Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
την ποτιστρα την ειδα κι εγω κι αναρωτιωμουν αν ειναι καλη.Επειδη ομως ειναι πλαστικη αναρωτιεμαι αν δινει ασχημη γευση στο νερο.(εχω διαβασει οτι οι γατες εχουν προτιμηση στο φρεσκο τρεχουμενο νερο).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
την ποτιστρα την ειδα κι εγω κι αναρωτιωμουν αν ειναι καλη.Επειδη ομως ειναι πλαστικη αναρωτιεμαι αν δινει ασχημη γευση στο νερο.(εχω διαβασει οτι οι γατες εχουν προτιμηση στο φρεσκο τρεχουμενο νερο.
Εγώ τους έχω 2 τέτοιες ποτίστρες και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα!!!:):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μια χαρα τοτε, γλυτωνεις και τη συνεχη αλλαγη νερου αλλα και εισαι σιγουρη ταν λειπεις οτι δεν θα κορακιασουν τα ερημα τα ζωα!!!!:)

μια χαρα τοτε, γλυτωνεις και τη συνεχη αλλαγη νερου αλλα και εισαι σιγουρη ταν λειπεις οτι δεν θα κορακιασουν τα ερημα τα ζωα!!!!:)
Εγώ το αλλάζω το νερό τους 2 φορές την ημέρα, παρόλο που έχω την ποτίστρα!!!:):)

τοτε γι αυτο δεν μυριζει το νερο πλαστικιλα!!!!

τοτε γι αυτο δεν μυριζει το νερο πλαστικιλα!!!!
Ακόμα και στα inox μπολάκια που τους βάζω νερό πάλι τα αλλάζω 2 φορές την ημέρα!!:):)Σκέψου να υπάρχει ένα μπολ με νερό στάσιμο πολλές ώρες...;);)Βέβαια εγώ έχω και 3 και το πίνουν αλλά όταν είχα ένα του το άλλαζα μία φορά την ημέρα...:):)

ε,ναι στασιμο νερο ακομα και για 1 μερα γινεται χαλια,ειδικα το καλοκαιρι

Εγώ το έχω τσεκάρει με 6 γατες η ποτίστρα απο το jumbo κρατάει 5 μερες. Μια χαρά.

Εμένα τα δικά μου δεν τα καταλαβαίνω μπορεί να έχουν καθαρό νερό και παρόλα αυτά να πάνε έξω στο πιατάκι της γλάστρας να πιούνε νερό.:(Τι θα τα κάνω δεν ξέρω ! κάθε φορά τα μαλώνω και αυτα εκει.

ε,ναι στασιμο νερο ακομα και για 1 μερα γινεται χαλια,ειδικα το καλοκαιρι
πάρε το συντριβανάκι .

Εμένα τα δικά μου δεν τα καταλαβαίνω μπορεί να έχουν καθαρό νερό και παρόλα αυτά να πάνε έξω στο πιατάκι της γλάστρας να πιούνε νερό.:(Τι θα τα κάνω δεν ξέρω ! κάθε φορά τα μαλώνω και αυτα εκει.
Λέττα μου, άσχετο με τις ποτίστρες, βρήκα 2 σκούπες miele cats and dogs η δικιά σου ποιο μοντέλο είναι???:hmm::hmm::):)Θέλω να πάρω μία η οποία να είναι δοκιμασμένη!!!:):)

κατσε βρε Felice να παρω πρωτα γατα και μετα συντριβανακι:D
ναταλουκο για τι τιμες μιλαμε?

κατσε βρε Felice να παρω πρωτα γατα και μετα συντριβανακι:D
ναταλουκο για τι τιμες μιλαμε?
Τα πράγματα του jumbo είναι αρκετά οικονομικά...:):)Η ποτίστρα ας πούμε έχει 5 ευρώ!!!:):):D:D

Miele

cats and dogs
5000 plus
300-2200 Watt
model S 5361
320.00 euro
Οπου και να έψαξα δυστυχώς δεν την βρήκα πιο φθηνή , όλοι την είχαν ακριβως την ίδια τιμή.Παρόλα αυτά δεν το έχω μετανιώση καθόλου.
Καλή αγορά.
φιλάκια

εεε....ειναι λιγακι ακριβη ε???

Ό,τι πληρώνεις παίρνεις.. Έτσι είναι αυτά! Κι άλλα μέλη έχουν την ίδια σκούπα και όλοι την προσκυνούν παρόλη την τιμή της.. Αν θυμάμαι καλά έχει και πολλά χρόνια εγγύηση.Δε χάνεις τίποτα αν σκεφτείς ότι μια μέτρια σκούπα θα σου κοστίσει πάνω κάτω 200 ευρώ και θα την κρατήσεις 2-3 χρόνια.:hmm:

Ο Κωτσόβολος την είχε βγάλει για μια μέρα από 299 230 ευρώ δεν είχα προλάβει γμτ. Αλλά παρατήρησα η miele δεν κάνει εκπτώσεις

οντως ειναι 2 μοντελα, σε ξενα σιτε παντως το TT 5000 που ειδα το εχει περιπου στα 200 ?

οντως ειναι 2 μοντελα, σε ξενα σιτε παντως το TT 5000 που ειδα το εχει περιπου στα 200 ?

Κι εγώ το έχω δει. Ίσως πρέπει να τσεκάρουμε αν μπορούμε να την παραγγείλουμε από εξωτερικό;)

Ακριβώς ,όπως λέει και η Αννα ότι πληρωσεις παίρνεις.
Εγώ είχα σκούπα και μάλιστα AEG αλλά αισθανόμουνα ότι δεν ήταν αρκετή και πράγματι οταν πήρα την Μiele κατάλαβα οτι η άλλη ήταν φοβερή ελειπής. Η σκούπα εχει πολυ καλα εξαρτήματα απο καλό υλικό για τον λόγο να δικαιολογει την 10τη της εγγύηση. ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ παρακαλω σου εγγυονται οτι δεν θα χαλασει. Αυτο απο μονο του λέει πολλά. Η σκούπα μου η AEG 3 χρονια την ειχα και ήδη ειχε πεσει στην μιση της απόδοση. Πέντε ωρες σκούπιζα.
Ρανια οταν λες οτι την ειδες πιο φθηνά μιλας για το συγκεκριμένο μοντέλο? To S 5361?
ή για ενα οποιοδήποτε της Miele?Μόνο η cats and dogs εχει τις βούρτσες. Υπ΄όψιν αυτό.!!!!!!
Εγώ όταν έκανα έρευνα στο ιντερνετ την βρήκα μονο με 20ευρω διαφορα. Πήγα και σε 4 καταστήματα και σε περίοδο εκπτώσεων παντού με την ίδια τιμη την ειδα και οπου ρώτησα μου ειπαν οτι είναι η μόνη σκούπα που δεν της γίνεται έκπτωση.Παντου το ίδιο μου ειπαν.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back