elvenstar
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
1ον τα τσιντσιλα με τα περσικα δεν εχουν καμμια διαφορα σαν ρατσα ειναι η ιδια ρατσα απλα διαφοροποιειται σε σημεια
2ον το χρωμα των ματιων ποικιλει απαγορευτικο ειναι για ενα ασιμενιο περσικο να εχει χρυσα ματια πρεπει να εχει πρασσινα ή γαλασιογρι (το χρομα του ανεκφραστου ματιου)
3ον εχουν διαφορουσ χρωματισμους συμφονα με τους οποιους πηγαινουν και τα ματια
4ον η βασικη διαφορα τουσ απο τα περσικα ειναι το τριχομα τους εχουν πιο κοντη γουνα (persian of the mounten) για να αντεχουν στο κρυο
5ον εχουν 2πλο στρωμα τριχωματος ενα παχυ μακρυ (το οποιο αλλαζουν)
και ενα πιο κοντο το οποιο δεν αλλαζουν παρα μονο 3 φορεσ στην ζωη τουσ
6ον δεν εχουν κανενα αναπνευστικο προβλημα
7ον δεν σηκονουν ποτε την ουρα ψηλα (σημαια) ουτε για να τριφτουν απανω σου η μονες φορες που μπορει να δεις persian of the mounten με ορθια την ουρα ειναι αν εχει αγριεψει
8ον τα ματια τουσ ειναι αυστηρα αμηγδαλοτα μεγαλα και καθαρα χωρις σημαδια πανω στουσ αφιβληστροειδης και οχι στρογγυλα
9ον οι πατουσες τουσ διαφερουν συμφονα με τον χρωματισμο τουσ απαγορευεται τα ασιμενια να εχουν ροζ πατουσες και τα χρυσα μαυρες πατουσες τα υπολοιπα χρωματα εχουν αναλογες προδιαγραφες smoke μαυρες πατουσες red tabbies ροζ πατουσες arlekin μαυρεσ πατουσες
10on μονο το τελος τησ μυτης εχει χρωμα και παντα ροζ εκτως απο εξερεσεις
11ον 2χρομα ματια ειναι αιτια αποκλεισμου καθαροαιμιας
12ον ειναι λιγο πιο κοντα απο τισ περσικες αλλα πιο χοντρα η δικια μου ειναι 7 κιλα
ακουω ερωτησεις

αυριο θα γραψουμε απροειδοποιητο διαγωνισμα!!!!!!!
niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος

έχεις εντρυφήσει στο θέμα persian cats..πάντα με τρόμαζαν τα απροειδοποιήτα διαγωνίσματα!!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
ακουω ερωτησεις
αυριο θα γραψουμε απροειδοποιητο διαγωνισμα!!!!!!!
εγώ θα κάνω σκονάκι

niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
εγώ θα αντιγράψω από τη raisa που θα έχει σκονάκι!!!![]()
σσσσσσσ, μη φωνάζεις καλέ, θα μας πάρουν χαμπάρι

niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
Εγώ σας άκουσα κ θα τα καρφώσω όλα για να πάρω κανένα καλό βαθμό![]()
ΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥ ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ!!!!!!!

niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος

θα σας καρφώσωΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
τα εμαθα απ'εξω!!!(ο κλασσικος σπασικλας της ταξης)Ερωτηση:εγω θελω ενα silver τσιντσιλλα με πρασινα ματια και μαυρες πατουσες.(καλα δεν τα λεω fandom-girl?)που το βρισκω? Εσυ περιμενεις κανα τετοιο?
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Ερωτηση:εγω θελω ενα silver τσιντσιλλα με πρασινα ματια και μαυρες πατουσες.
τα Πρασσινα ματια δεν ειναι παντα καθαρα (clean green) αλλα ειναι γαλαζοπρασσινα πραγμα το οποιο αποκλεει αυτοματα την γατα απο τις καθαροαιμες!!!! βλακεια???? θα πρεπει να προσεξεις πολυ αν αγορασεις περσιας με πρασσινα ματια θα πρεπει να ειναι καθαρα και οχι ιριδιζοντα!!!!!
Οποια αντιγραψει στο διαγωνισμα και το καταλαβω θα εχει προβλημα και θα ερθει την Τεταρτη με τον κηδεμονα της!!!!!!!!!! και μην φοβαστε ολο και καποιος θα μου πει ποιος αντεγραψε!!!!!! γιαυτο διαβασμα 5 μερεσ εχετε για διαΒασμα ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ και σας το ειπα κιολας ακου να δεις δηλαδη

Raisa
Περιβόητο μέλος
Οποια αντιγραψει στο διαγωνισμα και το καταλαβω θα εχει προβλημα και θα ερθει την Τεταρτη με τον κηδεμονα της!!!!!!!!!! και μην φοβαστε ολο και καποιος θα μου πει ποιος αντεγραψε!!!!!!![]()
Ποιος; Τι; Πότε;
Αντιγραφήηηη, τι είναι αυτό;;;;

Desdemona
Διάσημο μέλος
Εγώ θα κοιτάω από τη Γιαδικιάρογλου που θα κοιτάει από την Παπασταύρουεγώ θα αντιγράψω από τη raisa που θα έχει σκονάκι!!!![]()
Εγώ θα κοιτάω από τη Γιαδικιάρογλου που θα κοιτάει από την Παπασταύρου
Desdemona θα με αφήνεις να κοιτάω;

ή να κάνω κοπάνα;πότε είναι κυρία το διαγώνισμα;

Raisa
Περιβόητο μέλος
ή να κάνω κοπάνα;πότε είναι κυρία το διαγώνισμα;![]()
Καλή ιδέα ...τι λέτε κορίτσια...
την κάνουμε ΟΛΕΣ κοπάνα;;;;;,εεεεε;;;;;

Να δω μετά με ποιον θα κάνει διαγώνισμα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool