ninika1988
Νεοφερμένο μέλος
Επανω τους!!!Παντως αυτη ειναι η αρχη του κακου,ηλιθιοι γονεις που δεν αγαπανε τα ζωα ανγκαζουν τα παιδια τους με οποιοδηποτε τροπο να σιχαινονται τα ζωα και να τα μισουν.Ενα ωραιο παραδειγμα για τον σκυλο ειναι ''θα σε φαει ο σκυλος μη πας κοντα του'' και για τη γατα ''μη!!!!! μη την ακουμπας ειναι γεματη μικροβια και αρρωστιες!!!''Βεβαια υπαρχει και η κληρονομικοτητα σε αυτη την περιπτωση που τα παιδια βγαινουν τερατα εξ'αρχης.Οταν παψουν να υπαρχουν τετοιοι γονεις θα βελτιωθει παρα πολυ αυτη η κατασταση.Εχουν ερθει πολλα παιδακια σπιτι μου και τα περισσοτερα τα φοβιζαν οι γονεις τους για τα μωρακια μου αλλα μετα απο 5 λεπτα τα παιδια ηταν τοσο χαρουμενα που επαιζαν με γατα και σκυλο,ειναι κριμα αυτα τα παιδια να μην εχουν κατοικιδιο επειδη οι γονεις δε το θελουν!
Θυμαμαι αλλη μια περιπτωση που μια φιλη της αδερφης μου εφερε τον γιο της και αυτος ηθελε να χτυπησει το κοριτσι μου εκτος το οτι πηγα να τον χτυπησω γιατι μου την φοβιζε γυρισα και της ειπα αν δε θελεις να κανω το ιδιο στο παιδι σου μαζεψε τον γιατι εκεινο ειναι το δικο μου το παιδι!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spokspok
Νεοφερμένο μέλος
Όποιος δεν έχει ζήσει ποτέ του με γάτα δεν μπορεί νακαταλάβει τι κόλλημα είναι τα γατιά…
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Όποιος δεν έχει ζήσει ποτέ του με γάτα δεν μπορεί νακαταλάβει τι κόλλημα είναι τα γατιά…
Συμφωνώ και επαυξάνω και επιπλέον δεν μπορείς να αρκεστείς σε ένα....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nts79
Νεοφερμένο μέλος
καλημέρα σε όλους σας είμαι καινούργιο μέλος και αυτό έίναι το πρώτο μου μύνημα
(για αυτό συγχωρέστε μου τύχον λάθη)
πριν 15 μέρες βρήκα σε κάδο σκουπιδιών στη θεσσαλονλίκη όπου και μένω ένα τόσο δα
γατάκι ήταν απλά πανέμορφο και για καλή του τύχη περνούσαμε με τα παιδιά μου απο εκεί
τη στιγμή που το είχαν στρίμωξει κάτι σκυλιά
τα διώξαμε και το πήραμε
το πήγαμε στο γιατρό και είναι κοριτσάκι και κατα τα λεγόμενα τησ κτηνιάτρου είναι και ράτσας
είναι πέρσικο, έχει ότι χρώμα υπάρχει πάνω της και την ονομάσαμε Ασπασία
αγαπάω τα ζώα πολύ χωρίς να τα ξεχωρίζω .
η αλήθεια είναι οτι είχα πάντα σκυλιά ώσπου πριν απο 7 χρόνια βρήκα στο δρόμο χτυπημένη μια
ψιψικα και φυσικα την πήρα. Στόχος ήταν να γίνει καλά και μέτα να βρούμε οικογένεια να τη δώσουμε
γιατί είχαμε ήδη δύο σκυλιά αλλά δεν καταφέραμε να σωσουμε το ποδαράκι της κι έτσι ο γιατρός το
ακρωτηρίασε. Αυτό ειχε σαν αποτέλεσμα η κυρία Πέπερ να γίνει και επίσημα μέλος της οικογένειάς μας
τις γάτες μου δεν τισ αφήνω έξω ύστερα απο τον τρόπο που βρήκα και τις δυό μου γάτες το έξω είναι απλά
απαγορευτικό
ευτυχώς έχουμε μεγάλο σπίτι και έχουν πολύ χώρο να παίξουν
το σπίτι μου δε βρωμάει επειδή έχω ζώα (2 γάτες και 1 σκύλο) θεωρώ ένα σπίτι πχ με ένα ζευγάρι που καπνίζει
συνέχεια βρωμάει περισσοτερο.
είναι αξιολάτρευτα ζώα και χαίρομαι την ανεξαρτησία τους όταν βάζω το κλειδί στην πόρτα είναι απο
πίσω και περιμένουν και μόλις μπω τρίβονται να τα χαιδέψω είναι όλο τρυφερότητα και δε σταματούν ποτέ
να σου δείχνουν την αγάπη τους και την ευγνωμοσύνη τους
χαίρομαι που το σπίτι μου είναι γεμάτο ζώα,
χαίρομαι που τα παιδιά μου μεγαλώνουν μαζί τους
και τέλος ,γιατί σας κούρασα μάλλον, χαίρομαι που εξαιτίας της Ασπασίας
βρήκα το site σας και τώρα μπορώ να μοιράζομαι μαζί σας τις εμπειρίες μας
φιλούμπες
ν*
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλωσηρθες Nts79.... και να χαιρεσαι τα ζωακια σου!!!!!!

Καθολου δεν μας κουρασες..μακαρι να βλεπουμε τετοια ποστ!!
Και χαιρομαι ακομα περισσοτερο που εχεις παιδια..,και σιγουρα θα τους εχεις μεταδωσει την αγαπη σου για τα ζωα..μακαρι ολοι οι γονεις να ειχαν της δικες σου αποψεις.

le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Μοιάζει να έχεις μία πολύ όμορφη οικογένεια. Αν η αγάπη περισσεύει όλοι χωράνε και παιδάκια και σκυλάκια και γατάκια. Και πράγματι ούσα και καπνίστρια και έχουσα σκυλάκι και τελευταίως γατάκια, εννοείται ότι το σπίτι βρωμάει πολύ περισσότερο από το τσιγάρο και όχι από τα ζωάκια.
Nts79
Νεοφερμένο μέλος
γειά σου Έφη,
ευχαριστώ για την απάντηση θα σας γράφω τις ιστορίες μας μιας και με τα πιτσιρίκια
είναι αρκετές
μεγάλωσα σε ένα σπίτι που είχε και ακόμα έχει ζώα, οι γονείς μου μου έμαθαν
να τα αγαπάω, να τα βοηθάω όσο περισσότερο μπορώ και φυσικά να τα σέβομαι
το ίδιο μετέδωσα και στον άντρα μου και τώρα στα παιδιά μου
η αποχώρηση των ζώων απο το σπίτι μας δεν ήταν ποτέ θέμα προς συζήτηση
το είχα ξεκαθαρίσει και στον γυναικολόγιο μου όταν είχα μείνει έγκυος στην κόρη μου
και πήγε να μου πει τα διάφορα του όσον αφορούσε την Πεπερ και το ξωπλασμα
του τα είπα τότε ένα χεράκι και τελείωσε εκεί το θέμα
δυστηχώς τρομάζουν τους νέους γονείς χωρίς να ξέρουν καλα καλά και οι ιδιοί τους τι λένε
και μέτα πάνε και αυτοί και πετάνε τα κακόμοιρα τα ζωντανά στο δρόμο
θα έπρεπε να ντρέπονται τα ζώα δεν είναι για να καλύψουν το μητρικό μας φίλτρο και μέτα που βρίσκουμε
άντρα και κάνουμε παιδιά αυτά να τα πετάμε γιατί απλά τελείωσε η δουλέιά τους
είναι ζωούλες που μας αγάπησαν χωρίς όρια και τώρα αντί για αγάπη πέρνουν δρόμο
φιλούμπες
ν*
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
το είχα ξεκαθαρίσει και στον γυναικολόγιο μου όταν είχα μείνει έγκυος στην κόρη μου
δυστηχώς τρομάζουν τους νέους γονείς χωρίς να ξέρουν καλα καλά και οι ιδιοί τους τι λένε
θα έπρεπε να ντρέπονται τα ζώα δεν είναι για να καλύψουν το μητρικό μας φίλτρο και μέτα που βρίσκουμε
φιλούμπες
Καλώς όρισες στην παρέα μας! Περιμένουμε με ανυπομονησία τις ιστορίες και τις φωτογραφίες σας!
Ένα πράγμα δεν κατάλαβα ποτέ!!!Αν και αγαπώ όλα τα ζώα εξίσου (σκυλάκια, γατάκια κτλπ.) γιατί όλοι "τρώγονται" τόσο πολύ με τις γάτες, (ακόμα και αν τους εξηγείς, ότι είναι εμβολιασμένες, αποπαρασιτωμένες και ζουν αποκλειστικά μέσα,ενώ απεναντίας με τα σκυλάκια που μπαινοβγαίνουν μέσα-έξω,( "σκουπίζουν" δρόμους, πάρκα, γρασίδια και πεζοδρόμια και ό,τι υπάρχει πάνω σ' αυτά ) δεν ενοχλούνται? Αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα! Μήπως τα κάνουν μπάνιο 2 φορές τη μέρα μετά από κάθε έξοδο?
Απλά αναρωτιέμαι, γιατί γίνεται τόσος λόγος για τις γατούλες μας!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
γειά σου Έφη,
ευχαριστώ για την απάντηση θα σας γράφω τις ιστορίες μας μιας και με τα πιτσιρίκια
είναι αρκετές
φιλούμπες
ν*
ποσο πολυ χαιρομαι να διαβαζω τετοια ωραια πραγματα

ειναι πολυ ομορφο να περνας αυτα τα μηνυματα στα παιδια

marina289
Περιβόητο μέλος
Ένα ακόμα... Μια ¨συνάδελφος¨ θεωρούσε δείγμα και κριτήριο ...ψυχιατρικού περιστατικού την συμβίωση με πάνω από 2 γάτες!!!!!!!!!!!!!!!

ninika1988
Νεοφερμένο μέλος
Εδω προχθες ψηφιστηκε νομοσχεδιο που να μην επιτρεπει πανω απο δυο κατοικιδια σε διαμερισματα και οι παραβατες θα πληρωνουν προστιμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Προχθες το βραδυ το ακουσα στην τηλεοραση σαν ''συντομη ειδηση'' βεβαια και οι φιλοζωικες αντιδρουν με το συγκεκριμενο νομοσχεδιο............
Τα έχετε γράψει όλα!
Ένα ακόμα... Μια ¨συνάδελφος¨ θεωρούσε δείγμα και κριτήριο ...ψυχιατρικού περιστατικού την συμβίωση με πάνω από 2 γάτες!!!!!!!!!!!!!!!![]()
!!!!!!!!!!!!!κ ψυχιατρικου κιολας

χθες μια ειπε(δασκαλα κιολας)....
να η Μαρια μενει μαζι με το αγορι της κ το σκυλο...μπλιαξ!!!!!
μου ηρθε να της χωσω μια αναποδη
αλλα εχε χαρη που ειμαι πολιτισμενη!!!!μπλιαξ επειδη εχουν σκυλο!!!!!!!!
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!
Το αλλο παλι μια φιλη μου τις γατες τις σιχαινεται,δεν μπορει να προσδιορισει το σιχαινομαι,δεν θελει να τις χαιδεψει,ανατριχιαζει κ τις φοβαται.παρολα αυτα οταν ειχα γατουλα στο σπιτι ηρθε κ στον καναπε εκατσε κ καφε ηπιε(παλι καλα)δυστηχως απο τους καλους μου φιλους κανεις δεν ειναι δεμενος με τα ζωα!!!!
εδω η παροιμια δειξε μου το φιλο σου να σου πω ποιος εισαι ειναι εντελως ακυρη

Εδω προχθες ψηφιστηκε νομοσχεδιο που να μην επιτρεπει πανω απο δυο κατοικιδια σε διαμερισματα και οι παραβατες θα πληρωνουν προστιμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Προχθες το βραδυ το ακουσα στην τηλεοραση σαν ''συντομη ειδηση'' βεβαια και οι φιλοζωικες αντιδρουν με το συγκεκριμενο νομοσχεδιο............
καλα ειναι δυνατον?σε λιγο θα μας απαγορεψουν να αναπνεουμε κιολας?οτι θελουν κανουν.θα μου πουνε τι θα κανω στο σπιτι μου απο τη στιγμη που δεν ενοχλω κανενα

αντε τα σκυλια πες γαυγιζουν
τα γατια θα νιαουρισουν
τα παιδια ομως ΚΑΙ ΘΑ ΤΣΙΡΙΖΟΥΝ και θα ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΠΑΛΑΒΑ και δεν εχουν αναγκη απο ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ...μηπως θα απογορεψουν κ πανω απο δυο παιδια???????
αααα ξεχασα τα παιδια ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ ενω τα αλλα ΖΩΑ!

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Όλα γίνονται για το καλό της ελληνικής οικονομίας
endorama
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν ισχύει τελικά γιατί -όπως αποκαλύφθηκε-
είχαν δωσει στη δημόσια διαβούλευση, το παλιό νομοσχεδιο!
το νέο ορίζει πως μόνο αν ο κανονισμός της πολυκατοικίας απαγορεύει τα ζωα, εσύ μπορεις να τον παρακάμψεις και να έχεις μέχρι δυο
διαφορετικά, δεν καθοριζεται ανώτατος αριθμός

πηγη ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ https://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=292848
δεν ισχύει τελικά γιατί -όπως αποκαλύφθηκε-
είχαν δωσει στη δημόσια διαβούλευση, το παλιό νομοσχεδιο!
το νέο ορίζει πως μόνο αν ο κανονισμός της πολυκατοικίας απαγορεύει τα ζωα, εσύ μπορεις να τον παρακάμψεις και να έχεις μέχρι δυο
διαφορετικά, δεν καθοριζεται ανώτατος αριθμός
πηγη ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ https://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=292848
ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!!!!!!!!!!
dragonfly
Νεοφερμένο μέλος
.Εγώ πάντως σήμερα δεν άντεξα και τους τα 'σουρα κανονικά
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
πάντως παιδιά, σήμερα το πρωί μάλωσα με μισό χωριό γιατι έκανα το λάθος να πάρω τον σκύλο στην παραλία. Το τι βλακείες άκουσα δεν περιγράφεται. Να σημειωθεί ότι δεν υπήρχε ταμπέλα που να απαγορεύει τα ζώα. Οι άνθρωποι είναι τραγικοί και ενίοτε επικύνδινοι για τους χνουδωτούς μας φίλους (φόλες κλπ) γι' αυτό το καλύτερο είναι να αδιαφορείς.Εγώ πάντως σήμερα δεν άντεξα και τους τα 'σουρα κανονικά
![]()
εγω θεωρω σωστο οπως γινεται και στις αλλες χωρες(για τους σκυλους)τις ακαθαρσιες να τις μαζευουμε σε σακουλα.εγω εδω δεν εχω δει κανενα να το κανει αυτο.

ισως γι αυτο το λογο να αντεδρασαν και στην παραλια.
κατα τα αλλα δεν βρισκω απολυτως κανενα λογο να μη τον θελουν.(εκτος αν ειναι ανεγκεφαλοι,αξεστοι κτλ)
καλα εκανες και τους τα πες ενα χερακι!!!!!
dragonfly
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool