dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Γεια σου Αγγελε κ Μάνθο κ από μένα. Τί είχε το καημένο κ ήταν άρρωστο; Τώρα ειναι καλά;και οταν ηταν μικρος ηταν τοσο καλος...μετα τον κακομαθαμε...αλλα καταβαθος μας αρεσει που εχει χαρακτηρα...οταν ηταν αρωστος ηθελε ολο αγκαλιες...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
.....ειχε ουρολυμοξη και νευρικη ανεπαρκεια...αλλα τωρα ειναι καλα!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι είδες χωρίς φωτογραφίες γεια δεν έχειδεν ειμαι τοσο κενουργιος...εχω κανενα μηνα που ανοιξα το θεμα...επρεπε να δειτε φωτο για να πητε ενα γεια ε?!.....ειχε ουρολυμοξη και νευρικη ανεπαρκεια...αλλα τωρα ειναι καλα!!!
Δίκιο έχεις απλά δεν το είχα δει το θέμα τώρα το είδα πρώτη φορά κ είπα αμεσως γεια
Κρίμα ο καημενούλης. Τώρα δλδ επανήλθαν τα νεφρά του εντελώς ή κάνετε θεραπεία; Πρέπει να προσέχετε κ το βάρος του μια κ έχει πρόβλημα με τα νεφρα καθώς κ τη διατροφή του κ να πίνει μπολικο νεράκι
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ενταξει αφού έχει ειδική διατροφή όλα θα πάνε καλά. Μόνο να προσέχετε το νερό του να έχει πάντα αφθονο κ φρέσκο. Εύχομαι να είναι πάντα υγειής.τροει ειδικη τροφη για το ουροποιητηκο...αγωγη εκανε τον πρωτο καιρω με ενα σιροπι και κατι χαπια...το παχος ειναι λιγο δυσκολο να το ελενξουμε...τον πρωτο καιρο ειχα αδυνατισει αλλα μετα τα ξαναπηρε..![]()

ΥΓ.:Δώρα πρόσεξες πληθαίνουν οι Θεσσαλοί

ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
καλυτερα πιστευω.......απο οσο ξερω...ο παππους μου περνει απο πηγαδι...εγω στα ζωα που εχω εδω βαζω εμφυαλομενο...

bunny
Περιβόητο μέλος
Ωραία!γεια σας!!!ειμαι ο αγγελος και μολις μπηκα στη παρεα σας!!!εχω μεγαλη αδιναμια σε ολα τα ζωα...το 2004 βρηκα ενα μικρο γατακι κριμενω πανω στη ροδα ενος αυτοκινητου...ενοϊτε πως τον πηρα σπιτι τον μεγαλωσα με συριγκα και τωρα ειναι ενας τροφαντος καφε τιγρε γατος που ζει με τον παππου μου!!!ειναι απιστευτος!!!
εχω επισης ενα σκυλουδι την joyce δυο κοκατιλ ζορζ και ροζα,2 κοινα παπαγαλακια πωλινα και νικολα και ενα ενυδρειο...οταν και αν μπορεσω να ανεβασω φωτο θα τα δειτε!!!

Από Βόλο είναι η μαμά μου!

Και μιας και το συνηθίζω,θα βάλω μερικές ωραίες φωτό!

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool