aporw
Διακεκριμένο μέλος
αν υπαρξει προβλημα θα το παρω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
για μενα που ειμαι πατρα φανταζομαι παραπανω
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
καλημερα.εχετε ιδεα για γατομεταφορεα με χερουλι?σαν βαλιτσα?γιατι καμια μερα θα σπασει ο μεταφορεας μου!
!τα βαζω μαζι για να μην αγχωνονται..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Mπα δεν νομιζωωχ...54 για σενα που εισαι σαλαμινα?
για μενα που ειμαι πατρα φανταζομαι παραπανω

Υπαρχουν κλουβια της cliper που εχουν ροδακιακαλημερα.εχετε ιδεα για γατομεταφορεα με χερουλι?σαν βαλιτσα?γιατι καμια μερα θα σπασει ο μεταφορεας μου!
!τα βαζω μαζι για να μην αγχωνονται..

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν εχει τουαλετες και κλουβακια ρε γμτ
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Freya
Πολύ δραστήριο μέλος

υπολογιζω 20Ε κλουβακι και 25Ε τουαλετα
Γατοδεντρο δε νομιζω να βρω πιο φτηνο απ αυτο που ειπες
Τροφη-αμμος τελευταια στιγμη μιας και δεν ξερω τι θα αποφασισετε
και με το διχτυ δεν ξερω ακομα τι θα γινει
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Κατσε παιδι μου να παρεις γατι πρωτα!κι απο τιμες???
υπολογιζω 20Ε κλουβακι και 25Ε τουαλετα
Γατοδεντρο δε νομιζω να βρω πιο φτηνο απ αυτο που ειπες
Τροφη-αμμος τελευταια στιγμη μιας και δεν ξερω τι θα αποφασισετε
και με το διχτυ δεν ξερω ακομα τι θα γινει

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ενας διαφορετικός τρόπος καθαρισμού αλλα εξίσου αποτελεσματικος είναι το λαστιχένιο ιατρικό γάντι.Ναι, όντως και δε συμφέρει, όχι μόνο για τα λεφτά, αλλά και για τα σκουπίδια! Όλο χαρτάκια χαρτάκια χαρτάκια...αλλά αν δεν βρω κάτι εξίσου αποτελεσματικό δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο!
!!!!!!!Στο σούπερ μαρκετ τώρα πια πουλάνε κουτάκι
με πολλά γάντια ιατρικής λαστιχένια.Το φοράμε πέρνουμε ένα ταπερ με νερό. Βούρτσίζουμε με το χέρι μας το ρούχο, καναπέ ή κουβερτόριο πανω κάτω και βλέπουμε οτι δημιουργούνται κόμποι τριχών . Αφαιρούμε τους κομπους, βουτάμε το γάντι στο νερό για να καθαρισει απο τις τρίχες και συνεχίζουμε.
Πλεονεκτήματα
1. ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ καλός εγγυημένος καθαρισμός.
2. φθηνός , το γάντι κραταει πολλές φορές
3. τελειωνουμε σχετικα γρήγορα
Μειονεκτήματα
1. δεν μπορούμε να χρησιμοποιησουμε ΑΜΕΣΑ τα στρωσιδια γιατι εχουν ελαφρια υγρασια.
2. πετάνε στον αέρα λίγο τρίχες.
3. ξεχεριάζεσαι λίγο αλλα νομίζω και με την σκούπα το ίδιο παθαίνουμε.
Αυτά
γράψτε προσωπικες εμπειρίες

natalouko
Επιφανές μέλος
Θα το δοκιμάσω σήμερα και θα σου πω τις εντυπώσεις μου!!!Ενας διαφορετικός τρόπος καθαρισμού αλλα εξίσου αποτελεσματικος είναι το λαστιχένιο ιατρικό γάντι.!!!!!!!
Στο σούπερ μαρκετ τώρα πια πουλάνε κουτάκιμε πολλά γάντια ιατρικής λαστιχένια.
Το φοράμε πέρνουμε ένα ταπερ με νερό. Βούρτσίζουμε με το χέρι μας το ρούχο, καναπέ ή κουβερτόριο πανω κάτω και βλέπουμε οτι δημιουργούνται κόμποι τριχών . Αφαιρούμε τους κομπους, βουτάμε το γάντι στο νερό για να καθαρισει απο τις τρίχες και συνεχίζουμε.
Πλεονεκτήματα
1. ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ καλός εγγυημένος καθαρισμός.
2. φθηνός , το γάντι κραταει πολλές φορές
3. τελειωνουμε σχετικα γρήγορα
Μειονεκτήματα
1. δεν μπορούμε να χρησιμοποιησουμε ΑΜΕΣΑ τα στρωσιδια γιατι εχουν ελαφρια υγρασια.
2. πετάνε στον αέρα λίγο τρίχες.
3. ξεχεριάζεσαι λίγο αλλα νομίζω και με την σκούπα το ίδιο παθαίνουμε.
Αυτά
γράψτε προσωπικες εμπειρίες![]()

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Που το σκέφτηκες βρε Ναταλία;Θα το δοκιμάσω σήμερα και θα σου πω τις εντυπώσεις μου!!!![]()

Θα το δοκιμάσω γιατί και με βρεγμένο χέρι βγαίνουν και οι νεκρές τρίχες των γατιών πολύ εύκολα(για αυτά που δεν κάθονται για χτένισμα η μόνη λύση).
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Το έχω πάρει απο αμερικάνικο γατοπεριοδικό. Do you know Catfancy?
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Δηλαδη απλα βρεχεις το χειρουργικο γαντι και μετα αυτο με τον στατικο ηλεκτρισμο μαζευει ολες τις τριχες?Κορίτσια ειναι δοκιμασμένο το έχω κάνει πολλές φορές . Καθαρίζει γρηγορότερα απο τις βούρτσες και καλύτερα. Απλα τα ρούχα δεν ειναι μετά για χρήση γιατι έχουν νοτιστεί.
Το έχω πάρει απο αμερικάνικο γατοπεριοδικό. Do you know Catfancy?
Θα το δοκιμασω,αλλα επιφυλασσομαι επειδη εχω πολυ υγρασια...αν μπουνε νοτισμενα τα ρουζα στην ντουλαπα πραγματικα θα σαπιζουν!

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν έχει σχεση με τον στατικό ηλεκτρισμό.Δηλαδη απλα βρεχεις το χειρουργικο γαντι και μετα αυτο με τον στατικο ηλεκτρισμο μαζευει ολες τις τριχες?Θα το δοκιμασω,αλλα επιφυλασσομαι επειδη εχω πολυ υγρασια...αν μπουνε νοτισμενα τα ρουζα στην ντουλαπα πραγματικα θα σαπιζουν!
![]()
το λάστιχο πιανει τις τριχες. Δεν θα το βρέξεις πολυ, λίγο ελαφρα. και μάλιστα την πρώτη φορα καθόλου. Το νερό ειναι για να καθαρίζει. Τιναζέτο να φεύγει το πολυ νερό. Η μέθοδος αυτη συστηνεται περισσότερο για τα σκεπασματα και τα επιπλα του σπιτιου και ιδιαίτερα τους καναπέδες. Σημείωση στα ρούχα εννοειται πως τεντώνουμε το υφασμα έτσι? Ετσι δεν κάνετε και οταν καθαριζετε με την σκούπα? Αλλιως το λαστιχο δεν θα μαγκωσει τιποτα.
Ναι μετα τα ρούχα θέλουν λίγο αερισμό να φύγει η υγρασία. Τώρα όμως το καλοκαιράκι στην στιγμή θα στεγνώνουν
Επαναλαμβάνω λίγο νερό οχι τονους, απλα για να καθαρισει το γαντι (τιναζετετο).
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool