεθαυριο θα ειναι μεσα!!!

Hlianna
Διάσημο μέλος
Ναι αυτο το ξερω το 10% πως το αναλυεις? Δηλαδη τι πραξεις κανεις?
καντω με κομπιουτερακι παιδι μου

kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
η Λεττα δεν εχει παραγγειλει..το θεμα ειναι οτι χρειαζομαστε τουλαχιστον ακομα ενα αυτοκινητο..
Α,συγνώμη νόμιζα οτι είδα τ' όνομά της..Γκαβό έχω καταντήσει μου φαίνεται
Ωραία όταν έρθουν θα δώ μήπως αγγαρέψω τον άντρα μου να έρθει για βοήθεια..
Βέβαια δεν είναι κάτι σίγουρο,αν δεν έχει δουλειά εκείνη την μέρα ευχαρίστως
![]()
aporw
Διακεκριμένο μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος

avtwvia
Διάσημο μέλος

Ηθελα 2 παντοφλες..
Να ειναι και ζευγαρι..
Αλλη φορα..

aporw
Διακεκριμένο μέλος

Αντωνια θελεις να κανω μια προσπαθεια επειδη θελει κατι και η Βιβη μηπως μπορουν να τα χωσουν στην παραγγελια?

zanin
Διάσημο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Σιμώνη, αν δεν προλάβω να πάω σήμερα για κατάθεση, θα τα βάλω σίγουρα την Παρασκευή!!!![]()
μην ανησυχεις!

zanin
Διάσημο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
O 1ος με τον 3 κυλινδρο είναι ίδιος?
οχι!

το ενα ειναι κλειστο ολο και το αλλο ειναι καμπριο!

kounelaki
Περιβόητο μέλος
οχι!το ενα ειναι κλειστο ολο και το αλλο ειναι καμπριο!
![]()

ΘΕΑ!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool

Ωραία όταν έρθουν θα δώ μήπως αγγαρέψω τον άντρα μου να έρθει για βοήθεια..