Tantz Aerine
Νεοφερμένο μέλος
Έχω μια γατούλα, τώρα κλείνει περίπου τον ένα χρόνο, και περιοδικά για περίπου πέντε μέρες την φορά, αρχίζει να νιαουρίζει με μακρόσυρτο, διαπεραστικό νιαούρισμα το βράδυ. Επίσης τότε θέλει και πολύ χάδια (δηλαδή πιο πολύ από συνήθως, είναι πολύ χαδιάρα) και σείει την ουρά της πολύ (όχι όμως όπως όταν έχει εκνευριστεί). Αυτό διαρκειπερίπου μια εβδομάδα,και μετά ηρεμεί για περίπου άλλες 3. Δηλαδή μια φορά το μήνα γίνεται το κανταδο-καψόνι.
Είναι οίστρος ή κάτι άλλο;
Την πήγα στην κτηνίατρο αλλά την βρήκε τετράγερη, ούτε κοιλιακά ούτε κάτι άλλο που να προκαλεί πόνους. Η γατούλα μας (ονομάζεται Mimi) μένει μέσα αποκλειστικά, αν αυτό έχει να κάνει με κάτι, και δεν την έχουμε στειρώσει.
Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tantz Aerine
Νεοφερμένο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Tantz Aerine
Νεοφερμένο μέλος
Σε θηλυκή γατούλα, τι πρέπει να περιμένω για στείρωση; Είναι η πρώτη φορά που έχω γάτα. Μέχρι τώρα πάντα είχα (τελείως τυχαία) μόνο γάτους.
moukelis
Επιφανές μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum