Γατοfacebook!

• Thread starter Thread starter Naiva
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Naiva

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Naiva είναι αόρατη. Έχει γράψει 200 μηνύματα.
https://en.unitedcats.com/cat/maievoula

καμαρώστε τη δικιά μου. κάντε κ εσείς account να μιλάνε οι γάτες μας από εκεί!:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύς ντόρος έχει γίνει με το facebook.Εχω κάνει και εγώ εγραφή αλλά δεν μπορώ να πω ότι πολυεθουσιάστηκα.:hmm:Ασε που θέλει να ασχολείσαι πολλές ώρες.Τελικά μονο φωτογραφίες ανεβάζω(όσες δεν ανεβάζω εδώ:blink::P).:lol::lol: :lol:
Πιθανόν να έχει "πολλές" δυνατότητες, αλλά εγώ τις αγνωώ
ή δεν ξέρω να τις χρησιμοποιήσω.:blink::hmm::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύς ντόρος έχει γίνει με το facebook.Εχω κάνει και εγώ εγραφή αλλά δεν μπορώ να πω ότι πολυεθουσιάστηκα.:hmm:Ασε που θέλει να ασχολείσαι πολλές ώρες.Τελικά μονο φωτογραφίες ανεβάζω(όσες δεν ανεβάζω εδώ:blink::P).:lol::lol: :lol:
Πιθανόν να έχει "πολλές" δυνατότητες, αλλά εγώ τις αγνωώ
ή δεν ξέρω να τις χρησιμοποιήσω.:blink::hmm::lol::lol:

Μιλάει για το United Cats, αφορά γάτες. Καμία σχέση με το Facebook:P;)

Και μένα δεν με συγκινεί...κάτι παιχνιδάκια παίζω μόνο.:)

Ειμαστε κι εμεις στο United Cats,βρηκαμε πολλα γατουλακια απο Ελλαδα εκει και βρηκαμε και μια εκτροφεα ρωσσικων που τσεκαρω συχνα το εκτροφειο της.

https://www.catster.com/
Αυτό είναι καλύτερο, γιατί γράφει και την ιστορία του κάθε γατιού, πώς υιοθετήθηκε κλπ. Εμένα πολύ μου αρέσει το ότι έχουν συγκεντρωμένες τις γάτες, φακελωμένες κανονικά:lol::lol::lol::lol:Ένα τέτοιο φακέλωμμα πολύ θα μου άρεσε να γίνει και στο my cat, ένα ξεχωριστό θέμα, χωρίς σχόλια, όχι όπως γίνεται σε κάθε νήμα στο "οι γάτες μου",απλά να βρίσκονται εκεί όλες οι γάτες του σάιτ και αλφαβητικά να βρίσκουμε αμέσως ποιά ανήκει σε ποιόν, τις φωτογραφίες της και την ιστορία της εν συντομία.Κάτι σαν τη Gallery:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:Το είχα προτείνει στη Michelle παλιά, αλλά, μάλλον θέλει πολύ δουλειά.

Και στο United cats εχει την ιστορια της καθε γατουλας,και οποιες αλλες πληροφοριες θελει να βαλει ο κατοχος,ακομα και ημερολογιο μπορει να κραταει...:lol:

Απο χθες είμαι κι εγω μέλος στο United Cats!Εχω κολλήσει και χαζεύω με τις ώρες τις φωτό απο τα γατουλίνια!!:)

Με τι ονομα Στελλα,να σας στειλουμε προσκληση να γινετε φιλοι μας;:D

Με τι ονομα Στελλα,να σας στειλουμε προσκληση να γινετε φιλοι μας;:D
Το nickname μου είναι Estele (με ένα λάμδα).

Πριν από λίγο έγινα κ εγώ μέλος, αλλά μόνο μιας γάτας δέχεται τα στοιχεία:hmm:

Οχι,πας στο προφιλ σου και βαζεις οσες γατες θες Ελενακι.

Οχι,πας στο προφιλ σου και βαζεις οσες γατες θες Ελενακι.
Πήγα ρε γαμώτο κ δεν μου βγάζει τέτοια επιλογή. Δεν βλέπω κάτι εγώ; ή μήπως πρέπει να τελειώσω το ρετζιστρέισον πρώτα για να μου βγάλει την επιλογή

Δεν θυμαμαι αν πρεπει να τελειωσεις με την εγγραφη...Πηγαινε στο μειλ σου και πατα στο λινκ για να επικυρωσεις την εγγραφη και ξαναπροσπαθησε.Στην καρτελα "My cats" εχει ενα πορτοκαλι κουμπι δεξια που λεει "add a cat".

Δεν θυμαμαι αν πρεπει να τελειωσεις με την εγγραφη...Πηγαινε στο μειλ σου και πατα στο λινκ για να επικυρωσεις την εγγραφη και ξαναπροσπαθησε.Στην καρτελα "My cats" εχει ενα πορτοκαλι κουμπι δεξια που λεει "add a cat".
Οκ τελικά έπρεπε να κάνω την εγγραφή κ μου το έβγαλε. Μώλις τελείωσας κ τη δεύτερη του κυρίου Μπατ:up:

υπαρχει και το catbook application στο facebook! Το βρισκω πολυ καλο και επειδη ειναι μεσα στο facebook βολευει περισσοτερο

Εγω εκλεισα το λογαριασμο μου στο facebook,το βαριομουν απιστευτα...Ελενα σας εκανα κι εσας φιλαρακια!:)

https://www.catster.com/
Αυτό είναι καλύτερο, γιατί γράφει και την ιστορία του κάθε γατιού, πώς υιοθετήθηκε κλπ. Εμένα πολύ μου αρέσει το ότι έχουν συγκεντρωμένες τις γάτες, φακελωμένες κανονικά:lol::lol::lol::lol:Ένα τέτοιο φακέλωμμα πολύ θα μου άρεσε να γίνει και στο my cat, ένα ξεχωριστό θέμα, χωρίς σχόλια, όχι όπως γίνεται σε κάθε νήμα στο "οι γάτες μου",απλά να βρίσκονται εκεί όλες οι γάτες του σάιτ και αλφαβητικά να βρίσκουμε αμέσως ποιά ανήκει σε ποιόν, τις φωτογραφίες της και την ιστορία της εν συντομία.Κάτι σαν τη Gallery:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:Το είχα προτείνει στη Michelle παλιά, αλλά, μάλλον θέλει πολύ δουλειά.

Αυτό είναι καλή ιδέα.
Μήπως να γίνει;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back