Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
αν εννοεις στον κηπο νομιζω πως ναι, μπορει να λεω και βλακεια αλλα στο γερακα που μενω υπαρχουν πολλα σπιτια με ψηλες μαντρες, απο 1.70 μεχρι και 2 μετρα καμμια φορα...
Τότε και εγώ αυτό θα κάνω στο μέλλον. Μου φαίνεται το καλύτερο.Ετσι θα κυκλοφορούν χαρουμενα στο γκαζόν.:D Θα βάλω και μια πόρτα που ναι μεν να ειναι ολόκληρη από αλουμίνιο αλλα μαζί να είναι και όμορφη και έτσι δεν θα γίνεται να βγουν έξω.;)Βέβαια το σπίτι δεν το έχω ακόμη αλλα που θα μου πάει κάποια στιγμή θα το έχω.:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν εννοεις στον κηπο νομιζω πως ναι, μπορει να λεω και βλακεια αλλα στο γερακα που μενω υπαρχουν πολλα σπιτια με ψηλες μαντρες, απο 1.70 μεχρι και 2 μετρα καμμια φορα...
Επειδή γνωρίζω από πολεδομία σας λέω ότι περίφραξη κήπου,οικοπέδου κλπ με τοιχείο επιτρέπεται χωρίς άδεια μέχρι 1,20 ύψος και μετά από κεί και πάνω κάγκελο...αν είναι πάνω από 1,20 τότε χρειάζεται άδεια κατασκευής τοιχείου από την αρμόδια πολεοδομία...Αν έχεις καλές σχέσεις με τους γείτονες όμως το χτίζεις και παράνομα:P:P:Pαν δεν σε καρφώσει κανείς..:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξερω ηντα'ναι πιο ακριβο...να περιφραξεις ενα μεγαλο κηπο ή να κατασκευασεις αυτο το μεγαλο κλουβι με το τουνελ?:hmm:

Το θεμα με τον κηπο ειναι οτι οι γατουλες που θα περιφερονται μεσα δεν θα ειναι καθαρες.Θα γεμιζουν χωματα.Εκτος κι αν εχεις ντυσει ολο τον κηπο με γκαζον,πραγμα που παλι θελει ξεφραγγιασμα.
Περσι το καλοκαιρη η μανα μου πηρε το Σηφη και τη Σελινα στο εξοχικο μας στο βολο και τα ειχε στο πανω σπιτι(ειναι διοροφο) το οποιο ειναι ατελειωτο ακομη και κατω εχει τσιμεντο και φυσικα σκονες και βρωμιες.Οταν ηταν να τα παρω σκεφτομουν να τα κανω μπανιο...:( Και η τριχα τους ειχε σκληρυνει τοσο πολυ και ητανε μεσα στις σκονες.

εμενα μου φενετε πολυ δυσκολο το να περιφραξεις ενα κηπο ωστε να μην βγενουν οι γατες...προτιμω το κλουβι...μεγαλο και ωραιο με κορμους και παιχνιδια....

αλλα..το προτιμω κολιτα με το σπιτι...μια πορτα του σπιτιου να βγενει μεσα στο κλουβι...

εμενα μου φενετε πολυ δυσκολο το να περιφραξεις ενα κηπο ωστε να μην βγενουν οι γατες...προτιμω το κλουβι...μεγαλο και ωραιο με κορμους και παιχνιδια....

αλλα..το προτιμω κολιτα με το σπιτι...μια πορτα του σπιτιου να βγενει μεσα στο κλουβι...

θα συμφωνησω μαζι σου...μου φαινεται παρα πολυ δυσκολο να μην κατορθωσει μια γατα να βγει απο εναν περιφραγμενο κηπο καποια στιγμη...για να γινει αυτο θα πρεπει να ξοδεψεις μαλλον παρα πολλα λεφτα..

Τελειες ιδεες θα κανω αυτο με το παραθυρο, και με την πορτα της τουαλετας!!!
Θα σου στειλω φωτο!! :clapup::clapup::clapup:

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Τελειες ιδεες θα κανω αυτο με το παραθυρο, και με την πορτα της τουαλετας!!!
Θα σου στειλω φωτο!! :clapup::clapup::clapup:

αν λες για το δευτερο βιντεο που εβαλα...δεν χρειαζετε να κανεις πατεντα με πορτα αμμολεκανης...υπαρχουν πορτακια για αυτο το λογο...μερικα εχουν και τις επιλογες να "κλειδωσουν" ,να αφινεις μονο να βγουν εξω,μονο μεσα...και φυσικα μεσα-εξω...

Επειδή γνωρίζω από πολεδομία σας λέω ότι περίφραξη κήπου,οικοπέδου κλπ με τοιχείο επιτρέπεται χωρίς άδεια μέχρι 1,20 ύψος και μετά από κεί και πάνω κάγκελο...αν είναι πάνω από 1,20 τότε χρειάζεται άδεια κατασκευής τοιχείου από την αρμόδια πολεοδομία...Αν έχεις καλές σχέσεις με τους γείτονες όμως το χτίζεις και παράνομα:P:P:Pαν δεν σε καρφώσει κανείς..:P:P
Ναι κάτι τέτοιο ήξερα και εγω οτι δεν επιτρέπεται να χτίσεις ψηλή μάνδρα. Το θυμάμαι γιατι στην Βουγιουκλάκη η γειτονιά της ειχε κανει δικαστήριο επειδη είχε κτίσει ψηλή μάνδρα.
Ευχαριστώ:D
Σχετικά με τον διχασμο κλουβί ή μάνδρα και εγώ ειμαι ανάμεσα στα δύο. Αλλα από την άλλη δεν μου αρέσει και πολυ το κλουβί γιατί θα δείχνει σαν κοτέτσι μέσα στον κήπο. Σχετικά με το θέμα της βρωμιας της γούνας θα πω οτι εγω τις γάτες μου τις εχω και κήπο και σπίτι βρωμικες δεν δείχνουν, ούτε ειναι και βαμβακι. Είναι μια μεσαία κατάσταση και πάντα κάθε δίμηνο ολα μου τα γατια τα πλένω.Αλλα επίσης να προσθέσω οτι αυτό εξαρτάται από τον χαρακτήρα του ζώου.Εμενα η πρωτη μου γατούλα ήταν τόσο καθαρή που πάντα ήτανε λευκη και απαλή σαν το βαμβάκι, και ας έβγαινε έξω.

Ναι κάτι τέτοιο ήξερα και εγω οτι δεν επιτρέπεται να χτίσεις ψηλή μάνδρα. Το θυμάμαι γιατι στην Βουγιουκλάκη η γειτονιά της ειχε κανει δικαστήριο επειδη είχε κτίσει ψηλή μάνδρα.
Σχετικά με τον διχασμο κλουβί ή μάνδρα και εγώ ειμαι ανάμεσα στα δύο. Αλλα από την άλλη δεν μου αρέσει και πολυ το κλουβί γιατί θα δείχνει σαν κοτέτσι μέσα στον κήπο. Σχετικά με το θέμα της βρωμιας της γούνας θα πω οτι εγω τις γάτες μου τις εχω και κήπο και σπίτι βρωμικες δεν δείχνουν, ούτε ειναι και βαμβακι. Είναι μια μεσαία κατάσταση και πάντα κάθε δίμηνο ολα μου τα γατια τα πλένω.Αλλα επίσης να προσθέσω οτι αυτό εξαρτάται από τον χαρακτήρα του ζώου.Εμενα η πρωτη μου γατούλα ήταν τόσο καθαρή που πάντα ήτανε λευκη και απαλή σαν το βαμβάκι, και ας έβγαινε έξω.
Εμενα ειναι μαλλον τεμπελικα και δεν καθαριζονται...Σου λεω τα χαιδευα(μετα απο μερες που ειχαν επιστρεψει απο Βολο) και μεναν στο χερι μου σκονες,λες και ειχαν πεσει στην οικοδομικη αμμο!Αλλα που να κατσουνε για μπανιο τα δικα μου!
Α!Και τα πατουσακια τους ειχαν γινει λευκα και ειχαν σκληρυνει...

Σε ταράτσα ήτανε?

Καλα μιλάμε άγγελε φοβερή ιδέα.
Πολύ μου άρεσε. Της βάζω 10.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Τα δικά μου και ειδικά η Μπετίνα μου ενώ κυκλοφορούν έξω είναι πάντα καθαρά και αφράτα...ακόμα και οι πατούσες της κοπέλας μου είναι πάντα κάτασπρες και δεν έχει κάνει ποτέ μπάνιο...:):):)

Τα δικά μου και ειδικά η Μπετίνα μου ενώ κυκλοφορούν έξω είναι πάντα καθαρά και αφράτα...ακόμα και οι πατούσες της κοπέλας μου είναι πάντα κάτασπρες και δεν έχει κάνει ποτέ μπάνιο...:):):)
Μαλλον θα εφταιγε οτι το σπιτι ειναι γεματο οικοδομικη αμμο στο πατωμα...Δηλαδη οσο και να σκουπιζεις το τσιμεντο ειναι ανωμαλο και κραταει σκονη και αμμο....Γιατι τα χαιδευα και το χερι μου γινοταν λες και το ειχα βαλει σε ταλκ...:worry::hmm:
Μετα βεβαια απο αρκετες μερες καθαρισαν μονα τους χωρις να τα κανω μπανιο...

Έχετε μια παλιά μεγάλη βαλίτσα απο εκείνες που περάσαν την κόλαση των αεροδρομίων πλοίων και ΚΤΕΛ και πλέον ούτε φερμουάρ της έμειναν της προκοπής ούτε ροδάκια;:hmm:
Τέλεια... :clapup:μόλις αποκτήσατε μια καινούργια γατοφωλιά!!! Χωράει άνετα δυο μεγαλούτσικες γάτες και έναν μέτριο γατούλη και χρησιμοποιείται και ανοιχτή αλλά και κλειστή.:) Επιπλέον είναι μια καλή ιδέα για ανακύκλωση. Βγάλτε την στη φόρα και πιστέψτε με τα γατάκια σας θα ξετρελαθούν τόσο που μόνο με αυτή θα ασχολούνται!!!;)

ΥΓ: Καλά θα είναι να βγάλετε τα καλοκαιρινά ρούχα απο μέσα όχι μόνο γιατί θα το κάνουν εκείνες ούτως ή άλλως αλλά και για να μην τα βρείτε συχριστα σε όλο τα σπίτι:mad:

αφηστε παιδεια της πηρα την βαλιτσα ταξιδιου για την γατουλα μου και εκει παει και κοιμαται πολλυ βολικο και την παω οπου θελω ανετα.εκτος απο αυτο της πηρα και μια βουρτσα για τις τριχες γιατι μαδαει το γατουλινι μου τωρα με την ζεστη και με το ζορι καθεται να την χτενιζω ολο νευριαζει και μου δειχνει τα δοντια τι να κανω για αυτο για να μην νευριαζει οταν την χτενιζω???

Έχετε μια παλιά μεγάλη βαλίτσα απο εκείνες που περάσαν την κόλαση των αεροδρομίων πλοίων και ΚΤΕΛ και πλέον ούτε φερμουάρ της έμειναν της προκοπής ούτε ροδάκια;:hmm:
Τέλεια... :clapup:μόλις αποκτήσατε μια καινούργια γατοφωλιά!!! Χωράει άνετα δυο μεγαλούτσικες γάτες και έναν μέτριο γατούλη και χρησιμοποιείται και ανοιχτή αλλά και κλειστή.:) Επιπλέον είναι μια καλή ιδέα για ανακύκλωση. Βγάλτε την στη φόρα και πιστέψτε με τα γατάκια σας θα ξετρελαθούν τόσο που μόνο με αυτή θα ασχολούνται!!!;)

ΥΓ: Καλά θα είναι να βγάλετε τα καλοκαιρινά ρούχα απο μέσα όχι μόνο γιατί θα το κάνουν εκείνες ούτως ή άλλως αλλά και για να μην τα βρείτε συχριστα σε όλο τα σπίτι:mad:

εμένα πάντως τη χρησιμοποιεί για ονυχοδρόμιο κι ας μην είναι παλιά(δεν υπάρχει χώρος να την κρύψω) κι ας του έχω πάρει ένα ωραιότατο,τεράστιο και πανάκριβο ονυχοδρόμιο...

εμένα πάντως τη χρησιμοποιεί για ονυχοδρόμιο κι ας μην είναι παλιά(δεν υπάρχει χώρος να την κρύψω) κι ας του έχω πάρει ένα ωραιότατο,τεράστιο και πανάκριβο ονυχοδρόμιο...
Αβυσσος η ψυχή τους.
Εγώ τυχαία το ανακάλυψα.Την χρησιμοποιούσα για τα καλοκαιρινά και μόλις την έβγαλα στη φόρα έβρισκα ένα γατί να κοιμάται μέσα και ένα γατί να κοιμάται απο πάνω.Εννοείτε οτι τα ρούχα τα πεταξαν έξω για να χωράνε.

Αβυσσος η ψυχή τους.
Εγώ τυχαία το ανακάλυψα.Την χρησιμοποιούσα για τα καλοκαιρινά και μόλις την έβγαλα στη φόρα έβρισκα ένα γατί να κοιμάται μέσα και ένα γατί να κοιμάται απο πάνω.Εννοείτε οτι τα ρούχα τα πεταξαν έξω για να χωράνε.

Εμένα πάντως το κρεβάτι μου δεν το αλλάζουν με τίποτα...Αυτό με τα ρούχα πάντως τους τρελαίνει...Εμένα το ένα φύλλο της ντουλάπας μου δεν κλειδώνει και στο κάτω μισό έχει συρτάρια και από πάνω ράφια...Πρώτα με τα πόδια τους τραβούν απ'τα συρτάρια έξω τα ρούχα και μετά σκαρφαλώνουν και στρογγυλοκάθονται πάνω στα ρούχα...Και αν τολμήσω να κλείσω την πόρτα πηγαίνουν και την ανοίγουν αλλά αφού κοιμηθώ(μάλλον για να μου σπάσουν τα νεύρα επειδή όταν ανοίγει κάνει ένα φοβερό τρίξιμο και βρίσκεται και δίπλα στο κεφάλι μου)...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back