Γειά σας!!!!!

ΚΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΜΑ:(:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και οταν ηταν μικρος ηταν τοσο καλος...μετα τον κακομαθαμε...αλλα καταβαθος μας αρεσει που εχει χαρακτηρα...οταν ηταν αρωστος ηθελε ολο αγκαλιες...
Γεια σου Αγγελε κ Μάνθο κ από μένα. Τί είχε το καημένο κ ήταν άρρωστο; Τώρα ειναι καλά;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν ειμαι τοσο κενουργιος...εχω κανενα μηνα που ανοιξα το θεμα...επρεπε να δειτε φωτο για να πητε ενα γεια ε?!:P .....ειχε ουρολυμοξη και νευρικη ανεπαρκεια...αλλα τωρα ειναι καλα!!!

δεν ειμαι τοσο κενουργιος...εχω κανενα μηνα που ανοιξα το θεμα...επρεπε να δειτε φωτο για να πητε ενα γεια ε?!:P .....ειχε ουρολυμοξη και νευρικη ανεπαρκεια...αλλα τωρα ειναι καλα!!!
Ναι είδες χωρίς φωτογραφίες γεια δεν έχει:lol: Δίκιο έχεις απλά δεν το είχα δει το θέμα τώρα το είδα πρώτη φορά κ είπα αμεσως γεια:D
Κρίμα ο καημενούλης. Τώρα δλδ επανήλθαν τα νεφρά του εντελώς ή κάνετε θεραπεία; Πρέπει να προσέχετε κ το βάρος του μια κ έχει πρόβλημα με τα νεφρα καθώς κ τη διατροφή του κ να πίνει μπολικο νεράκι

τροει ειδικη τροφη για το ουροποιητηκο...αγωγη εκανε τον πρωτο καιρω με ενα σιροπι και κατι χαπια...το παχος ειναι λιγο δυσκολο να το ελενξουμε...τον πρωτο καιρο ειχα αδυνατισει αλλα μετα τα ξαναπηρε..:/:

τροει ειδικη τροφη για το ουροποιητηκο...αγωγη εκανε τον πρωτο καιρω με ενα σιροπι και κατι χαπια...το παχος ειναι λιγο δυσκολο να το ελενξουμε...τον πρωτο καιρο ειχα αδυνατισει αλλα μετα τα ξαναπηρε..:/:
Ενταξει αφού έχει ειδική διατροφή όλα θα πάνε καλά. Μόνο να προσέχετε το νερό του να έχει πάντα αφθονο κ φρέσκο. Εύχομαι να είναι πάντα υγειής. :up:
ΥΓ.:Δώρα πρόσεξες πληθαίνουν οι Θεσσαλοί:lol:

to προσεψε η δωρα...αφου την ξερω και πριν κανω εγγραφη...

να ειναι καλα ο ομορφουλης....και μενα ειχε πετρα στα νεφρα στα2 του χρονια ο προηγουμενος γατος μου,ο φριξουλης,λογω του ακαταλληλου νερου της πολης μου....(μετα απο χρονια,φετος δηλ.ανακοινωσαν οτι ειναι ακαταλληλο και για ποσιμο αλλα και για μαγειρεμα).9/10 γατια μας ειχε πει ο κτηνιατρος το παθαιναν....γι αυτο προσεχε και προτιμησε εμφιαλωμενο νερο....

απο οσο ξερω...ο παππους μου περνει απο πηγαδι...εγω στα ζωα που εχω εδω βαζω εμφυαλομενο...

απο οσο ξερω...ο παππους μου περνει απο πηγαδι...εγω στα ζωα που εχω εδω βαζω εμφυαλομενο...
καλυτερα πιστευω.......:)

γεια σας!!!ειμαι ο αγγελος και μολις μπηκα στη παρεα σας!!!εχω μεγαλη αδιναμια σε ολα τα ζωα...το 2004 βρηκα ενα μικρο γατακι κριμενω πανω στη ροδα ενος αυτοκινητου...ενοϊτε πως τον πηρα σπιτι τον μεγαλωσα με συριγκα και τωρα ειναι ενας τροφαντος καφε τιγρε γατος που ζει με τον παππου μου!!!ειναι απιστευτος!!!
εχω επισης ενα σκυλουδι την joyce δυο κοκατιλ ζορζ και ροζα,2 κοινα παπαγαλακια πωλινα και νικολα και ενα ενυδρειο...οταν και αν μπορεσω να ανεβασω φωτο θα τα δειτε!!!
Ωραία!:rolleyes:

Από Βόλο είναι η μαμά μου!:up:

Και μιας και το συνηθίζω,θα βάλω μερικές ωραίες φωτό!:up:
hammock-3-l.jpg

312527684yDJyGO_ph.jpg.jpg

g_cat_play.jpg
42-17244848.jpg

Γειά σας,

σας βάζω και εγώ μερικές φωτογραφιές

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 1349R-169.jpg
    1349R-169.jpg
    2,7 KB · Εμφανίσεις: 27
  • 1349R-186B.jpg
    1349R-186B.jpg
    3,3 KB · Εμφανίσεις: 28

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back