Γατο...γενέθλια!!!

Νιαου!

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα.
Ποτε εχουν γενεθλια οι γατουλες σας;:P Τους εχετε κανει ποτε παρτυ; Πως ηταν; Τι κανετε οταν τους κανετε παρτυ; Ωρες γατισιας απολαυσης, συζητηση για παρτυ!:D

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δυστυχως δεν ξερω γιατι παντα τις εβρισκα στο δρομο και μονο υποθεσεις κανω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και εγω για τον δικο μου δυστυχως δεν ξερω γιατι τον βρηκα στον δρομο... παντα σκεφτομαι οτι θα ηθελα να ξερω ποτε γεννηθηκε και να ξερω και ζωδιο:P :P :blink: παντα το καλοκαιρι ομως που υπολογιζω οτι γεννηθηκε του λεω οτι μεγαλωσε εναν χρονο ακομη!!:up: :up:

Τελειως προσεγγιστικα, η σαρδελα γεννηθηκε 15/8/2005.
Παρτυ κ τετοια δεν καναμε ποτε!Αυτη ειναι αγριμι, δεν εχει φιλους να καλεσουμε!:lol:

Ούτε εμείς ξέρουμε ακριβώς. Υπολογίζουμε τον Ποκίτο αρχές Ιούλη (απότι μας είπε και η κυρία που μας τον έδωσε) και επειδή τον πήραμε σπίτι 4/9 λέμε οτι εχει γενέθλεια 4/7.
Τον Πέπε τον βρήκε η Ροτόντα αρχές Σεπτέμβρη και τον υπολόγιζε για 35 ημερών και έτσι είπαμε ότι γεννήθηκε 1/8.

Παρτυ κ τετοια δεν καναμε ποτε!Αυτη ειναι αγριμι, δεν εχει φιλους να καλεσουμε!:lol:

χαχαχαχαχα:lol: :lol: :lol: το πονηρο σαρδελακι δεν θελει να μοιραζεται την τουρτα!!!:blink:

Κι εγώ στον δρόμο τον βρήκα και πρέπει να έχει γεννηθεί κάπου τέλη Γενάρη με μέσα Φλεβάρη. Σκέφτομαι σοβαρά να θεωρήσω ως γεννέθλιά του την 14 Φεβρουαρίου και να τον γιορτάσω του Αγ.Βαλεντίνου μιας κι είναι ο έρωτάς μου! Μαζί με τον άνδρα μου δηλαδή....:redface: :P :lol:

Κι εγώ στον δρόμο τον βρήκα και πρέπει να έχει γεννηθεί κάπου τέλη Γενάρη με μέσα Φλεβάρη. Σκέφτομαι σοβαρά να θεωρήσω ως γεννέθλιά του την 14 Φεβρουαρίου και να τον γιορτάσω του Αγ.Βαλεντίνου μιας κι είναι ο έρωτάς μου! Μαζί με τον άνδρα μου δηλαδή....:redface: :P :lol:

:lol: :lol: :P :inlove: Δεν ειναι κακη ιδεα...:lol:

Τελειως προσεγγιστικα, η σαρδελα γεννηθηκε 15/8/2005.

:lol: :lol: :lol: Αχ αυτη η Σαρδελιτσα πολυ την αγαπαω και ας μην την ξερω. Και μενα τα δικα μου κοβω να γεννηθηκανε σεπτεμβριο, παρτυ δεν θα τους κανω, καθε μερα ειναι παρτυ γιαυτα, που να βαλω και σερπαντινες στο σπιτι, θα γινει πανικος!! Εδω μια κορδελα να βρουν/κλεψουν την κανουν κομματια:lol:

Ούτε εμείς ξέρουμε ακριβός αλλά υπολογίζουμε γύρο στις 17/02/2006. Σε λίγες μέρες δηλαδή:) Επειδή είναι και τα πρώτα της θα της κάνουμε παρτάκι:up:

ουτε και εγω ξερω .....:( τον βρηκα 2 χρονων και επειδη πηγαμε στον γιατρο σεπτεμρη τα γιορταζουμε τοτε

κ εγω τα βρηκα τα δικα μου, αλλα ξερω πως γεννηθηκαν 3/2005.. οποτε ολο το μαρτιο καθε φορα τους κανω παρτυ..τους παιρνω πιο πολλες λιχουδιες, καινουρια παιχνιδακια, τα αφηνω να κανουν ανω κατω το σπιτι, να τρεχουν σαν τα παλαβα και να χαλανε τα χαλια..ευτυχως που εποχιακα ταιριαζει με την περιοδο της φασινας!!! φανταστειτε πως γινεται το σπιτι μου!!! :lol: :lol: :lol:

Ούτε εγώ ξέρω την ακριβή ημερομηνία γέννησης του Ισίδωρου! Μόνο ότι γεννήθηκε Ιούλιο, οπότε γιορτάζει μαζί με τα δικά μου γενέθλια στις 14 Ιουλίου! Κάθε χρόνο παίρνει δώρο και τον βγάζω και φωτογραφίες με το δωράκι του πρίν και αφού το ανοίξει! Και στη γιορτή του το ίδιο! (έχω μια φωτο στην gallery)
Και με τον Ζαχαρία όταν με το καλό γιορτάζει, τα ίδια θα κάνω!
Γεννήθηκε Οκτώβριο και αποφάσισα να γιορτάζει και αυτός στις 14 για να μην μπερδευόμαστε!

κι εγω δεν ξερω ακριβως...υπολογιζω αρχες Μαρτη.σε λιγο καιρο δηλαδη θα εχουμε τα πρωτα γενεθλια:P :up:

Εμείς έχουμε γενέθλια τη Παρασκευή αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε πάρτυ . Θα έχουμε δωράκια και πολλές έξτρα αγκαλίτσες και φιλάκια που μας αρέσουν πολύ . Επίσης την ίδια μέρα θα σας δείξω πρώτη φορά τους γατούληδές μου : Νααμάν και Ναραμπόθ να μου πείτε αν σας αρέσουν ... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:;)

Καλημέρα και καλό μήνα!!!

Εγώ την δικιά μου, την βρήκα 1 Ιουλίου και πρέπει να ήταν 35 με 40 ημερών. Δεν της έχω κάνει ακόμα πάρτι :) όταν έρθει η ώρα θα σας πω εντυπώσεις :D Όταν είναι να της κάνω πάρτι, θα είναι η ημέρα που την υιοθετήσαμε.

Αυτάάάά!!!

Εμας μας δωσανε το Σαββα οταν ηταν περιπου 1 μηνα, αρχες Ιουλιου αρα εχει γεννηθει τον Ιουνιο. Δεν του καναμε παρτυ στα γεννεθλια μηνων, ομως στην γιορτη του του χαρισα ενα δωρακι. :)

Ο Σίβα γεννήθηκε 25/12. Του λέμε χρόνια πολλά, του κάνουμε και δώρα (φαγητό που του αρέσει) αλλά πάρτυ δεν κάνουμε! Τωρα που το σκέφτομαι έπρεπε να τον βγάλουμε Ιησού!

Ο Σίβα γεννήθηκε 25/12. Του λέμε χρόνια πολλά, του κάνουμε και δώρα (φαγητό που του αρέσει) αλλά πάρτυ δεν κάνουμε! Τωρα που το σκέφτομαι έπρεπε να τον βγάλουμε Ιησού!

ελα ντε!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back