Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Εγώ τους έχω 2 τέτοιες ποτίστρες και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα!!!την ποτιστρα την ειδα κι εγω κι αναρωτιωμουν αν ειναι καλη.Επειδη ομως ειναι πλαστικη αναρωτιεμαι αν δινει ασχημη γευση στο νερο.(εχω διαβασει οτι οι γατες εχουν προτιμηση στο φρεσκο τρεχουμενο νερο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος
Εγώ το αλλάζω το νερό τους 2 φορές την ημέρα, παρόλο που έχω την ποτίστρα!!!μια χαρα τοτε, γλυτωνεις και τη συνεχη αλλαγη νερου αλλα και εισαι σιγουρη ταν λειπεις οτι δεν θα κορακιασουν τα ερημα τα ζωα!!!!![]()

Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος
Ακόμα και στα inox μπολάκια που τους βάζω νερό πάλι τα αλλάζω 2 φορές την ημέρα!!τοτε γι αυτο δεν μυριζει το νερο πλαστικιλα!!!!

Σκέψου να υπάρχει ένα μπολ με νερό στάσιμο πολλές ώρες...
Βέβαια εγώ έχω και 3 και το πίνουν αλλά όταν είχα ένα του το άλλαζα μία φορά την ημέρα...

Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ το έχω τσεκάρει με 6 γατες η ποτίστρα απο το jumbo κρατάει 5 μερες. Μια χαρά.μια χαρα τοτε, γλυτωνεις και τη συνεχη αλλαγη νερου αλλα και εισαι σιγουρη ταν λειπεις οτι δεν θα κορακιασουν τα ερημα τα ζωα!!!!![]()
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι θα τα κάνω δεν ξέρω ! κάθε φορά τα μαλώνω και αυτα εκει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
πάρε το συντριβανάκι .ε,ναι στασιμο νερο ακομα και για 1 μερα γινεται χαλια,ειδικα το καλοκαιρι
natalouko
Επιφανές μέλος
Λέττα μου, άσχετο με τις ποτίστρες, βρήκα 2 σκούπες miele cats and dogs η δικιά σου ποιο μοντέλο είναι???Εμένα τα δικά μου δεν τα καταλαβαίνω μπορεί να έχουν καθαρό νερό και παρόλα αυτά να πάνε έξω στο πιατάκι της γλάστρας να πιούνε νερό.Τι θα τα κάνω δεν ξέρω ! κάθε φορά τα μαλώνω και αυτα εκει.

Θέλω να πάρω μία η οποία να είναι δοκιμασμένη!!!

Freya
Πολύ δραστήριο μέλος

ναταλουκο για τι τιμες μιλαμε?
natalouko
Επιφανές μέλος
Τα πράγματα του jumbo είναι αρκετά οικονομικά...κατσε βρε Felice να παρω πρωτα γατα και μετα συντριβανακι
ναταλουκο για τι τιμες μιλαμε?

Η ποτίστρα ας πούμε έχει 5 ευρώ!!!

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
cats and dogs
5000 plus
300-2200 Watt
model S 5361
320.00 euro
Καλή αγορά.
φιλάκια
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
MissKit
Επιφανές μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
samis
Δραστήριο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
οντως ειναι 2 μοντελα, σε ξενα σιτε παντως το TT 5000 που ειδα το εχει περιπου στα 200 ?
Κι εγώ το έχω δει. Ίσως πρέπει να τσεκάρουμε αν μπορούμε να την παραγγείλουμε από εξωτερικό

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ είχα σκούπα και μάλιστα AEG αλλά αισθανόμουνα ότι δεν ήταν αρκετή και πράγματι οταν πήρα την Μiele κατάλαβα οτι η άλλη ήταν φοβερή ελειπής. Η σκούπα εχει πολυ καλα εξαρτήματα απο καλό υλικό για τον λόγο να δικαιολογει την 10τη της εγγύηση. ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ παρακαλω σου εγγυονται οτι δεν θα χαλασει. Αυτο απο μονο του λέει πολλά. Η σκούπα μου η AEG 3 χρονια την ειχα και ήδη ειχε πεσει στην μιση της απόδοση. Πέντε ωρες σκούπιζα.
Ρανια οταν λες οτι την ειδες πιο φθηνά μιλας για το συγκεκριμένο μοντέλο? To S 5361?
ή για ενα οποιοδήποτε της Miele?Μόνο η cats and dogs εχει τις βούρτσες. Υπ΄όψιν αυτό.!!!!!!
Εγώ όταν έκανα έρευνα στο ιντερνετ την βρήκα μονο με 20ευρω διαφορα. Πήγα και σε 4 καταστήματα και σε περίοδο εκπτώσεων παντού με την ίδια τιμη την ειδα και οπου ρώτησα μου ειπαν οτι είναι η μόνη σκούπα που δεν της γίνεται έκπτωση.Παντου το ίδιο μου ειπαν.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool