Felice
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ περιοδικά τους φέρνω κούτες οπου τις φτιάχνω , τους ανοίγω τρυπες στρογγυλες για να μπορουν να μπαινουν από εκει και βάζω μεσα κομμένη εφημερίδα.
Το βράδυ τα ακούω που ή ακονίζουν τα νύχια τους επάνω,
ή παίζουν κυνηγητό γύρω γύρω τους
ή μπαίνουν μέσα και αρχίζουν και σκάβουν τις εφημερίδες.
Τώρα τι προσπαθούν να βρουν εκει μέσα δεν ξέρω!!!Πάντως μου έχει κάνει εντύπωση το γεγονος οτι ενω βαζω μέσα εφημερίδες δεν εχουν παει ποτε εκει μεσα να χε#$%^ουν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Εκπληκτική!!!

Αυτό το ειδικό εξάρτημα για τα χαλιά που μαζεύει τις τρίχες από τα κατοικίδια είναι όλα τα λεφτά!!!

Σε ένα παλιό μπορντώ χαλί , το αγαπημένο του Άρη για τα βαρελάκια του, επιτέλους ξαναείδα το χρώμα!

Τσιμπημένη βέβαια η τιμούλα της (319 ευρώ) αλλά πραγματικά τα αξίζει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Ερωτηση τωρα....ξερει κανεις που μπορω να βρω αυτο το συντριβανακι στο Ελλαντα???
https://www.google.gr/images?hl=el&g...ult&cd=1&q=cat+fountain+stainless+360&spell=1
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Πολυ χαιρομαι για σενα Νικη μου!!!Εχω ψηθει τα μαλα για αυτην τη σκουπα και μου φαινεται οτι θα την χτυπησω ασυστολα!!!
Ερωτηση τωρα....ξερει κανεις που μπορω να βρω αυτο το συντριβανακι στο Ελλαντα???
https://www.google.gr/images?hl=el&g...ult&cd=1&q=cat+fountain+stainless+360&spell=1
Δεν έχω ιδέα μάλλον θα πρέπει να το παραγγείλεις από το net.

Άλλα δεν κατάλαβα σε τι εξυπηρετεί παραπάνω από μια ποτίστρα.

tzoutzou
Διάσημο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

tzoutzou
Διάσημο μέλος
Εγω παντως αμα το βρω στην Ελλαδα,το πηρα!!!!Νομιζω οτι θα τους αρεσει...
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Εχω σκεφτει επισης να του φτιαξω ενα. Θελω να φτιαξω κατι που να μοιαζει με ποταμακι. Μαλλον πρεπει να παρω πηλο για να φτιαξω το ποταμακι γιατι αποκλειεται να βρω κατι παρομοιο σε ανοξειδωτο ή πορσελανη/γυαλι. Μετα το αλλο πραγμα που χρειαζομαι ειναι ενα φιλτρο ενυδρειου με φιλτρο ανθρακα για να καθαριζει το νερο. Αν βαλω ψηλα το φιλτρο τοτε το νερο θα πεφτει σαν καταρρακτης

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Μπραβο κι εγω θελω να κανω αυτο το δωρο στον εαυτο μου!!!Παιδιά έκανα δώρο στον εαυτό μου την cats and dogs σκούπα της Miele!
Εκπληκτική!!!
Αυτό το ειδικό εξάρτημα για τα χαλιά που μαζεύει τις τρίχες από τα κατοικίδια είναι όλα τα λεφτά!!!
Σε ένα παλιό μπορντώ χαλί , το αγαπημένο του Άρη για τα βαρελάκια του, επιτέλους ξαναείδα το χρώμα!
Τσιμπημένη βέβαια η τιμούλα της (319 ευρώ) αλλά πραγματικά τα αξίζει!![]()
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ετσι και ο Σηφης δεν πινει σχεδον ποτε απο το μπολακι,παει και κλαιει στη μπανιερα να του ανοιξουμε τη βρυση!Τα γατια μου,και ειδικοτερα η Leia,πινει αρκετο νερο απο τη βρυση και πολυ λιγοτερο απο το μπολακι της,κι ας το αλλαζω καθε τρεις και λιγο!!!Πιστευω οτι ετσι θα πινει περισσοτερο νερο απο μονη της και δε θα περιμενει καποιον να της ανοιξει τη βρυση...
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
ειναι φανταστικη, καθαριζει μονη της και για ατομα οπως εγω που βαριουνται να βαζουν σκουπα συχνα, ειναι ιδανικη. Επισης μπορεις να την ρυθμιζεις να καθαριζει ενα συγκεκριμενο σημειο, πχ την περιοχη γυρω απο την αμμολεκανη καθημερινα

ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
πολύ τρίχα!!!

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Στην Ελλάδα η ρομποτ σκούπες που μπορείς να βρεις είναι της KARCHERθα μπορούσα να έχω περισσότερες πληροφορίες για τη σκούπα!3 γ'ατες και ένας σκύλος σε 80 τετ. σπίτι με μικρό μπαλκονάκι!
πολύ τρίχα!!!![]()
https://www.cleansmart.gr/site/index...art&page=shop.browse&category_id=11&Itemid=27
και στα καταστήματα της Ηλεκτρονικής μια της rowenta που σκουπίζει και κάνει 209 ευρώ.
Από εκει και πέρα εάν μπορεις να ψωνίσεις μέσω ίντερνετ τοτε οι επιλογές σου ειναι αμέτρητες.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ενας ποιο φθηνός και απλος τρόπος ειναι αυτός που ειχε γραψει ο γιώργος μου φαίνεται.Πολυ χαιρομαι για σενα Νικη μου!!!Εχω ψηθει τα μαλα για αυτην τη σκουπα και μου φαινεται οτι θα την χτυπησω ασυστολα!!!
Παίρνεις ενα φίλτρο ενυδρείου και το τοποθετείς στο χειλος απο ενα μεταλικο κουβαδάκι αυτό το εχεις στην πρίζα και λειτουργει συνέχεια.Ετσι τρέχει συνέχεια φιλτραριζμένο νερό.
Ενας πολύ έξυπνος και ποιο φθηνός τροπος καθαρισμου του νερού.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Μεγεία σου Νίκη μου,Παιδιά έκανα δώρο στον εαυτό μου την cats and dogs σκούπα της Miele!
Εκπληκτική!!!
Τσιμπημένη βέβαια η τιμούλα της (319 ευρώ) αλλά πραγματικά τα αξίζει!![]()

welcome to the club!!!

Είδες είδες! αλλο πράγμα βρε παιδί μου !

Και τα καθαρίζει σε τέτοιο βαθμό που μοιάζουν λες και πλύθηκαν.
Αντε καλά σκουπίζματα
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Ενας ποιο φθηνός και απλος τρόπος ειναι αυτός που ειχε γραψει ο γιώργος μου φαίνεται.
Παίρνεις ενα φίλτρο ενυδρείου και το τοποθετείς στο χειλος απο ενα μεταλικο κουβαδάκι αυτό το εχεις στην πρίζα και λειτουργει συνέχεια.Ετσι τρέχει συνέχεια φιλτραριζμένο νερό.
Πες το σε παρακαλώ πιο αναλυτικά! τι φίλτρο? τι κουβαδάκι? πως στη πρίζα?
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Μεγεία σου Νίκη μου,
welcome to the club!!!
Είδες είδες! αλλο πράγμα βρε παιδί μου !
Και τα καθαρίζει σε τέτοιο βαθμό που μοιάζουν λες και πλύθηκαν.
Αντε καλά σκουπίζματα
Ευχαριστώ Λέττα μου.

Ναι πράγματι είναι εκπληκτική.

Αλλά και η σκούπα-ρομπότ δεν θα με χαλούσε καθόλου!

Ενας ποιο φθηνός και απλος τρόπος ειναι αυτός που ειχε γραψει ο γιώργος μου φαίνεται.
Πες το σε παρακαλώ πιο αναλυτικά! τι φίλτρο? τι κουβαδάκι? πως στη πρίζα?
Και εγώ προσπάθησα να το φανταστώ αυτό που προτείνεις Λέττα μου....

Το νερό που ξεχειλίζει που θα μαζεύετε;
Και πιατάκι να βάλεις κάτω δεν θα υπερχειλίσει;
Στο συνριβανάκι προφανώς ανακυκλώνεται.

chryssa
Διάσημο μέλος

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Σας ξαναβάζω την σελιδίτσα.
https://www.google.com/imgres?imgurl=...AoqO_AaEnqHBAQ
Βασικά βρίσκω οτι ειναι καταπληκτική ιδέα γιατι φίλτρο ενυδρείου βρίσκεις πανεύκολα, ειναι φτηνό και δεν κάνει θόρυβο οπως μερικά συντριβανακια.
Η φίλη μου αγόρασε συντριβάνι απο την αμερική το εβαλε σε χρήση και αυτό επειδη εκανε εναν θόρυβο οι γάτες της δεν το χρησιμοποίησαν ποτέ. Αφου μου λέει να μου το χαρίσει!!!!Αλλα εγώ δεν το χρειάζομαι, τα δικά μου τα ζουζούνια πίνουν από όπου να ειναι (δυστυχός να πώ?!!

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool