καμαρώστε τη δικιά μου. κάντε κ εσείς account να μιλάνε οι γάτες μας από εκεί!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ασε που θέλει να ασχολείσαι πολλές ώρες.Τελικά μονο φωτογραφίες ανεβάζω(όσες δεν ανεβάζω εδώ
).

Πιθανόν να έχει "πολλές" δυνατότητες, αλλά εγώ τις αγνωώ
ή δεν ξέρω να τις χρησιμοποιήσω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
Πολύς ντόρος έχει γίνει με το facebook.Εχω κάνει και εγώ εγραφή αλλά δεν μπορώ να πω ότι πολυεθουσιάστηκα.Ασε που θέλει να ασχολείσαι πολλές ώρες.Τελικά μονο φωτογραφίες ανεβάζω(όσες δεν ανεβάζω εδώ
).
![]()
Πιθανόν να έχει "πολλές" δυνατότητες, αλλά εγώ τις αγνωώ
ή δεν ξέρω να τις χρησιμοποιήσω.![]()
Μιλάει για το United Cats, αφορά γάτες. Καμία σχέση με το Facebook

julia
Διακεκριμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Αυτό είναι καλύτερο, γιατί γράφει και την ιστορία του κάθε γατιού, πώς υιοθετήθηκε κλπ. Εμένα πολύ μου αρέσει το ότι έχουν συγκεντρωμένες τις γάτες, φακελωμένες κανονικά

Ένα τέτοιο φακέλωμμα πολύ θα μου άρεσε να γίνει και στο my cat, ένα ξεχωριστό θέμα, χωρίς σχόλια, όχι όπως γίνεται σε κάθε νήμα στο "οι γάτες μου",απλά να βρίσκονται εκεί όλες οι γάτες του σάιτ και αλφαβητικά να βρίσκουμε αμέσως ποιά ανήκει σε ποιόν, τις φωτογραφίες της και την ιστορία της εν συντομία.Κάτι σαν τη Gallery

Το είχα προτείνει στη Michelle παλιά, αλλά, μάλλον θέλει πολύ δουλειά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Το nickname μου είναι Estele (με ένα λάμδα).Με τι ονομα Στελλα,να σας στειλουμε προσκληση να γινετε φιλοι μας;![]()
elvenstar
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Πήγα ρε γαμώτο κ δεν μου βγάζει τέτοια επιλογή. Δεν βλέπω κάτι εγώ; ή μήπως πρέπει να τελειώσω το ρετζιστρέισον πρώτα για να μου βγάλει την επιλογήΟχι,πας στο προφιλ σου και βαζεις οσες γατες θες Ελενακι.
moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Οκ τελικά έπρεπε να κάνω την εγγραφή κ μου το έβγαλε. Μώλις τελείωσας κ τη δεύτερη του κυρίου ΜπατΔεν θυμαμαι αν πρεπει να τελειωσεις με την εγγραφη...Πηγαινε στο μειλ σου και πατα στο λινκ για να επικυρωσεις την εγγραφη και ξαναπροσπαθησε.Στην καρτελα "My cats" εχει ενα πορτοκαλι κουμπι δεξια που λεει "add a cat".

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
https://www.catster.com/
Αυτό είναι καλύτερο, γιατί γράφει και την ιστορία του κάθε γατιού, πώς υιοθετήθηκε κλπ. Εμένα πολύ μου αρέσει το ότι έχουν συγκεντρωμένες τις γάτες, φακελωμένες κανονικάΈνα τέτοιο φακέλωμμα πολύ θα μου άρεσε να γίνει και στο my cat, ένα ξεχωριστό θέμα, χωρίς σχόλια, όχι όπως γίνεται σε κάθε νήμα στο "οι γάτες μου",απλά να βρίσκονται εκεί όλες οι γάτες του σάιτ και αλφαβητικά να βρίσκουμε αμέσως ποιά ανήκει σε ποιόν, τις φωτογραφίες της και την ιστορία της εν συντομία.Κάτι σαν τη Gallery
Το είχα προτείνει στη Michelle παλιά, αλλά, μάλλον θέλει πολύ δουλειά.
Αυτό είναι καλή ιδέα.
Μήπως να γίνει;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool